Lärare i matematik_NO jobb - lediga jobb

Lärare i matematik_NO jobb Lärare i matematik_NO jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i matematik_NO. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i matematik_NO. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

 2. Lärare i matematik/NO åk 4-9- Solna

 3. Lärare i matematik/NO och Tk- Malmö

 4. Lärare i matematik-no och teknik- Göteborg

 5. Lärare i matematik/no till Karlbergsskolan 7-9- Karlskoga

 6. Lindeborgsskolan söker Lärare i Matematik/NO och Tk- Malmö

 7. Lärare i matematik/NO- Ovanåker

 8. Lärare i Matematik/NO/Teknik, 100 %,Henåns skola- Orust

 9. Lärare i matematik/NO till Celsiusskolan 7-9 i E- Ovanåker

 10. Gymnasielärare i matematik/no- Arvidsjaur

 11. Lärare i matematik/NO(bi/ke/te), Jens Billeskolan- Bjuv

 12. Lärare i matematik/NO- Vara

 13. Lärare i Matematik/No till grundskola i Nacka- Nacka

 14. Lärare i Matematik/NO i årskurs 6-9- Malmö

 15. Lärare i Matematik/NO samt resurs- Jokkmokk

 16. Lärare i matematik/no till Karlbergsskolan 7-9- Karlskoga

 17. Lärare i matematik/NO- Ovanåker

 18. Vi söker en behörig gymnasielärare i matematik/NO till Västerås på timmar.- Västerås

 19. Lärare i matematik/no/teknik i åk 7-9- Nacka

 20. Lärare i matematik/NO årskurs 6-9 Entréskolan- Västerås

 21. Lärare i Matematik/NO årskurs 4-6 och 7-9- Nacka

 22. Lärare i matematik/no, Djurmoskolan- Gagnef

 23. Lärare i matematik/no till Bregårdsskolan- Karlskoga

 24. Lärare i matematik/NO åk 6-9- Ljusdal

 25. Förstelärare i matematik/NO- Göteborg

 26. Förstelärare i matematik/no till Rävebergets skola- Göteborg

 27. Lärare i matematik/no. åk 7-9- Robertsfors

 28. Lärare i Matematik/No, 100%- Orust

 29. Lärare i matematik/NO, Falkenbergs gymnasieskola- Falkenberg

 30. Sörgårdsskolan söker lärare i Matematik/NO- Mölndal

 31. Lärare i matematik/NO/teknik till Skälltorpsskolan 6-9- Göteborg

 32. Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro- Örebro

 33. Högaholmsskolan söker lärare i Matematik/No/Teknik/Idrott åk 4-6- Malmö

 34. Lärare i Matematik/NO- Uppsala

 35. Lärare i matematik/no åk. 7-9 till Vidåkersskolan- Vingåker

 36. Vi söker en behörig gymnasielärare i matematik/NO till Västerås på timmar.- Västerås

 37. Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro- Örebro

 38. Lärare i matematik/NO 6-9- Skellefteå

 39. Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro- Örebro

 40. Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro- Örebro


Mer beskrivning

Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Lärare i Matematik och NO åk 4-9 Grönkullaskolan   Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som lärare i Matematik och NO kommer du undervisa våra elever i åk 4-9 i matematik och samtliga av NO-ämnena. Inklusive teknik. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i matematik och NO för grundskolans senaredel. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Framförallt bild eller slöjd. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på heltid. Tillträde 130812. Ansök senast den 130809.   Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan

Lärare i matematik/NO åk 4-9
På Ängkärrskolan, Sveriges enda skola för barn med dyslexi, hjälper vi våra elever med olika strategier och inlärningsmetoder för att hantera sin dyslexi. Men för att kunskaper och metoder ska kunna "slå rot och växa", ges eleverna stort utrymme i att utveckla självbild och självförtroende. Ängkärrskolan har relativt små grupper med individanpassad undervisning och hög vuxentäthet. I varje klass finns max 16 elever med två lärare på alla lektioner. I verksamheten har vi 5 specialpedagoger. Anna-Karin hos oss söker nya utmaningar närmare hemmet och vi söker hennes efterträdare. Du ska vara behörig lärare i matematik/NO och gärna ha arbetat med elever som har särskilda behov. Har du matte eller NO i en annan kombination kan det också vara intressant för oss. Då våra pedagagoger arbetar mycket med datastöd på lektionerna och eleverna med kompensatoriska hjälmedel är det viktigt att du är datorvan. Du ska vara en varm, tålig, lyhörd och inspirerande person och en tydlig förebild för barn och ungdomar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av årskurserna 4-6 Ängkärrskolan ligger i Solna och har ca 120 elever. Personalgruppen är uppdelad i två arbetslag. Vi erbjuder bra förmåner men framförallt en arbetsplats där det är givande och kul att arbeta. Det är viktigt att ha roligt på jobbet särskilt som lärare axlar ett stort ansvar.
Företag: Stiftelsen Nya Ängkärrskolan
Ort: Solna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO åk 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO åk 4-9

Lärare i matematik/NO och Tk
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Den nya Grundskoleförvaltningen trädde i kraft den 1 juli 2013. Med 23 000 elever och 4 600 medarbetare är det den största förvaltningen i Malmö stad. Utgångspunkten för förvaltningen är att skapa bra förutsättningar för Malmös elever att lyckas i skolan och nå goda resultat. Det innebär att vi som organisation också måste skapa de bästa förutsättningar för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. För att säkerställa detta krävs stödfunktioner och processer i organisationen som samtliga har till syfte att i slutändan skapa värde och effekt för eleven. Lindeborgsskolan är en F-9 skola. På vår skola arbetar vi med fokus på värdegrundsfrågor, vilket resulterar i en god och positiv anda bland såväl barn som vuxna. Det är för alla parter viktigt att kunna vistas i en trivsam arbetsmiljö präglad av arbetsglädje. Vi lägger ned mycket kraft på arbetet med relationer med eleverna och engagerar oss starkt i att följa och stötta våra elever i deras utveckling både vad gäller kunskaper och socialt. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i matematik/no och teknik KVALIFIKATIONER Du har lärarutbildning med behörighet i matematik/no och Tk. Tidigare erfarenhet av motsvarande arbete är meriterande. Du har som medarbetare god samarbetsförmåga, är en engagerad lärare och har förmåga att se barnen i ett helhetsperspektiv samt har ett positivt förhållningssätt.
Företag: Malmö stad, GrF Skolområde Väster
Ort: Malmö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO och Tk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO och Tk

Lärare i matematik-no och teknik
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har 53 000 invånare. Vi ger service inom förskola, skola, individ- och familjeomsorg, funktionshinder, äldreomsorg, hemsjukvård samt kultur och fritid. För oss är det viktigt med kundens fokus och våra 4 300 medarbetare arbetar för att Askim-Frölunda-Högsbo ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Nygårdsskolan är en skola med ca 500 elever, årskurs F-9. Skolans ledord är trygghet, trivsel och tydliga mål. Våra elever är intresserade och studiemotiverade, med gott stöd hemifrån. Skolan är vackert belägen i Skintebo nära havet. Ishall och Billdals Park ligger strax intill och det är lätt ta sig hit från centrala Göteborg med både buss och bil. Förutom undervisning i ma-no-teknik i åk 7-9 kommer du att ingå i ett arbetslag och fungera som mentor för en grupp elever. Vi ser en spännande utveckling framför oss eftersom alla elever i åk 6 och 7 har en egen Ipad och att vi gärna vill utveckla vårt arbete med IKT. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i ma-no-teknik i årskurs 7-9. Som person är du kreativ, skapande och trygg i dig själv. Med ett positivt förhållningssätt och trygghet främjar du goda relationer med elever, föräldrar och arbetskollegor. En god samarbetsförmåga, kvalitetstänkande och idérikedom är något vi värderar högt i denna tjänst. Vår skola kommer att delta i matematiklyftet nästa läsår och som lärare i matematik kommer du att vara en viktig del i denna kompetensutveckling. Du får gärna ha några års erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn och elever, men vi välkomnar även dig som kommer direkt från lärarutbildningen.
Företag: Göteborgs stad, SDF Askim-Frölunda-Högsbo
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik-no och teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik-no och teknik

Lärare i matematik/no till Karlbergsskolan 7-9
I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad. År 2020 är vi även kända för att vara en pedagogiskt och kunskapsmässigt banbrytande utbildningsort från förskola till högskola. Vill du vara med och förverkliga vår vision? Karlbergsskolan är belägen i den västra delen av Karlskoga. Skolan har ca 320 elever, indelade i 12 klasser. På skolan finns även en Förberedelseklass. Vi arbetar med att skapa en trygg miljö för eleverna för att främja deras lärande och utveckling. Personalen arbetar i arbetslag där vi försöker samla de elever som de undervisar. Lärarna är mentorer för ett antal elever som de kontinuerligt följer upp och bekräftar. Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärandet som en ständig process, där du har möjlighet att utveckla ditt arbete är du välkommen med din ansökan till oss. ARBETSUPPGIFTER Att undervisa elever i år 7, 8 och 9 i matematik och no och med din kunskap och engagemang leda och stimulera våra elever till kreativitet, motivation och ökade kunskaper. Du har också ansvar för att planera, genomföra och betygsätta kurser i ditt ämne. Du ingår i en ämnesgrupp där ni tillsammans utvecklar arbetsmetoder som leder till att eleverna trivs. I tjänsten ingår klassföreståndarskap och mentorskap. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i matematik och något no-ämne i årskurserna 7-9. Vi strävar också efter medvetna och utmanande pedagoger som genom öppenhet, nytänkande och helhetssyn tar vara på varje elevs förmåga och kompetens för att möta en föränderlig värld. Vi värdesätter intresse för skolutveckling och förmåga att samarbeta.
Företag: Karlskoga kommun, Karlbergsskolan 7-9
Ort: Karlskoga
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/no till Karlbergsskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/no till Karlbergsskolan 7-9

Lindeborgsskolan söker Lärare i Matematik/NO och Tk
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Tillsammans bygger vi framtidens skola! Grundskoleförvaltningen är en förvaltning under uppbyggnad och träder i kraft den 1 juli 2013. Med 23 000 elever och 4 600 medarbetare kommer det att bli den största förvaltningen i Malmö stad. Utgångspunkten för förvaltningens uppbyggnad är att skapa bra förutsättningar för Malmös elever att lyckas i skolan och nå goda resultat. Det innebär att vi som organisation också måste skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. För att säkerställa detta krävs stödfunktioner och processer i organisationen som samtliga har till syfte att i slutändan skapa värde och effekt för eleven. Grundskoleförvaltningen är organiserad i sex skolområden (Innerstaden, Öster, Söder, Norr, Väster, Samordning & Stöd) samt sex avdelningar (kommunikation, myndighet, kvalitet, utveckling, HR, ekonomi). Lindeborgsskolan är en F-9 skola. På vår skola arbetar vi med fokus på värdegrundsfrågor, vilket resulterar i en god och positiv anda bland såväl barn som vuxna. Det är för alla parter viktigt att kunna vistas i en trivsam arbetsmiljö präglad av arbetsglädje. Vi lägger ned mycket kraft på arbetet med relationer med eleverna och engagerar oss starkt i att följa och stötta våra elever i deras utveckling både vad gäller kunskaper och socialt. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i matematik/no och teknik. KVALIFIKATIONER Du har lärarutbildning med behörighet i matematik/no och tk. Tidigare erfarenhet av motsvarande arbete är meriterande. Du har som medarbetare god samarbetsförmåga, är en engagerad lärare och har förmåga att se barnen i ett helhetsperspektiv samt har ett positivt förhållningssätt.
Företag: Malmö stad, SoFV Stab
Ort: Malmö
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lindeborgsskolan söker Lärare i Matematik/NO och Tk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lindeborgsskolan söker Lärare i Matematik/NO och Tk

Lärare i matematik/NO
Ovanåkers kommun söker en lärare i matematik/NO till Celsiusskolan i Edsbyn, årskurs 7-9 Anställningsform och omfattning Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer Lärarexamen. Upplysningar Magnus Elfving, rektor Celsiusskolan 7-9, tfn 0271-571 96, 070-299 01 36. Facklig företrädare LR, Per Ekbom, tfn 070-316 06 15. Lärarförbundet, Camilla Persson-Roos, tfn 073-031 05 06. Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 16 augusti till barn- och utbildningsförvaltningen, barnochutbildning@ovanaker.se
Företag: Ovanåkers kommun
Ort: Ovanåker
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO

Lärare i Matematik/NO/Teknik, 100 %,Henåns skola
Allmänt om skolan Henåns skola är en F-9 skola i centrala Henån. Läsåret 2012-2013 finns det ca 550 elever på skolan. På skolan finns också grundsärskola och vår "internationella grupp" för nyanlända elever. Henåns nya skola var inflyttningsklar i februari 2011. Tyvärr har den nybyggda skolan skapat hälsoproblem och alla verksamheter har flyttat ut ur skolan. Detta är i väntan på att utredningar och åtgärder ska genomföras innan alla kan flytta tillbaka in i en frisk skola. År F-3 finns i lätta byggnader i Henån År 4-6 finns på Myckleby skola År 7-9 finns på Ellös skola Vi söker Lärare i Matematik/NO/Teknik Vem är du? Förutom att du är utbildad lärare för aktuella årskurser vet du med dig att du är en utpräglad lagarbetare med stort hjärta för alla elever. Du tycker om att både dela med dig och ta del av andras tankar och idéer i syfte att ständigt utveckla skolan i en fortsatt positiv riktning. Du är beredd att pröva olika pedagogiska grepp för att på bästa sätt hjälpa aktuella elever i deras inlärningsprocess. Vana och positiv inställning till IKT-pedagogiska verktyg. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vad möter du? En trevlig skola som vill framåt. Vi ser oliktänkande som en garant för skolutveckling och allas åsikter värderas i dialogen. Låter det spännande? Vill du veta mer så dra dig inte för att höra av dig. Du finner kontaktuppgifter nedan. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: BARN O UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN
Ort: Orust
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik/NO/Teknik, 100 %,Henåns skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik/NO/Teknik, 100 %,Henåns skola

Lärare i matematik/NO till Celsiusskolan 7-9 i E
Ovanåkers kommun söker en lärare i matematik/NO till Celsiusskolan, årskurs 7-9. Anställningsform och omfattning Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer Lärarexamen. Lektionerna är ofta dubbelbemannade och du bör därför ha en god samarbetsförmåga. Upplysningar Magnus Elfving, rektor Celsiusskolan 7-9, tfn 0271-571 96, 070-299 01 36. Facklig företrädare LR, Per Ekbom, tfn 070-316 06 15. Lärarförbundet, Camilla Persson-Roos, tfn 073-031 05 06. Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 6 september till barn- och utbildningsförvaltningen, barnochutbildning@ovanaker.se Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ovanåkers kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ovanåkers kommun
Ort: Ovanåker
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO till Celsiusskolan 7-9 i E jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO till Celsiusskolan 7-9 i E

Gymnasielärare i matematik/no
Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda! Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män. Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag. Engagerad och ansvarstagande matematik/no-lärare sökes till Sanbackaskolan. Vikariat som eventuellt kan övergå i tillsvidaretjänst. Det är viktigt att du kan arbeta både med yrkes- och studieprogram. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Företag: Arvidsjaurs kommun
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i matematik/no jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i matematik/no

Lärare i matematik/NO(bi/ke/te), Jens Billeskolan
Vi gör en resa från en industrikommun till en attraktiv Söderåskommun med fokus på boende, miljö och näringsliv. Vi är drygt 1 000 medarbetare i Bjuvs kommun och arbetar utifrån en gemensam värdegrund. Vår senaste medarbetarundersökning visar att våra medarbetare är mer nöjda än genomsnittet för alla kommunanställda i Sverige! Hos oss får du vara med och påverka! Bjuvs kommun är centralt belägen i nordvästra Skåne. Vi har goda kommunikationer med tåg och bussar och närhet till E4 och E6. Bjuvs kommun är en del av Familjen Helsingborg. Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar. Här växer både människor och företag. Känslan skapar Familjen Helsingborg. Vi är: Bjuv Båstad Helsingborg Höganäs Klippan Landskrona Perstorp Svalöv Åstorp, Ängelholm Örkelljunga. familjenhelsingborg.se Jens Billeskolan, i kommundelen Billesholm, är en F-9 skola med 410 elever, där alla elever är allas elever. Vår profil är idrott och friluftsliv. Vår övertygelse är att rörelse främjar hälsa och välbefinnande. Elevernas fysiska, psykiska och sociala förmåga utvecklas vilket gynnar elevens inlärningsförmåga. ARBETSUPPGIFTER Jens Billeskolan har idag ett Ma/No team med god erfarenhet, gott arbetsklimat och en öppenhet för att både dela med sig och för att prova nya idéer. Vi arbetar målinriktat med elevernas ansvar och delaktighet. Vi är i processen att utveckla en arbetsmodell som gör att eleverna ser sammanhang. Undervisning i framförallt åk 7-9, mentorskap kan ingå i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi vill komplettera vårt team med dig som • gillar den utmaning det innebär att arbeta med tonåringar . som kan inspirera och utmana eleverna i deras lärande • känner sig hemma i LGR 11 • är mentalt vig och har utrymme för utveckling Det är bra med erfarenhet men du kan också vara ny i jobbet
Företag: Bjuvs kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Ort: Bjuv
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO(bi/ke/te), Jens Billeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO(bi/ke/te), Jens Billeskolan

Lärare i matematik/NO
Arbetsställe:Lagmansgymnasiet,Vara ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik/NO för elever på introduktionsprogrammet. Även anskaffning av praktikplatser ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Behörig lärare. Erfarenhet av undervisning. Erfarenhet av undervisning.
Företag: Vara kommun
Ort: Vara
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO

Lärare i Matematik/No till grundskola i Nacka
SkolPool Sverige är ett personalföretag som arbetar med skolor och kommuner. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor i hela Sverige. Vi söker nu en engagerad och kunnig lärare i matematik/No till en mindre grundskola i Nacka. Tjänsten är på en dag per vecka (20 %) med start omgående och pågår resten av läsåret. Du ska företrädesvis vara behörig lärare med erfarenhet av att undervisa på grundskola. Om du ej är behörig, men har gedigen dokumenterad praktisk erfarenhet är du också intressant för denna tjänst. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Flexibel och avslappnad Urval sker löpande och därför vill vi att du ansöker så fort som möjligt. Ansök via vår hemsida, http://www.skolpool.se/rekryteringsformular. SkolPool Sverige vill bidra till att elever får förutsättningar att växa och utvecklas. Vill du också bidra? Då ser vi fram mot din ansökan! Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Nacka
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik/No till grundskola i Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik/No till grundskola i Nacka

Lärare i Matematik/NO i årskurs 6-9
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete på grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 24 000 elever. Tillsammans med 4 300 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola. Höjaskolan är en två parallellig F-9 med 450 elever. Vi jobbar med tydligt uppställda mål för eleverna. Som lärare ingår du i ett arbetslag. Vi arbetar sedan några år tillbaka med classroom managament för att skapa en samsyn för våra elever och för att främja ett gott studie klimat.Våra utbildningsresultat pekar i positiv riktning. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i matematik och NO, främst inrikting biologi, i årskurserna 6-9 på Höjaskolan. Som lärare arbetar du utifrån skolans styrdokument bl.a. Lgr 11, med tydliga mål i skolans samtliga årskurser och ämnen. Som lärare stimulerar och motiverar du eleverna till att utvecklas. Du skapar en god studiero i dina undervisningsgrupper för att nå högsta möjliga måluppfyllese. Mentorsuppdrag ingår. Som lärare på Höjaskolan är du en tydlig ledare i klassrummet och i övrig verksamhet. KVALIFIKATIONER Behörig lärare åk 6-9 Ma/NO. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi söker en pedagog som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med läs och skrivsvårigheter samt kompensatoriska hjälpmedel. Som person är du prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla dina ämnen. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och är en tydlig ledare i klassrummet. Du får på ett medvetet sätt in värdegrundsarbetet löpande under dagen, så väl under lektioner som i all övrig kontakt med elever, föräldrar och kollegor. Har du även utbildning i skola24 och en allmänt hög datorvana är detta till din fördel. Mentorskap ingår i tjänsten. Vi ser framemot din ansökan. Vi kommer att kalla till intervju löpande under rekryteringsprocessen.
Företag: Malmö stad, GrF Skolområde Öster
Ort: Malmö
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik/NO i årskurs 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik/NO i årskurs 6-9

Lärare i Matematik/NO samt resurs
Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter. Vill Du emellanåt uppleva ”uteliv i storstaden” är Stockholm bara tre timmar bort! Vi brukar säga att Jokkmokk är; Den naturliga kommunen, där alla ryms! ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som lärare i matematik och NO samt till viss del som resurs på Östra Skolan Jokkmokk. På Östra skolan går ca 150 elever i årskurserna 6-9. Som pedagog vid Östra skolan arbetar du nära dina kollegor i arbetslag och du är mentor för en grupp elever. I tjänsten ingår undervisning i matematik och NO-ämnen, med elever i år 6-9. Du kommer främst att arbeta i år 8-9. Resurstimmarna är också i dessa årsgrupper. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med inriktning matematik och NO, år 6-9.
Företag: Jokkmokks kommun Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Jokkmokk
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik/NO samt resurs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik/NO samt resurs

Lärare i matematik/no till Karlbergsskolan 7-9
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga År 2020 är vi även kända för att vara en pedagogiskt och kunskapsmässigt banbrytande utbildningsort från förskola till högskola. Vill du vara med och förverkliga vår vision? ARBETSUPPGIFTER Att undervisa elever i år 7, 8 och 9 i matematik/NO och med din kunskap och engagemang leda och stimulera våra elever till kreativitet, motivation och ökade kunskaper Du har också ansvar för att planera, genomföra och betygsätta kurser i ditt ämne. Du ingår i en ämnesgrupp där ni tillsammans utvecklar arbetsmetoder som leder till att eleverna trivs. I tjänsten ingår klassföreståndarskap och mentorskap. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i matematik och gärna flera no-ämnen i årskurserna 7-9. Vi strävar också efter medvetna och utmanande pedagoger som genom öppenhet, nytänkande och helhetssyn tar vara på varje elevs förmåga och kompetens för att möta en föränderlig värld. Vi värdesätter intresse för skolutveckling och förmåga att samarbeta.
Företag: Karlskoga kommun, 12 Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/no till Karlbergsskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/no till Karlbergsskolan 7-9

Lärare i matematik/NO
Ovanåkers kommun söker en lärare i matematik/NO till Celsiusskolan, årskurs 7-9 i Edsbyn Anställningsform och omfattning Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde 11 augusti 2014 eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik/NO. Lektionerna är ofta dubbelbemannade och du bör därför ha en god samarbetsförmåga. Upplysningar Magnus Elfving, rektor Celsiusskolan 7-9, tfn 0271-571 96, 070-299 01 36. Facklig företrädare LR, Per Ekbom, tfn 070-316 06 15. Lärarförbundet, Camilla Persson-Roos, tfn 073-031 05 06. Ansökan Välkommen med din ansökan senast 5 mars till barn- och utbildningsförvaltningen, barnochutbildning@ovanaker.se Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ovanåkers kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ovanåkers kommun
Ort: Ovanåker
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO

Vi söker en behörig gymnasielärare i matematik/NO till Västerås på timmar.
Eductus hjälper privatpersoner, företag och organisationer. Vi är experter på vuxenutbildning, matchning, rekrytering, integration, omställning och arbetslivsinriktad rehabilitering. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg och vi bedriver verksamhet på över 70 orter runtom i Sverige. www.eductus.se I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som regleras av styrdokument för vuxenutbildningen. Det är mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga och att du tycker om att jobba med människor. Att du har ett coachande förhållningssätt ser vi som en självklarhet. Din bakgrund: Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i matematik/NO. Meriterande är även att du har erfarenhet av vuxenutbildningen. Du bör vara duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift. Som person är du bra på att organisera. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Identifiering med vår gemensamma värdegrund: Engagemang. Professionalism. Glädje. Utveckling. Resultat. Sista ansökningsdatum är den 15 april 2014 och vi kommer att intervjua löpande. Anställningsform: Visstid. Ytterligare frågor om tjänsten besvaras via mail till skolledare helen.oveback@eductus.se Ansök via länken nedan: Vill du veta mer våra värderingar? Se filmen 10 viktiga saker om oss på Eductus, på youtube.com/eductusfilmer. Eductus är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: AcadeMedia Eductus AB
Ort: Västerås
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en behörig gymnasielärare i matematik/NO till Västerås på timmar. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en behörig gymnasielärare i matematik/NO till Västerås på timmar.

Lärare i matematik/no/teknik i åk 7-9
Maestroskolan är en väletablerad framgångsrik grundskola för elever som vill kombinera grundskoleutbildning med utbildningen i estetiska ämnen, så som bild, musik och dans. Skolan har en tydlig profil, gemensamma strukturer och stark vilja att utveckla ämnesundervisningen. Skolan startade sin verksamhet 2001 och har ca 170 elever i årskurserna F-9. Skolan ligger i centrala Nacka, Sickla område. Tjänsten omfattar undervisning i matematik, de naturorienterade ämnena, teknik i årskurser 7-9 samt mentorskap för en grupp elever. Erfarenhet och goda kunskaper inom IKT (informations-och kommunikationsteknik) är meriterande. Det finns även möjlighet för särskilt yrkesskickling lärare att få uppdrag som förstelärare med syfte att utveckla undervisningen i matematik och No på skolan. Vill du arbeta i en skolkultur där det finns en stark tro på elevers möjligheter att lyckas samt höga förväntningar på alla, varmt välkommen med din ansökan senast 30 april 2014. Vi ser gärna din ansökan snarast då intervjuer kommer att hållas löpande. Tillträde HT-14. Obs! Vi är inte intresserade för rekryteringstjänster.
Företag: Maestro Svindersvik AB
Ort: Nacka
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/no/teknik i åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/no/teknik i åk 7-9

Lärare i matematik/NO årskurs 6-9 Entréskolan
Vi söker nu en lärare i matematik och NO (fysik, kemi och biologi) till Entréskolan i Västerås. Entréskolan är en friskola som finns i Enköping, Eskilstuna och Västerås för årskurserna 6-9. Entréskolans profil är ett aktivt lärande med estetiska uttrycksformer där eleverna arbetar med ämnesintegrerade arbetsuppgifter i arbetsområden. Vi har estetiska inriktningsklasser för skådespeleri, dans samt sång och musik. Entréskolans pedagogiska idé grundar sig på att lärande är en aktiv process som skapas av eleven och utvecklas i ett socialt sammanhang. Vi ser på kunskap som en helhet som inte naturligt kan delas in i ämnen utan skapas av eleven i samtalet med andra. På Entréskolan arbetar vi med kulturella estetiska uttrycksformer tillsammans med de teoretiska ämnena vilket vi anser ökar elevernas självförtroende och samarbetsförmåga samt skapar en lust till lärande och ökar måluppfyllelsen i alla ämnen. Arbetsuppgifter Som lärare på Entréskolan arbetar du tillsammans med övriga lärare med att planera, genomföra och utvärdera undervisningen där elevernas aktiva lärande sätts i centrum. Vi arbetar utifrån ett aktivt lärande i olika ämnesintegrerade arbetsområden där du som lärare har ämnesgenomgångar med eleverna och studiegruppsarbete där du handleder eleverna i deras arbete. Som lärare är du även mentor för en grupp elever där du har föräldrakontakter och coachar eleverna i deras skolarbete med en levande individuell utvecklingsplan för varje elev. Eftersom du och dina kollegor arbetar tillsammans med ämnesintegration i ett aktivt lärande vill vi att du som söker denna tjänst är flexibel och kreativ samt intresserad av att arbeta även utanför dina ämnen. Du ansvarar för ditt ämne/dina ämnen där du har ämnesgenomgångar, bedömer elevernas måluppfyllelse samt ger utvecklingsmöjligheter och sätter betyg. En stor del av dagen kommer du att handleda eleverna i deras arbete där alla ämnen och mål i grundskolan kommer in. Vi söker dig som: - vill/har erfarenhet av att arbeta med ämnesintegration och ett aktivt lärande - vill arbeta i arbetslag där du tillsammans med kollegorna planerar och genomför undervisningen med eleverna - har datavana och vilja/erfarenhet av att arbeta med datorn som verktyg i det pedagogiska arbetet - Har en positiv syn på alla elevers förmåga att lyckas - har goda kunskaper om skolans styrdokument och är noggrann i din dokumentation - har ett stort engagemang samt är drivande och initiativrik - har stor förmåga att kommunicera med elever och föräldrar på ett lösningsfokuserat sätt. Läs mer om vårt arbetssätt på vår hemsida www.entreskolan.se Du innehar relevant utbildning, ämneskompetens och/eller erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vilja att arbeta med ämnesintegration i ett aktivt lärande med datorn som pedagogisk verktyg. Erfarenhet och intresse av att arbeta med kulturestetiska uttrycksformer som bild, teater, dans, musik och slöjd är meriterande. Enligt lagen Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom skola skall du lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister.
Företag: AMISGO AB
Ort: Västerås
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO årskurs 6-9 Entréskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO årskurs 6-9 Entréskolan

Lärare i Matematik/NO årskurs 4-6 och 7-9
Välkommen till Nacka kommunala skolor där vi vågar göra! Vi är en av de främsta skolkommunerna som når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare som vågar arbeta på nya sätt. Genom ny och beprövad pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi använder moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla pedagogiken och metodiken för att använda tekniken på rätt sätt. Hos oss får du utvecklas och har möjlighet till kompetensutbyte med våra 2600 andra medarbetare inom förskola och skola. Våra skolor och förskolor ligger med närhet till naturen men samtidigt inom pendlingsavstånd från Stockholm Arbetsplatsen Saltsjöbadens Samskola är idag en skola med cirka 650 elever i årskurs F - 9.  Skolan är vackert belägen i Saltsjöbaden med närhet till naturen. Från Slussen är det inte mer än 25 minuters väg med Saltsjöbanan, som stannar alldeles vid skolan. På Saltsjöbadens Samskola får varje elev, varje dag, ett lärande med hög kvalitet. Våra kännetecken är ansvar, omtanke och kreativitet. På Samskolan utvecklar vi elevernas förmåga till kommunikation, samarbete, kreativitet och självständigt tänkande. Våra elever får mycket goda resultat. Här blir varje elev väl förberedd för fortsatta studier med hjälp av bra stöd från engagerade och skickliga lärare. För mer information om skolan, gå in på www.samskolan.org Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta på Samskolan i årskurserna 4-9. Vi ser gärna att du arbetar med IT-baserad undervisning och en ambition att arbeta formativt både vad gäller undervisningsmetoder och bedömning. Du kommer att ingå i ett arbetslag där lärare och specialpedagoger arbetar tillsammans runt klasserna. Vi vill att du har en positiv syn på uppdraget och ser det som en styrka att arbeta i arbetslag och ämnesövergripande. Vi kommunicerar i Schoolsoft både när det gäller veckobrev, frånvarorapportering, återkoppling på uppgifter och för underlag vid utvecklingssamtal. Kvalifikationer Vi söker nu utbildade lärare i årskurserna 4-6 och 7-9 i matematik och NO-ämnena.   Vi söker dig som vill använda modern teknik i undervisningen. Du är väl förtrogen med LGR-11 och arbetar med ett förhållningssätt som utgår ifrån varje enskild elevs förmåga att vilja lära. Du har alltid elevernas bästa i fokus och har höga förväntningar på elevernas kunskapsutveckling. Du är lyhörd för elevernas behov och anpassar din undervisning efter de individuella behov som finns i gruppen. Du ska ha förmåga att skapa trygghet och goda relationer med elever och föräldrar. Du ska vara bra på att arbeta mål- och resultatinriktat och ha god struktur i ditt arbete. Du är mycket tydlig och trygg i ditt ledarskap. Du kan leda och motivera eleverna med ett stort engagemang i arbetet.  Vi ser gärna att du är positiv, kreativ och initiativrik och vill pröva nya metoder samt att du gillar att arbeta både självständigt och i team. Vi vill att du har en positiv syn på uppdraget och ser det som en styrka att arbeta i arbetslag. Du har lätt att samarbeta och har ett flexibelt förhållningssätt till ditt arbete. Du har god kommunikationsförmåga med elever, föräldrar och kollegor.   Vi erbjuder dig: - välfungerande verksamhet med goda resultat - studiemotiverade elever och ett stimulerande klimat -  välutrustade lokaler och fantastisk närmiljö -  egen dator -  friskvårdbidrag -  engagerade föräldrar -  kunniga och trevliga kolleger   Anställningens omfattning och anställningsform: 2 heltidstjänster, 100%, tillsvidare 1 heltidstjänst, 100%, vikariat under HT-14 med chans till förlängning 1 tjänst ca 50%, tillsvidare Tillträde:    11 augusti.  Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk av övertalig personal i kommunen  Lön: Månadslön Ansökan: Ansök senast den 25 april Mer information och ansökan: Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du biträdande rektor Lina Hawerfors 070-431 78 24. Fackliga representanter:  Lärarförbundet, Örjan Andersson , 08-718 82 24, orjan.andersson@nacka.se LR, Jesper Bergman, 08-718 82 24, jesper.bergman@nacka.se
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik/NO årskurs 4-6 och 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik/NO årskurs 4-6 och 7-9

Lärare i matematik/no, Djurmoskolan
I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i. Gagnefs kommun söker behörig lärare 1-7 eller grundskolans tidigare år, med ämnesbehörighet i matematik och naturorienterande ämnen till barn- och utbildningssektionen. Djurmoskolan är en f-6 skola med tillhörande fritidshem. På skolan finns ett litet skolbibliotek, tillgång till speciallärare, specialpedagog och IT-pedagog. Skolan är belägen intill riksväg 70 i direkt anslutning till naturen. Detta gör att vi har goda möjligheter till utomhuspedagogik. I Gagnef arbetar vi efter vår vision ?Vi ska ha K.U.L i skolan? vilket innebär skolor med Kvalitet som ständigt Utvecklas med Ledare som vill och vågar. Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Vår vision speglas bland annat av att alla i skolan har alla lika värde och vi tar vara på varandras olikheter. Verksamheten speglas av ett positivt och respektfullt klimat. Vill du vara med att skapa detta? Då är det dig vi söker. Gagnefs kommun satsar på utveckling inom IT och lärande, kommunen ska bedriva undervisning och pedagogisk verksamhet på sätt som motiverar, engagerar och ökar delaktigheten för samtliga elever. Gagnefs kommun har också en väl fungerande och utarbetad plan för introduktionsperioden avseende nyexaminerade lärare. Arbetsuppgifter: Som lärare ansvara du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor skapa en helhet kring eleven, både när det gäller studierna som i elevhälsoarbetet. I uppdraget ingår mentorskap, i vilket du har ett speciellt ansvar för att följa upp och stödja de enskilda elevernas utveckling i nära samarbete med föräldrarna. Kunskaper: Vi söker dig som har lärarexamen inriktning mot svenska och samhällsorienterande ämnen. Du har god samarbetsförmåga, är relationsskapande, kvalitetsmedveten och en god ledare med hög personlig mognad. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mentorskap. Du bör ha goda IT-kunskaper och det är önskvärt om du genomgått PIM steg 1-3. Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. Arbetstid/Varaktighet 100% visstidsanställning perioden 2014-08-13 - 2015-02-20. Med eventuell möjlighet till förlängning. Övrigt: Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Till bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsplatsförsäljare: Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar Körkort klass -B---.
Företag: Gagnefs kommun
Ort: Gagnef
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/no, Djurmoskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/no, Djurmoskolan

Lärare i matematik/no till Bregårdsskolan
Karlskoga är en grön stad med natursköna omgivningar där miljön ligger högt upp på agendan. Näringslivet är idag mer differentierat, men fortfarande är kärnan högteknologisk industri. Den teknologiska kompetensen är också något som skall vidareutvecklas i samarbete med universiteten i Karlstad och Örebro. En rejäl stomme med bra skolor och god social omvårdnad från både kommun och landsting är viktiga komponenter i dagens Karlskoga. Här bjuds dessutom ett rikt utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Bygdetradition, kulturhistoria och nära till den stora sjön, det har du var du än bor i Karlskoga År 2020 är vi även kända för att vara en pedagogiskt och kunskapsmässigt banbrytande utbildningsort från förskola till högskola. Bregårdsskolan är en 4-9 skola, belägen i centrala delen av Karlskoga. Skolan har 475 elever. På skolan finns även en Förberedelseklass. Vi arbetar med att skapa en trygg miljö för eleverna för att främja deras lärande och utveckling. Personalen arbetar i årsarbetslag. De är mentorer för ett antal elever som de kontinuerligt följer upp och bekräftar. Om du är intresserad av att arbeta i arbetslag och ser lärandet som en ständig process, där du har möjlighet att utveckla ditt arbete är du välkommen med din ansökan till oss. ARBETSUPPGIFTER Att undervisa elever i år 7, 8 och 9 i matematik/NO och med din kunskap och engagemang leda och stimulera våra elever till kreativitet, motivation och ökade kunskaper Du har också ansvar för att planera, genomföra och betygsätta kurser i ditt ämne. Du ingår i en ämnesgrupp där ni tillsammans utvecklar arbetsmetoder som leder till att eleverna trivs. I tjänsten ingår klassföreståndarskap och mentorskap. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i matematik och gärna flera NO ämnen i årskurserna 7-9. Vi strävar också efter medvetna och utmanande pedagoger som genom öppenhet, nytänkande och helhetssyn tar vara på varje elevs förmåga och kompetens för att möta en föränderlig värld. Att förändra arbetssätt och arbetsformer med IT teknikens hjälp är en förutsättning. Vi värdesätter intresse för skolutveckling och förmåga att samarbeta.
Företag: Karlskoga kommun, 12 Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Karlskoga
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/no till Bregårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/no till Bregårdsskolan

Lärare i matematik/NO åk 6-9
Arbetsplats Öjeskolan 3-9. Arbetsuppgifter Undervisning i matematik och NO i åk 6-9. Ev. mentorskap för en klass eller en grupp elever. Ev. IT-resurs. Kvalifikationer/utbildning Lärare i matematik, biologi, kemi, fysik, teknik åk 6-9. Ev. IT-utbildning. Övrigt Tjänsten kan komma att utökas. ?Öjeskolan har ca 300 elever i åk 3-9 och ligger centralt i Järvsö. Inom gångavstånd finns Järvzoo, Rovdjurscentret De 5 Stora, Järvsöbackens alpina anläggning, ishall, elljusspår och golfbana. Skolan inrymmer även Järvsö bibliotek. Körkort krävs. Varaktighet och Sysselsättningsgrad Tillsvidareanställning med tillträde 2011-08-11. Deltid 80 %. Upplysningar lämnas av Eva Åsåker, rektor, 0651-187 02, 070-202 31 81. Fackliga kontaktpersoner Lärarförbundet Christina Höglund 0651-183 68, 073-968 05 73. LR Karin Langenheim 0651-187 12, 076-818 81 47. Sista ansökningsdag 2014-05-19
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO åk 6-9

Förstelärare i matematik/NO
Angered är en av Göteborgs tio stadsdelsförvaltningar med drygt 3500 anställda. Här bor ungefär 47 800 personer i en miljö som är en spännande blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur. Allt detta bara ett stenkast ifrån samhällsservice, kulturutbud och shopping. Angered har ett mycket aktivt föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder, vilket ger området en spännande och internationell prägel. Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad hittar du här: www.goteborg.se ARBETSUPPGIFTER Gårdstensskolan söker förstelärare inom matematik/NO. Övergripande uppdrag för försteläraren är att bidra till skolutveckling och elevernas måluppfyllelse. Arbetsuppgifterna är huvudsakligen undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. Utifrån vald inriktning ska försteläraren stödja och coacha andra lärare för ökad spridning av erfarenheter inom området. I uppdraget ingår det även att studera kollegors undervisningsmetoder med ett vetenskapligt förhållningssätt och att initiera och stimulera till ämnesutveckling. Försteläraren ska tillsammans med kollegor utveckla de didaktiska delarna av undervisningen och ta fram stödverktyg och läromedel för att användas i undervisningen. I detta ligger också att följa forskning som är relevant för ämnet och skolan. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att alltid ange din e-post i ansökan och att skicka in din ansökan digitalt, inte via e-post eller brev. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation. Som sökande ska du uppfylla skolverktes minimikrav att genom dokumentation redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet. - Ha visat en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. - Bedömas som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen Du behöver ha en god IT-kompetens i form av att kunna arbeta med datorn både som ett pedagogiskt- och som ett kommunikationshjälpmedel. Det övergripande uppdraget för försteläraren är att kunna bidra till skolutveckling och elevernas måluppfyllelse samt stärka det vetenskapliga förhållningssättet i verksamheten. På skolan ska förstelärare huvudsakligen undervisa och arbeta med det som hör till undervisningen. I ditt uppdrag ska du kunna tillföra entusiasm och energi i kollegiet och har en förmåga att skapa engagemang och goda relationer. Du ska kunna stödja och coacha kollegor och utmana kollegors uppfattningar om lärande och vad som är god undervisning utifrån vetenskapligt dokumentation. Som person är du drivande och initiativrik samt målinriktad och strukturerad. Du behöver även vara lyhörd och kreativ för att driva utveckligen inom ditt ämnesområde framåt.
Företag: Göteborgs stad, SDF Angered
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Förstelärare i matematik/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förstelärare i matematik/NO

Förstelärare i matematik/no till Rävebergets skola
Angered är en av Göteborgs tio stadsdelsförvaltningar med drygt 3500 anställda. Här bor ungefär 47 800 personer i en miljö som är en spännande blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur. Allt detta bara ett stenkast ifrån samhällsservice, kulturutbud och shopping. Angered har ett mycket aktivt föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder, vilket ger området en spännande och internationell prägel. Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad hittar du här: www.goteborg.se ARBETSUPPGIFTER • Förstelärarens arbetsuppgifter består huvudsakligen av undervisning och uppgifter som hör till undervisningen, vilket kan innefatta planering och uppföljning av undervisning, bedömning och dokumentation av elevers kunskapsutveckling samt återkoppling av elevers utveckling till elever och/eller vårdnadshavare. • Försteläraren ska bidra till skolutveckling och elevernas måluppfyllelse samt stärka det vetenskapliga förhållningssättet i verksamheten. • Försteläraren ska stödja andra lärare i olika sammanhang och på såväl individ-, grupp- som organisationsnivå. • Försteläraren ska på ett övergripande sätt stödja skolutvecklingen inom stadens tre strategiska områden; pedagogiskt ledarskap, systematiskt kvalitetsarbete och skolans kompensatoriska uppdrag. • Stödja och coacha andra lärare för ökad spridning av erfarenheter. • Bidra till att utveckla mötesplatser på skolan för pedagogiska diskussioner. • Initiera och stimulera till ämnesutveckling och tillsammans med kollegor utveckla de pedagogiska delarna av undervisningen. • Ta fram stödverktyg och läromedel för att användas i undervisningen. • Studera kollegors undervisningsmetoder med ett vetenskapligt förhållningssätt. • Följa forskning som är relevant för skolan. • Vara lokal lärarutbildare. • Vara mentor under introduktionsperioden för nyutexaminerade lärare. • Tillför entusiasm och energi i kollegiet och har en förmåga att skapa engagemang och goda relationer. • För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att alltid ange din e-post i ansökan och att skicka in din ansökan digitalt, inte via e-post eller brev. KVALIFIKATIONER • Lärarlegitimation. • Kan genom dokumentation redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar inom skolväsendet. • Har visat en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. Förmåga att stödja och coacha kollegor. • Förmåga att utmana kollegors uppfattningar om lärande och vad som är god undervisning utifrån vetenskapligt dokumentation. • Har ett gott anseende bland kollegor och är en uppskattad medarbetare av sin rektor. • Kritiskt förhållningssätt och förmåga att återkoppla på ett konstruktivt sätt. • Är en bra kommunikatör. • Kan skapa ett engagemang hos eleverna och ser en utmaning i att få eleverna att vilja lära. • Ser möjlighet till förändringar och bidrar till att skapa situationer där nya idéer och förslag kan utvecklas. • Förmåga och vilja att driva och utveckla nya metoder. • Förmåga att omsätta teori i praktik. • Intresse för omvärldsbevakning. • Förmåga att använda och anpassa olika metoder och verktyg inom lärande. • Läraren bedöms av huvudmannen som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. • IT-kompetens i form av att kunna arbeta med datorn både som ett pedagogiskt- och som ett kommunikationshjälpmedel. • Goda kunskaper om läroplaner och övriga styrdokument.
Företag: Göteborgs stad, SDF Angered
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förstelärare i matematik/no till Rävebergets skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förstelärare i matematik/no till Rävebergets skola

Lärare i matematik/no. åk 7-9
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Lärare i matematik/no. åk 7-9 För upplysningar om anställningsform och tjänstgöringsgrad kontakta Hilda Östlund Till Tundalsskolan Tillträde: 2014-08-11 Kvalifiaktioner: Behörig lärare.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/no. åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/no. åk 7-9

Lärare i Matematik/No, 100%
Orust är västkustens största ö belägen cirka 6 mil norr om Göteborg. Kommunen har drygt 15 000 invånare men på sommaren mångdubblas antalet. Vi har cirka 1 200 anställda. Placering Orust Gymnasieskola i Henån på Orust Om arbetsplatsen Orust Gymnasieskola är en liten skola som sätter eleven i centrum. Vår styrka är flexibilitet och individanpassning. Inom verksamheten arbetar vi utifrån devisen Våga Vilja växa och våra mål är Digitala Lärverktyg, Hälsa & Kreativitet samt Individens lärande i centrum. Vi söker I samband med att vi organiserar om på IM söker vi nu två nya lärare som skall utgöra basen på IM. Detta är en av två nya tjänster. Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månader provanställning. Vi söker lärare till Introduktionsprogrammet med inriktning Matematik/NO (med behörighet i Naturkunskap). Tillsammans med närmaste kollegan (Sv/Sv2) utgör du basen i arbetslaget. Ni båda delar på samordningsansvar och mentorskap och kommer att ha ett nära samarbete med elevhälsoteamet. Tillsammans med övriga lärare i arbetslaget har ni gemensamt ansvar att utveckla IM-verksamheten. Du kommer även att ha en liten del av undervisningen utanför IM. På programmet går elever med olika problematik och neuropsykiatriska funktionshinder varför vi även önskar att du har kompetens/erfarenhet som speciallärare eller specialpedagog. Kunskap om förhållningssätt och bemötande gentemot målgruppen kan också ha förvärvats på annat sätt. Till IM kommer ungdomar som har såväl inlärningsproblem som neuropsykiatriska funktionshinder och/eller kommer från socioekonomiskt belastande miljöer - kort sagt svårflörtade unga vuxna. Det handlar om ungdomar som ofta har många års misslyckanden bakom sig och som nu kommer till oss för att bli sedda och äntligen få lyckas. Det handlar om att skapa relationer och trygghet i första hand. Du måste gilla att jobba med den här typen av ungdomar och du måste vara en trygg och stabil vuxen som står stadigt när det blåser och inte provoceras av ungdomarna. Med utgångspunkt i en tydligt strukturell ram måste du kunna bedöma när du står fast i ramen och när du gör avsteg och är flexibel. Du bör ha en mycket god social förmåga, vara lätt att samarbeta med och ha humor och distans till dig själv. Om du är kunnig, insiktsfull, flexibel, fantasirik, humoristisk och kan skapa en nära relation till varje enskild elev - då är du den vi söker! Vi eftersträvar mångfald och jämställdhet på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övriga upplysningar Vi tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Företag: ORUST KOMMUN, Förvaltningområde lärande
Ort: Orust
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik/No, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik/No, 100%

Lärare i matematik/NO, Falkenbergs gymnasieskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik och NO på Introduktionsprogrammet (IM) på Falkenbergs gymnasieskola. Du trivs med att arbeta med ungdomar och tillsammans med andra vuxna för att få ungdomar att utvecklas. KVALIFIKATIONER Legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i matematik och NO för grundskolans senare år. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO, Falkenbergs gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO, Falkenbergs gymnasieskola

Sörgårdsskolan söker lärare i Matematik/NO
Sörgårdsskolan är en 6-9-skola med ca 350 elever. Skolan har en MA-NO-profil vilket innebär att många elever väljer att fördjupa i ytterligare i matematik och naturorienterande ämnen som elevens val. I vår verksamhetsplan framhåller vi systemteoretiskt förhållningssätt och vi utvecklar arbetet med estetiska lärprocesser. Vi har höga förväntningar på våra elever och eleverna förväntar sig god undervisning för hög måluppfyllelse. Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se ARBETSUPPGIFTER ...undervisa i matematik i år 6 ...vara klassföreståndare för en av sjätteklasserna ...undervisa i NO i år 6 (beroende på behörighet). Vi läser ämnena biologi,kemi och fysik var för sig. ...eventuellt undervisa i teknik ...delta i arbetslag och ämnesgrupper ...delta i elevvårdsarbete tillsammans med övriga kollegor ...medverka till utveckling i ämnena med hjälp av moderna och digitala lärhjälpmedel. ... KVALIFIKATIONER ...Du är kunnig och behörig att undervisa i matematik, teknik och NO. När det gäller tjänsten i sexan passar både behörighet lärare 4-9 och lärare 1-7. ...Du har vana att undervisa på 6-9 och är insatt i skola 2011 ÖVRIGT Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.
Företag: Mölndals stad, Skolförvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sörgårdsskolan söker lärare i Matematik/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sörgårdsskolan söker lärare i Matematik/NO

Lärare i matematik/NO/teknik till Skälltorpsskolan 6-9
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Skälltorpsskolan är en 6-9-skola med ca 430 elever som tar emot elever från olika skolor i Backa. Vår målsättning är att Skälltorpsskolan ska vara en skola där elever, personal och föräldrar trivs och har ett gemensamt ansvar för att skapa goda förutsättningar för lärande. På Skälltorpsskolan har vi sedan 2007 en vetenskapsprofil för elever som är särkilt intresserade av matematik och NO. Ungefär hälften av skolans elever läser enligt denna profil idag. Som ma/NO/teknik-lärare på skolan arbetar du både i vetenskapsklasser och i övriga klasser. Vetenskapsklasserna deltar bland annat i en internationell FLL-tävling (First Lego League) där eleverna arbetar i projekt utifrån en uppgift som de ska lösa. I år handlade uppgiften om naturkatastrofer. I projektet lär sig också eleverna att programmera robotar. I tjänsten ingår också att vara kontaktlärare för en grupp elever. Hos oss erbjuds du ett varierat arbete där du kommer ha ansvar för planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Tillsammans med dina kollegor utformar ni en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Arbetet innebär mycket samarbete med övriga pedagoger, elevhälsan, övrig personal, föräldrar samt med andra aktörer utanför skolan. KVALIFIKATIONER Vi söker behörig lärare i matematik/NO/teknik för årskurs 6-9. Vi söker dig som är en engagerad pedagog med positiv inställning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet. Du har mycket god samarbetsförmåga och gillar att bygga relationer. För att motivera, inspirera och utmana eleverna behövs din förmåga att visa värme och sätta gränser. Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget. Har du även god förmåga att tydliggöra vilka mål utbildningen har och ser varje elevs möjligheter att nå dit ser vi fram emot din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. ÖVRIGT Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk på grund av omställning. Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO/teknik till Skälltorpsskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO/teknik till Skälltorpsskolan 6-9

Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro
Kunskapsskolan Örebro är en grundskola år 6-9,den ligger naturskönt belägen nära Örebro Universitet. Nu söker vi behöriga lärare i matematik/NO  Vårt grundkrav är att du har formell lärarbehörighet.  Dessutom sätter vi stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. Kunskapsskolan erbjuder dig • en nära relation mellan elever och lärare tack vare veckovisa personliga handledningssamtal och mer tid tillsammans • ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och material som frigör tid för att arbeta mer med eleverna • ett utpräglat lagarbete i arbetslag med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever.   Om Kunskapsskolan Kunskapsskolan, där även Kunskapsgymnasiet ingår, har grundskolor för skolår 4-9 och gymnasier med studieförberedande program. I Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning, som utgår från elevens personliga mål och förutsättningar. Kunskapsskolan har ambitionen att skapa ett alternativ till den traditionella skolan, som utgår från den enskilda eleven och dennas mål istället för från lärarna, gemensamma scheman och lokalerna. Vi har en djup tilltro till enskilda elevers vilja och förmåga att utnyttja sina egna förutsättningar på bästa möjliga sätt. Kunskapsskolan startade de första skolorna år 2000 och har idag 29 grundskolor och sju gymnasier, 900 medarbetare och 10 000 elever. Huvudägare är grundaren Peje Emilsson med familj och Investor. ____________________________________________________________________ Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget. Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________ Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare/vikariat Heltid Kontaktpersoner Rektor Mats Barlow, mobiltelefon 0733-173446, mats.barlow@kunskapsskolan.se Ansökan sker via länk nedan senast den 13 juni 2014. För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen. Mer information på www.kunskapsskolan.se Besöksadress Åstadalsvägen 4, SE-702 81 Örebro.
Företag: Kunskapsskolan i Sverige AB
Ort: Örebro
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro

Högaholmsskolan söker lärare i Matematik/No/Teknik/Idrott åk 4-6
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 24 000 elever. Tillsammans med 4 300 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola. Högaholmsskolan är en mångkulturell F-6 skola med ca 330 elever belägen mitt i gröna Lindängen. ARBETSUPPGIFTER Du kommer huvudsakligen att arbeta på mellanstadiet och vara mentor för dessa elever. Du ansvarar för att planera, genomföra, utvärdera och förbättra verksamheten. I ditt arbete har du ett nära samarbete med övrig personal i arbetslaget. KVALIFIKATIONER Du är behörig att undervisa i matematik, no, teknik och idrott i årskurs 4-6. Du är engagerad i pedagogiskt utvecklingsarbete och i din yrkesroll bygger du på det som fungerarar bra snarare än att fokusera på det som fungerar mindre bra. Du är tydlig, målinriktad och har en bra relation till elever, föräldrar och övrig personal. ÖVRIGT Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Företag: Malmö stad, Grundskoleförvaltningen, Utbildningsområde Söder
Ort: Malmö
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Högaholmsskolan söker lärare i Matematik/No/Teknik/Idrott åk 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Högaholmsskolan söker lärare i Matematik/No/Teknik/Idrott åk 4-6

Lärare i Matematik/NO
Raoul Wallenbergskolan är en årskurs 6-9 skola med ca 170 elever och 20 medarbetare. Vår skola är sedan hösten 2014 belägen i hjärtat av Uppsala i de fantastiska lokaler som anrika Balderskolan erbjuder. I skolan finns en fullt utrustad No-sal men tillhörande prep. sal. Raoul Wallenbergskolan är en skola med klar värdegrund och med Raoul Wallenberg och hans livsgärning som förebild. Ledorden för skolverksamheten är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Skolan är öppen för alla elever och vår mission är "att ingen enskild elev ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter". Något av det vi erbjuder dig: - En verksamhet där individuell och kollektiv utveckling är högsta prioritet. Därför finns det stor möjligheter till kompetensutveckling. - Vi erbjuder två karriärspår: pedagogiskt/didaktiskt och ledarskap. - En närvarande skolledning med en tydlig pedagogisk ide. - Pedagogiska luncher och bidrag till friskvård och hälsa. Våra förväntningar på dig som lärare på Raoul Wallenbergskolan är: - Att du är en kompetent och engagerad lärare, som leder med både tydlighet och värme. - Att du värdesätter din egen utveckling och strävar efter att hela tiden utvecklas som lärare. . - Att du har erfarenhet av eller intresse för att utveckla nya pedagogiska grepp med olika IT-verktyg - Att du helt och fullt omfattar och i praktisk handling kan leva upp till våra ledord ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. - Att du är med och bidrar i utvecklingen av en skola med höga ambitioner. Tjänsten är på 50% och innefattar undervisning i matematik och no i årskurs 6-7. Ring för närmare upplysningar. Om du är intresserad är du välkommen att skicka din ansökan till rektor Sofie Andersson, sofie.andersson@raoulwallenbergskolan.se. Intervjuer sker fortlöpande. Ytterligare information om oss finns på vår hemsida www.raoulwallenbergskolan.se
Företag: Raoul Wallenbergskolan Uppsala
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik/NO

Lärare i matematik/no åk. 7-9 till Vidåkersskolan
Vingåker, en av Sörmlands Pärlor, ligger i västra Sörmland. Universiteten i Örebro och Linköping/Norrköping samt högskolorna i Eskilstuna och Västerås når du inom 1 timme. Med tåg åker du till Stockholm på 80 minuter. Vingåker har en lång tradition inom textilbranschen och ännu är några av företagen i kommunen verksamma inom området, bland annat en stor outlet med klädförsäljning. Det finns ett väl utvecklat småföretagande i kommunen och också några större privata arbetsgivare med 100-250 anställda. Vingåker är känt för sitt slättlandskap men det finns även fina skogar och bra fiske- och badsjöar. Vingåkers kommun satsar på kulturlivet bland annat genom Kulturskola för skolelever och sommarutställningar på det kommunägda Säfstaholms slott. ARBETSUPPGIFTER Lärare i matematik / no årskurs 7-9 KVALIFIKATIONER Erforderlig lärarutbildning krävs ÖVRIGT Ansökan via vanlig postgång adresseras till Barn och Utbildningsförvaltningen 643 80 Vingåker. Märk din ansökan med Dnr: 100/2014 Vi undanber oss all kontakt med telefonförsäljare i samband med denna annons.
Företag: Vingåkers kommun
Ort: Vingåker
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/no åk. 7-9 till Vidåkersskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/no åk. 7-9 till Vidåkersskolan

Vi söker en behörig gymnasielärare i matematik/NO till Västerås på timmar.
Eductus hjälper privatpersoner, företag och organisationer. Vi är experter på vuxenutbildning, matchning, rekrytering, integration, omställning och arbetslivsinriktad rehabilitering. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg och vi bedriver verksamhet på över 70 orter runtom i Sverige. www.eductus.se I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som regleras av styrdokument för vuxenutbildningen. Det är mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga och att du tycker om att jobba med människor. Att du har ett coachande förhållningssätt ser vi som en självklarhet. Din bakgrund: Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i matematik/NO. Meriterande är även att du har erfarenhet av vuxenutbildningen. Du bör vara duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift. Som person är du bra på att organisera. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Identifiering med vår gemensamma värdegrund: Engagemang. Professionalism. Glädje. Utveckling. Resultat. Sista ansökningsdatum är den 31 augusti 2014 och vi kommer att intervjua löpande. Anställningsform: Visstid. Ytterligare frågor om tjänsten besvaras via mail till skolledare helen.oveback@eductus.se Ansök via länken nedan: Vill du veta mer våra värderingar? Se filmen 10 viktiga saker om oss på Eductus, på youtube.com/eductusfilmer. Eductus är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: AcadeMedia Eductus AB
Ort: Västerås
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en behörig gymnasielärare i matematik/NO till Västerås på timmar. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en behörig gymnasielärare i matematik/NO till Västerås på timmar.

Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro
Kunskapsskolan Örebro är en grundskola år 6-9 som ligger naturskönt belägen nära Örebro Universitet. Nu söker vi behöriga lärare i matematik/NO Vårt grundkrav är att du har formell lärarbehörighet.  Dessutom sätter vi stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. Kunskapsskolan erbjuder dig • en nära relation mellan elever och lärare tack vare veckovisa personliga handledningssamtal och mer tid tillsammans • ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och material som frigör tid för att arbeta mer med eleverna • ett utpräglat lagarbete i arbetslag med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever.   Om Kunskapsskolan Kunskapsskolan, där även Kunskapsgymnasiet ingår, har grundskolor för skolår 4-9 och gymnasier med studieförberedande program. I Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning, som utgår från elevens personliga mål och förutsättningar. Kunskapsskolan har ambitionen att skapa ett alternativ till den traditionella skolan, som utgår från den enskilda eleven och dennas mål istället för från lärarna, gemensamma scheman och lokalerna. Vi har en djup tilltro till enskilda elevers vilja och förmåga att utnyttja sina egna förutsättningar på bästa möjliga sätt. Kunskapsskolan startade de första skolorna år 2000 och har idag 29 grundskolor och sju gymnasier, 900 medarbetare och 10 000 elever. Huvudägare är grundaren Peje Emilsson med familj och Investor. ____________________________________________________________________ Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget. Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________ Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare och vikariat Heltid Kontaktpersoner Rektor Mats Barlow, 0733-173446, mats.barlow@kunskapsskolan.se Ansökan sker via länk nedan senast den 10 juli 2014 För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen. Mer information på www.kunskapsskolan.se Besöksadress Åstadalsvägen 4, SE-702 81 Örebro.
Företag: Kunskapsskolan i Sverige AB
Ort: Örebro
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro

Lärare i matematik/NO 6-9
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6655 Vikariat perioden 2014-08-11--2014-12-19 Bolidenskolan är en F-9 skola tre mil väster om Skellefteå. Skolan är strategiskt placerad mitt i samhället med goda bussförbindelser. ***** Arbetsuppgifter ***** Du kommer att undervisa i matematik och NO i årskurs 6-9. Arbetet bedrivs i arbetslag och mentorskap ingår i anställningen. ***** Kvalifikationer ***** Lärarexamen med behörighet att undervisa i matematik och NO åk 6-9 är ett krav. Du har goda kunskaper om läroplanen och de dokument som styr skolans verksamhet. Du har god samarbetsförmåga och kan planera, organisera och genomföra undervisningen med utgångspunkt i allas lika värde. Du har ett kreativt och flexibelt arbetssätt som främjar elevernas lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO 6-9

Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro
Kunskapsskolan Örebro är en grundskola år 6-9 som ligger naturskönt belägen nära Örebro Universitet. Nu söker vi behöriga lärare i matematik/NO Vårt grundkrav är att du har formell lärarbehörighet.  Dessutom sätter vi stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. Kunskapsskolan erbjuder dig • en nära relation mellan elever och lärare tack vare veckovisa personliga handledningssamtal och mer tid tillsammans • ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och material som frigör tid för att arbeta mer med eleverna • ett utpräglat lagarbete i arbetslag med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever.   Om Kunskapsskolan Kunskapsskolan, där även Kunskapsgymnasiet ingår, har grundskolor för skolår 4-9 och gymnasier med studieförberedande program. I Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning, som utgår från elevens personliga mål och förutsättningar. Kunskapsskolan har ambitionen att skapa ett alternativ till den traditionella skolan, som utgår från den enskilda eleven och dennas mål istället för från lärarna, gemensamma scheman och lokalerna. Vi har en djup tilltro till enskilda elevers vilja och förmåga att utnyttja sina egna förutsättningar på bästa möjliga sätt. Kunskapsskolan startade de första skolorna år 2000 och har idag 29 grundskolor och sju gymnasier, 900 medarbetare och 10 000 elever. Huvudägare är grundaren Peje Emilsson med familj och Investor. ____________________________________________________________________ Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget. Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________ Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare och vikariat Heltid Kontaktpersoner Rektor Mats Barlow, 0733-173446, mats.barlow@kunskapsskolan.se Ansökan sker via länk nedan senast den 25 juli 2014 För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen. Mer information på www.kunskapsskolan.se Besöksadress Åstadalsvägen 4, SE-702 81 Örebro.
Företag: Kunskapsskolan i Sverige AB
Ort: Örebro
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro

Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro
Kunskapsskolan Örebro är en grundskola år 6-9 som ligger naturskönt belägen nära Örebro Universitet. Nu söker vi behöriga lärare i matematik/NO Vårt grundkrav är att du har formell lärarbehörighet.  Dessutom sätter vi stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. Kunskapsskolan erbjuder dig • en nära relation mellan elever och lärare tack vare veckovisa personliga handledningssamtal och mer tid tillsammans • ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och material som frigör tid för att arbeta mer med eleverna • ett utpräglat lagarbete i arbetslag med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever.   Om Kunskapsskolan Kunskapsskolan, där även Kunskapsgymnasiet ingår, har grundskolor för skolår 4-9 och gymnasier med studieförberedande program. I Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning, som utgår från elevens personliga mål och förutsättningar. Kunskapsskolan har ambitionen att skapa ett alternativ till den traditionella skolan, som utgår från den enskilda eleven och dennas mål istället för från lärarna, gemensamma scheman och lokalerna. Vi har en djup tilltro till enskilda elevers vilja och förmåga att utnyttja sina egna förutsättningar på bästa möjliga sätt. Kunskapsskolan startade de första skolorna år 2000 och har idag 29 grundskolor och sju gymnasier, 900 medarbetare och 10 000 elever. Huvudägare är grundaren Peje Emilsson med familj och Investor. ____________________________________________________________________ Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget. Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________ Arbetstid/Varaktighet Tillsvidare och vikariat Heltid Kontaktpersoner Rektor Mats Barlow, 0733-173446, mats.barlow@kunskapsskolan.se Ansökan sker via länk nedan senast den 14 augusti 2014 För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen. Mer information på www.kunskapsskolan.se Besöksadress Åstadalsvägen 4, SE-702 81 Örebro.
Företag: Kunskapsskolan i Sverige AB
Ort: Örebro
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO till Kunskapsskolan Örebro


Sök lediga jobb Lärare i matematik_NO

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se