Lärare till förskoleklass och svenska år 1 4 jobb - lediga jobb

Lärare till förskoleklass och svenska år 1 4 jobb Lärare till förskoleklass och svenska år 1 4 jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare till förskoleklass och svenska år 1 4. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare till förskoleklass och svenska år 1 4. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Media- koncept och eventsäljare- Stockholm

  2. Drivna Account Managers- Stockholm

  3. Skolkurator- Stockholm

  4. Säljcoach deltid- Stockholm

  5. Lagerarbetare sökes omgående- Sundbyberg

  6. MÅLARE/GOLVSLIPARE/GOLVLÄGGARE- Stockholm

  7. KOCK- Stockholm

  8. Kontorist,lokalskötare- Södertälje

  9. Social servitris/servitör för omväxlande arbeten- Sigtuna

  10. Receptionist/sekreterare- Stockholm


Mer beskrivning

Media- koncept och eventsäljare
FÖRETAGET Företaget har lång erfarenhet av mediaförsäljning av annonser och kreativa koncept inom en rad olika medier. Vi jobbar alltid långsiktigt och skapar framgångsrika lösningar för våra lojala uppdragsgivare. Är verksamma inom dessa områden: Tidningar, Kundtidningar, Medlemstidningar , Branschtidningar, Magasin, Webbplatser, Nyhetsbrev, Kreativ mediaförsäljning och event. Bolaget har en härlig atmosfär och erbjuder ett lärande och ständig utveckling inom mediabranschen och tilltalar dem med stora ambitioner. Vi kämpar dagligen tillsammans mot gemensamma mål och gläds på vägen, vi har roligt tillsammans. DIN ROLL Du kommer framförallt att jobba med att sälja annonser, utveckla spännande annonseringskoncept utanför prislistan, ha kontakt med VDar och marknadschefer via telefon och mail och även på de flertal event som bolaget anordnar i kombination med utgivning av magasinen. Du kommer jobba mot budget och dags- månadsmål, vi har hårda mål och mjuka mål, för vi vet att när man uppskattar jobbet och sina uppgifter så kommer resultaten. Här finns utrymme för stort lärande inom media- och konceptförsäljning. Du kommer jobba som en entreprenör i och med att du bygger din egna portfölj av stora intressanta företag och viktiga kontakter samtidigt som du själv påverkar din rörliga del i lönen och får tillbaka ditt hårda arbete i och med en bra lön. DEN VI SÖKER Du har gärna erfarenhet från försäljning sedan tidigare, gärna inom media. Eller så har du rätt positiva och vinnande inställning som gör att du har intresset och engagemanget att lära dig försäljning hos oss och genom oss komma in i mediabranschen. Viktigast för oss är vem du är och vart du vill, inte vad du gjort! Du kommer omges av ett erfaret team av duktiga mediasäljare som har lång och gedigen erfarenhet att dela med sig av. En ovärderlig kunskapsbank av duktiga och drivna individer som gärna delar med sig. LÖNEN & DIN ERSÄTTNING Självklart erbjuds du en stabil grundlön och ovanpå denna ett provisionsavtal som gör jobbet ännu roligare. Varje affär skall kännas som ett lyckande. Vi har byggt vårt företag på att belöna ambitiösa människor och att ge dem utrymme att växa. Så därför är det viktigt att du: * Älskar affärer & har uthållighet och säljdriv Slutligen det gamla vanliga: optimistisk, övertygande, flitig och framförallt en god kollega! ANSÖKAN Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO! Skicka din ansökan idag via work@talentpartner.se Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss.
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Media- koncept och eventsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Media- koncept och eventsäljare

Drivna Account Managers
Vi på Talent Partner söker nu för kunds räkning engagerade medarbetare till en modern uppstickare inom digital marknadsföring. På vår kunds företag jobbar man med att driva kundtillströmning och trafik till företag via rekommendationer online. Visionen om företaget: Under många år har vi frågat våra vänner om tips på allt från hantverkare, frisörer, schyssta uteställen, och pålitliga mäklare. Från mun till mun har varor och tjänster förmedlats och vi har aldrig förstått varför det inte finns på nätet. Vår vision är att samla all kunskap kring konsumtion av varor och tjänster, vilka företag som gäller och inte gäller. Att tillsammans med användarna bygga mun till mun metoden på nätet. Vem som helst ska kunna känna sig trygg i sitt val av företag. Vi hjälper företag synas online via personliga rekommendationer. Säljteamet består idag utav ett drivet gäng på cirka sex personer och nu söker de ännu fler taggade säljare! Arbetet som Account Manager består i att boka möten per telefon samt att gå ut på möten och sälja in tjänsten till företag runt om i Stockholm. Din bakgrund: * Vi tror du är en driven och tävlingsinriktad person. * Gärna någon typ av försäljningsvana är meriterande. * Erfarenhet av kundvärvning och coldcalling är meriterande. * Intresse och- eller erfarenhet av fältförsäljning. * Intresse, engagemang och inställning är mycket viktigt. Fördelar med tjänsten: * Att du får vara en del av ett modernt marknadsföringsbolag i sin etablering. * Ett stort ansvar som del i ett ungt, engagerat och framgångsrikt team som erbjuder stora karriärmöjligheter för sina nya medarbetare. * Att du får arbeta i ett företag med en öppen syn på innovativa idéer. *Lön och provision är konkurrenskraftig och baseras på tidigare erfarenhet och individuella prestationer. Låter detta som ett jobb för dig? Ansök då till oss idag på work@talentpartner.se
Företag: TALENT & PARTNER AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna Account Managers jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna Account Managers

Skolkurator
Kista International School är en icke vinstdrivande fristående skola som ägs av skolans föräldraförening. Hösten 2013 etablerar vi oss i stadsdelen Kista där vi tar över en tidigare kommunal skolbyggnad på ca 10000 kvm Vi är en F-9 skola med profilerna engelska (ca 50% av undervisningen är på engelska), naturvetenskap, sport och kultur. Skolan är en internationell skola med cirka 400 elever som talar 40 olika språk. Kista International School har en policy som innebär ca 20 elever i varje klass tillsammans med två tvåspråkiga pedagoger, vilket ger eleverna en lugn och trygg inlärningsmiljö. Den tvåspråkiga miljön på skolan främjar elevernas språkutveckling i både svenska och engelska. ARBETSUPPGIFTER Som skolkurator kommer du att arbeta aktivt förebyggande och hälsofrämjande med elever och lärare för att stödja elevernas utveckling. Arbetet inrymmer bl a: Enskilda elevsamtal och föräldrakontakter Handleda/konsultera/ge samtalsstöd för enskilda lärare och arbetslag Samarbeta med socialtjänst Delta i krisgruppsarbete Driva skolans likabehandlingsarbete Samarbeta med skolans personal för att underlätta för eleverna att nå målen Bidra med din kompetens i elevhälsoteamet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad socionom eller likvärdig utbildning, gärna med vidareutbildning inom samtalsmetodik. Du har några års arbetslivserfarenhet efter din examen, gärna som kurator. Har du erfarenhet av arbete med ungdomar ser vi det som meriterande. Då skolan är en tvåspråkig internationell skola är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har lätt att samarbeta med olika yrkeskategorier och är samtidigt självständig och kunnig i ditt eget yrkesområde.
Företag: Kista International School
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator jobb, Skolkurator Stockholm, Skolkurator Kista International School
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator

Säljcoach deltid
Nu söker åt uppdragsgivaresräkning vi dig som vill arbeta som säljande coach på deltid. Som säljande coach säljer du och ansvarar även för gruppens resultat. Arbetstider 17-21 Mån-Torsdag samt lördagar 12-16. Vi söker dig som; -Är positiv -Driven -Har jobbat med telefonförsäljning och vill komma framåt i karriären Ansökan skickas till cv@thunderworker.se!
Företag: THUNDERWORKER KOMMANDITBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Säljcoach deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljcoach deltid

Lagerarbetare sökes omgående
Om företaget Häfener är en arbetsförmedling och ett rekryteringsbolag på internet som använder sig av sin webbplats www.job4sweden.se för uppdrag i sin rekrytering med fokus på den jobbsökande individens trygghet och kundanpassande rekryterings lösningar. Vi har en passion för att sammanföra kompetens på rätt plats där vi får se nya medarbetare och företag tillsammans ta de steg man vill för att lyckas. Vi söker just nu för kunds räkning omgående och löpande lagerarbetare för en foodserviceaktör. Dina arbetsuppgifter är att plocka och packa produkter som ska transporteras till kunder. Därtill kan andra typiska arbetsuppgifter i lager tillkomma. Du ingår i ett team som arbetar med den dagliga produktionen av orderplock, ta emot beställningar och truckkörning. Du behöver ej ha någon särskild erfarenhet sedan tidigare, det viktigaste är att du har rätt personliga egenskaper. Personliga egenskaper: -Serviceinriktad -Ansvartagande -Pålitlig -Noggrann Vi tillämpar direktrekrytering och du kommer anställas direkt av vår kund. Arbetsort: Sundbyberg Omfattning: 100 % Välkommen med din ansökan via denna länk: http://www.job4sweden.se/externwebbplats-ansokan/ (Jobbansökningar via post undanbedes) Ange referens: A103
Företag: Häfener / job4sweden.se
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare sökes omgående

MÅLARE/GOLVSLIPARE/GOLVLÄGGARE
Vi söker en allsidig och skicklig hantverkare. Det är ett plus om du kan göra så många olika hantverk som möjligt inom hantverksbranschen. Vi är ett litet relativt nystartat företag och vi arbetar mycket mot privatpersoner så du behöver vara lyhörd, noggrann, flexibel. Ansökan endast via mail, med CV. körkort ett plus
Företag: FE STÄD OCH BYGG HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga MÅLARE/GOLVSLIPARE/GOLVLÄGGARE jobb, MÅLARE/GOLVSLIPARE/GOLVLÄGGARE Stockholm, MÅLARE/GOLVSLIPARE/GOLVLÄGGARE FE STÄD OCH BYGG HANDELSBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MÅLARE/GOLVSLIPARE/GOLVLÄGGARE

KOCK
Till vår populära krog belägen i Globen Shopping söker vi Kockar både till heltid samt för extraarbete. Vi söker Dig som brinner för kvalité i allt; bra råvaror, snygga upplägg, och Du kan jobba snabbt & organiserat ! Du ska ha dokumenterad utbildning ( Restaurangskola ), samt helst några års erfarenhet Du bor i Stockholmsområdet & är rökfri Välkommen med Din ansökan, gärna med foto.
Företag: BLUES KÖK & BAR
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK jobb, KOCK Stockholm, KOCK BLUES KÖK & BAR
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK

Kontorist,lokalskötare
Emil läkarmottagning AB söker en kontoris/lokalskötare för posthantering, enklare kontorsgöromål, städning och andra arbetsuppgifter såsom lokalskötare. Som person ska du vara positiv, initiativrik och lyhörd för våra patienters önskemål. Du kommer vid sidan av läkaren ha omfattande patientkontakt, ta emot och bemöta våra patienter och assistera dem till och från mottagningen. Bland våra patienter finns stor del som är arabisktalande därför att behärska arabiska är meriterande.
Företag: EMIL LÄKARMOTTAGNING AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kontorist,lokalskötare jobb, Kontorist,lokalskötare Södertälje, Kontorist,lokalskötare EMIL LÄKARMOTTAGNING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontorist,lokalskötare

Social servitris/servitör för omväxlande arbeten
Om oss Sveriges Kockar AB är specialiserade inom Fine Dining och uthyrning/förmedling av privata kockar, bartenders och servitriser. Vi är Sveriges ledande förmedlare av kockar till privatpersoner och företag. Vår verksamhet växer och efterfrågan på våra tjänster "hyra kock" ökar kontinuerligt. Vi är behov av Sveriges mest kreativa och professionella kockar. Är du en av dem? Tjänsten För våra större arrangemang söker vi nu serveringspersonal. Arrangemangen du kommer att arbeta på kommer vara varierande; allt från bröllop, studentskivor och kalas. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av uppdukning, servering, samt i vissa fall enklare assistans i köket tillsammans med ansvarig kock.Tjänsten omfattar ca 10 timmar i månaden eller enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta för våra kunder i Sigtuna med omnejd. Kvalifikationer Vi förutsätter att du har branscherfarenhet samt yrkeserfarenhet inom servering därtill lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ansökan Ansökan tas emot via e-post, bifoga gärna även ett foto i din ansökan: jobb@sverigeskockar.se Har du några frågor eller funderingar över tjänsten så maila oss för snabbast svar på: kontakt@sverigeskockar.se Bifoga ett foto i din ansökan.
Företag: SVERIGES KOCKAR AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Social servitris/servitör för omväxlande arbeten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Social servitris/servitör för omväxlande arbeten

Receptionist/sekreterare
I rollen som receptionist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att svara på inkommande samtal från klienter och myndigheter samt hantera in- och utgående post. En viktig uppgift är att ta emot förordnanden och boka förhandlingar i samtal med domstolarna. Du kommer även att svara på inkommande mail samt rycka in och hjälp till när advokaterna behöver det. UPPGIFTER Svara på och koppla vidare samtal Hantera in- och utgående post Välkomna klienter som kommer för möte med juristerna Göra beställningar och inköp av diverse slag Hantera förordnanden och boka in förhandlingar Skriva fakturor och hantera in- och utkommande betalningar Bistå våra klienter och myndigheter med information via telefon, mail och fax Se till att det är representativt på kontoret DU Har en utpräglad känsla för service Är flexibel, stresstålig och noggrann Har erfarenhet av kundfokuserat arbete Är initiativtagande och har förmåga att prioritera även när det är mycket att göra KRAV Det är ett krav att du har erfarenhet från reception, telefonväxel eller liknande samt har arbetat med administration. Du ska ha en förmåga att se till klientens bästa och gör ditt yttersta för att möta önskemål. Självfallet är ett intresse för juridik meriterande. Dessutom har du alltid ett leende på läpparna. Start: 2013-09-01 Uppskattad omfattning: heltid Arbetstider: måndag-fredag 8.00-17.00 Lön: Enligt överenskommelse Kontaktpersoner: Therese Asp, Lotta Wirén Vi går igenom ansökningar löpande och vill därför tipsa Dig om att vara snabb in med din ansökan!
Företag: GAMLA STANS ADVOKATBYRÅ HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/sekreterare jobb, Receptionist/sekreterare Stockholm, Receptionist/sekreterare GAMLA STANS ADVOKATBYRÅ HANDELSBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/sekreterare


Sök lediga jobb Lärare till förskoleklass och svenska år 1 4

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se