Lärare ma_no jobb - lediga jobb

Lärare ma_no jobb Lärare ma_no jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare ma_no. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare ma_no. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Behörig Montessori- och grundskollärare Ma/NO- Stockholm

 2. Futuraskolan Lännbo - Grundskollärare MA/NO- Nacka

 3. Grundskollärare Ma/No/Tk- Stockholm

 4. Vår fantastiska skola söker lärare ma/no för åk 6-9- Sollentuna

 5. Lärare Ma/No år 6 sökes- Nacka

 6. Lärare MA/NO till Norra Ängby skola- Stockholm

 7. Engelbrektsskolan söker lärare Ma/No 4-9 100%- Stockholm

 8. Lärare Ma/No åk 7-9- Haninge

 9. Lärare Ma/No, årskurserna 6-9, Gylleskola- Borlänge

 10. Lärare Ma/No Ornäs skola 4-9- Borlänge

 11. 1 lärare sv/so 1-7, 1 lärare ma/no 1-7, Vikingaskolan- Gävle

 12. Lärare Ma/No åk 6-9 Östbergsskolan- Östersund

 13. Lärare Ma/No åk 6-9 Storsjöskolan- Östersund

 14. Lärare Ma/No/Teknik åk 6-9 Parkskolan- Östersund

 15. Lärare Ma/No/Teknik- Jönköping

 16. Lärare Ma/No/Eng- Jönköping

 17. Grundskollärare Ma-No åk 6-9- Mullsjö

 18. Lärare Ma/No åk 6-9- Tingsryd

 19. Lärare Ma/NO Stureskolan- Boden

 20. Lärare MA/NO- Simrishamn

 21. Lärare MA/NO- Simrishamn

 22. GRUNDSKOLLÄRARE Ma/No 4-9 och Sv/So 4-9- Kävlinge

 23. Lärare Ma/No- Trelleborg

 24. Lärare Ma/NO/TE- Skurup

 25. Lärare Ma/No 1-7 alt 4-9- Lomma

 26. Lärare Ma/NO åk 4-9- Lund

 27. Lärare Ma/NO- Svalöv

 28. Lärare Ma/NO 100%, årskurs 4-9- Lund

 29. Lärare ma/no till Jättestenskolan- Grums

 30. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 31. Grundskollärare ma/no till Tegs centralskola- Umeå

 32. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 33. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 34. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 35. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 36. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 37. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 38. Lärare Ma/No 7-9- Vännäs

 39. Gymnasielärare ma/no/specialpedagogik- Sundsvall

 40. Ämneslärare Ma/No- Timrå


Mer beskrivning

Behörig Montessori- och grundskollärare Ma/NO
Stockholms Internationella Montessoriskola söker en behörig Ma/NO lärare för de tidigare åren till vår grundskola. Vi söker dig som är engagerad, glad och ambitiös. Du bör även ha en Montessoriutbildning eller erfarenhet av att ha arbetet med Montessoripedagogiken. Du kommer att ingå i ett arbetslag med en till Ma/No-lärare, två svenska/SO-lärare och en engelskalärare. Läs mer om vår skola på www.stims.se
Företag: Stockholms Internationella Montessoriskola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig Montessori- och grundskollärare Ma/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig Montessori- och grundskollärare Ma/NO

Futuraskolan Lännbo - Grundskollärare MA/NO
Futuraskolan är ett friskoleföretag som driver förskolor och skolor i Stockholms län. Idag finns det 12 förskolor, 7 skolor, ca 350 medarbetare och drygt 2 300 barn i Futuraskolan. www.futuraskolan.se Vår profil är naturvetenskaplig och internationell. Vi har en stark och levande värdegrund. De värderingar som främst kännetecknar vår kultur är progressivitet, energi och respekt. Och så har vi ett löfte: Hos oss ska varje barn synliggöras, utmanas och lyckas. Det lovar vi! Vi söker driven, behöriga förskolelärare och grundskollärare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi vill att du har ett brinnande intresse för barns lärande och ser vår inriktning som stimulerande och spännande. Futuraskolan Lännbo, Saltsjöbaden är en F-6 skola. Skolan är i en förändrings process och har ca. 100 barn/elever från förskolan till år 6. Vi har engagerade medarbetare och glada och nyfikna elever. Vi följer den svenska läroplanen Vi söker: En lärare till år 3-4 med inriktning MA/NO. Tjänsten är en tillsvidareanställning 100 %. Intervjuer sker löpande. Vill du bli en av oss? Skicka din ansökan snarast till verksamhetschefen: Eva-Lotta Kastenholm 072-188 46 66 eva-lotta.Kastenholm@futuraskolan.se
Företag: Futuraskolan Lännbo
Ort: Nacka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Futuraskolan Lännbo - Grundskollärare MA/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Futuraskolan Lännbo - Grundskollärare MA/NO

Grundskollärare Ma/No/Tk
För oss står kvalitet, utveckling och tvåspråkighet i fokus. Den Engelska Skolan på Kungsholmen är en friskola som följer den svenska läroplanen (Lgr11), men har en engelsk profil. Det innebär att all undervisning sker på svenska och att alla våra elever studerar engelska på olika nivåer. Skolan är belägen på Kungsholmen i Stockholm. Skolan ligger vid Campuset Konradsberg, tidigare Lärarhögskolans lokaler som angränsar till Rålambshovsparken. I tjänsten ingår att ansvara för att eleverna ges förutsättning att nå gällande kunskapskrav samt planera och genomföra, följa upp och utvärdera undervisningen. Vi vill att du har formell utbildning och att du kan skapa förtroendefulla relationer till såväl elever som till deras föräldrar. Vi är en organisation i ständig utveckling och tillväxt och därför bör du vara flexibel. Vi sätter stort värde på samarbete och att du handlar enligt fattade beslut, policys och riktlinjer.
Företag: Engelska Skolan på Kungsholmen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Ma/No/Tk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Ma/No/Tk

Vår fantastiska skola söker lärare ma/no för åk 6-9
Är du lärare i ma/no och redo för nya utmaningar? Sofielundsskolan är en grundskola i Sollentuna med barn från förskoleklass till åk 9. Till skolan hör också förberedelseklasser, förskola och modersmålsenheten. Vi är en skola i ständig utveckling och nyfikenhet kring vad som kan hjälpa våra elever att utvecklas så långt som möjligt präglar vår verksamhet. Vi ser IT som en självklar del av framtidens lärande och vi arbetar 1-1. Som lärare är du del av ett arbetslag som tillsammans verkar för varje elevs bästa. Med vetskapen om att barns välmående är grunden för allt lärande har vi idrott och hälsa som övergripande inriktning på skolan vilket också genomsyrar allt arbete.   Nu behöver vi en vikarie i ma/no i åk 6-9 under läsåret 13/14 och vi söker dig som:   * är behörig att undervisa i ma/no * har förmåga att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna * är förtrogen med Lgr 11 och arbetar aktivt utifrån läroplanen * är både praktiskt och teoretiskt lagd * ser ämnesövergripande arbete som en självklarhet * integrerar formativ bedömning i undervisningen * ser möjligheterna med och använder IKT i undervisningen * är intresserad av idrott och hälsa * vill arbeta i en skolkultur som präglas av nyfikenhet och framåtanda.   Välkommen till en spännande arbetsplats!
Företag: Sollentuna Kommun - Sofielundsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vår fantastiska skola söker lärare ma/no för åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vår fantastiska skola söker lärare ma/no för åk 6-9

Lärare Ma/No år 6 sökes
Sökes Lärare Ma/No i år 6 Är du behörig lärare i matematik och naturorienterade ämnen - då har vi ditt drömjobb! Du får möjlighet att tillsammans med andra mycket engagerade lärare bidra tilll att våra elever lyckas såväl kunskapsmässigt som socialt. Vi ser gärna att du brinner lite extra för no. Johannes Petri skola ligger i natursköna Tollareområdet i Nacka. Våra egna kockar lagar all mat från grunden. Tillträde 12/8. Deltid, 60%. Maila din ansökan till stefan.eriksson@pysslingen.se Senaste svarsdatum 30 juli.
Företag: JOHANNES PETRI SKOLA
Ort: Nacka
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No år 6 sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No år 6 sökes

Lärare MA/NO till Norra Ängby skola
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Norra Ängby skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Norra Ängby skola ligger i ett lugnt och naturskönt område. Vi har ca 740 elever i årskurser F-6 och skolan har höga elevresultat. 1 plats(er).Klasslärare i åk 5 med inriktning MA/NO Behörig lärare Löneform: Månadslön. Ferietjänst Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Björn Eriksson,50843153 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Norra Ängby skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare MA/NO till Norra Ängby skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare MA/NO till Norra Ängby skola

Engelbrektsskolan söker lärare Ma/No 4-9 100%
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Engelbrektsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Vi flyttar nu tillbaka till vår nyrenoverade skola, som ligger centralt placerad mitt emot Östra stationen med bussar och tunnelbana inpå knuten samt ett stenkast från Lill-Jansskogen. Skolan kommer att ha plats för ca 900 elever från förskoleklass t.o.m. år 9 från hösten. Engelbrektsskolan har profilval från år 4. Lärarna är indelade i arbetslag och denna tjänst är placerad i arbetslag 4-6. 1 plats(er).Vi söker dig som är behörig lärare i matematik och naturorienterande ämnen för årskurs 4-9, gärna med några års erfarenhet. Du har ett stort engagemang i dina elever och är väl medveten om skolans uppdrag. I tjänsten ingår mentorskap som du delar med en kollega och undervisningen är inom åk 4-6. Du samarbetar på en skola som har som mål att ge elever trygghet och goda kunskaper. För oss är det viktigt med eleven i centrum vilket medför ett elevaktivt arbetssätt. Vi sätter stor vikt vid social kompetens och intresset av att arbeta med tonåringar. Personlig lämplighet är av största vikt. Dokumenterat goda IT-kunskaper värdesätter vi högt. Alla våra lärare har genomgått PIM steg 3. Kvaliteten på undervisningen och ledarskapet i klassrummet ska vara hög. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Ange löneanspråk! Mer information om oss hittar du på www.engelbrektsskolan.stockholm.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl, du söker via länken i den här annonsen. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Tomas Hultquist,08-508 45 362 Maria Pyk, LR, maria.pyk@stockholm.se (facklig) Maria Panayatoff, Lärarförbundet, maria.panayatoff@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Engelbrektsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Engelbrektsskolan söker lärare Ma/No 4-9 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelbrektsskolan söker lärare Ma/No 4-9 100%

Lärare Ma/No åk 7-9
Söderbymalmsskolan söker lärare och inte vem som helst! Vi på Söderbymalmsskolan har ett gemensamt fokus på ökad måluppfyllelse, vi värderar kunskap högt i alla ämnen, vi har höga förväntningar och rimliga krav med tydliga kunskapsmål. Söderbymalmsskolan har årskurserna 7 - 9 och cirka 500 elever ligger centralt i Haninge kommun Lärare i Ma/No 60% Egenskaper Anser du att du som lärare har avgörande betydelse för hur väl eleverna lyckas nå målen och att alla elever kan nå målen till 100 %, beroende på hur vi i skolan ordnar vår verksamhet! Ja, då är vi den rätta arbetsplatsen för dig! Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många utmanande och roliga arbetsuppgifter, trevliga elever och trevliga arbetskamrater! Strukturerad, planerar organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Undervisar utifrån formativt arbetsätt. Har lätt att anpassa sig till ändrade omständigheter, tydliggör målet för undervisningen, återkopplar hur eleven ligger till mot målen samt hur eleven ska komma vidare. Kvalifikationer För att söka tjänsten ska du vara behörig lärare i ma/no upp till åk 9. Arbetsgivare: Haninge Kommun Söderbymalmsskolan Du är välkommen med din ansökan, innehållande CV och ett personligt brev, via länken soderbymalmsskolan@haninge.se Är du nyfiken på kommunen kan du gå in på www.haninge.se Upplysningar om tjänsterna lämnas av: Fackliga företrädare nås via växeln T, 606 70 00 Sista ansökningsdag: 2013-07-26 Kontaktperson: BirgittaWahlbeck, 08-606 78 42 Tina Bennet 08 -606 80 29 Tillträdesdag: Snarast Anställningsform: Vikariat
Företag: Haninge kommun, Söderbymalmsskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No åk 7-9

Lärare Ma/No, årskurserna 6-9, Gylleskola
Gylle skola är en F-9-skola och är med sina ca 800 elever och sitt stora geografiska upptagningsområde en av Dalarnas största grundskolor. På Gylle skola fogar vi samman elever, personal, alla hus och arbetsenheter under en gemensam linje från F-9.Vi arbetar målmedvetet för att ge eleverna det bästa. Vi gör det genom krav, trygghet och tydliga regler. Gylle skola ska vara en FANTASTISK SKOLA!! ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Ma/No årskurserna 6-9. KVALIFIKATIONER Behörig lärare Ma 4-9 Ma/No.
Företag: Borlänge kommun, Gylle skola
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No, årskurserna 6-9, Gylleskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No, årskurserna 6-9, Gylleskola

Lärare Ma/No Ornäs skola 4-9
I Ösjöenhetens skolor arbetar vi framtidsinriktat. På Ornäs skola finns två arbetslag F-5 och 6-9 och på Alsbäck finns ett arbetslag F-2. Vi strävar efter pedagogisk mångfald med eleven i centrum. För de senare åren finns möjlighet till fördjupning i golf, fotboll samt musik och drama. Genom närheten till naturen har vi i Ösjöenheten möjlighet till ett modernt miljöarbete. Skolorna har fått utmärkelsen ”skola för hållbar utveckling”. Vi har goda möjligheter att erbjuda barnen friluftsaktiviteter i vår närmiljö, skidor, skridskor, vandringar och vistelser i skog och mark. ARBETSUPPGIFTER Undervisning/mentorskap KVALIFIKATIONER Utbildning som överensstämmer med tjänsten lärarutbildning 4-9 Ma/No. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Borlänge kommun, Ösjöenheten
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No Ornäs skola 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No Ornäs skola 4-9

1 lärare sv/so 1-7, 1 lärare ma/no 1-7, Vikingaskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. Arbetsplats: Vikingaskolan ARBETSUPPGIFTER Undervisning i åk 2 med klassläraransvar, undervisning i åk 3 med klassläraransvar. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med behörighet att undervisa i sv/so alt. ma/no i åk 1-7.
Företag: Gävle kommun, Vikingaskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga 1 lärare sv/so 1-7, 1 lärare ma/no 1-7, Vikingaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 lärare sv/so 1-7, 1 lärare ma/no 1-7, Vikingaskolan

Lärare Ma/No åk 6-9 Östbergsskolan
Östbergsskolan är en F-9 skola på Frösön med ca 500 elever. Vår vision är att vara en modern och attraktiv skola där alla elever lyckas optimalt i sitt lärande. Skolan är just nu inne i en dynamisk process med ökat antal elever de närmaste åren. Arbetsuppgifter Undervisning i Ma/No i åk 6-9. Kvalifikationer Behörig lärare. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No åk 6-9 Östbergsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No åk 6-9 Östbergsskolan

Lärare Ma/No åk 6-9 Storsjöskolan
Storsjöskolan är belägen i Östra Odensala och har närhet till skog- och grönområden. Vi har även Odensala sportfält och ÖP-hallen i vår omedelbara närhet vilket gör att vi satsar mycket på rörelse ute. Vi är en 6-9 skola med ca 340 elever och fem arbetslag. Ett av arbetslagen är vår Studiegård där personalen har många olika yrkeskompetenser och jobbar riktat mot elever i behov av särskilt stöd. I varje arbetslag finns en studieledare som ingår i skolans ledningsgrupp. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår undervisning i ma/no i åk 6-9 samt handledarskap i åk 6. Du kommer också att ingå i ett av våra arbetslag. Kvalifikationer 4-9 lärare i Matematik och samtliga NO-ämnen. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No åk 6-9 Storsjöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No åk 6-9 Storsjöskolan

Lärare Ma/No/Teknik åk 6-9 Parkskolan
Parkskolan är en 6-9 skola i centrala Östersund med ca 240 elever. Skolans ledord är Trygghet, peak your performance och IT. Skolans elever finns i två arbetslag. Arbetsuppgifter Undervisning ma-no-tk i åk 6-9 på Parkskolan. Handledarskap ingår i tjänsten. Kvalifikationer Behörighet samt god kompetens att undervisa i aktuella ämnen och gärna med goda erfarenheter av att undervisa elever i berörda årskurser. Vana och kompetens att samarbeta med kollegor för att utveckla skolans inkluderande och kompensatoriska arbetsformer. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No/Teknik åk 6-9 Parkskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No/Teknik åk 6-9 Parkskolan

Lärare Ma/No/Teknik
Attarpsskolan ue 6-9 Attarpsskolan ue 6-9 Bankeryd är en skola som har 425 elever. Undervisning i matematik,No och teknik. Klasslärarskap ingår i tjänsten. Dokumenterad senare lärare med inriktning mot Matematik, No och teknik. Lärarlegitimation. Hög social kompetens. Tjänsten kan komma att ianspråktas av inlasad/övertalig personal.
Företag: Utbildningsförvaltningen, barn- och utbildningsnämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No/Teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No/Teknik

Lärare Ma/No/Eng
Ljungarums utbildningsenhet Ljungarumsskolans Utbildningsenhet utgörs av en förskola med sex avdelningar, en förskoleklass, grundskola år 1-3 med en klass per årskurs, grundskola 4-6 med två klasser per årskurs, grundskola 7-9 med varierande antal klasser per årskurs, samt fritidshem med tre avdelningar. Vid enheten finns även särskilda Tal&kommunikationsklasser. Personalen är organiserad utifrån arbetslag och arbetar mycket nära eleverna. För oss är det viktigt med goda relationer mellan elever, föräldrar och personal. Tjänsten innebär arbete som lärare i Ma/No med tillval Engelska i årskurs 3-4. Du ska planera, utvärdera och bedöma det pedagogiska arbetet tillsammans med kollegor i arbetslag. Du är behörig lärare för tidiga skolår, gärna med erfarenhet i de aktuella ämnena. Du har god samarbetsförmåga, och är inte rädd för att ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. "Tjänsten kan komma att i anspråk tas av inlasad/ övertalig personal".
Företag: Utbildningsförvaltningen, barn- och utbildningsnämnd
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No/Eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No/Eng

Grundskollärare Ma-No åk 6-9
Mullsjö är en kommun med ca 7000 invånare, 2,7 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Trollehöjdskolan är kommunens enda 6-9 skola. Skolan har 290 elever till hösten och ca 40 engagerade och kompetenta medarbetare. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad grundskollärare mot de senare åren i matematik och naturvetenskapliga ämnen. Behörig att undervisa i matematik och naturvetenskapliga ämnen i grundskolans senare år. Önskvärd kvalifikation Vi ser gärna att du är intresserad av att samverka över olika ämnen. Tjänstegrad Heltid Tillträdesdag 2013-08-12 Varaktighet tillochmed 2013-12-20 Anställningsform Vikariat Lön Fast Kontakt Thomas Ekberg, Bitr. Rektor Telefon: 0392-14502 Epost: thomas.ekberg@mullsjo.se Magnus Wetterqvist, Barn och Utbildningschef Telefon: 0392-14005 Epost: magnus.wetterqvist@mullsjo.se Sista Ansökningsdag 2013-07-28 Fackliga förtroendemän kan nås genom kommunens växel. Välkommen med din ansökan märkt med ref.nr 13/39 senast 2013-07-28. Skicka din ansökan till: Mullsjö Kommun Infocenter Box 800 565 18 Mullsjö Eller via e-post: ansokan@mullsjo.se
Företag: Mullsjö kommun
Ort: Mullsjö
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Ma-No åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Ma-No åk 6-9

Lärare Ma/No åk 6-9
ARBETSUPPGIFTER Vi på Dackeskolan tycker att ungdomar är det mest fantastiska att arbeta med! Ditt uppdrag, tillsammans med duktiga kollegor, är att stimulera eleverna till att utveckla kunskaper och värden för att förbereda dem för en framtid att leva och verka i. Vill du hjälpa oss med det? Vi är inne i ett spännande skede där vi kommer att sätta fokus på ämneskollegiet och hur vi tillsammans kan hjälpa varandra. Din arbetsplats blir Dackeskolan i Tingsryd. KVALIFIKATIONER Vi söker lärare med behörighet i; Matematik och NO Vi söker, i första hand, dig som har högskoleexamen som grundskollärare åk 4-9 alternativt lärare inriktning senare åldrar. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Du har förmåga att skapa goda relationer och har ett positivt förhållningssätt. Du tar ansvar för hela uppdraget och har samarbetsförmåga, kompromissvilja och tydlighet. Med andra ord, du är en god ledare.
Företag: Tingsryds kommun
Ort: Tingsryd
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No åk 6-9

Lärare Ma/NO Stureskolan
Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv. Utbildningsförvaltningen erbjuder pedagogisk verksamhet av hög kvalité. Kunskap, trygghet och goda lärandemiljöer för alla barn och elever är utmärkande för vår verksamhet. Verksamheternas lärmiljöer kännetecknas av tolerans, jämställdhet, mångfald och demokrati. Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. I Boden får barn och ungdomar framtidstro och verktyg att påverka sin egen och ortens framtid. Stureskolan är den kommunala högstadieskolan som ligger i centrala Boden. Skolan erbjuder en mängd aktiviteter. Exempel på detta är multiarena, skateboardramp, fotbollsplaner och skolbibliotek. Här jobbar ca 480 elever i åk 7-9 och närmare 60 personal. Elever och lärare tillhör ett arbetslag som är ämnesövergripande och åldersintegrerade. Vi har även Bodens Alternativa skola och Förberedelseklassen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med undervisning i ma/no på Stureskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet för undervisning i ma/no för grundskolans år 7-9. Stor vikt läggs även vid din personliga lämplighet.
Företag: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Ort: Boden
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/NO Stureskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/NO Stureskolan

Lärare MA/NO
Hos oss finns en lugn, trygg miljö med respektfullt och kravanpassat bemötande. I vårt team har vi olika bakgrund, utbildning, ålder, kompetens och personliga intressen, vilket bidrar till ett öppet klimat. Kompetens med fokus på bemötande är viktigt för oss! Vi medarbetare är alla nyckelpersoner för att göra ett bra jobb. Vi tar alla ett personligt ansvar för vår uppgift och känner oss handlingskraftiga. Läs mer på vår hemsida www.famn.se ARBETSUPPGIFTER Du ska tillsammans med övrig personal på skolan ansvara för att planera, utveckla och genomföra det pedagogiska arbetet. Varje elev har ett eget team som består av handledare, pedagog, läkare, familjebehandlare och ungdomspedagog. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv, vilket innebär fokus på hälsa, utbildning, familj- och sociala relationer, beteende- och känslomässig utveckling, identitet, socialt uppträdande och att klara sig själv. Du kommer som pedagog att ingå i ett sådant team. KVALIFIKATIONER Behörig lärare 1-7 Ma/No alternativt 4-9 Ma/No. Du har ett positivt förhållningssätt, ett självgående arbetssätt, god samarbetsförmåga, är engagerad, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar. Du är också nyfiken och öppen för såväl ny forskning som beprövad erfarenhet. Erfarenhet av specialpedagogik bedöms som särskilt meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet/Arbetstid: Heltid. Tillsvidaranställning Tillträde den 8 augusti 2013 Ansökan: Sista ansökningsdag den 1 augusti 2013. Kontaktpersoner: Karolina Lidgren, verksamhetschef 0709-225270 Thor Andersson, rektor 0708-131462 Arbetsgivare: Famn AB Postadress: Viks stora väg 33, 272 95 Simrishamn
Företag: FAMILJEBEHANDLINGSALTERNATIV I NÄTVERK, FAMN AB
Ort: Simrishamn
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare MA/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare MA/NO

Lärare MA/NO
Hos oss finns en lugn, trygg miljö med respektfullt och kravanpassat bemötande. I vårt team har vi olika bakgrund, utbildning, ålder, kompetens och personliga intressen, vilket bidrar till ett öppet klimat. Kompetens med fokus på bemötande är viktigt för oss! Vi medarbetare är alla nyckelpersoner för att göra ett bra jobb. Vi tar alla ett personligt ansvar för vår uppgift och känner oss handlingskraftiga. Läs mer på vår hemsida www.famn.se ARBETSUPPGIFTER Du ska tillsammans med övrig personal på skolan ansvara för att planera, utveckla och genomföra det pedagogiska arbetet. Varje elev har ett eget team som består av handledare, pedagog, läkare, familjebehandlare och ungdomspedagog. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv, vilket innebär fokus på hälsa, utbildning, familj- och sociala relationer, beteende- och känslomässig utveckling, identitet, socialt uppträdande och att klara sig själv. Du kommer som pedagog att ingå i ett sådant team. KVALIFIKATIONER Behörig lärare 1-7 Ma/No alternativt 4-9 Ma/No. Du har ett positivt förhållningssätt, ett självgående arbetssätt, god samarbetsförmåga, är engagerad, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar. Du är också nyfiken och öppen för såväl ny forskning som beprövad erfarenhet. Erfarenhet av specialpedagogik bedöms som särskilt meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet/Arbetstid: Heltid. Tillsvidaranställning Tillträde den 8 augusti 2013 Ansökan: Sista ansökningsdag den 1 augusti 2013. Kontaktpersoner: Karolina Lidgren, verksamhetschef 0709-225270 Thor Andersson, rektor 0708-131462 Arbetsgivare: Famn AB Postadress: Viks stora väg 33, 272 95 Simrishamn
Företag: FAMILJEBEHANDLINGSALTERNATIV I NÄTVERK, FAMN AB
Ort: Simrishamn
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare MA/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare MA/NO

GRUNDSKOLLÄRARE Ma/No 4-9 och Sv/So 4-9
Beskrivning av arbetsuppgifter: Nu söker vi dig/er som vill vara med och fortsätta utveckla vår fina verksamhet. Vi har en spännande höst framför oss tillsammans AcadeMedia som ny huvudman. Vi kommer ingå i en stor koncern där vi kommer att finnas i ett större sammanhang och din ledarroll kommer att utvecklas. Det kommer att innebära mentorsuppdrag där du kommer att undervisa i dina huvudämnen och vara med att utveckla dessa i lärarlaget. Du kommer också få arbeta mycket med likvärdig bedömning, ämnesintegrering samt IKT. Tjänsten är en ferietjänst med start 2013-08-12 Beskrivning av kvalifikationer: Du är behörig grundskollärare i Ma/NO el Sv/SO för årskurs 1-7 eller 4-9 Du har goda kunskaper inom framtidens lärande, IKT Du leder både elevgrupp men även föräldragruppen med trygg och säker hand. Du är inspirerande och delar med dig av kunskaper, erfarenheter och kompetens. Du är redo för utmaningar Du kan tänka utanför boxen... Verksamhetsbeskrivning: Lödde skola är en nybyggd F-9 skola som är belägen i Löddeköpinge. Skolan har funnits sedan 2009 och nu går vi över till ny stark huvudman inom AcadeMedia och behöver fler duktiga pedagoger i vårt team. På skolan finns idag 330 elever jämt fördelat på de olika årskurserna F-åk 9, samt ett stort fritidshem. Vi erbjuder en allmän inriktning med möjlighet till extra hälsa och idrott samt musik och kultur.
Företag: Academedia Fria Grundskolor AB
Ort: Kävlinge
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga GRUNDSKOLLÄRARE Ma/No 4-9 och Sv/So 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GRUNDSKOLLÄRARE Ma/No 4-9 och Sv/So 4-9

Lärare Ma/No
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Liljeborgsskolan är en 7-9 skola med ca 470 elever. Vi skapar verktyg för framtidskompetenser! IT kommer alltmer att vara ett pedagogiskt lärverktyg och vi satsar på att höja pedagogernas kompetens i takt med framtidens krav och möjligheter. Du välkomnas av ett glatt gäng med bred kompetens och god sammanhållning! Vi hjälper varandra när det behövs och har alltid nära till skratt. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård. Arbetsuppgifter Som lärare på Liljeborgsskolan skapar du och dina kollegor en utvecklande miljö för eleverna. Du arbetar som en del i ett arbetslag utifrån det förtydligade ansvarsuppdrag som står uttryckt i läroplanen för skolan. Det innebär att du tillsammans med rektor, processledare och övriga kollegor leder och utvecklar skolans vardag för ökad måluppfyllelse. Du kommer att undervisa i ma/no i åk 7-9. Utöver det ingår handledning/mentorskap i uppdraget. Kvalifikationer Vi söker dig som har lärarutbildning åk 7-9 i Ma/No och vill bidra till arbetslagets och ämnets utveckling. Du är passionerad i ditt läraruppdrag och tycker att det är roligt att vara lärare! Du tar del av aktuell forskning och vågar tänka nytt. Vi söker en pedagog som är medveten om uppdraget och målen samt elevernas erfarenhet och förutsättningar. Du är medveten om din egen kompetens och ger tillsammans med arbetslaget alla elever optimala förutsättningar att utveckla sitt lärande och sin personlighet. Som person är du utvecklingsinriktad och har god kommunikativ förmåga samt förmåga att se helheter. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Du är en kreativ medarbetare som kan erbjuda eleverna goda lärandemiljöer och har ett gott bemötande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Arbetstid/varaktighet Tidsbegränsad anställning med goda möjligheter till förlängning/tillsvidare 100% Tillträde 2013-08-13 Kontaktperson Ulf Jakobsson, rektor 0708-81 74 95 Christine Larsson, biträdande rektor 0708-81 75 63 Madelene Carlström, Lärarförbundet 0708-81 74 12 Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-73 34 14 Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Sista ansökningsdag 2013-08-04 Om du blir kallad till intervju ber vi dig att ta med ett utdrag ur belastningsregistret. Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Företag: Trelleborgs kommun
Ort: Trelleborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No

Lärare Ma/NO/TE
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. Alléskolan ligger i Skurups tätort på gångavstånd från tågstation. Skolan är en F-9 skola. Skolan har profilerat sig mot NO. Vi förväntar oss att du brinner för dina ämnen och är med och utvecklar denna profilering. En liten skola där alla känner alla. Den som arbetar hos oss skall vara flexibel, ha stort engagemang och se alla elever på skolan som sina elever. ARBETSUPPGIFTER Ma/NO/TE lärare 1-7 eller 4-9, gärna med engelska. KVALIFIKATIONER Behörig i Ma NO ämnen, engelska utöver är ett plus. Vi behöver också någon som är intresserad av att undervisa i teknik.
Företag: Skurups kommun, Alléskolan
Ort: Skurup
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/NO/TE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/NO/TE

Lärare Ma/No 1-7 alt 4-9
Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. ARBETSUPPGIFTER Område Karstorp i Lomma har grundskola upp till skolår 6 med fritidshem och två förskolor. Du kommer att vara klasslärare i skolår 4. Vi på område Karstorp jobbar utifrån: ”Genom att arbeta med Kunskap, Kreativitet och Kamratskap vill vi skapa en förskola/skola som kännetecknas av ett gott bemötande, nyfiket förhållningssätt och en stark tro på varje barn/elevers möjligheter att inhämta kunskaper”. • Värdegrundsfrågorna är viktiga för oss. Varje barn/elev skall känna trygghet och harmoni i sin vardag. • Vi arbetar med att stärka barn/elevers självkänsla. • Varje barn/elev är unik och vi vill genom individualisering ge barnet/eleven möjlighet att utveckla goda baskunskaper och förmågor. • Vi strävar efter att ha ett varierat arbetssätt, där omvärldens möjligheter är en viktig del. • Vi vill skapa goda förutsättningar för lek och göra detta till en betydelsefull del av barnen/elevernas vardag. • Vi vill genom att arbeta med bl. a skapande verksamhet och problemlösning göra barnen/eleverna kreativa och nytänkande. KVALIFIKATIONER Vi söker en glad och positiv pedagog som är tydlig, kreativ och initiativrik. Vi vill att du har tydliga tankar och idéer om vad du vill bidra med. Du ska vara behörig lärare 1-7 Ma/NO alt. 4-9 Ma/NO. God samarbetsförmåga är viktigt. Personlig lämplighet kommer att beaktas vid anställningen.
Företag: Lomma kommun, Område Karstorp
Ort: Lomma
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 1-7 alt 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 1-7 alt 4-9

Lärare Ma/NO åk 4-9
Centralt beläget i den expanderande Öresundsregionen ligger Lund. Lund har alltid varit innovatörernas och nytänkarnas stad. Med det största och ledande universitetet i Öresundsområdet, forskningsbyn Ideon och ett aktivt kulturliv är Lund en tyngdpunkt i regionen. Inom verksamheterna pågår ständigt spännande utvecklingsprojekt. Lunds kommun är den största arbetsgivaren med drygt 9 000 medarbetare. Lunds skolors resurscentrum har det kommunövergripande ansvaret för de elever i Lund som har mycket stora svårigheter i skolarbetet. Lunds skolors resurscentrum består av 5 resursskolor, Lasarettskola och BUP-skola samt ett antal lokalt integrerade grupper. Nu söker vi en lärare med behörighet att undervisa i NO/Ma i åk 4-9. ARBETSUPPGIFTER Arbeta som lärare i Ma/NO på resursskola. Du kommer att arbeta i arbetslag där inlärningsmiljön är flexibel och ha stora möjligheter att påverka utformningen av skolarbetet. Vi söker dig som: - vill arbeta med individanpassad undervisning - vill arbeta med alla de arbetsuppgifter som ingår i läraruppdraget - är kreativ, vill pröva nya vägar - har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling - skapar ett gott samarbetsklimat med elever, medarbetare och föräldrar KVALIFIKATIONER Lärarexamen i årskurs 4-9 med behörighet att undervisa i Ma/NO. Om du är behörig i ytterligare något eller några ämnen utöver Ma/NO, så är det meriterade. Erfarenhet av arbete med elever som har funktionsnedsättning är viktigt och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Lunds kommun, Lunds skolors resurscentrum, Barn- och skolförvaltning Lunds stad
Ort: Lund
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/NO åk 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/NO åk 4-9

Lärare Ma/NO
Linåkerskolan är kommunens enda 7-9 skola med ca 340 elever. Skolan är indelad i fyra arbetslag med varsin hemvist. I de gemensamma lokalerna finns bibliotek, aula, galleri och elevcafeteria. Linåkerskolan håller en hög utvecklingstakt och vi satsar på En-till-En. Detta med målsättningen att öka kvaliteten på utbildningen samt utveckla nya arbetsformer vilket ska leda till att öka lusten att lära och öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Linåkerskolan söker en lärare 7-9 i Matematik/NO. Du ska arbeta i ett arbetslag med mentorsuppdrag. Skolan har infört digital elevdokumentation och har en ambition att utveckla digital teknik och media. Vi arbetar utvecklingsinriktat med fokus på målstyrning. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att du har lärarexamen och är intresserad av skolutveckling samt att du tar ansvar för måluppfyllelse och delar vår värdegrund. Du vill arbeta i arbetslag och tillsammans med kollegor planera och utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Meriterande är om du har datorvana och har erfarenhet av en-till-en-undervisning. Tjänsten innebär mentorskap för elever.
Företag: Svalövs kommun, Kultur & Utbildning, LINÅKERSKOLAN
Ort: Svalöv
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/NO

Lärare Ma/NO 100%, årskurs 4-9
Lärare Ma/NO 100%, årskurs 4-9 Sankt Thomas skola är en trevlig liten skola/förskola på katolsk grund som ligger i S:t Lars-parken i södra Lund. Vi har ca 120 elever från F-9 och inte mer än 20 elever per klass. Inför läsåret 2013-2014 söker vi nu en lärare i Matematik och NO. Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning som svarar mot den tjänst du söker. Du bör dessutom vara flexibel, lyhörd och nytänkande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan, som jämte löneanspråk och övriga handlingar du vill åberopa, skall vara Sankt Thomas skola tillhanda senast 4 augusti 2013 - gärna tidigare! Ansök gärna via mail!
Företag: STIFTELSEN S:T THOMAS SKOLA
Ort: Lund
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/NO 100%, årskurs 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/NO 100%, årskurs 4-9

Lärare ma/no till Jättestenskolan
Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan. ARBETSUPPGIFTER Lärare i ma/no till Jättestenskolan. Inom ramen för din undervisningen ingår du i arbetslag 7-9 och arbetar som mentor. Vi ser gärna att du är tydlig, engagerad och handlingskraftig. I ditt arbete är du flexibel, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du har god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och personal. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. KVALIFIKATIONER Lärarexamen ma/no för grundskolans senare år.
Företag: Grums kommun
Ort: Grums
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare ma/no till Jättestenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare ma/no till Jättestenskolan

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9 på Hammarskolan i Vännäs, där du kommer att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt, där du blir en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Grundskollärare ma/no till Tegs centralskola
TVU:2013:201 Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med 11 000 medarbetare. Våra jobb präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan att förbättra kommunens service. Umeå är en stad i ständig utveckling och är Europas kulturhuvudstad 2014. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd för Umeås invånare. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring 1 000 medarbetare varje år. Vill du bli en av oss? Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Tegs centralskola är en av Umeås största 7-9 skolor med ca 380 elever. Vi arbetar för tydlighet och delaktighet och vill att vår skola ska präglas av goda kunskapsresultat, trygghet och framtidstro. Anställningsform Tillsvidare, ca 65 %, from 2013-08-09 Arbetsuppgifter Du kommer att planera, genomföra och undervisa i matematik och no. Du kommer att fungera som mentor i årskurs 8, ingå i ett lärararbetslag samt bidra till skolans utvecklingsarbete tillsammans med övriga på skolan. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen i ma/no för grunskolan åk 7- 9. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa elever i denna åldersgrupp. Du har goda ITkunskaper. Som person är du noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov. Du är en engagerad pedagog som tycker om att arbeta med ungdomar. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Välkommen med din ansökan. Umeå kommun arbetar med E-rekrytering. Vi vill därför att du gör din ansökan på Umeå kommuns hemsida http://www.umea.se/jobb Umeå kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta. Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med vår support, 090-16 10 99
Företag: Umeå kommun
Ort: Umeå
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare ma/no till Tegs centralskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare ma/no till Tegs centralskola

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9, du kommer även att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt. Du kommer att bli en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9, du kommer även att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt. Du kommer att bli en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9, du kommer även att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt. Du kommer att bli en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9, du kommer även att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt. Du kommer att bli en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9, du kommer även att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt. Du kommer att bli en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9 på Hammarskolan i Vännäs, du kommer även att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt. Du kommer att bli en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Lärare Ma/No 7-9
I Vännäs är det aldrig långt mellan upplevelserna, vare sig det handlar om att äta god mat, lyssna på en rockig musikkonsert, ta del av västerbottens vackra natur eller träffa vänliga välkomnande människor. Vännäs kommun är belägen 30 km väster om Umeå, mitt i Umeåregionen. I kommunen bor knappt 8 500 personer och befolkningen ökar. Bra kommunikationer gör att det är lätt att bo här och arbeta och studera på annan ort - eller tvärtom! Vännäs kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Vid rekrytering i Vännäs kommun samarbetar vi genomgående med vår avtalspart HR-Supporten. Övriga kontakter sker på Vännäs kommuns initiativ. Ansök via kommunens hemsida, www.vannas.se/lediga jobb Vi söker dig som har en lärarutbildning för grundskolans senare år och är behörig att undervisa i matematik och NO-ämnen. Tjänsten innefattar undervisning i skolår 7-9 på Hammarskolan i Vännäs, du kommer även att vara mentor tillsammans med en lärarkollega. Du kommer även att tillhöra ett arbetslag där det pedagogiska arbetet drivs framåt. Du kommer att bli en viktig del i ämneslaget där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Du är behörig lärare i Matematik och NO-ämnen. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll och kunna bidra till att skapa ett positivt klimat som stimulerar inlärning för alla.
Företag: Vännäs kommun
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No 7-9

Gymnasielärare ma/no/specialpedagogik
Vi söker dig som är ma/no lärare gärna med specialpedagogisk påbyggnad. Kunskaper om autism och asperger men även teacch är meriterande. Arbetstid/varaktighet Heltid, vikariat ht 2013 med ev. förlängning vt 2014. Kvalifikationer Du skall helst ha erfarenhet av undervisning på gymnasienivå, arbeta i ett arbetslag och företräda en helhetssyn på elevers lärande. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet och förmåga att anpassa dina ämnen till eleverna och till programmålen. Du skall arbeta för att ge ungdomarna goda möjligheter till en positiv social utveckling och skapa gynnsamma förutsättningar för inlärning. Arbetsuppgifter Tjänsten innefattar undervisning i A-gruppen, Aspergerstöd på Västermalms skola. Upplysningar Rektor Agneta Söderlund 070-616 24 04 Fackliga företrädare Förnamn Efternam, telefon: 000-000 00 00, e-post: I Sundsvalls kommun arbetar vi aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Sundsvalls kommun Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare ma/no/specialpedagogik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare ma/no/specialpedagogik

Ämneslärare Ma/No
Ala skola, Timrå kommun söke ren Ämneslärare i Ma/No Referens 84/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som är utbildad lärare i Ma/NO. Kvalifikationer Du ska ha lärarbehörighet för åk 7-9, Ma/NO. Du ska vara flexibel och situationsanpassad. Du ska ha en god kommunikativ förmåga. Du ska vara förtrogen med skollag och läroplan. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans två lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Din professionalitet i samverkan med övriga i teamet ska kontinuerligt leverera värdeskapande lärsituationer till varje elev och ge eleven kontinuerlig formativ återkoppling. Du ska ha information om elevernas studiesituation för eventuellt behov av annat stöd eller stimulans. Mentorskap kan förekomma. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande och för att lösa upp hinder som riskerar att blockera elevens energi för lärandet. Du ska företräda eleven och ge information till andra berörda i överenskommelse med eleven så att denne ges förutsättningar att lyckas. Upplysningar Susanne Falk, rektor tel: 073-275 48 65 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Jon Melin tel. 076-805 66 52 Lärarnas riksförbund: Håkan Nygren tel. 070-113 76 33 Anställning Omfattning: 100% Anställningsform: Vikariat fr.o.m 2013-08-12 t.o.m. 2013-12-20 med chans till förlängning Tillträde: 2013-08-12 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-08-05 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar Arbetsgivare Timrå kommun Barn- och utbildning 861 82 TIMRÅ Telefon 060-16 31 00 Mer information på: www.timra.se
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ämneslärare Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämneslärare Ma/No


Sök lediga jobb Lärare ma_no

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se