Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung jobb - lediga jobb

Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung jobb Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Distriktssköterska/Sjuksköterska, tv, med utb i diabetesvård VC Malung- Malung Sälen

  2. Distriktssköterska/Sjuksköterska tv heltid Vårdcentral Malung- Malung Sälen

  3. Kurator/samtalsterapeut tv Primärvårdsrehab Vårdcentral Malung- Malung Sälen

  4. Sem vik Sjuksköterska VC Malung resp Vansbro- Malung Sälen

  5. Psykolog, 1:a linjens barn o ungdomspsyk VC Malung Sälen Vansbro- Malung Sälen

  6. Distriktssköterska/Barnsjuksköterska Barnhälsovården VC Malung- Malung Sälen

  7. Distriktssköterska/Barnsjuksköterska Barnhälsovården VC Malung- Malung Sälen

  8. Fysioterapeut/Sjukgymnast vik Vårdcentral Malung- Malung Sälen

  9. Kurator/samtalsterapeut vik primärvårdsrehab VC Malung- Malung Sälen

  10. Distriktssköterska/sjuksköterska vik Vårdcentral Malung- Malung Sälen


Mer beskrivning

Distriktssköterska/Sjuksköterska, tv, med utb i diabetesvård VC Malung
Vårdcentral Malung drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter. Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor. ARBETSUPPGIFTER Bedriva diabetesmottagning tillsammans med en kollega och i nära samarbete med våra läkare. Vi arbetar med enskilda patienter, gruppverksamhet och rådgivning. Mottagningsarbete vid läkarmottagningen ingår. KVALIFIKATIONER Leg Distriktssjuksköterska/sjuksköterska Vidareutbildning i diabetessjukvård 15- 30 HP Meriterande är distriktsköterska och diabetes 15-30 HP Körkort är obligatorisk
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Sjuksköterska, tv, med utb i diabetesvård VC Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Sjuksköterska, tv, med utb i diabetesvård VC Malung

Distriktssköterska/Sjuksköterska tv heltid Vårdcentral Malung
Vårdcentral Malung drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter. Vi har en god läkarbemanning och stabil ekonomi. Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter vid läkarmottagningen. Egen sköterskemottagning kan förekomma. KVALIFIKATIONER Leg Distriktssjuksköterska/sjuksköterska Meriterande är tidigare erfarenhet från mottagningsarbete.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Sjuksköterska tv heltid Vårdcentral Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Sjuksköterska tv heltid Vårdcentral Malung

Kurator/samtalsterapeut tv Primärvårdsrehab Vårdcentral Malung
Vårdcentral Malung drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter. Vi har en god läkarbemanning . Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor. ARBETSUPPGIFTER Målgruppen är patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa i form av ångest, depression, krisreaktion, sömnproblem och stressrelaterade problematik. Det kan även förekomma gruppbehandlingar. KVALIFIKATIONER Socionomexamen/annan behandlingsinriktad högskoleutbildning med grundläggande psykoterapiutbildning i KBT. Erfarenhet av kuratorsarbete inom hälso- och sjukvård är värdefullt. Meriterande är även utbildning och erfarenhet av ACT (Acceptans and Commitment Therapy)/mindfulness. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och förmåga till självständigt arbete.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator/samtalsterapeut tv Primärvårdsrehab Vårdcentral Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator/samtalsterapeut tv Primärvårdsrehab Vårdcentral Malung

Sem vik Sjuksköterska VC Malung resp Vansbro
Vårdcentral Malung och Vansbro drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter på resp ställe. Vi har en god läkarbemanning . Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor. ARBETSUPPGIFTER . KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sem vik Sjuksköterska VC Malung resp Vansbro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sem vik Sjuksköterska VC Malung resp Vansbro

Psykolog, 1:a linjens barn o ungdomspsyk VC Malung Sälen Vansbro
Vi söker nu en psykolog till en ny verksamhet gällande 1:a linjens barn- och ungdomspsykiatri. Ditt arbetsområde kommer att vara kommunerna Malung-Sälen och Vansbro. Vårdcentral Malung, Sälen-Lima och Vansbro har ett upptagningsområde på 17 000 invånare. På vårdcentralerna finns samtalsmottagningar och MHV/BHV psykolog. Nu är vi på väg att utöka verksamheten gällande 1:a linjens barn och ungdomspsykiatri och behöver dig som är psykolog eller motsvarande med intresse och erfarenhet av arbete med barn och unga. ARBETSUPPGIFTER Direkt patientarbete med barn o ungdomar 6 -17 år med lätt till medelsvår psykisk ohälsa, individuellt föräldrastöd, psykosocial utredning, bedömning, behandling, och stödjande och behandlande samtal, krissamtal, information och motiverande samtal, diagnostik och konsultation. Samverkan med ungdomsmottagning, socialtjänst och elevhälsan. KVALIFIKATIONER Psykologutbildning, gärna med påbyggnadsutbildning och erfarenhet av arbete med barn o ungdomar. ÖVRIGT Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog, 1:a linjens barn o ungdomspsyk VC Malung Sälen Vansbro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog, 1:a linjens barn o ungdomspsyk VC Malung Sälen Vansbro

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska Barnhälsovården VC Malung
Vårdcentral Malung drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter. Vi har en god läkarbemanning. Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor. ARBETSUPPGIFTER Du arbetar självständigt med sedvanliga BVC uppgifter, egen mottagning, telefonrådgivning, läkarmottagning och föräldragrupper. Stor vikt fästes vid personliga egenskaper. KVALIFIKATIONER Leg Distriktssjuksköterska/ Leg Barnsjuksköterska ÖVRIGT Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Barnsjuksköterska Barnhälsovården VC Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Barnsjuksköterska Barnhälsovården VC Malung

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska Barnhälsovården VC Malung
Vårdcentral Malung drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter. Vi har en god läkarbemanning. Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor. ARBETSUPPGIFTER Du arbetar självständigt med sedvanliga BVC uppgifter, egen mottagning, telefonrådgivning, läkarmottagning och föräldragrupper. Stor vikt fästs vid personliga egenskaper. KVALIFIKATIONER Leg Distriktssjuksköterska/ Leg Barnsjuksköterska ÖVRIGT Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Barnsjuksköterska Barnhälsovården VC Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Barnsjuksköterska Barnhälsovården VC Malung

Fysioterapeut/Sjukgymnast vik Vårdcentral Malung
Vårdcentral Malung drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter. Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor. ARBETSUPPGIFTER Poliklinisk undersökning och behandling inkluderat första instans på läkarmottagning 2-4 h/vecka, gruppverksamhet, hjälpmedelsutprovning, deltagande i rehabiliteringsgarantin och samarbete med kommunens rehabiliteringspersonal. På mottagningen finns tillgång till varmvattenbassäng och träningshall. KVALIFIKATIONER Leg. Sjukgymnast/Leg. Fysioterapeut. Erfarenhet inom primärvård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort erfordras. ÖVRIGT Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fysioterapeut/Sjukgymnast vik Vårdcentral Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fysioterapeut/Sjukgymnast vik Vårdcentral Malung

Kurator/samtalsterapeut vik primärvårdsrehab VC Malung
Vårdcentral Malung drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter. Vi har en god läkarbemanning. Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor. ARBETSUPPGIFTER Målgruppen är patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa i form av ångest, depression, krisreaktion, sömnproblem och stressrelaterade problematik. Det kan även förekomma gruppbehandlingar. KVALIFIKATIONER Socionomexamen/annan behandlingsinriktad högskoleutbildning med grundläggande psykoterapiutbildning i KBT (steg 1). Erfarenhet av kuratorsarbete inom hälso- och sjukvård är värdefullt. Meriterande är även utbildning och erfarenhet av ACT (Acceptans and Commitment Therapy)/mindfulness. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och förmåga till självständigt arbete. ÖVRIGT Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator/samtalsterapeut vik primärvårdsrehab VC Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator/samtalsterapeut vik primärvårdsrehab VC Malung

Distriktssköterska/sjuksköterska vik Vårdcentral Malung
Vårdcentral Malung drivs av Landstinget Dalarna och har 6700 listade patienter. Vi har en god läkarbemanning och stabil ekonomi. Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter vid läkarmottagningen. Sjukvårdsrådgivning Egen sköterskemottagning kan förekomma. KVALIFIKATIONER Leg Distriktssjuksköterska/sjuksköterska Meriterande är tidigare erfarenhet från mottagningsarbete. ÖVRIGT Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/sjuksköterska vik Vårdcentral Malung jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/sjuksköterska vik Vårdcentral Malung


Sök lediga jobb Landstinget Dalarna, Vårdcentral Malung

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se