Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb - lediga jobb

Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i praktiska och estetiska ämnen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Solna

 2. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Solna

 3. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Täby

 4. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Järfälla

 5. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Sigtuna

 6. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Täby

 7. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Helsingborg

 8. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Sigtuna

 9. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Solna

 10. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Göteborg

 11. Lärare i praktiska och estetiska ämnen, textilslöjd- Stockholm

 12. Lärare i praktiska och estetiska ämnen, Idrottslärare- Stockholm

 13. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Järfälla

 14. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Botkyrka

 15. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Malmö

 16. Lärare i praktiska och estetiska ämnen Noretskolan, Mora- Mora

 17. Lärare i praktiska och estetiska ämnen till Fjärdhundraskolan- Enköping

 18. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Täby

 19. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Nässjö

 20. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Höganäs

 21. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Norrtälje

 22. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Ekerö

 23. Lärare i praktiska och estetiska ämnen till Stora Dalslundskolan i Åkarp- Burlöv

 24. Lärare i praktiska och estetiska ämnen till Stora Dalslundskolan i Åkarp- Burlöv

 25. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Oskarshamn

 26. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Norrtälje

 27. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Järfälla

 28. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Stockholm

 29. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Stockholm

 30. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Stockholm

 31. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Stockholm

 32. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Solna

 33. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Stockholm

 34. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Solna

 35. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Stockholm

 36. Lärare i praktiska och estetiska ämnen - Bild- Sigtuna

 37. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Stockholm

 38. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Lerum

 39. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Järfälla

 40. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Emmaboda


Mer beskrivning

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Tallbackaskolan är en kommunal grundskola i Huvudsta i Solna. Skolan har ca 440 elever från förskoleklass till årskurs 9 och även tre särskoleklasser. Skolans mål är goda studieresultat, trygghet, ansvar och respekt. På Tallbackaskolan jobbar vi i ämneslag och arbetslag. Skolan har bra kommunikationer med närhet till såväl tunnelbanan, bussar som Solna Centrum och Pampasområdet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare i trä- och metallslöjd som har goda ämneskunskaper, känner sig trygg i mentorsrollen och som vill vara med och utveckla vår skola. Till Tallbackaskolans arbetslag söker vi kollegor med goda ledaregenskaper i klassrummet och som värdesätter samarbete. Vi tror att du har såväl engagemang, pedagogisk kompetens som handledarförmåga. På Tallbackaskolan erbjuds du ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med kollegorna. Arbetet i skolan präglas av att vi har höga förväntningar på våra elevers studieresultat och på att vi alla vill ha en trygg skola med god arbetsro. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Råsunda Skola är två skolor under samma tak. Vi består av en skola år F-5 samt en skola år 6-9, samanlagt har vi ca 750 elever. Råsunda Skola är centralt belägen i Solna Stad med goda kommunikationer. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som lärare i textilslöjd år 3-9 på Råsunda Skola och Skytteholmsskolan i centrala Solna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen i textilslöjd! -Du skall kunna arbeta självständigt och samarbeta både i arbetslag, ämneskonstellationer och i olika grupper. -Du skall ha en förmåga till att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och personal. -Du skall kunna se möjligheter i stället för hinder och ha en positiv grundsyn. -Du skall kunna leda arbetet i ett klassrum och kunna entusiasmera och inspirera eleverna. Du bör ha flerårig erfarenhet av undervisning i åk 3-9.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Näsbydalskolan ligger centralt i Täby med mycket goda kommunikationsmöjligheter. I vår naturvetenskapliga 6-9-skola ställer vi höga krav på kunskaper och många elever är mycket studiemotiverade. Skolan har klasser med naturvetenskaplig profil där eleverna kan välja inriktning bild och design. På skolan finns även Täby Musikklasser. ARBETSUPPGIFTER Näsbydalskolan söker en lärare i bild. Mentorskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi önskar att du som söker tjänsten: -är behörig lärare eller inom kort slutför din utbildning. -är trygg i dina ämneskunskaper och dig själv. -har en vilja att möta alla elever på deras nivå. -har stor pedagogisk förmåga och vilja till ständig utveckling i din lärarroll. -är väl förtrogen med Lgr 11. -är positiv, flexibel och inspirerande samt trivs med att ta eget ansvar.
Företag: Täby Kommun, Näsbydalskolan
Ort: Täby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Ulvsättraskolan är en F-5 skola med drygt 350 elever belägen i kommundelen Kallhäll. Verksamheten omfattas även av en FBK-klass för elever år 1-5. Skolan har drygt 50 medarbetare och personalomsättningen är mycket låg. Enheten omfattas dessutom av tre förskolor och en öppen förskola. Här finns en härlig blandning av elever från skilda kulturer. Skolans vision är: "Med glädje och engagemang lägger vi grunden till det livslånga och lustfyllda lärandet". I skolans närområde finns Kallhällsparken, ishall, fotbollsplaner och friidrottsanläggning. Stora grönområden finns inom promenadavstånd. ARBETSUPPGIFTER Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i textilslöjd utifrån de styrdokument som finns. Du samarbetar även med kollegor i ämnesövergripande arbetssätt. Du skriver omdöme om dina elever och har självfallet egna föräldrakontakter. Om du kan undervisa åk 5 i Hem- och konsumentkunskap kan omfattningen utökas. KVALIFIKATIONER Du är examinerad lärare i textilslöjd. Erfarenhet av undervisning är önskvärt.
Företag: Järfälla kommun, Ulvsättra för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har ca 42 000 invånare. Brage, Saga och Ymer förskolor ligger i kommundelen Valsta. Upptagningsområdet består till största delen av hyreshus. Vi har många invånare med rötter från andra delar av världen. En av våra viktigaste arbetsuppgifter är att utveckla ett interkulturellt förhållningssätt,vilket innebär att du, barn eller vuxen möts med intresse och nyfikenhet som de unika personer ni är. Förskolorna är rika på mångfald. Här arbetar pedagoger som har många års erfarenhet, är flerspråkiga och arbetar språkstimulerande. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en bildpedagog till Brage, Saga och Ymer förskolor Du kommer att arbeta i förskolan med barn 1-5 år. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med många möjligheter. Sigtuna kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Arbetslagen är fyra till antalet och utgör förskolans pedagogiska grund. Arbetslagen har stor frihet att utforma det pedagogiska arbetet och tar stort ansvar för helhetssynen på barnens dag i förskolan och kunskapsutveckling. Du ingår i olika projektarbeten. Du ska arbeta utifrån förskolanskolans styrdokument med mål att alla barn ska utvecklas positivt. Stimulera och motivera barnens framgång Du har ett arbetssätt där inflytande och flexibilitet är en naturlig del i ditt arbete. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet i bild. Vara väl insatt i förskolans styrdokument. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga, initiativrikedom, ett flexibelt förhållningssätt och en positiv barnsyn. Du ska arbeta med övrig förskolepersonal för en god lärandemiljö för barnen.
Företag: Sigtuna kommun, Brage, Saga, Ymer förskolor
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Löttingelundsskolan är den lilla trygga och tydliga skolan naturskönt belägen vid Rönningesjön norra ände. Vår värdegrund är allas absolut lika värde och att ingen någonsin har rätt att kränka någon annan. Vi har ca 225 elever i åldrarna 6 - 11 år. Välkommen med din ansökan. ARBETSUPPGIFTER Lärare i trä- och metallslöjd år 3-5 i en välutrustad slöjdsal. KVALIFIKATIONER Du ska helst vara behörig i ämnet för aktuella årskurser. Du bör ha erfarenhet från undervisning av aktuella årskurser sedan tidigare.
Företag: Täby Kommun, Löttingelundsskolan
Ort: Täby
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
HELSINGBORG -SUNDETS PÄRLA Helsingborg är det naturliga navet i den norra delen av den expansiva Öresundsregionen. Staden erbjuder såväl människor som företag unika möjligheter för utveckling och välbefinnande. Delaktighet, framtidstänkande och ständiga förbättringar utgör grunden för landets mest attraktiva stad. Svensgårdsskolan och Gläntanskolan är två f-9 skolor som ligger i Ödåkra, strax norr om centrala Helsingborg. Skolorna samverkar i praktisk-estetiska ämnen. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget består av undervisning i textil-slöjd åk 3-9. KVALIFIKATIONER Vi söker en utåtriktad person som tycker om att arbeta tillsammans med ungdomar i en kommunikativ och lärande miljö. Du har pedagogisk examen och erfarenhet är meriterande.
Företag: Helsingborgs stad, Ödåkra/Björka SO
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem. För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan Tingvallaskolan har i dag ca 150 elever från förskoleklass till åk 6 och är därmed en liten skola. Detta skapar goda förutsättningar att "alla känner alla", vilket i sin tur bidrar till en stark känsla av gemenskap. Tingvallaskolans helhetsidé genomsyrar all verksamhet, i vilken trygghet, struktur och goda relationer utgör basen för vårt värdegrundsarbete. Både barn och föräldrar ska på vår skola bemötas väl och känna delaktighet och ha inflytande. Under de år som eleverna går på vår skola ska de känna sig motiverade, kreativa och utveckla ett kritiskt tänkande. När de lämnar vår skola ska de vara väl rustade med en god självkänsla. Vi har ett "Trygghetsteam" som arbetar utifrån vår Likabehandlingsplan. Arbetet består av ex. lösningsinriktade samtal med elever. Tingvallaskolan är också värdskola för Hällsboskolan, en statlig specialskola för elever med språkstörning. Skolorna samarbetar genom att personal samverkar och elever från Hällsboskolan inkluderas i vissa ämnen. ARBETSUPPGIFTER Tingvallaskolan söker lärare i trä- och metallslöjd för åk 3-6. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - är tydlig i ditt ledarskap - har lätt för att hålla en god och tydlig struktur i arbetet med barnen - har lätt för att skapa goda relationer både med elever,föräldrar och medarbetare - är positiv och ser utmaningar som något berikande - gärna har erfarenhet och kompetens av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd
Företag: Sigtuna kommun, Tingvallaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Tallbackaskolan är en kommunal grundskola i Huvudsta i Solna. Skolan har ca 440 elever från förskoleklass till årskurs 9 och även tre särskoleklasser. Skolans mål är goda studieresultat, trygghet, ansvar och respekt. På Tallbackaskolan jobbar vi i ämneslag och arbetslag. Skolan har bra kommunikationer med närhet till såväl tunnelbana, bussar som Solna Centrum och Pampasområdet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare i trä- och metallslöjd som har goda ämneskunskaper, känner sig trygg i mentorsrollen och som vill vara med och utveckla vår skola. Till Tallbackaskolans arbetslag söker vi kollegor med goda ledaregenskaper i klassrummet och som värdesätter samarbete. Vi tror att du har såväl engagemang, pedagogisk kompetens som handledarförmåga. På Tallbackaskolan erbjuds du ett spännande och utvecklande arbete tillsammans med kollegorna. Arbetet i skolan präglas av att vi har höga förväntningar på våra elevers studieresultat och på att vi alla vill ha en trygg skola med god arbetsro. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Backaskolan är en F-5 skola med cirka 320 elever. Skolan ligger i ett lummigt och vackert område med gott om stora utomhusmiljöer. Skolan består av sju olika byggnader och har under det senaste året genomgått renoveringar och våra lokaler är ljusa och vackra. Backaskolan kännetecknas av trygghet, trivsel och respekt för individen. Vi söker en lärare i idrott och hälsa till skolan. Som lärare i idrott undervisar du skolans samtliga klasser i de moment och områden som ingår i ämnet, både inomhus och utomhus. Du ansvarar för att planera och genomföra undervisningen, och du har ett samarbete med elevernas klasslärare och skolans övriga personal. Du är delaktig i arbetet för likabehandling och mot kränkande behandling. Gemensamma aktiviteter som orientering, skoljoggen och skridskoåkning planerar och genomför du i samarbete med övrig personal. Hos oss erbjuds du ett varierat arbete där du kommer ha ansvar för planering, genomförande och utvärdering av lektioner. Tillsammans med dina kollegor utformar ni en bra, lustfylld och varierad skoldag med elevernas bästa i fokus. Arbetet innebär mycket samarbete med övriga pedagoger, elevhälsan, övrig personal, föräldrar samt med andra aktörer utanför skolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad lärare i idrott för de tidiga skolåren. Du är en engagerad pedagog med positiv inställning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet. Du har mycket god samarbetsförmåga och gillar att bygga relationer. För att motivera, inspirera och utmana eleverna behövs din förmåga att visa värme och sätta gränser. Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget. Har du även god förmåga att tydliggöra vilka mål utbildningen har och ser varje elevs möjligheter att nå dit ser vi fram emot din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen, textilslöjd
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Nybohovsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Tjänsten är på Nybohovsskolan, en liten skola i Liljeholmen. Vi arbetar i arbetslag och tematiskt. 1 plats(er).Undervisning i textilslöjd enligt Lgr11. Undervisningen är i årskurs 3 - 6. Du ska ha intresse av textilslöjd och tycka att det är roligt att undervisa barn. Löneform: Månadslön. Lön efter överenskommelse. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi ser gärna att du är behörig, eller har arbetat som textillärare tidigare. Arbetstid: Dagtid. Måndag - onsdag. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Rita Hemmälin,50822290 Tillträde: 2013-09-02.
Företag: Stockholms stad; Nybohovsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen, textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen, textilslöjd

Lärare i praktiska och estetiska ämnen, Idrottslärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kungholmens Grundskola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kungsholmens grundskola F-4 ligger vi Fridhemsplan på Kungsholmen. Vi har idag 19 klasser från Förskoleklass till år 4, två särskoleklasser,2 särskilda undervisningsgrupper samt fem fritidshem. 1 plats(er).Du ska som idrottlärare ansvara för idrottsundervisningen för elever från förskoleklass till åk fyra Utbildad idrottslärare Mån tom torsdag Löneform: Månadslön. Månadslön Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet av idrottlärararbete Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Åke Hallin,08-50808212 Tillträde: 2013-09-14.
Företag: Stockholms stad; Kungholmens Grundskola
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen, Idrottslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen, Idrottslärare

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Ulvsättraskolan är en F-5 skola med drygt 350 elever belägen i kommundelen Kallhäll. Verksamheten omfattas även av en FBK-klass för elever år 1-5. Skolan har drygt 50 medarbetare och personalomsättningen är mycket låg. Enheten omfattas dessutom av tre förskolor och en öppen förskola. Här finns en härlig blandning av elever från skilda kulturer. Skolans vision är: "Med glädje och engagemang lägger vi grunden till det livslånga och lustfyllda lärandet". I skolans närområde finns Kallhällsparken, ishall, fotbollsplaner och friidrottsanläggning. Stora grönområden finns inom promenadavstånd. ARBETSUPPGIFTER Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i textilslöjd utifrån de styrdokument som finns. Du samarbetar även med kollegor i ämnesövergripande arbetssätt. Du skriver omdöme om dina elever och har självfallet egna föräldrakontakter. Om du kan undervisa åk 5 i Hem- och konsumentkunskap kan omfattningen utökas. KVALIFIKATIONER Du är examinerad lärare i textilslöjd. Erfarenhet av undervisning är önskvärt.
Företag: Järfälla kommun, Ulvsättra för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Hammerstaskolan söker en hem- och konsumentkunskapslärare, tjänstgöringsgrad 80% I arbetsuppgifterna ingår förutom undervisningen mentorskap samt att delta i skolans utvecklingsarbete. Elevinflytande är centralt i din undervisning, liksom höga förväntningar på varje elev. Du är engagerad, samarbetsinriktad och nytänkande. Vi ser gärna sökande med kunskap om och erfarenhet av språkutvecklande undervisning. Tjänsten utlyses under förutsättning att den inte behövs för övertalig lärare inom kommunen. Urval och rekrytering sker löpande, varför vi emotser din ansökan snarast. KVALIFIKATIONER Du är behörig lärare i ämnet.
Företag: Botkyrka kommun, Hammerstaskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Tillsammans bygger vi framtidens skola! Grundskoleförvaltningen är en förvaltning under uppbyggnad och träder i kraft den 1 juli 2013. Med 23 000 elever och 4 600 medarbetare kommer det att bli den största förvaltningen i Malmö stad. Utgångspunkten för förvaltningens uppbyggnad är att skapa bra förutsättningar för Malmös elever att lyckas i skolan och nå goda resultat. Det innebär att vi som organisation också måste skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. För att säkerställa detta krävs stödfunktioner och processer i organisationen som samtliga har till syfte att i slutändan skapa värde och effekt för eleven. Grundskoleförvaltningen är organiserad i sex skolområden (Innerstaden, Öster, Söder, Norr, Väster, Samordning & Stöd) samt sex avdelningar (kommunikation, myndighet, kvalitet, utveckling, HR, ekonomi). Klagshamns rektorsområde består av nybyggda Strandskolan från 3-9 samt den drygt 100 år gamla Klagshamnsskolan. Skolans pedagogiska ledord är kunskap, glädje, trygghet och självständigt tänkande. Mer info om rektorsområdet hittar ni på www.malmo.se/klagshamn ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga lärararbetsuppgifter i år 6, 8 och 9. KVALIFIKATIONER Behörighet i ämnet hemkunskap.
Företag: Malmö stad, GrF Skolområde Väster
Ort: Malmö
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen Noretskolan, Mora
Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service. Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1800 medarbetare inom en rad olika kompetensområden. Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare. Noretskolan ligger cirka tre kilometer utanför Mora centrum och är en F-9 skola med cirka 600 elever. Välkommen med din ansökan till oss! ARBETSUPPGIFTER Noretskolan söker en textillärare på 40%. Tjänsten omfattar årskurserna 3,4,5,6 och 7. Lektionerna ligger utlagda på torsdagar och fredagar. Du som söker tjänsten kommer att ha två textillärarkollegor. KVALIFIKATIONER Utbildning: adekvat lärarutbildning Kunskaper: mycket god pedagogisk insikt goda kunskaper om aktuella styrdokument och lagstiftning goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift meriterande med kunskaper i andra språk Erfarenheter: pedagogisk erfarenhet Egenskaper: engagerad ledarskap kommunikativ samarbetsförmåga relationsskapande tydlig bestämd strukturerad Annat: hälsa och livsstilskompetent
Företag: Mora kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Mora
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen Noretskolan, Mora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen Noretskolan, Mora

Lärare i praktiska och estetiska ämnen till Fjärdhundraskolan
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Genom kommunens förskola och skolverksamhet erbjuds invånarna en barnomsorg och grundskola av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka! Fjärdhundraskolan är en F-9 skola som ligger 20 km norr om Enköping. Vi har naturen inpå kuntarna och utmärkta möjligheter till utomhuspedagogik. Skolan har specialsalar för de praktisk- estetiska ämnena. Det är cirka 330 elever på skolan och vi är 50 i personalstyrkan, fördelade på fyra arbetslag. Under läsåret fortsätter vi att utveckla vårt entreprenöriella lärande vilket innebär kompetensutveckling till all personal. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i hem- och konsumentkunskap samt bild på högstadiet. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever i årskurs 8 KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare för grundskolans senare år med behörighet i hem- och konsumentkunskap och bild. Vidare är du intresserad av att utveckla elevernas kreativitet, nyfikenhet och lust att lära. Du tycker om att samarbeta och är lyhörd för elevernas synpunkter. För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.
Företag: Enköpings kommun Skolförvaltningen
Ort: Enköping
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen till Fjärdhundraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen till Fjärdhundraskolan

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. ARBETSUPPGIFTER Viggbyskolan är en F-5 skola med ca 300 elever och 50 anställda.Elever och lärare är indelade i arbetslag. Nu söker vi en behörig textillärare som vill utveckla elevernas kunskaper i textilslöjd. Om några år kommer skolan att få en helt ny slöjdsal. Du kommer att få möjlighet att vara med och påverka utformningen och inredningen av salen. KVALIFIKATIONER Behörig textillärare med erfarenhet av arbete med elever i grundskolan.
Företag: Täby Kommun, Viggbyskolan
Ort: Täby
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Det ska vara roligt att lära! Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Brinellgymnasiet är en kommunal gymnasieskola med ca 1300 elever och 200 anställda. Till skolan kommer varje dag elever från flera kommuner på det småländska höglandet för att förverkliga sina ambitioner. Eleverna som studerar vid Brinellgymnasiet når goda resultat. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara en av fyra karaktärsämnenslärare som undervisar på Estetiska programmet bild- och form. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och vill samarbeta. KVALIFIKATIONER Vi söker en utbildad bildlärare. Du har en god pedagoisk insikt, förmåga att anpassa undervisningen efter varje elevs förutsättningar och dessutom stimulera dessa i sin kunskapuveckling. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är naturligtvis en merit.
Företag: Nässjö kommun, Brinellgymnasiet
Ort: Nässjö
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen. Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet. På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Lärare i musik åk 4-9 på Bruksskolan KVALIFIKATIONER Behörig musiklärare. Erfarenhet meriterande.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning. musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning:www.norrtalje.se ARBETSUPPGIFTER Undervisning i textilslöjd år 3-6. KVALIFIKATIONER Textillärarutbildning. All erfarenhet av arbete med barn och ungdomar ses som en merit.
Företag: Norrtälje kommun, Frötunaenheten, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 15 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. På norra Färingsö omgivet av vacker natur ligger FÄRENTUNA SKOLA en F-6 skola med 230 elever och FÄRENTUNA FÖRSKOLA med 90 barn. Vår vision och målsättning är att vara en skola i tiden för alla och vår kommun en av landets bästa skolkommuner. För att förverkliga vår vision arbetar vi med ett lösningsinriktat förhållningssätt - vi blandar olika pedagogiska modeller och arbetssätt utifrån innehåll, syfte och barngruppens behov. Vi sätter barnet i centrum och har höga förväntningar på våra elever. I Färentuna har vi ett tätt samarbete förskola, fritids och skola. Vi har en ledningsgrupp som tillsammans med rektor och biträdande rektor driver verksamhetsutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en behörig lärare i textilslöjd och bild för år 3-6. Tjänsten är förlagd på Färentuna skola och innefattar undervisning för våra elever och elever från en närliggande skola. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en lärarbehörighet i textilslöjd och bild. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av liknande arbete.
Företag: Färentuna skola - Ekerö kommun
Ort: Ekerö
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen till Stora Dalslundskolan i Åkarp
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Skolan har ett centralt läge med goda kommunikationsmöjligheter med såväl buss som tåg. Stora Dalslundskolan är en år 4-9 skola med ca 470 elever och 42 pedagoger, organiserade i fyra arbetslag. Den psykosociala arbetsmiljön bygger på öppenhet, samarbete och nyfikenhet. Stora Dalslundskolan erbjuder: En verksamhet i utveckling Trygg och stimulerande arbetsmiljö Utveckling i yrkesrollen Inflytande och delaktighet Duktiga elever, förväntansfulla föräldrar och engagerade medarbetare ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa i idrott, slöjd, bild och musik vari ingår att planera, dokumentera och utvärdera det pedagogiska arbetet. Du kommer även att ingå i ett av skolans arbetslag, ha föräldrakontakter och vara mentor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen och som är ämnesbehörig att undervisa i idrott, slöjd, bild och musik år 4-7. Du är positiv, engagerad, har god social kompetens och tycker om att arbeta med verksamhetsutveckling.
Företag: Burlövs kommun, Stora Dalslundskolan 4-9
Ort: Burlöv
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen till Stora Dalslundskolan i Åkarp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen till Stora Dalslundskolan i Åkarp

Lärare i praktiska och estetiska ämnen till Stora Dalslundskolan i Åkarp
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Åkarp är ett litet samhälle med närhet till Malmö och Lund samt Alnarps inspirerande naturmiljö. Skolan har ett centralt läge med goda kommunikationsmöjligheter med såväl buss som tåg. Stora Dalslundskolan är en år 4-9 skola med ca 470 elever och 42 pedagoger, organiserade i fyra arbetslag. Den psykosociala arbetsmiljön bygger på öppenhet, samarbete och nyfikenhet. Stora Dalslundskolan erbjuder: En verksamhet i utveckling Trygg och stimulerande arbetsmiljö Utveckling i yrkesrollen Inflytande och delaktighet Duktiga elever, förväntansfulla föräldrar och engagerade medarbetare ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa i idrott, slöjd, bild och musik vari ingår att planera, dokumentera och utvärdera det pedagogiska arbetet. Du kommer även att ingå i ett av skolans arbetslag, ha föräldrakontakter och vara mentor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen och som är ämnesbehörig att undervisa i idrott, slöjd, bild och musik år 4-7. Du är positiv, engagerad, har god social kompetens och tycker om att arbeta med verksamhetsutveckling.
Företag: Burlövs kommun, Stora Dalslundskolan 4-9
Ort: Burlöv
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen till Stora Dalslundskolan i Åkarp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen till Stora Dalslundskolan i Åkarp

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Oskarshamn en tillväxtkommun. Vill du bidra till att bygga samhället och göra det goda livet möjligt för Oskarshamns kommuns medborgare? Att jobba hos Oskarshamns kommun ger dig möjligheten! Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv. Vi vill att våra medarbetare drivs av engagemang, respekt, samarbetsförmåga och en helhetssyn. Vi har kraften och energin att utvecklas och förändra. ARBETSUPPGIFTER Lärare i trä- och metallslöjd i grundskolans åk 3-9 KVALIFIKATIONER Behörig lärare i trä och metallslöjd Inget krav men en merit
Företag: Oskarshamns kommun, Döderhults skolområde
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, kulturskola och skolbarnomsorg. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Vill du vara med oss och fortsätta arbetet i en skola för framtiden? Lommarenheten är en skola med ca 190 elever F-9. Se gärna mer information om Lommarskolan på vår hemsida www.norrtalje.se/lommar ARBETSUPPGIFTER Undervisning i trä- och metallslöjd årskurs 3-9 på Lommarskolan. Du kommer att ingå i arbetslag 7-9. KVALIFIKATIONER Behörighet i ämnet och erfarenhet krävs. Då vi är en skola som har ett utvecklat ämnesövergripande arbetssätt ser vi gärna att du har erfarenhet av det. Vi använder så långt det är möjligt digitala verktyg.
Företag: Norrtälje kommun, Lommarenheten, Barn- o utb kontoret
Ort: Norrtälje
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Ulvsättraskolan är en F-5 skola med drygt 350 elever belägen i kommundelen Kallhäll. Verksamheten omfattas även av en FBK-klass för elever år 1-5. Skolan har drygt 50 medarbetare och personalomsättningen är mycket låg. Enheten omfattas dessutom av tre förskolor och en öppen förskola. Här finns en härlig blandning av elever från skilda kulturer. Skolans vision är: "Med glädje och engagemang lägger vi grunden till det livslånga och lustfyllda lärandet". I skolans närområde finns Kallhällsparken, ishall, fotbollsplaner och friidrottsanläggning. Stora grönområden finns inom promenadavstånd. ARBETSUPPGIFTER Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i textilslöjd utifrån de styrdokument som finns. Du samarbetar även med kollegor i ämnesövergripande arbetssätt. Du skriver omdöme om dina elever och har självfallet egna föräldrakontakter. KVALIFIKATIONER Du är examinerad lärare i textilslöjd. Erfarenhet av undervisning är önskvärt.
Företag: Järfälla kommun, Ulvsättra för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Grundskole område 04 Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. 1 plats(er).Smedshagsskolan är en f-9 skola i Hässelby, Västra Stockholm. Vi arbetar aktivt med IT-stöd i det dagliga arbetet. Vi söker en lärare som huvudsakligen ska undervisa år 3-9 i Textilslöjd,(60%) om du har ett annat ämne som kan kombineras med detta kan tjänsten komma att bli på 100%. I arbetsuppgifterna ingår institutionsansvar för skolans Textilslöjds-sal. I tjänsten ingår även delat mentorskap från och med hösten 2014. Du ska vara behörig lärare inom Textil-slöjd, ha ett gott ledarskap i klassrummet samt god didaktisk kompetens. Vana och förmåga att driva målinriktad undervisning samt samarbetsförmåga och intresse för ämnesutveckling är viktiga egenskaper. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen in med din ansökan! Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande Rektor Anna Lindqvist,08-508 41 71 3 Lisa Ahrén , Lärare /Lärarförbundet , lisa.ahren@stockholm.se (facklig) Sophia Lindberg , Lärare/Lärarnas Riksförbund, sophia.lindberg@stockholm.se (facklig) Tillträde: Enligt överenskommelse
Företag: Stockholms stad; Grundskole område 04
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hägerstensåsens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. 1 plats(er). Vikariat, slöjdlärare, TM, 100% Vikariat,14-03-01 - 14-11-01, slöjdlärare 100%. Vi söker en slöjdlärare, slöjd-art TM, till skolenheten Hägerstensåsen/Hägerstenshamnen. Åk 3-6 på Hägerstensåsens skola och åk 3 på Hägerstenshamnens skola. Du samarbetar med skolans TX-slöjd-lärare. Adekvat utbildning för tjänsten. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Helén Petersson,08-508 39 903 Tillträde: 2014-03-01.
Företag: Stockholms stad; Hägerstensåsens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjulsta grundskola är en F-9 skola med ca 450 elever, varav många andraspråkselever. Skolan ligger 200m från tunnelbanestationen i Hjulsta. Vi arbetar medvetet för att bli det självklara skolvalet i området. Ett stort utvecklingsarbete påbörjades HT 2012. Skolan är utvald av Skolverket och Stockholms Utbildningsförvaltning för ett deltagande under fem terminer i projektet "Handlening för lärande". Syftet är att stärka lärarnas kompetens , utveckla undervisningen och höja elevernas resultat. 1 plats(er).Textillärare åk 3-6 Utbildad textillärare Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet av undervisning är ett krav, liksom att du är en självklar ledare i klassrummet. Du har förmåga att skapa en stimulerande inlärningsmiljö, där eleverna utmanas. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. Schemat är lagt onsdag-fredag tjänsten är ca 60% För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Lena Wanngård,08 508 41 356 Tillträde: 2014-01-27.
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Sörgårdsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sörgårdsskolan är en åk F-åk 6 skola i Kälvesta, Vällingby och tillhör enheten Björnbodaskolan - Sörgårdsskolan. Skolan har ca 240 elever. Skolan har en klass per årskurs, stora klasser där personalen arbetar i olika team/arbetslag per årskurs. I tjänsten kommer man att tillhöra arbetslag åk 4-6. 1 plats(er). Vi söker en textilslöjdlärare 50% till Sörgårdsskolan åk 3-6 Sörgårdsskolan söker en textilslöjdlärare 50% att arbeta i åk 3-6. Vi önskar att du är behörig lärare så att du kan sätta betyg i åk 6. Nuvarande lärare slutar 20/3 och kommer att göra ett underlag till betyg/omdömen för eleverna. Tjänsten är till att börja med ett vikariat under resten av vårterminen men kan bli tills vidare from ht-14. Vi önskar att du är behörig textilslöjdlärare. Löneform: Månadslön. Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Mia mårtensson,08-508 05 221 Tillträde: 2014-03-17. Månd 17/3 - 14 eller efter överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Sörgårdsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Råsunda Skola är två skolor under samma tak. Vi består av en skola åk F-5 samt en skola åk 6-9. Tillsammans har våra båda skolor ca 800 elever. Råsunda Skola är centralt belägen i Solna Stad med goda kommunikationer. Råsunda Skola arbetar med att utveckla strukturer och arbetsformer för inkludering i teori och praktik. Vi fortsätter med att bygga en skola med inkluderande förhållningssätt i all verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utbildad lärare i textilslöjd för undervisning i ämnet på båda skolorna åk 3-9. I uppdraget ingår det att vara väl förtrogen och arbeta utifrån skolans läroplan Lgr-11. Som person känner du lust och inspiration att tillsammans med barnen och övriga lärare skapa en bra pedagogisk verksamhet som stämmer väl överens med skolans uppdrag. I uppdraget ingår även mentorskap i åk 6 tllsammans med en kollega. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen i textilslöjd för aktuella åldrar! -Du skall kunna arbeta självständigt och samarbeta både i arbetslag, ämneskonstellationer och i olika grupper. -Du skall ha en förmåga till att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och personal. -Du skall kunna se möjligheter i stället för hinder och ha en positiv grundsyn. -Du skall kunna leda arbetet i ett klassrum och kunna entusiasmera och inspirera eleverna.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Snösätraskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Snösätraskolan är en skola med 385 elever. Skolan är en F - 6 skola. På skolan arbetar 70 personal och ledningen består av rektor och biträdande rektor. 1 plats(er).Du ska arbeta som trä- och metallslöjdslärare på Snösätraskolan. Du kommer att undervisa i årskurserna 3 - 6. Vi söker dig med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd på grundskolan. Vi ser gärna att du genom t ex loggbok ger eleverna möjlighet att både skriftligt och muntligt utvärdera sitt arbete i slöjd. Undervisning onsdag em, torsdag och fredag. Totalt 17,5 h arbetsplatsförlagd tid på skolan. Du har möjlighet att tillsammans med eleverna äta lunch i skolans matsal (pedagogisk lunch). Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet att undervisa i ämnet trä- och metallslöjd. Du har erfarenhet av att sätta betyg. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. Du har 17,5 h arbetsplatsförlagd tid. Du har undervisning onsdag eftermiddag, torsdag och fredag. Du deltar i skolans olika mötesforum med andra lärare på skolan enligt kalendarium. Skolan har en rökfri miljö. Välkommen med din ansökan! För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Susanne Tidestrand,08/50849210 Carina Hamn, lärare, 08-50849210 (facklig) Kristin Näslund, Lärarförbundet, 08/508 49 210 (facklig) Tillträde: 2014-03-03.
Företag: Stockholms stad; Snösätraskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Råsunda Skola är två skolor under samma tak. Vi består av en skola åk F-5 samt en skola åk 6-9. Tillsammans har våra båda skolor ca 800 elever. Råsunda Skola är centralt belägen i Solna Stad med goda kommunikationer. Råsunda Skola arbetar med att utveckla strukturer och arbetsformer för inkludering i teori och praktik. Vi fortsätter med att bygga en skola med inkluderande förhållningssätt i all verksamhet. ARBETSUPPGIFTER g Vi söker en utbildad lärare i Hem- och konsumentkunskap. I uppdraget ingår det att vara väl förtrogen och arbeta utifrån skolans läroplan Lgr-11. Som person känner du lust och inspiration att tillsammans med barnen och övriga lärare skapa en bra pedagogisk verksamhet som stämmer väl överens med skolans uppdrag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i Hem- och konsumentkunskap för åk 8. -Du skall kunna arbeta självständigt och samarbeta både i arbetslag, ämneskonstellationer och i olika grupper. -Du skall ha en förmåga till att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och personal. -Du skall kunna se möjligheter i stället för hinder och ha en positiv grundsyn. -Du skall kunna leda arbetet i ett klassrum och kunna entusiasmera och inspirera eleverna. Erfarenhet krävs.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kristinebergsskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Kristinebergsskolan ligger i stadsdelen Kungsholmen. Mitt i en grön lunga med närhet till äppelpark, vatten och idrottsplats. Utemiljön är fantastisk med stor potential för både lek och undervisning. Skolan ska inom cirka två år växa från idag 280 elever till 500 elever. Läs gärna mer på skolans hemsida. 1 plats(er).Lärare i trä- och metallslöjd, åk 3-5. Tjänsten är förlagd på tisdagar och avser 4 klasser. Tillsvidaretjänst. Utbildad lärare i slöjd gärna med erfarenhet. Alernativt motsvarande utbildning/erfarenhet. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Marja Norrstad,08-50832420 Tillträde: 2014-03-11.
Företag: Stockholms stad; Kristinebergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen - Bild
Sigtuna kommun är en framtidskommun med rötterna i Sveriges historia. I Sigtuna kommun bor kommunens drygt 43 000 invånare i Sveriges äldsta stad med sin tusenåriga historia, i centralorten Märsta, Rosersberg eller runtom i vår levande landsbygd. Sigtuna kommun bygger för en hållbar framtid och är certifierad Fairtradekommun, Ekokommun och arbetar aktivt för att ha en klimatneutral energiförbrukning i kommunen. Invånaren först, allas lika värde och kvalitet i fokus är alla viktiga delar i vår gemensamma värdegrund men också det signum som styr vårt dagliga arbete. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar i samarbete med IGU – Upplands idrottsförbund. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. Vi genomför elevledda utvecklingssamtal. För att alla Sigtunas elever ska få högre måluppfyllelse och kunskaper för framtiden i en globaliserad värld har vi startat utvecklingsarbetet Sigtunaboxen med bedömning för lärande (BFL) och informations- och kommunikationsteknik (IKT) med Språkutvecklande arbetssätt (SUA). KVALIFIKATIONER Du kommer att undervisa i bild i åk 7–9. Du kommer att arbeta nära kollegor i planering och genomförande av undervisning. I uppdraget ingår mentorskap för en grupp elever. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Alla elever är helt inkluderade i ordinarie klasser därför förväntas att du har ett inkluderande förhållningssätt i din värdegrund och undervisningsmetodik. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra. Du är behörig bildlärare och/eller har erfarenhet av undervisning i bild.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen - Bild jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen - Bild

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Vällingbyskolan Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vällingbyskolan är en F-9 skola som ligger nära Vällingby Centrum. På skolan går ca 750 elever och skolan befinner sig i ett spännande utvecklingsarbete. Vi strävar efter att vara det självklara valet för elever och föräldrar i Vällingby. På skolan pågår ett språkprojekt enligt scaffoldingmodellen, vilket innebär att alla lärare medverkar i och arbetar aktivt för att stärka elevernas språkutveckling. 1 plats(er). Vi söker en lärare i trä och metallslöjd, 80% Vi söker en lärare i trä och metallslöjd (åk 4-9) på 80%. I tjänsten ingår mentorskap i en klass på högstadiet. Vi söker dig som är utbildad lärare i trä och metallslöjd. Du brinner för ditt ämne och ser möjligheter i samarbete med såväl slöjdkollegor som andra ämnen. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: LR-ombud Anders Jansson,08-508 05 842 Hanna Borvin, LF-ombud, 08-50805835 (facklig) Linda Kjellkvist, Biträdande rektor, 08-508 05 854, 076-120 5854, linda.kjellkvist@stockholm.se Tillträde: 2014-08-13.
Företag: Stockholms stad; Vällingbyskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Hulanskolan är en F-5 skola med 235 elever. Vi utvecklar lärandet hos barn genom att väcka barnens intresse och lust för att både lära och lära sig lära. Vår vision är "Vi är och lär för framtiden" Du kommer att ansvara för undervisningen i textil/trä- och metallslöjd. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen och är behörig inom textil/trä- och metallslöjd. Till detta uppdrag söker vi dig som har intresse, kunskap och gärna erfarenhet att driva pedagosiskt utvecklingsarbete. Du är trygg i din lärarroll och ger eleverna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du är en person som har god samarbetsförmåga, flexibelt förhållningssätt, är kreativ och har höga fröväntningar på eleverna. Är du en av dom så är du v´älkommen med din ansökan. Anställning kan ske under rekryteringstiden.
Företag: Lerums kommun, Hulan
Ort: Lerum
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Ulvsättraskolan är en F-5 skola med c:a 370 elever belägen i kommundelen Kallhäll. Verksamheten omfattas även av en FBK-klass för elever år F-4. Skolan har drygt 50 medarbetare och personalomsättningen är mycket låg. Skolan växer och vi kommer att ha fortsatt rekryteringsbehov de närmaste åren. Enheten omfattas dessutom av tre förskolor och en öppen förskola. Här finns en härlig blandning av elever från skilda kulturer. Skolans vision är: "Med glädje och engagemang lägger vi grunden till det livslånga och lustfyllda lärandet". I skolans närområde finns Kallhällsparken, ishall, fotbollsplaner och friidrottsanläggning. Stora grönområden finns inom promenadavstånd. ARBETSUPPGIFTER Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i trä- och metallslöjd utifrån de styrdokument som finns. Du samarbetar även med kollegor i ämnesövergripande arbetssätt. Du skriver omdöme om dina elever och har självfallet egna föräldrakontakter. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. KVALIFIKATIONER Du är examinerad lärare i trä- och metallslöjd. Erfarenhet av undervisning är önskvärt.
Företag: Järfälla kommun, Ulvsättra för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är behörig lärare i textilslöjd till två av våra F-6 skolor i kommunen. Du ska vara behörig att undervisa i slöjdämnet och dessutom bör du vara en god samarbetskollega i våra arbetslag. KVALIFIKATIONER Behörig slöjdlärare i textilslöjd. Erfarenhet av arbetet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid lämplighet. ÖVRIGT Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Emmaboda kommun, Emmaboda Bj F-6
Ort: Emmaboda
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen


Sök lediga jobb Lärare i praktiska och estetiska ämnen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se