LBi SVERIGE AB, Malmö jobb - lediga jobb

LBi SVERIGE AB, Malmö jobb LBi SVERIGE AB, Malmö jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: LBi SVERIGE AB, Malmö. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: LBi SVERIGE AB, Malmö. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. EpiServer-Redaktör- Malmö

  2. Teknisk produktionsledare/Release Manager- Malmö


Mer beskrivning

EpiServer-Redaktör
LBi söker nu en redaktör, med ansvar för att koordinera, planera och hantera alla EPiServer-relaterade aktiviter på daglig basis. Du har djupgående kunskaper och expertis om EPiServer utifrån ett redaktörsperspektiv. ? ?Du som söker är ansvarstagande, öppen, noggrann, har en utvecklad samarbetsförmåga och tar egna initiativ. Ditt arbete blir omväxlande i en kreativ och teknisk miljö. Dina arbetsuppgifter: · Hantera alla redaktörsaktiviteter i EPiServer (skapa sidor, kopiera sidor, lägga till innehåll m.m.). · Ansvara för produktion av all relaterad dokumentation (handböcker, guider, versionsinformation m.m.) och säkerställa att denna uppdateras löpande vid behov. · Ansvara för EPiServer- relaterad administration. · Ansvara för all användarhantering. · Ansvara för all intern och extern utbildning. · Delta i planeringen av kommande releaser med projektledare och teknisk ansvarig. · Vara delaktig vid marknadsutrullning av lösning baserad på EPiServer. · Hantera supportärenden. Din profil: · Erfarenhet av arbete med EPiServer. · Ett par års erfarenhet av webbproduktion med internationella kunder och vana vid att arbeta med flerspråkslösningar. · Erfarenhet av konsultuppdrag gentemot globala kunder. · Förmåga att arbeta självständigt mot tighta deadlines och kunna prioritera moment och uppgifter i flera produktioner på samma gång. · Förmåga att skapa och strukturera en projektplan. · Möjlighet att ta uppdrag som löper under olika tidsperioder. · Förmåga att uttrycka dig väl i skrift på svenska och engelska. Personer vi tycker om extra mycket: · Smarta, roliga och ansvarstagande personer som vill arbeta mot ett gemensamt mål och ha roligt under tiden. · Kreativa problemlösare med passion för det digitala. OM LBi LBi är en fullservice, digital kommunikationsbyrå och del av ett av de största digitala nätverken i världen. Vi finns på Brogatan i Malmö och arbetar i nära samarbete med våra kollegor i Göteborg. Stockholm, Köpenhamn och Trondheim med kunder som Volvo, Ikea, SCA, Reebok, Mærsk och Swedbank. LBi är en del av Publicis Group med systerföretag som Starcom, Razorfish, Saatchi & Saatchi och Leo Burnett. För mer info om LBi, vänligen besök vår webbsida www.lbi.com/se. INTRESSERAD? Välkommen med din ansökan snarast, eftersom intervjuer sker löpande.
Företag: LBi SVERIGE AB, Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga EpiServer-Redaktör jobb, EpiServer-Redaktör Malmö, EpiServer-Redaktör LBi SVERIGE AB, Malmö
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EpiServer-Redaktör

Teknisk produktionsledare/Release Manager
LBi söker nu en teknisk produktionsledare/Release Manager med ansvar för releaseplanering, att stötta projektledaren under produktionsfasen samt all hantering av ärendehanteringssystemet JIRA. Arbetsuppgifter Ditt arbete blir omväxlande i en kreativ och teknisk miljö. Fokusområden: - Övergripande ansvarig för administrationen under utvecklingsprocessen i JIRA. - Ansvara för releaseprocess och -planering. - Säkerställa att produktion sker enligt projekt och tidsplan. - Ansvara för löpande uppdatering av projektets issue-logg. - Ansvara för produktion av releasedokumentation (handböcker, guider, versionsinformation m.m.) och säkerställa att denna uppdateras löpande vid behov. - Identifiera scope-förändringar under pågående utveckling och kommunicera dessa till projektledare/teknisk lead. - Assistera vid tids- och kostnadsestimering. - Ge input från release/maintenance-perspektiv vid nyutveckling. - Hantera supportärenden. Din profil Den vi söker är ansvarstagande, öppen, noggrann, har en utvecklad samarbetsförmåga och tar egna initiativ. Du uppfyller även följande: - Ett par års erfarenhet av teknisk produktionsledning och webbproduktion med internationella kunder. - Vana vid att arbeta med flerspråkslösningar. - Erfarenhet av arbete med EPiServer. - Erfarenhet av arbete med JIRA eller motsvarande. - Erfarenhet av konsultuppdrag gentemot globala kunder. - Förmåga att arbeta självständigt mot tighta deadlines och kunna prioritera moment och uppgifter i flera produktioner på samma gång. - Förmåga att skapa och strukturera en projektplan. - Möjlighet att ta uppdrag som löper under olika tidsperioder. - Erfarenhet av backend-lösningar är ett plus. Personer vi tycker om extra mycket: Smarta och roliga personer som vill arbeta mot ett gemensamt mål och ha roligt under tiden. ?Kreativa problemlösare med passion för det digitala. OM LBi LBi är en fullservice, digital kommunikationsbyrå och del av ett av de största digitala nätverken i världen. Vi finns på Brogatan i Malmö och arbetar i nära samarbete med våra kollegor i Göteborg. Stockholm, Köpenhamn och Trondheim med kunder som Volvo, Ikea, SCA, Reebok, Mærsk och Swedbank. LBi är en del av Publicis Group med systerföretag som Starcom, Razorfish, Saatchi & Saatchi och Leo Burnett. För mer info om LBi, vänligen besök vår webbsida www.lbi.com/se. INTRESSERAD? Välkommen med din ansökan snarast, eftersom intervjuer sker löpande. Märk ansökan 'teknisk PL'. Skicka din ansökan till ansokan@lbi.com.
Företag: LBi SVERIGE AB, Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk produktionsledare/Release Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk produktionsledare/Release Manager


Sök lediga jobb LBi SVERIGE AB, Malmö

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se