Lösningsarkitekt rekryteras till Ericsson Local Services AB jobb

Lösningsarkitekt rekryteras till Ericsson Local Services AB jobb Lösningsarkitekt rekryteras till Ericsson Local Services AB jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lösningsarkitekt rekryteras till Ericsson Local Services AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lösningsarkitekt rekryteras till Ericsson Local Services AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lösningsarkitekt rekryteras till Ericsson Local Services AB- Göteborg


Mer beskrivning

Lösningsarkitekt rekryteras till Ericsson Local Services AB
Ericsson Local Services är Ericssons leveransorganisation i Sverige för implementations- och fälttjänster samt Managed services. Vi utför uppdrag inom installation, service och underhåll av fasta och mobila telenät samt fibernät. Våra kunder är främst teleoperatörer, men vi har även åtaganden för lokala operatörers it- och telekomnät samt svenska staten. Läs mer på: http://www.ericsson.com/se/thecompany/company_facts/businesses/acquisitions/lss Arbetsbeskrivning 'Som lösningsarkitekt hos oss har du ett övergripande ansvar för att designa nya lösningar baserade på verksamhetens krav, men även föreslå förändringar på existerande tjänster som leder till nytta för våra kunder och LSS. Du jobbar nära systemägare och applikationsexperter och tjänsten innebär bl. a: •Genomförande av förstudier och kravanalyser samt granskning och analys av befintliga lösningar. •Specifikation och design av nya lösningar. •Strategisk planering både för lösningar och verksamhet. •Att fungera som bollplank både för kund och den interna organisationen. •Presentation av rapporter, lösningar och analyser för kund, ledningsgrupp eller motsvarande. •Säkerställa att företagets övergripande strategier följs och att lösningen blir förvaltningsbar. Vem är du? Vi söker dig som har några års dokumenterad erfarenhet som lösningsarkitekt samt gedigen kunskap om affärssystem, gärna IFS. Du har deltagit i större implementationsprojekt i egenskap av arkitekt och vi vill att du har ett intresse för vår verksamhet du får gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta med optimeringslösningar. Du är en person med förmåga att se samband och helheter samt med ett sinne för ständiga förbättringar. Du är analytisk, strukturerad och drivande i ditt arbetssätt och är van att ta ansvar och tänka långsiktigt. Det är viktigt att du tycker om att samarbeta med andra och att lära ut. Vi erbjuder dig ett föränderligt och expansivt företag, som ligger i teknisk framkant. Arbetet är fritt och du blir en viktig del av verksamheten med stor möjlighet att påverka. Vi sitter i nya lokaler belägna i Jonsered ett stenkast från Jonsereds station. Kontaktperson I den här rekryteringen samarbetar Ericsson Local Services AB med Experis IT. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Jonsered. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Cais-Mari Bengtsson på telefon 031-708 67 51. Ansökan sker genom att registrera ditt personliga CV på www.experis.se Urval och intervjuer kommer att ske löpande så det är bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis IT
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lösningsarkitekt rekryteras till Ericsson Local Services AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lösningsarkitekt rekryteras till Ericsson Local Services AB


Sök lediga jobb Lösningsarkitekt rekryteras till Ericsson Local Services AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se