Lärare senare år, matematik och No jobb - lediga jobb

Lärare senare år, matematik och No jobb Lärare senare år, matematik och No jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare senare år, matematik och No. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare senare år, matematik och No. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare senare år, matematik och No- Skellefteå

  2. Lärare senare år, matematik och NO- Skellefteå


Mer beskrivning

Lärare senare år, matematik och No
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6616 Vikariat perioden 2013-08-13--2013-12-20. ***** Arbetsuppgifter ***** Arbeta med elever i årskurs 6 och 7. Fullfölja uppdrag som pedagog utifrån gällande styrdokument samt ha ett positivt förhållningssätt och kunna samarbeta i arbetslag. ***** Kvalifikationer ***** Lärarexamen senare år med behörighet att undervisa i matematik och No/teknik Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och Kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år, matematik och No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år, matematik och No

Lärare senare år, matematik och NO
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6680 Furuskolan ligger knappt sex mil från Skellefteå i natursköna Jörn. Här har vi närhet till skidspår, slalombacke och fiskevatten. Ortens bibliotek ligger i skolbyggnaden och badhus, fotbollsplan, hockeyrink samt förskola för barn i åldrarna 1-5 finns i närheten. Furuskolan är en F-9 skola med cirka 150 elever. ***** Arbetsuppgifter ***** Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad undervisning i åk 5-9. Du ansvarar för  utvecklingssamtal, utvecklingsplaner och betygsättning i samråd med andra pedagoger. Du stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas och du fullföljer uppdraget som pedagog utifrån gällande styrdokument. Samarbetet med föräldrar, kollegor på skolan och ditt arbetslag är en viktig del av uppdraget. Det är även viktigt att du anpassar ditt sätt att agera utifrån den enskilde elevens behov och arbetar aktivt med skolans värdegrund. ***** Kvalifikationer ***** Du har lärarlegitimation för grundskolans senare år med behörighet i matematik och NO. Du har goda kunskaper om läroplanen och de dokument som styr skolans verksamhet. Du har förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag, du har ett professionellt förhållningssätt och kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater. Du är flexibel, ansvarstagande och ser möjligheter och lösningar i olika situationer. Tidigare erfarenhet av att arbeta med nyanlända ses som en merit. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonssäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år, matematik och NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år, matematik och NO


Sök lediga jobb Lärare senare år, matematik och No

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se