Landstinget Gävleborg jobb - lediga jobb

Landstinget Gävleborg jobb Landstinget Gävleborg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Landstinget Gävleborg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Landstinget Gävleborg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Medicinsk sekreterare, Kirurgmottagningen Gävle- Gävle

 2. Ortopedsjuksköterska, ortopedavdelning Hudiksvall- Hudiksvall

 3. Leg Psykolog till Barn och Ungdomshabiliteringen i Hudiksvall- Hudiksvall

 4. Medicinsk sekreterare, ögonmottagningen Hudiksvall- Hudiksvall

 5. Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull- Gävle

 6. Biomedicinsk analytiker, Klinisk Mikrobiologi i Gävle- Gävle

 7. Handläggare/Lokalplanerare externa hyreskontrakt, Lokalförvalting- Gävle

 8. Psykosocial behandlare: socionom eller psykiatrisjuksköterska, Delsbo/Frigg- Hudiksvall

 9. Kurator, psykiatriska mottagningen, Hudiksvall- Hudiksvall

 10. Kurator Psykiatriska mottagningen Hudiksvall- Hudiksvall

 11. Vårdenhetschef Primärvården Södra Hälsingland. Söderhamn Din hälsocentral- Söderhamn

 12. Leg.Sjuksköterska. Avdelning 111 B Kirurgkliniken Gävle- Gävle

 13. Sjuksköterska Akutmottagningen, Gävle- Gävle

 14. Divisionschefssekreterare Division Medicin-Psykiatri Stab- Gävle

 15. Medicinsk sekreterare Södertull din Hälsocentral- Gävle

 16. Kurator. Psykiatriska mottagningen Hudiksvall- Hudiksvall

 17. Medicinsk sekreterare,Hudkliniken Gävle- Gävle

 18. Chef Kulturutveckling- Gävle

 19. Sjukgymnast,Barn- och ungdomshabiliteringen Hudiksvall- Hudiksvall

 20. Leg.Psykolog . Psykiatriska mottagningen Hudiksvall- Hudiksvall

 21. Biomedicinsk Analytiker Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Bollnäs/Söder- Bollnäs

 22. Leg arbetsterapeut. Arbetsterapin Gävle sjukhus.- Gävle

 23. Sjuksköterska. Akutvårdsavdelningen, AVA, Gävle sjukhus- Gävle

 24. Vårdenhetschef, Barn - och ungdomssjukvården Gävleborg- Gävle

 25. Vårdenhetschef,Läkare kardiologi Gävle sjukhus- Gävle

 26. Distriktssköterska, Andersberg HC- Gävle

 27. Specialpedagog, Barn- och ungdomshabiliteringen med placering i Gävle- Gävle

 28. Leg Psykolog, Vuxenhabiliteringen Hudiksvall- Hudiksvall

 29. Socionom/Kurator Kuratorsenheten Gävle- Gävle

 30. Psykolog BUP-Mottagningen Södertull- Gävle

 31. Leg.Sjuksköterska Medicinavdelningen Hudiksvalls sjukhus- Hudiksvall

 32. Sjuksköterska Ortopeden avd 112O Gävle- Gävle

 33. Kurator, kuratorsenheten Gävle sjukhus- Gävle

 34. Arbetsterapeut Ockelbo Din Hälsocentral- Ockelbo

 35. Sjuksköterska. Avdelningen 11 Geriatrik Gävle Sjukhus- Gävle

 36. Kurator Ockelbo Din Hälsocentral- Ockelbo

 37. Bibliotekskonsulent till Länsbiblioteket Gävleborg- Gävle

 38. Biomedicinsk analytiker. Transfusionsmedicin Gävle- Gävle

 39. Sjuksköterska, Vo Ljusdal med huvudplacering på Närvårdsavdelningen.- Ljusdal

 40. Arbetsterapeut Vuxenhabiliteringen i Hudiksvall- Hudiksvall


Mer beskrivning

Medicinsk sekreterare, Kirurgmottagningen Gävle
Landstinget Gävleborg erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklings- och karriärsmöjligheter. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner och omfattar större delen av vår verksamhet. Utbildning på våra folkhögskolor, kultur och kommunikationer är andra viktiga delar, liksom Folktandvården som drivs som ett landstingsägt bolag. Med 6300 anställda är Landstinget Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg. Kirurgmottagningen i Gävle är en del av Division Operation och ingår i den länsövergripande Kirurgkliniken. Kirurgkliniken i Gävle består av 3 vårdavdelningar, kirurgmottagning och endoskopiavdelning. På kliniken finns specialister i urologi, kärl, plastik, övre- och nedre magtarm, bröst- och endokrinkirurgi. Välkommen till oss! ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av sedvanliga medicinsksekreteraruppgifter såsom dokumentation, remisshantering, posthantering och scanning samt alla i övrigt förekommande sekreteraruppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad medicinsksekreterare och vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med högt tempo. Som sekreterare hos oss blir du en viktig medarbetare i teamet av läkare, sjuksköterskor, sekreterare och undersköterskor. Du har en positiv attityd och är en bra lagarbetare men har också förmågan att arbeta självständigt. Meriterande att ha goda kunskaper i Landstingets olika vårdsystem som Melior, Elvis och Kundrad. Vi samarbetar mellan vårdavdelningarna, kirurgmottagning och endoskopiavdelningen inom verksamhetsområdet.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, Kirurgmottagningen Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, Kirurgmottagningen Gävle

Ortopedsjuksköterska, ortopedavdelning Hudiksvall
Ortopedavdelningen är en avdelning inom Division Operation Hudiksvalls sjukhus. Avdelningen vårdar patienter med ortopediska sjukdomar, avdelningen har 28 stycken vårdplatser. Ortopeden arbetar för ett högt flöde på avdelningen, snabba undersökningar, provtagningar och mobilisering till tidig hemplanering av patienten. Omvårdnadspersonalen består av både sjuksköterskor och undersköterskor. Vi arbetar med dag, kväll och nattjänstgöring. Vi erbjuder dig goda utsikter till en spännande och trivsam arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan. ARBETSUPPGIFTER Arbete på vårdavdelning med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter KVALIFIKATIONER Sjuksköterske examen. Ortopedikompentens premieras, vi lägger stor vikt vid flexibilitet och samarbetsförmåga. Samt att du tar egna iniativ och är positiv till förbättringsarbete.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ortopedsjuksköterska, ortopedavdelning Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ortopedsjuksköterska, ortopedavdelning Hudiksvall

Leg Psykolog till Barn och Ungdomshabiliteringen i Hudiksvall
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Habilitering är en länsövergripande specialistverksamhet i division Medicin-Psykiatri, i Landstinget Gävleborg. Barn- och ungdomshabiliteringen ansvarar för habiliterande insatser till funktionshindrade barn och ungdomar 0-17 år med utvecklingsstörning, rörelsehinder och autismspektrumtillstånd och deras familjer utifrån Hälso- och sjukvårdslagen. Barn och ungdomshabiliteringen har verksamheten för barn och ungdomar lokaliserad i Bollnäs, Gävle och Hudiksvall. Verksamheten ger insatser till barn, ungdomar och deras familjer som bor i Söderhamn, Bollnäs, Ovanåker, Nordanstig, Hudiksvall och Ljusdals kommuner. ARBETSUPPGIFTER Ansökan som psykolog till Barn- och ungdomshabiliteringen med placering i Hudiksvall. Arbetsuppgifterna inom habiliteringen är varierande och innehåller behandling, konsultation, utredning, diagnosticering, kartläggning, bedömning av behov, utbildning och information. Insatser ges till barn och ungdomar samt deras närstående och nätverk. Arbetet sker i nära samverkan med övriga professioner inom habiliteringen såsom arbetsterapeut, kurator, sjukgymnast, psykolog, läkare, sjuksköterska, specialpedagog, rehabassistent, logoped och dietist. Målet är att alla barn och ungdomar ska fungera så optimalt som möjligt i sin närmiljö. Detta mål innebär ett ökat samarbete/samplanering med de övriga specialistverksamheterna för barn och ungdomar dvs Barn- och ungdomspsykiatrin och Barn- och ungdomsmedicin samt med primärvårdens och kommunernas olika verksamheter. Vi har idag uppdraget att utreda och diagnosticera utvecklingsstörning och autismspektrumtillstånden Vi vill bygga upp insatser/behandlingar som ger barnen behållning i vardagen där du som psykolog har en betydelsefull roll för bl a föräldrautbildningar, samtalskontakter, barnanpassade återgivningar, göra barnen mera delaktig i sin egen habilitering etc. Är du intresserad att vara en del av detta? Sök då dig till oss! KVALIFIKATIONER Legitimerad Psykolog. Vidareutbildning i neuropsykologi och erfarenhet av behandling, utrednings- och diagnosticeringsarbete gällande funktionshindrade barn och ungdomar är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbets- och initiativförmåga samt intresse av att arbeta i team. Vi ser gärna att du som psykolog har visioner kring habilitering, utveckling och barnens delaktighet. Körkort erfordras.
Företag: Landstinget Gävleborg, Barn- och ungdomshabilitering
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog till Barn och Ungdomshabiliteringen i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog till Barn och Ungdomshabiliteringen i Hudiksvall

Medicinsk sekreterare, ögonmottagningen Hudiksvall
Verksamhetsområde Ögon har närmare 80 anställda och bedriver verksamhet i Bollnäs, Hudiksvall och Gävle. Verksamhetsområdet befinner sig just nu i ett spännande utvecklingsskede med fokus på effektiva och säkra processer för att säkerställa goda medicinska resultat, korta väntetider och en utvecklande arbetsmiljö. Till vår mottagning i Hudiksvall söker vi nu en vikarie, 6 mån 100% Varmt välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga läkarsekreteraruppgifter KVALIFIKATIONER Läkarsekreterareutbildning. God kännedom om Landstingets olika vårdsystem (Melior och Elvis). Arbetet kräver god förmåga till självständigt arbete, hög flexibilitet och serviceanda. Erfarenhet från ögonsjukvård är meriterande men inget krav. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, ögonmottagningen Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, ögonmottagningen Hudiksvall

Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull
Barn och ungdomspsykiatrin i Gästrikland söker läkarsekreterare! Barn- och ungdomsspsykiatrin är en länsklinik med verksamhet i hela länet. I Hälsingland arbetar fem läkarsekreterare fördelade på mottagningarna i Bollnäs och Hudiksvall. Barn och ungdomspsykiatrin i Gästrikland består av två mottagningar fördelade på tre enheter. BUP mottagningen består av ett femtiotal medarbetare som är fördelade mellan bedömningsenheten på Södertull och behandlingsenheten på Gula Villan inom Sjukhusområdet. Länsenheten för Ätstörningar finns på Norra Skeppsbron och består av femton medarbetare. Dessa mottagningar bemannas av 6,5 läkarsekreterare som arbetar mot alla 3 enheter i Gästrikland med huvudsaklig placering på en av dem. Skriver gör de till hela länet enligt överenskommen prioriteringsordning. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med sedvanliga läkarsekreteraruppgifter såsom skriva journal, besvara telefonsamtal från våra patienter, kalla patienter, hantera väntelistor, övrig journalhantering. Receptionstjänstgöring med kassaregistrering. Tjänsten är att tillsammans med 2-3 kollegor på Södertull, hjälpa och stötta enhetens bedömare/utredare med de vårdadministrativa uppgifter som finns. Det ingår viss rotationstjänstgöring på Länsenheten för ätstörningar. Du är en del av ett välfungerande team och en välfungerande mottgning med hög genomströmning av patienter som diagnostiseras innan behandlingsstart. KVALIFIKATIONER Läkarsekreterarutbildning, gärna med erfarenhet av de administrativa systemen Melior samt Elvis. Meriterande med erfarenhet från psykiatri. Vi ser gärna att du har en hög serviceanda samt arbetar väl i team. Vid tillsättning kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, Barn och ungdomspsykiatrin Gävle Södertull

Biomedicinsk analytiker, Klinisk Mikrobiologi i Gävle
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter på ett mikrobiologiskt lab. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av arbete med klinisk mikrobiologi är meriterande. Arbetet ställer krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt samt intresse av att medverka till utveckling av verksamheten.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker, Klinisk Mikrobiologi i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker, Klinisk Mikrobiologi i Gävle

Handläggare/Lokalplanerare externa hyreskontrakt, Lokalförvalting
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. ARBETSUPPGIFTER arbetsuppgifterna ingår att ansvara för avtalen där Landstinget Gävleborgs verksamhet bedrivs i externa fastighetsägares lokaler samt de avtal där externa hyresgäster hyr in sig i Landstinget Gävleborgs lokaler. I ansvarsområdet kan det även ingå ansvar för Lokaler och avtal i Landstinget Gävleborgs ytterområden så som Hälsocentraler, Folkhögskolor, Personalbostäder etc. I arbetsuppgifterna ingår att bevaka avtal, förhandla avtal, vara kontaktperson i fastighetsfrågor mellan hyresgäst och fastighetsägare, samarbeta med kollegorna inom enheten och FM-Avdelningen, implementera Landstinget Gävleborgs riktlinjer och policys i avtalen och följa upp dem under avtalsperioden samt upprätta affärskalkyler. KVALIFIKATIONER Minst högskolekompetens med inrikting mot fastighet, avtalsjuridik och ekonomi. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter hos likvärdig offentlig förvaltare. Erfarenhet av LOU är meriterande likväl som erfarenheter av Landlord. Tjänsten kräver en bred kunskap inom fastighets- och lönsamhetskalkylering för att kunna stötta även andra områden inom FM-Avdelningen. Viktigt med en god kommunikativ förmåga samt en trygghet i att driva igenom fattade beslut och riktlinjer så att kommunikationen mot hyresgäster och fastighetsägare blir tydlig och konsekvent. Meriterande är en kännedom och känsla för verksamheterna som bedrivs i externa lokaler och till viss del i Landstinget Gävleborgs egna lokaler samt en ambition och kompetens som ger förutsättningar att förstå FM-Avdelningens uppdrag och skapar goda dialoger mellan parterna. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg, Förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd
Ort: Gävle
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare/Lokalplanerare externa hyreskontrakt, Lokalförvalting jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare/Lokalplanerare externa hyreskontrakt, Lokalförvalting

Psykosocial behandlare: socionom eller psykiatrisjuksköterska, Delsbo/Frigg
Vår hälsocentral har ca 30 driftiga medarbetare med bred kompetens och stark framåtanda. Vi har ett gott arbetsklimat, "högt i tak" och det lilla formatet bjuder in till nära samarbete mellan de olika professionerna. I dagsläget är antalet listade patienter ca 6800. Vi har en god bemanning av både läkare och övrig vård- och rehabiliteringspersonal. Det psykosociala teamet har tillsammans med läkargruppen, ett regelbundet samarbete med specialistpsykiatrin för konsultation i psykiatrinära patientärenden, vilket vi ser som en styrka. I övrigt har psykosociala teamet handledning av leg psykoteraput. Landstinget Gävleborg har omkring 6 700 medarbetare vars främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Division primärvård arbetar med att möta befolkningens grundläggande behov av hälso- och sjukvård samt förbättra folkhälsan och förebygga ohälsa. Divisionen är indelad i sex verksamhetsområden och Delsbo/Friggesund Din hälsocentral tillhör verksamhetsområde Hudiksvall/Nordanstig och är belägen tre mil väster om Hudiksvall. Kommunikationerna är goda med buss till och från Hudiksvall och Ljusdal, som är de orter som ligger närmast. Vår vackra Dellenbygd erbjuder närhet till naturen och ett rikt kultur- och friluftsliv både sommar och vinter, och här är lätt att trivas. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för psykosocialt behandlingsarbete, bedömningar och korttidsinriktad samtalsbehandling inom det allmänmedicinska kompetensområdet vid exempelvis depressioner, ångest, stressrelaterade sjukdomar, kriser och psykosomatiska tillstånd m.m. Du kommer att ingå i ett psykosocialt team som idag består av psykolog och kurator. Vår strävan är att ha ett psykosocialt team med bred kompetens, och den första bedömningen av nya ärenden sker gemensamt. Patientgruppen är personer över 18 år. Vi lägger stor vikt vid samverkan med övrig medicinsk och rehabiliteringspersonal inom hälsocentralen. Teamet fungerar också som konsult i psykosociala frågor, i förhållande till den övriga personalen. KVALIFIKATIONER Enligt Handboken för Hälsoval Gävleborg ska den psykosociala behandlingen erbjudas av leg psykolog, kurator eller psykiatrisjuksköterska, därav formuleringen under yrkestitel. Annan profesion med legitimation för att bedriva psykosocial samtalsbehandling är också välkommen att söka. Vi söker en ny teammedlem med minst steg 1-utbildning KBT/KPT eller motsvarande, gärna med påbyggnad inom ACT. Erfarenhet av korttidsinriktad behandling och arbete inom psykiatrin är meriterande. Du bör vara flexibel, van att ta eget ansvar i patientarbetet, ha erfarenhet av att arbeta både med enskilda patientärenden och med patienter i grupp. Du bör också ha vana av att arbeta i team kring patienten vid behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Med tanke på könsfördelningen på arbetsplatsen ser vi gärna manliga sökande till tjänsten. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg, Division Primärvård
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Psykosocial behandlare: socionom eller psykiatrisjuksköterska, Delsbo/Frigg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykosocial behandlare: socionom eller psykiatrisjuksköterska, Delsbo/Frigg

Kurator, psykiatriska mottagningen, Hudiksvall
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Psykiatriska kliniken är en specialistverksamhet inom division Medicin-Psykiatri. Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt. Verksamheten skall präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet goda resultat. Arbetet sker i samarbete med övriga yrkeskategorier inom mottagningen samt i samverkan med andra offentliga verksamheter. Du kommer att arbeta i ett allmänpsykiatriskt team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare och teamsekreterare. Verksamheten står inför en sammanslagning av mottagningarna i Hudiksvall och Ljusdal vilket kommer att innebära utökade möjligheter till specialisering i multiprofessionella team. ARBETSUPPGIFTER Samtalsbehandling och psykoterapeutisk behandling utifrån kompetens. Bedömning och utredning samt samverkan med andra myndigheter och vårdgrannar. KVALIFIKATIONER Socionomexamen gärna med steg 1 kompetens. Erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete, specialistpsykiatri och/eller socialtjänst är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator, psykiatriska mottagningen, Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator, psykiatriska mottagningen, Hudiksvall

Kurator Psykiatriska mottagningen Hudiksvall
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Psykiatriska kliniken är en specialistverksamhet inom division Medicin-Psykiatri. Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt. Verksamheten skall präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet goda resultat. Arbetet sker i samarbete med övriga yrkeskategorier inom mottagningen samt i samverkan med andra offentliga verksamheter. Du kommer att arbeta i ett allmänpsykiatriskt team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare och teamsekreterare. Verksamheten står inför en sammanslagning av mottagningarna i Hudiksvall och Ljusdal vilket kommer att innebära utökade möjligheter till specialisering i multiprofessionella team. ARBETSUPPGIFTER Samtalsbehandling och psykoterapeutiskt/psykosocialt behandlingsarbete efter kompetens. Bedömning och utredning samt samverkan med andra myndigheter och vårdgrannar. KVALIFIKATIONER Socionomexamen gärna med steg 1 kompetens. Erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete, specialistpsykiatri och/eller socialtjänst är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator Psykiatriska mottagningen Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator Psykiatriska mottagningen Hudiksvall

Vårdenhetschef Primärvården Södra Hälsingland. Söderhamn Din hälsocentral
Söderhamn Din hälsocentral ligger centralt, på sjukhusområdet i Söderhamn. Hälsocentralen har ca 40 årsanställda fördelat på läkare, distriktssköterskor, sekreterare, fotvårdare, rehabiliterings- och psykosocial personal. Hälsocentralen är en del av Verksamhetsområde Södra Hälsingland där även Bollnäs och Ovanåkers primärvård ingår. ARBETSUPPGIFTER Som vårdenhetschef arbetar Du i linjeorganisation och är direkt underställd verksamhetschefen. Du ingår i Verksamhetsområde Södra Hälsinglands ledningsgrupp där Du även har ett ansvar för helheten inom såväl verksamhetsområdet samt för divisionen. I Ditt arbete har Du ansvar för enhetens personal, budget samt att planera och utveckla verksamheten. Du ska tillsammans med personalen nå uppsatta mål. Du har ansvar för att skapa delaktighet genom god information/kommunikation. Du har ansvar för arbetsmiljö, planerings- och utvecklingssamtal, samt att lagar, avtal och policys efterföljs. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning. Erfarenhet av hälso och sjukvård och framförallt primärvård är meriterande. Har du chefserfarenhet är det en merit. Det är även en merit om du har erfarenhet av att leda utvecklings- och förändringsarbeten i egen organisation eller av kvalitetssäkringsarbete. Du ska ha en god pedagogisk förmåga och ha mycket lätt för att kommunicera och samarbeta med olika grupper. Arbetet bygger på att du känner stimulans av att verka i en miljö som präglas av helhet och flexibilitet och där krav finns på såväl samverkan som självständighet.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Söderhamn
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdenhetschef Primärvården Södra Hälsingland. Söderhamn Din hälsocentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdenhetschef Primärvården Södra Hälsingland. Söderhamn Din hälsocentral

Leg.Sjuksköterska. Avdelning 111 B Kirurgkliniken Gävle
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Division Operation i Landstinget Gävleborg har ca 2000 medarbetare fördelat på tio verksamhetsområden inom anestesi, kirurgi, ortopedi, akutverksamhet, ögon, ambulans, onkologi, barn, kvinnor och öron-näsa-hals. Divisionen har en budgetomslutning på ca 2,3 miljarder kronor och bedriver verksamhet i hela länet. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete där både omvårdnad i olika former och medicinsk teknik förekommer. Vi arbetar med Patientnärmre vård (PNV), vilket innebär att du arbetar i team tillsammans med undersköterska/sjuksköterska. Vi arbetar med ständiga förbättringar av vårt arbetssätt. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet. Det innebär att prova nya arbetssätt, utvärdera och komma med förbättringsförslag KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta inom kirurgisk akutvård. Erfarenheter av kirurgi vårdarbete och/eller kunskap/vidareutbildning inom relevanta områden är meriterande men inget krav. Som person är du positiv, flexibel, har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Är du inställd på utveckling och förnyelse är detta rätt avdelning
Företag: Landstinget Gävleborg, Kirurgi Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.Sjuksköterska. Avdelning 111 B Kirurgkliniken Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.Sjuksköterska. Avdelning 111 B Kirurgkliniken Gävle

Sjuksköterska Akutmottagningen, Gävle
Landstinget Gävleborg erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklings- och karriärsmöjligheter. Nu söker vi dig som vill utveckla akutmottagningen tillsammans med oss. Akutverksamheten ingår i Division Operation som har cirka 2000 medarbetare inom tio verksamhetsområden där också anestesi, kirurgi, ortopedi, ögon, ambulans, onkologi, barn, kvinnor och öron-näsa-hals ingår. Akutmottagingen i Gävle står inför en utmanande och spännande framtid. Hos oss får du en viktig och central roll, där du har möjlighet att utvecklas och utbildas. Du kan känna dig trygg i yrket och på arbetsplatsen. Du kan variera dina arbetsuppgifter genom att exempelvis rotera mellan avdelningar. Du blir en del i satsningen på akutsjukvården. Vi arbetar bland annat med utveckling av det akuta flödet. De närmaste åren kommer akutmottagningen att byggas om. Lokalerna behöver anpassas till morgondagens behov och vi behöver din hjälp och erfarenhet för att hitta de bästa lösningarna. Med 6300 anställda är Landstinget Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss! ARBETSUPPGIFTER Akutmottagningen är sjukvårdens hjärta. Vi arbetar med bemanningsmål utifrån de behov våra patienter har. Vårt uppdrag är att ta hand om akut sjuka patienter som ofta befinner sig i en utsatt situation. Det är viktigt att snabbt göra en bedömning och agera utifrån den. Till vår hjälp har vi ett triagesystem för prioritering av patienter. Vi arbetar i team inom medicin, kirurgi, ortopedi och barn. Viss obligatorisk utbildning ingår. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska. Helst med två års erfarenhet av yrket. Du ska kunna arbeta självständigt, ha en god samarbetsförmåga och vara van att snabbt prioritera i varierande patientströmmar. Vidareutbildning inom primärvård och eller barn- och ungdomssjukvård är meriterande.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Akutmottagningen, Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Akutmottagningen, Gävle

Divisionschefssekreterare Division Medicin-Psykiatri Stab
Landstinget Gävleborg erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklings- och karriärsmöjligheter. Vi är ett av Sveriges mest tillgängliga landsting med korta väntetider och strävar hela tiden efter att bli bättre. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner som omfattar större delen av vår verksamhet. Vi har en väl utbyggd primärvård med hälsocentraler över hela länet. Vi bygger för framtiden och satsar mer än en miljard kronor i nya och bättre lokaler de kommande åren. Under 2014 står Sveriges modernaste operationshusklart i Gävle och i Hudiksvall bygger vi om för bland annat dialysverksamhet och medicinsk dagvård. Klinisk träningsverksamhet bedrivs i hela länet, och vårt kliniska träningscentrum finns i Gävle. Utbildning på våra folkhögskolor, kultur och kommunikationer är andra viktiga delar, liksom Folktandvården som drivs som ett landstingsägt bolag. Din hälsa är viktig och hos oss kan du på olika sätt träna och hålla dig frisk. Division Medicin-Psykiatri i Landstinget Gävleborg har ca 1500 medarbetare och är indelad i fem verksamhetsområden: Internmedicin, Kardiologi, Specialmedicin, Vuxenpsykiatri och Barn- och Ungdomspsykiatri. Verksamheten bedrivs på sex olika orter i länet och med en omsättning som uppgår till 2 miljarder kronor. Med 6300 anställda är Landstinget Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss! ARBETSUPPGIFTER Som divisionschefssekreterare ingår du i divisionens stab tillsammans med controller, verksamhetsutvecklare, chefläkare och HR-strateg. Du är direkt underställd divisionschefen och ingår i dennes ledningsgrupp. I din roll som divisionschefens sekreterare är du hans högra hand och spindeln i nätet för divisionsledningen. Samarbete med kollegorna på de andra divisionerna och förvaltningarna sker kontinuerligt. Dina arbetsuppgifter sträcker sig över ett brett område och ger möjligheter att kombinera allt från rutinarbete till kvalificerade uppgifter. Exempel på arbetsuppgifter kan vara: • administrativt stöd • hantering av kalendern • protokollföring och administration vid ledningsgrupp och andra möten • viss personaladministration • mötesbokningar och resebokningar • uppdrag från ledningsgrupp KVALIFIKATIONER Vi söker dig med minst gymnasiekompetens och som gärna har flera års erfarenhet av kvalificerat assistent- eller sekreterararbete på en hög nivå. Har du dessutom ledar- och projektlednings erfarenhet är det meriterande. Du känner dig trygg och bekväm i rollen och är en fena på att hålla flera bollar i luften samtidigt. Du trivs i en miljö som är föränderlig och som ställer stora krav på flexibilitet. Du har god framförhållning och är väl uppdaterad när det gäller din arbetsgivares agenda och ligger alltid steget före i förberedelser. Du är en kreativ problemlösare med goda datorkunskaper och god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Utöver att ha relevant yrkeserfarenhet så ser vi att du är strukturerad, organiserad, professionell och flexibel. Du är en person som inger förtroende och har hög integritet. Du är positiv och glad med sunda värderingar och sunt förnuft. Du har en god social kompetens, är kommunikativ och är van att arbeta med människor. Självklart är du ansvarstagande och ser service som ett naturligt sätt att vara.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Divisionschefssekreterare Division Medicin-Psykiatri Stab jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Divisionschefssekreterare Division Medicin-Psykiatri Stab

Medicinsk sekreterare Södertull din Hälsocentral
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. ARBETSUPPGIFTER Som medicinsk sekreterare kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom yrket och administrativa uppgifter i reception. Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar. Det är även viktigt att du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt utan att uppleva situationen stressande. KVALIFIKATIONER Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterare. God datorvana erfodras. Önskemål om erfarenhet/kännedom när det gäller våra administrativa system, så som MedSpeech, PMO,Agresso och Mina vårdkontakter. Erfarenhet från primärvård är meriterande, men inget krav. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare Södertull din Hälsocentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare Södertull din Hälsocentral

Kurator. Psykiatriska mottagningen Hudiksvall
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Psykiatriska kliniken är en specialistverksamhet inom division Medicin-Psykiatri. Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt. Verksamheten skall präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet goda resultat. Arbetet sker i samarbete med övriga yrkeskategorier inom mottagningen samt i samverkan med andra offentliga verksamheter. Du kommer att arbeta i ett allmänpsykiatriskt team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare och teamsekreterare. Verksamheten står inför en sammanslagning av mottagningarna i Hudiksvall och Ljusdal vilket kommer att innebära utökade möjligheter till specialisering i multiprofessionella team. ARBETSUPPGIFTER Samtalsbehandling och psykoterapeutisk behandling utifrån kompetens. Bedömning och utredning samt samverkan med andra myndigheter och vårdgrannar. KVALIFIKATIONER Socionomexamen gärna med steg 1 kompetens. Erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete, specialistpsykiatri och/eller socialtjänst är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator. Psykiatriska mottagningen Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator. Psykiatriska mottagningen Hudiksvall

Medicinsk sekreterare,Hudkliniken Gävle
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Division Primärvård arbetar med att möta befolkningens grundläggande behov av hälso- och sjukvård samt förbättra folkhälsan och förebygga ohälsa. Divisionen är indelad i sex verksamhetsområden. Hudkliniken är en länsklinik som ingår i Familjehälsan /Division PV Läkarmottagningen finns i Gävle ARBETSUPPGIFTER Som medicinsk sekreterare kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom yrket. Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar. KVALIFIKATIONER Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterare. God datorvana erfordras. Önskemål om erfarenhet/kännedom när det gäller våra administrativa system, så som MedSpeech, Elvis, Melior, Picsara. Genomförd DRG - utbildning är önskvärt. Erfarenhet av arbete vid mottagning är meriterande, men inget krav.
Företag: Landstinget Gävleborg, Division Primärvård
Ort: Gävle
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare,Hudkliniken Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare,Hudkliniken Gävle

Chef Kulturutveckling
Landstinget Gävleborg erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vi bygger just nu för framtiden och vi söker dig som vill vara med i det arbetet. Hälso- och sjukvården omfattar större delen av landstingets verksamhet. Utbildning på våra folkhögskolor, kulturverksamhet och kommunikationer är andra viktiga delar, liksom folktandvård. Tillsammans skapar vi goda utsikter för ett livskraftigt Gävleborg. Landstingets egen kulturverksamhet, med kompetens inom musik, dans, konst, hemslöjd, film, cross-media och bibliotek, stödjer och samverkar på olika sätt med kulturlivets aktörer runt om i länet. Exempel på dem vi vänder oss till är föreningar, arrangörer, professionella kulturskapare och verksamheter inom länets kommuner. Vi arbetar med kompetensutveckling i bred bemärkelse, vi ger råd och förmedlar kontakter, vi producerar konserter och olika arrangemang, ja vi arbetar med en rad olika utvecklingsinsatser. 1 januari 2014 samlas verksamheten i den nya avdelningen Kulturutveckling inom förvaltningen Tillväxt och regional utveckling. Detta ger oss bättre förutsättningar att tillsammans möta både samtidens och framtidens behov. Ett rikt och levande kulturliv är nödvändigt och självklart för en hållbar samhällsutveckling i vår region. Kulturverksamhet ska ge människor redskap att bättre förstå sig själva och sitt samhälle, men också redskap för att påverka sin situation och delta i samhällets utveckling. (Ur landstingets kulturplan) ARBETSUPPGIFTER Du har ansvar för avdelningens verksamhet och ekonomi samt personalansvar för cirka 25 medarbetare. Uppdraget innebär i huvudsak att leda och utveckla avdelningens verksamhet, metoder och arbetssätt i samverkan med dem vi är till för. Du kommer in i ett spännande skede och får vara med i arbetet med att forma den nya avdelningen tillsammans med dess medarbetare. Du är direkt underställd förvaltningschefen och deltar i förvaltningens ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Du har kvalificerad chefs- och ledarerfarenhet samt bred erfarenhet av arbete inom kultursektorn vilket gör att du har överblick och ett stort kontaktnät. Du har också en relevant akademisk utbildning. Din administrativa förmåga är god liksom din förmåga att formulera dig i tal och skrift. Du är trygg och prestigelös med ett coachande förhållningssätt. Du tycker om att leda kreativa medarbetare och du är en god kommunikatör. Du ser värdet av att arbeta processinriktat för att nå uppsatta mål.
Företag: Landstinget Gävleborg, Tillväxt och Regional Utveckling
Ort: Gävle
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Chef Kulturutveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef Kulturutveckling

Sjukgymnast,Barn- och ungdomshabiliteringen Hudiksvall
Barn- och Ungdomshabiliteringen är en specialistverksamhet med särskild kunskap om funktionsnedsättningar och dess konsekvenser hos barn och ungdomar mellan 0-18 år. Verksamheten vänder sig till personer som har utvecklingsstörning, autismspektrumtillstånd och medfödda eller tidigt förvärvade rörelsehinder. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna inom Barn- och Ungdomshabiliteringen är varierande och innebär bl a bedömning av funktion och behandling. En stor del av våra behandlingsinsatser består av handledning och utbildning till barnets/ungdomens nätverk. Teamet har 3.0 sjukgymnasttjänst som arbetar mot alla målgrupperna utifrån varje individs specifika behov. Som sjukgymnast på Barn- och Ungdomshabiliteringen är du en del av ett tvärprofessionellt team. Din kunskap och yrkeskompetens är en viktig del för helheten. Stor vikt läggs på det tvärprofessionella arbetet. KVALIFIKATIONER Leg sjukgymnast. Körkort erfordras. Erfarenhet av habilitering eller habiliteringens målgrupper är meriterande. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Samarbets- och initiativförmåga samt intresse av att arbeta i team är av betydelse.
Företag: Landstinget Gävleborg, Barn- och ungdomshabilitering
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast,Barn- och ungdomshabiliteringen Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast,Barn- och ungdomshabiliteringen Hudiksvall

Leg.Psykolog . Psykiatriska mottagningen Hudiksvall
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Psykiatriska kliniken är en specialistverksamhet inom division Medicin-Psykiatri. Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt. Verksamheten skall präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet goda resultat. Arbetet sker i samarbete med övriga yrkeskategorier inom mottagningen samt i samverkan med andra offentliga verksamheter. Du kommer att arbeta i ett allmänpsykiatriskt team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare och teamsekreterare. Verksamheten står inför en sammanslagning av mottagningarna i Hudiksvall och Ljusdal vilket kommer att innebära utökade möjligheter till specialisering i multiprofessionella team. ARBETSUPPGIFTER Bedömning, utredning och psykologisk/psykoterapeutisk behandling. Personlighetstestningar samt bedömning och testning av kognitiva funktioner i samband med neuropsykiatriska utredningar KVALIFIKATIONER Leg psykolog gärna med KBT inriktning. Erfarenhet av specialistpsykiatri inkluderande strukturerad diagnostik och utredning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.Psykolog . Psykiatriska mottagningen Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.Psykolog . Psykiatriska mottagningen Hudiksvall

Biomedicinsk Analytiker Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Bollnäs/Söder
Laboratoriemedicin i Södra Hälsingland (Bollnäs/Söderhamn) söker en ny medarbetare! Vi erbjuder dig goda utsikter till en spännande karriär och en bra miljö att leva och bo i. Landstinget Gävleborg har omkring 6 500 medarbetare vars främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Närhet är Gävleborgs läns styrka, där goda förbindelser enkelt tar dig till olika platser. Bollnäs ligger i natursköna Hälsingland med tre timmars bilresa till fjällen och tre timmar till Stockholm. Området har ett rikt kultur- och friluftsliv som erbjuder Sveriges bästa kulturskola och många möjligheter till bad, fiske och skidåkning. Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i en dynamisk och mångfacetterad verksamhet med personalförmåner som exempelvis goda utsikter till kompetensutveckling samt friskvårdspeng eller tillgång till träningsanläggning. Vi jobbar länsövergripande i Landstinget gävleborg efter styrkort, mätbara mål, produktionsstyrning, lean och förbättringsloggar. Det arbetas aktivt för att medarbetarna ska ha en god arbetsmiljö, bl a genom att sätta perspektiv på ledarskap och jämställdhet. Vi på laboratoriemedicin i Södra Hälsingland välkomnar dig med din ansökan. ARBETSUPPGIFTER Alla förekommande arbetsuppgifter på ett kliniskt kemiskt laboratorium och blodcentral. Laboratoriet innefattar områdena koagulation, hematologi, serologi, kemi, provtagning och blodtappning. Viss tjänstgörning på andra orter i länet, ffa Söderhamn kan förekomma. Dag-, kväll-, helg- och nattjänstgörning ingår. Vår mycket rutinerad personal kommer att hjälpa dig i din upplärning och du har möjlighet till kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar och kurser. KVALIFIKATIONER Leg Biomedicinsk Analytiker eller liknande utbildning som arbetsgivaren anser lämplig. Vi värdesätter personliga egenskaper så som flexibilitet, social kompetens, engagemang och samarbetsförmåga.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Bollnäs
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk Analytiker Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Bollnäs/Söder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk Analytiker Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Bollnäs/Söder

Leg arbetsterapeut. Arbetsterapin Gävle sjukhus.
Arbetsterapi och dietsit enheten är en ny vårdenhet som har ansvar för arbetsterapi och dietist verksamhet på Gävle och Hudiksvalls sjukhus. Enheten är mycket uppskattad för sitt arbete ute på sjukhusens kliniker och mottagningar. Vi är ett gäng som värderar ett gott arbetsklimat, aktivt medarbetarskap och kunskapsutveckling högt. Vårt arbetssätt vilar på dialog, lärande och reflektion. Alla nyanställda erbjuds en mentor som har till uppgift att stödja den nyanställde. Vi erbjuder Dig ett arbete nära erfarna kollegor som ger dig handledning efter behov. Vi har nu behov av arbetsterapeut på Gävle sjukhus. Vikariatet är fram till årsskiftet möjlighet kommer troligen att finnas till förlängning. Vår budget ram och uppdrag för 2014 är ännu inte helt klart. ARBETSUPPGIFTER Vi ansvarar för de arbetsterapeutiska insatserna vid: medicinkliniken med bl a strokeenhet, geriatrik och reumamottagning kirurg- och ortopedkliniken med bl a handmottagning onkologkliniken med avdelning och lymfödemmottagning barnkliniken med bl a mottagning för barn med ledsjukdomar. Placering av vikariatet är i slutenvårdsverksamheten. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut, stor vikt läggs vid erfarenhet av arbete inom slutenvård, personliga egenskaper och intresse för att utveckla verksamheten vid arbetsterapienheten. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Ort: Gävle
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Leg arbetsterapeut. Arbetsterapin Gävle sjukhus. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg arbetsterapeut. Arbetsterapin Gävle sjukhus.

Sjuksköterska. Akutvårdsavdelningen, AVA, Gävle sjukhus
AVA är en medicinsk akutvårdavdelning med uppdrag att snabbt diagnostisera och behandla patienter med en förväntad kort vårdtid. Avdelningen består av 22 vårdplatser varav 8 platser ger möjlighet till telemetriövervakning. Hit kommer patienterna för vård av akutmedicinska diagnoser, till exempel bröstsmärtor, olika hjärtarytmier, hjärtsvikt, infektioner, intoxikationer med mera. På avdelningen arbetar undersköterskor, sjuksköterskor och läkare med bred medicinsk kompetens. Knutna till avdelningen finns även läkarsekreterare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och dietist. Avdelningen har ett stort fokus på utvecklings- och förbättringsarbete och arbetar aktivt med Lean för att skapa snabba och smidiga patientflöden och kontinuerligt förbättra avdelningens arbetssätt. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete där både omvårdnad i olika former och medicinsk teknik förekommer. Vi arbetar med Patientnärmre vård (PNV), vilket innebär att du arbetar i team tillsammans med undersköterska. Vi arbetar med ständiga förbättringar (Lean) av vårt arbetssätt. Du kommer att vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet. Det innebär att prova nya arbetssätt, utvärdera och komma med förbättringsförslag KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta inom medicinsk akutvård. Erfarenheter av medicinskt vårdarbete och/eller kunskap/vidareutbildning inom relevanta områden är meriterande men inget krav. Som person är du positiv, flexibel, har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Är du inställd på utveckling och förnyelse är detta rätt avdelning.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska. Akutvårdsavdelningen, AVA, Gävle sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska. Akutvårdsavdelningen, AVA, Gävle sjukhus

Vårdenhetschef, Barn - och ungdomssjukvården Gävleborg
Barn - och ungdomssjukvården i Gävleborg är en del av Division operation och bedriver öppenvårdsverksamhet i Gävle, Bollnäs och Hudiksvall samt slutenvårdsavdelningar i Gävle och Hudiksvall. Verksamheten har ungefär 170 medarbetare. Vi har för närvarande fyra vårdenhetschefer men vi behöver komplettera med en vådenhetschef för läkarna i Gävle. Som vårdenhetschef för läkarna i Gävle samarbetar du nära med vårdenhetscheferna för både vårdavdelningen och mottagningsverksamheten. Läkarna arbetar både gentemot mottagningens medarbetare och slutenvårdens två enheter; allmänpediatriska avdelningen och neonatalavdelningen. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag är att leda läkarnas arbete i enlighet med uppsatta mål. Du har ansvar för personal, ekonomi samt att planera och utveckla verksamheten. Kompetensförsörjning där läkarrekrytering är en viktig del, kommer att vara en stor del i arbetet att bygga en bra och säker barnspecialistvård. Du kommer att ingå i barn- och ungdomssjukvårdens ledningsgrupp och ha ett nära samarbete med övriga vårdenhetschefer. För närvarande pågår ett utvecklings/visionsarbete inom verksamhetsområdet vilket skall engagera alla medarbetare och innebär också ett stort engagemang för dig som vårdenhetschef. Du kommer att vara chef över ca 20 läkare inklusive ST-läkare. Chefsuppdraget omfattar 50% men kan kombineras med annat för en 100% anställning. Det finns goda möjligheter att antingen kombinera uppdraget med egen klinisk verksamhet som läkare och/eller kombinera med egen forskning på 20% betald arbetstid. Andra kombinationsmöjligheter finns också. Vi tillämpar tidsbegränsat chefskap, vilket innebär att du erhåller en grundanställning inom din yrkesprofession och ditt kompetensområde samt ett tidsbegränsat förordnande som chef. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad läkare och är intresserad av ledarskap. Vi sätter stort värde vid goda ledaregenskaper och att du är tydlig och kommunikativ. Du skall vara intresserad av att leda processer, driva utveckling och att se samverkan som ett naturligt förhållningssätt. Det är också viktigt att kunna fatta beslut inom ansvarsområdet samt att besitta god social kompetens.
Företag: Landstinget Gävleborg, Barn- och ungdomssjukvård
Ort: Gävle
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdenhetschef, Barn - och ungdomssjukvården Gävleborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdenhetschef, Barn - och ungdomssjukvården Gävleborg

Vårdenhetschef,Läkare kardiologi Gävle sjukhus
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Division Medicin - Psykiatri i Gävleborg är fördelat på fem verksamhetsområden kardiologi, specialmedicin, internmedicin, vuxenpsykiatri och barn och ungdomspsykiatri. Verksamhetsområdet Kardiologi är en länsövergripande verksamhet. Läkarenheten vid kardiologin i Gävle består av 20 läkare som bemannar hjärtmottagningen i Gävle och Sandviken samt avd 105, HIA och PCI lab. ARBETSUPPGIFTER Du kommer vara direkt underställd Verksamhetschef, och tillsammans med övriga vårdenhetschefer ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp. Verksamhetschefen och vårdenhetscheferna har ett uttalat ansvar för hela områdets utveckling och resultat. I ansvaret ingår att ha ledningsansvar för personal, ekonomi, arbetsmiljö, produktion, patientsäkerhet, verksamhetsutveckling och samverkan med andra enheter. Det innebär bl a att Du ansvarar för produktion och planering av läkarbemanningen på Hjärtmottagningen i Gävle och Sandviken, avdelning 105, HIA, PCI lab samt kardiologijouren. I ditt chefsuppdrag förväntas du även vara delaktig i den medicinska utvecklingen tillsammans med medicinskt ledningsansvarig läkare, Verksamhetschef samt läkargruppen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett starkt engagemang för att leda och utveckla både medarbetarna och verksamheten. Du har förmåga att skapa delaktighet och kan bidra till ett positivt arbetsklimat. Du förväntas vara lyhörd och samarbetsvillig samt ha förmåga att ge medarbetarna förutsättningar att ta ansvar genom tydliga mål. Det är också viktigt att du ser till såväl helheten som till delar och att du är tydlig och kan fatta beslut. Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet från hälso- och sjukvård.
Företag: Landstinget Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Ort: Gävle
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdenhetschef,Läkare kardiologi Gävle sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdenhetschef,Läkare kardiologi Gävle sjukhus

Distriktssköterska, Andersberg HC
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Division Primärvård arbetar med att möta befolkningens grundläggande behov av hälso- och sjukvård samt förbättra folkhälsan och förebygga ohälsa. Divisionen är indelad i sex verksamhetsområden. Anderbergs Hälsocentral ligger ca 2 km söder från Gävle centrum och hälsocentralen är belägen mitt i centum. Det är ett mångkulturellt område med många spännade möten varje dag. Antal listade på hälsocentralen är ca 9900. Hälsocentralen består av ett stabilt samansvettsat gäng där samverkan och komunikation gör att vi trivs. Vi kan erbjuda ett glatt arbetsgäng där samarbete fungerar mycket bra. ARBETSUPPGIFTER Som distriktsköterska kommer du att arbetar med hälso- och sjukvård för både barn och vuxna. Arbetet omfattar telefonrådgivning, mottaganingsarbete, förbyggande hälsovård och hembesök. Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och professionellt ansvar. Beredskap samt kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma. KVALIFIKATIONER Du är utbildad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska med förskrivningsrätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, nytänkande, god samarbetsförmåga och ett serviceinriktat förhållningssätt.Vi vill att du ser möjligheterna i de utmaningar som hälsovalet för med sig och den konkurrenssituation vi befinner oss i. Körkort erfordras God förmåga och intresse för möten med männinskor från olika kulturer, flera språkkunskaper är meriterande. Ett gott bemötande anser vi vara viktigt på vår arbetsplats.
Företag: Landstinget Gävleborg, Andersberg Din hälsocentral
Ort: Gävle
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska, Andersberg HC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska, Andersberg HC

Specialpedagog, Barn- och ungdomshabiliteringen med placering i Gävle
Barn- och ungdomshabiliteringen är en specialistverksamhet inom landstinget Gävleborg, Division Medicin-Psykiatri. Målgruppen är barn och ungdomar 0-18 år med utvecklingsstörning, autismspektrumtillstånd eller rörelsehinder, där funktionsnedsättningen medför svårigheter i det dagliga livet under en längre tid. Målet är att ge barn och ungdomar med funktionsnedsättning möjligheter att utvecklas på bästa sätt med hänsyn till sina förutsättningar. ARBETSUPPGIFTER Du arbetar med barnet/ungdomen och familjen, ger specialpedagogiskt råd och stöd, med utgångspunkt från funktionsnedsättningen - barnets/ungdomens styrkor, svårigheter och behov. Du arbetar med barn och ungdomar som befinner sig på tidig utvecklingsnivå med grav problematik. Du arbetar även med barn och ungdomar som har en funktionsnedsättning utan utvecklingsförsening. Dina arbetsuppgifter är bl.a. att stötta föräldrar kring bemötande och beteendeproblematik samt att hjälpa barn och ungdomar att hitta fungerande strategier och få struktur i vardagen. Arbetet sker i nära samarbete med föräldrar/närstående och det tvärprofessionella teamet. Tillsammans initierar, planerar och genomför ni insatser, individuellt eller i grupp. Du förmedlar barnets/ungdomens aktuella behov och är en länk till förskolans/skolans specialpedagog och övrig berörd skolpersonal. Du samverkar även med övriga verksamheter inom landsting (ex. BUS och BUP) och kommun (ex. Elevhälsan). I arbetet ingår att göra specialpedagogiska kartläggningar och bedömningar, delta i autismutredningar och ibland även utvecklingsbedömningar i team. KVALIFIKATIONER Specialpedagogexamen. Du ska ha erfarenhet av arbete med personer med olika funktionsnedsättningar, t ex. utvecklingsstörning, rörelsehinder och autismspektrumtillstånd. Det är bra om du har erfarenhet av arbete på habilitering eller i motsvarande verksamhet. Kompetens inom autism och TAKK meriteras. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.
Företag: Landstinget Gävleborg, Barn- och ungdomshabilitering
Ort: Gävle
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog, Barn- och ungdomshabiliteringen med placering i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog, Barn- och ungdomshabiliteringen med placering i Gävle

Leg Psykolog, Vuxenhabiliteringen Hudiksvall
Landstinget Gävleborg erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklings- och karriärsmöjligheter. För oss är det viktigt att du mår bra, och vi ger dig möjligheter att träna och hålla dig frisk. Vi strävar efter att hela tiden förbättra oss och är numer ett av landets mest tillgängliga landsting med korta väntetider. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra divisioner och omfattar större delen av vår verksamhet. Utbildning på våra folkhögskolor, kultur och kommunikationer är andra viktiga delar, liksom Folktandvården som drivs som ett landstingsägt bolag. Vi bygger för framtiden och satsar mer än en miljard kronor i nya och bättre lokaler de kommande åren. Division Medicin-Psykiatri i har cirka 1500 medarbetare och är indelad i fem verksamhetsområden. Internmedicin, Specialmedicin, Kardiologi, Vuxenpsykiatri och Barnpsykiatri. I Hälsingland har du nära till hav och natur och goda möjligheter till skidåkning och friluftsliv. Hudiksvall erbjuder ett rikt kulturliv med musik och teater, bland annat Glada Hudikteatern. Här finns en levande skärgård med genuina fiskesamhällen. Vuxenhabiliteringen är en specialistverksamhet med särskild kunskap om funktionsnedsättningar och dess konsekvenser hos personer som fyllt 18 år. Verksamheten vänder sig till personer som; - har en utvecklingsstörning - har autism/Asperger syndrom - har betydande och bestående begåvningsmässiga funktionshinder efter hjärnskada i vuxen ålder - har medfödda eller tidigt förvärvade rörelsehinder Med 6300 anställda är Landstinget Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss! ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna inom habiliteringen är varierande och innehåller utredning, diagnosticering, kartläggning och bedömning av behov, stöd och vägledning, konsultation, utbildning och information. Våra insatser riktas även mot personens närstående och nätverk i form av råd och stöd.Vuxenhabiliteringen har utredningsuppdrag gällande utredning och diagnosticering av utvecklingsstörning hos vuxna. Som psykolog på Vuxenhabiliteringen är Din kunskap och yrkeskompetens en viktig del för helheten. Du kommer också att arbeta i nära samverkan med övriga professioner inom habiliteringen samt andra samhällsaktörer, framför allt kommuner, psykiatri och primärvård. Stor vikt läggs på det tvärprofessionella arbetet både vid utredning och övriga habiliteringsinsatser. Vi har gemensamma träffar med övriga psykologer inom verksamheten och har tillgång till både yrkeshandledning och teamhandledning. Verksamheterna är belägna i samma lokaler som Barn- och ungdomshabilteringen och det finns ett uttalat mål att hitta gemensamma arbetsformer mellan verksamheterna för de unga vuxna. KVALIFIKATIONER Leg.Psykolog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av habilitering, rehabilitering och/eller psykiatri. Vidareutbildning inom neuropsykologi och fördjupade kunskaper kring autismspektrumtillstånd och utvecklingsstörning samt erfarenhet av utrednings- och diagnosticeringarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbets- och initiativförmåga samt intresse av att arbeta i team. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg, Vuxenhabilitering
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog, Vuxenhabiliteringen Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog, Vuxenhabiliteringen Hudiksvall

Socionom/Kurator Kuratorsenheten Gävle
Kuratorsenheten ingår i Division Medicin-Psykiatri, Verksamhetsområde Specialmedicin. Kuratorsenheten har kuratorer inom somatisk specialistvård placerade på sjukhusen i Gävle, Hudiksvall och Bollnäs ARBETSUPPGIFTER Vi söker en kurator med placering Kuratorsenheten vid Gävle Sjukhus. Arbetsuppgifterna utgörs av psykosocialt behandlingsarbete. En stor del av arbetet består av att i samband med akuta krissituationer och sjukdom erbjuda patienter och närstående stöd och behandling. Du bidrar också med kompetens avseende samhällets resurser inom det sociala området. Uppdraget är idag inte knutet till en speciell klinik utan kan komma att omfatta alla sjukhusets specialiteter. I uppdraget ingår också att i förekommande fall erbjuda personal rådgivning och viss handledning KVALIFIKATIONER Socionomexamen, social linje och gärna adekvat vidareutbildning. Erfarenhet av kuratorsarbete inom hälso och sjukvård är värdefullt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och förmåga till självständigt arbete
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom/Kurator Kuratorsenheten Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom/Kurator Kuratorsenheten Gävle

Psykolog BUP-Mottagningen Södertull
BUP Gävleborg har 5 mottagningar. Hudiksvall, Bollnäs samt 2 mottagningar i Gävle. Det finns även en åldersintegrerad enhet för ätstörningar i Gävle som har ett länsuppdrag. Ca 52000 barn och ungdomar bor i Gävleborg. Barnpsykiatrin har ca 110 medarbetare och tillhör Division Medicin/Psykiatri. Gästrikland: Mottagningen BUP Södertull är specialicerad på diagnostik och utredning av barn och ungdomar. Hit kommer barn och ungdomar när de inte varit i kontakt med barn och ungdompsykitrin tidigare eller när man haft en kontakt som avslutats. På mottagningen görs en barnpsykiatrisk bedömning av ett team där du ingår. Om patienten behöver en fördjupad Utredning så görs den av samma team som bedömt patienten. Hos oss på mottagningen arbetar förutom 10 psykologer även Specialistläkare, sjuksköterskor, socionomer, mentalskötare samt sekreterare. Barnpsykiatrisk behandling sker vid BUP-mottagningen Gula Villan i Gävle. ARBETSUPPGIFTER Du arbetar huvudsakligen med att bedömma samt utreda barn och ungdomar upp till 18 år. De flesta frågeställningar gäller olika neuropsykiatriska tillstånd som ADHD/ADD och Autismspektrumtillstånd. Om du är psykolog ansvarar du för den psykologiska, bedömningen/utredningen av barnet/ungdomen. Socionom eller Sjuksköterska eller skötare deltar i bedömningen med huvudsakligt fokus på barnets socila situation. Du medverkar i den barnpsykiatriska läkarbedömning. Tillsammans med läkare gör du diagnostiska överväganden och har återkopplingssamtal med familjen. Vid behov deltar du också i skolåtergivningar. Enheten är en välfungerande mottgning med en trevlig engagerad och kunnig personalgrupp. Tempot är högt och patientens bästa står i fokus för teamarbetet. Här har du många kollegor för rådslag samt möjlighet till mentorskap för yrkesmässig utveckling som psykolog. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad psykolog. Specialistkompetens eller fördjupade kunskaper i Neuropsykiatri är meriterande.Gärna erfarenhet av Autismspektrumutredningar. Liksom erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar eller psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. .
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog BUP-Mottagningen Södertull jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog BUP-Mottagningen Södertull

Leg.Sjuksköterska Medicinavdelningen Hudiksvalls sjukhus
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Medicin avdelningen är en avdelning inom Division Medicin-Psykiatri/VO Internmedicin Hudiksvalls sjukhus. Avdelningen vårdar patienter med internmedicinska sjukdomar samt patienter med stroke. Avdelningen har 37 vårdplatser.Medicinavdelnigen arbetar för ett högt flöde på avdelningen, snabba undersökningar, provtagningar och mobilisering till tidig hemplanering av patienten. Omvårdnadspersonalen består av både sjuksköterskor och undersköterskor. Vi arbetar med dag, kväll och nattjänstgöring. ARBETSUPPGIFTER Arbete på vårdavdelning med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. KVALIFIKATIONER Strokekompetens premieras. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och samarbetsförmåga samt att du tar egna initiativ och är positiv till förbättringsarbete.
Företag: Landstinget Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.Sjuksköterska Medicinavdelningen Hudiksvalls sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.Sjuksköterska Medicinavdelningen Hudiksvalls sjukhus

Sjuksköterska Ortopeden avd 112O Gävle
Division Operation i Landstinget Gävleborg har ca 2000 medarbetare fördelat på elva verksamhetsområden inom anestesi, kirurgi, ortopedi, akutverksamhet, ögon, ambulans, onkologi, barn, kvinnor, öron-näsa-hals och hud. Divisionen har en budgetomslutning på ca 2,3 miljarder kronor och bedriver verksamhet i hela länet. Ortopedkliniken i Gävle bedriver akut sjukvård, elektiv kirugi samt dagkirurgisk verksamhet. På ortopedavdelningen behandlar, opererar och vårdar vi patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett. Ortopedi är en länsgemensam verksamhet där ledstjärnan är kvalitet. Ortopedin är en medicinsk specialitet i stark fram marsch. Den nuvarande befolkningsutvecklingen med en allt större andel äldre medför ökande behov av ortopedisk behandling. Ortopedkliniken är den största opererande verksamheten i Landstinget Gävleborg. Avdelningen i Gävle har 38 vårdplatser och arbetar i fem vårdlag, med undersköterska, sjuksköterska och i nära samarbete med sjukgymnast, arbetsterapeut och läkare. I verksamheten används Time Care för individuella scheman ARBETSUPPGIFTER Legitimerad sjuksköterska som kommer att arbeta både dag och natt med sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdavdelning. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska, gärna med vana från ortopedavdelning. Du är flexibel, har lätt att samarbeta och trivs med ett högt tempo. Du har ett engagemang för ditt arbete, och vill vara med och utveckla verksamheten. Du arbetar för att patienterna ska få den allra bästa vården.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska Ortopeden avd 112O Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska Ortopeden avd 112O Gävle

Kurator, kuratorsenheten Gävle sjukhus
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Kuratorsenheten ingår i Division Medicin-Psykiatri, Verksamhetsområde Specialmedicin. Kuratorsenheten har kuratorer inom somatisk specialistvård placerade på sjukhusen i Gävle, Hudiksvall och Bollnäs. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en kurator med placering på Kuratorsenheten vid Gävle Sjukhus. Arbetsuppgifterna utgörs av psykosocialt behandlingsarbete. En stor del av arbetet består av att i samband med akuta krissituationer och sjukdom erbjuda patienter och närstående stöd och behandling. Du bidrar också med kompetens avseende samhällets resurser inom det sociala området. Uppdraget är idag inte knutet till en speciell klinik utan kan komma att omfatta alla sjukhusets specialiteter. I uppdraget ingår också att i förekommande fall erbjuda personal rådgivning och viss handledning. KVALIFIKATIONER Socionomexamen, social linje och gärna adekvat vidareutbildning. Erfarenhet av kuratorsarbete inom hälso och sjukvård är värdefullt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och förmåga till självständigt arbete.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator, kuratorsenheten Gävle sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator, kuratorsenheten Gävle sjukhus

Arbetsterapeut Ockelbo Din Hälsocentral
Ockelbo hälsocentral är centralt belägen i Ockelbo Kommun som har cirka 6000 invånare. Vi är idag kring 20 medarbetare på enheten som arbetar med primärvård. Vi har personal med lång erfarenhet som fungerar väl tillsammans. Vid hälsocentralen finns två familjeläkare. På familjeläkarmottagning finns distriktssköterskemottagning, BVC, astma-kol, diabetes- och inkontinenssköterska, dietist, hälsosamordnare, arbetsterapi, sjukgymnastik och psykosocialt team. I anslutning till familjeläkarmottagningen finns MVC och beroendeterapi. ARBETSUPPGIFTER Arbetet sker framför allt i patientens hem men även vid hälsocentralens mottagning och omfattar de flesta, hos patienter inom primärvården, förekommande diagnoser och tillstånd. Detta innebär bedömning i hemmet vad gäller behandling, träning, aktivitet och kompensatoriska åtgärder, instruktion/handledning av personal och närstående, samverkan med hälsocentralens övriga yrkeskategorier och med andra aktörer runt patienten. KVALIFIKATIONER Vi söker en legitimerad arbetsterapeut med bra kvalifikationer och erfarenhet av primärvård. Vi ser gärna att du kan bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt. Du ska ha en god samarbetsförmåga och vi ser gärna att du är flexibel och självständig. En fördel om du har vana att dokumentera i PMO. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Ockelbo
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut Ockelbo Din Hälsocentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut Ockelbo Din Hälsocentral

Sjuksköterska. Avdelningen 11 Geriatrik Gävle Sjukhus
Vi arbetar med geriatrisk vård – vård av äldre - och är en vårdavdelning med 16 vårdplatser varav 8 är länsövergripande vårdplatser för patienter som är i behov av geriatrisk rehabilitering. I verksamheten arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Vi har ett situationsorienterat arbetssätt vilket innebär en helhetsvård för de äldre multisjuka. Att vara multisjuk innebär att det ibland kan vara svårt att avgöra vilken sjukdom som ger upphov till en persons besvär. De olika sjukdomarna påverkar också varandra. Behandlingen utgår från individens behov. Träning sker bl a i vardagliga situationer och syftar till att patienten ska bli så självständig som möjligt. Avdelningen strävar efter ett nära samarbete med patient, anhörig och andra vårdgivare. Patienter kan läggas in via akuten, från andra vårdavdelningar eller direkt från hemmet/boende via familjeläkare. ARBETSUPPGIFTER Du har som sjuksköterska ansvar för hälso- och sjukvårdsinsatser till patienterna på avdelningen. Samverkan kring patienten i team mellan läkare, sköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast. Heltid Dag-, kväll-, samt nattjänstgöring. Tjänstgöring varannan helg KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med flera års erfarenhet inom yrket. Meriterande är erfarenhet inom geriatrik samt äldrevård. Du är van att ta ett stort personligt ansvar i ditt arbete, har god struktureringsförmåga, är lyhörd för individens behov samt har förmågan att instruera, handleda och arbetsleda. Du skall kunna se patienten i ett helhetsperspektiv och ha ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har en positiv inställning och tar ansvar för att arbetsklimatet är gott. Kan arbeta självständigt så väl som samarbeta i team.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska. Avdelningen 11 Geriatrik Gävle Sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska. Avdelningen 11 Geriatrik Gävle Sjukhus

Kurator Ockelbo Din Hälsocentral
Ockelbo hälsocentral är centralt belägen i Ockelbo Kommun som har cirka 6000 invånare. Vi är idag kring 20 medarbetare på enheten som arbetar med primärvård. Vi har personal med lång erfarenhet som fungerar väl tillsammans. Vid hälsocentralen finns två familjeläkare. På familjeläkarmottagning finns distriktssköterskemottagning, BVC, astma-kol, diabetes- och inkontinenssköterska, dietist, hälsosamordnare, arbetsterapi, sjukgymnastik och psykosocialt team. I anslutning till familjeläkarmottagningen finns MVC och beroendeterapi. ARBETSUPPGIFTER Som kurator hos oss kommer du att ge stöd och behandling till vuxna personer över 18 år. Du ger korttidsinriktad behandling vid kriser, depressioner, ångest, fobier, stresssjukdomar m.m. Som kurator fungerar du också som konsult och förmedlar kunskap i förhållande till övrig personal vid Hälsocentralen KVALIFIKATIONER Vi söker en kurator med bra kvalifikationer och erfarenhet av korttidsinriktad behandling. Önskvärt med steg-1 utbildning i KBT. Vi ser gärna att du kan bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt. Du ska ha en god samarbetsförmåga och vi ser gärna att du är flexibel och självständig. Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetsområdet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg, Ockelbo Din hälsocentral
Ort: Ockelbo
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator Ockelbo Din Hälsocentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator Ockelbo Din Hälsocentral

Bibliotekskonsulent till Länsbiblioteket Gävleborg
Landstinget Gävleborg erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vi bygger just nu för framtiden och vi söker dig som vill vara med i det arbetet. Hälso- och sjukvården omfattar större delen av landstingets verksamhet. Utbildning på våra folkhögskolor, kulturverksamhet och kommunikationer är andra viktiga delar, liksom folktandvård. Tillsammans skapar vi goda utsikter för ett livskraftigt Gävleborg. Landstingets egen kulturverksamhet, med kompetens inom musik, dans, konst, hemslöjd, film, cross-media och bibliotek, stödjer och samverkar på olika sätt med kulturlivets aktörer runt om i länet. Exempel på dem vi vänder oss till är föreningar, arrangörer, professionella kulturskapare och verksamheter inom länets kommuner. Vi arbetar med kompetensutveckling i bred bemärkelse, vi ger råd och förmedlar kontakter, vi producerar konserter och olika arrangemang, ja vi arbetar med en rad olika utvecklingsinsatser. 1 januari 2014 samlas verksamheten i den nya avdelningen Kulturutveckling inom förvaltningen Tillväxt och regional utveckling. Detta ger oss bättre förutsättningar att tillsammans möta både samtidens och framtidens behov. ARBETSUPPGIFTER Under hösten har vi behöv av att rekrytera två personer på halvtid. Det kan vara möjligt att kombinera tjänsterna till en heltid fram till årsskiftet. A) 2013-09-01 – 2014-06-30. Du kommer att vidareutveckla verksamheten vid länsbibliotekets DigiLab. DigiLab är ett redskap för att inspirera och utbilda länets bibliotekspersonal inom digitala redskap för ökad tillgänglighet och delaktighet. Som exempel kan nämnas handledning i att använda surfplattor, appar och e-media, men också exempelvis i att göra boktips på sociala medier, geocaching eller QR-koder för att knyta samman rum och webb mm. Läs gärna mer på hemsidan http://www.lg.se/Landstinget-A-O/Tillvaxt-och-regional-utveckling/Kultur/Lansbiblioteket-Gavleborg/DigiLab/ B) 2013-09-01 – 2013-12 31. En av länsbibliotekets medarbetare har beviljats tjänstledighet för att pröva ett nytt arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att tillsammans med kollegor från landstingen i Värmland, Dalarna och Uppsala organisera ett utbildningsspår inom KUB-projektet. KUB-projektet är ett ESF-finansierat kompetensutvecklingsprojekt för all bibliotekspersonal i de medverkande länen. Läs gärna mer på hemsidan http://kubprojektet.wordpress.com/ KVALIFIKATIONER Bibliotekarieutbildning. A) erfarenhet och intresse av digitala redskap på bibliotek. B) gärna med erfarenhet och intresse av arbete i projekt.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotekskonsulent till Länsbiblioteket Gävleborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotekskonsulent till Länsbiblioteket Gävleborg

Biomedicinsk analytiker. Transfusionsmedicin Gävle
Välkommen till Landstinget Gävleborg! Vi erbjuder dig goda utsikter till en spännande karriär och en bra miljö att leva och bo i. Landstinget Gävleborg har omkring 6 500 medarbetare vars främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Närhet är Gävleborgs läns styrka, där goda förbindelser enkelt tar dig till olika platser. Transfusionsmedicin utgör en del av verksamhetsområdet Laboratoriemedicin inom Division Diagnostik i Landstinget Gävleborg. Laboratoriemedicin har verksamhet på sex orter i länet. Vår verksamhet bedrivs i moderna och ändamålsenliga lokaler. De sista åren har har stora investeringar gjorts i nya analysinstrument och uppdateringar i datasystem och vi arbetar sedan något år efter principen om daglig styrning vilket sker vid våra VMS-tavlor. Vi arbetar länsövergripande efter styrkort, mätbara måltal, problem/utvecklingsloggar och produktionsstyrning. ARBETSUPPGIFTER Arbetet på Transfusionsmedicin innebär att du kommer att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Du har möjlighet till kompetensutveckling genom både externa och interna utbildningar och kurser. På Transfusionsmedicin arbetar vi med blodgruppsserologiska analyser, både med analysintrument och manuellt, framställning av blodkomponenter och tappning av blodgivare. Kontakten med blodgivarna ses som en positiv del av arbetsuppfgifterna på Transfusionsmedicin.Vi tappar omkring 8500 blodgivare per år i Gävle/Sandviken. Arbetet är förlagt på schema och innebär arbete på kvällar och helger. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi värdesätter personliga egenskaper så som engagemang, flexibiltet, social kompetens och samarbetsförmåga. Stor vikt läggs på att du är kvalitetsmedveten och kan bidra till verksamhetens utveckling.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Gävle
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker. Transfusionsmedicin Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker. Transfusionsmedicin Gävle

Sjuksköterska, Vo Ljusdal med huvudplacering på Närvårdsavdelningen.
Verksamhetsområde (VO) Ljusdal söker en heltids sjuksköterska till Närvårdsavdelningen. Vårdavdelningen har 8 vårdplatser som kommunen belägger enligt SOL och 8 vårdplatser som landstinget belägger enligt HSL. Avdelningens personal gör hembesök samt utför dagsjukvårdsbehandlingar. Trygghetsplatser för palliativ vård tillhandahålles. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete där både omvårdnad i olika former och medicinsk teknik förekommer. Arbetet är självständigt och innebär stort eget ansvar där patientens behov är utgångspunkten. Du samarbetar med övriga enheter i Ljusdals Pv, specialistsjukvården och kommunen. Vi arbetar ständigt med förbättringar av vårt arbetssätt. Du kommer vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet. Det innebär att prova nya arbetssätt, utvärdera samt komma med förbättringsförslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta i team kring patienter. Erfarenhet av palliativt vårdarbete och/eller kunskap/vidareutbildning inom relevanta områden är meriterande, men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet, förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt är viktiga egenskaper. Är du inställd på utveckling och förnyelse är detta rätt avdelning för dig. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, Vo Ljusdal med huvudplacering på Närvårdsavdelningen. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, Vo Ljusdal med huvudplacering på Närvårdsavdelningen.

Arbetsterapeut Vuxenhabiliteringen i Hudiksvall
Vuxenhabiliteringen Hälsingland erbjuder dig goda utsikter till ett spännande arbete. Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner där division Medicin-Psykiatri utgör en av dessa. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Division Medicin-Psykiatri har ca 1500 medarbetare och är indelad i fem verksamhetsområden, Internmedicin, Specialmedicin, Kardiologi, Vuxenpsykiatri och Barnpsykiatri. Verksamheten bedrivs på fem olika orter i länet. Vuxenhabiliteringen är en enhet inom verksamhetsområdet Specialmedicin. I Vuxenhabiliteringens uppdrag ingår att ha särskild kunskap om funktionsnedsättningar och dess konsekvenser hos personer som fyllt 18 år med: - utvecklingsstörning - autismspektrumtillstånd - betydande och bestående begåvningsmässiga funktionsnedsättningar efter hjärnskada i vuxen ålder - medfödda eller tidigt förvärvade rörelsehinder Vuxenhabiliteringens uppdrag är att utifrån den enskildes behov erbjuda specialisthabilitering som ett komplement till det basansvar som finns inom primärvård och kommun samt ge konsultstöd till andra verksamheter. Vuxenhabiliteringen har även ett uppdrag att utreda och diagnosticera utvecklingsstörning hos vuxna. Insatserna består exempelvis av kartläggning och bedömning av habiliteringsbehov, stöd och vägledning samt information. Våra insatser riktas också till personens närstående och nätverk ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna som arbetsterapeut inom vuxenhabiliteringen ingår att bedöma och utreda, planera och genomföra arbetsterapeutiska insatser individuellt och/eller i grupp. Du kommer att arbeta i team tillsammans med andra arbetsterapeuter och övriga professioner inom vuxenhabiliteringen samt samverka med andra samhällsaktörer inom framför allt primärvård och kommuner. Stor vikt läggs på det tvärprofessionella teamarbetet både vid utredning och vid övriga habiliteringsinsatser. Vi har regelbundna yrkesträffar med övriga arbetsterapeuter inom habilitering och har tillgång till både kollegialt stöd och teamhandledning. Din placeringsort är Hudiksvall där verksamheten delar lokaler med Barn- och ungdomshabilteringen. Ditt huvudsakliga arbete kommer att ske i södra Hälsingland både i habiliteringens lokaler och i patientens hem- och närmiljö. KVALIFIKATIONER Leg. arbetsterapeut. Erfarenhet från arbete inom habilitering och/eller rehabilitering är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbets- och initiativförmåga samt intresse av att arbeta i team. Körkort erfordras.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut Vuxenhabiliteringen i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut Vuxenhabiliteringen i Hudiksvall


Sök lediga jobb Landstinget Gävleborg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se