Lärare_speciallärare med kompetens inom idott_hälsa Lummerskolan

Lärare_speciallärare med kompetens inom idott_hälsa Lummerskolan jobb Lärare_speciallärare med kompetens inom idott_hälsa Lummerskolan

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare_speciallärare med kompetens inom idott_hälsa Lummerskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare_speciallärare med kompetens inom idott_hälsa Lummerskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare/speciallärare med kompetens inom idott/hälsa Lummerskolan- Halmstad


Mer beskrivning

Lärare/speciallärare med kompetens inom idott/hälsa Lummerskolan
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare med idrottskompetens till Lummerskolan. På Lummerskolan har man ett pedagogiskt arbetssätt som är anpassat för elever med autism och utvecklingsstörning. Autism innebär att personen har en funktionsnedsättning som påverkas sättet att tänka, samspela och kommunicera. Vi söker dig som är en god pedagog, speciellt lämplig att arbeta med särskoleelever och som passar in i arbetslaget som består av bl a speciallärare, förskollärare och fritidspedagog. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. I tjänsten ingår undervisning i idrott, engelska och samhällsorienterande ämnen. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen med kompetens inom idrott. Krav: Erfarenhet av arbete inom särskolan och kunskap om autism.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare/speciallärare med kompetens inom idott/hälsa Lummerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare/speciallärare med kompetens inom idott/hälsa Lummerskolan


Sök lediga jobb Lärare_speciallärare med kompetens inom idott_hälsa Lummerskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se