Lärare i matematik och fysik, alternativt lärare i matematik jobb

Lärare i matematik och fysik, alternativt lärare i matematik jobb Lärare i matematik och fysik, alternativt lärare i matematik jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i matematik och fysik, alternativt lärare i matematik. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i matematik och fysik, alternativt lärare i matematik. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i matematik och fysik, alternativt lärare i matematik- Falkenberg


Mer beskrivning

Lärare i matematik och fysik, alternativt lärare i matematik
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar undervisning i matematik 1a, 1b och 2c samt fysik 1a på såväl yrkes- som högskoleförberedande program. Tjänstens innehåll kan efter överenskommelse komma att ändras utifrån den sökandes kompetens och organisationens behov. Vi förväntar oss att du tycker om att jobba med ungdomar och tillsammans med andra vuxna för att få ungdomar att utvecklas. Anställningsintervju kommer att genomföras löpande. Tjänsten är ett vikariat. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning i fysik och/eller matematik på gymnasienivå. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och fysik, alternativt lärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och fysik, alternativt lärare i matematik


Sök lediga jobb Lärare i matematik och fysik, alternativt lärare i matematik

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se