Lärare i svenska som andra språk, Gymnasieskolan jobb - lediga jobb

Lärare i svenska som andra språk, Gymnasieskolan jobb Lärare i svenska som andra språk, Gymnasieskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i svenska som andra språk, Gymnasieskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i svenska som andra språk, Gymnasieskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i svenska som andra språk, Gymnasieskolan- Nynäshamn


Mer beskrivning

Lärare i svenska som andra språk, Gymnasieskolan
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med språkintroduktion för nyanlända. KVALIFIKATIONER Behörig lärare/gymnasielärare i svenska med påbyggnad svenska som andra språk. Vi ser gärna att du också har behörighet att undervisa i matematik 6-9. Vi söker dig som; * Ser möjligheter i att samarbeta med dina kollegor för att ge eleverna en god utbildning. * Har ett engagemang i din yrkesroll som möjliggör att varje enskild elev kan utvecklas på bästa sätt.
Företag: Nynäshamns kommun, Gymnasieskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andra språk, Gymnasieskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andra språk, Gymnasieskolan


Sök lediga jobb Lärare i svenska som andra språk, Gymnasieskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se