L��karsekreterare, Vilhelmina jobb - lediga jobb

L��karsekreterare, Vilhelmina jobb L��karsekreterare, Vilhelmina jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: L��karsekreterare, Vilhelmina. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: L��karsekreterare, Vilhelmina. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka- Nacka

  2. Koncernekonom/Controller- Stockholm

  3. Valgeneral- Stockholm

  4. Thaimassage- Stockholm

  5. Köksbiträde Deltid- Nacka

  6. Servitör/Servitris- Stockholm

  7. Blidö Hamnkrog söker à la carte kock- Stockholm

  8. Tapetserare- Upplands-Bro

  9. Tankbilsförare sökes- Stockholm

  10. Frisör- Stockholm


Mer beskrivning

Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka
Arbetsbeskrivning "En trygg, rolig och utmanande arbetsplats för barn och vuxna varje dag med sikte på framtiden" Vi söker en utbildad förskollärare/lärare mot yngre åldrar till Vårgärdets förskola i Saltsjöbaden. Vi är inspirerade av Reggio Emilia, där vi ser det kompetenta barnet. Vi arbetar aktivt med värdegrund utifrån GRETA - glädje, respekt, engagemang, trygghet och ansvar. Du vill skapa en spännande och utmanande verksamhet med förankring i läroplan för förskolan Lpfö 98/10. Vi ser att du tar ansvar för och utvecklar arbetet med pedagogisk dokumentation och arbetet med digitala verktyg. Du har ett nära samarbete med övriga pedagoger och förskolans ledning. Din och dina kollegors reflektion driver förskolans arbete framåt. Arbetsplatsbeskrivning Vårgärdets förskola ligger vackert belägen med närhet till skog och hav. Det är en liten, familjär förskola med tre avdelningar och ca 50 barn. På förskolan arbetar 9 pedagoger och en kock. Vi har ett eget kök där vi serverar god och näringsrik mat. Vårgärdets förskola tillhör Neglinge skola och förskolor med ca 70 medarbetare och ca 480 barn och elever. Det är lätt att ta sig till Vårgärdets förskola med Saltsjöbanan från Slussen. Kvalifikationer som krävs Du ska ha en förskollärarutbildning eller motsvarande. Du ska kunna hantera digitala verktyg och arbeta med lärplattor tillsammans med barnen som ett led i deras utveckling. Du ser till barnets behov och möter föräldrar samt barn med respekt. Kvalifikationer som meriterar Vi ser gärna att du har musik och/eller drama i din utbildning. Du ska vara lösningsfokuserad och värdesätta samarbete. Du har en positiv grundsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Lön Löneform: Månadslön, individuell lönesättning. Förmåner Fria måltider. Friskvårdsbidrag 1000kr/år. Egen lånedator. Pedagogsik handledning. Arbetskläder. Kompetensutvecklingsbidrag. Tillträde 12 augusti 2013. Enligt överenskommelse. Kontaktpersoner Victoria Blom, biträdande rektor 070-431 84 96                         victoria.blom@nacka.se Petra Smaus, teamledare   08-718 87 34                                 petra.smaus@nacka.se Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 9 augusti 2013. Vi arbetar fortlöpande med urval.  Du söker denna tjänst via vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på Sök längst ner i annonsen. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk internt. Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. I Nacka bor drygt 92 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytandeoch stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka

Koncernekonom/Controller
Koncernekonom/Controller Beskrivning av arbetsuppgifter: I arbetsuppgifterna ingår att arbeta nära med kundens ekonomichef och ledning. Detta är en spännande och utvecklande roll för dig som uppskattar att arbeta i en händelserik miljö. Du kommer att ha ett helhetsansvar för dina arbetsuppgifter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bestå av koncernredovisning, analyser, rapportering, budget, årsboksslut och deklarationer. Du kommer även att stötta både ledning och övriga medarbetare inom ditt kunskapsområde. Tjänsten är förlagd på kundens huvudkontor på natursköna Gåshaga, Lidingö. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker en Koncernekonom/Controller som vill vara med och utveckla kundens hantering av redovisningsfrågor och finansiell syn ur ett större perspektiv. Rollen ställer krav på praktisk ekonomi- och redovisningskunskaper samt på en god förmåga att stödja andra medarbetare. Som person är du självgående, noggrann, kommunikativ, driven och engagerad. Utbildning/Erfarenhet - Ekonomiutbildning är ett krav. - Erfarenhet från att ha arbetat på ägarlett är meriterande. - Krav på erfarenhet av redovisningsarbete på kvalificerad nivå i minst 4 år, samt erfarenhet och goda kunskaper om koncernredovisning, skatteredovisning, bokförings- och årsredovisningslagar med mera. - God vana och intresse av att arbeta i Excel. - Erfarenhet av MS Dynamics AX (Axapta) och INSIKT är meriterande. - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Kort beskrivning av företaget: Bondi Chefsrekrytering finner, utvärderar och rekryterar talanger till chefs- och specialistpositioner. Vi är ett femtontal personliga och engagerade chefsrekryterare som arbetar med att identifiera och kvalitetssäkra kandidater. Vi söker nu för kunds räkning en Koncernekonom/Controller.
Företag: Bondi Chefsrekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Koncernekonom/Controller jobb, Koncernekonom/Controller Stockholm, Koncernekonom/Controller Bondi Chefsrekrytering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Koncernekonom/Controller

Valgeneral
Valgeneral Beskrivning av arbetsuppgifter: Är du social, strategisk, gillar att debattera politik, och vill jobba för ett ökat stöd för Centerpartiet i valen 2014? Då är denna projektanställning något för dig. Som valgeneral jobbar du med att samordna CUF:s valrörelse, både på riksplan men också som ett stöd till våra lokala distrikt. Du jobbar framförallt utåtriktat med skolbesök och debatter under valrörelsen, men också med medlemsvärvning och informationsspridning på skolor under hela året. Du stöttar upp våra lokala distrikt i deras valplanering, och hjälper dem med diverse aktiviteter. Du kommer att vara huvudansvarig för genomförandet av CUF:s valrörelser både för EP-valet på våren och under de allmänna valen på hösten. Tjänsten innebär heltid och är en projektanställning på drygt ett år. Du kommer jobba tätt ihop med både medlemmar och styrelsen i CUF. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som är väl förtrogen med CUF:s politik och som har erfarenheter av att debattera, värva medlemmar och övrigt socialt utåtriktat arbete. Vi ser gärna att du också har erfarenheter av organisatoriskt arbete och planering. Meriterande är engagemang inom CUF eller annan liknande organisation, samt om du har tidigare erfarenheter av att ha jobbat med en valrörelse. Du som söker ska ha lätt att ta kontakt med andra människor, vara initiativrik, och vara självgående.
Företag: CENTERPARTIETS UNGDOMSFÖRBUND
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Valgeneral jobb, Valgeneral Stockholm, Valgeneral CENTERPARTIETS UNGDOMSFÖRBUND
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valgeneral

Thaimassage
Thaimassage Beskrivning av arbetsuppgifter: Kunder har mer besvär och behöver mera massage service. skulle vi mer anställd att komma jobba i butiken. Beskrivning av kvalifikationer: Vi vill fortsättning och anställning 3 platser Thaimassö.
Företag: Q Massage AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Thaimassage jobb, Thaimassage Stockholm, Thaimassage Q Massage AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Thaimassage

Köksbiträde Deltid
Skära grönsaker. Ingen erfarenhet krävs då arbetsgivaren kommer att lära upp rätt person.
Företag: Aroy-Dee Kvalitets Thai Food
Ort: Nacka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Köksbiträde Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksbiträde Deltid

Servitör/Servitris
Café Sense har funnits på samma adress i 12 år i Drottninggatan 61 i Pub- glas huset. Vi har lunchservering, buffé, ett kondtori med stort urval, samt en uteservering med glassförsäljning och caféservering. Vi söker nu fyra servitriser med erfarenhet samt med stor servicekänsla. Man bör vara stresstålig då vi har en väldigt stressig arbetsmiljö med tanke på vårt attraktiva läge. Vi söker personer som är självgående och som kan jobba i grupp. Vi ser gärna kvinnliga sökande för att åstakomma en jämnare könsfördelning på arbetsplatsen. Du ska kunna kommunicera bra på svenska.
Företag: Café Sense - PUB / H. Bashmahji Trading AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris jobb, Servitör/Servitris Stockholm, Servitör/Servitris Café Sense - PUB / H. Bashmahji Trading AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris

Blidö Hamnkrog söker à la carte kock
Blidö Hamnkrog söker omgående en kock med erfarenhet av à la carte. Vill du arbeta i en härlig skärgårdsmiljö den här sommaren? Välkommen med din ansökan!
Företag: Blidöintressenterna AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Blidö Hamnkrog söker à la carte kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blidö Hamnkrog söker à la carte kock

Tapetserare
Vi har en heminrednings butik och syr allt inom inredning samt utför också tapetsering. Vi söker nu en tapetserare. Beskrivning av arbetsuppgifter: Jobba både i butiken samt i verkstan Beskrivning av kvalifikationer: Utbildning av arbetsuppgifterna är ett krav, erfarenhet är meriterande.
Företag: Sara Design
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Tapetserare jobb, Tapetserare Upplands-Bro, Tapetserare Sara Design
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tapetserare

Tankbilsförare sökes
Verksamhetsbeskrivning HOYER Svenska Petrolog AB är ett helägt dotterbolag till HOYER GmbH Hamburg. HOYERkoncernen är ett av Europas ledande logistik- och transportföretag inom transporter av flytande gods. Koncernen har totalt 4500 anställda över hela världen. Arbetsuppgifter Arbetet innebär att med tung lastbil och släp hantera och leverera drivmedelsprodukter för HOYER's räkning åt våra kunder. Arbetet bedrivs i form av skiftgång med både dag och nattpass. Vi har en modern bilpark med ett datoriserat leveranssystem. Vi sätter säkerhetstänkandet främst och står för tillförlitlighet och trygghet! Utbildning/Erfarenhet: Du har: . kört lastbil och släp i minst tre år, helst tankbil . giltigt ADR för tank. (Om ej kan ev. utbildning diskuteras) . ett strukturerat och ansvarsfullt sätt och sätter säkerheten främst
Företag: HOYER Svenska AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Tankbilsförare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tankbilsförare sökes

Frisör
Kort beskrivning av företaget: Frisörsalong som jobbar med dam och herrklippning, färg , slingor samt permenent . Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker en person som har erfarenhet av dam och herrklippning samt färg, slingor och permanent. Arbetstider är hel- eller deltid.
Företag: Tegelvikshårsalong
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör jobb, Frisör Stockholm, Frisör Tegelvikshårsalong
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör


Sök lediga jobb L��karsekreterare, Vilhelmina

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se