LUX RESTAURANG I BRO AB jobb - lediga jobb

LUX RESTAURANG I BRO AB jobb LUX RESTAURANG I BRO AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: LUX RESTAURANG I BRO AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: LUX RESTAURANG I BRO AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. EAT Söker Souschef- Stockholm

  2. EAT Söker Kock/kocka- Stockholm


Mer beskrivning

EAT Söker Souschef
EAT, är en nyöppnad restaurang i centrala Stockholm, på EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Nu söker vi en person med lång erfarenhet av köksyrket, som kan leda en personalgrupp och alltid sätter gästen och kvalitet i förstahand. Inom LUX-restauranger kan du växa både i din yrkesroll men även som person. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår personal och vill att alla våra anställda ska växa med oss som företag. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan.
Företag: LUX RESTAURANG I BRO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Souschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Souschef

EAT Söker Kock/kocka
Restaurang EAT är en för Stockholm helt unik restaurang! På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Är du intresserad så skickar du din ansökan till andreas@eatrestaurant.se
Företag: LUX RESTAURANG I BRO AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kock/kocka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kock/kocka


Sök lediga jobb LUX RESTAURANG I BRO AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se