Lärare i spanska och Idrott 75%, till Lapplands gymnasium Gällivare

Lärare i spanska och Idrott 75%, till Lapplands gymnasium Gällivare jobb Lärare i spanska och Idrott 75%, till Lapplands gymnasium Gällivare

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i spanska och Idrott 75%, till Lapplands gymnasium Gällivare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i spanska och Idrott 75%, till Lapplands gymnasium Gällivare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i spanska och Idrott 75%, till Lapplands gymnasium Gällivare- Gällivare


Mer beskrivning

Lärare i spanska och Idrott 75%, till Lapplands gymnasium Gällivare
Lapplands Kommunalförbund är en sammanslutning mellan kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala som samverkar inom gymnasieutbildning, utbildning för vuxna, energi- och klimatrådgivning, upphandling samt personliga ombud. Regionen har ca 55 000 invånare och en yta på över 60 000 kvadratkilometer. Omkring 350 anställda arbetar inom förbundet. Lapplands Gymnasium är den gemensamma gymnasieorganisationen för Gällivare, Jokkmokk, Kiruna och Pajala. Våra fyra skolor har tillsammans cirka 20 program och totalt drygt 2000 elever och finns i Sveriges största och mest distansberoende region Långt borta men ändå nära. Vår vision innebär att vi ska erbjuda unika och attraktiva utbildningar av högsta kvalitet. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i spanska och idrott på nationella program, språkintroduktion och IM samt övriga tillhörande uppgifter. KVALIFIKATIONER Lärare i spanska och idrott. ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Lapplands kommunalförbund, Välkommaskolan Gällivare
Ort: Gällivare
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska och Idrott 75%, till Lapplands gymnasium Gällivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska och Idrott 75%, till Lapplands gymnasium Gällivare


Sök lediga jobb Lärare i spanska och Idrott 75%, till Lapplands gymnasium Gällivare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se