LSS ASSISTANS AROS AB jobb - lediga jobb

LSS ASSISTANS AROS AB jobb LSS ASSISTANS AROS AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: LSS ASSISTANS AROS AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: LSS ASSISTANS AROS AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent sökes till liten pojke- Karlskrona

 2. Personlig assistent till man bosatt i Borås- Göteborg

 3. Personlig assistent sökes till pojke- Göteborg

 4. Personlig assistent till pojke i Göteborg- Göteborg

 5. Personlig assistent till Västra Göteborg- Göteborg

 6. Personlig assistent till man bosatt i Borås- Göteborg

 7. Personlig assistent sökes till liten pojke- Karlskrona

 8. Personlig assistent till Västra Göteborg dagtid- Göteborg

 9. Personlig assistent sökes till pojke- Göteborg

 10. Personlig assistent sökes till man i Kungälv- Kungälv

 11. Personlig assistent sökes till flicka i Göteborg- Göteborg

 12. Personlig assistent sökes till östra centrum- Göteborg

 13. Personlig assistent i Strömstad- Strömstad

 14. Personlig assistent sökes till liten flicka- Stockholm

 15. Personlig assistent sökes till äldre man- Göteborg

 16. Personlig assistent sökes till flicka- Göteborg

 17. Personlig assistent sökes till ung kille- Skövde

 18. Personlig assistent sökes till man i Kungälv- Kungälv

 19. Personlig assistent sökes i Mariestad- Mariestad

 20. Personlig assistent till man bosatt Sthlm- Stockholm

 21. Personlig assistent sökes till östra centrum- Göteborg

 22. Personlig assistent sökes till pojke- Göteborg

 23. Personlig assistent kvällstid - östra centrum- Göteborg

 24. Personlig assistent till en pojke i Strömstad- Strömstad

 25. Personlig assistent till ett barn i Karlskrona- Karlskrona

 26. Personlig assistent sökes till östra centrum- Göteborg

 27. Personlig assistent sökes till man i Kungälv- Kungälv

 28. Personlig assistent på deltid- Kungälv

 29. Personlig assistent till flicka i Norrköping- Norrköping

 30. Personlig assistent sökes till man- Göteborg

 31. Administratör- Göteborg

 32. Pojke i Karlskrona söker personlig assistent- Karlskrona

 33. Man i Norrköping söker personlig assistans- Norrköping

 34. Kvinna i Göteborg söker personliga assistenter- Göteborg

 35. Flicka på Hisingen söker personlig assistent- Göteborg

 36. Personlig assistent sökes till Mariestad- Mariestad

 37. Administratör- Heby

 38. Pojke i Lindome söker personlig assistent- Mölndal

 39. Personlig assistent sökes till östra centrum- Göteborg

 40. Pojke i Karlskrona söker personlig assistent- Karlskrona


Mer beskrivning

Personlig assistent sökes till liten pojke
LSS Assistans är ett assistansbolag med cirka 250 medarbetare. Vi söker personliga assistenter som kan arbeta extra till en liten pojke bosatt i Karlskrona. Vi söker en assistent som kan börja omgående. För att få arbeta krävs att den sökande kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetspassen kommer mestadels vara helg, kväll och natt. Det är en fördel om du som sökande har erfarenhet av arbete med barn. Du ska ha erfarenhet av arbete som personlig assistent. Ett plus om man har vana av att arbeta nattpass. Personen som sökes skall vara lyhörd, anpassningsbar, noggrann, ha gott självförtroende, tålamod samt god samarbetsförmåga. Fungerande personkemi är viktigt samt att du har vana och intresse av att umgås och ta hand om barn. Vi ser helst att du som söker är ickerökare. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Vi har ingen möjlighet att besvara frågor gällande tjänsten per telefon utan hänvisar till email.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till liten pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till liten pojke

Personlig assistent till man bosatt i Borås
2 platser. LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu två personliga assistenter till en ung man bosatt i Borås som kan arbeta natt några dagar i veckan. Brukaren är i behov av avancerad vård och omsorg. Personen som tillsätts på tjänsten kommer att få gå utbildning för att få delegering. Regelbundenhet är viktigt i utförandet av arbetsuppgifterna. Brukaren behöver aktiv tillsyn och hjälp inom alla aktivitetsområden då han har omfattande motoriska funktionsnedsättningar och ingen kommunikationsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vända brukaren varannan timma när han sover/vilar, förflyttningar mellan säng och rullstol och hjälpa till vid toalettbesök. Arbetspassen är förlagda nattetid. Passen är från kl. 02-03 och kl. 05-06. Hög timlön erbjudes Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknande arbetsuppgifter. Personen vi söker skall vara lyhörda och anpassningsbara, ansvarstagande, stresståliga, flexibla, ödmjuka, professionella och initiativrika. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna email.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till man bosatt i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till man bosatt i Borås

Personlig assistent sökes till pojke
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en personlig assistent till en pojke med autism och Cornelia de Langes syndrom bosatt i östra Göteborg. I arbetsuppgifterna ingår att följa pojken till och från simningen och även assistera honom under simpasset. Det är viktigt att du som person alltid ligger steget före och kan hantera olika situationer på ett lugnt och kontrollerat sätt. Personen kommer till en början gå bredvid för att lära känna pojken. Arbetspassen är förlagda tisdagar och onsdagar mellan 15:30-20:00. Du kan även få hoppa in extra vid behov. Erfarenhet av arbete som personlig assistent krävs. Personen som sökes skall vara lugn, lyhörd, anpassningsbar, noggrann, ha gott självförtroende, tålamod samt klarar av att arbeta självständigt. Fungerande personkemi är viktigt samt att du har vana och intresse av att umgås och ta hand om barn. Tjänsten ska tillsättas i början av augusti. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna e-mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom e-mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till pojke

Personlig assistent till pojke i Göteborg
LSS Assistans är ett assistansbolag med drygt 200 medarbetare. Vi söker nu en personlig assistent till en 12-årig pojke bosatt på Hisingen som har Sallas sjukdom. Vi söker någon som kan arbeta med pojken vardagar mellan 14-19. Pojken behöver hjälp med av- och påklädning, personlig hygien, kommunikation, förflyttningar, träning mm. Pojken som Ni ska arbeta hos har ett stort behov av träning vilket förutsätter att Ni har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som tidigare har arbetat med personer som på grund av sina funktionshinder behövt hjälp med träning. Tidigare arbete med sjukgymnastik eller habilitering är meriterande. Personen vi söker ska vara positiv, tålmodig, samarbetsvillig, anpassningsbar och det är även av stor vikt att man har erfarenhet av arbete med barn samt att man klarar av att arbeta självständigt. Tjänsten ska tillsättas i slutet av sommaren. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna e-mail. Frågor om tjänster besvaras genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till pojke i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till pojke i Göteborg

Personlig assistent till Västra Göteborg
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu två personliga assistenter för arbete hemma hos en brukare bosatt i Västra Göteborg. Vi söker dig som vill arbeta med att ge stöd och hjälp i vardagen åt en man. I arbetsuppgifterna ingår att assistera brukaren vid förflyttningar, av - och påklädning, personlig hygien, måltider samt övriga förekommande vardagsrutiner. Du som personlig assistent kommer även följa med mannen på olika aktiviteter, så som läkarbesök, restaurangbesök, inköp etc. Brukaren är rullstolsburen och det förekommer tunga lyft i arbetet. God fysik är en fördel. Vi söker två assistenter som kan arbeta pass som är förlagda mellan 8-01. Assistenterna hemma hos brukaren arbetar i skift. Arbetspassen kommer vara utplacerade på både vardagar och helger. Omfattningen är cirka 80-90 %. Vi söker två assistenter som är lyhörda, anpassningsbara, noggranna, har gott självförtroende. God samarbetsförmåga är en viktig egenskap vi söker hos dig som assistent. Fungerande personkemi är en viktig del. Erfarenhet av arbete som personlig assistent krävs. Ena tjänsten ska tillsättas den 1 augusti och den andra ska tillsättas den 1 September. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom e-mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Västra Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Västra Göteborg

Personlig assistent till man bosatt i Borås
2 platser. LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu två personliga assistenter till en ung man bosatt i Borås som kan arbeta natt några dagar i veckan. Brukaren är i behov av avancerad vård och omsorg. Personen som tillsätts på tjänsten kommer att få gå utbildning för att få delegering. Regelbundenhet är viktigt i utförandet av arbetsuppgifterna. Brukaren behöver aktiv tillsyn och hjälp inom alla aktivitetsområden då han har omfattande motoriska funktionsnedsättningar och ingen kommunikationsförmåga. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att vända brukaren varannan timma när han sover/vilar, förflyttningar mellan säng och rullstol och hjälpa till vid toalettbesök. Arbetspassen är förlagda nattetid. Passen är från kl. 02-03 och kl. 05-06. Hög timlön erbjudes Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknande arbetsuppgifter. Personen vi söker skall vara lyhörda och anpassningsbara, ansvarstagande, stresståliga, flexibla, ödmjuka, professionella och initiativrika. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna email.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till man bosatt i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till man bosatt i Borås

Personlig assistent sökes till liten pojke
LSS Assistans är ett assistansbolag med cirka 250 medarbetare. Vi söker personliga assistenter som kan arbeta extra till en liten pojke bosatt i Karlskrona. Vi söker en assistent som kan börja omgående. För att få arbeta krävs att den sökande kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetspassen kommer mestadels vara helg, kväll och natt. Det är en fördel om du som sökande har erfarenhet av arbete med barn. Du ska ha erfarenhet av arbete som personlig assistent. Ett plus om man har vana av att arbeta nattpass. Personen som sökes skall vara lyhörd, anpassningsbar, noggrann, ha gott självförtroende, tålamod samt god samarbetsförmåga. Fungerande personkemi är viktigt samt att du har vana och intresse av att umgås och ta hand om barn. Vi ser helst att du som söker är ickerökare. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Vi har ingen möjlighet att besvara frågor gällande tjänsten per telefon utan hänvisar till email.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till liten pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till liten pojke

Personlig assistent till Västra Göteborg dagtid
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en personlig assistent för arbete hemma hos en brukare bosatt i Västra Göteborg. Vi söker dig som vill arbeta med att ge stöd och hjälp i vardagen åt en man. I arbetsuppgifterna ingår att assistera brukaren vid förflyttningar, av - och påklädning, personlig hygien, måltider samt övriga förekommande vardagsrutiner. Du som personlig assistent kommer även följa med mannen på olika aktiviteter, så som läkarbesök, restaurangbesök, inköp etc. Brukaren är rullstolsburen och det förekommer tunga lyft i arbetet. God fysik är en fördel. Vi söker två assistenter som kan arbeta pass som är förlagda dagtid. Passen kan infalla både vardagar och helger. Omfattningen varierar mellan 40-60%. Vi söker en assistent som är lyhörd, anpassningsbar, noggrann samt har gott självförtroende. God samarbetsförmåga är en viktig egenskap vi söker hos dig som assistent. Erfarenhet av arbete som personlig assistent är meriterande. Tjänsten kommer att tillsättas i september. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom e-mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Västra Göteborg dagtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Västra Göteborg dagtid

Personlig assistent sökes till pojke
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en personlig assistent till en pojke med autism och Cornelia de Langes syndrom bosatt i östra Göteborg. I arbetsuppgifterna ingår att följa pojken till och från simningen och även assistera honom under simpasset. Det är viktigt att du som person alltid ligger steget före och kan hantera olika situationer på ett lugnt och kontrollerat sätt. Personen kommer till en början gå bredvid för att lära känna pojken. Arbetspassen är förlagda tisdagar och onsdagar mellan 15:30-20:00. Du kan även få hoppa in extra vid behov. Erfarenhet av arbete som personlig assistent krävs. Personen som sökes skall vara lugn, lyhörd, anpassningsbar, noggrann, ha gott självförtroende, tålamod samt klarar av att arbeta självständigt. Fungerande personkemi är viktigt samt att du har vana och intresse av att umgås och ta hand om barn. Tjänsten ska tillsättas i början av september. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna e-mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom e-mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till pojke

Personlig assistent sökes till man i Kungälv
LSS Assistans är ett assistansbolag med cirka 200 medarbetare. Vi söker nu en personlig assistent till en 27-årig man bosatt i Kungälv. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa till med morgonrutiner, följa och lämna vid dagliga verksamheten samt även att följa med mannen på en aktivitet 1 gång per vecka. Arbetstiderna är vardagar klockan 8:00-10:00. Efter någon vecka kommer det även utökas med en eftermiddag/helgdag i veckan för en aktivitet. Personen som sökes skall vara lyhörd och anpassningsbar. Det är även av vikt att sökande har tålamod, är samarbetsvillig samt klarar av att arbeta självständigt. Det är viktigt att sökanden har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Körkort är ett krav. Tjänsten ska tillsättas omgående. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Kungälv
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till man i Kungälv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till man i Kungälv

Personlig assistent sökes till flicka i Göteborg
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. För en av våra assistansanvändare söker vi LSS Assistans nu en personlig assistent vid behov med vårdkompetens. Vi söker nu en personlig assistent för en 7-årig flicka som är bosatt i Östra-centrum. Flickan behöver hjälp med av- och påklädning, personlig hygien, kommunikation, måltider samt förflyttningar. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet och kunskap om hur man på bästa sätt bemöter en person med svår utvecklingsstörning, autism och epilepsi. Det kan förekomma hämtningar, så B-körkort är en merit. Personen vi söker ska vara positiv, ha tålamod, samarbetsvillig, anpassningsbar och det är även av stor vikt att man har erfarenhet av att arbeta med barn med funktionshinder samt att man klarar av att arbeta självständigt. Tjänsten är vid behov,mestadels helger, men det kan även förekomma vardagar. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Rekryteringen startar omgående och vi tar löpande ut personer för intervju. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Frågor om tjänster besvaras genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till flicka i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till flicka i Göteborg

Personlig assistent sökes till östra centrum
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en personlig assistent för att arbeta hemma hos en man bosatt i östra centrum. Vi söker dig som vill arbeta med att ge stöd och hjälp till honom i hans vardag. Det förekommer en del tyngre arbetsmoment vilket gör att god fysik är en fördel. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa till med personlig hygien, av- och påklädning, förflyttningar, matlagning och andra övrigt förekommande uppgifter i vardagen. Vi ser att du som söker är engagerad, självständig, noggrann, levnadsglad och har god samarbetsförmåga. Det är också ett plus om du har ett intresse för kost, matlagning och träning. Har du ett intresse av film och musik så kan det också komma väl till pass. Arbetet kommer till största del att ske i hemmet, men det är av vikt att möjliggöra andra aktiviteter så som promenader, stadsbesök, åka spårvagn/buss, träning etc. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom vård och omsorg. Det är viktigt att du är flexibel och har förmåga att kunna anpassa dig efter brukarens behov och önskemål. Även om du ska kunna anpassa dig så är det av vikt att du själv även kan ta egna initiativ i ditt arbete. Tillsammans kommer ni då att kunna skapa rutiner och arbetssätt som ger ett lyckat resultat. Fungerande personkemi är således en viktig faktor. Tjänsterna ska tillsättas omgående. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom e-mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till östra centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till östra centrum

Personlig assistent i Strömstad
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en personlig assistent till en pojke bosatt i Strömstad. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa till med alla förekommande aktiviteter i vardagen så som av- och påklädning, personlig hygien etc. Arbetstiderna är varierande. Kvälls- och helgpass förekommer. Tjänsten är 100%. Personen som sökes skall vara lyhörd och anpassningsbar. Det är även av vikt att sökande har tålamod, är samarbetsvillig samt klarar av att arbeta självständigt. Det är viktigt att sökanden har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Tjänsten ska tillsättas i snarast. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Strömstad

Personlig assistent sökes till liten flicka
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en personlig assistent till en liten 1,5-årig flicka bosatt i Stockholms innerstad. Arbetet sker i hemmet. Flickan har en hudsjukdom och behöver ständig tillsyn. Vi söker en assistent som kan arbeta nätter. Det är en fast natt fr-lö varannan vecka enl schema + vik och extra vid behov. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av vård och omsorg. Det är meriterande att ha arbetat inom barnsjukvård. Personen som sökes skall vara noggrann, lyhörd, anpassningsbar samt ha stort tålamod och god samarbetsförmåga. Vana av nattjänstgöring är en fördel. Fungerande personkemi är viktigt samt att du har vana och intresse av att umgås och ta hand om barn. Har du pedagogiska erfarenheter är det meriterande. Vi ser helst att du som söker inte är rökare. Tjänsten ska tillsättas omgående. Intervjuer sker löpande. För att kunna tillsättas på tjänsten måste ett utdrag ur belastningsregistret visas upp i original. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom e-mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till liten flicka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till liten flicka

Personlig assistent sökes till äldre man
Personlig assistent sökes till äldre man. LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Arbetsuppgifterna består av vardaglig omvårdnad så som duschning, matning, på -och avklädning, hjälp med vardagliga sysslor m.m. Arbetstiderna är dag, kväll, natt. Personen som sökes skall vara levnadsglad, lyhörd, anpassningsbar, noggrann ha gott självförtroende, tålamod samt god samarbetsförmåga. Du bör vara rökfri. Du som assistent ska helst vara emellan 30-45 år, kvinna eller man spelar ingen roll, personkemin är avgörande. Det är viktigt att sökanden har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi söker en assistent som kan tala ibo, ett afrikanskt språk som talas i Nigeria. Tjänsten ska tillsättas omgående. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, går bra även med mail eller fax. Eventuella frågor om tjänsten ska skickas per mail ej telefon.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till äldre man jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till äldre man

Personlig assistent sökes till flicka
1 plats. LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget centralt i Göteborg och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. För en av våra assistansanvändare söker vi LSS Assistans nu en personlig assistent med erfarenhet av vård och omsorg som ska arbeta för en liten flicka bosatt i Nordöstra delen av Göteborg. Vi söker en personlig assistent för en liten flicka bosatt i Nordöstra delen av Göteborg. Flickan har en form av muskelsjukdom och behöver i sin vardag hjälp med av- och påklädning, personlig hygien, kommunikation, måltider, inhalation samt förflyttningar. Personen vi söker ska vara positiv, ha tålamod, samarbetsvillig, anpassningsbar och det är även av stor vikt att man har erfarenhet av att arbeta med barn med funktionshinder samt att man klarar av att arbeta självständigt. Det är meriterande om du som söker kan tala albanska. Det är en heltidstjänst. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Rekryteringen startar omgående och vi tar löpande ut personer för intervju. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Frågor om tjänster besvaras genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till flicka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till flicka

Personlig assistent sökes till ung kille
1 plats. LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget centralt i Göteborg och vi har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. För en av våra assistansanvändare söker vi LSS Assistans nu en personlig assistent med erfarenhet av vård och omsorg som ska arbeta med en 21-årig kille bosatt i Skövde. Han har behov av hjälp under dagtid då han vistas i skolan och genomför sina högskolestudier. Tiderna varierar beroende på skoltider, men det innefattar cirka 20-25 timmar per vecka. I arbetsuppgifterna ingår hjälp med personlig hygien, på och avklädnad av ytterkläder, förflyttningar och i övrigt vara en hjälpande hand under dagen. Vi ser helst att du som söker är en man i 30-35 års ålder. Du som söker ska vara positiv, ha tålamod, samarbetsvillig, anpassningsbar och det är även av stor vikt att man har erfarenhet av att arbeta med funktionshinder samt att man klarar av att arbeta självständigt. Det är meriterande om du har körkort, men inget krav. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Rekryteringen startar omgående och vi tar löpande ut personer för intervjuer. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Frågor om tjänster besvaras genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Skövde
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till ung kille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till ung kille

Personlig assistent sökes till man i Kungälv
LSS Assistans är ett assistansbolag med cirka 200 medarbetare. Vi söker nu en personlig assistent till en 27-årig man bosatt i Kungälv. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa till med morgonrutiner, följa och lämna vid dagliga verksamheten samt även att följa med mannen på en aktivitet 1 gång per vecka. Arbetstiderna är vardagar klockan 8:00-10:00. Efter någon vecka kommer det även utökas med en eftermiddag/helgdag i veckan för en aktivitet. Personen som sökes skall vara lyhörd och anpassningsbar. Det är även av vikt att sökande har tålamod, är samarbetsvillig samt klarar av att arbeta självständigt. Det är viktigt att sökanden har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna kvinnliga sökanden. Körkort är ett krav. Tjänsten ska tillsättas omgående. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Kungälv
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till man i Kungälv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till man i Kungälv

Personlig assistent sökes i Mariestad
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget centralt i Göteborg och vi har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker en personlig assistent för en pojke som är 11 år och bosatt i Mariestad. Pojken har cerebral pares och behöver i sin vardag hjälp med av- och påklädning, personlig hygien, toalettbesök, kommunikation, måltider, inhalation samt förflyttningar. Arbetstiderna är helger, ca 15 timmar per vecka. Assistenten som anställs kommer arbeta i pojkens hemmiljö samt ta med pojken på utflykter så som exempelvis promenader, lekparken etc. Personen vi söker ska vara positiv, ha tålamod, samarbetsvillig och anpassningsbar. Det är av stor vikt att man har erfarenhet av att tidigare ha arbetat med barn. Vi söker en person som har arbetat inom vården och gärna att du har arbetat som personlig assistent. För att kunna få en anställning ska Ni kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten ska tillsättas omgående och vi tar löpnade ut personer för intervjuer. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Frågor om tjänster besvaras genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Mariestad
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes i Mariestad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes i Mariestad

Personlig assistent till man bosatt Sthlm
3-4 platser sökes Personlig assistent sökes till äldre man. LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa till med alla förekommande aktiviteter i vardagen så som av- och påklädning, personlig hygien, matning, hjälp med vardagliga sysslor etc. Personen som sökes skall vara lyhörd och anpassningsbar. Det är även av vikt att sökande har tålamod, är samarbetsvillig samt klarar av att arbeta självständigt. Arbetstiderna är varierande. Kvälls- och helgpass förekommer. Tjänsten är 100%. Vi söker assistenter som kan tala arabiska. Tjänsten ska tillsättas omgående Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till man bosatt Sthlm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till man bosatt Sthlm

Personlig assistent sökes till östra centrum
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en personlig assistent för att arbeta hemma hos en man bosatt i östra centrum. Vi söker en man i 25-40 års åldern som har god erfarenhet av liknande arbete. Du ska vilja arbeta med att ge stöd och hjälp till honom i hans vardag. Det förekommer en del tyngre arbetsmoment vilket gör att god fysik är en fördel. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa till med personlig hygien, av- och påklädning, förflyttningar, matlagning och andra övrigt förekommande uppgifter i vardagen. Vi ser att du som söker är engagerad, självständig, noggrann, levnadsglad och har god samarbetsförmåga. Det är också ett plus om du har ett intresse för kost, matlagning och träning. Har du ett intresse av film och musik så kan det också komma väl till pass. Arbetet kommer till största del att ske i hemmet, men det är av vikt att möjliggöra andra aktiviteter så som promenader, stadsbesök, åka spårvagn/buss, träning etc. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom vård och omsorg. Det är viktigt att du är flexibel och har förmåga att kunna anpassa dig efter brukarens behov och önskemål. Även om du ska kunna anpassa dig så är det av vikt att du själv även kan ta egna initiativ i ditt arbete. Tillsammans kommer ni då att kunna skapa rutiner och arbetssätt som ger ett lyckat resultat. Fungerande personkemi är således en viktig faktor. Tjänsterna ska tillsättas omgående. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom e-mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till östra centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till östra centrum

Personlig assistent sökes till pojke
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en manlig personlig assistent till en pojke med autism och Cornelia de Langes syndrom bosatt i östra Göteborg. I arbetsuppgifterna ingår att följa pojken till och från simningen och även assistera honom under simpasset. Det är viktigt att du som person alltid ligger steget före och kan hantera olika situationer på ett lugnt och kontrollerat sätt. Personen kommer till en början gå bredvid för att lära känna pojken. Arbetspassen är förlagda tisdagar och onsdagar mellan 15:30-20:00. Du kan även få hoppa in extra vid behov. Erfarenhet av arbete som personlig assistent krävs. Personen som sökes skall vara lugn, lyhörd, anpassningsbar, noggrann, ha gott självförtroende, tålamod samt klarar av att arbeta självständigt. Fungerande personkemi är viktigt samt att du har vana och intresse av att umgås och ta hand om barn. Tjänsten ska tillsättas i början av oktober. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna e-mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom e-mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till pojke

Personlig assistent kvällstid - östra centrum
1 plats LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en assistent som kan arbeta under kvällar/nätter (jour) för en man bosatt i östra centrum. Vana av nattjänstgöring är en fördel, likaså att du är bosatt i närliggande område. Personen som sökes skall vara noggrann, lyhörd, anpassningsbar och ha god samarbetsförmåga. Det kan förekomma en del lyft därför är det viktigt att du har god fysik. Fungerande personkemi är viktigt samt att du har vana och intresse av att arbeta som personlig assistent. Det kan dock förekomma arbetspass även dagtid. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Tjänsterna ska tillsättas omgående. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom e-mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent kvällstid - östra centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent kvällstid - östra centrum

Personlig assistent till en pojke i Strömstad
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en personlig assistent till en pojke bosatt i Strömstad. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa till med alla förekommande aktiviteter i vardagen så som av- och påklädning, förflyttning, matning, toalettbesök, personlig hygien etc. Arbetstiderna är varierande. Kvälls- och helgpass förekommer. Tjänsten är 100%. Personen vi söker ska vara positiv, lyhörd, ha tålamod, samarbetsvillig och anpassningsbar. Det är av stor vikt att man har erfarenhet av att tidigare ha arbetat med barn. Vi söker en person som har arbetat inom vården och gärna att du har arbetat som personlig assistent. För att kunna få en anställning ska Ni kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Det är meriterande om du som sökande kan albanska. Tjänsten ska tillsättas omgående och vi tar löpnade ut personer för intervjuer. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Frågor om tjänster besvaras genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till en pojke i Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till en pojke i Strömstad

Personlig assistent till ett barn i Karlskrona
LSS Assistans är ett assistansbolag med cirka 250 medarbetare. Vi söker personliga assistenter som kan arbeta hos en pojke bosatt i Karlskrona. Vi söker en assistent som kan börja omgående. För att få arbeta krävs att den sökande kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetspassen kommer mestadels vara helg, kväll och natt. Det kommer att vara vissa schemalagda pass samt pass där man kan hoppa in med kort varsel. Det är en fördel om du som sökande har erfarenhet av arbete med barn. Du ska ha erfarenhet av arbete som personlig assistent. Ett plus om man har vana av att arbeta nattpass. Fungerande personkemi är viktigt samt att du har vana och intresse av att umgås och ta hand om barn. Vi ser helst att du som söker är ickerökare. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Vi har ingen möjlighet att besvara frågor gällande tjänsten per telefon utan hänvisar till email.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till ett barn i Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till ett barn i Karlskrona

Personlig assistent sökes till östra centrum
1 plats. LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en personlig assistent för att arbeta hemma hos en man bosatt i östra centrum. Du ska vilja arbeta med att ge stöd och hjälp till honom i hans vardag. Det förekommer en del tyngre arbetsmoment vilket gör att god fysik är en fördel. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa till med personlig hygien, av- och påklädning, förflyttningar, matlagning och andra övrigt förekommande uppgifter i vardagen. Vi ser att du som söker är engagerad, självständig, noggrann, levnadsglad och har god samarbetsförmåga. Det är också ett plus om du har ett intresse för kost, matlagning och träning. Har du ett intresse av film och musik så kan det också komma väl till pass. Arbetet kommer till största del att ske i hemmet, men det är av vikt att möjliggöra andra aktiviteter så som promenader, stadsbesök, åka spårvagn/buss, träning etc. Den vi söker ska vara en man i 25-40 års åldern som har god erfarenhet av liknande arbete. Ni kommer att arbeta dygnspass, i snitt 42 timmar per vecka. Ni arbetar efter ett rullande schema vilket innebär att man arbetar två dygnspass under tre veckor och fjärde veckan ett dygnspass. Under natten är det sovande jour. Körkort och bil är en fördel vid sökande av denna tjänst. Det är viktigt att du är flexibel och har förmåga att kunna anpassa dig efter brukarens behov och önskemål. Även om du ska kunna anpassa dig så är det av vikt att du själv även kan ta egna initiativ i ditt arbete. Tillsammans kommer ni då att kunna skapa rutiner och arbetssätt som ger ett lyckat resultat. Fungerande personkemi är således en viktig faktor. Tjänsterna ska tillsättas omgående. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom e-mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till östra centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till östra centrum

Personlig assistent sökes till man i Kungälv
LSS Assistans är ett assistansbolag med cirka 200 medarbetare. Vi söker nu en personlig assistent till en 27-årig man bosatt i Kungälv. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa till med morgonrutiner, följa och lämna vid dagliga verksamheten. Arbetstiderna är vardagar klockan 8:00-10:00. Personen som sökes skall vara lyhörd och anpassningsbar. Det är även av vikt att sökande har tålamod, är samarbetsvillig samt klarar av att arbeta självständigt. Det är viktigt att sökanden har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Körkort samt tillgång till egen bil är en fördel. Tjänsten ska tillsättas 4 november . Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Kungälv
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till man i Kungälv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till man i Kungälv

Personlig assistent på deltid
LSS Assistans är ett assistansbolag med cirka 200 medarbetare. Vi söker nu en personlig assistent till en 27-årig man bosatt i Kungälv. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa till med morgonrutiner, följa och lämna vid dagliga verksamheten. Det kan även förekomma ett längre pass i veckan som då förläggs till em/kväll eller helg. Arbetstiderna är vardagar klockan 8:00-10:00. Personen som sökes skall vara lyhörd och anpassningsbar. Det är även av vikt att sökande har tålamod, är samarbetsvillig samt klarar av att arbeta självständigt. Det är viktigt att sökanden har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Körkort samt tillgång till egen bil är en fördel. Tjänsten ska tillsättas i mitten av januari Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Kungälv
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent på deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent på deltid

Personlig assistent till flicka i Norrköping
1 plats. LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget centralt i Göteborg och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. För en av våra assistansanvändare söker vi LSS Assistans nu en personlig assistent med erfarenhet av vård och omsorg som ska arbeta för en liten flicka bosatt i Norrköping. Personen vi söker ska vara positiv, ha tålamod, samarbetsvillig, anpassningsbar. Det är även av stor vikt att man har erfarenhet av att arbeta med barn, samt att man klarar av att arbeta självständigt. Det är meriterande om du som söker kan tala arabiska. Arbetstiderna varierar.Tjänsten omfattar 100%. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Rekryteringen startar omgående och vi tar löpande ut personer för intervju. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Frågor om tjänster besvaras genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till flicka i Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till flicka i Norrköping

Personlig assistent sökes till man
1 plats. LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en personlig assistent för att arbeta hemma hos en man bosatt i östra centrum. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att hjälpa honom i hans vardag såsom personlig hygien, av- och påklädning, förflyttningar, matlagning och andra övrigt förekommande uppgifter i vardagen. Vi ser att du som söker är engagerad, självständig, noggrann, levnadsglad och har god samarbetsförmåga. Det förekommer en del tyngre arbetsmoment vilket gör att god fysik är något som krävs. Det är också ett plus om du har ett intresse för kost, hälsa och välbefinnande. Film och musik är också något som kan komma väl till pass. Arbetet sker till största del i hemmet, men det är viktigt att möjliggöra andra aktiviteter utanför hemmet. Exempelvis promenader, stadsbesök, åka spårvagn/buss, träning etc. Vi söker dig som är man i 25-40 års åldern som har god erfarenhet av liknande arbete. Arbetstiderna är varierande, men ni kommer att arbeta efter ett rullande schema i snitt 40 timmar per vecka. Förekommer även dygnspass, vilket innebär att man arbetar två dygnspass under tre veckor, och fjärde veckan ett dygnspass. Under natten är det sovande jour. Körkort och bil är en fördel vid sökande av denna tjänst. Det är viktigt att du är flexibel och har förmåga att kunna anpassa dig efter brukarens behov och önskemål. Även om du ska kunna anpassa dig så är det av vikt att du själv även kan ta egna initiativ i ditt arbete. Tillsammans kommer ni då att kunna skapa rutiner och arbetssätt som ger ett lyckat resultat. Fungerande personkemi är således en viktig faktor. Tjänsterna ska tillsättas omgående. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar per mail. Det är viktigt att ni som söker bifogar både ett CV samt personligt brev, så vi kan få en bra uppfattning om er som söker denna tjänst. Frågor gällande tjänsten besvaras genom e-mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till man jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till man

Administratör
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en administratör till ett föräldravikariat. Vikariatet sträcker sig i 6-12 månader med goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Arbetsuppgifter: Som administratör hos oss kommer du bland annat arbeta med - lönehantering - fakturering - hantering av vikariepool - rekrytering av personliga assistenter - löpande kontakter med myndigheter i olika frågor - löpande kontakt med kunder och anställda per telefon/email/besök - sedvanliga administrativa uppgifter Kvalifikationer och egenskaper som vi söker: Som sökande vill vi att du har erfarenhet av arbete med administrativa uppgifter. Det är bra om du har kunskaper inom LSS samt assistansersättning, då alla våra kunder har beslut om detta. Vi arbetar för en god relation till våra kunder samt anställda assistenter vilket innebär att du behöver ha social kompetens. För att lyckas med arbetet krävs att du har förmåga att arbeta självständigt och att du är noggrann vid utförandet av dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du ska kunna analysera vid problemsituationer och kunna finna lösningar för att hantera de problem som uppstår. Vi inom LSS Assistans arbetar för att kunna ge våra kunder en så god livssituation som möjligt och det är av yttersta vikt att du delar vår värdegrund och det engagemang vi har för personer med funktionshinder. Kärnan i vår organisation är mötet mellan människor, då det är där och då som relationer skapas. Vi har en förhoppning om att du som administratör hos oss kan hjälpa oss att nå våra mål och tillsammans med oss utveckla företaget ytterligare.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör jobb, Administratör Göteborg, Administratör LSS ASSISTANS AROS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör

Pojke i Karlskrona söker personlig assistent
LSS Assistans är ett assistansbolag med cirka 250 medarbetare. Vi söker personliga assistenter som kan arbeta hos en pojke bosatt i Karlskrona. Vi söker en assistent som kan börja omgående. För att få arbeta krävs att den sökande kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetspassen kommer mestadels vara schemalagda dagtid. Det är en fördel om du som sökande har erfarenhet av arbete med barn. Du ska ha erfarenhet av arbete som personlig assistent. I arbetsuppgifterna ingår bland annat hjälpa pojken vid av- och påklädning, personlig hygien, omläggningar och vid måltider. Vi lägger stor vikt vid att pojken ska få chansen att främja sin utveckling och att assistenter som arbetar med honom ska hjälpa honom i lek, kommunikation och andra aktiviteter där han får uppleva saker i sin vardag som kan hjälpa honom att utveckla hans färdigheter ytterligare. Arbetet utförs mestadels i pojkens hemmiljö men det förekommer ofta att man även åker iväg på olika aktiviteter utanför hemmet. Fungerande personkemi är viktigt samt att du har vana och intresse av att umgås och ta hand om barn. Vi ser helst att du som söker är ickerökare. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Vi har ingen möjlighet att besvara frågor gällande tjänsten per telefon utan hänvisar till email.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Pojke i Karlskrona söker personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pojke i Karlskrona söker personlig assistent

Man i Norrköping söker personlig assistans
Personlig assistent sökes till man i Norrköping. LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa till med alla förekommande aktiviteter i vardagen så som av- och påklädning, personlig hygien, matning, hjälp med vardagliga sysslor etc. Det förekommer tunga lyft så det är viktigt att du har en god fysik. Du som söker skall vara lyhörd och anpassningsbar. Det är även av vikt att sökande har tålamod, är samarbetsvillig samt klarar av att arbeta självständigt. Ett stort plus är att du pratar arabiska flytande. Arbetstiderna är varierande men schemalagd i 6-veckors perioder. Kvälls- och helgpass förekommer. Tjänsterna som skall tillsättas uppgår till 100%. Tjänsten ska tillsättas omgående Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras enbart genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Man i Norrköping söker personlig assistans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Man i Norrköping söker personlig assistans

Kvinna i Göteborg söker personliga assistenter
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Nu söker vi två stycken personliga assistenter som ska arbeta hemma hos en kvinna i östra Centrum i Göteborg. Arbetet kommer vara schemalagt dag- och kvällstid. Vi söker assistenter för både vardagspass och helgpass. Tjänsterna kommer att ligga mellan 20-80 % I arbetsuppgifterna ingår hjälp med personlig hygien, av- och påklädning, förflyttningar, träning och andra förekommande saker i vardagen. Vi ser gärna kvinnliga sökande från 25 år och uppåt. Du ska ha arbetat inom vård och omsorg sedan innan och gärna ha vana av att arbeta i någons hemmiljö. Då en viktig del i arbetsuppgifterna består i att hjälpa till med sjukgymnastik, är det bra att ha erfarenhet av detta. Vi söker en positiv och tålmodig person som har lätt för att samarbeta. Du ska vara lyhörd och även kunna ta egna initiativ. Kvinnan som söker assistent vill gärna att ni tillsammans ska hitta på saker utanför hemmet. Ta promenader, gå till affären, få möjlighet att ta del av sitt intresse för konst och kultur. Så är du intresserad av liknade så är det ett plus. Tjänsterna ska tillsättas omgående och intervjuer sker löpande.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinna i Göteborg söker personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinna i Göteborg söker personliga assistenter

Flicka på Hisingen söker personlig assistent
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Nu söker vi en personlig assistent som ska arbeta hemma hos en flicka på Västra Hisingen. Arbetet kommer att vara schemalagt, dag- och kvällstid, vi söker dig som kan arbeta både vardagspass och helgpass. Vi vill att du ska kunna arbeta minst 50 % med möjlighet till mer timmar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hjälpa flickan med personlig hygien, av- och påklädning, förflyttningar och måltider. Arbete sker oftast i flickans hemmiljö, men det förkommer även att man åker iväg på olika aktiviteter utanför hemmet så som ridning och bad. Vi ser gärna kvinnliga sökande från 25 år och uppåt. Det är viktigt med erfarenhet av sjukvård, både utbildning och praktisk erfarenhet. Vi ser gärna att du som söker har arbetat med barn som har svåra funktionshinder antingen som personlig assistent eller inom sjukvården. Vi söker dig som är en positiv och tålmodig person som har lätt för att samarbeta. Du ska vara lyhörd och även kunna ta egna initiativ. Fungerande personkemi är viktigt samt att du har vana och intresse av att umgås och ta hand om barn. Tjänsten ska tillsättas omgående och intervjuer sker löpande. För att få arbeta krävs att den sökande kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Vi har ingen möjlighet att besvara frågor gällande tjänsten per telefon utan hänvisar till email.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Flicka på Hisingen söker personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flicka på Hisingen söker personlig assistent

Personlig assistent sökes till Mariestad
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget centralt i Göteborg och vi har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker en personlig assistent för en pojke som är 11 år och bosatt i Mariestad. Pojken har cerebral pares och behöver i sin vardag hjälp med av- och påklädning, personlig hygien, toalettbesök, kommunikation, måltider, inhalation samt förflyttningar. Arbetstiderna kommer främst att vara under helgtid, ca 15 timmar per vecka. Men det finns även möjlighet till ef + kvällspass. Assistenten som anställs kommer arbeta i pojkens hemmiljö samt ta med pojken på utflykter så som exempelvis promenader, lekparken etc. Personen vi söker ska vara positiv, ha tålamod, samarbetsvillig och anpassningsbar. Det är av stor vikt att man har erfarenhet av att tidigare ha arbetat med barn. Vi söker en person som har arbetat inom vården och gärna att du har arbetat som personlig assistent. Det förekommer en del lyft så det är en fördel att ha god fysik. För att kunna få en anställning ska Ni kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten ska tillsättas omgående och vi tar löpande ut personer för intervjuer. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar per mail. Vi ser gärna att du skickat både CV samt personligt brev. Frågor om tjänster besvaras genom mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Mariestad
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till Mariestad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till Mariestad

Administratör
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 13 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en administratör som kommer att tjänstgöra i Heby. Som administratör hos oss kommer du bland annat arbeta med - rekrytering av personliga assistenter - hantering av vikariepool - löpande kontakter med myndigheter i olika frågor - löpande kontakt med kunder och anställda per telefon/email/besök - sedvanliga administrativa uppgifter Kvalifikationer och egenskaper vi söker: Som sökande vill vi att du har erfarenhet av administrativt arbete. Det är bra om du har kunskaper inom LSS samt assistansersättning, då alla våra kunder har beslut om detta. Vi arbetar för en god relation till våra kunder samt anställda assistenter vilket innebär att du behöver ha en god social kompetens. För att lyckas med arbetet krävs att du har förmåga att arbeta självständigt och att du är noggrann vid utförandet av dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du ska kunna analysera vid problemsituationer och kunna finna lösningar för att hantera de problem som uppstår. Vi inom LSS Assistans arbetar för att kunna ge våra kunder en så god livssituation som möjligt och det är av yttersta vikt att du delar vår värdegrund och det engagemang vi har för personer med funktionshinder. Kärnan i vår organisation är mötet mellan människor, då det är där och då som relationer skapas. Vi har en förhoppning om att du som administratör hos oss kan hjälpa oss att nå våra mål och tillsammans med oss utveckla företaget ytterligare.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Heby
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör jobb, Administratör Heby, Administratör LSS ASSISTANS AROS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör

Pojke i Lindome söker personlig assistent
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 10 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Nu söker vi en personlig assistent som ska arbeta hemma hos en pojke i Lindome. Vi söker dig som kan hoppa in vid behov och arbeta både vardagspass och helgpass ca 15 timmar per vecka. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att hjälpa pojken med personlig hygien, av- och påklädning, förflyttningar och måltider. Arbete sker oftast i pojkens hemmiljö, men det förkommer även att man åker iväg på olika aktiviteter utanför hemmet. Vi söker dig som är en positiv och tålmodig person som har lätt för att samarbeta. Du ska vara lyhörd och även kunna ta egna initiativ. Fungerande personkemi är viktigt samt att du har vana och intresse av att umgås och ta hand om barn. Tjänsten ska tillsättas omgående och intervjuer sker löpande. För att få arbeta krävs att den sökande kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Vi har ingen möjlighet att besvara frågor gällande tjänsten per telefon utan hänvisar till email.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Pojke i Lindome söker personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pojke i Lindome söker personlig assistent

Personlig assistent sökes till östra centrum
1 plats. LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under cirka 13 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. Vi söker nu en personlig assistent för att arbeta hemma hos en man bosatt i östra centrum. Du ska vilja arbeta med att ge stöd och hjälp till honom i hans vardag. Det förekommer en del tyngre arbetsmoment vilket gör att god fysik är något som krävs. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa till med personlig hygien, av- och påklädning, förflyttningar, matlagning och andra övrigt förekommande uppgifter i vardagen. Vi ser att du som söker är engagerad, självständig, noggrann, levnadsglad och har god samarbetsförmåga. Det är också ett plus om du har ett intresse för kost, matlagning och träning. Har du ett intresse av film och musik så kan det också komma väl till pass. Arbetet kommer till största del att ske i hemmet, men det är av vikt att möjliggöra andra aktiviteter så som promenader, stadsbesök, åka spårvagn/buss, träning etc. Den vi söker ska vara en man i 25-40 års åldern som har god erfarenhet av liknande arbete. Ni kommer att arbeta dygnspass, i snitt 40 timmar per vecka. Ni arbetar efter ett rullande schema vilket innebär att man arbetar två dygnspass under tre veckor och fjärde veckan ett dygnspass. Under natten är det sovande jour. Körkort och bil är en fördel vid sökande av denna tjänst. Det är viktigt att du är flexibel och har förmåga att kunna anpassa dig efter brukarens behov och önskemål. Även om du ska kunna anpassa dig så är det av vikt att du själv även kan ta egna initiativ i ditt arbete. Tillsammans kommer ni då att kunna skapa rutiner och arbetssätt som ger ett lyckat resultat. Fungerande personkemi är således en viktig faktor. Tjänsterna ska tillsättas omgående. Intervjuer sker löpande. För att få en bra uppfattning om dig som söker vill vi att du skriver kortfattat varför just du hade passat för denna tjänst. Det är också viktigt att ni som söker bifogar både ett CV samt personligt brev. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar per mail. Frågor gällande tjänsten besvaras genom e-mail.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till östra centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till östra centrum

Pojke i Karlskrona söker personlig assistent
LSS Assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Väst. Huvudkontoret är beläget i centrala Göteborg, och har kunder runt om i landet. Vi har cirka 250 medarbetare. Under 13 år har vi arbetat för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi arbetar alltid för att ge våra kunder och personliga assistenter trygghet, stöd och service. En 3-årig pojke med behov av assistans dygnet runt söker lekfulla, initiativrika och sjukvårdskunniga personliga assistenter till dagstjänst, kvällstjänst samt helgtjänst dagtid. Arbetsuppgifterna innefattar att hjälpa pojken med det som han behöver för att få hans vardag att fungera. Du bör ha erfarenhet av barn och av att arbeta hemma i en familj. Du som söker ska vara noggrann, ansvarsfull och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid att pojken ska få chansen att främja sin utveckling och att du som arbetar med honom ska hjälpa honom i lek, kommunikation och andra aktiviteter. Genom att han får uppleva saker i sin vardag som kan hjälpa honom att utveckla hans färdigheter ytterligare. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Fungerande personkemi är viktigt samt att du har vana och intresse av att umgås med barn. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående, intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar, gärna per mail. Vi har ingen möjlighet att besvara frågor gällande tjänsten per telefon utan hänvisar till email.
Företag: LSS ASSISTANS AROS AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Pojke i Karlskrona söker personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pojke i Karlskrona söker personlig assistent


Sök lediga jobb LSS ASSISTANS AROS AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se