Lärare i svenska_so till introduktionsprogrammet jobb - lediga jobb

Lärare i svenska_so till introduktionsprogrammet jobb Lärare i svenska_so till introduktionsprogrammet jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i svenska_so till introduktionsprogrammet. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i svenska_so till introduktionsprogrammet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i svenska/so till introduktionsprogrammet- Sandviken


Mer beskrivning

Lärare i svenska/so till introduktionsprogrammet
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi på Introduktionsprogrammet på Bessemerskolan söker en ny medarbetare. Arbetet innefattar mentorskap samt undervisning av elever med skiftande sammansättning under dagen. Du behöver ha god förmåga att strukturera och dokumentera samt vara mycket flexibel i både mötet med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du skall vara positiv, engagerad och brinna för elevens utveckling, både studiemässigt och som människa. Att motivera, stötta och inspirera våra ungdomar är både viktiga inslag och hör till vår vardag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad lärare med minst grundskolebehörighet i åk 6-9 So och svenska. Har du även andra ämnen eller kunskaper inom språkproblematik är det meriterande. Önskvärt är att du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i behov av särskilt stöd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i tjänsten.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska/so till introduktionsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska/so till introduktionsprogrammet


Sök lediga jobb Lärare i svenska_so till introduktionsprogrammet

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se