Lärare till Kompetenscentrum Falkenberg jobb - lediga jobb

Lärare till Kompetenscentrum Falkenberg jobb Lärare till Kompetenscentrum Falkenberg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare till Kompetenscentrum Falkenberg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare till Kompetenscentrum Falkenberg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg

  2. Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg

  3. SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg

  4. Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg

  5. Barn- och fritidslärare till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg

  6. SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg

  7. SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg

  8. SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg

  9. Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg

  10. Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg


Mer beskrivning

Lärare till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Undervisning på SFI på Kompetenscentrum i Falkenberg. Tjänsten är en visstidsanställning och innebär att undervisa vuxna inom svenska som andraspråk. Du får vara beredd på att arbeta med både våra dag- och klällsgrupper. Undervisning i religion kan bli aktuellt. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning 4-9 och behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning inom SFI och/eller vuxenutbildning. Du ska vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Kompetenscentrum Falkenberg

Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en lärare till VårdVux. Arbetsuppgifterna består av undervisning i kurser inom ”Omsorgslyftet”, som är ett samarbete mellan Kompetenscentrum och Socialförvaltningen, där personal inom omsorgerna ska genomgå en kompetensutveckling genom att vidareutbildas i vissa kurser inom vård-och omsorgsprogrammet. Utbildningen kommer att genomföras, bland annat, genom flexibla studier och validering. Även undervisning inom våra andra vård-och omsorgsutbildningar kan bli aktuellt. Tjänsten är en visstidsanställning och innebär att undervisa vuxna i kurser inom vård-och omsorgsprogrammet. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska samt lärarexamen med behörighet att undervisa i vård- och omsorgsämnen. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Det är meriterande om du tidigare arbetat med flexibla studier och/eller validering. Du ska vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi tror att du är en positiv, lösningsfokuserad individ som har lätt för att tänka kreativt och utanför ramarna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg

SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en lärare till SFI, Kompetenscentrum Falkenberg. Arbetsuppgifterna består av undervisning inom Utbildning i svenska för invandrare (SFI) på Kompetenscentrum i Falkenberg. Tjänsten är en tillsvidareanställning och innebär att undervisa vuxna inom svenska som andraspråk. KVALIFIKATIONER Lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom SFI och/eller vuxenutbildning. Du ska vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi tror att du är en positiv, lösningsfokuserad individ som har lätt för att tänka kreativt och utanför ramarna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-06
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg

Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en lärare till VårdVux. Arbetsuppgifterna består av undervisning i kurser inom vård-och omsorgsutbildningen på VårdVux, Kompetenscentrum i Falkenberg. Tjänsten är en visstidsanställning och innebär att undervisa vuxna i kurser inom vård-och omsorgsprogrammet. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska samt lärarexamen med behörighet att undervisa i vård- och omsorgsämnen. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Du ska vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi tror att du är en positiv, lösningsfokuserad individ som har lätt för att tänka kreativt och utanför ramarna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg

Barn- och fritidslärare till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en lärare till vår nya trainee- och lärlingsutbildning, med inriktning pedagogiskt arbete, som vi planerar att starta i augusti 2016. Utbildningen är en gymnasial utbildning för vuxna där 70 % av utbildningen genomförs på en arbetsplats med en handledare och 30 % genomförs i skolan. En förutsättning för att eleverna ska lyckas är därför ett nära samarbete med handledarna på arbetsplatsen. Gruppens storlek är ca 10 elever. I tjänsten ingår också att undervisa på vår nya utbildning för studiehandledare. Denna utbildning går på halvtid för att eleverna ska kunna arbeta samtidigt som de utbildar sig. Arbetsuppgifterna består i båda utbildningarna av undervisning i kurser inom barn-och fritidsprogrammet. KVALIFIKATIONER Lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i barn-och fritidsprogrammet. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Du ska vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi tror att du är en positiv, lösningsfokuserad individ som har lätt för att tänka kreativt och utanför ramarna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att behovet kvarstår samt att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-12
Sök fler jobb liknande: lediga Barn- och fritidslärare till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barn- och fritidslärare till Kompetenscentrum Falkenberg

SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en lärare till SFI, Kompetenscentrum Falkenberg. Arbetsuppgifterna består av undervisning inom Utbildning i svenska för invandrare (SFI) på Kompetenscentrum i Falkenberg. Tjänsten är en Allmän visstidsanställning och innebär att undervisa vuxna inom svenska som andraspråk. KVALIFIKATIONER Lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom SFI och/eller vuxenutbildning. Du ska vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi tror att du är en positiv, lösningsfokuserad individ som har lätt för att tänka kreativt och utanför ramarna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg

SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en lärare till SFI på Kompetenscentrum Falkenberg. Arbetsuppgifterna består av undervisning inom svenska för invandrare (SFI) Tjänsten är en tillsvidareanställning och innebär att undervisa vuxna inom svenska som andraspråk. KVALIFIKATIONER Lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom SFI och/eller vuxenutbildning. Du ska vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi tror att du är positiv, lösningsfokuserad individ som har lätt för att tänka kreativt och utanför ramarna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten ÖVRIGT Tjänsterna tillsätts under förutsättning att behovet kvarstår samt att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 01-19
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg

SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu två lärare till SFI på Kompetenscentrum Falkenberg. Arbetsuppgifterna består av undervisning inom svenska för invandrare (SFI) Tjänsterna innebär att undervisa vuxna inom svenska som andraspråk. KVALIFIKATIONER Lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom SFI och/eller vuxenutbildning. Du ska vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi tror att du är positiv, lösningsfokuserad individ som har lätt för att tänka kreativt och utanför ramarna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare till Kompetenscentrum Falkenberg

Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en lärare till VårdVux där arbetsuppgifterna består av undervisning i kurser inom vård-och omsorgsutbildningen. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska samt legitimerad lärare med behörighet att undervisa i vård- och omsorgskurser. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildningen och/eller gymnasieskolan. Du ska vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi tror att du är en positiv, lösningsfokuserad individ som har lätt för att tänka kreativt och utanför ramarna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att behovet kvarstår samt att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg

Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? I Falkenbergs kommun pågår just nu en unik satsning på förskolan och skolan, under namnet Utbildning Falkenberg. Varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna till utbildning och lärande. Med en tydlig strategi och tre prioriterade fokusområden vill barn- och utbildningsnämnden göra bra förskolor och skolor ännu bättre och Falkenbergs kommun till en utbildningsplats i toppklass. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en lärare till Vård- och omsorgsutbildningen vid Vuxenutbildningen Falkenberg. Arbetsuppgifterna består av undervisning i kurser inom vård-och omsorgsprogrammet. Utbildningen kommer att genomföras, bland annat, genom flexibla studier och validering. Även undervisning inom våra andra vård-och omsorgskurser kan bli aktuellt. Tjänsten är en visstidsanställning. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska samt lärarexamen med behörighet att undervisa i vård- och omsorgsämnen. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Det är meriterande om du tidigare arbetat med flexibla studier och/eller validering. Du ska vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi tror att du är en positiv, lösningsfokuserad individ som har lätt för att tänka kreativt och utanför ramarna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att behovet kvarstår samt att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Kompetenscentrum Falkenberg


Sök lediga jobb Lärare till Kompetenscentrum Falkenberg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se