LIND��N, RIKARD jobb - lediga jobb

LIND��N, RIKARD jobb LIND��N, RIKARD jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: LIND��N, RIKARD. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: LIND��N, RIKARD. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare år 1-6- Sollentuna

  2. Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!- Stockholm

  3. Lärare i grundskolans senare år NO/ Engelska- Stockholm

  4. Mättekniker- Södertälje

  5. VD-assistent till mediakoncern- Stockholm

  6. Studentansvarig sjuksköterska- Stockholm

  7. Biomedicinsk analytiker- Huddinge

  8. Sjuksköterska- Stockholm

  9. ST-block (tre) i Neurologi- Stockholm

  10. Medicinsk sekreterare- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare år 1-6
Välkommen till Helenelundsskolan – en skola för framtiden baserad på kreativitet, trygghet och lärande. Ta chansen att få arbeta på en F-9 skola med framtidstro och härliga elever. Du kommer att ingå i en stabil personalgrupp med hög kompetens och ges goda utvecklingsmöjligheter. Skolan ligger i ett villaområde centralt i Sollentuna och har ca.875 elever. Verksamheten är organiserad i 8 arbetslag med en arbetslagsledare i varje. Vi satsar mycket på elevernas kunskapsutveckling och sociala förmåga. Från och med hösten 2011 har varje elev tillgång till en egen dator och vi arbetar intensivt med att utveckla IT-pedagogiken i undervisningen. Vill du vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet och utmana våra härliga och kunskapstörstande elever?   Vi söker dig som har lärarexamen mot årskurs 1-6 för att arbeta i ett av skolans arbetslag. Du kommer att arbeta tillsammans med kompetena och duktiga kollegor i ett självständigt och välfungerande arbetslag. Din huvudsakliga undervisning kommer antingen vara i årskurs 4-6 eller i årskurs 1-3, beroende på hur din kompetens kompletterar övriga lärare i arbetslaget. Skolan är sedan några år tillbaka en 1-1 skola, alla elever har tillgång till en egen dator, så för dig är det givetvis naturligt att vilja fortsätta vara med och utveckla IKT som ett naturligt verktyg i undervisningen. Tjänsten är en tillsvidare tjänst på heltid med början till läsåret 13/14.  Intervjuer kommer att ske fortlöpande från den 29/7.  Välkommen till en spännande och utvecklande arbetsplats!
Företag: Sollentuna Kommun - Helenelundsskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 1-6

Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi dig som behärskar grävmaskiner till fullo. Du kommer utföra schakt och grävarbeten, samt planering av yta. Vår kund är ett väletablerat entreprenadföretag som uteslutande arbetar med de senaste maskinerna. Kvalifikationer Du är licensieradmaskinförare och har arbetat minst tre år i branschen. Meriterande är om du kan läsa kartor och ritningar. Egenskaper Som person är du: -Strukturerad. -Resultatdriven -Självgående Du har god muntlig kommunikstionsförmåga och har lätt för att samarbeta. Vi erbjuder En heltidsanställning med kunniga kollegor. Detta är en rekrytering direkt till kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg, analysverktyg, goda rykte samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!

Lärare i grundskolans senare år NO/ Engelska
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hedvig Eleonora skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! Vi är en skola med åk F-5 men till hösten 2014 kommer vi även att behålla våra elever i åk 6. På Hedvig Eleonora arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra fantastiska elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. 1 plats(er).En härlig åk 4 väntar nyfiket på vem som ska bli deras nya lärare till hösten! Du ska planera undervisningen, förbereda lektionerna, utvärdera ditt och elevernas arbete samt ansvara för att dokumentera elevernas utveckling i skolwebb. Till arbetsuppgifterna hör även att samarbeta med övriga lärare för att bedriva skol- och ämnesutveckling. Vi vill att du är väl förtrogen med skolans styrdokument samt tillämpar dessa i den dagliga verksamheten och att du har goda ämneskunskaper. Vi vill att du, med ditt intresse och engagemang, väcker och bibehåller elevernas nyfikenhet och intresse för undervisningen. Du har förmågan att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar Du har förmågan att bygga goda relationer till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor Du har förmågan att arbeta självständigt och ett stort eget driv. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med utvecklingsområdet "Betyg och bedömning". Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi vill att du tidigare ska ha arbetat med elever i de aktuella årskurserna med gott resultat. Referenser kommer att tas. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: tf Rektor Linda Lissvik Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Hedvig Eleonora skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år NO/ Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år NO/ Engelska

Mättekniker
Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 35 500 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2010 uppgick faktureringen till 78 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 9,1 miljarder kronor. Randstad ansvarar för all rekrytering av produktionspersonal till Scania i Södertälje och Luleå. Vi har flera hundra anställda som jobbar på Scania – och nu söker vi fler! Om du vill ha en arbetsplats som erbjuder spännande arbetsuppgifter i hjärtat av svensk industri så kommer du trivas som konsult på Randstad, med uppdrag på Scania. Randstads team sitter på plats i Scanias lokaler för att hela tiden finnas nära både våra anställda och vår kund Dina arbetsuppgifter Som mättekniker på Scania kontrollerar samt mäter du artiklar med hjälp av ritningar. Detta mäter du med Romer mätarm i Polyworks, du skapar mätprotokoll och återför avvikelser till leverantör i E- quality. I dina arbetsuppgifter ingår även att du programmerar och kontrollerar mätutrustningen själv. En nyckel i Scanias framgång är att samtlig personal hjälps åt att förbättra arbetsmetoderna löpande. Din bakgrund Du har tidigare erfarenhet utav mätteknik, meriterande om du tidigare har erfarenhet av fordonsindustrin. En del arbetsuppgifter innebebär truckkörning varför truckkort A + B är meriterande. Hos Scania är samtliga instruktioner skrivna på svenska samt engelska och vi ställer därför höga krav på att du kan formulera dig i språken väl i både i tal och skrift. Du har sen tidigare en teknisk utbildning, en längre arbetslivserfarenhet och goda kunskaper inom mätteknik. Dina egenskaper Du som söker har ett stort engagemang, är tydlig i din kommunikation och noggrann i ditt arbete. Du har en positiv inställning och vill ge kunden den bästa servicen. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och att du har lätt för att ta egna initiativ. Lättlärd och strukturerad är andra egenskaper som vi värdesätter. Du gillar att arbeta under givna instruktioner och i ett högt tempo.Vi tillsätter löpande. OBS! I rekryteringen till denna tjänst är förutsättningen att du genomför ett personlighetstest. Efter att du har ansökt till denna tjänst kommer du att få en länk till ett personlighetstest MINT som innehåller 120 påståenden. Information finner du i det mejl du kommer att få efter det att du ansökt till denna. Vi behandlar din ansökan efter det att vi har fått tagit del av ditt resultat. Lycka till! Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Södertälje
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Mättekniker jobb, Mättekniker Södertälje, Mättekniker Randstad AB Södertälje
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mättekniker

VD-assistent till mediakoncern
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning I rollen som VD-assistent hos vår kund kommer du att arbeta väldigt nära vår kunds VD. Du kommer framförallt att ansvara för VD:s kalender, mail överblick, planering av möten, förbereda presentationer, göra Powerpoints, och ta hand om intern rapportering. Vidare kommer du även att sitta med i ledningsgruppsmöten och där vara ansvarig för att skicka ut kallelsen och skriva protokoll. I rollen som VD-assistent kommer du att vara ett generellt administrativt stöd. Vem är du? Vi söker dig som har en bred erfarenhet av arbetet som VD-assistent. Du är vidare stresstålig och van att arbeta i ett högt tempo mot utsatta deadlines. Du har en förmåga att både se helhetsperspektiv samt detaljer och du kommer gärna med egna initiativ. Vidare ser vi att du har mycket goda kunskaper i Officepaketet samt kunskaper av att arbeta i Powerpoints. Som person har du en förmåga att behålla lugnet även i mer pressade situationer och du hetsar inte lätt upp dig. Du trivs att arbeta i en servicefunktion och förstår verkligen vikten av den. Vidare är du en person med mycket skinn på nästan och du är extremt duktig på att arbeta proaktivt och se vad som kommas skall. Du.. • har en god förmåga att lyssna • hetsar inte upp dig • har skinn på näsan • är serviceorienterad • är administrativt duktig Du erbjuds En varierande och rolig roll i en spännande bransch. Tjänsten är ett föräldrarvikariat där du kommer att ingå i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara uthyrd som konsult. Tjänsten förväntas pågå i ca. 10 månader. Ansökan mottages snarast och vi kommer att arbeta löpande med intervjuer. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Rakel Jarl på 070-972 13 52 alternativt rakel.jarl@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se. Start: September 2013 Placering: Centrala Stockholm Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en erfaren och serviceinriktad VD-assistent.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga VD-assistent till mediakoncern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VD-assistent till mediakoncern

Studentansvarig sjuksköterska
MAVA, akutvårdsavdelning M81-83 Internmedicinsk akutvårdsavdelning MAVA i Huddinge ingår i Akutkliniken och vårdar akutsjuka patienter. Till avdelningen kommer patienter från akutmottagningen under dygnets alla timmar. Vi bedriver akut korttidsvård inom akut internmedicin. På avdelningen finns sex team med fem till sex patienter i varje team, totalt 35 vårdplatser. Teknisk utrustning som du kommer att stifta bekantskap med är bland annat C-PAP, telemetri utrustning för övervakning och behandling av olika sjukdomstillstånd. Dokumentation sker i Take Care. Arbetsuppgifter: Ett omväxlande arbete i högt tempo, där du som sjuksköterska måste kunna göra prioriteringar och bedömningar bland akutsjuka patienter. Arbetet är mycket självständigt och kräver goda medicinska kunskaper, hög omvårdnadskvalitet men även god organisation- och samarbetsförmåga. Du har grundanställning som tillsvidareanställd sjuksköterska på MAVA. Du har ett uppdrag att under terminstid arbeta 20% administrativt som studentansvarig. Uppdraget som studentansvarig innefattar att planera och ha det övergripande ansvaret för att introducera studenterna till avdelningen samt för studenternas mitt-, och slutbedömning. Du har också ett ansvar för att stödja de andra handledarna i deras roll som just handledare till studenter. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med handledarerfarenhet. Önskvärt att du har en magisterexamen i vårdpedagogik. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är initiativtagande och flexibel samt positiv till att delta i kvalitets- och förändringsarbete. Att hantera stress och snabba prioriteringar ena stunden och i andra stunden hålla i handen och sprida lugnet till en patient. Som studentansvarig är det viktigt att vara en god förebild för studenterna samt handledarna, därför är det viktigt att du har en mycket god pedagogisk förmåga, är tydlig i din kommunikation och framför allt tycker det är roligt att främja studentutveckling. Övrig information: Vi erbjuder våra sjuksköterskor med några års erfarenhet betald magisterutbildning i akutsjukvård. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Studentansvarig sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentansvarig sjuksköterska

Biomedicinsk analytiker
Klinisk patologi/cytologi Laboratoriet är ackrediterat, ingår i divisionen Karolinska universitetslaboratoriet med verksamhet vid Karolinska Huddinge och Solna samt vid Södersjukhuset och Danderyds sjukhus. Till vår verksamhet vid det histopatologiska laboratoriet i Huddinge behöver vi anställa två legitimerade biomedicinska analytiker. Arbetsuppgifter: På det histopatologiska laboratoriet preparerar vi vävnader för mikroskopisk analys. I arbetet ingår bland annat utskärning, paraffininbäddning och snittning av olika vävnader. Histokemisk färgning av paraffinsnittade preparat samt hantering av vävnader från operation för bland annat fryssnittning. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker. Tidigare vana från histopatologiskt laboratoriearbete är meriterande. Personliga egenskaper: Noggrann, intresserad och ansvarsfull. Du är flexibel och tycker om att samarbeta med kollegor inom olika yrkeskategorier. Du ska tycka om att arbeta i en större arbetsgrupp där vi aktivt arbetar med att utveckla våra arbetssätt och arbetsmetoder. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker

Sjuksköterska
Urologiska klinikens mottagning På Urologiska mottagningen i Solna bedrivs högspecialiserad vård inom urologi Arbetsuppgifter: Sedvanligt förekommande på urologisk mottagning. Sköterskemottagning med självständigt arbete och assistera läkare vid undersökningar, behandlingar och mindre operationer. Telefonrådgivning Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska, urologisk erfarenhet är meriterande Personliga egenskaper: Vi ser att du är positiv, ansvarsfull och har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du ska klara av att arbeta i ett växlande tempo. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska Karolinska Universitetssjukhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

ST-block (tre) i Neurologi
klinikens Huddinge-enhet Neurologiska kliniken vid Karolinska Universitetssjukhuset har verksamhet både i Solna och Huddinge. Verksamheten är fokuserad på högspecialiserad neurologisk vård. Solna-enhetens neurologiska profil omfattar bland annat patienter som kan bli aktuella för neurokirurgisk och neuroradiologisk intervention. Huddinge-enheten, där du huvudsakligen kommer att vara placerad, har en akutprofil men även omfattande elektiv öppen och slutenvårdsverksamhet. Enheten har tre vårdavdelningar. Vår strokeavdelning har, förutom ordinarie stroke-platser, fyra akuta övervakningsplatser för neurologpatienter med behov av extra observation avseende hjärtarytmier och andningsövervakning. En av våra utredningsavdelningar är öppen vardagar, den andra är en traditionell sjudygnsavdelning. Båda dessa avdelningar utreder alla typer av neurologiska sjukdomar. Kliniken har även sex NAVA-platser som fungerar som vår intagningsavdelning och är bemannad med neurologiskt skolad personal inkluderande stroketeambehörighet och med telemetriövervakningsmöjlighet. Huddinge-enheten har inriktning mot neuromuskulära och neuroimmunologiska åkommor samt komplicerad primär huvudvärk. Vi ansvarar för omhändertagande av patienter med alla typer av långvariga neurologiska sjukdomstillstånd. Bred forskningsverksamhet bedrivs vid klinikens båda enheter, som också har ett utbildningsuppdrag med fokus på läkarlinjens grundutbildning. Arbetsuppgifter: ST-blocken omfattar cirka 3,5 år neurologi och 18 mån relevant sidoutbildning. Kvalifikationer: Behörig att söka är legitimerad läkare med dokumenterat neurologintresse. Personliga egenskaper: Lokal meritering väger tungt. Dokumenterad forskningsverksamhet i fältet är ett plus. Du tycker om att arbeta med utveckling och att bryta ny mark. Du är stresstålig och flexibel. Du är förändringsbenägen och tycker om att vara delaktig i att driva den neurologiska utvecklingen med fokus på att erbjuda neurologiskt sjuka ett allt bättre medicinskt omhändertagande. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga ST-block (tre) i Neurologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ST-block (tre) i Neurologi

Medicinsk sekreterare
Neurokirurgiska klinikens administrativa sektion Vi söker två medicinska sekreterare till oss på Neurokirurgiska kliniken, Karolinska Universitetssjukhuset ii Solna, en av sex neurokirurgiska kliniker i Sverige. Vi är en smal specialitet med ett brett område. Våra specialinriktningar är kärlsjukdomar i hjärnan, skallskador/olyckslära, godartade och elakartade tumörer, sjukdomar i ryggen, funktionell neurokirurgi, strålknivsbehandling och barnneurokirurgi. Vi har två vårdavdelningar, en intensivvårdsavdelning, en intermediär-vårdsavdelning, en operationsavdelning och en mottagning. De medicinska sekreterarna sköter servicen till klinikens samtliga enheter och specialiteter. Som anställd på Karolinska har du fri tillgång till ett välutrustat personalgym. Du erbjuds möjlighet till en friskvårdstimme i veckan alternativt ett friskvårdsbidrag. Karolinska är ett rökfritt sjukhus. Arbetsuppgifter: Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete i en grupp mycket duktiga, glada och trevliga sekreterare. I sekreterargruppens arbetsuppgifter ingår att skriva digitalt dikterade ljudfiler i datajournalsystemet Take Care, förbereda inför ronder, handha kvalitetsregister samt andra uppgifter utifrån verksamhetens behov. Kvalifikationer: Medicinsk sekreterarexamen är ett krav! Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Stor vana att arbeta i datajournalsystem och med utskrift av digitala diktat. Vi ser gärna att du även har goda kunskaper i engelska. Personliga egenskaper: Du måste vara mycket noggrann samt intresserad av att utföra varierande arbetsuppgifter efter verksamhetens behov. Du tycker om att ge god service och är van vid såväl självständigt arbete som arbete i grupp. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och kan ta egna initiativ. Vi lägger mycket stor vikt vid att du har bra samarbetsförmåga och kan skapa en positiv stämning i kontakter med andra. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare


Sök lediga jobb LIND��N, RIKARD

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se