LEXELL, PER INGEMAR jobb - lediga jobb

LEXELL, PER INGEMAR jobb LEXELL, PER INGEMAR jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: LEXELL, PER INGEMAR. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: LEXELL, PER INGEMAR. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Ladugårds- & Djurskötare sökes- Gnesta

  2. Djurskötare- Gnesta

  3. Djurskötare, Traktorförare.- Gnesta

  4. Djurskötare- Gnesta

  5. Lantarbetare- Gnesta

  6. Djurskötare/maskinförare- Gnesta

  7. Lantarbetare- Gnesta

  8. Maskinförare, Djurskötare- Gnesta


Mer beskrivning

Ladugårds- & Djurskötare sökes
Hej! Vi söker dig som har djurvana och erfarenhet av mjölkproduktion. Driften i dag har ca 120 mjölkkor i nybyggt stall 2009 med två vms. Vi behöver extra hjälp från och med augusti 2013 tillsvidare. Tjänsten innebär arbete både vardagar och helger samt storhelger. Arbetet innefattar att se över mjölkningen på korna, deras allmäntillstånd och hålla vms igång. Mjölka in nykalvade, ta hand om kalvningar. Ge kalvarna mjölk och foder och hålla rent i deras bäddar och matplats. Och andra förekommande uppgifter på gården och med djuren. Du ska vara ansvarsfull och kunna vara självgående, du ska kunna följa dagliga rutiner men också kunna planera din dag själv eftersom något oplanerat kan inträffa. Det kommer vara mycket ensamarbete men det förekommer arbete i grupp också. Schemat är var tredje helg och vissa måndagar, 7-16. Tillgång till eget transportmedel är ett måste då bussförbindelsen är dålig. Intresserad ring eller maila oss!
Företag: LEXELL, PER INGEMAR
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ladugårds- & Djurskötare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ladugårds- & Djurskötare sökes

Djurskötare
Vi söker dig som är ansvarstagande och kan jobba självständigt lika bra som i grupp och fatta beslut och lösa uppkomna problem. Du ska ha erfarenhet av mjölkkor och kalvar. Dina arbetsuppgifter *Mjölkning & utfodring *Utfodra och ta hand om kalvar *Kalvningar *Rengöring *Brunstpassning *Beteskoll *Raka skit och strö Stallet är byggt 2009 kalvar och kor rymmer under samma tak.Dräktiga kor och kvigor och rekrytering går i andra byggnader. Gården har 2st VMS är ekologisk sedan 2004. Vi är idag två ägare och tre anställda och söker nu vikarie för en föräldraledighet. Vikariatet börjar maj 2014 slut 23/7-15 och är 75-100%. Inget boende finns på gården. Du är välkommen att ringa men vi vill att alla skickar CV med uppgifter och en presentation om sig själv och varför du söker jobbet.
Företag: LEXELL, PER INGEMAR
Ort: Gnesta
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare jobb, Djurskötare Gnesta, Djurskötare LEXELL, PER INGEMAR
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare

Djurskötare, Traktorförare.
Hej! Vi söker dig som kan sköta och kor och kalvar dagligen, utfodra och ha ett bra djuröga. Mjölka och sköta en mjölkkobesättning med 2 st VMS. Vi vill även att du ska vara kunnig och ha bra körvana på traktor och tillhörande maskiner. Vi vill att du ska vara självständig, lösa problem på egenhand så lång det går, kunskap och erfarenhet av att serva och laga maskiner.
Företag: LEXELL, PER INGEMAR
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare, Traktorförare. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare, Traktorförare.

Djurskötare
Hej! Ålsta gård söker dig som har god djurvana och ett gott djuröga. Arbetet sker i ladugård byggd 2009, med 2 st VMS med SLB kor och tjurbetäckning. Arbetsuppgifterna är daglig skötsel av kor och kalvar, alla djur föds upp och sköts enligt KRAVs regler. Du ska vara flexibel, punktlig och ha mycket bra förmågor att jobba själv och lösa problem på egen hand. Arbete med VMS tidigare är ett plus. Lämna referens och nummer till referens i ansökan. Ring gärna men ansökan sker via mail endast. Kan erbjuda den % som passar upp till 100% arbetstid.
Företag: LEXELL, PER INGEMAR
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare jobb, Djurskötare Gnesta, Djurskötare LEXELL, PER INGEMAR
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare

Lantarbetare
Hej! Ålsta gård söker en alltiallo person med djur- och maskinvana. Vi har uppgifter på gården som ska skötas med olika inriktningar, ungdjurskötsel, maskinkörning och byggnation. Gården drivs enligt KRAVs regler. Kan erbjuda den % som passar upp till 100% arbetstid. Utförd kurs i sparsam körning är ett plus. Lämna referens och nummer till referens i ansökan. Ring gärna men ansökan sker via mail endast.
Företag: LEXELL, PER INGEMAR
Ort: Gnesta
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lantarbetare jobb, Lantarbetare Gnesta, Lantarbetare LEXELL, PER INGEMAR
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lantarbetare

Djurskötare/maskinförare
Hej! Ålsta gård söker dig som har god djurvana och ett gott djuröga. Arbetet sker i en helautomatiserad ladugård byggd 2009, med 2 st mjölkrobotar, SLB kor och tjurbetäckning. Arbetsuppgifterna är daglig skötsel av kor och kalvar, djuren föds upp och sköts enligt KRAVs regler. Utfodring av ungdjur sker med traktor och Taarup 856 utfodringsvagn, skrapa gödsel och strö med jordbrukstraktor och volvo lastmaskin L70D. Vi brukar 350ha varav 100ha spannmål, även detta är KRAV certifierat. Flytgödselspridning , tröskning och ensilageskörd lejs bort delvis. Övriga moment gör vi själva. Arbetstiderna går att diskutera och anpassas efter personal och djur. Delade pass eller hela dagar. Du ska vara flexibel, punktlig och ha mycket bra förmågor att jobba själv och lösa problem på egen hand men även kunna arbeta bra i grupp. Vi är ett arbetsteam på 4 idag som söker en 5e arbetskamrat som kan fungera och trivas i vårt härliga gäng. Arbete med VMS tidigare är ett plus. Arbete och bra maskinvana är ett plus. Arbete med grävmaskin och byggnation är ett plus. Lämna referens och telefonnummer till referens i ansökan. Ring gärna men ansökan sker via mail endast. Kan erbjuda den arbetstid som passar er upp till 100% arbetstid. Vi söker 100% men kan fördelas på flera personer.
Företag: LEXELL, PER INGEMAR
Ort: Gnesta
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskötare/maskinförare jobb, Djurskötare/maskinförare Gnesta, Djurskötare/maskinförare LEXELL, PER INGEMAR
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskötare/maskinförare

Lantarbetare
Vi söker en person som kan arbete på många områden inom företaget i 3 månader ev längre. Start nu i juli. Snickeri och måleri med lättare reparationer. Vedhantering Röjsågsarbete Ett plus om du har Traktorvana Röjsågskort
Företag: LEXELL, PER INGEMAR
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lantarbetare jobb, Lantarbetare Gnesta, Lantarbetare LEXELL, PER INGEMAR
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lantarbetare

Maskinförare, Djurskötare
Hej! Vi söker en flexibel och mångsidig medarbetare som kan sköta gårdens alla förekommande arbetsuppgifter under årets alla säsonger. Liten sammanfattning över året. April. Ungdjursskötsel och göra i ordning staket för betessäsongen. Maj. Vårbruk, välta, köra ut djuren på bete. Juni. Röja gräs under staken och röja buskar i betesmark. Juli. Stubba vallarna Augusti. Bryta vallarna och allt där till. September. Köra hem balar och göra i ordning stallarna för djuren. September oktober ta hem djuren från bete. Juni till september sker även ensilageskörd 2 - 3 gånger, packa och täcka silo. Stränga och pressa balar. Oktober och november tvätta maskiner och inventera skador/förslitningar och göra listor för beställning till vinterns reparationer och underhåll av alla maskiner. December till mars. Bygga och reparera byggnader och inredning i djurstallar. Serva traktorer och maskiner. Morgon och eftermiddag är det ungdjursskötsel. Du som söker ska vara självgående, flexibel och kunna lösa uppkomna problem under dagen. Prioritera och planera din arbetsdag. Vi arbetar både själva och i grupp beroende på arbetsuppgifter. Schemat är mån till fre 07.00-16.00 Vi är en mjölkgård i Södermanland anslutna till KRAV sedan länge, vi har drygt 300 djur totalt och mjölkar med 2 st Delavalrobotar. Läs gärna mer om gården och våra maskiner på vår hemsida. Vi anlitar andra gårdar för flytgödselspridning, hackning och tröskning. Annars har vi egna maskiner till årets resterande uppgifter.
Företag: LEXELL, PER INGEMAR
Ort: Gnesta
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinförare, Djurskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinförare, Djurskötare


Sök lediga jobb LEXELL, PER INGEMAR

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se