Landskapsingenjör_planerare jobb - lediga jobb

Landskapsingenjör_planerare jobb Landskapsingenjör_planerare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Landskapsingenjör_planerare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Landskapsingenjör_planerare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Förskollärare/barnskötare till Hedvigslunds förskola, Älta- Nacka

  2. Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid.- Stockholm

  3. Lärare åk 4-6 Ma/NO (+ev. Sv/En) 100% tillsvidare, Fruängens skola- Stockholm

  4. Pizzabagare med erfarenhet- Sigtuna

  5. Snickare, Fastighetsskötare, Målare- Stockholm

  6. Erfaren butiksbiträde sökes- Stockholm

  7. Kockar och servispersonal- Stockholm

  8. Tatuerare/Piercare sökes- Stockholm

  9. Provningsingenjör/Testlab- Stockholm

  10. Cafepersonal- Sundbyberg


Mer beskrivning

Förskollärare/barnskötare till Hedvigslunds förskola, Älta
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.seDetta söker vi: En förskollärare alt erfaren barnskötare till hösten 2013 till vår 4-års avdelning. Vi söker dig som vill vara med att fortsätta utveckla vår förskola, gillar utmaningar och tror på det lustfyllda omsorgsfulla lärandet. En aktiv pedagog som utmanar barnen i vardagen genom lek och fantasi, som har ett gott förhållningsätt och tror på barns förmågor. Vill jobba med barns lärande i leken och vardagen. Har kunskap och intresse av det nya i forskning, teknik och kunskap. Vi erbjuder: En nybyggd förskola i Södra Hedvigslund, Älta. Förskolan har varit igång sedan aug-11. En förskola under ständig utveckling där varje människa är viktig och gör skillnad. Om verksamheten: Förskolan har fyra avdelningar med åldershomogena grupper, ett fristående hus med egen gård. Vi arbetar för och med LHU, lärande för hållbar utveckling. Vilket för oss innebär att vi vill vara rädda om våra resurser och ser allas lika värde. Använder vår närmiljö och är ute i skog och mark, det vi kan göra inne kan vi göra ute. Vårt utvecklings områden till nästa läsår är att arbeta och se barns lärande och lärprocesser genom leken och i vardagen. Låter detta intressant?: Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 20130731. Tjänsten är en tillsvidare på heltid. Välkommen med din ansökan Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/barnskötare till Hedvigslunds förskola, Älta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/barnskötare till Hedvigslunds förskola, Älta

Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid.
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Fruängens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Fruängens skola är en växande F-9-skola i centrala Fruängen, nära T-bana och bussar. Området präglas av en bebyggelse från 50- och 60-talen samt en stor pågående nybyggnation med inflyttning till området. Skolan, som är K-märkt, består av sex byggnader vackert belägna i en cirkel runt talldungar och skolgårdar. Då en av våra medarbetare går upp i tjänst söker vi nu en ersättare om 50%. 1 plats(er).Arbetet innebär - undervisning i fritidshem för åk 1-3 - att genomföra organiserade aktiviteter i enlighet med gällande styrdokument - att samverka med lärare och övrig personal. Den vi söker - är utbildad fritidspedagog, fritidsledare alt. barnskötare - tycker om att arbeta med barn - är väl fortrogen med fritidshemmets uppdrag - är innovativ och har en problemlösande inställning - har ett inkluderande förhållningssätt och utvecklar sin kompetens, särskilt i förhållande till barn i behov av särskilt stöd -har god samarbetsförmåga och är strukturerad och tydlig Löneform: Månadslön. Månadslön enligt överenskommelse. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Den vi söker - har erfarenhet av att leda barngrupper och ha kontakt med vårdnadshavare Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Tjänstgöring eftermiddagar samt under planeringstid fredag förmiddag. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal i Stockholms stad. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Maria Göransson,08-508 23 704 Margaretha Jacobsson, Lf, 08-508 23 700 (facklig) Ginger Johansson, Kommunal, 08-508 23 700 (facklig) Tillträde: 2013-08-12. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Fruängens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare/barnskötare till fritidshem 50%, em, Tillsvid.

Lärare åk 4-6 Ma/NO (+ev. Sv/En) 100% tillsvidare, Fruängens skola
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Fruängens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Fruängens skola är en växande F-9-skola i centrala Fruängen, nära T-bana och bussar. Området präglas av en bebyggelse från 50- och 60-talen samt en stor pågående nybyggnation med inflyttning till området. Skolan, som är K-märkt, består av sex byggnader vackert belägna i en cirkel runt talldungar och skolgårdar. Då en av våra lärare på mellanstadiet slutar söker vi nu en ersättare för henne. 1 plats(er).I uppdraget ingår att - undervisa i Ma/NO samt ev. även En alt.Sv. - undervisa en helintegrerad blind elev i åk 6. Beroende på kompetens kan en del i tjänsten (ca 50%) utgöras av resurslärare för den blinda eleven. I detta uppdrag ingår ex. anpassning av läromedel, hjälpmedel, syntolkning och stödundervisning. - samarbeta med övriga lärare som undervisar klasserna i övriga ämnen - delta i arbetslagets arbete och samverkar med övrig personal samt utför arbetsuppgifter som t.ex. rastvakt och pedagogisk lunch. - I tjänsen ingår handledarskap för en klass, med ansvar för utvecklingssamtal, elevhälsoarbete etc. enligt skolans styrdokument. Den vi söker - är behörig lärare i Ma/NO och gärna En och/eller Sv för grundskolans åk 4-6. - utvecklar ständigt arbetstsätt och arbetsformer i enlighet med skolans styrdokument - har ett inkluderande förhållningssätt och utvecklar sin kompetens i förhållande till elever i behov av särskilt stöd - har ev. erfarenhet av att undervisa blind elev, detta är dock inget krav (möjlighet till utbildning ges). - har god förmåga att skapa relation till olika elever - är ansvarsfull, strukturerad och tydlig. - har god förmåga att samverka med övrig personal. Löneform: Månadslön. Månadslön enligt överenskommelse. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet är önskvärd, stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet. Varaktighet: Tillsvidare. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal i Stockholms stad. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Maria Göransson,08-508 23 704 Margaretha Jacobsson, Lf, 08-508 23 700 (facklig) Lia Södergren, LR, 08-508 23 700 (facklig) Christer Rynhag, LR, 08-508 23 700 (facklig) Tillträde: 2013-08-12. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Fruängens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 4-6 Ma/NO (+ev. Sv/En) 100% tillsvidare, Fruängens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 4-6 Ma/NO (+ev. Sv/En) 100% tillsvidare, Fruängens skola

Pizzabagare med erfarenhet
Valsta vedugn och kolgrill söker en pizzabagare med erfarenhet i Valsta centrum.
Företag: MAROUN & ELIAS AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare med erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare med erfarenhet

Snickare, Fastighetsskötare, Målare
Arbetsplats: Storstockholm Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi utför renoveringar åt Fabege, samt tar hand om några Brf:er där vi sköter om städning, rondering markskötsel Beskrivning av kvalifikationer: Utbildad Målare, Utbildad Snickare, arbetat som trädgårdsmästare, fastighetsskötare. Körkort
Företag: Weserve
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare, Fastighetsskötare, Målare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare, Fastighetsskötare, Målare

Erfaren butiksbiträde sökes
Förtaget är verksam inom service och handels bransch och lättare mat och café. Vi har behov av en person som har servicekänsla och ett bra bemötande. Det är viktig att ha tålamod och svara artigt på kundernas frågor,samt ge kunder råd om skötsel. Det är viktig också att vara lydigt och lyhörd. Han måste ha fullansvar för kassahantering. Som butikssäljare måste han vara beredd att jobba helger och kvällar enligt schemalagda arbetstider. Han ska ha lagkänsla eller team-orientering. Han jobbar med olika lagkamrater. Beskrivning av kvalifikationer: Sökande måste ha Gymnasieutbildning eller gymnasieexamen. Att ha erfarenhet i administration och pappers hantering från skolan eller från tidigare arbete är meriterande. Minst 4 års erfarenhet inom handel och service krävs för det här tjänsten. Att tala en annan språk än svenska liksom engelska, kurdiska eller persiska är ett plus.
Företag: Karla Press
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren butiksbiträde sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren butiksbiträde sökes

Kockar och servispersonal
Kort beskrivning av företaget: GLL - GADELIUS, LANEFELT & LUNDQUIST RESTAURANTS GLL RESTAURANTS driver och utvecklar restaurang-, catering- och eventkoncept i egna varumärken och åt externa kunder. Idag består gruppen av Restaurang Bryggan, Långängens Gård och Grill Bruno. Vi expanderar med fler restauranger och söker därför löpande sköna kollegor som vill utvecklas med oss. Vi tror att våra medarbetare är den viktigaste orsaken till framgång och vi sätter därför stor prestige i att ge vår personal bra verktyg och konkurrenskraftiga villkor. Vi hoppas att anställda stannar hos oss länge och därför finns alltid chansen till utmaningar och nya tjänster inom gruppen. Vi vill dessutom ha roligt under tiden! Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker nu kockar och servispersonal till våra restauranger. Brinner du för att vara med att skapa dynamik och känsla och sätta gästen i fokus så vill vi gärna träffa dig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från branchen. Du vet vad som krävs för att gästernas förväntningar ska överträffas och arbetar bra i team. Du vet dessutom vad som krävs mentalt i en stundtals stressigt miljö och samtidigt hålla skenet uppe. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanliga uppgifter i restaurangen. Vår önskan är att du kommer arbeta med oss under många år framöver och vara en del i den framtida expansionen. Beskrivning av kvalifikationer: Vi erbjuder från vår sida en dynamisk arbetsplats där vi har roligt och gillar att arbeta tillsammans. Vi är måna om att skapa verktyg för att du ska trivas och ha en trygg anställning. Lönen kommer att sättas utifrån tidigare erfarenhet och ditt anspråk. Vi söker både extra personal på helger och kvällar samt fast personal. Vi tar löpande in för intervjuer varför vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Meat Mafia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar och servispersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar och servispersonal

Tatuerare/Piercare sökes
En tatuerare sökes för anställning som tatuerare och piercing hos Frisörimperiet. Ser gärna att du som söker har en längre erfarenhet som tatuerare samt arbete med piercing. Ser gärna att du är en person med långsiktiga mål och som brinner för ditt arbete. Ser gärna att du är serviceinriktad med glimten i ögat.
Företag: Frisörimperiet /ABDIKE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Tatuerare/Piercare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tatuerare/Piercare sökes

Provningsingenjör/Testlab
Vi söker två provningsingenjörer till Energimyndighetens Testlab Vi använder teknisk provning, information, utbildning och innovation som verktyg för att skapa förändring. Vi söker dig som vill arbeta med morgondagens energieffektiva produkter och bidra till ett energismartare samhälle. Energimyndigheten arbetar med förnybar energi, klimatinsatser, bättre teknik och smartare energianvändning. Vår vision är ett hållbart energisystem. Energimyndighetens Testlab testar energianvändningen och funktionen hos allt ifrån belysning till uppvärmningssystem. Provningarna sker både internt och hos externa aktörer. Verksamheten är den del av enheten Resurseffektiva produkter omfattar arbete med energi- och resurseffektivisering av produkter och system på EU-nivå. Enheten ingår i avdelningen energieffektivisering. Enheten är stationerad i Stockholm. Dina arbetsuppgifter Vi söker två medarbetare, en inom uppvärmning/ventilation och en inom belysning. Provningsingenjör uppvärmning/ventilation Du kommer ansvara för att anlita externa labb för provning samt för interna provningar. Du kommer arbeta med att analysera testresultaten och att dokumentera dessa i rapporter. Du kommer att ha kontakter med tillverkare, importörer och media. Provning av andra tekniska produkter kommer på sikt att ingå i dina arbetsuppgifter. Att leda projekt inom ditt område ingår i arbetet, likaså att delta i myndighetens övriga arbete med energieffektivisering. Provningsingenjör belysning Vid vårt belysningslaboratorium kommer du att utföra provningar. Du kommer arbeta med att analysera testresultaten och att dokumentera dessa i rapporter. Du kommer ha kontakter med tillverkare, importörer och media. Provning av andra tekniska produkter kommer på sikt att ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer att delta i internationella möten och nätverk. Att leda projekt inom ditt område ingår i arbetet, likaså att delta i myndighetens övriga arbete med energieffektivisering. För båda tjänsterna gäller: Vi erbjuder en stor bredd av arbetsuppgifter och goda möjligheter att utvecklas i din roll. Arbetet bedrivs i en spännande miljö med närhet till en internationell arena och du kommer vara med och bidra till morgondagens hållbara samhälle. Din profil Provningsingenjör uppvärmning/ventilation Du har högskoleutbildning, gärna med energiteknisk inriktning och flera års arbetslivserfarenhet inom värme/ventilation. Meriterande är om du har erfarenhet av; standardisering, provning, uppvärmning, värmepumpar, tester av industriprodukter, kvalitetsledningssystem och energi- och klimatrådgivning. Provningsingenjör belysning Du har högskoleutbildning i för tjänsten lämplig inriktning. Erfarenhet av lysdiodbaserad belysning är särskilt meriterande. Meriterande är också om du har erfarenhet av forskning, policyarbete, standardisering, mätstandarder, kvalitetsledningssystem och tillsynsarbete. För både tjänsterna gäller att du har: God analytisk förmåga och lätt för att kommunicera i tal och skrift. Lätt för att skapa goda samarbetsrelationer med olika aktörer och kan arbeta självständigt och driva ditt arbeta mot uppställda mål. Arbetet kräver goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift Det är viktigt att du är intresserad av energifrågor och produkter samt att du vill bidra till en effektivare energianvändning. Tjänsterna är placerade i vår verksamhet på Rosenlundsgatan i Stockholm
Företag: Energimyndigheten
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Provningsingenjör/Testlab jobb, Provningsingenjör/Testlab Stockholm, Provningsingenjör/Testlab Energimyndigheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Provningsingenjör/Testlab

Cafepersonal
Kafépersonal sökes till nyöppnat hälsokafé i Sunbyberg. Chalis Deli. Vi önskar att du har erfarenhet av att arbeta på kafé. Vi ser gärna att du har en baristautbildning. I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter som servering, berdning av enklare rätter, diskning och städning. Välkommen med din ansökan.
Företag: Chali Deli HB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Cafepersonal jobb, Cafepersonal Sundbyberg, Cafepersonal Chali Deli HB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafepersonal


Sök lediga jobb Landskapsingenjör_planerare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se