Landstinget Dalarna, Öppenvård Ludvika & Smedjebacken lediga jobb

Landstinget Dalarna, Öppenvård Ludvika & Smedjebacken jobb Landstinget Dalarna, Öppenvård Ludvika & Smedjebacken jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Landstinget Dalarna, Öppenvård Ludvika & Smedjebacken. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Landstinget Dalarna, Öppenvård Ludvika & Smedjebacken. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Rivare- Solna

  2. Redovisningsansvarig till Cellip AB- Stockholm

  3. Dekoratör/Montör- Stockholm

  4. Assisterande dansledare Sthlm City HT 13- Stockholm

  5. Assisterande dansledare Sthlm Farsta HT 13- Stockholm

  6. Assisterande dansledare Sthlm Hägersten HT 13- Stockholm

  7. Biträdande lektor i ekologisk genomik- Stockholm

  8. Redovisningsekonom till börsnoterat företag- Stockholm

  9. Assisterande dansledare Sthlm Skarpnäck HT 13- Stockholm

  10. Assisterande dansledare Sthlm Södermalm HT 13- Stockholm


Mer beskrivning

Rivare
Vi söker erfarna rivare som är punktliga och vana att arbeta under högt tempo. Du skall ha erfarenhet av att använda maskiner och verktyg som används inom rivning. B-körkort är ej krav men + Andra arbetsuppgifter kan förkomma. Ansökan tas endast emot via mail.
Företag: STHLM SUPPORT & ALLSERVICE AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Rivare jobb, Rivare Solna, Rivare STHLM SUPPORT & ALLSERVICE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rivare

Redovisningsansvarig till Cellip AB
Företaget. Cellip utvecklar, marknadsför, säljer och levererar i första hand IP-telefoni med tillhörande tjänster till företagskunder. Vi är den nya tidens teleoperatör som ökar lönsamheten hos våra kunder med framtidssäkra, flexibla och priseffektiva kommunikationslösningar och: -Växer snabbt under lönsamhet och rankades i Deloitte Fast 50 2011 som den snabbast växande teleoperatören i Sverige. -Har ett brett tjänsteutbud inom IP-telefoni med främst små och medelstora företag som kärnverksamhet. -Ökar mest inom segmentet större företagkunder genom tekniska speciallösningar och Microsoft Lync. -Har även mobiltelefoni i vår tjänsteportfölj. Våra telefoni- och växellösningar ligger i marknadens tekniska framkant - läs mer på http://www.cellip.com. Vi är 27 anställda och sitter i riktigt bra lokaler centralt på Södermalm i Stockholm. Bolaget omsätter innevarande år ca 30 MSEK med en förväntad fortsatt årlig tillväxt på 20-30% med lönsamhet. Detta ger oavsett position ett mycket omväxlande och utvecklande arbete med ett stort spann mellan högt och lågt. För att trivas och vara framgångsrik som anställd på Cellip behöver man trivas i förändring samt vara prestigelös och engagerad med ett helhetsperspektiv på såväl sitt eget arbete som företagets verksamhet. Arbetsbeskrivning för redovisningsansvarig på Cellip AB. Ansvar för redovisningsprocessen från ax till limpa. Bokslutssjälvständig avseende redovisning med minst 3 års relevant erfarenhet med intresse av och kapacitet att växa med bolaget. -Årsbokslut - per halvårsskifte -Månadsbokslut - klart dag 13 -Moms- och skatteredovisning -Process- och stödsystemutveckling -Leverantörsreskontra -Kundreskontra -Löneadministration för 27 anställda, med månadslön Kundserviceavdelningen assisterar Redovisningsansvarig med löpande uppgifter som ex. registrering av kundinbetalningar och justering av kundlimiter. Redovisningsansvarige samarbetar nära med och rapporterar till CFO. Rätt profil för jobbet. -3-5 års erfarenhet som bokslutssjälvständig Redovisningsansvarig. -Prestigelös och handlingsinriktad. -Trivs i en snabbt föränderlig och dynamisk miljö. -Passionerad förbättrare som brinner för helheten i företagets verksamhet. -Ansvarstagande och självgående. -Utåtriktat arbetssätt och bekväm kommunikatör. Om du känner igen dig i ovan och är intresserad så maila ansökan till stefan.kolmodin@cellip.com. Ansökan skall innehålla kortfattat CV och personligt brev där du berättar om dig själv - vem du är, vad du kan/vill och varför du är intresserad av/rätt person för uppdraget.
Företag: CELLIP AB - HK
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig till Cellip AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig till Cellip AB

Dekoratör/Montör
Tjänsten innefattar stripning av bilar, hantering av dataskuret, dekoration av skyltar med mera. Du bör ha god kännedom om olika typer av folie och viss kunskap om dataskär. Har du kunskaper i Illustrator är det ett stort plus (inget krav). Ibland kan det bli uppdrag ute på fältet. Vi söker dig som har branschvana från liknande arbetsuppgifter. Vi på Screenbolaget är kända för vår höga servicenivå, så det är viktigt att du är erfaren och har känsla för service och är noggrann. Vi har ett högt tempo och stundtals är det mycket som händer samtidigt, det innebär att du bör vara stresstålig. Screenbolaget är ett etablerat, stabilt och lönsamt företag. Vi erbjuder fräscha arbetslokaler, bra lön och förmåner som friskvårdsbidrag och Rikskuponger. Välkommen med din skriftliga ansökan!
Företag: SCREENBOLAGET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Dekoratör/Montör jobb, Dekoratör/Montör Stockholm, Dekoratör/Montör SCREENBOLAGET
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dekoratör/Montör

Assisterande dansledare Sthlm City HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Sthlm City inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.stockholmcitydans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Sthlm City HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Sthlm City HT 13

Assisterande dansledare Sthlm Farsta HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Sthlm Farsta inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.farstadans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Sthlm Farsta HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Sthlm Farsta HT 13

Assisterande dansledare Sthlm Hägersten HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Sthlm Hägersten inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.hagerstendans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Sthlm Hägersten HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Sthlm Hägersten HT 13

Biträdande lektor i ekologisk genomik
Stockholms universitet söker Biträdande lektor i ekologisk genomik vid Zoologiska institutionen alternativt Institutionen för ekologi, miljö och botanik. Placering vid SciLifeLab. Referensnummer SU FV-1870-13. Sista ansökningsdag: 2013-09-10 För fullständig annons se http://www.su.se/om-oss/lediga-anstallningar/larare-forskare/bitradande-lektor-i-ekologisk-genomik-1.139332 Ämne Ekologisk genomik Ämnesbeskrivning Ämnet omfattar studiet av de genetiska mekanismerna bakom organismernas fenotypiska responser på sin naturliga miljö, med målsättningen att nå en funktionell såväl som evolutionär förståelse av anpassning till miljön och dess ekologiska effekter. Särskild tonvikt ges till genomiska studier av icke-modellorganismer som även studeras ekologiskt. Arbetsuppgifter Forskning samt viss undervisning och handledning. Behörighetskrav Behörig att anställas som biträdande lektor är den som har avlagt doktorsexamen eller har utländsk examen som bedöms motsvara doktorsexamen. Främst bör den komma ifråga som avlagt doktorsexamen eller har nått motsvarande kompetens högst sju år före ansökningstidens utgång. Samtliga läraranställningar vid Stockholms universitet förutsätter att den sökande har förmåga att samarbeta och lämplighet i övrigt för att fullgöra arbetsuppgifterna. Bedömningsgrunder Särskild vikt fästs vid vetenskaplig skicklighet. Viss vikt fästs även vid pedagogisk skicklighet. Den vetenskapliga skickligheten kommer i första hand att bedömas inom ämnesområdet för anställningen. Övriga upplysningar En biträdande lektor anställs tills vidare, dock längst 4 år. Anställningen kan förlängas till maximalt 6 år om särskilda skäl finns. Särskilda skäl kan t.ex. vara sjukfrånvaro eller föräldraledighet. Efter ansökan och prövning kan den biträdande lektorn befordras till anställning tills vidare som universitetslektor. Specifika kriterier för befordran från biträdande lektor till universitetslektor är fastställda av Naturvetenskapliga fakulteten och återfinns på www.science.su.se Ansökan om befordran till universitetslektor ska inlämnas till fakulteten senast nio månader innan förordnadet som biträdande lektor löper ut. För att söka denna anställning ber vi dig använda Stockholms universitets webbansökningsformulär. Formuläret nås via den aktuella annonsen på universitetes hemsida.
Företag: Stockholms universitet
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande lektor i ekologisk genomik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande lektor i ekologisk genomik

Redovisningsekonom till börsnoterat företag
Personalakademin är ett modernt samhällsorienterat företag. Vi arbetar med rekrytering, bemanning, personaluthyrning samt kompetensutveckling. Arbetsbeskrivning Just nu söker vi en redovisningsekonom för ett stort börsnoterat företag med placering i Stockholm. Vår kund har ett antal varuhus runt om i landet och omsätter ca 2,5 miljarder kr om året. De är nu i behov av en person som kan avlasta redovisningschefen och kan var behjälplig i att effektivisera ekonomifunktionen. Ekonomiavdelningen består av ca 15 personer. I tjänsten ingår bl.a. löpande bokföring, kontering av kund- och leverantörsfakturor, av stämningar av inköpsbonusar, behjälplig vid månadsbokslut, hantering av dagskassor samt kontoavstämningar och andra allmänt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. I rollen som redovisningsekonom ska du kunna vara självgående i ditt arbete samt kunna få saker gjort med en kontinuitet. Det kommer även ha kontakt med interna och externa kunder. Din profil Vi söker Dig som har några års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom inom större bolag. Det är viktigt att du är en van Excel användare och känner dig van vid olika funktioner av programmet. Du skall även ha en positiv inställning till arbetet samt kunna arbeta på ett högt tempo för leverans av uppsatta mål. Meriterande är om du har arbetat med IFS affärssystem och clickview. Som person ser vi dig som en noggrann och strukturerad person som tar stort ansvar för sitt arbete. Du har ett genuint intresse för redovisning och kan tack vare din goda analytiska förmåga snabbt se samband. En fördel är om du har erfarenhet av detaljhandeln. Vi förutsätter att du även är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift. Tjänsten är på heltid med start omgående, så se till att skicka in din ansökan redan idag. Vi träffar kandidater löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av PersonalAkademin men arbeta ute hos vår kund. För rätt person finns goda möjligheter för övergång till fast anställning hos kunden efter 6 månader. Tycker du att jobbet verkar intressant och känner att du passar in i kravprofilen? Skicka gärna då din ansökan med CV till carina@personalakademin.se. Ange referens: Redovisningsekonom till börsnoterat bolag i din ansökan.
Företag: STOCKHOLM PERSONALAKADEMIN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till börsnoterat företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till börsnoterat företag

Assisterande dansledare Sthlm Skarpnäck HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Sthlm Skarpnäck inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.skarpnackdans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Sthlm Skarpnäck HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Sthlm Skarpnäck HT 13

Assisterande dansledare Sthlm Södermalm HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Sthlm Södermalm inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.sodermalmdans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Sthlm Södermalm HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Sthlm Södermalm HT 13


Sök lediga jobb Landstinget Dalarna, Öppenvård Ludvika & Smedjebacken

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se