Lärare senare år, bild jobb - lediga jobb

Lärare senare år, bild jobb Lärare senare år, bild jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare senare år, bild. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare senare år, bild. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare senare år, bild- Skellefteå

  2. Lärare senare år, bild och So- Skellefteå

  3. Lärare senare år, bild och textilslöjd- Skellefteå


Mer beskrivning

Lärare senare år, bild
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom Skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6614 Vikariat perioden 2013-08-13--2014-06-16 Sysselsättningsgrad 60% ***** Arbetsuppgifter ***** Undervisa i bild i årskurs 6-9 utifrån LGR 11 och vara väl förtrogen med alla styrdokument. Mentorsansvar för klass i årskurs 6. Du ska ingå i ett arbetslag och delta och bidra i det kollektiva arbetet kring elevernas lärarande och utveckling. Du har goda kunskaper i estetiska lärprocesser. ***** Kvalifikationer ***** Lärarexamen i bild senare år är ett krav Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år, bild jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år, bild

Lärare senare år, bild och So
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom Skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6681 Vikariat perioden 2014-01-07--2014-06-16 Sysselsättningsgrad 80% ***** Arbetsuppgifter ***** Undervisa utifrån LGR 11 i bild 60% och So 20% för elever i årskurs 6-9. Mentorsansvar för en klass i årskurs 6. ***** Kvalifikationer ***** Lärarexamen senare år i bild är ett krav. Du ska vara väl förtrogen med alla styrdokument. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år, bild och So jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år, bild och So

Lärare senare år, bild och textilslöjd
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6612 Sysselsättningsgrad 70% Sörböleskolan är en modern högstadieskola på södra sidan av Skellefteälven. Skolan har i dagsläget ca 450 elever, och vår devis är ”trygghet, trivsel och kunskap”. ***** Arbetsuppgifter ***** Du kommer att undervisa i bild och textilslöjd i årskurs 6-9 och har mentorsansvar för klass i årskurs 7.  Du ingår i ett arbetslag och deltar och bidrar i det kollektiva arbetet kring elevernas lärande och utveckling. Du har goda kunskaper i estetiska lärprocesser. I rollen som lärare hos oss är det viktigt att du: * anpassar ditt sätt att agera till den enskilde elevens behov * bidrar till ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen * tar ansvar för ett nära samarbete med hemmet där det behövs * arbetar aktivt med skolans värdegrund ***** Kvalifikationer ***** Du förväntas ha god förmåga att kommunicera och du har förmåga att skapa engagemang med utgångspunkt i allas lika värde. Du ska ha: * lärarexamen samt lärarlegitimation i bild och textilslöjd, senare år * goda kunskaper om läroplanen och de dokument som styr skolans verksamhet * grundläggande IT-kunskaper Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år, bild och textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år, bild och textilslöjd


Sök lediga jobb Lärare senare år, bild

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se