Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum jobb - lediga jobb

Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum jobb Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ambulanssjuksköterska- Växjö

 2. Läkarsekreterare till akutcentrum- Växjö

 3. Underläkare till akutgeriatriken- Växjö

 4. Sjuksköterskor, till resursenheten i Ljungby- Växjö

 5. Läkarsekreterare eller vårdadministratör till akutcentrum- Växjö

 6. Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken- Växjö

 7. Sjuksköterskor till akutmottagningen i Växjö- Växjö

 8. Skötare till resursenheten- Växjö

 9. Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken- Växjö

 10. Sjuksköterskor till akutmottagningen i Växjö- Växjö

 11. Undersköterska till akutmottagningen, Ljungby- Växjö

 12. Sjuksköterska till akutmottagningen Ljungby- Växjö

 13. Sjuksköterska till akutmottagningen Ljungby- Växjö

 14. Sjuksköterska till akutmottagningen Ljungby- Växjö

 15. Skötare till resursenheten- Växjö

 16. Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken- Växjö

 17. Studentmedarbetare inom området analys- Växjö

 18. HR-specialist- Ljungby

 19. Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken- Växjö


Mer beskrivning

Ambulanssjuksköterska
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi söker nu ambulanssjuksköterskor med placering i Ljungby eller i Växjö. Målsättningen är att ge god vård till rätt patienter med rätt kompetens i rätt tid samt att hjälpa våra patienter till rätt vårdnivå. Vi arbetar nu för att förbättra tillgänglighet för högprioriterade ambulansuppdrag i hela länet. Vårt uppdrag är primärt för c:a 183 000 Kronobergare (SCB), men vid akut livshotande tillstånd finns inga geografiska gränser. Vi utför även ambulansuppdrag till sjukhus för specialistsjukvård i andra landsting. Ambulansen i Växjö svarar primärt för ambulansberedskapen i östra Kronoberg och ambulansen i Ljungby för västra Kronoberg. Dessutom finns ett antal lättvårdsambulanser som bemannas med en ambulanssjuksköterska och har som uppdrag att i huvudsak köra planerbara transporter under dagtid måndag till lördag. Utöver dessa ambulansresurser finns också Linnean Blekinge för sittande patienter som ska till Thorax Karlskrona eller till Onkologi i Växjö. ARBETSUPPGIFTER Vi har rätt kompetens för prehospital akutsjukvård och är medicinskt certifierade med standardiserade arbetsätt för barn och vuxna, - akutmedicin (AMLS,HLR) – trauma - olycksfall (PHTLS) – Sjukvårdsledning på skadeplats (PS) – IVA-transport mellan vårdgivare (IHT). Vi är tekniskt certifierade inom kör- och kommunikationsteknik. Vi är indelade i arbetslag. Varje arbetslag har som uppgift att bemanna ett visst antal dygnsambulanser, dagambulanser samt dag/nattambulanser. Vill du veta mer om oss,läs gärna på: http://www.ltkronoberg.se/Centrum/Akutcentrum/Ambulansverksamheten-Kronoberg/ KVALIFIKATIONER Du ska ha specialistutbilning inom ambulanssjukvård eller annan specialistutbildning som bedöms som likvärdig Det är meriterande om du har erfarenhet från ambulanssjukvård.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ambulanssjuksköterska jobb, Ambulanssjuksköterska Växjö, Ambulanssjuksköterska Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambulanssjuksköterska

Läkarsekreterare till akutcentrum
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Som läkarsekretare inom akutcentrum har du ett stimulerade och omväxlande arbete. Du kan arbeta på akutmottagningarna och akutgeriatriska kliniken. ARBETSUPPGIFTER Läkarsekreterarna inom akutcentrum bemannar akutmottagningarna i Växjö och Ljungby. I Växjö har vi dygnet runt verksamhet och arbetar länsövergripande vilket innebär att alla journalanteckningar, oavsett var besöket har varit inom länet, kan skrivas ut här. Under jourtid skriver vi, förutom de diktat som är dikterade på de båda akutmottagningarna, främst åt kvinnokliniken och anestesikliniken. Du har rotationstjänstgöring vilket innebär arbete dag, natt, kväll och helg. KVALIFIKATIONER Du ska : * vara utbildad läkarsekreterare eller vårdadministratör * ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheter i förändringar * planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på akutmottagning.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare till akutcentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare till akutcentrum

Underläkare till akutgeriatriken
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi söker nu en underläkare till akutgeriatriska kliniken. Akutgeriatriska kliniken har 20 vårdplatser. Hos oss vårdas äldre patienter med multisjuklighet. Vi utgår inte från en diagnos utan ser till helheten hos patienten och försöker på olika sätt bidra till att patienten kan bevara så många av sina funktioner som möjligt. För helhetssyn och för beaktande av den äldre patientens specifika behov arbetar vi i team, som består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och sekreterare. Ett nära samarbete sker med kommuner och primärvård, för att patienten ska omhändertas på rätt vårdnivå ARBETSUPPGIFTER Du arbetar tillsammans med klinikens övriga medarbetare och gör bedömningar av patienternas tillstånd som sammanställs på dagliga teamkonferenser.En individuell vårdplan upprättas för varje patient. KVALIFIKATIONER Det är meriterande om du har läkarexamen och vi vill att du är intresserad av att vårda äldre samt är bra på att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Underläkare till akutgeriatriken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underläkare till akutgeriatriken

Sjuksköterskor, till resursenheten i Ljungby
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Resursenheten i Ljungby söker nu sjuksköterskor. ARBETSUPPGIFTER I resursenheten finns i nuläget ca 70 tillsvidareanställda sjuksköterskor, skötare och undersköterskor dessutom är 300 timavlönade organiserade i enheten. Resursenheten erbjuder landstingets hälso- och sjukvårdsverksamhet kompetent personal vid i första hand korttidsfrånvaro, arbetsanhopning, kortare ledigheter med mera. Som sjuksköterska kommer du att ha din placering och utgå ifrån Lasarettet i Ljungby. I första hand kommer du att arbeta på lasarettet men det kan även bli aktuellt med arbete inom primärvården.Inom resursenheten tillämpas årsarbetstid och du lägger själv ditt schema utifrån verksamhetens skiftande behov. Vi erbjuder dig: - ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete - en möjlighet att bredda dina kunskaper inom landstingets olika verksanheter - ett tillfälle att träffa många nya kolleger KVALIFIKATIONER Du ska vata legitimerad sjuksköterska och tycka det är utmanande och roligt att arbeta på flera olika arbetsplatser och på de tider som efterfrågas av verksamheten (dag, natt, kväll och helg). Som person ska du vara ansvarstagande, flexibel, och ha förmåga att se helheten. Du ska vara öppen för förändringar, se lösningar och vara trygg i din yrkesroll. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har en tids erfarenhet som sjuksköterska.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor, till resursenheten i Ljungby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor, till resursenheten i Ljungby

Läkarsekreterare eller vårdadministratör till akutcentrum
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Som läkarsekretare inom akutcentrum har du ett stimulerade och omväxlande arbete. Du kan arbeta på akutmottagningarna och akutgeriatriska kliniken. ARBETSUPPGIFTER Läkarsekreterarna inom akutcentrum bemannar akutmottagningarna i Växjö och Ljungby. I Växjö har vi dygnet runt verksamhet och arbetar länsövergripande vilket innebär att alla journalanteckningar, oavsett var besöket har varit inom länet, kan skrivas ut här. Under jourtid skriver vi, förutom de diktat som är dikterade på de båda akutmottagningarna, främst åt kvinnokliniken och anestesikliniken. Du har rotationstjänstgöring vilket innebär arbete dag, natt, kväll och helg.Landstinget Kronoberg tillämpar nattindex vilket innebär att du får två timmar extra efter varje natt som du jobbar. När du börjar med natttarbete får du ett extra arvode. KVALIFIKATIONER Du ska : * vara utbildad läkarsekreterare eller vårdadministratör * ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och se möjligheter i förändringar * planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på akutmottagning.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare eller vårdadministratör till akutcentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare eller vårdadministratör till akutcentrum

Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi erbjuder nu ett långtidsvikariat som sjuksköterska på akutgeriatriska avd 13. Akutgeriatriska avd 13 har 20 vårdplatser. Hos oss vårdas patienter äldre än 65 år med multisjuklighet eller med benskörhetsfraktur. Vi utgår inte från en diagnos utan ser till helheten hos patienten och försöker på olika sätt bidra till att patienten kan bevara så många av sina funktioner som möjligt ARBETSUPPGIFTER För helhetssyn och för beaktande av den äldre patientens specifika behov arbetar vi i team, som består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och sekreterare. Ett nära samarbete sker med kommuner och primärvård, för att patienten ska omhändertas på rätt vårdnivå. Samtliga yrkeskategorier gör en bedömning av patientens tillstånd och en sammanställning görs på teamkonferensen, där en individuell plan upprättas. Rotationstjänstgöring och årsarbetstid tillämpas.Du lägger själv ditt schema utifrån verksamhetens behov. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att vårda äldre, gärna med erfarenhet från primärvård och kommunal verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken

Sjuksköterskor till akutmottagningen i Växjö
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". På akutmottagningen behandlar vi akut sjuka inom specialiteterna medicin, infektion, kirurgi och ortopedi. På kvällar, nätter och helger tar vi även emot de som söker till ögonkliniken och öron-näsa-halskliniken. För barn gäller att kirurgiska och ortopediska åkommor omhändertas på akutmottagningen medan medicinska sjukdomar omhändertas på barnakuten. Vi söker nu sjuksköterskor, vi kan erbjuda 100% rotation tillsvidare. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska på akutmottagningen jobbar du med omhändertagande av akut sjuka patienter inom alla specialiteter. Arbetet är flexibelt och omväxlande. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska, har du lämplig specialistutbildning är det meriterande. Vi vill att du har ett kvalitéts- och patientsäkerhetstänk.Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi vill gärna att du har jobbat ett tag som sjuksköterska.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till akutmottagningen i Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till akutmottagningen i Växjö

Skötare till resursenheten
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". ARBETSUPPGIFTER Landstinget Kronoberg söker Skötare till Resursenheten Resursenheten bemannar landstingets olika verksamheter vid i första hand korttidsfrånvaro, arbetsanhopning och kortare ledigheter. Vi behöver anställa två skötare som är intresserade av att arbeta i Landstingets interna bemanningsenhet. Du kommer att vara anställd som skötare i resursenheten för psykiatrin och arbeta på avdelningarna inom rättspsykiatrin. Tjänsten kan även innebära arbete inom den somatiska vården. Vi erbjuder dig: - ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete - en möjlighet att få en bred kunskap inom landstingets olika verksamheter - ett tillfälle att träffa många nya medarbetare KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad skötare/undersköterska. Du ska ha gått omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatri eller lämplig YH-utbildning. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Du ska tycka att det är utmanande och roligt att arbeta på olika arbetsplatser/arbetsgrupper och på de arbetstider som efterfrågas av verksamheten (dag, natt, kväll och helg). Som person ska du: - vara ansvarstagande och ha förmågan att skapa förtroende. - kunna anpassa dig till varje avdelnings specifika rutiner och arbetssätt. - vara lyhörd, lugn och tålmodig samt kontrollerad i stressiga situationer. - ha lätt för att skapa kontakt och ha ett gott bemötande. - ha datavana och B-körkort Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det finns en stor möjlighet att vikariaten kan förlängas och/eller leda till en tillsvidareanställning.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skötare till resursenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skötare till resursenheten

Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi erbjuder nu ett långtidsvikariat som sjuksköterska på akutgeriatriska avd 13. Det finns stor chans till förlängning och/eller tillsvidareanställning. Akutgeriatriska avd 13 har 20 vårdplatser. Hos oss vårdas patienter äldre än 65 år med multisjuklighet eller med benskörhetsfraktur. Vi utgår inte från en diagnos utan ser till helheten hos patienten och försöker på olika sätt bidra till att patienten kan bevara så många av sina funktioner som möjligt ARBETSUPPGIFTER För helhetssyn och för beaktande av den äldre patientens specifika behov arbetar vi i team, som består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och sekreterare. Ett nära samarbete sker med kommuner och primärvård, för att patienten ska omhändertas på rätt vårdnivå. Samtliga yrkeskategorier gör en bedömning av patientens tillstånd och en sammanställning görs på teamkonferensen, där en individuell plan upprättas. Rotationstjänstgöring och årsarbetstid tillämpas.Du lägger själv ditt schema utifrån verksamhetens behov. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att vårda äldre, gärna med erfarenhet från primärvård och kommunal verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken

Sjuksköterskor till akutmottagningen i Växjö
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". På akutmottagningen behandlar vi akut sjuka inom specialiteterna medicin, infektion, kirurgi och ortopedi. På kvällar, nätter och helger tar vi även emot de som söker till ögonkliniken och öron-näsa-halskliniken. För barn gäller att kirurgiska och ortopediska åkommor omhändertas på akutmottagningen medan medicinska sjukdomar omhändertas på barnakuten. Vi söker nu sjuksköterskor, vi kan erbjuda 100% rotation tillsvidare. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska på akutmottagningen jobbar du med omhändertagande av akut sjuka patienter inom alla specialiteter. Arbetet är flexibelt och omväxlande. Vi kommer att rekrytera kontinuerligt under ansökningstiden. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska, har du lämplig specialistutbildning är det meriterande. Vi vill att du har ett kvalitéts- och patientsäkerhetstänk.Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi vill gärna att du har jobbat ett tag som sjuksköterska.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till akutmottagningen i Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till akutmottagningen i Växjö

Undersköterska till akutmottagningen, Ljungby
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi söker nu en undersköterska till akutmottagningen i Ljungby. Vikariatet är på heltid och innefattar rotationstjänstgöring dag, kväll och natt. Årsarbetstid tillämpas och du lägger själv ditt schema utifrån verksamhetens behov. Du anställs på akutmottagningen men samtjänstgöring med kirurg- eller medicinmottagningen kan bli aktuell. På akutmottagningen i Ljungby kan du få hjälp dygnet runt om du skulle bli akut sjuk. Mottagningen behandlar akut sjuka inom specialiteterna kirurgi, gynekologi, ortopedi och medicin. Akutmottagningen bemannas av sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare och läkare från medicin-, ortoped-, kvinno- och kirurgklinikerna. Det finns fyra observationsplatser där patienter med kortvarigt vårdbehov vårdas över natten. Jourläkarcentralen i Ljungby ligger på Ljungby lasarett och är integrerad med lasarettets akutmottagning. Jourläkarcentralen är bemannad med distriktsläkare från vårdcentralerna i Kronoberg och sjuksköterskor samt undersköterskor från akutkliniken vid lasarettet. ARBETSUPPGIFTER Som undersköterska på akutmottagning jobbar du med omhändertagandet av akut sjuka patienter inom alla specialiteter. Du tar prover och assisterar vid undersökningar. Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad undersköterska.Vi vill att du lätt kan anpassa dig till ändrade omständigheter, sätter patienten i centrum samt medverkar till att skapa en god arbetsmiljö.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till akutmottagningen, Ljungby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till akutmottagningen, Ljungby

Sjuksköterska till akutmottagningen Ljungby
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi söker nu en sjuksköterska till akutmottagningen i Ljungby. Vikariatetet är på heltid och innefattar rotationstjänstgöring dag, kväll och natt. Årsarbetstid tillämpas och du lägger själv ditt schema utifrån verksamhetens behov. Du anställs på akutmottagningen men samtjänstgöring med kirurg- eller medicinmottagningen kan bli aktuell. På akutmottagningen i Ljungby kan du få hjälp dygnet runt om du skulle bli akut sjuk. Mottagningen behandlar akut sjuka inom specialiteterna kirurgi, gynekologi, ortopedi och medicin. Akutmottagningen bemannas av sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare och läkare från medicin-, ortoped-, kvinno- och kirurgklinikerna. På akutmottagningen finns fyra observationsplatser där patienter med kortvarigt vårdbehov vårdas över natten. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska på akutmottagningen i Ljungby jobbar du med omhändertagandet av akut sjuka patienter inom alla specialiteter. Arbetet är flexibelt och omväxlande. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska, har du lämplig specialistutbildning är det meriterande. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet som sjuksköterska.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till akutmottagningen Ljungby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till akutmottagningen Ljungby

Sjuksköterska till akutmottagningen Ljungby
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi söker nu en sjuksköterska till akutmottagningen i Ljungby. Vikariatetet är på heltid och innefattar rotationstjänstgöring dag, kväll och natt. Årsarbetstid tillämpas och du lägger själv ditt schema utifrån verksamhetens behov. Du anställs på akutmottagningen men samtjänstgöring med kirurg- eller medicinmottagningen kan bli aktuell. På akutmottagningen i Ljungby kan du få hjälp dygnet runt om du skulle bli akut sjuk. Mottagningen behandlar akut sjuka inom specialiteterna kirurgi, gynekologi, ortopedi och medicin. Akutmottagningen bemannas av sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare och läkare från medicin-, ortoped-, kvinno- och kirurgklinikerna. På akutmottagningen finns fyra observationsplatser där patienter med kortvarigt vårdbehov vårdas över natten. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska på akutmottagningen i Ljungby jobbar du med omhändertagandet av akut sjuka patienter inom alla specialiteter. Arbetet är flexibelt och omväxlande. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska, har du lämplig specialistutbildning är det meriterande. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet som sjuksköterska. ÖVRIGT Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till akutmottagningen Ljungby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till akutmottagningen Ljungby

Sjuksköterska till akutmottagningen Ljungby
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi söker nu en sjuksköterska till akutmottagningen i Ljungby. Tjänsten är på heltid och innefattar rotationstjänstgöring dag, kväll och natt. Årsarbetstid tillämpas och du lägger själv ditt schema utifrån verksamhetens behov. Du anställs på akutmottagningen men samtjänstgöring med kirurg- eller medicinmottagningen kan bli aktuell. På akutmottagningen i Ljungby kan du få hjälp dygnet runt om du skulle bli akut sjuk. Mottagningen behandlar akut sjuka inom specialiteterna kirurgi, gynekologi, ortopedi och medicin. Akutmottagningen bemannas av sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare och läkare från medicin-, ortoped-, kvinno- och kirurgklinikerna. På akutmottagningen finns fyra observationsplatser där patienter med kortvarigt vårdbehov vårdas över natten. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska på akutmottagningen i Ljungby jobbar du med omhändertagandet av akut sjuka patienter inom alla specialiteter. Arbetet är flexibelt och omväxlande. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska, har du lämplig specialistutbildning är det meriterande. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet som sjuksköterska. ÖVRIGT Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till akutmottagningen Ljungby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till akutmottagningen Ljungby

Skötare till resursenheten
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". ARBETSUPPGIFTER Landstinget Kronoberg söker Skötare till Resursenheten Är du utbildad skötare och vill ha möjlighet att påverka ditt eget schema? Då kan resursenheten passa dig! Resursenheten bemannar landstingets olika verksamheter vid i första hand korttidsfrånvaro, arbetsanhopning och kortare ledigheter. Du kommer att vara anställd som skötare i resursenheten för psykiatrin och arbeta främst på avdelningarna inom rättspsykiatrin. Tjänsten kan även innebära arbete inom den somatiska vården. Vi erbjuder dig: - ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete - en möjlighet att få en bred kunskap inom landstingets olika verksamheter - ett tillfälle att träffa många nya medarbetare - årsarbetstid - möjlighet att lägga eget schema utifrån uppsatta bemanningskrav KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad skötare och undersköterska. Du ska ha gått vård- och omsorgsprogrammet med inriktning psykiatri eller lämplig YH-utbildning samt ha godkänt betyg i svenska på gymnasienivå. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Du ska tycka att det är utmanande och roligt att arbeta på olika arbetsplatser samt i olika arbetsgrupper och på de arbetstider som efterfrågas av verksamheten (dag, natt, kväll och helg). Som person ska du: - vara ansvarstagande och ha förmågan att skapa förtroende. - kunna anpassa dig till varje avdelnings specifika rutiner och arbetssätt. - vara lyhörd, lugn och tålmodig samt kontrollerad i stressiga situationer. - ha lätt för att skapa kontakt och ha ett gott bemötande. - vara engagerad i ditt arbete och bidra till ett gott arbetsklimat - ha datavana och B-körkort - ha en positiv människosyn Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Då det är semesterperiod kan det vara svårt att nå kontaktpersonerna.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Skötare till resursenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skötare till resursenheten

Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi erbjuder nu ett långtidsvikariat som sjuksköterska på akutgeriatriska avd 13. Det finns stor chans till förlängning och/eller tillsvidareanställning. Akutgeriatriska avd 13 har 20 vårdplatser. Hos oss vårdas äldre patienter med multisjuklighet eller med benskörhetsfraktur. Vi utgår inte från en diagnos utan ser till helheten hos patienten och försöker på olika sätt bidra till att patienten kan bevara så många av sina funktioner som möjligt ARBETSUPPGIFTER För helhetssyn och för beaktande av den äldre patientens specifika behov arbetar vi i team, som består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och sekreterare. Ett nära samarbete sker med kommuner och primärvård, för att patienten ska omhändertas på rätt vårdnivå. Samtliga yrkeskategorier gör en bedömning av patientens tillstånd och en sammanställning görs på teamkonferensen, där en individuell plan upprättas. Rotationstjänstgöring och årsarbetstid tillämpas. Du lägger själv ditt schema utifrån verksamhetens behov. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att vårda äldre, gärna med erfarenhet från primärvård och kommunal verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken

Studentmedarbetare inom området analys
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Nu har du som studerar statsvetenskap, personal och arbetsliv eller motsvarande på högskolenivå möjlighet att redan under studietiden få relevant arbetslivserfarenhet och skapa kontaktnät inför framtiden. ARBETSUPPGIFTER Ta fram underlag och samla in fakta inom personalförsörjningsområdet, sammanställa och redovisa resultatet. KVALIFIKATIONER Du ska vara drivande, ansvarstagande och ha god initiativförmåga. Ha lätt för att samarbeta och uttrycka dig i tal och skrift. Kunna etablera nya kontakter och få andra att känna sig bekväma. Du ska ha läst minst 60 hp inom ditt program samt fortfarande studera. ÖVRIGT Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Studentmedarbetare inom området analys jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentmedarbetare inom området analys

HR-specialist
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vår stab stöttar medicincentrum och akutcentrum och består av totalt 7 medarbetare med kompetens inom områdena HR och ekonomi som stödjer våra chefer i att nå goda resultat för våra invånare. Fokus i vårt arbete som stödfunktion är att verka för ett gott ledarskap och därmed gott medarbetarskap. I staben arbetar 4 HR-specialister, och vi söker nu en vikarie för en av oss som ska vara föräldraledig under 2015. ARBETSUPPGIFTER Du kommer få arbeta med medicinkliniken i Ljungby, onkologkliniken i Växjö samt ögonkliniken i Växjö. Dessa enheter har totalt ca 340 medarbetare och leds av 3 verksamhetschefer och 10 avdelningschefer. Du är verksamheternas närmaste HR-stöd och ingår i verksamheternas ledningsgrupper och samverkansgrupper och har där ett ansvar för att lyfta och medvetandegöra HR-frågorna. Du ska arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom området såsom rekrytering, arbetsmiljö, rehabilitering, jämställdhet/mångfald och ledarskapsutveckling. Arbetssättet är huvudsakligen konsultativt men vi arbetar också med att implementera, utveckla och följa upp riktlinjer och rutiner inom hela det personalpolitiska området. Placering är i huvudsak i Ljungby med tjänstgöring vissa dagar i Växjö. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har examen från PA-programmet eller likvärdig erfarenhet samt flera års erfarenhet av självständigt HR-arbete. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper om de avtalsområden som rör kommuner och landsting. Det som kännetecknar dig som person är: - att du lätt skapar dig goda relationer med chefer, medarbetare och kollegor - din goda anpassningsförmåga till chefernas och verksamheternas växlande behov - din förmåga att självständigt kunna driva frågor - en god kommunikativ förmåga där du på ett tydligt sätt förmedlar HR-frågorna ÖVRIGT Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Ljungby
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga HR-specialist jobb, HR-specialist Ljungby, HR-specialist Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-specialist

Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi erbjuder dig tillsvidareanställning som sjuksköterska på akutgeriatriska avd 13. Akutgeriatriska avd 13 har 20 vårdplatser. Hos oss vårdas äldre patienter med multisjuklighet eller med benskörhetsfraktur. Vi utgår inte från en diagnos utan ser till helheten hos patienten och försöker på olika sätt bidra till att patienten kan bevara så många av sina funktioner som möjligt ARBETSUPPGIFTER För helhetssyn och för beaktande av den äldre patientens specifika behov arbetar vi i team, som består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och sekreterare. Ett nära samarbete sker med kommuner och primärvård, för att patienten ska omhändertas på rätt vårdnivå. Samtliga yrkeskategorier gör en bedömning av patientens tillstånd och en sammanställning görs på teamkonferensen, där en individuell plan upprättas. Rotationstjänstgöring och årsarbetstid tillämpas. Du lägger själv ditt schema utifrån verksamhetens behov. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att vårda äldre, gärna med erfarenhet från primärvård och kommunal verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har specialistutbildning inom vård av äldre. ÖVRIGT Vi kommer att rekrytera kontinuerligt under ansökningstiden. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Företag: Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum
Ort: Växjö
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till akutgeriatriska kliniken


Sök lediga jobb Landstinget Kronoberg, AKC Akutcentrum

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se