LUGNA HEM AB jobb - lediga jobb

LUGNA HEM AB jobb LUGNA HEM AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: LUGNA HEM AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: LUGNA HEM AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Barnvakt, Bromma- Stockholm

 2. Barnvakt fr o m augusti, Kungsholmen- Stockholm

 3. Barnvakt fr o m augusti, Åkersberga- Stockholm

 4. Barnvakt Kvällstid Åkersberga- Stockholm

 5. Barnvakt Kungsholmen- Stockholm

 6. 2 Barnvakter, Bromma- Stockholm

 7. Barnvakt Vasastan- Stockholm

 8. Barnvakt Östermalm- Stockholm

 9. Barnvakt/Nanny till 1-åring Dagtid Östermalm- Stockholm

 10. Barnvakt/Assisterande barnvakt Alvik- Stockholm

 11. Barnvakt Tyresö- Stockholm

 12. Barnvakt/mormor Kristineberg- Stockholm

 13. Barnvakt Vaxholm- Stockholm

 14. Barnvakt Åkersberga- Stockholm

 15. Barnvakt (student el. pensionär), Åkersberga- Stockholm

 16. Barnvakt (student el. pensionär), Åkersberga- Stockholm

 17. Barnvakt till 4-åring, Östermalm- Stockholm

 18. Barnvakt Södermalm- Stockholm

 19. Barnvakt (student) Täby- Stockholm

 20. Barnvakt "mormor" Älvsjö- Stockholm

 21. Barnvakt Bromma- Stockholm

 22. Barnvakt Östermalm- Stockholm

 23. Barnvakt "mormor" Åkersberga- Stockholm

 24. Barnvakt Tyresö- Stockholm

 25. Barnvakt Östermalm- Stockholm

 26. Barnvakt Alvik- Stockholm

 27. Barnvakt Lidingö- Stockholm

 28. Barnvakt Kungsholmen- Stockholm

 29. Barnvakt Nockeby/Bromma- Stockholm

 30. Barnvakt Äppelviken/Bromma- Stockholm

 31. Barnvakt Kungsholmen- Stockholm

 32. Barnvakt/Extra mormor Kristineberg- Stockholm

 33. Barnvakt Nockeby/Bromma- Stockholm

 34. Barnvakt/Mormor Ålsten/Bromma- Stockholm

 35. Barnvakt Östermalm kl.16-20- Stockholm

 36. Barnvakt Nockeby/Bromma- Stockholm

 37. Barnvakt Odenplan- Stockholm

 38. Barnvakt farmor/mormor Äppelviken,Bromma- Stockholm

 39. Barnvakt Kungsholmen- Stockholm

 40. Barnvakt / T-station Tekniska högskolan- Stockholm


Mer beskrivning

Barnvakt, Bromma
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 3 och 5 år. Hämta från förskolan 2 dagar / veckan, ca 15.00-18.30. Lättare matlagning ingår. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. -Du är minst 18år, gärna 20+ Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt, Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt, Bromma

Barnvakt fr o m augusti, Kungsholmen
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens barn snart 1.5 och 3 år 15.30-18.30 + ibland extra. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Familjen har krav att du har erfarenhet av mindre barn. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt fr o m augusti, Kungsholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt fr o m augusti, Kungsholmen

Barnvakt fr o m augusti, Åkersberga
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt till hösten. Med början fr o m i mitten av augusti. Arbetet består av att ta hand om familjens 1-åring i hemmet. Till att börja med ca 2-3 tillfällen i månanden om minst 3 timmar per tillfälle. Oftast kvällstid. Familjen har krav på att du har erfarenhet av mindre barn.Kanske är du själv förälder. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt fr o m augusti, Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt fr o m augusti, Åkersberga

Barnvakt Kvällstid Åkersberga
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt till hösten. Med början så snart som möjligt. Arbetet består av att ta hand om familjens 1-åring i hemmet. Till att börja med ca 2-3 tillfällen i månanden om minst 3 timmar per tillfälle. Oftast kvällstid. Familjen har krav på att du har erfarenhet av mindre barn.Kanske är du själv förälder eller mor-farförälder. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Kvällstid Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Kvällstid Åkersberga

Barnvakt Kungsholmen
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens barn snart 1.5 och 3 år 15.30-18.30 + ibland extra. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Familjen har krav att du har erfarenhet av mindre barn. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Kungsholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Kungsholmen

2 Barnvakter, Bromma
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning två barnvakter som tillsammans kan ta hand om familjens 4 barn 3.5-6år. Hämta från dagmamma 1 dag / veckan(onsdag), ca 15.45-19.00 Lättare matlagning ingår. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. -Du är minst 18år, gärna 20+ Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Barnvakter, Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Barnvakter, Bromma

Barnvakt Vasastan
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens barn snart 1.5 och 4år, 1-2dagar / veckan. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Vasastan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Vasastan

Barnvakt Östermalm
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 3 dagar / veckan 15.30-18.30 + en kväll / veckan. Barnen är 1 och 4.5 år. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Familjen har önskemål om att du har erfarenhet av mindre barn. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Östermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Östermalm

Barnvakt/Nanny till 1-åring Dagtid Östermalm
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens 1-åring dagtid. Ev. kommer det ingå att lämna/hämta familjens 4.5 åring på förskolan, samt lättare matlagning. Uppdraget gäller i första hand nu under hösten, men kan ev. vid behov sträcka sig längre. Familjen har önskemål om att du har erfarenhet av mindre barn. Kvalifikationer: - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola), eller kanske är du själv mamma eller mormor. - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst till januari-14 Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/Nanny till 1-åring Dagtid Östermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/Nanny till 1-åring Dagtid Östermalm

Barnvakt/Assisterande barnvakt Alvik
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan assistera familjen befintliga barnvakt som redan arbetar hos familjen. Ni kommer m a o vara två som tillsammans tar hand om familjens barn, trillingar 3.5 år + en 6-åring. Uppdraget är att hämta från dagmamma/skola varje onsdag ca 15.30-18.30 Lättare matlagning ingår. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. -Du är minst 18år, gärna 20+ Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/Assisterande barnvakt Alvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/Assisterande barnvakt Alvik

Barnvakt Tyresö
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 1-2dagar/ veckan 15.30-18.30+någon kväll då och då. Barnen är 1 1/2 och 4 år. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Tyresö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Tyresö

Barnvakt/mormor Kristineberg
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens barn snart 2-åring ca 1-2dagar / veckan 15-18. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Kund ser gärna att du är 50+ Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/mormor Kristineberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/mormor Kristineberg

Barnvakt Vaxholm
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens 2 barn 5+7år. Hämta på förskola/ skola 2 dagar / veckan ca 13.30-17.00. Familjen ser gärna att du har erfarenhet av asberger syndrom. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Vaxholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Vaxholm

Barnvakt Åkersberga
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt. Arbetet består av att ta hand om familjens 1-åring i hemmet. Till att börja med ca 2-3 tillfällen i månanden om minst 3 timmar per tillfälle. Oftast em/kvällstid. Familjen har krav på att du har erfarenhet av mindre barn.Kanske är du själv förälder eller mor-farförälder. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Åkersberga

Barnvakt (student el. pensionär), Åkersberga
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Extrajobb för student eller pensionär! Vi söker nu en barnvakt till en familj med en 1-årig dotter. Arbetet består av att ta hand om dottern i hemmet ca 2ggr/månaden med varierande arbetstider som görs upp i förväg. Varje tillfälle är minst 3timmar. Familjen har krav på att du har erfarenhet av mindre barn.Kanske är du själv förälder eller mor-farförälder. Bor du i Åkersberga är det meriterande Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt (student el. pensionär), Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt (student el. pensionär), Åkersberga

Barnvakt (student el. pensionär), Åkersberga
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Extrajobb för student eller pensionär! Vi söker nu en barnvakt till en familj med en 1-årig son. Arbetet består av att ta hand om sonen i hemmet ca 2ggr/månaden med varierande arbetstider som görs upp i förväg. Varje tillfälle är minst 3timmar. Familjen har krav på att du har erfarenhet av mindre barn.Kanske är du själv förälder eller mor-farförälder. Bor du i Åkersberga är det meriterande Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt (student el. pensionär), Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt (student el. pensionär), Åkersberga

Barnvakt till 4-åring, Östermalm
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens 4-åring. Familjen bor centralt på Östermalm. I uppdraget ingår det att hämta från förskolan, samt förbereda familjens middag. Under hösten 2-3ggr/veckan ca 15.30-18.30 Fr o m jan-14 1ggr/veckan ca 15.30-18.30 Familjen har (liten)hund. Den behöver du inte ta hand om men du kan inte vara allergisk. Kvalifikationer: - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola), eller kanske är du själv mamma eller mormor. - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst till januari-14 Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt till 4-åring, Östermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt till 4-åring, Östermalm

Barnvakt Södermalm
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 2.5 och 4 år ca 1-2dagar / veckan 15.30-18.30. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Södermalm

Barnvakt (student) Täby
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens 1.5 åring 1 dag / veckan 15.30-18.30. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Familjen har katt, så du kan inte vara allergisk. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt (student) Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt (student) Täby

Barnvakt "mormor" Älvsjö
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som i hemmet tillsammans med mamman ta hand om familjens två barn 1.5år och nyfödd, 1 kväll/veckan. Varje arbetspass är ca 3-4timmar. Familjen har som krav att du är äldre. Gärna vital och lugn pensionär med erfarenhet av egna barn eller professionellt Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt "mormor" Älvsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt "mormor" Älvsjö

Barnvakt Bromma
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 3.5 och 5 år 1 dag / veckan ca 15.30-18.30. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Familjen bor nära Nockeby torg. Familjen har önskemål om långvarig relation där du kan stanna åtminstone 2år eller mer. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Bromma

Barnvakt Östermalm
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 2.5 och 4 år ca 1-2dagar / veckan 15.00-18.30. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Östermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Östermalm

Barnvakt "mormor" Åkersberga
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Extrajobb för högskolestudent eller pensionär! Vi söker nu en barnvakt till en familj med en 1-årig dotter. Arbetet består av att ta hand om d otterni hemmet ca 2-3ggr/månaden med varierande arbetstider som görs upp i förväg. Varje tillfälle är minst 3timmar. Familjen har krav på att du har erfarenhet av mindre barn.Kanske är du själv förälder eller mor-farförälder. Bor du i Åkersberga är det meriterande Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt "mormor" Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt "mormor" Åkersberga

Barnvakt Tyresö
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 1.5 och 4 år ca 1 dag/ veckan 15.30-18.30. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Tyresö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Tyresö

Barnvakt Östermalm
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt för hjälp i hemmet ca 1-2ggr/veckan ca 4timmar/tillfälle. Ibland handlar uppdraget om att hämta familjens två äldre barn från skolan och ibland handlar uppdraget om att ta hand om familjens snart 1-åring i hemmet. Lättare matlagning ingår och ibland även andra enklare hushållsnära tjänster såsom ex. tvätt och disk. Familjen bor centralt på Östermalm. Kvalifikationer: - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola), eller kanske är du själv mamma eller mormor. - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst till januari-14 Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Östermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Östermalm

Barnvakt Alvik
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens tvillingar 2.5år, 1 dag/veckan 15. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Alvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Alvik

Barnvakt Lidingö
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 5 och 7år, 2dagar / veckan 16.00-19.00. Hämta på förskola/skola och lättare matlagning ingår. Familjen bor centralt i Lidingö centrum. Kvalifikationer: -Du är minst 19år. - Det här är ett extrajobb. För att relationen med familjen ska ha bästa förutsättningar att bli långvarig, så vi söker dig som: * studerar en längre utbildning. Ex. ett program på högskola eller folkhögskola. eller * har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller * är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du har förutsättningar att kunna stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Lidingö

Barnvakt Kungsholmen
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 2 och 3 år, 3dagar / veckan 15.00-18.30. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Bra veta: Familjen har en katt. Kvalifikationer: -Du är minst 19år. - Det här är ett extrajobb. För att relationen med familjen ska ha bästa förutsättningar att bli långvarig, så vi söker dig som: * studerar en längre utbildning. Ex. ett program på högskola eller folkhögskola. eller * har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller * är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du har förutsättningar att kunna stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Kungsholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Kungsholmen

Barnvakt Nockeby/Bromma
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 3.5 och 5 år, 1 dag / veckan ca 15.30-18.30. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Tjänsten träder i kraft andra veckan i januari-14 men med invänjning(ca 2 dagar) klar i december-13. Kvalifikationer: -Du är minst 19år. - Det här är ett extrajobb. För att relationen med familjen ska ha bästa förutsättningar att bli långvarig, så vi söker dig som: * studerar en längre utbildning. Ex. ett program på högskola eller folkhögskola. eller * har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller * är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du har förutsättningar att kunna stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Nockeby/Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Nockeby/Bromma

Barnvakt Äppelviken/Bromma
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt för hjälp i hemmet 1 gång/veckan ca 15-18.30timmar/tillfälle. Uppdraget handlar om att ta hand om familjens 2 och 4 åring. Hämta på förskolan och lättare matlagning ingår. Familjen bor mellan Alvik och Brommaplan. Kvalifikationer: - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola), eller kanske är du själv mamma eller mormor. - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst till januari-14 Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Äppelviken/Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Äppelviken/Bromma

Barnvakt Kungsholmen
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens tre barn 2, 6 och 8 år, 2dagar / veckan 15.00-18.30. Hämta på förskola/skola och lättare matlagning ingår. Familjen har önskemål om att du gärna, förutom svenska, kan prata franska. Kvalifikationer: -Du är minst 19år. - Det här är ett extrajobb. För att relationen med familjen ska ha bästa förutsättningar att bli långvarig, så vi söker dig som: * studerar en längre utbildning. Ex. ett program på högskola eller folkhögskola. eller * har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller * är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du har förutsättningar att kunna stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Kungsholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Kungsholmen

Barnvakt/Extra mormor Kristineberg
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens 3.5-åring, 1 dag / veckan ca 15.30-18.30. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Familjen har önskemål om att du gärna får vara 50+ Kvalifikationer: -Du är minst 19år. - Det här är ett extrajobb. För att relationen med familjen ska ha bästa förutsättningar att bli långvarig, så vi söker dig som: * studerar en längre utbildning. Ex. ett program på högskola eller folkhögskola. eller * har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller * är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du har förutsättningar att kunna stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/Extra mormor Kristineberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/Extra mormor Kristineberg

Barnvakt Nockeby/Bromma
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 7 och 2 år, 1dag / veckan 15.00-18.30. Hämta på förskola/skola och lättare matlagning ingår. För familjen är det viktigt med en långvarig relation. Du börjar tjänsten jan/feb-14. Kvalifikationer: -Du är minst 19år. - Det här är ett extrajobb. För att relationen med familjen ska ha bästa förutsättningar att bli långvarig, så vi söker dig som: * studerar en längre utbildning. Ex. ett program på högskola eller folkhögskola. eller * har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller * är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du har förutsättningar att kunna stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Nockeby/Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Nockeby/Bromma

Barnvakt/Mormor Ålsten/Bromma
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 7 och 2.5 år, 1em 15.00-18.30 + 1 morgon /veckan. Hämta/lämna på förskola/skola och lättare matlagning ingår. Du börjar tjänsten jan-14. Familjen ser gärna att du är 50+ eller är vital pensionär. Kvalifikationer: -Du är minst 19år. - Det här är ett extrajobb. För att relationen med familjen ska ha bästa förutsättningar att bli långvarig, så vi söker dig som: * studerar en längre utbildning. Ex. ett program på högskola eller folkhögskola. eller * har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller * är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du har förutsättningar att kunna stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/Mormor Ålsten/Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/Mormor Ålsten/Bromma

Barnvakt Östermalm kl.16-20
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt 2dar/veckan som tillsammans med föräldraledig förälder hjälpa till i hemmet. Familjen har 3 barn i åldern 1, 7 och 9år. Arbetsuppgifterna är allt vad som hör till hushållet i en barnfamilj; hämta större barnen på skolan och läxläsning, lättare matlagning, läxläsning, disk, tvätt osv. Du börjar tjänsten jan/feb-14. Ev. utökas tjänsten under våren till att ta hand om 1-åringen ca 2 fm/veckan. Familjen bor centralt nära Humlegården. Kvalifikationer: -Du är minst 19år. - Det här är ett extrajobb. För att relationen med familjen ska ha bästa förutsättningar att bli långvarig, så vi söker dig som: * studerar en längre utbildning. Ex. ett program på högskola eller folkhögskola. eller * har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller * är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du har förutsättningar att kunna stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Östermalm kl.16-20 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Östermalm kl.16-20

Barnvakt Nockeby/Bromma
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 3.5 och 5 år, 1 dag / veckan ca 15.30-18.30. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Tjänsten träder i kraft andra veckan i januari-14. Kvalifikationer: -Du är minst 19år. - Det här är ett extrajobb. För att relationen med familjen ska ha bästa förutsättningar att bli långvarig, så vi söker dig som: * studerar en längre utbildning. Ex. ett program på högskola eller folkhögskola. eller * har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller * är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du har förutsättningar att kunna stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Nockeby/Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Nockeby/Bromma

Barnvakt Odenplan
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt 2dar/veckan ca 3-4timmar/gång. Familjen har två barn i skolåldern. I arbetsuppgiften ingår att hämta barnen på skolan, läxläsning, barnpassning och lättare matlagning. Du ska heller inte vara främmande för att kunna hjälpa till med övriga sysslor i ett hem. Du börjar tjänsten jan-14. Kvalifikationer: -Du är minst 19år. - Det här är ett extrajobb. För att relationen med familjen ska ha bästa förutsättningar att bli långvarig, så vi söker dig som: * studerar en längre utbildning. Ex. ett program på högskola eller folkhögskola. eller * har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller * är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du har förutsättningar att kunna stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Odenplan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Odenplan

Barnvakt farmor/mormor Äppelviken,Bromma
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 5 och 4, 1dag / veckan 15.00-18.30. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. För familjen är det viktigt med en långvarig relation. De har önskemål att du gärna får vara äldre. Gärna en barnkär och vital pensionär. Ett plus är också om du bor i närheten, så att möjlighet för att ibland lämna barnen på morgonen i förskolan finns. Du börjar tjänsten feb-14. Kvalifikationer: -Du är minst 19år. - Det här är ett extrajobb. För att relationen med familjen ska ha bästa förutsättningar att bli långvarig, så vi söker dig som: * studerar en längre utbildning. Ex. ett program på högskola eller folkhögskola. eller * har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller * är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du har förutsättningar att kunna stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt farmor/mormor Äppelviken,Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt farmor/mormor Äppelviken,Bromma

Barnvakt Kungsholmen
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens 1-åring, 1 dag / veckan ca 15-18. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. När föräldrarna kommer hem har de önskemål om du kan hjälpa till med övriga hushållsnära tjänster i hemmet såsom disk, strykning, städ osv. Kvalifikationer: -Du är minst 19år. - Det här är ett extrajobb. För att relationen med familjen ska ha bästa förutsättningar att bli långvarig, så vi söker dig som: * studerar en längre utbildning. Ex. ett program på högskola eller folkhögskola. eller * har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller * är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du har förutsättningar att kunna stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Kungsholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Kungsholmen

Barnvakt / T-station Tekniska högskolan
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt 2dar/veckan ca 3-4timmar/gång. Familjen har två barn i skolåldern. I arbetsuppgiften ingår att hämta barnen på skolan, läxläsning, barnpassning och lättare matlagning. Du ska heller inte vara främmande för att kunna hjälpa till med övriga sysslor i ett hem. Du börjar tjänsten jan/feb-14. Kvalifikationer: -Du är minst 19år. - Det här är ett extrajobb. För att relationen med familjen ska ha bästa förutsättningar att bli långvarig, så vi söker dig som: * studerar en längre utbildning. Ex. ett program på högskola eller folkhögskola. eller * har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller * är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du har förutsättningar att kunna stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-31
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt / T-station Tekniska högskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt / T-station Tekniska högskolan


Sök lediga jobb LUGNA HEM AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se