Lärare med Sva utbildning Introduktionsprogrammen lediga jobb

Lärare med Sva utbildning  Introduktionsprogrammen jobb Lärare med Sva utbildning Introduktionsprogrammen jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare med Sva utbildning Introduktionsprogrammen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare med Sva utbildning Introduktionsprogrammen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. KOCK- Järfälla

 2. Fritidsledare/Pedagog- Stockholm

 3. Lärare trä och metallslöjd- Stockholm

 4. Lärare i textilslöjd- Stockholm

 5. Frisör- Stockholm

 6. Kock Asiatiskt kök- Stockholm

 7. Kock Thailändskt kök- Stockholm

 8. Mezekock sökes för heltidstjänst- Huddinge

 9. Dansk Junior Account Manager- Stockholm

 10. Trafiklärare med tillträde omgående- Haninge


Mer beskrivning

KOCK
Kort beskrivning av företaget: Restaurang Hao Men är en lokal restaurang beläggen i Viksjö C. Restaurangen Serverar Thai och Kina rätter samt Sushi. För Mer info vänligen besök vår hemsida. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Kockar Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker asiatisk kockar. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att förbredda och tillaga asiatiska wok rätter. Utöver det kommer även ansvaret att renhålla köksutrymme. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom asiatisk wok. Du skall vara: Stresståligt, ambitiös och noggrann.
Företag: Restaurang Hao Men
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK jobb, KOCK Järfälla, KOCK Restaurang Hao Men
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK

Fritidsledare/Pedagog
Kort beskrivning av företaget: Fria Maria Barnskola är en åldersintegrerad skolverksamhet med tematiskt arbetssätt. Vi är i år organiserade F-3 och 4-5, fritidshem och fritidsklubb, i hjärtat av Södermalm. Vi startade i augusti 1994 och ombildades till friskola 2001. Vi har idag 214 barn och arbetar i fyra "spår" F-3 med 38 barn i varje samt ett spår 4-5 med 61 barn. I varje spår/arbetslag jobbar entusiastiska och engagerade pedagoger; lärare, förskollärare, fritidspedagoger och/eller barnskötare. Till hösten utökar vi med ÅK 6 och kommer då att ha 2 st. 4-6.or om ca 46-48 barn vardera, totalt ca 250 elever. Beskrivning av arbetsuppgifter: Pedagogiskt arbete i vår avdelning ÅK 4-6 under såväl skoldag som fritidstid. Beskrivning av kvalifikationer: Utbildad fritidspedagog/fritidsledare Övriga villkor: Vi arbetar all personal med samma avtal, har 8 veckors semester och satsar extra på gemensam fortbildning, företagshälsovård och friskvård för personalen.
Företag: Fria Maria barnskola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare/Pedagog jobb, Fritidsledare/Pedagog Stockholm, Fritidsledare/Pedagog Fria Maria barnskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare/Pedagog

Lärare trä och metallslöjd
Lärare i trä och metallslöjd för år 3 och 4-6 Kort beskrivning av företaget: Fria Maria Barnskola är en åldersintegrerad skolverksamhet med tematiskt arbetssätt. Vi är i år organiserade F-3 och 4-5, fritidshem och fritidsklubb, i hjärtat av Södermalm. Vi startade i augusti 1994 och ombildades till friskola 2001. Vi har idag 214 barn och arbetar i fyra "spår" F-3 med 38 barn i varje samt ett spår 4-5 med 61 barn. I varje spår/arbetslag jobbar entusiastiska och engagerade pedagoger; lärare, förskollärare, fritidspedagoger och/eller barnskötare. Till hösten utökar vi med ÅK 6 och kommer då att ha 2 st. 4-6.or om ca 46-48 barn vardera, totalt ca 250 elever. Beskrivning av arbetsuppgifter: Ansvara för undervisningen i trä och metallslöjd i två grupper ÅK 3 samt tre grupper ÅK 4-6. Planera, genomföra och utvärdera undervisningen. Ev möjlighet till heltid genom annan skolenhet, i samma lokaler. Beskrivning av kvalifikationer: Lärarexamen med behörighet att undervisa i trä och metallslöjd för grundskolans årskurser 3-6. Övriga villkor: Vi arbetar all personal med samma avtal, har 8 veckors semester och satsar extra på gemensam fortbildning, företagshälsovård och friskvård för personalen.
Företag: Fria Maria barnskola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare trä och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare trä och metallslöjd

Lärare i textilslöjd
1 lärare i textilslöjd för år 3 och 4-6. Kort beskrivning av företaget: Fria Maria Barnskola är en åldersintegrerad skolverksamhet med tematiskt arbetssätt. Vi är i år organiserade F-3 och 4-5, fritidshem och fritidsklubb, i hjärtat av Södermalm. Vi startade i augusti 1994 och ombildades till friskola 2001. Vi har idag 214 barn och arbetar i fyra "spår" F-3 med 38 barn i varje samt ett spår 4-5 med 61 barn. I varje spår/arbetslag jobbar entusiastiska och engagerade pedagoger; lärare, förskollärare, fritidspedagoger och/eller barnskötare. Till hösten utökar vi med ÅK 6 och kommer då att ha 2 st. 4-6.or om ca 46-48 barn vardera, totalt ca 250 elever. Beskrivning av arbetsuppgifter: Ansvara för undervisningen i textilslöjd i två grupper ÅK 3 samt tre grupper ÅK 4-6. Planera, genomföra och utvärdera undervisningen. Beskrivning av kvalifikationer: Lärarexamen med behörighet att undervisa i textilslöjd för grundskolans årskurser 3-6. Ev. möjlighet till heltid genom annan skolenhet, i samma lokaler Övriga villkor: Vi arbetar all personal med samma avtal, har 8 veckors semester och satsar extra på gemensam fortbildning, företagshälsovård och friskvård för personalen.
Företag: Fria Maria barnskola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd

Frisör
Söderlings frisersalong i Vällingby söker 1-2 utbildade frisörer med minst tre års erfarenhet för. Gesällbrev ett plus men inget krav. Du ska vara kreativ och noggrann med god servicekänsla. Du ska kunna både dam och herr klippningar, samt kunna kemiska behandlingar. God svenska är ett krav. Känner du att du är den rätta personen vi söker är du välkommen att söka jobb hos oss till ett roligt och glatt gäng med bra samarbetsförmåga. Vi har öppet till 20:00 och vi söker frisörer som kan jobba kväll samt helger.
Företag: Söderlings frisersalong AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör jobb, Frisör Stockholm, Frisör Söderlings frisersalong AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör

Kock Asiatiskt kök
Kock med erfarenhet av det asiatiska köket sökes. Vi ser gärna sökande berättigade anställningsstöd.
Företag: Essinge wok AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Asiatiskt kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Asiatiskt kök

Kock Thailändskt kök
Mariefredstrafikens Restaurang AB anställer två kockar för säsongen 2014. Betyg från kockskola i Thailand samt kunskaper i thailändska är ett krav.
Företag: Mariefredstrafikens restaurang AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Thailändskt kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Thailändskt kök

Mezekock sökes för heltidstjänst
Verksamhetsbeskrivning Företaget bedriver en restaurangverksamhet (foodcourt) i Flemingsberg. Arbetsuppgifter Restaurangen söker en samarbetsvillig och skicklig Mezekock. Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet krävs
Företag: Huddinge Foodcourt AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Mezekock sökes för heltidstjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mezekock sökes för heltidstjänst

Dansk Junior Account Manager
Dansk Junior Account Manager Er det din störste dröm at blive en fremgangsrig stjernesälger? Dorunner.dk tilbyder et enkelt sät for leverandörer at finde nye kunder og opgaver på. Vi er en hurtigt voksende internetvirksomhed med ambitioner om at hele tiden styrke samt udvikle vores position på markedet, vi söger derfor målrettede og meget sultne medarbejdere. Vi som arbejder på Dorunner er et overprästerende team som altid leverer mere end hvad som kräves. Leder du efter et stimulerende sälger job, hos et firma som hjälper dig med at komme i mål, altid sörger for at du trives og som altid har det sjovt på arbejdet? Så har du fundet det rigtige sted. Din arbejdsrolle: I rollen som Junior Account Manager, bygger du din egen kundebase og er ansvarlig for dine egne kunder og resultater. Kvalifikationer: . Sulten og på jagt efter nye udfordringer. . Interesseret i selv at kunne påvirke sin lön, og tjene rigtig gode penge. . Sätter höje mål og når dem. . Initiativtagende. . En teamplayer som bidrager til en god stemning på kontoret. . Selvfölgelig skal du også være utroligt målrettet. Vi tilbyder: . Et arbejde hos et spändende firma og gode muligheder for at tjene gode penge, med fast lön & provision uden tag, samt generöse bonusser. Da vi er et meget ekspansivt firma, så vil der for ret person findes gode muligheder for at udvikles og danne karriere hos os. . Vi arbejder i flotte kontorer på Östermalm i det centrale Stockholm, med närhed til alt. . Vi tilbyder til og med en grundläggende salgsuddannelse og et konstant arbejde med dig som person, for at netop DU skal lykkes så meget som muligt hos os. Ansögning: Send et personligt brev, samt dit CV til martin@dorunner.dk . Vi vil have din ansögning så hurtigt som muligt! Kontakt os gerne hvis du vil vide mere om konceptet eller firmaet. Kontaktperson: Martin Dam Country Manager Danmark martin@dorunner.dk 076 035 27 27
Företag: Comp Media AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Dansk Junior Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansk Junior Account Manager

Trafiklärare med tillträde omgående
Yvonnes Trafikskola i Haninge är nystartad sedan 1 januari - 2013, Bilskolan har 4 anställda, 3 bilskolelärare och en recepionist. Sedan 1996 finns även Yvonnes Trafikskola i Nynäshamn. Personen vi söker är pålitlig, punktlig och lättsam att arbeta med. Utbildning inom området krävs. Det finns möjlighet till flexibla arbetstider.
Företag: Yvonnes Trafikskola
Ort: Haninge
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Trafiklärare med tillträde omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafiklärare med tillträde omgående


Sök lediga jobb Lärare med Sva utbildning Introduktionsprogrammen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se