Lärare i kinesiska jobb - lediga jobb

Lärare i kinesiska jobb Lärare i kinesiska jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i kinesiska. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i kinesiska. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i kinesiska- Sigtuna

 2. Lärare i kinesiska- Stockholm

 3. Lärare i Kinesiska sökes till Danderyds Gymnasium- Danderyd

 4. Modersmålslärare i kinesiska/mandarin- Karlstad

 5. Modersmålslärare i kinesiska- Täby

 6. Modersmålslärare i kinesiska/mandarin- Karlstad

 7. Modersmålslärare i kinesiska- Torsby

 8. Modersmålslärare i kinesiska, ryska och tjetjenska- Lidköping

 9. Modersmålslärare i kinesiska/mandarin- Karlstad

 10. Gymnasielärare i kinesiska- Täby

 11. NTI Gymnasiet söker lärare i Kinesiska- Stockholm

 12. Modersmålslärare i kinesiska- Jönköping

 13. Lärare i Kinesiska 30 % vikariat- Lund

 14. Gymnasielärare i Kinesiska (Mandarin)- Ånge

 15. Modersmålslärare i kinesiska/mandarin till grund- och gymnasieskolan- Karlskoga

 16. Modersmålslärare i kinesiska och/eller ryska- Tranås

 17. Hermods söker webblärare i kinesiska- Ospecificerad arbetsort

 18. Modersmålslärare i kinesiska/mandarin- Sölvesborg

 19. Modersmålslärare i kinesiska/madarin sökes- Eskilstuna

 20. Modersmålslärare i kinesiska- Katrineholm

 21. Språklärare i kinesiska/mandarin sökes till Fribergaskolan, Danderyds kommu- Danderyd

 22. Moderesmålslärare i Kinesiska/Mandarin- Eskilstuna

 23. MODERSMÅLSLÄRARE I KINESISKA, Håbo kommun, ref. nr 723- Håbo

 24. Modersmålslärare i kinesiska/mandarin- Karlstad

 25. Modersmålslärare i kinesiska- Eskilstuna

 26. Lärare i kinesiska- Ljungby

 27. Modersmålslärare i Kinesiska- Karlskoga

 28. Gymnasielärare i Kinesiska- Älmhult

 29. Modersmålslärare i kinesiska/mandarin- Karlstad

 30. Gymnasielärare i kinesiska- Helsingborg

 31. Student till extrajobb som lärare i kinesiska- Umeå

 32. Modersmålslärare i kinesiska/mandarin- Karlstad

 33. Modersmålslärare i kinesiska- Tranås

 34. Lärare i kinesiska- Göteborg

 35. Lärare i Kinesiska 20% till Vialundskolan- Kumla

 36. Lärare i kinesiska; TIBBLE GYMNASIUM- Täby

 37. Lärare i kinesiska (mandarin) sökes till S:t Petri skola- Malmö

 38. Modersmålslärare i kinesiska (mandarin), 10%, ht 2016- Skövde

 39. Modersmålslärare i kinesiska- Falun

 40. Lärare i Kinesiska till Vialundskolan 7-9- Kumla


Mer beskrivning

Lärare i kinesiska
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9 skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar i samarbete med IGU – Upplands idrottsförbund. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. För att alla Sigtunas elever ska få högre måluppfyllelse och kunskaper för framtiden i en globaliserad värld har vi startat utvecklingsarbetet Sigtunaboxen med bedömning för lärande (BFL) och informations- och kommunikationsteknik (IKT) med Språkutvecklande arbetssätt (SUA). Arbetsbeskrivning Du kommer att undervisa i kinesiska i åk 7. Detta är första läsåret som Ekillaskolan erbjuder kinesiska. Observera att du måste vara beredd att arbeta på skolan tre dagar i veckan - ca 60 minuter per tillfälle. Tanken är att tjänsten utökas med ytterligare årskurs 8 och 9 kommande läsår. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra. Det är viktigt att du har erfarenhet av undervisning i grundskolans senare år.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i kinesiska

Lärare i kinesiska
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och den andan lever kvar ännu. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med Inter IKEA Investments som huvudägare omsatte vi 2012 400 mkr med ca 650 anställda på drygt 15 orter i Sverige. Hermods Gymnasium söker lärare i Hösten 2012 öppnade Hermods Gymnasium i Stockholms innerstad. Läsåret 2013/2014 växer skolan och vi söker nu en engagerad och behörig lärare i kinesiska med förmågan att leda, motivera och inspirera. Vi ser gärna att du har kinesiska i kombination med något av följande ämnen: matematik, svenska, engelska eller naturkunskap. Hermods Gymnasium bygger på tanken att en skolas kvalitet står och faller med lärarna. En bra lärare brinner för sina ämnen, men också för eleverna, och har förmågan att få eleverna med sig. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Mentorskap ingår. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket. Besök gärna vår hemsida www.hermodsgymnasium.se  Intresserad? Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Sista ansökningsdag 2013-07-26 Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/Medieföretagen och Unionen/SI. Varmt välkommen med Din ansökan! Kontaktperson Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rektor Mari Isacson mari.isacson@hermods.se Försäljning med hänvisning till ovan tjänst undanbedes.
Företag: Hermods
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i kinesiska

Lärare i Kinesiska sökes till Danderyds Gymnasium
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Danderyds Gymnasium är ett kommunalt gymnasium som ligger 8 km norr om Stockholms centrum. Läs mer om vår skola på www.dagy.danderyd.se ARBETSUPPGIFTER Danderyds Gymnasium söker en lärare i Kinesiska. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är ämnesbehörig i Kinesiska för gymnasiet. I tjänsten kan ingå mentorskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Danderyds kommun, Danderyds Gymnasium
Ort: Danderyd
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Kinesiska sökes till Danderyds Gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Kinesiska sökes till Danderyds Gymnasium

Modersmålslärare i kinesiska/mandarin
Mångfald och integration ansvarar för modersmålsverksamheten inom förskola och grundskola i Karlstads kommun. Pedagogerna inom modersmålsverksamheten har ambulerande tjänster vilket innebär att man reser mellan kommunens förskolor och grundskolor under arbetsveckan. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning och studiehandledning i kommunens skolor. Pedagogen ska även vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa och stötta eleverna i deras utveckling och lärande i nära samarbete med övrig personal på skolorna. Tjänstgöringen kan till del förläggas i förskolan och/eller gymnasiet. KVALIFIKATIONER Behörighet som lärare (med språkinriktning) eller modersmålslärare, vilket även ska innefatta svensk pedagogisk examen. Ha kinesiska/mandarin som modersmål samt ha goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift. Tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålslärare är meriterande.
Företag: Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska/mandarin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska/mandarin

Modersmålslärare i kinesiska
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning och studiehandledning på modersmålet för elever i förskoleklass, grundskola och gymnasium. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med kinesiska som modersmål med lärarutbildning alternativt högskoleutbildning och pedagogisk erfarenhet.
Företag: Täby Kommun, Modersmål
Ort: Täby
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska

Modersmålslärare i kinesiska/mandarin
Vill du vara med och utveckla koncernen Karlstads kommun? Hos oss får du 7 000 arbetskamrater inom 600 olika yrken. Tillsammans arbetar vi för att uppnå visionen om att skapa tillväxt och en god livskvalitet med målet att bli 100 000 invånare. Vi arbetar också aktivt för att ta till vara de kvaliteter som jämställdhet och mångfald tillför arbetslivet. Mångfald och integration ansvarar för modersmålsverksamheten inom förskola och grundskola i Karlstads kommun. Pedagogerna inom modersmålsverksamheten har ambulerande tjänster vilket innebär att man reser mellan kommunens förskolor och grundskolor under arbetsveckan. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning och studiehandledning i kommunens skolor. Pedagogen ska även vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa och stötta eleverna i deras utveckling och lärande i nära samarbete med övrig personal på skolorna. Tjänstgöringen kan till del förläggas i förskolan och/eller gymnasiet. KVALIFIKATIONER Behörighet som lärare (med språkinriktning) eller modersmålslärare, vilket även ska innefatta svensk pedagogisk examen. Ha kinesiska/mandarin som modersmål samt ha goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift. Tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålslärare är meriterande.
Företag: Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Ort: Karlstad
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska/mandarin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska/mandarin

Modersmålslärare i kinesiska
ARBETSUPPGIFTER Torsby kommun i Värmland söker modersmålslärare för undervisning i kinesiska. Tjänsten tillsätts under förutsättning att grupp startar. KVALIFIKATIONER Leg. lärare modersmål
Företag: Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
Ort: Torsby
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska

Modersmålslärare i kinesiska, ryska och tjetjenska
Lidköpings kommun Barn & Skola arbetar med ca 6 100 barn i åldrarna 1-16 år. Vår verksamhet omfattar förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, grundskola, fritidshem, särskola, musikskola och fritidsgårdar. Mångfaldsenheten är den enhet inom Barn & Skola som organiserar personal som på olika vis arbetar med och/eller undervisar i svenska som andraspråk och modersmål från förskolan och upp till årskurs nio i Lidköpings kommun. Arbetsuppgifter Arbete som modersmålslärare i kinesiska, ryska och tjetjenska i grundskolan och modersmålspedagog i kinesiska, ryska och tjetjenska i förskolan. Kvalifikationer Behörig modersmålslärare eller annan likvärdig utbildning.Hänsyn tas till personlig lämplighet. Stor vikt läggs vid att sökande besitter goda kunskaper i svenska. Villkor  Timanställning under vårterminen 2014 med möjlighet till förlängning. Information om arbetsgivaren Vi verkar för att på alla nivåer anställa kvinnor och män med olika etniska och kulturella bakgrunder. Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun. Lidköpings kommun har cirka 38 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna. Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Mynetwork. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Barn & Skola, Mångfaldsenheten
Ort: Lidköping
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska, ryska och tjetjenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska, ryska och tjetjenska

Modersmålslärare i kinesiska/mandarin
Vill du vara med och utveckla koncernen Karlstads kommun? Hos oss får du 7 000 arbetskamrater inom 600 olika yrken. Tillsammans arbetar vi för att uppnå visionen om att skapa tillväxt och en god livskvalitet med målet att bli 100 000 invånare. Vi arbetar också aktivt för att ta till vara de kvaliteter som jämställdhet och mångfald tillför arbetslivet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola, familjedaghem och öppen förskola. Vi ansvarar också för den pedagogiska verksamheten i förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Mångfald och integration ansvarar för modersmålsverksamheten inom förskola och grundskola i Karlstads kommun. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning och studiehandledning i kommunens skolor. Pedagogen ska även vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa och stötta eleverna i deras utveckling och lärande i nära samarbete med övrig personal på skolorna. Tjänstgöringen kan till del förläggas i förskolan och/eller gymnasiet. KVALIFIKATIONER Behörighet som lärare (med språkinriktning) eller modersmålslärare, vilket även ska innefatta svensk pedagogisk examen. Ha kinesiska som modersmål samt ha goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift. Tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålslärare är meriterande.
Företag: Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Ort: Karlstad
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska/mandarin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska/mandarin

Gymnasielärare i kinesiska
Täby Enskilda Gymnasium är den äldsta fristående gymnasieskolan i Täby kommun. Vi har funnits sedan 1999. Vi erbjuder samhällsvetenskapsprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, estetiska programmet, ekonomiprogrammet och till hösten 2014 även teknikprogrammet. Skolan har till hösten 2014 ungefär 690 elever fördelade på 27 klasser och 45 lärare. I den länsgemensamma webbenkäten som Gymnasieantagningen och Kommunförbundet i Stockholms län tagit fram har vår skola legat i topp vad gäller kvalitet och trivsel i jämförelse med övriga skolor i norrort. Vi har de bästa studieresultaten i Täby. (se gyantagningen.se) Sedan hösten 2011 är vi en en-till-en-skola i samarbete med Apple. MacBooken är ett självklart arbetsinstrument för alla elever och lärare och är ett verktyg för ett utvecklande pedagogiskt arbete. Alltid med pedagogiken för ögonen framför tekniken. Vi har ett formativt arbetssätt och tar stor inspiration av Hatties forskning som den uttrycks i Visible Learning. Internt talar vi om PRP, process, reflektion och portfölj. Google apps är vår gemensamma pedagogiska plattform där möjligheterna är stora. Skolans vision fångas i devisen passion för lärande och består av fem rättesnören eller livlinor om man så vill: Vi vill vara en plats där elever och lärare vågar. En plats där glädje, kreativitet och utveckling är våra ledstjärnor. En plats där respekten och fascinationen för individen styr vårt arbete. En plats där människor möts och växer. En plats som genomsyras av passion för lärande. Till läråret 14/15 behöver vi en lärare i kinesiska. Omfattningen är 14,3% och lektionspassen ligger på tisdag 14.05-15.25 och torsdag 8.15-9.35. Elevgruppen kommer att vara liten. Vi söker dig som är behörig - legitimerad - gymnasielärare och har erfarenhet av att jobba som lärare. Vem är du? Du är starkt engagerad och mycket kunnig i ditt ämne och är en skicklig pedagog som gillar utmaningar, kan entusiasmera och inspirera. Du har god kontakt med ungdomar. Du är en god ledare, tydlig och trygg i din lärarroll, flexibel, kreativ, lyhörd, prestigeobunden, social och gillar initiativ och ansvar. Du arbetar formativt och aktivt för inkludering. Du är skicklig på att individualisera undervisningen efter elevernas behov och förutsättningar. Du har god datorvana, är välorganiserad och noggrann. Vi ser gärna att du kan uppvisa exempel på tidigare elevers utvärderingar av din undervisning. Anställningen kan komma att föregås av en provlektion.
Företag: Täby Enskilda gymnasium AB
Ort: Täby
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i kinesiska

NTI Gymnasiet söker lärare i Kinesiska
NTI-gymnasiet Stockholm söker en engagerad lärare i Kinesiska. Vi är en personlig skola med starkt IT-fokus, där varje elev får utrymme och uppmärksamhet. Vi har sammanlagt ungefär 3 000 elever fördelade på fjorton olika skolor. NTI-gymnasiet i Stockholm startade hösten 2003 och har idag drygt 600 elever fördelade på våra tre program, TE, EE och ES. Vi håller till i mycket trevliga lokaler på Sabbatsbergs sjukhusområde mellan Odenplan och Norra bantorget i Stockholms innerstad. Gå gärna in på www.ntigymnasiet.se för ytterligare information. Till höstterminen 2014 söker vi en kunnig och engagerad lärare som kan undervisa i Kinesiska. Vi söker dig som: • Har lärarlegitimation med behörighet i Kinesiska. • Är positiv, lyhörd och har lätt för att samarbeta • Har god pedagogisk förmåga och vill hugga i det lilla extra för att skapa en bra skola för våra elever • Ser möjligheter i arbeta ämnesintegrerat och som på olika sätt vill samarbeta med dina kollegor Som pedagog på NTI-gymnasiet har du stora möjligheter att påverka ditt arbete, då vi arbetar med korta beslutsvägar och har högt i tak. Vi arbetar i arbetslag och med mentorskap, vilket innebär en delaktighet och närhet till såväl kollegor som elever. Anställningsform: Deltid. Tjänsten är en kurs på 100 poäng tillsvidaretjänst för Legitimerad lärare, efter avslutad provanställning. Tillträde: augusti 2014 Sista ansökningsdag: 25 maj 2014 Vi tar enbart emot ansökningar via länken nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Det är därför bra om vi får din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av TF Rektor Dan Hermanson, dan.hermanson@ntig.se, 070-394 78 01. Välkommen med din ansökan!
Företag: NTI-gymnasiet
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga NTI Gymnasiet söker lärare i Kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NTI Gymnasiet söker lärare i Kinesiska

Modersmålslärare i kinesiska
Utbildningsenheten för flerspråkighet Utbildningsenheten för flerspråkighet är en central organisation i Jönköpings kommun. På enheten får ca 2264 barn/elever modersmålsstöd/undervisning. Vi har 75 modersmålslärare i 34 språk. För mer information se länken: http://www.skola.jonkoping.se/modersmal Att undervisa kinesisktalande elever i kinesiska . I tjänsten ingår också studiehandledning för elever som behöver stöd i olika ämnen så att de kan följa den reguljära undervisningen och har möjlighet att uppnå målen. Tjänsten är ambulerande på olika grund/gymnasieskolor i Jönköpings kommun. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga och erfarenhet av arbete som modersmålslärare. Behörig modersmålslärare i kinesiska /behörig lärare med kinesiska som modersmål. Den sökande ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Tillsvidare tjänst vid behörighet För mer information om tjänsten kan du kontakta: 1-Pershang Mardan. bitr.chef 036-105164 2- Eija Virkkunen, Chef, 036-106859 3- Michael Mammoo , Lärarförbundet, 0707-15 46 51 Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Jönköpings kommun
Ort: Jönköping
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska

Lärare i Kinesiska 30 % vikariat
Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 114 00 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Katedralskolan är en av Lunds fyra gymnasieskolor. Vi har ca 1 400 elever fördelade på Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet, Historieprogrammet, Ekonomiprogrammet, Linguaprogrammet och International Baccalaureate samt Språkintroduktion. Besök även vår hemsida: www.lund.se/katedralskolan Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär undervisning i kinesiska steg 1 på nationella program. Tjänsten innebär att man ska planera och bedriva undervisning enligt gällande läroplan, samt i övrigt inom yrket förekommande arbetsuppgifter. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet i ämnet är ett krav. Erfarenhet av undervisning i gymnasieskola är en merit. Vi vill att du är förtrogen med de nationella styrdokumenten och att du är engagerad och intresserad av både elevers kunskapsutveckling och deras utveckling individuellt och socialt. Vi tror att du har erfarenhet av undervisning i dina ämnen och av att integrera IT i undervisningen. Du arbetar bra med andra människor och kan leda, motivera och skapa engagemang i klassrummet.
Företag: Lunds kommun, Katedralskolan, Utbildningsförvaltningen
Ort: Lund
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Kinesiska 30 % vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Kinesiska 30 % vikariat

Gymnasielärare i Kinesiska (Mandarin)
AWPE-Gymnasiet är en fristående gymnasieskola beläget mitt i Sverige i ett samhälle som heter Torpshammar. Vi är en skola med 150 elever och eleverna kommer från hela Sverige för att bo på skolans internat. Klimatet på skolan är öppet mellan lärare och elever och vi strävar mot att undervisningen skall vara varierande och gärna utanför klassrummet för att finna vägar att göra skolan mer intressant.Vi bedriver ett SA och ett NA program med inriktningarna internationell räddning samt miljö och klimat. Slutmålet med vår utbildning är våra internationella resor i slutet av åk 3. Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i Kinesiska(Mandarin). Tjänsten innebär stora möjligheter att påverka arbetssituationen och verksamheten samt frihet för dig som pedagog. Förutom undervisning ingår mentorskap samt att vi gärna ser dig som vill ställa upp vid resor och ämnesöverskridande undervisning, t.ex. profilundervisning ute i fält. Omfattning på tjänsten är tillsvidareanställning på deltid 40 %, med provanställning i 6 månader. Andra behörigheter kan göra så tjänsten blir större. Specialpedagogisk utbildning är meriterande. Goda möjligheter finns för pendling från tex Sundsvallsområdet. Gå gärna in på vår hemsida www.awpe.se eller vår facebook sida facebook.com/AWPEGymnasiet för mer information om skolan Urval och intervjuer sker löpande, sista dag för ansökan är 10 juli 2012. Har du frågor så är du välkommen att kontakta rektor Thomas Jansson 070-572 39 77. Lärarbehörighet skall kunna styrkas och även ett utdrag ur belastningsregistret från polisen skall kunna uppvisas i samband med anställning. Kollektivavtal finns. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Varaktighet/arbetstid Tillsvidar anställning, deltid - fulltid Lön Fast lön Ansökan Sista ansökningsdag 2014-07-10 Vi tar emot ansökningar via e-post: info@awpe.se
Företag: Salvare Education AB
Ort: Ånge
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Kinesiska (Mandarin) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Kinesiska (Mandarin)

Modersmålslärare i kinesiska/mandarin till grund- och gymnasieskolan
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga År 2020 är vi även kända för att vara en pedagogiskt och kunskapsmässigt banbrytande utbildningsort från förskola till högskola. Vill du vara med och förverkliga vår vision? ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning/studiehandledning till grundskolan och gymnasieskolan i kinesiska/mandarin. KVALIFIKATIONER Behörighet som lärare i modersmålet eller annan utbildning som bedöms lämplig. Goda kunskaper i modersmålet och i svenska. ÖVRIGT För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlskoga kommun, 12 Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska/mandarin till grund- och gymnasieskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska/mandarin till grund- och gymnasieskolan

Modersmålslärare i kinesiska och/eller ryska
Nu bygger vi Tranås, var med och skapa framtidens samhälle! Tranås är en expansiv kommun som satsar för framtiden. Vi har ett övergripande mål att utöka befolkningen till 20 000 invånare till 2025. Till Barn- och utbildningsförvaltningen i Tranås kommun söker vi modersmålslärare i ryska och/eller kinesiska. Barn- och utbildningsförvaltningen i Tranås kommun har ca.700 anställda och bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning. Arbetsuppgifter: Undervisa i kinesiska och/eller ryska som modersmål för elever i ålder 7-16 år 1-3 timmar i veckan. Kvalifikationer: Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i kinesiska och/eller ryska. Vi ser även att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av modersmålsundervisning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Tranås Kommun
Ort: Tranås
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska och/eller ryska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska och/eller ryska

Hermods söker webblärare i kinesiska
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 580 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen. Flexibiliteten som finns för våra studerande finns också för dig som lärare på Hermods. Vi erbjuder en möjlighet att arbeta med en spännande och annorlunda form av undervisning. Som webblärare kommunicerar du ämneskunskap med studerande via vår lärplattform på webben samt via e-post.  Du lotsar våra studerande genom sina kurser genom att stödja och motivera så att de uppnår sina kursmål, examinerar över internet (exempelvis i form av muntliga examinationer via webbmöten) samt sätter betyg. Denna undervisningsform betyder att du kan göra den största delen av arbetet hemifrån och när du själv har möjlighet. Som stöd i ditt arbete har du övriga kollegor på Hermods, såsom Ämnesansvariga, teknisk support och lärarkollegor. Vi håller på att bygga upp vårt utbud i kinesiska och har för tillfället Kinesiska 1. Ditt uppdrag blir att leda den kursen och medverka i arbetet med att ta fram Kinesiska 2. Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som är flexibel och kreativ och som ser stimulans och intresse i att möta och undervisa studerande via webben. Som lärare och pedagog är du tydlig med stark integritet och är bra på att coacha studerande att nå sina mål. Du har även: Gymnasielärarexamen/lärarlegitimation God förmåga att kommunicera pedagogiskt i skrift God datorvana Hermods Lärcentrum ligger i Malmö, men vi välkomnar ansökningar från hela landet. Flexibel arbetstid.  Uppdraget är på deltid och du ersätts för utfört arbete. Du arbetar på uppdragsbasis där uppdragets omfattning löpande diskuteras och överenskommes med Ämnesansvarig. I arbetsuppgifterna kan även kursutveckling, prövningshantering och elevhandledning i vårt kursforum ingå. Du arbetar huvudsakligen med vuxenstuderande. Arvode utgår utifrån utfört uppdrag där du gärna kan fakturera med F-skatt. Uppdraget som webblärare i kinesiska kan kombineras med uppdrag inom andra ämnen du är behörig att undervisa i.  Kontaktperson Per-Daniel Olsson, Ämnesansvarig språk. E-post: per-daniel.olsson@hermods.se För personlig kontakt, lämna gärna ditt telefonnummer på e-posten så ringer jag upp.  Ansökan Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde från 1 augusti. Sök tjänsten via länken nedan, vi tar ej emot ansökan via e-post.
Företag: Hermods
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Hermods söker webblärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hermods söker webblärare i kinesiska

Modersmålslärare i kinesiska/mandarin
Sölvesborgs kommun som ligger i Blekinge på gränsen till Skåne, förenar hav, skog och en medeltida stadskärna med goda kommunikationer, både på väg och med tåg. Halvön Listerlandet, med bad, fiske och en varierad natur, ligger några minuters bilfärd från stan. Här ligger fiskelägen och sandstränder tätt utmed Hanöbukten. Vi är ca 17 000 invånare och vårt mål är att bli 20 000 år 2020. Vi har ca 1 500 företag i kommunen. Kommunen har ca 1 250 tillsvidare- och månadsanställda. ARBETSUPPGIFTER Placering: Havelidens skola i Hällevik med flera andra skolor . Arbeta med språkträning i kinesiska/mandarin. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning i kinesiska/mandarin eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer lämplig. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons. I vår kommun tillämpar vi drogtest innan anställningen. Vi välkomnar såväl manliga som kvinnliga sökande.
Företag: Sölvesborgs kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Sölvesborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska/mandarin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska/mandarin

Modersmålslärare i kinesiska/madarin sökes
British Junior söker en modersmålslärare för undervisning i kinesiska/mandarin för F9. Tjänsten är en timanställning och du som söker ska ha erfarenhet som modersmålslärare. Det är önskvärt med tidigare erfarenhet inom barn- och ungdomsundervisning. Vidare ska du som ansöker om tjänsten vara flexibel, samarbetsvillig och ha goda kunskaper i svenska. Välkommen att ansöka via e-post!
Företag: British Junior
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska/madarin sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska/madarin sökes

Modersmålslärare i kinesiska
Katrineholm - Läge för liv & lust i Sveriges Lustgård Katrineholm är en av nio kommuner i Sörmland. Vi finns där västra och södra stambanorna möts, endast en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vårt läge vid järnvägen och kopplingen till riksvägnätet är perfekt ur transport- och pendlingssynpunkt. I Katrineholm är lust den drivande kraften för skapande och utveckling – för liv, lärande och företagsamhet. Förvaltningens verksamheter omfattar - Förskola - Grundskola - Kulturskola - Särskola - Elevhälsa - Gymnasieskola - Uppföljning av elever som avbryter sina gymnasiestudier - Förvaltning av bildningsnämnden ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning och studiehandledning på modersmålet. KVALIFIKATIONER Grundskollärare 1-7 alt. 4-9. Ansvarstagande, positiv, flexibel, ödmjuk och ett interkulturellt förhållningssätt. Körkort. Datavana. ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Katrineholms kommun tillämpar rökfri arbetstid inom hela organisationen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen
Ort: Katrineholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska

Språklärare i kinesiska/mandarin sökes till Fribergaskolan, Danderyds kommu
Danderyds kommun med drygt 32 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Fribergaskolan är en 7-9 skola med ca 500 elever och 65 personal, som ligger centralt i Danderyd nära Mörby Centrum. Verksamheten är väl fungerande med olika inriktningar och många fina traditioner. Skolan är mycket populär och har ambitiösa trevliga elever, engagerade föräldrar och mycket kompetent personal. Sedan augusti 2012 arbetar vi enligt 1-1 konceptet, dvs. en bärbar dator till varje elev och lärare. Datorn är ett viktigt verktyg i skolarbetet och vi använder Google Apps som lärportal. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en behörig språklärare i kinesiska/mandarin. Du kommer att undervisa i åk 6-9 och du kommer att vara mentor för ett fåtal elever i åk 7. Du kommer att ingå i ett arbetslag med ma/No som inriktning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i kinesiska/mandarin. Du bör ha mycket god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer till elever. Goda kunskaper i IT är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Med hänvisning till skollagen måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Beställning av ett sådant utdrag kan göras på www.polisen.se ÖVRIGT Danderyds kommun värdesätter alla medarbetares kompetens oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionsnedsättning. Vi arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Danderyds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Danderyds kommun, Fribergaskolan
Ort: Danderyd
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Språklärare i kinesiska/mandarin sökes till Fribergaskolan, Danderyds kommu jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Språklärare i kinesiska/mandarin sökes till Fribergaskolan, Danderyds kommu

Moderesmålslärare i Kinesiska/Mandarin
British Junior är en dynamisk skola med klasserna f-9. Vi förnyar och förbättrar ständigt våra pedagogiska metoder och fokus är alltid på den individuelle elevens kunskaper och utveckling. Du måste välkomna förändringar eftersom vår organisation och vårt sätt att tänka hela tiden utvecklas. Gå in på vår hemsida www.britishschools.se och läs om vilka vi är och vad vi står för. Du bör vara bekant med hur man lägger upp en lektion och av att undervisa barn i åldern f-6 samt vara insatt i kunskapskraven för modersmål. Har du lärarbehörighet är det meriterande. Vi tar gärna emot frågor rörande tjänsten, men undanber oss kontakt från rekryteringsföretag.
Företag: British Junior Secondary
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Moderesmålslärare i Kinesiska/Mandarin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Moderesmålslärare i Kinesiska/Mandarin

MODERSMÅLSLÄRARE I KINESISKA, Håbo kommun, ref. nr 723
Som arbetsgivare värdesätter Håbo kommun alla medarbetares bidrag till verksamhetens utveckling och effektivitet. Vi är modiga nog att prova nytt, Håbo vågar. Vi har över hundra olika yrken, alla med samma mål – att ta hand om vår kommun och dem som bor och verkar i den. Barn- och utbildningsförvaltningen har ansvaret för verksamheterna inom förskola, grundskola, grundsärskola, fritidshem och annan pedagogisk verksamhet, kommunens elevhälsoenhet samt gymnasie- och vuxenutbildning.. Arbetsuppgifter Som modersmålslärare kommer du att arbeta i en av våra centrala skolenheter med närhet till bra kommunikationer. Arbetet innebär undervisning/handledning i modersmålet kinesiska i enlighet med kursplanerna. Du kommer att ha en regelbunden kontakt med föräldrar och andra modersmålslärare. Kvalifikationer Vi söker dig som är modersmålslärare i kinesiska, har en pedagogisk utbildning och dessutom mycket goda kunskaper i svenska språket. Arbeter kräver att du är flexibel, lyhörd och har god samarbetsförmåga samt att du kan arbeta självständigt Tillträde Omgående eller efter överenskommelse Sysselsättningsgrad Deltid, 4 timmar/vecka i årskurs 9 Varaktighet 2015-06-12  Lön Timlön Sista ansökningsdag 2014-11-28 Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Vi sköter rekryteringsarbetet själva och avsäger oss all kontakt med rekryteringsbolag. Välkommen med din ansökan! Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga MODERSMÅLSLÄRARE I KINESISKA, Håbo kommun, ref. nr 723 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MODERSMÅLSLÄRARE I KINESISKA, Håbo kommun, ref. nr 723

Modersmålslärare i kinesiska/mandarin
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola, familjedaghem, och öppen förskola. Vi ansvarar också för den pedagogiska verksamheten i förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Mångfald och integration ansvarar för modersmålsverksamheten inom förskola och grundskola i Karlstads kommun. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning och studiehandledning i kommunens skolor. Pedagogen ska även vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa och stötta eleverna i deras utveckling och lärande i nära samarbete med övrig personal på skolorna. Tjänstgöringen kan till del förläggas i förskolan och/eller gymnasiet. Pedagogerna inom modersmålsverksamheten har ambulerande tjänster vilket innebär att man reser mellan kommunens förskolor och grundskolor under arbetsveckan. KVALIFIKATIONER Behörighet som lärare (med språkinriktning) eller modersmålslärare, vilket även ska innefatta svensk pedagogisk examen. Ha kinesiska/mandarin som modersmål samt ha goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift. Tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålslärare är meriterande. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska/mandarin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska/mandarin

Modersmålslärare i kinesiska
Om British Junior Vi är en dynamisk skola från förskoleklass till årskurs 9. Vi förnyar och förbättrar ständigt våra pedagogiska metoder och fokus är alltid på den individuella elevens kunskaper och utveckling. British Junior är först och främst en kunskapsskola men våra pedagoger lär också barnen den fulla meningen med empati, social interaktion, förståelse för andra kulturer, disciplin och ordning och reda. British Junior erbjuder en miljö fri från mobbning och andra kränkande beteenden. Vi lär eleverna att hövlighet, respekt, kunskap, förståelse, acceptans och samarbete är vägen till långsiktig framgång. Dina arbetsuppgifter Som medarbetare hos British Junior är du ett gott föredöme för våra elever. Du hjälper till att föra ut vår värdegrund och genom uppmuntran och respekt hjälper du eleverna att nå sin fulla potential. Som modersmålslärare på British Junior utbildar du en grupp elever i det språk som de bredvid svenskan, använder i vardagen. Dina erfarenheter Vi vill att du behärskar kinesiska flytande och ser gärna att du använder språket dagligen. Du bör vara insatt i kunskapskraven för modersmål och om du har lärarbehörighet är det meriterande. Vi erbjuder dig Tjänsten är en behovsanställning på ungefär en och en halv timme i veckan. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Så ansöker du Gå in på vår hemsida www.britishschools.se och under fliken "Arbeta med oss" väljer du "Ansök" och fyller i formuläret. Vi ber dig bifoga personligt brev samt CV. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 31 januari 2015. Om du har frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, går det bra att kontakta vår administrativa avdelning på 016-541 49 20. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: British Junior Secondary
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska

Lärare i kinesiska
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! Sunnerbogymnasiet är Ljungbys kommunala gymnasieskola med ca 850 gymnasielever och ca 100 lärare, skolan inhyser även vuxenutbildning och SFI med ytterligare ca 500 elever. Skolan har totalrenoverats för ett antal år sedan och är idag en av Kronobergs modernaste gymnasieskolor. Se vidare: www.sunnerbogymnasiet.se. ARBETSUPPGIFTER Du som söker kommer att undervisa i kinesiska på gymnasienivå, på både ungdomsgymnasiet och vuxenutbildningen. Du kommer att arbeta tillsammans med ett programarbetslag och i olika ämnesgrupper. I tjänsten ingår även mentorskap. KVALIFIKATIONER Du som söker är behörig gymnasielärare för undervisning i kinesiska. Gärna med erfarenhet av arbete på gymnasium. Som person är du målmedveten, kommunikativ och ansvarstagande. Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. ÖVRIGT Du söker tjänsten via Offentliga Jobb. Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju. Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Företag: Ljungby kommun, Sunnerbogymnasiet
Ort: Ljungby
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i kinesiska

Modersmålslärare i Kinesiska
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och regionen är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga. Karlskoga kommun är ett finskt förvaltningsområde vilket innebär att den finsktalande befolkningen ska få den stöttning de behöver av kommunen. År 2020 är vi även kända för att vara en pedagogiskt och kunskapsmässigt banbrytande utbildningsort från förskola till högskola. Modersmålsenheten i Karlskoga ger undervisning i modersmål och studiehandledning på modersmålet i cirka tjugo språk och sysselsätter drygt tjugo modersmålslärare. Enhetens viktigaste uppdrag är att främja elevers utveckling av flerspråkighet samt att underlätta nyanlända elevers studier genom studiehandledning . ARBETSUPPGIFTER Modersmålsundervisning/studiehandledning i kinesiska i grundskolan och gymnasieskolan. Undervisningen är förlagd till flera skolor i kommunen. KVALIFIKATIONER Behörighet som lärare i modersmålet eller annan lärarutbildning som bedöms lämplig. Kinesiska som modersmål och goda kunskaper i svenska. Du har god kunskap om och ett stort engagemang för modersmålsundervisning och vill stimulera och motivera eleverna till att öka sina kunskaper i modersmålet. ÖVRIGT För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlskoga kommun, 12 Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Kinesiska

Gymnasielärare i Kinesiska
Vi som arbetar inom kommunen finns där människor finns. Vi gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi bidrar till människors livskvalitet. Varje dag. Därför tycker vi att vi har Sveriges viktigaste jobb. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö, att det byggs hus, att det finns ett rikt kultur- och fritidsliv och att människor får en god och trygg omsorg på äldre dar. Och mycket mer. Som anställd på Älmhults kommun kommer du att vara med och göra skillnad. Det finns många intressanta och utvecklande jobb hos oss. Som arbetsgivare har vi högt satta mål för vår arbetsmiljö. Vi vill ha medarbetare som trivs och utvecklas själva och som aktivt och engagerat bidrar till kommunens utveckling. Älmhults kommun befinner sig i ett intressant utvecklingsskede och har dessutom en befolkning som växer, vilket förutsätter medarbetare som är positivt inställda till förändringsarbete. I Älmhult kan du kombinera den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär och ett globalt näringsliv. Här är det lätt att leva och bo med nära till det mesta. Med goda kommunikationer är det också lätt att pendla. ARBETSUPPGIFTER Haganässkolans verksamhetsområden är gymnasieskola, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi har ca 500 ungdomselever och ca 300 vuxenstuderande. Skolan erbjuder tolv nationella program. Skolan profilerar sig inom internationalisering, entreprenörskap och hälsa & livsstil. Du kommer att undervisa i kinesiska som modernt språk. Du kommer att få Din bastillhörighet i ett av skolans arbetslag. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag att tillsammans med oss utveckla "Elevens bästa skola". Vill du veta mer om oss kan du besöka vår hemsida www.haganasskolan.se KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - har relevant lärarutbildning, - sätter elevens lärande i centrum, - har stor förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, föräldrar och personal, - är flexibel, kreativ och engagerad, - tar ansvar, delar med dig av din kunskap till andra och - har ett starkt intresse för skolutveckling. Vi önskar att du har erfarenhet av undervisning på gymnasiet. Vi kommer även lägga stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Älmhults kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund. Välkommen med din ansökan!
Företag: Älmhults kommun, Gymnasium
Ort: Älmhult
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Kinesiska

Modersmålslärare i kinesiska/mandarin
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola, familjedaghem, och öppen förskola. Vi ansvarar också för den pedagogiska verksamheten i förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Mångfald och integration ansvarar för modersmålsverksamheten inom förskola och grundskola i Karlstads kommun. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsstöd i kommunens förskolor. Pedagogen ska vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa barnen i deras utveckling och lärande i samarbete med övrig personal på förskolorna. Pedagogerna inom modersmålsverksamheten har ambulerande tjänster vilket innebär att man reser mellan kommunens förskolor och grundskolor under arbetsveckan. Tjänstgöringen kan till del förläggas i grundskolan och/eller gymnasiet. KVALIFIKATIONER Behörighet som förskollärare eller modersmålslärare. Ha kinesiska/mandarin som modersmål och ha goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift. Ha goda kunskaper om den svenska förskolans styrdokument. Tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålstränare är meriterande. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Ort: Karlstad
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska/mandarin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska/mandarin

Gymnasielärare i kinesiska
Helsingborg är platsen för skapande och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolors vision är att förverkliga barn och ungas drömmar. Du kommer att verka i en visions- och värdestyrd organisations som har som mål att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. Olympiaskolan har ca 650 elever och är belägen i centrala Helsingborg. På skolan finns tre gymnasieprogram, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och det Humanistiska programmet. På Olympiaskolan för vi ett målmedvetet arbete för att skapa en vi-känsla där alla känner ett stort ansvar för verksamheten. Det ska finnas ett naturligt och välfungerande samarbete mellan alla på skolan, allt för att våra elever ska nå sina högt uppsatta mål. ARBETSUPPGIFTER Olympiaskolan söker dig som är intresserad av att utgöra en del i en ambitiös lärargrupp som ständigt utvecklar sin verksamhet. Du kommer att ingå i ämneslaget för moderna språk, där du tillsammans med de andra språklärarna utvecklar och skapar nya kreativa läraktiviteter. KVALIFIKATIONER Du ska ha pedagogisk utbildning och erfarenhet i det kinesiska språket eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska uppskatta att arbeta tillsammans med elever och kollegor i en kommunikativ och lärande miljö. Du är en utåtriktad person. Samarbetsförmåga är en förutsättning för arbetet och vi vill att du tar ett stort ansvar för din lärarroll. Du har en väl utvecklad förmåga att anpassa undervisningen till elevernas behov. Att använda IT inom kommunikation och som pedagogiskt verktyg ska du ha kunskap om och erfarenhet av. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro Recruit 0771-704 704.
Företag: Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Verksamhetsområde Gymnasiet
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i kinesiska

Student till extrajobb som lärare i kinesiska
Är du student och kan du kinesiska? Har du dessutom erfarenhet av att lära ut och ett intresse av pedagogik kan det här passa dig perfekt! Minerva skolan söker en lärare i kinesiska som kan jobba ett par gånger i veckan med att undervisa gymnasieelever. En toppenmerit för dig som studerar något inom pedagogik! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Minervaskolans räkning en lärare i kinesiska. Du kommer att vara schemalagd med 6 lektioner i veckan á 1h. Du kommer själv att planera och utföra lektionerna. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Minervaskolans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Minervaskolan. Minervaskolans intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. ARBETSUPPGIFTER Som lärare kommer du att undervisa gymnasielever i kinesiska. Du kommer till exempel att: * Undervisa och lära ut kinesiska * Själv planera lektionerna Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom pedagogik och få erfarenhet från undervisning. VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som.. * Kan kinesiska, i både tal och skrift * Kan svenska, då all litteratur utgår från det svenska språket. * Har tidigare erfarenhet av att lära ut Det är meriterande om du... * Har tidigare arbetat som lärare * Har en bakgrund inom pedagogik Som person är du strukturerad och tydlig i din kommunikation. Du ska vara kunna fånga elevers uppmärksamhet och uppmuntra till lärande. Eftersom du kommer själv stå för planerandet och utförandet av lektionerna krävs det att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. * Start: Omgående * Omfattning: ca 6-7h/veckan * Placering: Umeå * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen. SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Minervaskolan är en obunden fristående skola med fokus på kunskap och inlärning i en trygg och trivsam miljö. Kvalitet är centralt och omfattar inlärning i ett socialt väl fungerande klimat. Kompetenta och ansvariga vuxna med bra ledaregenskaper är av största vikt.
Företag: Academic Work
Ort: Umeå
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Student till extrajobb som lärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student till extrajobb som lärare i kinesiska

Modersmålslärare i kinesiska/mandarin
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola, familjedaghem och öppen förskola. Vi ansvarar också för den pedagogiska verksamheten i förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Mångfald och integration ansvarar för modersmålsverksamheten inom förskola och grundskola i Karlstads kommun. ARBETSUPPGIFTER Modersmålsstöd i kommunens förskolor. Pedagogen ska vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa barnen i deras utveckling och lärande i samarbete med övrig personal på förskolorna. Pedagogerna inom modersmålsverksamheten har ambulerande tjänster vilket innebär att man reser mellan kommunens förskolor och grundskolor under arbetsveckan. KVALIFIKATIONER Behörighet som förskollärare eller modersmålslärare. Ha kinesiska/mandarin som modersmål och ha goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift. Ha goda kunskaper om den svenska förskolans styrdokument. Tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålslärare är meriterande. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska/mandarin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska/mandarin

Modersmålslärare i kinesiska
Till Barn- och utbildningsförvaltningen i Tranås kommun söker vi nu en modersmålslärare för elever med kinesiska som modersmål. Arbetsuppgifter Tjänsten innebär huvudsakligen att undervisa i modersmål kinesiska på grundskolan. Kvalifikationer Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i det kinesiska språket. Vi ser även att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kontaktpersoner Heléne Olofsson, Rektor, tfn. 0140-686 00, helene.olofsson@tranas.se.  Mia Gustafsson, Biträdande rektor, tfn. 0140-686 09, mia.gustafsson@tranas.se. Fackliga representanter Nås via kommunen växel, tfn. 0140-681 00.    Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Tranås kommun
Ort: Tranås
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska

Lärare i kinesiska
CEO European International Business School (EIBS), grundades 2009, och huvudkontoret ligger i Göteborg. År 2013 började skolan koncentrera sig på att skapa företagare och programmen består huvudsakligen av utbildningar för den globale entreprenören, samt språkutbildningar och yrkesutbildningar. I Sverige har EIBS entreprenörsutbildningar på cirka 45 orter i Sverige. Deltagare lär sig att starta upp och driva företag. Här finns ett nära samarbete med World Online, som tillhandahåller alla de tjänster en entreprenör kan behöva. Inget saknas och allt finns nära tillgängligt för studenten på EIBS. Om tjänsten/ Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare i kinesiska hos oss. Utbildningen är inriktad mot affärsspråk på kinesiska, vilket gör att vi förväntar oss att du har goda kunskaper inom affärsområdet. Syftet med utbildningen är att förbereda studenterna språkmässigt för framtida affärer med Kina. Du kommer att planera, genomföra och följa upp undervisningen i det kinesiska språket, samt arbeta med att stödja och motivera de studerande i lärprocessen. Vi förväntar oss att du har god pedagogisk förmåga och kan möta varje studerande utifrån dennes specifika behov. Om dig Vi söker dig som: - trivs med att möta och inspirera individer med olika behov - är kreativ och van vid att ta egna initiativ - är lyhörd och flexibel samt har lätt för att samarbeta - har ett strukturerat arbetssätt och god planeringsförmåga - har ett glödande engagemang i allt du gör Kvalifikationskrav: - Kinesiska som modersmål - Behörig lärare med lärarlegitimation - Goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och/eller engelska - Goda datorkunskaper Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa ? då är vi intresserade av dig. Urval sker löpande så skicka din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten hänvisar vi dig till vår hemsida www.eibs.se. Vi ser fram emot att höra av från dig!
Företag: Aleu Group AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i kinesiska

Lärare i Kinesiska 20% till Vialundskolan
Kumla kommun är en tillväxtkommun som ligger centralt i Örebro län och har drygt 21 000 invånare. I kommunen finns framgångsrika företag, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Kumlas Vision 2025 innebär att vi alltid strävar efter att vara lite bättre. Genom att växa smart, satsa på barn och unga, ta hand om våra invånare och att ta tillvara på den närhet som finns blir vi lite bättre. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta i en växande kommun? Förvaltning för livslångt lärande är Kumla kommuns största förvaltning med drygt 700 anställda. Förvaltningen har verksamhet för barn i åldrarna 0-20 år. Den består av förskola, fritidshem, grundskola, särskola, gymnasium och vuxenutbildning. Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare i kinesiska på Vialundskolan 7-9. Tjänstens omfattning är 20% och arbetet sker i en mindre grupp. Arbetstiden är förlagd till måndag och onsdag förmiddag samt torsdag eftermiddag. Som lärare i Kumla kommun förväntas du; - Vara väl förtrogen med styrdokumenten och dess innebörd; Normer och värden, kunskap och lärande, elevers ansvar och inflytande, samarbete skola/hem, övergång och samverkan, skolan och omvärlden, samt bedömning. - Ha ett stort intresse för didaktiska frågor, där elevens lärande är i centrum - Ha god samarbetsförmåga och initiativkraft KVALIFIKATIONER Du är behörig lärare i kinesiska för de senare skolåren. Du har ett stort engagemang och intresse där eleverna står i fokus. Du har även en vilja och förmåga att vara med och utveckla verksamheten samt en god samarbetsförmåga och ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, föräldrar och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Kumla kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter
Företag: Förvaltning för livslångt lärande, Kumla kommun
Ort: Kumla
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Kinesiska 20% till Vialundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Kinesiska 20% till Vialundskolan

Lärare i kinesiska; TIBBLE GYMNASIUM
Nu vill vi få tillbaka kinesiskan på Tibble Gymnasium efter ett par års uppehåll! Vill du jobba på en av Sveriges bästa gymnasieskolor? Vill du bli en del av en välutbildad och engagerad lärarkår? Nu söker Tibble Gymnasium i Täby en lärare i kinesiska. Vi söker dig som är behörig, gärna med ett par års erfarenhet, har goda ämneskunskaper och värdesätter ett nära samarbete med dina kollegor. Tjänsten är deltid Om skolan. Tibble Gymnasium är en av Sveriges bästa skolor enligt Skolverkets senaste undersökningar. Många faktorer bidrar till skolans framgång och att satsningen på kvalitet genomsyrar allt arbete på skolan. "Nöjda", "trygga" och "stimulerade" är ord som bäst beskriver elevernas syn på sin skola och skolgång. Lärarna på Tibble är engagerade och välutbildade och den låga personalomsättningen vittnar om god stämning och sammanhållning. Välutrustade datasalar, presentationstekniska hjälpmedel i klassrummen samt tydliga och starka krav på närvaro, studiero och trygghet är bidragande orsaker till Tibbles attraktionskraft bland ungdomar i Nordostsektorn. Tibble Gymnasium har en fördelaktig placering i direkt närhet till Täby Centrum, med bussar och Roslagsbanan på 5 minuters gångavstånd. Skolan är privatägd. Tibble Gymnasium har attraktiva anställningsvillkor och erbjuder marknadsmässiga löner. Tibble har kollektivavtal med LR och LF, vilket innebär att du omfattas av tjänstepension och försäkringar. Våra lärare tjänstgör under terminerna och är lediga under loven.
Företag: TIBBLE GYMNASIUM
Ort: Täby
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i kinesiska; TIBBLE GYMNASIUM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i kinesiska; TIBBLE GYMNASIUM

Lärare i kinesiska (mandarin) sökes till S:t Petri skola
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Arbetsmarknads-, gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola, vuxenutbildning samt arbetsmarknadspolitiska insatser. Idag är vi nästan 2 000 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi ger kraft att växa. S:t Petri skola finns i en gammal vacker byggnad med mycket nytt liv, mitt i Malmö. Vi erbjuder utbildningar som ger djupa kunskaper, håller hög kvalitet och ger utomordentligt god förberedelse för högre studier. Skolan har ett brett internationellt perspektiv och samverkar med skolor och organisationer i många länder. Vi arbetar för att visa att varje elev är betydelsefull. Detta gör vi bland annat genom att arbeta tillsammans med en aktiv elevkår och elevskyddsombuden och med alla de utskott som elever på skolan har startat och driver. ARBETSUPPGIFTER S:t Petri skola söker lärare för undervisning i kinesiska (mandarin). Tjänsten är tillsvidare och på 25 % med följande undervisningsschema under HT16: Tisdag 14.50–16.10 Onsdag 14.50–16.10 Torsdag 8.10–9.30 Fredag 8.10–9.30 Om du även är behörig för undervisning i svenska som andraspråk finns det goda möjligheter att utöka tjänstgöringsgraden. Tjänsten består av sedvanliga arbetsuppgifter för lärare så som: • planering, undervisning och bedömning • att stimulera eleverna till att uppfylla kunskapskraven • utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten i enlighet med skolans styrdokument • att samarbeta i arbetslag och i andra konstellationer för att bidra till det kollegiala lärandet KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad för undervisning i kinesiska (mandarin) på gymnasiet, det är meriterande om du även är behörig för undervisning i svenska som andraspråk. För att vara aktuell för tjänsten ska du: • vara engagerad i elevernas lärande och ha ett tydligt ledarskap i klassrummet • ha en god digital förmåga • ha god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet ÖVRIGT Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Vi undanber all annonsförsäljning.
Företag: Malmö stad, S:t Petri skola
Ort: Malmö
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i kinesiska (mandarin) sökes till S:t Petri skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i kinesiska (mandarin) sökes till S:t Petri skola

Modersmålslärare i kinesiska (mandarin), 10%, ht 2016
Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet. Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid. Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Sektor barn och utbildning, Skövdes största sektor, erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar och eftersträvar en pedagogisk helhetssyn från 0 – 19 år. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling. På Lundenskolan finns fritidshem, fritidsklubb samt grundsärskola. Lundenskolans idè: Lundenskolan är en del av närsamhället och världssamhället som på ett aktivt sätt vill förmedla och sprida kunskap och insikt, där våra fyra ledord; mod, kreativitet, motivation och glädje ska genomsyra verksamheten och sprida sig likt ringar på vattnet. ”Ett dagligt lärande i en social och kulturell mångfald - där vi ser varandra och lär tillsammans” ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som modersmålslärare och ha studiestöd/studiehandledning i kinesiska (mandarin) för elever i åk F-9. Tillsammans med övriga modersmålslärare utveckla ämnet. Du ska vara beredd att arbeta på flera skolor i Skövde kommun. Deltid, 10%, höstterminen 2016. KVALIFIKATIONER Pedagogisk utbildning och erfarenhet av undervisning. Stor flexibilitet och samarbetsförmåga samt god kännedom om språk, kultur och samhälle vad gäller det land/länder där språket talas. Meriterande är arbete med barn och ungdom i skolan. Du bör ha datakunskap. ÖVRIGT Skövde Kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Skövde kommun, Avdelning grundskola
Ort: Skövde
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska (mandarin), 10%, ht 2016 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska (mandarin), 10%, ht 2016

Modersmålslärare i kinesiska
Vi söker just nu en vikarierande modersmålslärare i kinesiska. Centrum för flerspråkighet är en verksamhet som organiserar modersmålsundervisning för grundskolan och gymnasieskolan samt tar emot nyanlända barn och elever. På Centrum för flerspråkighet arbetar modersmålslärare, grundskollärare, studiehandledare, en rektorsassistent och en rektor. Centrum för flerspråkighet är beläget på nedre plan i Västra skolan. Vi söker nu en vikarierande modersmålslärare i kinesiska. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Du ansvarar för undervisningen i ämnet modersmål för elever i grundskolan och/eller gymnasieskolan. Studiehandledning på modersmålet samt del i kartläggningsarbete kan ingå i tjänsten. Samverkan med pedagoger på elevernas skolor och med modersmålslärare och övriga pedagoger på Centrum för flerspråkighet är en viktig del av arbetet. Undervisningen sker till stor del på elevernas skolor vilket betyder att du behöver ta dig med buss eller bil till de olika skolorna. TILLRÄCKLIGA KVALIFIKATIONER I första hand lärarexamen med behörighet att undervisa i ämnet modersmål. I andra hand annan akademisk utbildning som kan anses lämplig för pedagogiskt arbete eller andra meriter som kan anses lämpliga. Goda kunskaper i kinesiska och svenska. Vi söker dig som har goda kunskaper om skolans styrdokument, är insatt i aktuell forskning kring flerspråkighet, är intresserad av utveckling och som tycker att samverkan med andra är både roligt och utvecklande. Vi söker dig som i utvecklingsarbete kan bidra med analys och förslag på åtgärder både vad gäller det egna arbetet och verksamheten som helhet. MERITERANDE KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i eller erfarenhet av läs- och skrivinlärning. FALU KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta. ANSTÄLLNINGSVILLKOR  Befattningen är ett vikariat på deltid (50%) från 160501-161222 med möjlighet till förlängning. Kopior på betyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. UPPLYSNINGAR Katarina Tegmark, rektor 023-866 13 FACKLIGA FÖRETRÄDARE Jan-Erik Kyrö, Lärarförbundet: 023-863 36 Hanna Meijer-Holmqvist, Lärarnas Riksförbund: 023-838 63
Företag: Falu kommun
Ort: Falun
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i kinesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i kinesiska

Lärare i Kinesiska till Vialundskolan 7-9
Kumla kommun är en tillväxtkommun som ligger centralt i Örebro län och har drygt 21 000 invånare. I kommunen finns framgångsrika företag, ett rikt kultur- och fritidsutbud, god kommunal service samt utmärkta kommunikationer. Kumlas Vision 2025 innebär att vi alltid strävar efter att vara lite bättre. Genom att växa smart, satsa på barn och unga, ta hand om våra invånare och att ta tillvara på den närhet som finns blir vi lite bättre. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta i en växande kommun? Förvaltning för livslångt lärande är Kumla kommuns största förvaltning med drygt 700 anställda. Förvaltningen har verksamhet för barn i åldrarna 0-20 år. Den består av förskola, fritidshem, grundskola, särskola, gymnasium och vuxenutbildning. Vi söker nu dig som vill arbeta som lärare på Vialunds skolan i Kinesiska. Undervisning sker i en mindre grupp åk 9, omfattning ca 15% med undervisning på mån, ons och tor. Tjänsten gäller för kommande läsår, 20160810-20170614. Som lärare i Kumla kommun förväntas du; - Vara väl förtrogen med styrdokumenten och dess innebörd; Normer och värden, kunskap och lärande, elevers ansvar och inflytande, samarbete skola/hem, övergång och samverkan, skolan och omvärlden, samt bedömning - Ha ett stort intresse för didaktiska frågor, där elevens lärande är i centrum - Ha god samarbetsförmåga och initiativkraft KVALIFIKATIONER Du har en lärarlegitimation i kinesiska. Om du saknar lärarlegitimation kan det eventuellt bli aktuellt med en kortare tidsbegränsad anställning. Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt, har en god social förmåga samt att du är en ansvarstagande och engagerad person. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt mot både elever, föräldrar och kollegor. Vi lägger stor vikt vid ett elevcentrerat förhållningssätt samt personlig lämplighet. ÖVRIGT Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Kumla kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: Förvaltning för livslångt lärande, Kumla kommun
Ort: Kumla
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Kinesiska till Vialundskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Kinesiska till Vialundskolan 7-9


Sök lediga jobb Lärare i kinesiska

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se