L��karsekreterare jobb - lediga jobb

L��karsekreterare jobb L��karsekreterare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: L��karsekreterare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: L��karsekreterare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Transportledare Entreprenadmaskiner- Sigtuna

  2. Insplanet söker drivna försäkringsförmedlare!- Stockholm

  3. Textilslöjdlärare på Råbyskolan- Upplands-Bro

  4. Personlig assistent på heltid till 24 årig kille i Norra Stockholm- Solna

  5. Lärare i franska åk 6-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

  6. Lärare i bild åk 4-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

  7. Lärare i textilslöjd åk 3-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

  8. Elevstödjare särskild undervisningsgrupp- Sundbyberg

  9. Chef för att utveckla mekanikavdelningen i Stockholm- Stockholm

  10. Operationssjuksköterska, Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Transportledare Entreprenadmaskiner
Vi erbjuder dig, med god branschvana och branschkännedom, att bli del av vårt team som arbetar med transportledning. Märsta Förenade Åkeriföretag AB söker dig som tillsammans med oss vill arbeta med planering och koordinering med fokus Entreprenadmaskiner och som på sikt vill anta en kombinerad roll mot sälj. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på huvudkontoret i Arlandastad. I din roll kommer du att arbeta med transportplanering och transportledning av den löpande verksamheten. Med fokus på entreprenadmaskiner kommer du att svara för planering och koordinering av våra maskiner ute i verksamheten. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. ordermottagning, registrering, kundmottagning, prissättning och administration. På sikt ser vi möjlighet till att tjänsten utvecklas mot en kombinerad roll där du får arbeta med såväl transportledning som sälj och relationsbyggande. Som transportledare har du direktkontakt med både kunder och åkare, du är dessutom en konsulterande person gentemot säljavdelningen och övrig administration. Uppdragsgivare: Märsta Förenade Åkeriföretag AB Ort: Arlandastad Omfattning: Heltid. Kvalifikationer: Vi söker dig med god branschvana och -kännedom. Du behöver inte ha arbetat i denna roll tidigare men däremot vill vi att du har god kunskap inom verksamhetsområdet. Kännedom om specialtransporter är meriterande. En skicklig administrativ förmåga fordras för att vara lyckosam i tjänsten, liksom god datavana samt goda kunskaper i det svenska språket. För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil. Vi ser med fördel på att du trivs med telefon och dator som arbetsredskap och med kundkontakt som stor del av arbetet. Personliga egenskaper som vi efterfrågar är problemlösningsförmåga samt förmåga att koordinera och prioritera ditt arbete. För att nå framgång i arbetet behöver du vara skicklig på att hålla många bollar i luften och finna optimerade lösningar för kunder och åkare. Du bör vidare har lätt för att samarbeta med både kunder och med kollegor. Då arbetstempot periodvis är mycket högt behöver du vara stresstålig som person. För tjänsten kommer dina personliga egenskaper att väga tungt! I denna rekrytering samarbetar vi med Proffice. Välkommen med din ansökan via www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ] senast den 31 juli 2013. Vid frågor vänligen kontakta Jennie Eklund, jennie.eklund@proffice.se [ mailto:jennie.eklund@proffice.se ] alternativt Jan Bengtson, jan.bengtson@proffice.se [ mailto:jan.bengtson@proffice.se ] Organisations-/företagsbeskrivning: Märsta Förenade Åkeriföretag AB bedriver transporter såväl inom Bygg- och anläggningsbranschen som inom Bud och distribution. Vi förfogar även över ca 65 entreprenadmaskiner, har egen bergtäkt och återvinning samt bedriver lager- och terminalverksamhet vid vår fastighet i Arlandastad. Vi omsätter ca.400 mkr och gynnas av vårt geografiskt goda läge mellan Stockholm och Uppsala och har idag 25 anställda på kontoret.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Transportledare Entreprenadmaskiner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Transportledare Entreprenadmaskiner

Insplanet söker drivna försäkringsförmedlare!
AddMan Bemanning AB grundades 2008. Sedan vår start har vi etablerat långsiktiga relationer med kunder och personal med fokus på bemanning och rekrytering. Som anställd hos AddMan tillhör du en bred och växande organisation där vi gemensamt uppnår dina mål i karriären! Vår vision är att verka som en förlängd arm till våra kunder vid rekrytering och bemanning där vi är flexibla och kostnadseffektiva utan att tumma på slutresultatet! Insplanet är Sveriges ledande förmedlare av försäkringar till konsumenter och driver en av Sveriges största jämförelsetjänster genom www.insplanet.com. Bolagets affärsidé är att erbjuda privatpersoner jämförelser, rådgivning och köp av produkter och tjänster inom privatekonomi. Insplanets aktie är noterad på NASDAQ OMX First North. För Insplanets räkning söker vi nu drivna personer som vill utvecklas till försäkringsrådgivare. Som anställd hos Insplanet har du mycket goda möjligheter att utvecklas till en toppsäljare och göra karriär hos ett etablerat och framgånsrikt bolag som sedan 1999 försett det svenska folket med prisvärda försäkings lösningar! Är du rätt person erbjuds du: * En försäkrings utbildning i toppklass * Garanti lön och mycket god provision * Stort kundflöde, vi kontaktar de som vill har vår hjälp. * Mix av fast och rörlig lön där goda resultat belönas! * Centralt belägen lokal på Östermalm. * En säljstimulerande miljö med drivna, ambitiösa medarbetare där tävlingar varvas med roliga events * Mycket goda utvecklings möjligheter! De flesta av nuvarande cheferna på bolaget har börjat som säljare! Vi söker dig som: * Är driven med hög energinivå! * Har viljan att vara bäst och ständigt utvecklas som affärsman/affärskvinna * Har ett brinnande intresse för att skapa och göra affärer * Gärna har arbetat med försäljning (meriterande men inte avgörande) * Tycker det är kul att kunna tjäna mycket pengar och samtidigt ha kul på jobbet! Stämmer DU in på ovanstående? Skicka oss då din ansökan där du bifogar ditt CV, foto samt presentation. Då tjänsterna skall tillsättas under Augusti sker intervjuer löpande! Eventuella frågor/funderingar kring tjänsten besvaras av Caisa Linde på 0729-696 821
Företag: Addman Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Insplanet söker drivna försäkringsförmedlare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Insplanet söker drivna försäkringsförmedlare!

Textilslöjdlärare på Råbyskolan
På Råbyskolan går cirka 220 elever och här arbetar cirka 30 personal, från f-klass till år 5 samt fritidshem.  Tillträde: 13 augusti 2013 under förutsättning att erforderliga beslut fattats. Omfattning: 60% Arbetsuppgifter: Vi söker en pedagog med en positiv grundsyn som tar ansvar för att skapa goda lärandemiljöer. Du tar ansvar för textilslöjden och leder eleverna i slöjdprocessen.  Kvalifikationer: Adekvat behörighet. Erfarenhet i yrket är meriterande men inget krav.  Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökanden som bidrar till detta. Fackliga företrädare nås via kommunens växel 08-581 69000. Välkommen med din ansökan, dock senast 2013-08-04. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Rekryteringsföretag undanbedes i samband med denna annons. När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
Företag: Upplands-Bro kommun
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Textilslöjdlärare på Råbyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textilslöjdlärare på Råbyskolan

Personlig assistent på heltid till 24 årig kille i Norra Stockholm
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Personlig assistent på heltid till 24 årig kille i Norra Stockholm Vi söker nu en personlig assistent till en rullstolsburen kille som är 24 år och boende i Solna. Han är en glad och positiv kille som studerar på Universitet och har brinnande intresse för historia och sport. Han gillar att hitta på aktiviteter både i hemmet och ute på stan. Vi söker dig som tycker arbete med människor är stimulerande. Vi vill att du är lyhörd, tålmodig, ärlig och uppriktig samt har en stor portion humor. Det är viktigt att du är punktlig, flexibel samt att du vågar vara dig själv. Vi ser gärna manliga sökanden i åldern 25-35 år. Erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Startdatum: 2013-08-01   Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort och tillgång till egen bil är meriterande. Arbetstid / Varaktighet: Varierande vardagar, och helg. Ca 40 timmar per vecka. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Malin Tidbeck Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent på heltid till 24 årig kille i Norra Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent på heltid till 24 årig kille i Norra Stockholm

Lärare i franska åk 6-9 Grönkullaskolan
Du siktar högt. Och har fötterna på jorden. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som lärare i franska kommer du undervisa våra elever i åk 6-9 i språkval franska. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i franska för grundskolans senaredel. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Framförallt bild eller slöjd. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på deltid (ca 40%). Tillträde 130812. Ansök senast den 130809. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska åk 6-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska åk 6-9 Grönkullaskolan

Lärare i bild åk 4-9 Grönkullaskolan
Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som lärare i bild kommer du undervisa våra elever i åk 4-9 i ämnet bild. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i bild för grundskolans senaredel. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Framförallt franska eller slöjd. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på deltid (ca 50%). Tillträde 130812. Ansök senast den 130809. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i bild åk 4-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i bild åk 4-9 Grönkullaskolan

Lärare i textilslöjd åk 3-9 Grönkullaskolan
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som Lärare i franska kommer du undervisa våra elever i åk 3-9 i textilslöjd. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i slöjd för grundskolan. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Framförallt bild eller franska. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på deltid (ca 50%). Tillträde 130812. Ansök senast den 130809. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd åk 3-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd åk 3-9 Grönkullaskolan

Elevstödjare särskild undervisningsgrupp
Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi. Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Vår målsättning i samverkansklassen och samundervisningsgruppen är att ge eleverna nödvändiga kunskaper, utveckla deras sociala förmåga och att stärka deras självförtroende. Den övergripande målsättningen för alla våra särskilda undervisningsgrupper är att skapa förutsättningar för barnen att utvecklas optimalt utifrån sin individuella förmåga. Pedagogiken är individuellt anpassad utifrån elevernas svårigheter/styrkor. Schema med bildstöd används för att visa dagliga aktiviteter. Vi följer läroplanen för grundskolan och varje elev har en individuell utvecklingsplan. Klassrummen är möblerade med en avgränsad arbetsplats för varje elev vilket gör det möjligt att arbeta i lugn och ro. Vi har bl.a samarbete med BUP. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som elevstödjare kommer du att tillsammans med ansvarig specialpedagog/lärare genomföra den planerade undervisningen med eleverna under skoltid. Att vid behov arbeta självständigt med 1-2 elever. Ge stöd till eleverna när de är integrerade i sin ordinarie klass i t e x idrott och slöjd. Som person behöver du vara stresstålig, ha stort tålamod och vara tydlig och ha förmåga att sätta gränser. Du gillar utmaningar och vill ha kul på jobbet. Du är engagerad, lyhörd och ambitiös och har ett brinnande intresse för barn med särskilda behov. I dina arbetsuppgifter ingår också tjänstgöring på fritids/fritidsklubb på eftermiddagen med några av våra elever. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med elever främst i de yngre skolåren F-5. Erfarenhet av elever med psykosociala diagnoser och beteendeproblematik t.ex. av barn med autism och ADHD. Du får gärna ha intresse för utomhuspedagogik. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på heltid. Tillträde 130812. Ansök senast den 130809. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Elevstödjare särskild undervisningsgrupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevstödjare särskild undervisningsgrupp

Chef för att utveckla mekanikavdelningen i Stockholm
På Etteplans kontor i Stockholm arbetar vi främst inom Mekanik, Beräkning&Simulering, Systems Engineering, Projektledning, Regulatorska frågor och Batteriteknik. Vi är framför allt verksamma inom Flyg & Försvar, Industri, Konsument, Fordon och Medicinteknik. På kontoret har vi spetskompetens inom ett antal områden och arbetar med gemensamma projekt tillsammans med våra kollegor i Sverige, Finland, Holland och Kina. Hos oss blir du lyssnad på och respekterad. Med samarbete och en öppen dialog som grund blir du del av en kreativ, internationell företagskultur som ständigt erbjuder nya vägar att utvecklas. Arbetsbeskrivning Vi söker en chef för mekanikavdelning till vårt kontor i Stockholm som har till uppgift att utveckla gruppen och erbjudandet ut mot marknaden i Stockholm/Uppsalaregionen. Gruppen består idag av 9 personer och har en bredd som täcker området från konsumentprodukter till tyngre industritillämpningar. Din utmaning blir att etablera Etteplan på marknaden i regionen och utveckla gruppens storlek och kompetens för att på ett bra sätt möta våra kunders behov. I vårt erbjudande mot våra kunder ingår även åtaganden av såväl hela produktutvecklingsuppdrag och arbetspaket som involverar våra kollegor i Kina. Som chef för mekanikavdelningen kommer du att ingå Stockholmskontorets ledningsgrupp och bidrar till kontorets utveckling. Du förväntas dessutom bygga ett nätverk inom Etteplankoncernen så att vi gemensamt kan nå framgång som bolag. Kompetens I grunden har du en högskoleutbildning inom mekanik och har arbetat minst fem år efter examen. Under åren har du fått ett stort kontaktnät i branschen och regionen och har också sett och provat olika roller inom konstruktionsarbetet. Du har sedan tidigare någon form av ledarerfarenhet, t.ex. som teamledare, projektledare eller chef och känner att du nu är redo att ta ett steg i din karriär och fullt ut få nyttja din bredd av talanger. Du har ett genuint intresse för teknik och människor, men också för att arbeta med att bidra till våra kunders framgång. Att du har ett driv och intresse för affärer och säljarbete ser vi som en självklar egenskap och gärna att du har erfarenhet av detta. Som person värdesätter vi att du är utåtriktad, ansvarstagande, gillar att arbeta tillsammans med andra och har ett stort teknikintresse. Ansökan Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande. Om företaget Etteplan är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden och det största och äldsta nordiska konsultföretaget i Kina. Etteplan är ett finskt börsnoterat företag och har i dagsläget ca 1 800 anställda i Finland, Sverige, Nederländerna och Kina. År 2012 hade Etteplan en omsättning på 134,5 miljoner (EUR). Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor. Denna annons ligger ute under semesterperioden vilket innebär att rekryteringsprocessen kommer att bli något fördröjd. Vi hoppas att du har överseende med detta. Du kommer att få återkoppling senast under andra halvan av augusti. Vi önskar dig en trevlig sommar!
Företag: Etteplan Industry AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Chef för att utveckla mekanikavdelningen i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef för att utveckla mekanikavdelningen i Stockholm

Operationssjuksköterska, Stockholm
Xtra Sverige AB Om oss Xtra personal är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Vi är auktoriserade och erbjuder bemanning av framförallt Läkare och Sjuksköterskor till privata aktörer, kommuner och Landsting. Vi ingår i Xtra personell-Group, grundades år 1995 och har kontor bla i Göteborg, Stockholm och Oslo. Koncernen ägs av holländska Centric. Våra affärsområden är IT, Informationsförvaltning, Ekonomi, Administration och Care. Xtra personal erbjuder goda arbetsvillkor och en spännande variation av uppdrag över hela vårt vackra land på sjukhus, kommuner eller privata kliniker - allt vad hjärtat begär! Långa eller korta uppdrag, dygnets alla timmar, Xtra personal Care är tillgänliga dygnet runt årets alla dagar. Tack vare våra ambitiösa, fokuserade och glada medarbetare har vi ett gott renommé och ser en stadig ökning av antalet uppdrag - därför söker vi dig som vill jobba med oss på vårat team! Om företaget Dina arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu operationssjuksköterska med minst två års erfarenhet för längre uppdrag i Stockholm. Uppdragsstart i början av september. Sedvanliga arbetsuppgifter för operationssjuksköterska på operation. Kontakta oss för mer information! Vi står för boende och resor vid behov. Din profil Operationssjuksköterska. Vikt lägges även på personlig lämplighet. Vi ser framemot att höra av dig!
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Operationssjuksköterska, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operationssjuksköterska, Stockholm


Sök lediga jobb L��karsekreterare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se