Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska lediga jobb

Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska jobb Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska- Falkenberg

  2. Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska på Frölundaskolan F-6- Göteborg

  3. Lärare i Svenska som andraspråk, Svenska och Engelska till Elitidrottsgymna- Göteborg

  4. Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska till Hålabäcksskolan- Kungsbacka


Mer beskrivning

Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Kompetenscentrum i Falkenberg söker lärare för undervisning i svenska som andraspråk, svenska och engelska. Undervisning på grundvux och gymnvux. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning på grundskolans åldrar och behörighet att undervisa i ovanstående ämnen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska

Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska på Frölundaskolan F-6
Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har 53 000 invånare. Vi ger service inom förskola, skola, individ- och familjeomsorg, funktionshinder, äldreomsorg, hemsjukvård samt kultur och fritid. För oss är det viktigt med kundens fokus och våra 4 300 medarbetare arbetar för att Askim-Frölunda-Högsbo ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Frölundaskolan är en F-9 skola med ca 500 elever och 80 medarbetare uppdelat på två enheter, Frölundaskolan F-6 inklusive särskola samt Frölundaskolan 7-9. Skolan ligger nära Frölunda Torg men har också närhet till naturen, till Ruddalen och har mycket goda kommunikationsmöjligheter med resten av staden. Vi söker nu en lärare för undervisning i svenska som andraspråk, svenska samt engelska till vårt arbetslag 4-6. Du kommer även att vara mentor i en årskurs 5 tillsammans med en kollega och ingå i ett arbetslag kopplat till sju klasser i år 4-6. Är du särskilt intresserad av svenska som andraspråk finns möjligheter i framtiden att arbeta tätt kring nyanlända elever och ge dem en god start i skolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i svenska som andraspråk, i svenska samt engelska och som tycker om att arbeta i grupp. Du är öppen och du kan både ge och ta på ett konstruktivt sätt. Du har en positiv människosyn och vet att varje barn har starka sidor, något du också tar fasta på i kontakten med barnen och deras föräldrar. Du vet att barn som mår bra varken skolkar eller stör. Du vet att regler utan relationer inte fungerar och därför satsar du mycket på att bygga starka relationer med eleverna och deras föräldrar. Du är beredd att sätta gränser och att konsekvent värna dem och du gör det alltid i dialog. Du har erfarenhet av arbete i skola med barn och ungdomar mellan 10 och 13 år. Vi ser helst sökande som har legitimation i alla dessa tre ämnen, men saknar du något ämne i din examen är du ändå välkommen att ansöka. Svenska som andraspråk är dock det ämne som prioriteras.
Företag: Göteborgs stad, SDF Askim-Frölunda-Högsbo
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska på Frölundaskolan F-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska på Frölundaskolan F-6

Lärare i Svenska som andraspråk, Svenska och Engelska till Elitidrottsgymna
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång. ARBETSUPPGIFTER Du skall tillsammans med programarbetslaget och ämneslaget ansvara för planering och genomförande av utbildning som styrker det gemensamma arbetet med examensmålen. Du är studiehandledare. KVALIFIKATIONER Behörig lärare. Intresse av att handleda och stödja elever. God IKT- kompetens. Erfarenheter av praktisk tillämpning av principerna för formativ bedömning/synligt lärande är centralt. Erfarenhet av metoder för att gemensamt utveckla elevernas läsförståelse, lässtrategier och skrivande är meriterande. Du har förmåga att skapa trygga och stabila elevgrupper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Du har ett genuint intresse för unga människor och är lyhörd för olika elevers behov. Du har förmåga att anpassa ditt arbetssätt till målgruppen och är öppen för att utveckla nya arbetsmetoder. Du har god samarbetsförmåga och är intresserad av att delta i den gemensamma skolutvecklingen.
Företag: Göteborg, Utbildningsförvaltningen
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska som andraspråk, Svenska och Engelska till Elitidrottsgymna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska som andraspråk, Svenska och Engelska till Elitidrottsgymna

Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska till Hålabäcksskolan
Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola i Kungsbacka  Vårt mål är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden. Hålabäcksskolan ligger centralt i Kungsbacka i närheten av kulturhuset Fyren, idrottsanläggningar och naturen. Skolan har elever i årskurs sex till nio. Höstterminen 2015 är det cirka 280 elever i verksamheten. Drygt en tredjedel av eleverna har sökt sig hit från andra delar av Kungsbacka kommun.  Som lärare hos oss Du kommer att ha ett nära samarbete dina ämneskollegor och även ingå i ett arbetslag. Under detta läsår ingår mentorskap i årskurs 7 i tjänsten. På Hålabäcksskolan har varje klass två mentorer.  I första hand söker vi dig som har svenska som andraspråk, svenska och engelska i din lärarlegitimation. Andra ämneskombinationer tillsammans med svenska som andraspråk kan också vara intressant.  Din profil Du som söker har lärarlegitimation. Du använder digital teknik som en naturlig del i lärprocesserna och är van vid att arbeta med lärande bedömning.  Som pedagog och person är du tydlig i din kommunikation. Du är socialt aktiv i din yrkesroll och skapar hållbara relationer och har ett sätt att leda så att du skapar engagemang och delaktighet.  Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 procent med tillträde den 11 januari 2016 eller enligt överenskommelse. Ferietjänst. Tjänsten annonseras under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av person med företräde enligt Lagen om anställningsskydd.  Välkommen med din ansökan senast den 29 november 2015. Urval görs löpande under rekryteringsprocessen så skicka in din ansökan redan idag!  Om Kungsbacka kommun  I Kungsbacka växer framtiden. Kommunen har 78 000 invånare och är en av de mest expansiva i Sverige. Här är nära till naturen och havet – och bara 20 minuter till Göteborg. Vi som jobbar på Kungsbacka kommun ser till att invånarna får god service med hög kvalitet. Det gör vi genom att låta kunnande, öppenhet och självständighet genomsyra allt vi gör. Ett gott bemötande skapar trygghet för invånarna. Vi arbetar aktivt med vår gemensamma värdegrund, Bitt, vilket står för bemötande, inflytande, tillgänglighet och trygghet. Läs gärna mer om oss och vårt arbete på www.kungsbacka.se.  För mer information Jerry Spekal, Rektor Hålabäcksskolan Telefon: 0300-83 45 60 Inför denna rekrytering har Hålabäcksskolan noggrant övervägt annonsplats. Vi undanber oss därför all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.   När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska till Hålabäcksskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska till Hålabäcksskolan


Sök lediga jobb Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se