Lärcentrum söker Projektledare för utbildningsmodellen Fjälljobb

Lärcentrum söker Projektledare för utbildningsmodellen Fjälljobb jobb Lärcentrum söker Projektledare för utbildningsmodellen Fjälljobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärcentrum söker Projektledare för utbildningsmodellen Fjälljobb. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärcentrum söker Projektledare för utbildningsmodellen Fjälljobb. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärcentrum söker Projektledare för utbildningsmodellen Fjälljobb- Malung Sälen


Mer beskrivning

Lärcentrum söker Projektledare för utbildningsmodellen Fjälljobb
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Fjälljobb är ett pilotprojekt som påbörjades vintern 2012/2013. Initialt inriktade sig projektet på att integrera nyanlända svenskar i näringslivet. Detta gjordes genom praktik i kombination med språkstudier och språkträning. Projektet bygger på att skapa och implementera en arbetsmodell som möjliggör för kommuner, myndigheter och näringslivet att samverka. Målsättningen är att säkra kompetensförsörjning i branschspecifika områden samt att minska arbetslösheten för utsatta målgrupper. Söker projektledare som självständigt kan sköta samordning och arbetsledning inom integrering, rekrytering, vuxenutbildning, lärling, praktik och praktisk handledning. Projektet har en utbildnings-/arbetsmodell som deltagare individuellt ska följa och där målet är att deltagaren ska vara anställningsbar efter att ha fullföljt hela modellen. Projektledarens roll är att lotsa deltagarna genom modellen genom att samverka med flera aktörer inom vuxenutbildning, näringsliv och Arbetsförmedling. Tjänsten innefattar att uppsöka verksamheter/arbetsgivare inom olika branscher som vill delta i projektet Fjälljobb. KVALIFIKATIONER Du ska vara självgående och driva arbetet framåt samtidigt som du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete med vuxenutbildning och arbetsplastförlagt lärande är meriterande för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärcentrum söker Projektledare för utbildningsmodellen Fjälljobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärcentrum söker Projektledare för utbildningsmodellen Fjälljobb


Sök lediga jobb Lärcentrum söker Projektledare för utbildningsmodellen Fjälljobb

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se