Landstinget Dalarna, Samtalsbyrån, Borlänge jobb - lediga jobb

Landstinget Dalarna, Samtalsbyrån, Borlänge jobb Landstinget Dalarna, Samtalsbyrån, Borlänge jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Landstinget Dalarna, Samtalsbyrån, Borlänge. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Landstinget Dalarna, Samtalsbyrån, Borlänge. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Leg. Psykoterapeut (100% tv) Samtalsbyrån, öppenvårdspsykiatrin Borlänge- Borlänge

  2. Medicinsk sekreterare tv Samtalsbyrån Borlänge- Borlänge


Mer beskrivning

Leg. Psykoterapeut (100% tv) Samtalsbyrån, öppenvårdspsykiatrin Borlänge
Samtalsbyrån är en psykoterapienhet inom öppenvårdspsykiatrin i Borlänge. Vi är en arbetsgrupp om en sekreterare och åtta psykoterapeuter som arbetar med olika former av kvalificerad psykoterapi. Handledning, konsultation och viss internutbildning är också en del av våra arbetsuppgifter. Vi söker nu en ny medarbetare. Vår organisation Vuxenpsykiatrin i Dalarna är en samlad specialistverksamhet inom länssjukvården och är indelad i tre geografiska basenheter samt slutenvårdsklinik i Falun /Säter. Samtalsbyrån vänder sig i första hand till befolkningen i Borlänge, Gagnefs och Säters kommuner och är organiserad i Mellersta sektorn och Västerbergslagens basenhet. I Borlänge finns förutom Samtalsbyrån psykiatrisk mottagning med ett brett psykiatriskt utbud. ARBETSUPPGIFTER För att på bästa sätt utveckla Samtalsbyråns fortsatta verksamhet söker vi nu en ny medarbetare som har öppenhet för att integrera olika perspektiv. Dina arbetsuppgifter består till stor del av kliniskt arbete i form av psykoterapier. Övriga uppgifter kan vara att bedriva handledning och utbildning samt att delta i Samtalsbyråns telefonrådgivning. Vi är angelägna om att hämta in ny kunskap och följa med i aktuell forskning och ser gärna att Du har intresse för detta. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand en leg.psykoterapeut med grundutbildning som psykolog, sjuksköterska, socionom eller annan adekvat utbildning. Om du saknar legitimation som psykoterapeut men innehar steg 1 kompetens kan du eventuellt komma ifråga och du kommer då att arbeta under handledning. Vi är intresserade av medarbetare med olika psykoterapeutiska inriktningar. Vi ser gärna att Du som söker har kompetens inom det affektiva, relationella eller kognitiva området, men även andra inriktningar är av intresse. Önskvärt är också att Du har intresse och kompetens för att arbeta med såväl korta fokuserade kontakter som längre tids psykoterapier. Vi lägger stor vikt vid lämplighet och samarbetsförmåga. Öppenhet och humor ses som tillgångar. Välkommen med Din ansökan, innehållande personligt brev och CV!
Företag: Landstinget Dalarna, Samtalsbyrån, Borlänge
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Psykoterapeut (100% tv) Samtalsbyrån, öppenvårdspsykiatrin Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Psykoterapeut (100% tv) Samtalsbyrån, öppenvårdspsykiatrin Borlänge

Medicinsk sekreterare tv Samtalsbyrån Borlänge
Vår organisation Vuxenpsykiatrin i Dalarna är en samlad specialistverksamhet inom länssjukvården och är indelad i tre basenheter, samt slutenvårdsklinik i Falun /Säter. Samtalsbyrån är organisatoriskt placerad inom basenheten Mellersta ochVästerbergslagen. För närvarande är Samtalsbyrån en egen psykoterapeutisk enhet inom Borlänge öppenvårdspsykiatriska verksamhet. Förutom Samtalsbyrån finns en psykiatrisk öppenvårdsmottagning i Borlänge. Basenheten omfattar även psykiatrisk öppenvårdsmottagningar i Gagnef och Ludvika. Det pågår ett utvecklingsarbete inom basenheten och planen är att Samtalsbyrån och den psykiatriska mottagningen i Borlänge skall bli en gemensam enhet. Samtalsbyrån har för närvarande en personalgrupp på en sekreterare, en enhetschef och åtta psykoterapeuter som arbetar med olika former av psykoterapi. Vi sätter stort värde på gott bemötande och att enheten skall präglas av en humanistisk människosyn. Till den administration och service som är en viktig del av enhetens arbete behövs en sekreterare och då vår nuvarande slutar sin tjänstgöring söker vi nu en ny sekreterare. ARBETSUPPGIFTER Att arbeta som medicinsk sekreterare hos oss ger Dig en stor möjlighet till ett självständigt och omväxlande arbete. Förutom sekreteraruppgifter som dokumentation och administrativ service består ditt arbete av receptionsarbete och en daglig kontakt med våra patienter. Du kommer att vara vår lokala systemadministratör. I arbetet ingår även att inneha kassaansvar, hantera fakturor, ansvara för telefoni / IT m.m. I arbetet hos oss jobbar Du i nära samarbete med enhetens övriga personal och med basenhetens övriga sekreterare i övergripande arbetsuppgifter. Det kan även bli aktuellt att tjänstgöra på basenhetens andra enheter exempelvis under semesterperioder. KVALIFIKATIONER Utbildning i medicinsk dokumentation eller likvärdig utbildning. Erfarenhet av arbete som systemadministratör är meriterande. Då Du som sekreterare är enhetens ansikte utåt och den som våra patienter vänder sig till, lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som bidrar till öppenhet och ett gott bemötande. ÖVRIGT Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: Landstinget Dalarna, Samtalsbyrån, Borlänge
Ort: Borlänge
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare tv Samtalsbyrån Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare tv Samtalsbyrån Borlänge


Sök lediga jobb Landstinget Dalarna, Samtalsbyrån, Borlänge

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se