Lärare idrott och hälsa samt barn och fritidsämnen, Fbgs gymnasieskola

Lärare idrott och hälsa samt barn och fritidsämnen, Fbgs gymnasieskola jobb Lärare idrott och hälsa samt barn och fritidsämnen, Fbgs gymnasieskola

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare idrott och hälsa samt barn och fritidsämnen, Fbgs gymnasieskola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare idrott och hälsa samt barn och fritidsämnen, Fbgs gymnasieskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare idrott och hälsa samt barn och fritidsämnen, Fbgs gymnasieskola- Falkenberg


Mer beskrivning

Lärare idrott och hälsa samt barn och fritidsämnen, Fbgs gymnasieskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker en vikarie för undervisning, dels inom barn- och fritidsprogrammets karaktärsämnen samt på övriga gymnasieskolan i kurser inom idrott och hälsa. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen i idrott och hälsa samt barn- och fritidsämnen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare idrott och hälsa samt barn och fritidsämnen, Fbgs gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare idrott och hälsa samt barn och fritidsämnen, Fbgs gymnasieskola


Sök lediga jobb Lärare idrott och hälsa samt barn och fritidsämnen, Fbgs gymnasieskola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se