Lärare i svenska som andraspråk och spanska år 7 9 lediga jobb

Lärare i svenska som andraspråk och spanska år 7 9 jobb Lärare i svenska som andraspråk och spanska år 7 9 jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i svenska som andraspråk och spanska år 7 9. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i svenska som andraspråk och spanska år 7 9. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Projektledare IT 062705- Stockholm

  2. Systemutvecklare dotnet 062707- Stockholm

  3. Lärare SO/En 50% till Snitz grundskola Nacka- Nacka

  4. Systemutvecklare dotnet 062708- Stockholm

  5. Ma/No lärare 7-9 sökes för kund!- Stockholm

  6. Pigg administratör till fastighetsbolag- Stockholm

  7. Utbildad Förskollärare- Stockholm

  8. Servitris- Huddinge

  9. Kvalificerad administratör- Stockholm

  10. Ellärare- Nacka


Mer beskrivning

Projektledare IT 062705
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av projektledning i IT projekt Erfarenhet av IT infrastruktur projekt Erfarenhet av plattformsuppgraderingar Erfarenhet av gängse projektverktyg/metoder Arbetsspråk: svenska och engelska Meriterande: Erfarenhet av ITIL Projektledarcertifiering Tillträde augusti Denna tjänst är placerad i södra Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare IT 062705 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare IT 062705

Systemutvecklare dotnet 062707
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av utveckling i .NET miljö Erfarenhet av stora utvecklingsprojekt med integrationer Erfarenhet av programmering med C#.NET Arbetsspråk: svenska och engelska Meriterande: Erfarenhet av PPS, RUP Erfarenhet av ASP.NET, SQL server Erfarenhet av agilt arbetssätt Erfarenhet av fordonsapplikationer Tillträde augusti Denna tjänst är placerad i södra Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare dotnet 062707 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare dotnet 062707

Lärare SO/En 50% till Snitz grundskola Nacka
Snitz skolor inriktar sig mot undervisning för elever med neuropsykiatriska funktionshinder (AS, ADHD, etc.). Undervisningen sker i små elevgrupper med hög personaltäthet. Snitz skolor är en del av skolkoncernen PPS AB. Idag finns tre Snitz grundskolor samt ett Snitz gymnasium i Stockholm; dessa ligger i Nacka, Mörby samt på Hagagatan invid Odenplan i Stockholm. Den aktuella tjänsten gäller år 6-9 vid Snitz grundskola i Nacka. Arbetsuppgifter Undervisning i Samhällsorienterade ämnen samt engelska för år 6-9. Du kommer ingå i ett arbetslag där du får vara med och utforma undervisningen i samarbete med våra erfarna, öppna och professionella lärare. Vi värdesätter lyhördhet och flexibilitet där elevernas kunskapsutveckling är i centrum. Du bör ha förståelse för våra elevers särskilda behov och kunna anpassa undervisningen efter det. Skolorna präglas av öppenhet, prestigelöshet och stor vilja till utveckling och samarbete. Kvalifikationer Du är behörig lärare engelska och SO för år 6-9. Vi värdesätter erfarenhet av undervisning av elever inom vår målgrupp. Omfattning 50% Start Tjänsten startar 5:e augusti 2013
Företag: Snitz skolor
Ort: Nacka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare SO/En 50% till Snitz grundskola Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare SO/En 50% till Snitz grundskola Nacka

Systemutvecklare dotnet 062708
Presentation av UCG UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer vissa krav på flexibilitet och social kompetens. Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav Mycket erfarenhet av utveckling i .NET miljö Erfarenhet av stora utvecklingsprojekt med integrationer Erfarenhet av programmering med C# och ASP..NET Erfarenhet av SQL server Arbetsspråk: svenska och engelska Meriterande: Erfarenhet av bank/finans, Erfarenhet av Entity, AJAX Erfarenhet av REST/SOAP, FIX/FpML Erfarenhet av derivat, clearing, riskhantering Tillträde augusti Denna tjänst är placerad i Stockholm För att ansöka, skicka din CV till rekrytering@ucg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post och vill att du skickar från din egen e-postadress, då blir det enklare för oss att svara. Vi behandlar ansökningarna löpande. Vi önskar inte kontakt med annonsörer eller andra försäljare via denna annons!
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare dotnet 062708 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare dotnet 062708

Ma/No lärare 7-9 sökes för kund!
Ma/No lärare 7-9 Tillsvidaretjänst med provanställning Heltid 100% Ferieanställning Tillträde: 14 augusti 2013 Arbetstider och omfattning Tillsvidare Heltid Ersättning Fast lön Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2013-08-09 Skicka in din ansökan via den externa webbplatsen: http://skolrekrytering.com/jobs/view/mano-lc3a4rare-7-9 Märk ansökan med "Skolrekrytering"
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/No lärare 7-9 sökes för kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/No lärare 7-9 sökes för kund!

Pigg administratör till fastighetsbolag
Vill du arbeta på ett trivsamt företag där du får möjligheten att utvecklas? Tycker du det verkar spännande med administrativa uppgifter där du kan använda dig av din ambitiösa och ordningsamma personlighet? Då är det här uppdraget för dig! Beskrivning Perido söker nu en pigg administratör till fastighetsbolag. På det här företaget trivs medarbetarna, vilket gång på gång visas i deras medarbetarenkät - och det är man stolt över! Kontoret hittar du ett stenkast från tunnelbanan i natursköna västerort, strax utanför centrala Stockholm. I detta utvecklande uppdrag kommer du få arbeta med uppgifter som passar din ambitiösa och strukturerade personlighet. Några av uppgifterna du kommer att arbeta med är att anordna kontrakt med parkeringar, dokumentera post och viktiga frågor, samt andra administrativa sysslor. Då företaget använder sig av systemet Fasad så är det en stor fördel ifall du är bekväm med det sen tidigare, eller med ett liknande system. Vi tror att du som är aktiv, ambitiös och villig att utvecklas kommer att passa utmärkt för denna tjänst. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Gymnasial utbildning - Erfarenhet av administrativt arbete - Starkt meriterande med erfarenhet av systemet Fasad - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Omfattning och tillträde Konsultuppdrag 2 månader, tillträde i mitten på augusti. Heltidstjänst med timlön. Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 8964DB i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 8964DB Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Pigg administratör till fastighetsbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pigg administratör till fastighetsbolag

Utbildad Förskollärare
Förskolorna Treklövern AB har 5 förskolor i natursköna Farsta. Vi söker en engagerad och positiv förskollärare till en av våra förskolor. Du kommer att vara avdelningsansvarig på din avdelning och bland annat i nätverk träffa andra avdelningsansvariga i företaget. Under hösten kommer alla arbetslag att genomgå en spännande utbildning om anknytningsteorin. Vårt motto är inlärning genom lek och glädje. Eftersom vi bedriver mycket av vår verksamhet ute vill vi att det ska intressera dig. Vi tar gärna emot ansökningar via mail.
Företag: Förskolorna Treklövern AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildad Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildad Förskollärare

Servitris
Är du en servitris/servitör med ett par års erfarenhet ?? Är du samarbetsvillig, har du lätt för att jobba i team?? Då kanske du är rätt person för oss. Vi på O`Learys i Huddinge söker en servitris/servitör som kan tänka sig att jobba hos oss på kvällar och helger. Om detta stämmer in på dig, så kontakta oss på, huddinge@olearys.se
Företag: O`Learys Sportsbar Huddinge
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris jobb, Servitris Huddinge, Servitris O`Learys Sportsbar Huddinge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris

Kvalificerad administratör
Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) är en statlig myndighet som beslutar om vilka läkemedel och vilken tandvård som ska ingå i högkostnadsskydden. Vi har även en roll på apoteksmarknaden där vi ska bidra till god service och tillgänglighet på apotek i Sverige. Vårt uppdrag är att få ut mesta möjliga hälsa för skattepengarna. Vi söker nu en kvalificerad administratör för att stödja myndighetens generaldirektör och ledningsgrupp. Generaldirektörens uppgift är att tillsammans med ledningsgruppen driva och leda myndigheten för att få ut mesta möjliga hälsa för skattepengarna. Som administratör till ledningen arbetar du bland annat med att: - Vara ett administrativt stöd i det dagliga arbetet - Förbereda, medverka och föra anteckningar under ledningsgruppens möten och andra möten - Planera och boka möten, resor och andra arrangemang - Sköta kontakten med flera externa och interna kontakter - Vara ett stöd till generaldirektören i övrigt förekommande arbete Tjänsten är ny och du kommer i nära samarbete med generaldirektören och den administrativa chefen att vara delaktig i att utforma arbetet. Kvalifikationer Vi söker dig som är självständig, professionell och har hög integritet. Du har flerårig erfarenhet som administratör, varav minst ett par år som administrativt stöd på chefs- eller ledningsgruppsnivå. Meriterande är tidigare arbete inom statlig sektor. Det är viktigt att du som person är flexibel och prestigelös då tjänsten innebär att stötta i både stort och smått. Som person är du även proaktiv, strukturerad och serviceminded samt har lätt för att skifta fokus och prioritera. Du är en god kommunikatör och har goda kunskaper i både svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Dessutom har du goda kunskaper och erfarenhet av arbete med Officepaketet, främst Powerpoint och Word. Övrigt TLV vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv. Vi söker dig som uppskattar att arbeta i en organisation med hög förändringstakt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningen är en tillsvidareanställning, TLV tillämpar 6-månaders provanställning. Närmare upplysningar lämnas av avdelningschef Heléne Lindblad Jonsson, telefon 08-568 427 04, och HR-specialist Anna Narving, telefon 0732-520 150. Fackliga upplysningar: ST Inger Hemmingsson, telefon 08-568 420 80 och Saco Åsa Tormod, telefon 08-568 420 68 eller Jonathan Lind Martinsson, telefon 08-568 420 98. Besök gärna vår hemsida: www.tlv.se. I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet AB. Välkommen med din intresseanmälan, märkt dnr 2231/2013 med meritförteckning senast den 12 augusti 2013 via www.jobbet.se.
Företag: TLV Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad administratör

Ellärare
EL LÄRARE Ellärare till Praktiska gymnasiet Nacka Praktiska har som målsättning att bli den ledande utbildningsaktören på yrkesutbildningar i Sverige. Utbildningen ska leda till att förse arbetsmarknaden med professionella hantverkare. Eleverna ska vara anställningsbara och ha utmärkande kunskaper, färdigheter och erfarenheter så att en hög anställningsbarhet efterlevs samt att eleverna efter lärlingstiden kan avlägga godkända branschprover. ARBETSUPPGIFTER Lärare och handledare inom el-utbildningen. Undervisning i förekommande kurser inom fram för allt ämnena Elektromekanik, Elinstallationer, Mät- och styrteknik, Elkraftteknik, Motorstyrning.Larminstallation är meriterande. Vara mentor för en grupp elever enligt ett rullande schema. Hålla kontakt med företag och följa upp elever som är på APL. Andra arbetsuppgifter som fördelas i arbetslaget som inköp, säkerhetsutrustning, skyddskläder m. m. Samarbeta och utveckla pedagogik, administrativa rutiner, kunskapsprövning, uppföljning, studieplanering och bedömning. Anskaffning och uppföljning av praktikplatser. KVALIFIKATIONER Ellärare med inriktning elektriker/elinstallatör Yrkesbevis och dokumenterade kunskaper med allmän behörighet. Bred och flerårig erfarenhet från yrket med utmärkta kunskaper inom olika områden av installation Intresse och erfarenhet av arbete med ungdomar. Lärarbehörighet ger företräde Ledarskaps- eller ungdomsutbildningar är meriterande. PERSONLIGA EGENSKAPER Utvecklade ledaregenskaper God förmåga att tydligt och pedagogiskt kommunicera i både tal och skrift. God datorvana och ser IT som ett hjälpmedel i undervisningen. Utvecklingsinriktad innovativ och driven pedagog Nytänkande och utvecklingsinriktad. Mål- och resultatorienterad Prestigelös med en genuin vilja till att samverka och samarbeta. Flexibel och uppfinningsrik
Företag: Inför2Halvlek
Ort: Nacka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ellärare jobb, Ellärare Nacka, Ellärare Inför2Halvlek
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ellärare


Sök lediga jobb Lärare i svenska som andraspråk och spanska år 7 9

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se