Lärare i svenska som andraspråk, Värnhemsskolan jobb - lediga jobb

Lärare i svenska som andraspråk, Värnhemsskolan jobb Lärare i svenska som andraspråk, Värnhemsskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i svenska som andraspråk, Värnhemsskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i svenska som andraspråk, Värnhemsskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i svenska som andraspråk, Värnhemsskolan- Malmö


Mer beskrivning

Lärare i svenska som andraspråk, Värnhemsskolan
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna och vuxenutbildningen inom Malmö stad. I vårt ansvar ligger även studie- och yrkesvägledning, SFI samt forskning och utveckling inom pedagogik. Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av de största förvaltningarna inom Malmö stad med nära 1700 medarbetare som är utspridda över hela staden. Vi finns i små till stora skolor och inom såväl teoretiska som yrkesförberedande ämnen. På så sätt erbjuder Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen på en mångfald av möjligheter. Värnhemsskolan ligger strategiskt mitt i Malmös citykärna. Huset på Kungsgatan 44 innehåller en otrolig spetskompetens inom entreprenörskap, handel och service. Vi utbildar för framtiden inom heta branscher som textil och design, konsthantverk, turism, hotell och restaurang, livsmedel, handel, hantverk, florister, frisörer och hästskötare på Jägersro Trav och Galopp. Dessutom har vi en enhet för nyanlända invandrarungdomar (språkintroduktionen). Vi har kompetensen i huset med duktiga och behöriga lärare samt funktionella och moderna lokaler. Vi har satsat medvetet på att utrusta våra lokaler enligt de krav som finns för en högt kvalitativ yrkesförberedande skola. ARBETSUPPGIFTER Värnhemsskolan söker en behörig lärare i svenska som andraspråk för undervisning på det individuella alternativet, inr. språkintroduktion.Eleverna på programmet har vistats i Sverige mellan två och fem år och har en eller annan form av inlärningssvårighet, framför allt långsam inlärningstakt. All undervisning sker därför med en treårig planering och enligt läroplanerna för grundskolans senare del. Arbetet i klassen genomförs i sin helhet med ett svenska-som-andraspråks-perspektiv och sker ämnesintegrerat och projektinriktat där eleverna bedöms formativt. I arbetslaget ingår förutom den beskrivna tjänsten, en flerspråkig elevassistent och ytterligare två lärare. Arbetslaget lägger till stor del själva sitt eget schema och fördelar, i samråd med rektor, undervisningen er emellan efter era olika kompetenser och intressen. Som innehavare av tjänsten kommer du att bli klasslärare/mentor för ca. femton elever. KVALIFIKATIONER Du som söker tjänsten skall ha gått en utbildning för undervisning på grundskolans senare år.Vi ser med fördel att du har erfarenhet att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Även andra språkkompetenser än svenska och engelska kan vara meriterande.
Företag: Malmö stad, Värnhemsskolan
Ort: Malmö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk, Värnhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk, Värnhemsskolan


Sök lediga jobb Lärare i svenska som andraspråk, Värnhemsskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se