Löneadministratör med kunskap inom nordiska löner sökes jobb

Löneadministratör med kunskap inom nordiska löner sökes jobb Löneadministratör med kunskap inom nordiska löner sökes jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Löneadministratör med kunskap inom nordiska löner sökes. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Löneadministratör med kunskap inom nordiska löner sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Löneadministratör med kunskap inom nordiska löner sökes- Täby


Mer beskrivning

Löneadministratör med kunskap inom nordiska löner sökes
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till vår uthyrningsverksamhet söker vi omgående en driftig löneadministratör med erfarenhet av nordiska löner. Dina huvudsakliga uppgifter innebär självständigt ansvar för all löneadministration från A till Ö. Du ansvarar för periodavstämningar till skattemyndigheten, statistik, samt kontrolluppgifter. Du får en bred och ansvarsfull roll med många kontaktytor i organisationen. Uppdraget är till årsskiftet och beräknas starta i augusti/september. Vem är du? För att passa i rollen har du ett par års erfarenhet av löneadministration minst i ett medelstort bolag och erfarenhet av något av de vanligaste lönesystemen. Meriterande är om du tidigare har arbetat i SAP. Har du sedan tidigare arbetat med nordiska löner är det positivt för tjänsten. Arbetet innebär många kontakter och ställer stora krav på servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du karaktäriseras av din positiva framtoning i kombination med ditt ödmjuka och prestigelösa sätt. Vidare ser vi dig som en ansvarsfull och noggrann person med en stor egen drivkraft och initiativförmåga. Du har ett flexibelt arbetssätt och drivs av att ha mycket att göra. Vad kan vi erbjuda dig? Vi hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och önskemål. En av de många fördelar med att arbeta som konsult är möjligheten att knyta nya kontakter, att få komma ut och känna hur det är att arbeta i olika branscher och på olika företag. Konsultrollen kan med andra ord vara en bra språngbräda för din karriär. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Åkerlind Nisser på 08-452 33 62. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Personal/Lön
Ort: Täby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Löneadministratör med kunskap inom nordiska löner sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löneadministratör med kunskap inom nordiska löner sökes


Sök lediga jobb Löneadministratör med kunskap inom nordiska löner sökes

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se