LEDANDE MONTÖR jobb - lediga jobb

LEDANDE MONTÖR jobb LEDANDE MONTÖR jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: LEDANDE MONTÖR. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: LEDANDE MONTÖR. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ledande montör - Stål- och glasentreprenader- Sundbyberg

 2. Ledande montör och servicemontör till Karlskrona- Karlskrona

 3. LEDANDE MONTÖR- Varberg

 4. LEDANDE MONTÖR- Halmstad

 5. Tekniker/ledande montör fiber/opto/fastighetsnät Kristianstad- Kristianstad

 6. Ledande montör med flexibilitetsförmåga- Göteborg

 7. Ledande montörer El i Tranås & Nässjö- Tranås

 8. Ledande montör, El- Landskrona

 9. Ledande montörer El till Karlstad- Karlstad

 10. Driven Ledande Montör till Stockholm- Stockholm

 11. Ledande montör till bredbandsföretag- Uppsala

 12. Ledande montör till Kran och Hiss Umeå- Umeå

 13. Ledande montör / Elektriker till Åkersberga- Stockholm

 14. Ledande montör / Elektriker till norrort- Österåker

 15. Ledande montör- Luleå

 16. Ledande montör inom mekanik- Göteborg

 17. Driven Ledande Montör till Stockholm- Stockholm

 18. Ledande montör/arbetsledare till Sundsvallsregionen- Sundsvall

 19. Ledande montör- Göteborg

 20. Arbetsledande montör - Glas & metallpartier- Sundbyberg

 21. Ledande montör/elektriker Göteborg- Göteborg

 22. Ledande montörer el- Stenungsund

 23. Driven Ledande Montör till Stockholm- Stockholm

 24. Ledande Montör Svagström- Stockholm

 25. Ledande montör i Luleå- Luleå

 26. Ledande montör- Bollnäs

 27. Ledande montör El- Göteborg

 28. Elektriker/ledande montör- Landskrona

 29. 1-2 st Ledande montörer- Kalix

 30. Ledande montör ventilation till Örebro- Örebro

 31. Ledande montör till KS anställes omgående- Stockholm

 32. Ledande montör- Höganäs

 33. Prenad i Halmstad söker elektriker/ledande montör- Halmstad

 34. Ledande montör El- Göteborg

 35. Ledande montör / Elektriker- Stockholm

 36. Driven Ledande Montör till Stockholm- Stockholm

 37. Rörmokare - Ledande Montör- Stockholm

 38. Ledande montör Ventilation Kalmar - Installation- Kalmar

 39. LEDANDE MONTÖR EL- Vara

 40. Ledande montör/snickare- Ospecificerad arbetsort


Mer beskrivning

Ledande montör - Stål- och glasentreprenader
Lundgren Smide AB är inne i ett spännande skede av tillväxt och förändring. Vill du anta nya utmaningar? Följ då med oss in i framtiden och var med och påverka utvecklingen. Byggnads- och designsmide är vårt arv och grunden till de stål- och glaskonstruktioner som vi med fördel tillhandahåller kunder inom byggsektorn, fastighetsägare och offentlig förvaltning. Lundgrens projekterar, producerar, levererar och monterar helheten i en stål- och glasentreprenad, från det bärande stålet till metallpartier, fönster, dörrar, skjut- och vikpartier samt olika glaskonstruktioner. Vi behöver nu förstärka vår montageorganisation där du kommer att ingå i ett smides- och montageteam med 28 kollegor. Vi söker dig som har yrkeserfarenhet av stål- och glasentreprenader i rollen som ledande montör. Vi vill att du är med och utvecklar Lundgrens framtid genom din drivkraft och kompetens inom stål- och glasentreprenader. Vi söker dig som har: Drivkraft, vilja och rätt inställning. Yrkeserfarenhet inom stål- och glasentreprenader som ledande montör där smideskompetens är meriterad. Minst gymnasial utbildning eller motsvarande yrkesutbildning. Goda referenser från tidigare arbetsgivare. B-körkort Vem är du? Du kombinerar genuint hantverkskunnande och kvalitetsmedvetenhet med stor vilja att utveckla och utvecklas. Din passion för stål- och glasentreprenader leder till att du inte låter saker och ting falla mellan stolarna. Din yrkeserfarenhet gör det självklart för dig att hanterar och utför branschens ställda krav på kvalitetsdokumentation, egenkontroller, ÄTA rapportering och säkerhetskrav. Din drivkraft och inställning leder till mycket god sammanhållning i gruppen såsom hos kunder och leverantörer. Du söker nya utmaningar samtidigt som du utvecklar och effektiviserar ditt och andras arbete. Tror du att du har det som krävs och är stolt över din yrkeskompetens, då skall du vara med att utveckla och driva vår montageorganisation framåt. Vi erbjuder dig: En spännande och utvecklande framtid hos Lundgren Smide AB där yrkesstoltheten är det vi gemensamt delar. Vi erbjuder frihet, eget ansvar och en bra arbetsmiljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: Som ledande montör kommer du framför allt att leda våra stål- och glasentreprenader. Du kommer vara delaktig vid montageberedning tillsammans med projektledare. Du ansvara för att kvalitetsdokumentation efterföljs och fungerar på projekten samt att montagesamordningen fördelas och fungerar. Du kommer vara delaktig i samtliga montagemoment och svara för att högsta kvalitet efterföljs. Du kommer att ha kontakt med våra projektledare samt arbetsledning ute på byggarbetsplatserna. Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande med omgående tillträde. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast 2013-08-16. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Magnus Bergman, verksamhetschef/vice VD 0739-73 46 02, e-post: magnus@smide.com
Företag: Lundgrens smide
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör - Stål- och glasentreprenader jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör - Stål- och glasentreprenader

Ledande montör och servicemontör till Karlskrona
Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjligheter att utvecklas inom företaget. Vi söker såväl ledande montör som servicemontör till Karlskrona. Du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar underordnad projektledaren och ansvarar för: •    Att leda och fördela arbetet på arbetsplatsen. •    Att läsa in och följa kontrollplaner för entreprenaden. •    Att sörja för avdelningens/projektets merförsäljning. Information och ansökan Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Christer Fröberg på  010 472 44 47. Välkommen med din ansökan senast den 10 augusti! Om oss Imtech Nordic är en komplett teknik- och installationspartner, som med omkring 5 500 medarbetare och en sammanlagd omsättning på närmare 7 miljarder kronor, är en ledande aktör på den nordiska marknaden. Företaget utgörs av Imtech VS-teknik, Imtech Elteknik och Imtech Ventilation och finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland.    Imtech Nordic är en del av Imtech N.V. som med cirka 29 000 medarbetare och en omsättning på cirka 5,1 miljarder euro är ett av Europas största teknik- och serviceföretag.
Företag: Imtech Örebro AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör och servicemontör till Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör och servicemontör till Karlskrona

LEDANDE MONTÖR
Elajo koncernen finns idag representerad på ett 40-tal orter i framförallt södra Sverige. Våra ca 1 000 anställda inom verksamhetsområdena El & Energiteknik och Mekanik/Energi omsätter tillsammans ca 1 miljard. El & Energitekniks verksamhet omfattar installationer och service inom områdena; kraft, belysning, tele, automation, värme, kyla, data, service, fastighetsdrift och ventilation samt energibesparing. El & Energiteknik omsätter ca 700 MSEK Till vår avdelningar i Varberg söker vi ny medarbetare: L E D A N D E M O N T Ö R Vi söker ledande montör som ska arbeta med större entreprenader. Du som söker har erforderlig el-utbildning och har arbetat några år som ledande montör eller liknande. Som person bör du ha bra samarbetsförmåga, vara noggrann och van att ta egna initiativ. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och att du har ett strukturerat arbetssätt. Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov. ANSÖKNINGARNA KOMMER ATT BEHANDLAS LÖPANDE!
Företag: Elajo El & Energiteknik AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga LEDANDE MONTÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEDANDE MONTÖR

LEDANDE MONTÖR
Elajo koncernen finns idag representerad på ett 40-tal orter i framförallt södra Sverige. Våra ca 1 000 anställda inom verksamhetsområdena El & Energiteknik och Mekanik/Energi omsätter tillsammans ca 1 miljard. El & Energitekniks verksamhet omfattar installationer och service inom områdena; kraft, belysning, tele, automation, värme, kyla, data, service, fastighetsdrift och ventilation samt energibesparing. El & Energiteknik omsätter ca 700 MSEK Till vår avdelningar i Halmstad söker vi ny medarbetare: L E D A N D E M O N T Ö R Vi söker ledande montör som ska arbeta med större entreprenader. Du som söker har erforderlig el-utbildning och har arbetat några år som ledande montör eller liknande. Som person bör du ha bra samarbetsförmåga, vara noggrann och van att ta egna initiativ. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och att du har ett strukturerat arbetssätt. Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov. ANSÖKNINGARNA KOMMER ATT BEHANDLAS LÖPANDE!
Företag: Elajo El & Energiteknik AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga LEDANDE MONTÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEDANDE MONTÖR

Tekniker/ledande montör fiber/opto/fastighetsnät Kristianstad
Eltel Networks är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. I Sverige har vi cirka 1 850 anställda fördelade över hela landet. Eltel Networks i Sverige är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och 14001:2004. Samhället behöver oss. Vi behöver dig. Det moderna samhället är beroende av el och tele. Vi är beroende av dig som vill säkra tillgängligheten i dessa livsviktiga nät. Som marknadsledare går vi i bräschen för den nya Infranetbranschen, som kombinerar el och tele, vilket ger unik möjlighet till innovation och nya effektivare arbetssätt. Fixed Telekom söker tekniker/ledande montör till Nät & Bredband i Kristianstadsområdet. Du erbjuds en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att jobba som fälttekniker och ledande montör inom bygg/installation/felavhjälpning/drift och underhåll av i huvudsak fibernät men även kopparnät inklusive utrustning mot kund. Du kommer att arbeta i team där flexibilitet och samarbete är hörnstenar och där du som ledande montör är Teamchefens och projektledarens förlängda arm på fältet. Du ansvarar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar. Du har                                                                                                                                              * 3-årig gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller motsvarande * Erfarenhet som ledande montör i fält                                                                                 * Erfarenhet av koppar- och fibernät * Erfarenhet av att läsa och tolka arbetshandlingar/nätdokumentation * Erfarenhet av att arbeta med utrustning/instrument samt PC-baserade stödsystem * Goda kunskaper i engelska * Körkort B Meriterande * Kännedom om telenätets uppbyggnad * Erfarenhet av anläggnings-/entreprenadverksamhet                                       * El-behörighet Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och jobbar självständigt. Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt. Du är noggrann, intresserad av utmaningar och beredd att jobba inom olika teknikområden. Du är flexibel och ger god service och kvalitet i våra kunduppdrag och fullgör dina arbetsuppgifter på ett affärsmässigt sätt. Vi ser gärna både kvinnor och män som sökande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Ottosson på 044-18 48 48. För fackliga frågor kan du ta kontakt med Unionen Mats Johansson,0920-248872 och SEKO Jonny Andersson 0470-74 80 63
Företag: Eltel Networks Infranet AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniker/ledande montör fiber/opto/fastighetsnät Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniker/ledande montör fiber/opto/fastighetsnät Kristianstad

Ledande montör med flexibilitetsförmåga
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Arbetet är placerat ute hos vår kund, i Göteborgstrakten. Du kommer bland annat att arbeta med installationsarbete inom nyproduktion och ombyggnation. Som ledande montör kommer du ha ansvar för ett antal personer på arbetsplatsen och arbetat kräver mycket ansvar, kvalitetssäkran och flexibilitet. Vem är du? Du ska vara självgående installationselektriker och har en bred erfarenhet inom elektrikeryrket. Du bör ha arbetat i branschen i minst 4-5 år och det är viktigt att du har arbetat i rollen som ledande montör tidigare. Som person är du mycket ansvarstagande, pedagogisk och driven. Du bör även vara van vid kundbemötande och vara social och positiv. Vad kan vi erbjuda dig? Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF, samt goda möjligheter att utvecklas inom Manpower El & Tele. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Ansökningar mottages endast via länken nedan. Vid frågor kontakta maria Siirak på telefon 031-61 72 32. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Manpower
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör med flexibilitetsförmåga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör med flexibilitetsförmåga

Ledande montörer El i Tranås & Nässjö
”Jag valde Bravida för att det är en stor koncern som sträcker sig över hela landet. Det finns en enorm kompetens, vilket känns tryggt”. Så här beskriver en medarbetare sitt arbete. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är denna tjänsten något för dig.  Dina arbetsuppgifter Som ledande montör på Bravida är du länken mellan projektledaren och arbetslaget. Dina arbetsuppgifter består framförallt av att driva våra entreprenader som ledande montör och du har ansvar för inköp av material och samordning av övriga montörers tidrapportering. Utöver detta kommer du även att arbeta med det dagliga installationsarbetet. Du har kontakter med beställare, konsulter, kontrollanter samt leverantörer. Vi erbjuder dig Vill du arbeta med fastigheters livsgivande funktioner, såsom energi, värme, vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats med spännande uppgifter. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service ger Bravida fastigheter liv. Som en del av Bravida har du möjlighet att utvecklas och växa inom koncernen, vi är beredda att satsa på dig. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, tillgång till fjällstuga. Vem är du? Vi söker dig som har teknisk utbildning eller flerårig erfarenhet som ledande montör med mångårig erfarenhet av installationsarbete. Du har god kunskap om projektekonomi. Har du dessutom kunskap i entreprenadjuridik och kollektivavtal ser vi det som meriterande. Som person är du uthållig, strukturerad och resultatorienterad. Du behöver ha förmågan att se möjligheter i projekt och klarar av att leda teamet så att projekten slutförs. Varmt välkommen med din ansökan senast den 16 september. För att söka denna tjänst klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personliga brev. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer om oss och Följ oss på Facebook/Bravida Sverige Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom tre övergripande teknikområden: el, vs och ventilation. De tre teknikområdena inkluderar även tjänster inom modern fastighetsdrift, system för brand- och säkerhetsteknik, sprinkler, kyla, projektledningstjänster för bygg och fastighetsbranschen samt service. Bravida har kontor på 150 orter i Sverige, Norge och Danmark.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Tranås
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montörer El i Tranås & Nässjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montörer El i Tranås & Nässjö

Ledande montör, El
Jelmo El AB är tillsammans med systerföretaget Lindsténs Elektriska AB ett helägt familjeföretag. Koncernens omsättning uppgår till 155Mkr, koncernen har 125 anställda. Verksamheten omfattar konsultation och elinstallationer för ett brett kundsegment inom service, entreprenader, industri, fastighetsautomation, energi samt butik. Koncernen har kontor i Tomelilla, Simrishamn, Sjöbo, Ystad, Lund och Landskrona. Betydande verksamhet bedrivs även i Skurup, Hörby, Eslöv, Svedala, och Malmö. Vi söker Dig som vill ingå som en viktig länk i ett trevligt arbetslag med mycket kunskap. Arbetsuppgifterna finns både inom ny- och ombyggnation. Det krävs att Du har ECY-certifikat, god erfarenhet av liknande arbete och förmågan att vara den sammanhållande länken. B- körkort är ett krav. Välkommen med din ansökan senast den 22 september till jelmo@jelmo.se. Rekryteringen sker kontinuerligt. Vid frågor ring: Magnus Olsson Arbetschef Tel: 0418-449988 magnus.olsson@jelmo.se
Företag: Jelmo El AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör, El jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör, El

Ledande montörer El till Karlstad
YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Arbetsuppgifter Vi söker nu tre ansvarsfulla och drivna elektriker till vår filial i Karlstad. Enheten består idag av 35 personer och arbetar främst med elinstallationer inomn industri och byggentreprenader. Som ledande montör på Caverion kommer du främst att arbeta i projekt inom installationsentreprenader men även vid behov inom industin. Tjänsten som elektriker på Caverion innebär ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. I rollen ingår även • Daglig kontakt med kunder • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder • Planering och fördelning av arbetet • Återrapportering till kund • Tätt samarbete med projektledaren Kompetens • Elteknisk utbildning • Ett par års erfarenhet av arbete som ledande montör el inom bygg och fastighetsprojekt. • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter • Som person är du ordningsam, social och serviceminded • B-körkort • Stor vikt läggs vid att du är positiv och lösningsorienterad. Varför Caverion? YIT blev Caverion den 1 juli 2013. Caverion Sverige AB har cirka 4000 medarbetare på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Vill du veta mer? Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring Karl Simonsson, tel. 054-556215. Facklig företrädare är  Mikael Björklund, tel. 070-2200616 Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes Vill du bli en i teamet? Din ansökan vill vi ha senast den 19 november 2013.
Företag: Caverion Sverige AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montörer El till Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montörer El till Karlstad

Driven Ledande Montör till Stockholm
Om DAHLBERG Vi är en totalentreprenör som erbjuder kompletta lösningar inom arkitekt-, bygg-, och inredningstjänster. Målet är att erbjuda er möjligheten att våga tänka mer individuellt vid renoveringen samtidigt som vi tar ett helhetsansvar samt prioriterar er budget så att ni får ut mesta möjliga av er renovering. Vi är självklart också mycket måna om att renoveringen flyter på problemfritt och är klar i tid. Affärsidén och konceptet grundades 2009 och sedan dess har vi växt med över 65% årligen. Idag omsätter vi över 30 miljoner kr per år och målet är att fortsätta växa för att kunna erbjuda fler kunder möjligheten till en trygg och enkel renovering. Våra medarbetare har alla olika kompetenser och bred erfarenhet från olika delar inom arkitektur, inredning och bygg. En specialist på var sak som arbetar tillsammans i ett team. Idag arbetar vi över hela stor-Stockholm och Skåne med både villor och lägenheter. Det i särklass viktigaste för oss är nöjda kunder som blir våra kunder igen och därför arbetar vi alltid med ett långsiktigt perspektiv. Vår vision är att vara det självklara valet för privatpersoner som vill uppnå sitt drömhem! Vi vil göra det tryggt, enkelt och roligt för er i kommande projekt varvid vi lägger stor vikt vid att genomföra projekt med hög noggrannhet, transparent kostnadskontroll samt en professionell arbetsgång och tidsplanering. Arbetsbeskrivning I rollen som ledande montör har du ansvar för en arbetsplats och projektets färdigställande som utövande snickare. Ditt ansvar omfattar dels styrning av kolleger och under-leverantör samt färdigställande av renoveringsprojekt enligt specifikation. Du skall kunna vidareutveckla kundrelationen och diskutera lösningar och plan framåt, samt ge tydliga instruktioner till medarbetare på din arbetsplats. Du är länken mellan projektledaren och arbetsplatsen och ser till att färdigställa projektet till kundens önskemål. Ansvarsområden - Överse leverans enligt plan och underlag till hög kvalitet - Löpande kontakt med kund för det projekt du ansvarar för - Planering och arbetsfördelning av arbetet på plats - Tätt samarbete och Återrapportering till projektledare, särskilt avseende ÄTA - Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder - Verifiera tidrapporter från underleverantörer - Utföra snickeriarbeten, främst ROT hos privatpersoner Kompetens - Ett par års erfarenhet av arbete som snickare inom bygg och fastighetsprojekt, gärna som ledande montör - Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter - Som person är du ordningsam, social, proaktiv och kundorienterad - Stor vikt läggs vid att du är positiv och lösningsorienterad. - B-körkort Personliga egenskaper Vi söker dig som har god erfarenhet av renovering och hantverk samt helst minst ett års erfarenhet som ledande montör inom detta område. Du har också bred kunskap inom byggområdet (t.ex. AMA, boverkets riktlinjer etc) och du har en god förmåga att lösa de problem som kan uppstå. Du är bekväm i din roll som ledande montör och hantverkare.??Som person har du en förmåga att inspirera och motivera personal. Att kunna ge tydliga instruktioner samt kommunicera och följa upp dessa är också viktigt för att fungera som ledande montör. Som person är du social och kan ta människor på ett bra sätt. ??
Företag: DAHLBERG TOTALENTREPRENAD AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Ledande Montör till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Ledande Montör till Stockholm

Ledande montör till bredbandsföretag
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kundservice, försäljning och administration. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge och Finland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Uniflex Bemanning har avtal och samarbeten med många av de välkända företagen inom el & telebranschen. På avdelningen El & Tele arbetar vi enbart med tjänster inom den sektorn. De flesta av uppdragen inom El & Tele är på lång sikt och många av dem kan leda till anställning direkt hos någon av våra kunder. Att arbeta hos oss ger dig ett omväxlande arbete och möjlighet att knyta nya för framtiden värdefulla kontakter. Jobbeskrivning Vi söker just nu för uppdrag hos vår kund en ledande montör för arbete inom bredband. Företaget är en väl ansedd arbetsgivare och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Kunden satsar mycket på sina ledare och kunden har arbete under lång tid framöver. I rollen som ledande montör har du ansvar för ett antal tekniker i kundens projekt runtom i Uppsala. Du kommer att arbetsleda och följa upp arbetet för dessa tekniker i den dagliga verksamheten. Att lösa problem som uppstår av både teknisk och annan karaktär är också en stor del av dina arbetsuppgifter. Personliga egenskaper Vi söker dig som har god erfarenhet av installation och du har erfarenhet av arbetsledning inom detta område. Störst vikt fäster vi vid de personliga egenskaperna. Som person har du en förmåga att inspirera & motivera personal. Att kunna ge tydliga instruktioner, sätta rimliga mål samt kommunicera och följa upp dessa är också viktigt för att fungera som lagbas. Som person är du social och kan ta människor på ett bra sätt. Du är van att hantera konflikter som uppstår och du förstår hur dynamiken på en byggarbetsplats fungerar. Låter det här som ett jobb för dig? Ansök med cv och personligt brev direkt då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan gått ut. Givetvis tar vi hänsyn till eventuell uppsägningstid i nuvarande tjänst. Alternativ ansökan: Har du de egenskaper och den bakgrund vi söker? Skicka ett sms (ej samtal) med referensnumret "LM3110" till 0736006886 så kontaktar vi dig
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör till bredbandsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör till bredbandsföretag

Ledande montör till Kran och Hiss Umeå
En höjdare! Vi söker dig som vill arbeta högt och lågt, ensam och i grupp. Vi söker en kran- & hisstekniker till kundcentret i Umeå. Som kran- och hisstekniker inom Ramirent arbetar du mycket självständigt med att montera kranar, bygghissar och arbetsplattformar. Dina arbetsuppgifter utförs mestadels ute på fältet hos våra kunder, men du kommer även att arbeta med att reparera och underhålla våra kranar och hissar på vår verkstad. Är du en ja-sägare? Att du alltid säger ja till att lösa våra kunders problem är en förutsättning för att arbeta hos oss. På Ramirent ser vi intressanta utmaningar där andra ser olösliga problem. Det är vår inställning och vi håller vårt löfte. Let´s solve it! Som kran- och hisstekniker inom Ramirent är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och gör det med en prestigelös inställning. Du arbetar växelvis tätt tillsammans med dina kollegor för att i nästa stund självständigt lösa uppgifter ute på fältet. Det är också viktigt att du vågar ta för dig, är snabbtänkt och lösningsorienterad för att möta våra kunders behov. Din maskinkännedom är mycket god och får gärna komma från tidigare arbete som reparatör. Vi vill att du har läst el, styrreglering eller fordon på gymnasiet eller liknande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att läsa el-ritningar, svetsa, hantera hydraulik och kuggväxlar samt har grundläggande datorvana. För att kunna utföra arbetsuppgifterna behöver du ha B-körkort. Som person är du positiv och engagerad. Du är initiativrik, gillar utmaningar samt är lugn och trygg som person. Du har inga problem med att arbeta på höga höjder eller utomhus i varierade arbetsklimat. Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Stefan Forsgren, kundcenterchef Umeå, tfn 090-16 81 95. Facklig företrädare för IF Metall är Erling Tängman, tfn 090-168176. Du som känner att detta är rätt utmaning för dig, välkommen med din ansökan senast den 30 november. Du sänder den via e-post till: sokajobb@ramirent.se. Märk din ansökan med "Kran- & hisstekniker Umeå".
Företag: RAMIRENT AB
Ort: Umeå
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör till Kran och Hiss Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör till Kran och Hiss Umeå

Ledande montör / Elektriker till Åkersberga
Ostkustens Elektriska AB har funnits i Åkersberga sedan 1970-talet. Vi utför alla typer av elentreprenader samt småinstallationer. Vi arbetar till största del med entreprenader av nybyggnation av bostäder, där vi utför installationer inom el, tele och data. Vi arbetar i Åkersberga med omnejd. Vi är idag 9 anställda och önskar nu utöka teamet. Ledande montör / Elektriker Som elektriker förväntas du självständigt driva och leda egna projekt samt delta i det dagliga installationsarbetet. En viktig arbetsuppgift är att bygga och bibehålla goda relationer med våra befintliga kunder. Vi söker elektriker med ECY-certifikat som har arbetat minst 4 år efter lärlingstiden. B-körkort krävs. Som person är du social, drivande, ordningsam och målmedveten. Till rätt person erbjuder vi frihet under ansvar, konkurrenskraftig lön och bra förmåner! Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Ostkustens Elektriska AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SCANDINAVIAN INTERNET GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör / Elektriker till Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör / Elektriker till Åkersberga

Ledande montör / Elektriker till norrort
Ostkustens Elektriska AB har funnits i Åkersberga sedan 1970-talet. Vi utför alla typer av elentreprenader samt småinstallationer. Vi arbetar till största del med entreprenader av nybyggnation av bostäder, där vi utför installationer inom el, tele och data. Vi arbetar i Åkersberga med omnejd. Vi är idag 9 anställda och önskar nu utöka teamet. Ledande montör / Elektriker Som elektriker förväntas du självständigt driva och leda egna projekt samt delta i det dagliga installationsarbetet. En viktig arbetsuppgift är att bygga och bibehålla goda relationer med våra befintliga kunder. Vi söker elektriker med ECY-certifikat som har arbetat minst 4 år efter lärlingstiden. B-körkort krävs. Som person är du social, drivande, ordningsam och målmedveten. Till rätt person erbjuder vi frihet under ansvar, konkurrenskraftig lön och bra förmåner! Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Ostkustens Elektriska AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Österåker
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör / Elektriker till norrort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör / Elektriker till norrort

Ledande montör
Vattenfall Vattenfall Affärsområde Stationsunderhåll inom Vattenfall Services levererar professionella tjänster inom byggnation och underhåll av transformatorstationer, ställverk, kontrollanläggning och liknande högspänningsanläggningar. Vi arbetar både med interna Vattenfallkunder och externa kunder inom industri, kommuner och infrastrukturbolag. Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete i en organisation som präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vår organisation är projektinriktad vilket innebär ett fritt och självständigt arbetssätt som ställer stora krav på att självständigt lösa sina åtaganden. Ditt ansvar som ledande montörSom ledande montör blir din främsta arbetsuppgift att svara för framdriften av projekten som platsansvarig. Arbetet innebär att du samarbetar med kollegor och projektledare för framdrift av projekt på site. Vid förfrågningar av projekt och entreprenader medverkar du i arbetet med att ta fram kalkyler och underlag inför anbudslämning. Du kommer att arbeta med avbrottsplanering, ekonomiuppföljning och inköp. När det gäller inköp ska du se till att förutsättningar finns på plats för att kunna göra jobbet planenligt med rätt material och tjänster. Som ledande montör behöver du följande kvalifikationerDet är ett krav att du har elteknikutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande kunskaper, samt tidigare arbetslivserfarenhet ifrån elkraftsarbete. Det är meriterande om du har arbetat med just byggnation av transformatorstationer/ställverk/kontrollanläggning eller liknande högspänningsanläggningar, samt erfarenhet av att planera och utföra olika projekt och uppdrag i en roll som ledande montör. Som person värdesätter vi att du är initiativtagande, kund- och resultatinriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor och beställare. Hög serviceanda är en annan viktig egenskap samt att du är en person som ser möjligheter istället för problem. Du måste kunna svenska flytande i tal och skrift. Körkort B är ett måste då resor ingår. Det är ett krav att du har mycket god datorvana och erfarenhet av att arbeta i något affärssystem, inom Vattenfall arbetar vi med SAP/R3. Mer informationVi söker flera ledande montörer och tjänsterna är placerade i Norrland. Vi prioriterar just nu sökande från Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland. Ett flertal orter i länen kan vara aktuella, ange var du önskar utgå ifrån. Välkommen med din ansökan innan den 13 februari, 2013. Du ansöker via länken längre ner under annonsen på Vattenfall.se/jobb. För mer information är du välkommen att kontaktarekryterande chef Stig-Olof Schönfeldt, tfn 070-605 43 96. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Ingela Skoog 0920-247 942. Fackliga representanter är Clas-Inge Hagdahl för Unionen, Micael Forsling för SEKO, Anders Eriksson (Nyköping) för Ledarna och Ann-Jeanette Lönroth för Akademikerna. Du når dem alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00. Vi ser fram emot din ansökan! Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av elanläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Våra 1 500 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag.
Företag: Vattenfall
Ort: Luleå
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör

Ledande montör inom mekanik
Elektroautomatik arbetar med att effektivisera och kvalitetsäkra kundernas produktion och logistik genom framsynta automationslösningar. Vår fokusering på flexibla automationslösningar inom logistik-, robotsystem och visionteknik har gett oss en stark position på marknaden. Genom kompetens och ett engagerat lag som levererar når vi våra mål och ligger i teknisk tätposition. Företaget är inne i en expansiv fas och har idag 90 medarbetare, omsätter 215 miljoner och har kontor i Göteborg, Skövde, Åmål och Västerås. För Elektroautomatiks räkning söker vi nu en erfaren montör inom mekanik. Som ledande mekanikmontör arbetar du bland annat med mekaniskt montage av Elektroautomatiks utrustningar, leder inhyrda montörer, har planeringsansvar och arbetar med resursfördelning av andra montörer i företagets olika projekt samt stödjer säljavdelningen i delar av offertarbetet. Det är en självständig roll där du har möjlighet att utvecklas och ta egna beslut för att nå arbetets överenskomna mål. I rollen ingår huvudsakligen: * Mekanik, montering och installationsarbeten ute hos kund och i verkstad * Inköp av installationsmaterial * Idrifttagning av installationer samt felsökning * Upprättning av provningsprotokoll och ritningsläsning * Att Medverka eller driva projekt direkt underställd intern- eller extern projektledare * Ta ansvar som sitemanger på installationsplatsen * Ansvar för planering av andra montörer Då varje projekt är unikt får du chansen att arbeta med spännande teknik och kundanpassade lösningar där du får tänja på gränserna. Elektroautomatik är ett expanderande företag som erbjuder en spännande och omväxlande roll. Är du den vi söker? Som person är du flexibel och öppensinnad. Du har ett genuint tekniskt intresse, är noggrann och ansvarstagande. Vi söker dig som har förmåga att se helheten, du är duktig på att se synergier och hitta samband. Du har god förmåga att kommunicera med kollegor från andra professioner. Dessutom har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och har arbetat mycket med Officepaketet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rätt kandidat har: * Minst gymnasiebehörighet, gärna med teknisk inriktning såsom mekanik eller liknande * Du har arbetslivserfarenhet som mekanisk montör * Grundläggande kunskaper i elkunskap, hydralik och pneumatik Ansökan: Du registrerar enkelt din ansökan via nedanstående formulär, vi har tyvärr ingen möjlighet att hantera ansökningar via mail, vi går igenom ansökningarna löpande så vi ser fram emot din ansökan redan idag. Information om uppdraget Start: Enligt överenskommelse Omfattning: Heltid, tillsvidare Arbetstid: Flexibel kontorstid Lön: Enligt överenskommelse Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att Komet förmedlar kontakten mellan Dig och kund men att Du sedan blir direktanställd av företaget.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör inom mekanik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör inom mekanik

Driven Ledande Montör till Stockholm
Om DAHLBERG Vi är en totalentreprenör som erbjuder kompletta lösningar inom arkitekt-, bygg-, och inredningstjänster. Målet är att erbjuda er möjligheten att våga tänka mer individuellt vid renoveringen samtidigt som vi tar ett helhetsansvar samt prioriterar er budget så att ni får ut mesta möjliga av er renovering. Vi är självklart också mycket måna om att renoveringen flyter på problemfritt och är klar i tid. Affärsidén och konceptet grundades 2009 och sedan dess har vi växt med över 65% årligen. Idag omsätter vi över 30 miljoner kr per år och målet är att fortsätta växa för att kunna erbjuda fler kunder möjligheten till en trygg och enkel renovering. Våra medarbetare har alla olika kompetenser och bred erfarenhet från olika delar inom arkitektur, inredning och bygg. En specialist på var sak som arbetar tillsammans i ett team. Idag arbetar vi över hela stor-Stockholm och Skåne med både villor och lägenheter. Det i särklass viktigaste för oss är nöjda kunder som blir våra kunder igen och därför arbetar vi alltid med ett långsiktigt perspektiv. Vår vision är att vara det självklara valet för privatpersoner som vill uppnå sitt drömhem! Vi vil göra det tryggt, enkelt och roligt för er i kommande projekt varvid vi lägger stor vikt vid att genomföra projekt med hög noggrannhet, transparent kostnadskontroll samt en professionell arbetsgång och tidsplanering. Arbetsbeskrivning I rollen som ledande montör har du ansvar för en arbetsplats och projektets färdigställande som utövande snickare. Ditt ansvar omfattar dels styrning av kolleger och under-leverantör samt färdigställande av renoveringsprojekt enligt specifikation. Du skall kunna vidareutveckla kundrelationen och diskutera lösningar och plan framåt, samt ge tydliga instruktioner till medarbetare på din arbetsplats. Du är länken mellan projektledaren och arbetsplatsen och ser till att färdigställa projektet till kundens önskemål. Ansvarsområden - Överse leverans enligt plan och underlag till hög kvalitet - Löpande kontakt med kund för det projekt du ansvarar för - Planering och arbetsfördelning av arbetet på plats - Tätt samarbete och Återrapportering till projektledare, särskilt avseende ÄTA - Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder - Verifiera tidrapporter från underleverantörer - Utföra snickeriarbeten, främst ROT hos privatpersoner Kompetens - Ett par års erfarenhet av arbete som snickare inom bygg och fastighetsprojekt, gärna som ledande montör - Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter - Som person är du ordningsam, social, proaktiv och kundorienterad - Stor vikt läggs vid att du är positiv och lösningsorienterad. - B-körkort Personliga egenskaper Vi söker dig som har god erfarenhet av renovering och hantverk samt helst minst ett års erfarenhet som ledande montör inom detta område. Du har också bred kunskap inom byggområdet (t.ex. AMA, boverkets riktlinjer etc) och du har en god förmåga att lösa de problem som kan uppstå. Du är bekväm i din roll som ledande montör och hantverkare. Som person har du en förmåga att inspirera och motivera personal. Att kunna ge tydliga instruktioner samt kommunicera och följa upp dessa är också viktigt för att fungera som ledande montör. Som person är du social och kan ta människor på ett bra sätt. Tjänsten tillträdes snarast.
Företag: DAHLBERG TOTALENTREPRENAD AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Ledande Montör till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Ledande Montör till Stockholm

Ledande montör/arbetsledare till Sundsvallsregionen
Har du erfarenhet av arbetsledning på tak? Har du även jobbat med logistik och har erfarenhet av projektledning? Om du dessutom är stabil och en kommunikativ person som gillar att skapa bra gruppkänsla och tycker om att samarbeta, då tror vi att du kan vara vår ledande montör/arbetsledare i Sundsvallsregionen! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer, tillsammans med regionalansvarig och VD, leda samtliga projekt och arbetsorder från Hudiksvall till Sundsvallsregionen. Du ska medverka för att säkerställa att samtliga ordar är planerade, resurssatta och genomförda. Du ska även se till att takprojekten styrs enligt företagets ledningssystemkrav som är baserade på ISO-14001(miljö) och ISO-9001 (kvalité). När det gäller kundprojekt så är det mycket fokus på logistik, det vill säga kontakt med leverantörer där du ser till att de är informerade om de villkor som gäller för samarbete och att de är insatta i projektplaneringen med leveranser och tidplaner mm. Inom ramen av takarbeten kan ett kundprojekt innefatta heta arbeten, arbetarskydd, arbetsmiljö- och kvalitetsplan och våra projekt styrs av regelverket i BAS P/U Bygg AMA -98, Tätskiktsgarantier Norden AB, mfl.. Det blir samarbete mellan dig och regionansvarig där ni tillsammans kommer överens om inköpsstrategier för projekten, fördelning av resurser och tidsplanering. Även en del rapportering till VD förekommer om t.ex. förbättringsförslag, projektavrapportering samt kostnads- och arbetsmiljörisker för företaget. Vem trivs här? Du vet vad du vill och vad du kan, du vill slippa attityden "så har vi alltid gjort...", du är bra på att lyfta andra och se deras förmågor samt att få personer att arbeta effektivt, mot gemensamma mål och skapa förutsättningar för att göra ett bra resultat. Att samarbeta är något du är duktig på att kommunicera, informera och skapa kontakter. Med din goda planeringsförmåga så är det enkelt för dig att i förväg se vad som behöver göras och vilka resurser som kommer att krävas. Placering och planering? Placeringsort är Sundsvallsområdet och huvudkontoret är i Gävle. Du kommer att tillbringa de första veckorna av din anställning i Gävle tills du kommer upp till Hagmans Tak Norr "nivå", men sedan är det Sundsvallsområdet som kommer att vara din huvudort. Eftersom detta är en expansion av Hagmans Tak Norr kommer du även att vara involverad i regionkontorets etablering tillsammans med VD och regionsansvarig. Intresserad? Då vill vi gärna att du ansöker, dock senast den 14/3. I den här rekryteringen samarbetar Hagmans Tak Norr med Adecco. Har du frågor kontakta Säljchef Stefan Winqvist, Hagmans Tak 073-519 69 11. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör/arbetsledare till Sundsvallsregionen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör/arbetsledare till Sundsvallsregionen

Ledande montör
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker just nu för uppdrag hos vår kund en ledande montör för arbete inom bredband. Företaget är en väl ansedd arbetsgivare och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Kunden satsar mycket på sina ledare och kunden har arbete under lång tid framöver. I rollen som ledande montör har du ansvar för ett antal tekniker i kundens projekt runtom i Göteborg. Både fiber- och kopparprojekt förekommer. Du kommer att arbetsleda och följa upp arbetet för teknikerna i den dagliga verksamheten. Du kommer även att ha kundansvar och att lösa såväl tekniska som kundrelaterade problem en stor del av dina arbetsuppgifter. Du kommer också att arbeta praktiskt som tekniker. Vi söker dig som har god erfarenhet av bredbandsinstallation och du har erfarenhet av att självständigt hålla i projekt. Erfarenhet av såväl koppar som fiberarbete är ett krav. Du behöver också kunna fibersvets, fiberblåsning & mätning. Personliga egenskaper Störst vikt fäster vi vid de personliga egenskaperna. Som person har du en förmåga att inspirera & motivera personer runtomkring dig. Att kunna ge tydliga instruktioner, sätta rimliga mål samt kommunicera och följa upp dessa är också viktigt för att fungera som ledande montör. Du är också van vid kundservice och kan på ett bra sätt hantera olika situationer som uppstår. B-körkort är ett krav. Låter det här som ett jobb för dig? Ansök med cv och personligt brev direkt då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan gått ut.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör

Arbetsledande montör - Glas & metallpartier
LUNDGRENS utveckling fortsätter och vi behöver förstärka vår organisation med arbetsledande montörer för våra glas och metallpartientreprenader. Vill du anta utmaningen? Följ då med oss in i framtiden och var med och påverka LUNDGRENS utvecklingen. Byggnads- och designsmide är vårt arv och grunden till de stål och glaskonstruktioner som vi med fördel tillhandahåller kunder inom byggsektorn, fastighetsägare och offentlig förvaltning. Lundgrens projekterar, producerar, levererar och monterar helheten i en stål och glasentreprenad, från det bärande stålet till metallpartier, fönster, dörrar, skjut- och vikpartier samt helglaskonstruktioner. Som arbetsledande montör kommer du att ingå i ett smide- och montageteam med 28 kollegor. Vi söker dig som har yrkeserfarenhet av att leda glas och metallpartientreprenader samt drivkraft att vara med att utveckla LUNDGRENS. Vi söker dig som har: Drivkraft, vilja och rätt inställning. Yrkeserfarenhet inom glas- och metallpartientreprenader. Erfarenhet av ledarskap men framför allt att du har ett stort intresse av att jobba med människor och leda medarbetare. Smideskompetens är meriterat. Minst gymnasial utbildning eller motsvarande yrkesutbildning. Goda referenser från tidigare arbetsgivare. B-körkort Vem är du? Du kombinerar ditt genuint hantverkskunnande och kvalitetsmedvetenhet med stor vilja att utveckla och utvecklas. Din passion för glas och metallpartientreprenader leder till att du inte låter saker och ting falla mellan stolarna. Din yrkeserfarenhet gör det självklart för dig att hanterar och utför branschens ställda krav på kvalitetsdokumentation som egenkontroller, ÄTA rapportering och säkerhetskrav. Din drivkraft och samarbetsförmåga leder till mycket god sammanhållning i gruppen såsom hos kunder och leverantörer. Du har stort kundfokus samtidigt som du utvecklar och effektiviserar ditt och andras arbete. Tror du att du har det som krävs och är stolt över din yrkeskompetens, då skall du vara med att utveckla och driva vår montageorganisation framåt. Vi erbjuder dig: En spännande och utvecklande framtid hos LUNDGRENS där kundfokus och yrkesstoltheten är det vi gemensamt delar. Vi erbjuder frihet, eget ansvar och en bra arbetsmiljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: Leda montage och samordningen på byggarbetsplatsen. Tillsammans med ansvarig projektledare tidsplanera och montagebereda projekten. Ansvara för att kvalitetsdokumentation efterföljs och fungerar i projekten. Vara delaktig i samtliga montagemoment och svara för att högsta kvalitet efterföljs. Vara projektledarens förlängda arm ute på byggarbetsplatsen mot arbetsledning samt byggmöten/samordningsmöten. Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande med omgående tillträde. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast 2014-04-25. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Magnus Bergman, verksamhetschef 0739-73 46 02, e-post: magnus@lundgrenab.se
Företag: Lundgrens smide
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledande montör - Glas & metallpartier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledande montör - Glas & metallpartier

Ledande montör/elektriker Göteborg
Ledande montör/elektriker Göteborg - Installation Skanska Installation verkar efter principenen kontakt alla installationer med helhetsåtagande för installationer genom hela byggprocessen. Huvudområden för verksamheten är projektering och produktion av installationer i kommersiella lokaler, sjukhus, väg & anläggning samt service. Vi erbjuder kundanpassade tjänster inom elinstallation, larm- och säkerhetssystem, datakommunikation, luftbehandling inomhus, energianalyser, styr- och reglersystem samt värme och sanitet. Vi söker nu en ledande montör i Göteborg! Beskrivning av tjänst Ditt uppdrag som ledande montör är att leda och styra projekt i samarbete med projektledare så att de mål och krav som satts upp för projektet uppnås. Du fördelar och leder det dagliga arbetet på arbetsplatsen samt deltar i det dagliga installationsarbetet på arbetsplatsen. Du gör även vissa inköp/avrop. Vårt kontor ligger i Mölndal. Profil Vi söker dig som har aktuell elutbildning samt arbetat några år som ledande montör vid bostadsproduktion. Körkort B är ett krav. Som person är du lyhörd, engagerad och driven. Du har också en planerande ådra och en problemlösande inställning som uttrycker sig så att du ser möjligheter istället för hinder. Då tjänsten handlar mycket om att bygga goda relationer med kunder, uppdragsgivare och medarbetare ser vi att du har en väl utvecklad kommunikations- och samarbetsförmåga. I denna roll får du ett utvecklande, roligt och ansvarsfullt uppdrag. Ansökan Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Borgström telefon 010-448 44 95. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi gör urval och intervjuer fortlöpande. Sista ansökningsdag är dock 2014-05-01. Välkommen med din ansökan!
Företag: SKANSKA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör/elektriker Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör/elektriker Göteborg

Ledande montörer el
Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjligheter att utvecklas inom företaget. Imtech Elteknik jobbar med allt inom el och elteknik från konstruktion till installation och service.  Från totallösningar till mindre enskilda insatser, och utför alla typer av elinstallationer med riktning mot industri, offentlig förvaltning och byggföretag. Vi har även en del privatkunder, där vi utför mindre installationer. Din erfarenhet Vi utökar vår verksamhet i Stenungsund och söker dig som är en erfaren elektriker och en god ledare för rollen som Ledande montör. Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Dina arbetsuppgifter Du arbetar underordnad projektledaren och ansvarar för - Att leda och fördela arbetet på arbetsplatsen - Att läsa in och följa kontrollplaner för entreprenaden - Att sörja för avdelningens/projektets merförsäljning Ansökan och kontaktperson Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Tomas Hansson på 010 472 47 21. Välkommen med din ansökan senast den 30 april Om oss Imtech Sverige utgörs av Imtech Elteknik, Imtech VS-teknik och Imtech Ventilation som tillsammans är en komplett teknik-  och installationspartner med omkring 4 500 medarbetare och en sammanlagd omsättning på närmare 8 miljarder kronor. Imtech Sverige ingår i Imtech Nordic som är en ledande aktör på den nordiska marknaden och finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland. I koncernen ingår även Imtech Traffic & Infra som arbetar  med lösningar för trafik och infrastruktur. www.imtech.se Imtech Nordic är en del av Imtech N.V. som med cirka 29 000 medarbetare  och en omsättning på cirka 5,1 miljarder euro är ett av Europas största teknik- och serviceföretag. www.imtech.com
Företag: Imtech Örebro AB
Ort: Stenungsund
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montörer el jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montörer el

Driven Ledande Montör till Stockholm
Om DAHLBERG Vi är en totalentreprenör som erbjuder kompletta lösningar inom arkitekt-, bygg-, och inredningstjänster. Målet är att erbjuda er möjligheten att våga tänka mer individuellt vid renoveringen samtidigt som vi tar ett helhetsansvar samt prioriterar er budget så att ni får ut mesta möjliga av er renovering. Vi är självklart också mycket måna om att renoveringen flyter på problemfritt och är klar i tid. Affärsidén och konceptet grundades 2009 och sedan dess har vi växt med över 65% årligen. Idag omsätter vi över 30 miljoner kr per år och målet är att fortsätta växa för att kunna erbjuda fler kunder möjligheten till en trygg och enkel renovering. Våra medarbetare har alla olika kompetenser och bred erfarenhet från olika delar inom arkitektur, inredning och bygg. En specialist på var sak som arbetar tillsammans i ett team. Idag arbetar vi över hela stor-Stockholm och Skåne med både villor och lägenheter. Det i särklass viktigaste för oss är nöjda kunder som blir våra kunder igen och därför arbetar vi alltid med ett långsiktigt perspektiv. Vår vision är att vara det självklara valet för privatpersoner som vill uppnå sitt drömhem! Vi vil göra det tryggt, enkelt och roligt för er i kommande projekt varvid vi lägger stor vikt vid att genomföra projekt med hög noggrannhet, transparent kostnadskontroll samt en professionell arbetsgång och tidsplanering. Arbetsbeskrivning I rollen som ledande montör har du ansvar för en arbetsplats och projektets färdigställande som utövande snickare. Ditt ansvar omfattar dels styrning av kolleger och under-leverantör samt färdigställande av renoveringsprojekt enligt specifikation. Du skall kunna vidareutveckla kundrelationen och diskutera lösningar och plan framåt, samt ge tydliga instruktioner till medarbetare på din arbetsplats. Du är länken mellan projektledaren och arbetsplatsen och ser till att färdigställa projektet till kundens önskemål. Ansvarsområden - Överse leverans enligt plan och underlag till hög kvalitet - Löpande kontakt med kund för det projekt du ansvarar för - Planering och arbetsfördelning av arbetet på plats - Tätt samarbete och Återrapportering till projektledare, särskilt avseende ÄTA - Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder - Verifiera tidrapporter från underleverantörer - Utföra snickeriarbeten, främst ROT hos privatpersoner Kompetens - Ett par års erfarenhet av arbete som snickare inom bygg och fastighetsprojekt, gärna som ledande montör - Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter - Som person är du ordningsam, social, proaktiv och kundorienterad - Stor vikt läggs vid att du är positiv och lösningsorienterad. - B-körkort Personliga egenskaper Vi söker dig som har god erfarenhet av renovering och hantverk samt helst minst ett års erfarenhet som ledande montör inom detta område. Du har också bred kunskap inom byggområdet (t.ex. AMA, boverkets riktlinjer etc) och du har en god förmåga att lösa de problem som kan uppstå. Du är bekväm i din roll som ledande montör och hantverkare. Som person har du en förmåga att inspirera och motivera personal. Att kunna ge tydliga instruktioner samt kommunicera och följa upp dessa är också viktigt för att fungera som ledande montör. Som person är du social och kan ta människor på ett bra sätt.
Företag: Dahlberg Totalentreprenad AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Ledande Montör till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Ledande Montör till Stockholm

Ledande Montör Svagström
Vi söker dig som arbetat några år med installation av stark och/eller svagström. Du är kanske ledande montör i dag eller känner att du är redo att bli det. Det är meriterande men ej ett krav om du har erfarenhet av installation av brandlarm/inbrottslarm. Arbetsuppgifterna består av att leda ett arbetslag på mellan 2-6 montörer med installation av säkerhetsanläggningar. Du arbetar tillsammans med gruppen och utför vanligt förkommande arbetsuppgifter samt ansvarar för att övriga gruppen följer de riktlinjer som ställs. Du rapporterar till projektledare. Du ansvarar för produktionen av projekt vilket ställer krav på noggrannhet och servicekänsla. Du är företagets ansikte utåt så vi lägger stor vikt vid social kompetens och förmåga att ta ansvar. Som person är du stresstålig och noggrann. Du är utåtriktad och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi vill att du som söker uppfyller följande krav: El/teleteknisk utbildning på gymnasienivå Dokumenterad erfarenhet av installation inom starkström eller svagström. (referenser krävs) Svensk medborgare samt körkort för personbil. Ostraffad (utdrag ur belastningsregistret kommer göras årligen) Nedan är meriterande men ej krav: Certifikat behörig ingenjör brandlarm, CCTV eller inbrottslarm. Kunskaper inom datanätverk Kunskap av installation/montage inom lås och beslag Stämmer ovan beskrivning in på Dig så skicka ansökan till olle.kilberg@sakerhetsbolaget.se Frågor rörande tjänsten besvaras på telefon 0701-917777
Företag: Säkerhetsbolaget Företag
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande Montör Svagström jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande Montör Svagström

Ledande montör i Luleå
Ledande montör i Luleå www.relacom.com/se ARBETSUPPGIFTER El-data samt ledarskap KOMPETENS El-data och ledaregenskaper ANSÖKAN leif.lindstrom@se.relacom.com
Företag: Orbion consulting
Ort: Luleå
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör i Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör i Luleå

Ledande montör
- Ledande montör är en tilläggsroll som Elektriker, Servicemontör, och Tekniker kan ha för ett specifikt projekt. Ledande montör utses av projektledare och arbetar som koordinator på plats och ansvarar för arbetsfördelningen inom ett arbetslag. Vi inom Elektra tycker att miljöfrågor är oerhört viktiga – från att vi väljer närproducerat fikabröd till att vi har uppdaterade kunskaper om materialens och olika tekniklösningars miljöpåverkan. Även vår egen arbetsmiljö, som vi alla på Elektra är en del av, ska hålla en hög kvalitet och därför har vi just nu ett pågående arbete som ska resultera i en arbetsmiljöcertifiering. Uppdragsgivare: Elektra Ort: Alfta, Bollnäs, Edsbyn, Gävle, Hudiksvall Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 15 augusti 2014 För information: Rekryteringskonsult Martin Ogemar, martin.ogemar@proffice.se Kvalifikationer: El-teleteknisk utbildning på minst gymnasienivå. Erfarenhet från likvärdiga arbetsuppgifter. Mångårig erfarenhet från installationsbranschen, gärna i ledande befattning. Som ledande montör är ditt grundläggande ansvar att specificera extraarbeten och sända dessa till projektledare omgående, eller senast varje vecka. Se till att arbetslaget når av projektledaren uppställda mål och anmäla eventuella avvikelser av dessa. I rollen som ledande montör har du befogenheter att beställa material till order och projekt via EDI eller direkt hos grossist. Ta emot en order från kund och utföra denna självständigt. Ta emot och utföra mindre tilläggsarbeten till kund. Krav är dock skriftlig beställning från kund innan arbetet påbörjas och att alltid rapportera till arbetsledningen. Du har även ansvar att avvikelser som arbetsbrister inom arbetslaget, arbetsskyddsrikser och eltekniska avvikelser omgående rapporteras till projektledaren. Organisations-/företagsbeskrivning: Elektra arbetar med eltekniska installationer och utför kraft- och svagströmsinstallationer för industri och bostäder, arbeten inom data- och larmteknik samt automation. Vi har filialer i Alfta, Bollnäs, Edsbyn, Gävle, Hudiksvall. Verksamheten är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade i ISO 14001 och kommer under året bli certifierade i arbetsmiljö enligt AFS 2001:1.
Företag: Elektra i Hälsingland AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör

Ledande montör El
TactPartner AB är ett installationsföretag som verkar inom installationsbranschen såsom el, fastighetsnät, kabelTV och larm/säkerhet. Tillsammans med våra partners som är ledande aktörer inom sina segment tar vi nya projekt och utvecklar befintlig verksamhet med hög kvalité. Om ditt jobb: Du kommer att arbeta som ledande montör och vara den dagliga arbetsledaren i ett stort projekt. Du kommer vara länken mellan projektledare, kund och montörer. Ni kommer att sköta installation av både el och data i större entreprenader. Arbete utförs i och omkring Göteborg. Vem är du? Du är en driven intresserad elektriker som har erfarenhet av att leda andra. Du trivs i ett bra tempo med hög kvalité och att få andra runt dig att prestera. Du är van vid att möta kunder och vara ett gott föredöme som representant för ditt företag. Som person ska du vara en lagspelare med positiv inställning. Ta ansvar för ditt eget handlande och se möjligheter istället för hinder. Du har erfarenhet av elinstallation och kunskap från liknande arbetsuppgifter. Du ska kunna läsa och tyda ritningar och kunna förmedla direktiv till de andra i din grupp. Krav: * Fullbetald elektriker. * Erfarenhet av att leda medelstora entreprenader. * Erfarenhet av planering och resurshantering. Vad kan då din nya arbetsgivare ge dig? Anställning på ett företag som satsar stort i regionen. Högt i tak med nära till ledningen lokalt och korta beslutsvägar. Stora utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna. Ansökan Maila CV och personligt brev där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för det här jobbet till: jobb@tactpartner.se. Skriv "Ledande montör Göteborg" i rubriken på mejlet. Urval sker omgående så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Företag: TACTPARTNER AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör El jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör El

Elektriker/ledande montör
Jelmo El AB är tillsammans med systerföretaget Lindsténs Elektriska AB ett helägt familjeföretag. Koncernens omsättning uppgår till 155Mkr, koncernen har 125 anställda. Verksamheten omfattar konsultation och el installationer för ett brett kundsegment inom service, entreprenader, industri, fastighetsautomation, energi samt butik. Koncernen har kontor i Tomelilla, Simrishamn, Sjöbo, Ystad, Lund och Landskrona. Betydande verksamhet bedrivs även i Skurup, Hörby, Eslöv, Svedala, och Malmö. Vi söker Dig som vill ingå som en viktig länk i ett trevligt arbetslag med kunskap och erfarenhet som ledande montör. Arbetsuppgifterna finns både inom ny- och ombyggnation. B-körkort och ECY-certifikat är ett krav. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli till info@jelmo.se. Har du frågor får du gärna höra av dig till Magnus Olsson Besök gärna vår hemsida www.jelmo.se
Företag: Jelmo El AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker/ledande montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker/ledande montör

1-2 st Ledande montörer
Process & Elmontage vänder sig till både privatpersoner och företag. Vårt arbetsområde har inga geografiska begränsningar även om vi främst verkar i den norra delen av Sverige. Våra företagskunder finns inom de flesta branscher och vi utför allt från mindre elinstallationer till tunga industriarbeten där LKAB är vår främsta kund. Vi har lång erfarenhet och stort kunnande inom vårt område och lägger stor vikt vid service och väl utförda arbeten. Vi söker: 1-2 st Ledande montörer ett antal Elektriker/lärlingar. Arbetsuppgifter: Som ledande montör leder du det dagliga montagarbetet, samordnar ditt och arbetslagets arbete med företagets projektorganisation, samt ansvarar för att arbetet utförs och kontrolleras fackmannamässigt. Som elektriker kommer du att ingå i en flexibel organisation, vilket gör att personliga egenskaper är av vikt. Vi söker dig som är nyutbildad/erfaren elektriker. Dina främsta arbetsuppgifter är att utföra montagearbeten inom gruvindustrin, men även inom installation. Kvalifikationer: Erfarenhet från liknande arbeten. Erforderlig utbildning, god teknisk förståelse. Du är stresstålig, noggrann och kan arbeta självständigt likväl som i grupp. Att ha en positiv och serviceinriktad attityd såsom företagets ansikte utåt är viktigt. Är du rätt person kommer du att ha ett omväxlande och utmanande arbete i ett företag som värdesätter långsiktighet, utveckling och tillväxt. Körkort B fordras, men C-kort är önskvärt. Bemanningsföretag undanbedes.
Företag: Process- och Elmontage i Kalix AB
Ort: Kalix
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga 1-2 st Ledande montörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1-2 st Ledande montörer

Ledande montör ventilation till Örebro
Hoist Energy AB erbjuder energieffektiva helhetslösningar inom ventilation, service och styr- & övervakningssystem, inom koncernen finns även hög kompetens inom kyla, värmepumpar och plåt. Vi är verksamma i Sverige och Norge med över 200 anställda och har kontor i Stockholm, Örebro, Västerås, Uppsala, Oslo, Bergen, Trondheim, Stjørdal, Levanger och Steinkjer. Koncernen omsätter ca 420 miljoner kronor. Vi söker nu en ledandemontör med placering i Örebro. Arbetsuppgifterna inkluderar allt från montering av ventilationskanaler och aggregat till att vara projektledarens förlängda arm ute på arbetsplatsen. Vi letar efter dig som är positiv och har lätt för att samarbeta. Du tycker om att stötta andra i deras arbete och söker alltid lösningar till de problem som uppstår. För att lyckas i tjänsten bör du arbeta på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus samt ha flera års erfarenhet som ventilationsmontör. B-körkort är ett krav, vi tillhandahåller servicebil. Vi erbjuder en arbetsplats som satsar för framtiden, där vi aktivt arbetar med förbättring och utveckling av vår verksamhet. Hos oss blir du del av ett lokalt team där du arbetar nära dina kollegor och får möjlighet till eget inflytande. Vi strävar efter att skapa ett arbetsklimat som stimulerar utveckling hos våra medarbetare och erbjuder möjlighet till både vidareutveckling och att finna nya inriktningar inom vår verksamhet. Det är dina egna intressen, ambitioner och arbetsresultat som avgör hur långt du avancerar med oss! Låter det här som ett jobb för dig? Skicka då en ansökan till orebro@hoistenergy.com. Märk din ansökan med ?Ledandemontör Örebro?. Urval och intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten kontakta Niklas Johansson, Operativ chef, 070-3162511
Företag: LUFTKONTROLL HOIST ENERGY AB
Ort: Örebro
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör ventilation till Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör ventilation till Örebro

Ledande montör till KS anställes omgående
Arbetsbeskrivning I samarbete med en av våra stora kunder söker vi nu en arbetsledande montör till Karolinska Sjukhuset i Stockholm. Arbetet kommer starta 1:a september och förväntas pågå till årsskiftet till att börja med. Du kommer arbetsleda 9 installatörer, följa installations program samt läsa installations ritningar. Arbete är på heltid 07.00 – 16.00. måndag till fredag. Vem är du? Vi söker dig som har en montörs erfarenhet. Kan arbeta självständigt och vet att fördela det dagliga arbetet. Ett krav för denna tjänst är att du har arbetat med installation sedan tidigare samt har erfarenhet av att arbetsleda personal. Du har hög service anda och är bra på att se möjligheter. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du läser mer om tjänsten och söker med registrerat CV på manpower.se och annonsnummer. Ansöker du på annat sätt riskerar du att inte komma med i processen. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Stella Merkle 08/402 74 25. Tjänsten kommer att tillsättas löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast! Då tillträde är omgående kan tjänsten tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik Huvudkontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör till KS anställes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör till KS anställes omgående

Ledande montör
Söker enledande montör med ett par års arbetsvana för vanligt förekommande installationsarbete. Du behöver mycket goda i kunskaper i Svenska i tal och skrift. Social kompetens är viktigt liksom att fullfölja ett utdelat arbete från början till slut. Fördel om du har datorvana då all material,tidrapportering och tidsbokning sker via dator.
Företag: TOTAL EL I KULLABYGDEN AB
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör

Prenad i Halmstad söker elektriker/ledande montör
Prenad i Halmstad söker elektriker/ledande montör som har vana att arbeta såväl självständigt som i team. Tjänsten omfattar utförande av både små och stora entreprenader i Halmstad med omnejd. Kvalifikationer Du är utbildad elektriker med flerårig erfarenhet inom branschen. Det är meriterande om du har arbetat som ledande montör. Som person skall du ha lätt för att sätta dig in i uppgifter på nya uppdrag och vi ser det som en självklarhet att du håller en hög servicenivå mot kunder, kollegor och andra samarbetspartners. Du är service- och lösningsorienterad och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är bra på att organisera och planera ditt arbete och stimuleras av varierande och ansvarsfulla arbetsuppgifter med kunden i fokus. B-körkort är ett krav då arbetet är Halmstad med omnejd. Ansökan För mer information om tjänsten besök www.prenad.se eller kontakta Johan Gustafsson, avdelningschef, 035-161833. Välkommen med din ansökan till oss senast 2014-09-21. Du skickar in ditt CV och personliga brev till johan.gustafsson@prenad.se.
Företag: Bravida Sverige AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Prenad i Halmstad söker elektriker/ledande montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Prenad i Halmstad söker elektriker/ledande montör

Ledande montör El
TactPartner AB är ett installationsföretag som verkar inom installationsbranschen såsom el, fastighetsnät, kabelTV och larm/säkerhet. Tillsammans med våra partners som är ledande aktörer inom sina segment tar vi nya projekt och utvecklar befintlig verksamhet med hög kvalité. Om ditt jobb: Du kommer att arbeta som ledande montör och vara den dagliga arbetsledaren i ett stort projekt. Du kommer vara länken mellan projektledare, kund och montörer. Ni kommer att sköta installation av både el och data i större entreprenader. Arbete utförs i och omkring Göteborg. Vem är du? Du är en driven intresserad elektriker som har erfarenhet av att leda andra. Du trivs i ett bra tempo med hög kvalité och att få andra runt dig att prestera. Du är van vid att möta kunder och vara ett gott föredöme som representant för ditt företag. Som person ska du vara en lagspelare med positiv inställning. Ta ansvar för ditt eget handlande och se möjligheter istället för hinder. Du har erfarenhet av elinstallation och kunskap från liknande arbetsuppgifter. Du ska kunna läsa och tyda ritningar och kunna förmedla direktiv till de andra i din grupp. Krav: * Fullbetald elektriker. * Erfarenhet av att leda medelstora entreprenader. * Erfarenhet av planering och resurshantering. Vad kan då din nya arbetsgivare ge dig? Anställning på ett företag som satsar stort i regionen. Högt i tak med nära till ledningen lokalt och korta beslutsvägar. Stora utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna. Ansökan Maila CV och personligt brev där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för det här jobbet till: jobb@tactpartner.se. Skriv "Ledande montör Göteborg" i rubriken på mejlet. Urval sker omgående så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Företag: TACTPARTNER AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör El jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör El

Ledande montör / Elektriker
Vi på Klingstedt El AB söker en ledande montör som skall ansvara för mindre ROT-projekt inom Stockholm, med ett fåtal montörer under sig, alternativt agera medhjälpare till en arbetsledare på större projekt. Som ledande montör är det viktigt att du är kunnig, nyfiken, social och utåtriktad och har lätt för att samarbeta med folk. På arbetsplatserna finns alla yrkeskategorier representerade och det är delvis den ledande montörens uppgift att hålla kommunikation med de andra yrkesgruppernas basar för att försäkra sig om att allting flyter på. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som ledande montör, alternativt ett par år i branschen och en vilja att ta ett steg upp i yrkeslivet. Dina uppgifter som ledande montör och detaljerad rollbeskrivning diskuterar vi tillsammans vid en eventuell intervju. Då du kommer att samarbeta med många olika människor samt har i uppgift att hantera och skapa dokument så vill vi att du talar och skriver svenska flytande. Alla språk utöver svenska är givetvis också välkomna tillskott. Observera att ansökan ENDAST tas emot via mail på jobb@klingstedt-el.se
Företag: Klingstedt El AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör / Elektriker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör / Elektriker

Driven Ledande Montör till Stockholm
Om DAHLBERG Vi är en totalentreprenör som erbjuder kompletta lösningar inom arkitekt-, bygg-, och inredningstjänster. Målet är att erbjuda er möjligheten att våga tänka mer individuellt vid renoveringen samtidigt som vi tar ett helhetsansvar samt prioriterar er budget så att ni får ut mesta möjliga av er renovering. Vi är självklart också mycket måna om att renoveringen flyter på problemfritt och är klar i tid. Affärsidén och konceptet grundades 2009 och sedan dess har vi växt med över 65% årligen. Idag omsätter vi över 30 miljoner kr per år och målet är att fortsätta växa för att kunna erbjuda fler kunder möjligheten till en trygg och enkel renovering. Våra medarbetare har alla olika kompetenser och bred erfarenhet från olika delar inom arkitektur, inredning och bygg. En specialist på var sak som arbetar tillsammans i ett team. Idag arbetar vi över hela stor-Stockholm och Skåne med både villor och lägenheter. Det i särklass viktigaste för oss är nöjda kunder som blir våra kunder igen och därför arbetar vi alltid med ett långsiktigt perspektiv. Vår vision är att vara det självklara valet för privatpersoner som vill uppnå sitt drömhem! Vi vil göra det tryggt, enkelt och roligt för er i kommande projekt varvid vi lägger stor vikt vid att genomföra projekt med hög noggrannhet, transparent kostnadskontroll samt en professionell arbetsgång och tidsplanering. Arbetsbeskrivning I rollen som ledande montör har du ansvar för en arbetsplats och projektets färdigställande som utövande snickare. Ditt ansvar omfattar dels styrning av kolleger och under-leverantör samt färdigställande av renoveringsprojekt enligt specifikation. Du skall kunna vidareutveckla kundrelationen och diskutera lösningar och plan framåt, samt ge tydliga instruktioner till medarbetare på din arbetsplats. Du är länken mellan projektledaren och arbetsplatsen och ser till att färdigställa projektet till kundens önskemål. Ansvarsområden - Överse leverans enligt plan och underlag till hög kvalitet - Löpande kontakt med kund för det projekt du ansvarar för - Planering och arbetsfördelning av arbetet på plats - Tätt samarbete och Återrapportering till projektledare, särskilt avseende ÄTA - Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder - Verifiera tidrapporter från underleverantörer - Utföra snickeriarbeten, främst ROT hos privatpersoner Kompetens - Ett par års erfarenhet av arbete som snickare inom bygg och fastighetsprojekt, gärna som ledande montör - Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter - Som person är du ordningsam, social, proaktiv och kundorienterad - Stor vikt läggs vid att du är positiv och lösningsorienterad. - B-körkort Personliga egenskaper Vi söker dig som har god erfarenhet av renovering och hantverk samt helst minst ett års erfarenhet som ledande montör inom detta område. Du har också bred kunskap inom byggområdet (t.ex. AMA, boverkets riktlinjer etc) och du har en god förmåga att lösa de problem som kan uppstå. Du är bekväm i din roll som ledande montör och hantverkare. Som person har du en förmåga att inspirera och motivera personal. Att kunna ge tydliga instruktioner samt kommunicera och följa upp dessa är också viktigt för att fungera som ledande montör. Som person är du social och kan ta människor på ett bra sätt. Tjänsten tillträdes snarast.
Företag: DAHLBERG TOTALENTREPRENAD AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Ledande Montör till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Ledande Montör till Stockholm

Rörmokare - Ledande Montör
Om DAHLBERG Vi är en unik totalentreprenör som erbjuder kompletta lösningar inom arkitekt-, bygg-, och inredningstjänster. Målet är att erbjuda våra kunder möjligheten att tänka mer individuellt vid renoveringen samtidigt som vi tar ett helhetsansvar samt prioriterar deras budget så att dom får ut mesta möjliga av sin renovering. Vi är självklart också mycket måna om att renoveringen flyter på problemfritt och är klar i tid. Affärsidén och konceptet grundades 2009 och sedan dess har vi växt med över 65% årligen. Idag omsätter vi över 30 miljoner kr per år och målet är att fortsätta växa för att kunna erbjuda fler kunder möjligheten till en trygg och enkel renovering. Våra medarbetare har alla olika kompetenser och bred erfarenhet från olika delar inom arkitektur, inredning och bygg. En specialist på var sak som arbetar tillsammans i ett team. Idag arbetar vi över hela stor-Stockholm med både villor och lägenheter samt bostadsrättsföreningar. Det i särklass viktigaste för oss är nöjda kunder som blir våra kunder igen och därför arbetar vi alltid med ett långsiktigt perspektiv. Vår vision är att vara det självklara valet för privatpersoner som vill uppnå sitt drömhem! Vi vill göra det tryggt, enkelt och roligt för våra kunder varvid vi lägger stor vikt vid att genomföra projekt med hög noggrannhet, transparent kostnadskontroll samt en professionell arbetsgång och tidsplanering. Vi söker nu en säljande projektledare; en person med stort intresse för arkitektur, inredning och bygg. Arbetsbeskrivning I rollen som ?rörmokare och ledande montör? har du ansvar för en arbetsplats och projektets färdigställande som utövande rörmokare. Ditt ansvar omfattar dels styrning av kolleger och under-leverantör samt färdigställande av renoveringsprojekt enligt specifikation. Du skall kunna vidareutveckla kundrelationen och diskutera lösningar och plan framåt, samt ge tydliga instruktioner till medarbetare på din arbetsplats. Du är länken mellan projektledaren och arbetsplatsen och ser till att färdigställa projektet till kundens önskemål. Ansvarsområden - Utföra VVS arbete, främst ROT hos privatpersoner - Överse leverans enligt plan och underlag till hög kvalitet - Löpande kontakt med kund för det projekt du ansvarar för - Planering och arbetsfördelning av arbetet på plats - Tätt samarbete och återrapportering till projektledare, särskilt avseende ÄTA - Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder - Verifiera tidrapporter från underleverantörer Kompetens - Minst sex års erfarenhet av arbete som rörmokare (VVS) inom bygg och fastighetsprojekt, gärna i en ledande roll - Utbildning inom 'säker vatten' (ej krav på certifiering) - Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter - Som person är du ordningsam, social, proaktiv och kundorienterad - Stor vikt läggs vid att du är positiv och lösningsorienterad. Personliga egenskaper Vi söker dig som har god erfarenhet av renovering samt minst åtta års erfarenhet som rörmokare (VVS arbeten). Du har också bred kunskap inom byggområdet (t.ex. Säker vatten, AMA, boverkets riktlinjer etc) och du har en god förmåga att lösa de problem som kan uppstå. Du är bekväm i en ledande roll och van att arbeta i team med andra hantverkare. Som person har du en förmåga att inspirera och motivera personal. Att kunna ge tydliga instruktioner samt kommunicera och följa upp dessa är också vikt
Företag: DAHLBERG TOTALENTREPRENAD AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga Rörmokare - Ledande Montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörmokare - Ledande Montör

Ledande montör Ventilation Kalmar - Installation
Ledande montör till vår ventilationsavdelning Skanska Installation verkar efter principen "en kontakt alla installationer" med helhetsåtagande för installationer genom hela byggprocessen. Huvudområden för verksamheten är projektering och produktion av installationer i kommersiella lokaler, sjukhus, väg & anläggning samt service. Vi erbjuder kundanpassade tjänster inom elinstallation, larm- och säkerhetssystem, datakommunikation, luftbehandling inomhus, energianalyser, styr- och reglersystem samt värme och sanitet. Beskrivning av tjänst Du har ett omväxlande och fritt uppdrag där du arbetar med installationsdelen i våra projekt. Du ingår i ett team med kollegor som har hand om montage inom ny- och ombyggnation av luftbehandlingsanläggningar, men även en del serviceuppdrag. Våra kunder finns i första hand inom fastighet och industri, där vi jobbar med både nya och befintliga anläggningar. Tjänsten är placerad i Kalmar. Resor inom den geografiska regionen förekommer. Profil Vi söker dig som har mångvarig vana från ventilationsmontage, med en bakgrund inom både stora och små projekt. Du har tidigare drivit projekt som ledande montör och är van att leda arbetslag. Du har en god materialkännedom. Körkort är ett krav. Som person är du noggrann och ansvarsfull. Du har lätt för att skapa relationer och har ett serviceinriktat sätt. Ansökan I din ansökan vill vi att du bifogar CV och ett kort personligt brev. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nils-Erik Eriksson på telefon 010-449 33 33. Sista ansökningsdag är 2014-09-26. Vi ser fram emot din ansökan! Läs gärna mer om oss på www.skanska.se/Installationer
Företag: SKANSKA SVERIGE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör Ventilation Kalmar - Installation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör Ventilation Kalmar - Installation

LEDANDE MONTÖR EL
Vi söker en erfaren elektriker för att arbeta som arbetsledare på vår produktionsanläggning i Vara, Sverige. I arbetet ingår även att från tid till annan jobba med våra installationsprojekt runt om i världen. Flexenclosure är ett dynamiskt företag med betydande och fortsatt tillväxt under de senaste åren. Bolagets produktionsanläggning är baserad i Vara, där vi producerar kundanpassade prefabricerade byggnader ?datacenters? samt energilösningar/hybrid kraftsystem till mobilstationer. Våra kunder finns över hela världen, med en huvudsaklig inriktning mot utvecklingsländer. Tillväxten av verksamheten har ökat kraven på tillverkning precision, kvalitet, effektivitet och snabbhet, och vi letar efter en tredje ledande montör att ansvara för de elektriska verksamheten i Varafabriken. Från och med nu är vi ett team på ca 60 personer som arbetar inom båda produktlinjer. Du kommer huvudsakligen arbeta med: ?Montering och installationer av våra produkter eSite och eCentre ?Arbetsledning elinstallationer i produktionen ?Intern utbildning/support lagledare ?Vara en del i arbetslaget Du bör ha erfarenhet av liknande arbete med telekomprodukter och adekvat utbildning. Denna position kräver ett nära samarbete och förståelse för verksamheten och teknik, vilket innebär god grupparbetsfärdigheter förutsätts. Som person bör du ha en stark arbetsmoral och en positiv attityd. Du ska kunna visa flexibilitet, gott omdöme och att aktivt ta initiativ när och var det behövs. Färdigheter som krävs: ?Kund och service orienterad ?Ledarskapsförmåga ?Goda IT-kunskaper ?Flytande Svenska och Engelska ?Erfarenhet av liknande verksamhet Positionen är baserad i Vara, Sverige, och kräver internationella resor. APPLICATION: Applications should be submitted to: recruit@flexenclosure.com Selection will take place on an on-going basis. For additional information please contact: Kennet Hellertz, Production Manager +46 766 35 03 24 or kennet.hellertz@flexenclosure.com Håkan Nyberg, Foreman Operation: +46 766 48 88 24 or hakan.nyberg@flexenclosure.com Flexenclosure is a specialist supplier of intelligent power management systems and prefabricated data centres for the ICT industry. The company was founded in 1989 and is based in Vara, Sweden, headquartered in Stockholm and has offices in Kenya, Malaysia, Mozambique, Nigeria and the UAE.
Företag: FLEXENCLOSURE AB (PUBL)
Ort: Vara
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga LEDANDE MONTÖR EL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEDANDE MONTÖR EL

Ledande montör/snickare
För tjänsten bör du ha yrkesbevis, vara förmögen att hitta tekniska lösningar, fungera i grupp, vara kvalitetsmedveten och självgående. B-körkort är ett krav. Tjänsten är heltid med början omg. Arbetet kräver att du kan ligga borta större delen av veckan Maila CV & ett personligt brev till helene.ekblom@Olsson-strom.com
Företag: Byggprojekt Olsson & Ström AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör/snickare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör/snickare


Sök lediga jobb LEDANDE MONTÖR

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se