Lärare i gymnasiet yrkesämnen specialidrott jobb - lediga jobb

Lärare i gymnasiet  yrkesämnen specialidrott jobb Lärare i gymnasiet yrkesämnen specialidrott jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i gymnasiet yrkesämnen specialidrott. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i gymnasiet yrkesämnen specialidrott. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. EAT Söker Kökschef- Stockholm

 2. Företagssäljare till snabbväxande bolag- Solna

 3. Företagssäljare till snabbväxande bolag- Lidingö

 4. HUSMANKOCK/LUNCH ANSVARIG- Stockholm

 5. EAT Söker Souschef- Stockholm

 6. EAT Söker Kock/kocka- Stockholm

 7. Fordonspåbyggare- Stockholm

 8. Project Assistant/Coordinator- Stockholm

 9. Säljande bolånehandläggare- Stockholm

 10. Tandsköterska- Stockholm


Mer beskrivning

EAT Söker Kökschef
EAT söker nu en kökschef med tillträde den 1 Sep, stora möjligheter att växa inom företaget. Du har ett fritt arbete inom företagets ramar och är en god förebild för de andra i personalen. På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt ett antal kinesiska kockar. Totalt jobbar det 16 kockar i EATs kök. Skicka ditt CV till frick@restaurangbar.se
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kökschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kökschef

Företagssäljare till snabbväxande bolag
VIQ B2B AB är ett ungt företag vars mål är att leda och driva utvecklingen inom försäljning. Som säljare hos oss utgör du den viktigaste grundstenen i vår stora satsning där vi under 2013 siktar på att expandera och bli marknadens största aktör. Vi söker dig som har en bakgrund inom företagsförsäljning sedan tidigare men även dig som har erfarenhet av eventförsäljning, telefonförsäljning eller liknande och vill ta steget mot att bli Företagssäljare. Detta arbete kräver en stark drivkraft och ett affärsmässigt tänk. Som Företagssäljare kommer du att sälja Tele2s produkter till Solnas alla små och medelstora företag. Du kommer att utföra kundbesök och således genom förbokade möten besöka företagen på plats. Du får utveckla din egen kundportfölj samt ta ett stort eget ansvar. Du som har en stor personlig drivkraft samt 100% engagemang kommer att ha stora möjligheter att påverka din egen framtid och lön. Älskar du att göra affärer och har en stor förmåga att tänka kreativt så är vi företaget för dig! Vi erbjuder dig: - En expansiv verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Att ta del av vår säljskola under ett år - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen Vi söker dig som: - Trivs i sociala sammanhang - Triggas av att göra affärer - Har stor känsla för ansvar och struktur - Har lätt för att träffa nya människor - Vill skapa en karriär Målsättningen är att vi gemensamt bygger en långsiktig relation där du och företaget växer och utvecklas tillsammans. Drivs du av att tjäna pengar? Hos VIQ bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Snittlönen ligger idag på 28.000kr/mån. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning. Är du vår nästa Toppsäljare? Skicka din ansökan till stefan.granlund@viqsweden.se, ange "Företagssäljare" som referens.
Företag: VIQ B2B AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssäljare till snabbväxande bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssäljare till snabbväxande bolag

Företagssäljare till snabbväxande bolag
VIQ B2B AB är ett ungt företag vars mål är att leda och driva utvecklingen inom försäljning. Som säljare hos oss utgör du den viktigaste grundstenen i vår stora satsning där vi under 2013 siktar på att expandera och bli marknadens största aktör. Vi söker dig som har en bakgrund inom företagsförsäljning sedan tidigare men även dig som har erfarenhet av eventförsäljning, telefonförsäljning eller liknande och vill ta steget mot att bli Företagssäljare. Detta arbete kräver en stark drivkraft och ett affärsmässigt tänk. Som Företagssäljare kommer du att sälja Tele2s produkter till Lidingös alla små och medelstora företag. Du kommer att utföra kundbesök och således genom förbokade möten besöka företagen på plats. Du får utveckla din egen kundportfölj samt ta ett stort eget ansvar. Du som har en stor personlig drivkraft samt 100% engagemang kommer att ha stora möjligheter att påverka din egen framtid och lön. Älskar du att göra affärer och har en stor förmåga att tänka kreativt så är vi företaget för dig! Vi erbjuder dig: - En expansiv verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Att ta del av vår säljskola under ett år - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen Vi söker dig som: - Trivs i sociala sammanhang - Triggas av att göra affärer - Har stor känsla för ansvar och struktur - Har lätt för att träffa nya människor - Vill skapa en karriär Målsättningen är att vi gemensamt bygger en långsiktig relation där du och företaget växer och utvecklas tillsammans. Drivs du av att tjäna pengar? Hos VIQ bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Snittlönen ligger idag på 28.000kr/mån. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning. Är du vår nästa Toppsäljare? Skicka din ansökan till stefan.granlund@viqsweden.se, ange "Företagssäljare" som referens.
Företag: VIQ B2B AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssäljare till snabbväxande bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssäljare till snabbväxande bolag

HUSMANKOCK/LUNCH ANSVARIG
Restaurang EAT (European Asian Taste) på Jakobsbergsgatan söker kockar som vill jobba med hög kvalitet i högt tempo. EAT Market är ett snabbare alternativ som serverar delikatesser från Asien blandat med äkta husmanskost och fräscha sallader. Här kan man avnjuta en välsmakande och enkel lunch och middag eller ta en paus och koppla av med afternoon tea eller en god öl. Vill du jobba i en koncern som hela tiden vill ge sin personal utrymme att utvecklas, då skall du söka jobbet! EAT har samma ägare som B.A.R. & LUX Arbetstiden är 7-15 vardagar.
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga HUSMANKOCK/LUNCH ANSVARIG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HUSMANKOCK/LUNCH ANSVARIG

EAT Söker Souschef
EAT, är en nyöppnad restaurang i centrala Stockholm, på EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Nu söker vi en person med lång erfarenhet av köksyrket, som kan leda en personalgrupp och alltid sätter gästen och kvalitet i förstahand. Inom LUX-restauranger kan du växa både i din yrkesroll men även som person. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår personal och vill att alla våra anställda ska växa med oss som företag. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan.
Företag: LUX RESTAURANG I BRO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Souschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Souschef

EAT Söker Kock/kocka
Restaurang EAT är en för Stockholm helt unik restaurang! På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Är du intresserad så skickar du din ansökan till andreas@eatrestaurant.se
Företag: LUX RESTAURANG I BRO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kock/kocka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kock/kocka

Fordonspåbyggare
Omby kaross är ett företag som inreder och anpassar Färdtjänstfordon för Landsting och kommuner. Vi utför även monteringar av alkolås. Montering och service av luftfjädring är en stor bit i arbetet. Arbetsuppgifterna är: Montering, kap och svetsning i fordon, svagström, inklädnad av fordon, service och montering av alkolås .Service av luftfjädring. Yrkesutbildning ,inget krav. Vi söker en händig och nogran person som kan ta eget ansvar och har mycket lätt att prata med kunder. Du kommer att ansvara för inkommande samtal för service.
Företag: Omby Kaross
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonspåbyggare jobb, Fordonspåbyggare Stockholm, Fordonspåbyggare Omby Kaross
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonspåbyggare

Project Assistant/Coordinator
We are now looking for a project assistant/coordinator. You must fit the following profile. Main responsibilities for the position: Manage Project Document Organize project Meeting, make meeting minus and track tasks Coordinate all technical related issues Coordinate Project manager to analyze the monthly Key Performance and track performance improvement activities Qualifications for the position: At least 1 year of working experience in Telecommunication High school in Telecommunications, Construction or Electric Power or equal experience from work Master Word, Excel and PowerPoint Fluent in written and spoken English and Chinese, good Swedish. As a person you should have the following skills: Strong communication skills, strong process compliance Service minded Analytical skills. A thorough, organized and methodical approach to work Language: English, Chinese and Swedish Work Location: Stockholm, Kista. Contract Period: one year
Företag: AURENAV SWEDEN FILIAL AV AURENAV LLC USA
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Project Assistant/Coordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Project Assistant/Coordinator

Säljande bolånehandläggare
Om företaget MittBolån.se (Schibsted Personal Finance Bolån AB) är en ny satsning inom Schibsted Tillväxtmedier och ingår i en av nordens största mediekoncerner tillsammans med bland annat Aftonbladet, SvD, Blocket.se, Hitta.se, och Lendo. Vi är ett ungt företag med en spännande resa framför oss där vårt mål är hjälpa kunder till bättre villkor på bolån. Vi tar fram individuella erbjudanden om bolån, anpassade efter varje kunds unika situation i samband med köp av bostad eller omförhandling av befintliga bolån. Om jobbet I rollen som säljande bolånehandläggare är du företagets ansikte utåt och har daglig kontakt med både kunder och banker. Du hjälper våra kunder med frågor om bolån och ser till att de får det bästa erbjudandet utifrån deras individuella förutsättningar. Du kommer att arbeta i ett engagerat och positivt team av duktiga säljare. Som säljande bolånehandläggare ansvarar du för att identifiera kundens behov, presentera och sälja in rätt erbjudande till kunden samtidigt som du når dina egna och företagets mål. Genom vår provisionsmodell har du stora möjligheter att påverka din lön och vi ser fram emot ditt deltagande i våra tävlingar på både grupp- och individnivå. Alla Schibstedägda bolag sitter tillsammans i ljusa lokaler på Kungsbron och vi umgås ofta över bolagsgränserna. På samma våning som oss sitter hela Schibsted tillväxtmedier, däribland Suredo, Kundkraft, Elpriser, Mobilio och Lendo. Personliga egenskaper Vi tror att du som söker är en person med intresse för privatekonomi som brinner för försäljning och har en social och serviceinriktad personlighet. Du är positiv och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Du är initiativrik och kreativ med god kommunikativ förmåga och du känner dig bekväm med att arbeta över telefon. Erfarenhet av bank och/eller bolån är meriterande men inget krav. Hos oss inleder du din anställning med en individuellt anpassad introduktion och utbildning som ger dig en grundläggande kännedom om bolån och våra olika produkter. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: MittBolån.se / Schibsted Personal Finance Bolån AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande bolånehandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande bolånehandläggare

Tandsköterska
Vi är en större gruppraktik med tio behandlingsrum. Vår inriktning är både specialist- och allmäntandvård. Nu söker vi en tandsköterska till verksamheten. Vi ser gärna att du som söker är utbildad tandsköterska med minst några års erfarenhet. Vi hoppas du är van vid och jobba med de flesta behandlingar inom tandvården, är stresstålig, informativ, positiv och van att ta egna initiativ. Det är en merit ifall du tidare arbetat med OPUS journalsystem och/eller har panoramakörkort. Sedan ett par år tillbaka ingår vår klinik i Colosseumkoncernen som har kliniker både i Sverige, Norge och Danmark. Detta ger oss ett stort kontaktnät och utökade möjligheter till samarbete med kollegor både inom Sverige och i de nordiska grannländerna. Tjänsten avser assistans, sedvanligt sterilarbete samt administrativa uppgifter. Sista ansökningsdag:130823 Tillträde: 130917 (kan diskuteras) Varaktighet: Tillsvidareanställning Arbetstid:32h/vecka Tisdag-Fredag (4dagar) Lön:Fast lön, individuell lönesättning Kontaktperson: Klinikledare Helena Olofsson Tel:08-783 78 85 Mail:helena.olofsson@colosseumkliniken.se
Företag: SDIC TANDKLINIK AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska jobb, Tandsköterska Stockholm, Tandsköterska SDIC TANDKLINIK AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska


Sök lediga jobb Lärare i gymnasiet yrkesämnen specialidrott

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se