Landstinget Västmanland jobb - lediga jobb

Landstinget Västmanland jobb Landstinget Västmanland jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Landstinget Västmanland. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Landstinget Västmanland. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kvinnokliniken söker Medicinska sekreterare- Västerås

 2. Centrum för hälso- och sjukvårdsutveckling söker Sjukgymnast- Västerås

 3. Vårdadministrativa enheten Köpings sjukhus söker Medicinsk sekreterare- Köping

 4. Medicinsk sekreterare- Västerås

 5. Allmänpsykiatriska mottagningen i Fagersta söker Psykolog- Fagersta

 6. Laboratoriemedicin söker Biomedicinska analytiker och Cytodiagnostiker- Köping

 7. Röntgenkliniken söker Röntgensköterskor- Västerås

 8. Ingenjör till Medicinsk teknik- Västerås

 9. Medicinsk sekreterare till Bäckby vårdcentral- Västerås

 10. Lärare till Tärna folkhögskola- Sala

 11. Barnkliniken Dagsjukvården söker Barnsjuksköterska- Västerås

 12. Drifttekniker Lås & Passage- Västerås

 13. Strategisk utredare/ekonom inom tåg- och järnvägsfrågor- Västerås

 14. Strategisk utredare inom tåg- och järnvägsfrågor- Västerås

 15. Medicinsk sekreterare- Västerås

 16. Sjuksköterska med intresse att utvecklas inom strålbehandling- Västerås

 17. Familjeläkare till Ullvi-Tuna- Köping

 18. Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan- Sala

 19. Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan- Fagersta

 20. Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan- Köping

 21. Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan- Västerås

 22. Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan- Sala

 23. Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan- Köping

 24. Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan- Fagersta

 25. Trafikplanerare/Utredare till Kollektivtrafikmyndigheten- Västerås

 26. Skötare- Västerås

 27. Överläkare till Beroendecentrum- Västerås

 28. Socionom med intresse för beroendefrågor- Västerås

 29. Psykiatrisjuksköterskor BcV- Västerås

 30. Medicinsk sekreterare- Västerås

 31. ST-läkare till Onkologkliniken- Västerås

 32. Medicinsk sekreterare- Västerås

 33. Biomedicinska analytiker till Laboratoriemedicin- Västerås

 34. Enhetschef till Laboratoriemedicin- Västerås

 35. Medicinsk sekreterare till Laboratoriemedicin- Västerås

 36. Kurator till allmänpsykiatriska öppenvården- Västerås

 37. Medicinsk sekreterare- Västerås

 38. Psykolog till öppenvården- Västerås

 39. Allmänspecialist till Sala- Västerås

 40. Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan- Västerås


Mer beskrivning

Kvinnokliniken söker Medicinska sekreterare
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Kvinnokliniken vid Västmanlands sjukhus Västerås bedriver såväl obstetrisk som gynekologisk verksamhet. Inom den obstetriska delen av verksamheten finns Specialistmödravård, förlossningsvård, BB-vård samt amnings- och BB återbesöksmottagning. Kliniken har en gynekologisk vårdavdelning med inriktning på både benign och malign gynekologisk kirurgi inkl. cytostatikbehandling. Inom den gynekologiska verksamheten finns också en dagavdelning för både medicinsk och kirurgisk verksamhet. Kvinnokliniken består idag av 220 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård. Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån patientens behov. Arbetsuppgifter Som Medicinsk sekreterare på Kvinnokliniken får du ett omväxlande arbete som består av sedvanliga arbetsuppgifter för Medicinsk sekreterare samt rotation mot reception. Kvalifikationer Du har Medicinsk sekreterarutbildning och gärna erfarenhet av arbete inom området. Tidigare arbete i reception samt på kvinnoklinik ser vi som meriterande. Dina datakunskaper är goda och vi ser gärna att du har erfarenhet av dataprogrammet Cosmic och DRG-registrering. Vi söker dig som är självgående och som tar ansvar för dina uppgifter. Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Anställningsvillkor Tillsvidareanställningar på 75% resp. 65% Tjänstgöring vid klinikens mottagning i Köping kan förekomma. Sista ansökningsdag 2013-09-01 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnokliniken söker Medicinska sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnokliniken söker Medicinska sekreterare

Centrum för hälso- och sjukvårdsutveckling söker Sjukgymnast
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Centrum för hälso- och sjukvårdsutveckling ska bidra, stödja och säkra hälso- och sjukvårdens samt tandvårdens processer och utveckling. Vårt uppdrag är i första hand att stimulera till och följa upp utvecklingen mot en god och jämlik hälsa, att säkra god tillgänglighet till vård men också att arbeta för en ökad patientsäkerhet och kostnadseffektiv vård. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med att förbättra vården och omsorgen för mest sjuka äldre (Sammanhållen vård och omsorg om mest sjuka äldre) med syfte att också minska onödiga inläggningar på sjukhus. Arbetsbeskrivning Arbetet innebär ansvar att stödja verksamheterna i det fallpreventiva arbetet samt hjälpa verksamheterna att ta fram resultat, analysera och ta fram lösningar för att minska fallskador. Arbetet innebär fältarbete och support samt att anordna/hålla utbildning och inspirationsträffar för personal och chefer. Samverka med andra professioner och delta i nätverksgrupper lokalt, regionalt och centralt. Kvalifikationer Legitimerad sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete kring patientsäkerhet. Erfarenhet av utvecklingsarbete, projektledning, kvalitetsarbete samt instrumentet Downton Fall Risk Index och äldres hälsa är även det meriterande. Du arbetar bra med andra människor och kan lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att ditt budskap nått fram. Planering, organisering och prioritering av ditt arbete gör du effektivt och du håller tidsramar. Anställningsvillkor Tidsbegränsad anställning i projekt som utvecklingsledare t o m 2013-12-31. Heltid. Tillträde efter överenskommelse. Sista ansökningsdag 9 augusti 2013. Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Centrum för hälso- och sjukvårdsutveckling söker Sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Centrum för hälso- och sjukvårdsutveckling söker Sjukgymnast

Vårdadministrativa enheten Köpings sjukhus söker Medicinsk sekreterare
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Västmanlands sjukhus Köping har inriktning på internmedicinsk verksamhet bestående av akutmottagning, medicinmottagning, 4 st vårdavdelningar, samt rehabiliteringsenhet. Vårdadministrativa enheten består av 17 medicinska sekreterare och 3 kanslister. Arbetsuppgifter Sedvanliga medicinska sekreteraruppgifter. Arbetsuppgifter i reception på öppenvårdsmottagning och arkivarbete kan förekomma samt verksamhetsadministrativa uppgifter. Verksamheten har även ansvarsområden inom verksamhetsnära IT-frågor, samordnaransvar för elektronisk journal (Cosmic), HSA-redaktörer vilket inkluderar behörighetstilldelning för åtkomst till dataprogram inom vården. Utbildningsansvar gällande dokumentationsmodulen i Cosmic för nya läkare. Diagnosklassificering och DRG/KPP-ansvar. Registrering/validering av In-, och utdata inom PAS-systemet. Kvalifikationer Medicinsk sekreterarutbildning. Det är meriterande om du har 2-årig högskoleutbildning samt att du arbetat några år i yrket. Kunskaper i primärklassificeringssystemet DRG/KPP är meriterande. Även kunskaper i journalhanteringssystemet Cosmic är meriterande. Du har en positiv inställning till övriga administrativa arbetsuppgifter utöver de sedvanliga medicinska sekreteraruppgifterna. Du är trygg, stabil och har självinsikt och kan skilja på det personliga och det professionella. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du kan lätt anpassa dig till nya omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående och har intresset och förmågan att hjälpa andra samt leverera lösningar. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning heltid med tjänstgöring även på helger. Tillträde efter överenskommelse. Sista ansökningsdag 1 september 2013. Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Köping
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdadministrativa enheten Köpings sjukhus söker Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdadministrativa enheten Köpings sjukhus söker Medicinsk sekreterare

Medicinsk sekreterare
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Oxbacken Skultuna vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Landstinget Västmanlands egna vårdcentraler finns på flera orter i länet. Vi erbjuder obunden icke kommersiell primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi anser att alla ska få lika vård av samma goda kvalitet. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete och har konkurrenskraftiga anställningsvillkor, bra individanpassad introduktion och individuella kompetensutvecklingsplaner, med mera. Primärvård i Västmanland satsar på utveckling och arbetar med gemensamma mål och enligt Lean-filosofin för att förbättra för våra patienter.   Till vår filialmottagning i Skultuna söker vi en medicinsk sekreterare.   Skultuna ligger ca 1,5 mil norr om Västerås.       Arbetsuppgifter Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du framför allt med journalskrivning. Du har även telefonkontakter med patienter och hjälper ibland till i receptionen. Visst arbete med scanning av journaler. Den medicinska sekreteraren ger också administrativ service till mottagningens behandlare.     Kvalifikationer Sekreterarutbildning och meriterande är utbildning till medicinsk sekreterare. Erfarenhet av arbete inom primärvård och i reception är meriterande. Du bör ha goda datakunskaper och gärna erfarenhet av dataprogrammet Cosmic. Vi söker dig som är självgående, flexibel och som tar ansvar för dina uppgifter på ett strukturerat sätt. Du är också noggrann och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver samarbetsförmåga och flexibilitet och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Det är viktigt att du har ett serviceinriktat förhållningssätt och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse.   Sista ansökningsdag 4 augusti 2013   Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare

Allmänpsykiatriska mottagningen i Fagersta söker Psykolog
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Vuxenpsykiatrin återfinns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i två sektioner; Allmänpsykiatri och Beroendevård samt Psykosvård och PIVA. I dessa sektioner ingår både öppenvård och slutenvård. Vägledande för denna uppdelning har varit att åstadkomma en väl fungerande vårdkedja med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård. På mottagningen finns läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, arbetsterapeut och sekreterare. Mottagningen har ett gott lokalt samarbete med motsvarande mottagning inom psykosvården. Verksamheten har utvecklat en mycket bra samverkan med både kommunala verksamheter och andra vårdgrannar. Vårt upptagningsområde är Fagersta, Norberg, Skinnskatteberg samt delar av Surahammars kommun. Mottagningen finns i Fagersta. Hos oss får du kunniga och trevliga kollegor i ett välfungerande team som värnar om att ha en bra arbetsmiljö. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor. Hos oss kan man kombinera karriär och familjeliv. Mottagningen präglas av korta väntetider för patienterna, genomarbetad struktur i arbetet och stark teamkänsla. Vi söker dig som vill bli psykolog i ett team med gott arbetsklimat och goda utvecklingsmöjligheter! Fagersta erbjuder möjligheter till ett rikt liv med låga huspriser, bra skolor, ett nära friluftsliv, båtliv, golf och goda kommunikationer. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av utrednings- och bedömningsarbete samt behandlingsarbete inom ramen för vuxenpsykiatrisk specialistvård. Samverkan med vårdgrannar, som exempelvis socialtjänst, skola, försäkringskassan, arbetsförmedling, handikappcentrum mm ingår. Du arbetar i team med övriga medarbetare på mottagningen men utför ditt arbete på ett självständigt sätt. En viktig uppgift är att bidra i mottagningens utvecklingsarbete. Dokumentationen sker i patientjournalsystemet Cosmic. Kvalifikationer Legitimerad psykolog. Erfarenhet av arbete inom specialistpsykiatri är meriterande. Då vi strävar efter att kunna erbjuda ett brett behandlingsutbud är öppenhet för olika behandlingsmetoder viktigt. Vi ser gärna att du är leg. Psykoterapeut. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom förmåga till att ta initiativ och arbeta självständigt. Som person behöver du vara trygg och stabil. Du ska ha ett intresse för teamarbete och gärna erfarenhet av det. En god samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt då vi är en liten arbetsplats. Körkort är önskvärt. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning heltid. Tillträde efter överenskommelse. Sista ansökningsdatum 31 augusti 2013. Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Fagersta
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänpsykiatriska mottagningen i Fagersta söker Psykolog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänpsykiatriska mottagningen i Fagersta söker Psykolog

Laboratoriemedicin söker Biomedicinska analytiker och Cytodiagnostiker
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Laboratoriemedicin Västmanland tillhör Västmanlands sjukhus och har ett länsövergripande ansvar för all laboratorieverksamhet i Landstinget Västmanland. Vi är cirka 200 medarbetare med specialitet inom, Klinisk Mikrobiologi, Klinisk Patologi, Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin. Klinisk Patologi och Klinisk Mikrobiologi i Västerås och Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin i Fagersta, Köping, Sala och Västerås samt även på familjeläkarenheter i Hallstahammar, Köping och Västerås. Arbetsuppgifter Vi arbetar med länsövergripande processer samt med att integrera verksamheten inom Laboratoriemedicin. Biomedicinsk analytiker rekryterar vi till hela Laboratoriemedicin och dina arbetsuppgifter kan bli att arbeta på någon eller några av ovanstående arbetsplatser med sedvanliga laboratorieuppgifter beroende på specialitet. Cytodiagnostiker rekryterar vi till Laboratoriemedicins specialitet Klinisk Patologi och dina arbetsuppgifter blir sedvanliga arbetsuppgifter inom området cytodiagnostik. Kvalifikationer Legitimerad Biomedicinsk analytiker eller Cytodiagnostiker. Tidigare erfarenhet av kliniskt laboratoriearbete eller klinisk cytologi är meriterande. Du har god organisationsförmåga och god samarbetsförmåga. Du är engagerad och tycker om nya utmaningar. Du kan arbeta självständigt och anpassa dig till olika arbetsgrupper och ett varierat arbetstempo. Du har förmågan att se helheten och du är positiv och bidrar till ett öppet arbetsklimat. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning heltid. Längre tidsbegränsad anställning kan också komma ifråga. Upplysningar Enhetschefer Karin Delborn-Höök, tfn 021-17 40 19 eller Åsa Jenssen, tfn 021-17 69 78 Bitr. Verksamhetschef Barbro Kandell, tfn 021-17 34 31   Facklig företrädare Vårdförbundet, Gun Söderlund, tfn 021-17 35 50, Laboratoriemedicin Naturvetarna, Mary Goffrich, tfn 021-17 59 39, Laboratoriemedicin   Sista ansökningsdag 19 april. Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Köping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Laboratoriemedicin söker Biomedicinska analytiker och Cytodiagnostiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Laboratoriemedicin söker Biomedicinska analytiker och Cytodiagnostiker

Röntgenkliniken söker Röntgensköterskor
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Röntgenkliniken är länsövergripande verksamhet och utför akut samt planerad röntgenverksamhet. Hela kliniken är digitaliserad och hanterar sedvanliga röntgen undersökningar inom uro-gastro, skelett, datortomografi, ultraljud, intervention och MR. På kliniken arbetar 160 engagerade medarbetare som utför ett kvalitativt och professionellt arbete. Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov. Vi hanterar ca 120000 patientbesök per år vilket ställer höga krav på våra processer. Vi måste ständigt arbeta med att optimera vårt patientflöde för snabbare och säkrare hantering. För att gå i takt med den snabba tekniska utvecklingen inom röntgen måste vi ständigt hålla oss ajour och omsätta de nya kunskaperna i smarta kompetensutvecklingsinsatser. Vi söker nu Röntgensköterskor till Röntgenkliniken. Kvalifikationer Du är legitimerad röntgensköterska med goda medicintekniska kunskaper. Erfarenhet av yrket är meriterande. Vi söker dig med personlig mognad, som är trygg, stabil och har självinsikt. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är tydlig och har en pedagogisk förmåga där du kan förmedla tillgodogjord kunskap till andra på ett bra sätt. Du arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt där du utgår ifrån fattade beslut, verksamhetsplaner, mål, policies och riktlinjer. Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda och motiverar annan omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning heltid. Tillträde efter överenskommelse. Sista ansökningsdag 9 augusti 2013. Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Röntgenkliniken söker Röntgensköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Röntgenkliniken söker Röntgensköterskor

Ingenjör till Medicinsk teknik
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Medicinsk Teknik (MT) är en avdelning inom Landstinget Västmanland med 16 medarbetare. Avdelningen svarar för service och support av medicinteknisk utrustning på Västmanlands fyra sjukhus och vårdcentraler. Service och support av utrustningarna omfattar områdena elektromedicin, gasteknik, mekanik, vätsketeknik, optik, analysteknik. MT medverkar till att vården har tillgång till säker och ändamålsenlig utrustning under hela dess livscykel från upphandling, anskaffning och installation, via förebyggande och akut service till skrotning. Vårt mål är att utrustningarna är väl fungerande, att både personal- och patientsäkerheten är hög och att den medicintekniska verksamheten bedrivs kostnadseffektivt. Vi eftersträvar en jämnare könsfördelning på avdelningen varför vi gärna ser kvinnliga sökande Vi behöver förstärka vårt team som arbetar med utrustningar inom området elektromedicin/mekatronik och hemsjukvård. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med service, support och förebyggande underhåll på medicinteknisk utrustning mestadels inom området elektromedicin och hemsjukvård. Detta innebär att ditt arbete blir både på sjukhuset i Västerås, inom länet och på plats hemma hos patient. Du ska trivas med att arbeta i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter. Du ska vara serviceinriktad, ha social kompetens och förmåga att kommunicera med våra kunder och externa kontakter på både engelska och svenska. Vårt arbete kännetecknas av en hög kvalitetsmedvetenhet och säkerhetstänkande. Du ska målmedvetet kunna ta tag i och slutföra arbetsuppgifter av varierande karaktär. Kvalifikationer Vi söker dig som är gymnasie-, eller högskoleingenjör eller motsvarande, gärna med inriktning mot medicinsk teknik. Vi ser det som en merit om du är certifierad medicinteknisk ingenjör (se www.mtf.nu) och har erfarenhet av medicintekniskt arbete. Du har goda kunskaper inom elektronik och erfarenhet av att arbeta med felsökning och reparationer av avancerad elektronisk utrustning. Goda kunskaper i svenska krävs då mycket kommunikation sker mot kund och kravet på att dokumentera alla serviceinsatser är hög. Du ska behärska teknisk engelska så att du kan ha skriftlig och muntlig kontakt med internationella serviceorganisationer. Kunskaper inom IT-området, exempelvis nätverk och Microsoft program är meriterande. B-körkort är ett krav. Som person är du serviceinriktad, har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du tar ansvar för din uppgift och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Du är även trygg, stabil och har självinsikt. Vi ser även att du har problemlösande analysförmåga, bryter ner problemen i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning på heltid Sista ansökningsdag 2013-08-16   Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ingenjör till Medicinsk teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ingenjör till Medicinsk teknik

Medicinsk sekreterare till Bäckby vårdcentral
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Bäckby vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Landstinget Västmanlands egna vårdcentraler finns på flera orter i länet. Vi erbjuder obunden icke kommersiell primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet.   Bäckby vårdcentral i Västerås är en vårdcentral som omfattar läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, olika typer av specialistmottagningar som: inkontinens-, vikt/kost/motion-, astma/KOL-, demens-, sår-, blodtryck- och diabetesmottagning. Vi bedriver också mödravård, barnavårdscentral samt har en rehabenhet bestående av distriktssjukgymnaster och distriktsarbetsterapeut samt kurator. På mottagningen finns ett nystartat multimodalt teamarbete. Vårdcentralen har ett ackrediterat laboratorium bemannat med legitimerade biomedicinska analytiker. Vi är en stabil och samspelt personalgrupp på 31 anställda varav 6 läkartjänster, ST-läkare och AT-läkare samt Barn och ungdomshälsan, treårigt projekt. Vårt journalsystem är helt datoriserat och vi arbetar med Profdoc III. Vi är organiserade i arbetsteam och arbetar kontinuerligt med utvecklingsprojekt i Lean.   Vårt arbete utgår från en gemensam värdegrund och genomsyras av att vi först och främst är varandras medmänniskor och arbetsmiljö.   Vi söker nu en Medicinsk sekreterare. Arbetsuppgifter Som medicinsk sekreterare på vår mottagning arbetar du framför allt med journalskrivning, vi använder systemet Profdoc och inom kort Cosmic. Du hjälper ibland till i receptionen, tar emot patienter och besökare, hantera patientavgifter, bokningar och journal. Visst arbete med scanning av journaler förekommer. Alla medarbetare förväntas också delta aktivt i utvecklingsarbetet enligt Lean-filosofi. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen.   Kvalifikationer Du har medicinsk sekreterarutbildning och meriterande är erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom primärvården. Meriterande är även erfarenhet av arbete i reception. Du bör ha goda datakunskaper och gärna erfarenhet av Profdoc samt Cosmic. Vi söker dig som är självgående, flexibel och som tar ansvar för dina uppgifter på ett strukturerat sätt samt att är noggrann och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver samarbetsförmåga och flexibilitet samt att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Det är viktigt att Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Goda kunskaper i svenska, tal som skrift, är ett krav. Du arbetar väl i team, är processorienterad och ser positivt på att bidra till verksamhetens utvecklingsarbete. Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse   Sista ansökningsdag 2013-07-28 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare till Bäckby vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare till Bäckby vårdcentral

Lärare till Tärna folkhögskola
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.   Tärna folkhögskola grundades 1876 och är därmed en av landets äldsta folkhögskolor. En folkhögskola är något unikt. Det handlar inte bara om att läsa ämnen. Här gäller det hela människans utveckling. På Tärna kan man studera på Allmän linje, Hälsovägledarutbildning, IT-pedagogutbildning, Filmarbetarutbildning. Vi har kortkurser, uppdragsutbildningar, kurser på distans och en växande konferensverksamhet.   Nu söker vi en behörig lärare för undervisning främst inom ämnena svenska och film. Vi kommer eventuellt även att behöva lärare i engelska, religion samt inom specialpedagogik (arbeta med elever med särskilda behov).   Arbetsuppgifter Som lärare på Tärna folkhögskola kommer du bland annat undervisa i ovanstående ämnen. Du undervisar främst elever på Allmänna linjen men utbildning på andra utbildningar, kortkurser och uppdragsutbildningar kan också bli aktuellt. Du ansvarar själv för att planera, genomföra samt utvärdera lektioner. Det kan även bli aktuellt att vara mentor för en klass.   Kvalifikationer För detta arbete vill vi att du har behörighet från lärarutbildning, folkhögskolelärarprogrammet eller annan form av pedagogisk utbildning. Praktisk erfarenhet av pedagogisk verksamhet samt erfarenhet och/eller utbildning inom specialpedagogik är meriterande. Arbetssättet på Tärna folkhögskola innebär att vi också är intresserade av dina andra eventuella kompetenser och intresseområden.   Som person är du engagerad och har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Du är positiv, social och har lätt för att skapa kontakt med andra människor. Du tycker om att ta eget ansvar, är flexibel samt kan arbeta i arbetslag såväl som självständigt. Du är lösningsfokuserad och har lätt för att samarbeta.     Anställningsvillkor Anställningen är ett vikariat på 80% under läsåret 2013/2014 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde: 2013-08-12 eller enligt överenskommelse. Varaktighet: Fram till och med 2014-06-15.   Sista ansökningsdag: 2013-07-31   Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Sala
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Tärna folkhögskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Tärna folkhögskola

Barnkliniken Dagsjukvården söker Barnsjuksköterska
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Barn och Ungdomskliniken har som upptagningsområde Västmanlands län med 52 000 barn och ungdomar 0-18 år. Kliniken har ca 200 medarbetare varav 30 läkare. Klinikens sjukvårdsuppdrag är att ge barnmedicinsk specialistsjukvård på länssjukhusnivå till barn och ungdomar 0-18 år i nära samverkan med primärvården och regionsjukvården. I kliniken ingår storbarnsavdelning för alla sjukhusvårdade barn, nyföddhetsavdelning (för barn födda fr. v. 27), dagvårdsavdelning, barnakutmottagning för barnmedicinska fall, öppenvårdsmottagningar och barnhälsovårdsverksamhet i länet. Nyföddhetsavdelningen har 9 vårdplatser för sjuka nyfödda och prematurfödda barn, 3 intensivvårdsplatser och 6 lättvårdsplatser. Hemsjukvård erbjuds till familjer med lång vårdtid. Avdelningen har även 4 vårdplatser för nyförlösta kvinnor och samvårdar mor och barn. Detta sker i ett samarbete med Kvinnokliniken. Avdelningen lägger stor fokus på hygienarbete och patientsäkerhet. Schemaläggning ser individuellt och verksamhetsanpassat i ISP och vi använder ersättningsmodellen FRIDA+. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska vid dagsjukvårdsenheten arbetar du med omhändertagande, prioriteringar och bedömningar av svårt och kroniskt sjuka barn. Du ansvarar huvudsakligen för omvårdnaden av patienter med medicinska, kirurgiska och ortopediska åkommor. Information och utvecklingsarbete är en viktig del av arbetet. Vi arbetar med optimerat patientflöde för ett snabbare och säkrare omhändertagande. Viss helgtjänstgöring ingår. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Erfarenhet av och kunskap i onkologi är meriterande. Vi ser helst att du har några års yrkeserfarenhet inom liknande verksamhet eller annat arbete på barnklinik där du skaffat dig goda medicinska och medicintekniska kunskaper. Din samarbetsförmåga är god och du är kommunikativ. Du har förmågan att arbeta självständigt samt är van att strukturera ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och personliga lämplighet. Anställningsvillkor Tidsbegränsad anställning heltid. Tillträde efter överenskommelse. Sista ansökningsdag 2 augusti 2013. Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Barnkliniken Dagsjukvården söker Barnsjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnkliniken Dagsjukvården söker Barnsjuksköterska

Drifttekniker Lås & Passage
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Den 1 december 2012 bildades Landstingsservice. Enheten består av Drift, Logistik, Servicecenter, Städ och Transport. Den nybildade verksamheten står inför en spännande utveckling och stora utmaningar med fokus på effektiva flöden, processer, kundservice, bemötande och säkerställande av kompetens. Nu söker vi dig som vill vara med och arbeta i länets driftverksamhet bestående av cirka 440 000 kvm fördelat på fastigheter som sjukhus, vårdcentraler och administrativa byggnader.   Arbetsuppgifter Förebyggande underhåll av lås och passagesystem. Tillverkning av nycklar och låscylinder samt programmering av behörigheter till behörighetskort.   Kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som låssmed och svagströmstekniker. Du är van att arbeta i mekanisk verkstad och med passagesystem. Meriterande är om du är utbildad Drifttekniker. Vi ser att du har goda kunskaper i att läsa och förstå låsscheman, tillika att tillverka nycklar och cylindrar. Du har goda IT-kunskaper inom tekniska system. B-körkort är ett krav.   Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du är självgående och tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi ser gärna att du är kreativ och kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa våra kunder och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, du sätter upp och håller tidsramar. Självklart är din samarbetsförmåga god, du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du trivs med att arbeta utifrån fattade beslut, verksamhetsplaner, mål, policys och riktlinjer.     Anställningsvillkor Vikariat till och med 2014-02-28 med god möjlighet till förlängning. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.   Sista ansökningsdag: 2013-08-18   Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker Lås & Passage jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker Lås & Passage

Strategisk utredare/ekonom inom tåg- och järnvägsfrågor
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Kollektivtrafikmyndigheten är en ny inrättad myndighet inom Landstinget Västmanland som sedan 1 januari 2012 har fullt ansvar för den regionala kollektivtrafiken i länet. Myndigheten ansvarar för utveckling, planering och samordning av tåg- och busstrafik inom länet i samarbete med kringliggande län. Information om resmöjligheter och försäljning av färdbevis ligger också inom myndighetens ansvarsområde.     Arbetsbeskrivning Till arbetsuppgifterna hör att stötta Landstingsstyrelserna och de regionala kollektivtrafikmyndigheterna i Västmanland och Örebro län i tåg- och järnvägsfrågor. I detta ingår att stötta respektive landsting i ägarfrågor för de bolag landstingen är delägare i samt finansiella frågor kring anskaffning och förvaltning av tågfordon. I arbetsuppgifterna ingår även frågor som rör avtal, taxor, analys och utredning av resandeutveckling samt att delta i i arbetet med trafikupphandlingar. Arbetet kommer ske i nära samarbete med berörda tjänstemän, MÄLAB, Tåg i Bergslagen, Transitio samt övriga intressenter kring tågfrågor inom och utanför länet. Du kommer att leda och delta i olika utrednings- och utvecklingsprojekt inom området samt företräda landstingen som expert i externa uppdrag. Även omvärldsbevakning inom tågområdet ingår som en viktig del.   Du kommer ta fram beslutsunderlag till nämnd, landstingsstyrelse och landstingsfullmäktige och vara föredragande i beslutande församlingar inom båda länen. Till arbetsuppgifterna hör att stötta Landstingsstyrelserna och de regionala kollektivtrafikmyndigheterna i Västmanland och Örebro län i tåg- och järnvägsfrågor. I detta ingår att stötta respektive landsting i ägarfrågor för de bolag landstingen är delägare i samt finansiella frågor kring anskaffning och förvaltning av tågfordon. I arbetsuppgifterna ingår även frågor som rör avtal, taxor, analys och utredning av resandeutveckling samt att delta i i arbetet med trafikupphandlingar.   Arbetet kommer ske i nära samarbete med berörda tjänstemän, MÄLAB, Tåg i Bergslagen, Transitio samt övriga intressenter kring tågfrågor inom och utanför länet. Du kommer att leda och delta i olika utrednings- och utvecklingsprojekt inom området samt företräda landstingen som expert i externa uppdrag. Även omvärldsbevakning inom tågområdet ingår som en viktig del. Du kommer ta fram beslutsunderlag till nämnd, landstingsstyrelse och landstingsfullmäktige och vara föredragande i beslutande församlingar inom båda länen.     Kvalifikationer Vi söker dig med högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi eller juridik som har ett samhällsinriktat intresse. Vi ser att du har mycket goda ekonomiska kunskaper och flerårig erfarenhet från arbete med ekonomi/finansiering inom offentlig förvaltning. Starkt meriterande är om du tidigare har arbetat strategiskt med tåg-och järnvägsfrågor. Vi ser med fördel att du besitter kunskaper inom förhandling, upphandling samt utrednings- och utvecklingsarbete. Du har goda datakunskaper och kan obehindrat använda svenska språket i tal som skrift. Körkort B är ett krav.   Vi söker dig som har en analytisk och problemlösande förmåga som med struktur och planering kan ta ansvar för att starta och slutföra processer. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer, fokuserar strategiskt på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Då arbetet innebär kontakter med såväl interna som externa aktörer så ser vi att du är social och kommunikativ med en pedagogisk förmåga att föra fram dina tankar och idéer. Du bidrar till ett gott samarbete med såväl kollegor som kunder och arbetar drivande med verksamhetens mål och kundens nytta i åtanke.   Anställningsvillkor Tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse.   Sista ansökningsdag: 2013-08-18 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Strategisk utredare/ekonom inom tåg- och järnvägsfrågor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strategisk utredare/ekonom inom tåg- och järnvägsfrågor

Strategisk utredare inom tåg- och järnvägsfrågor
Kollektivtrafikmyndigheten är en ny inrättad myndighet inom Landstinget Västmanland som sedan 1 januari 2012 har fullt ansvar för den regionala kollektivtrafiken i länet. Myndigheten ansvarar för utveckling, planering och samordning av tåg- och busstrafik inom länet i samarbete med kringliggande län. Information om resmöjligheter och försäljning av färdbevis ligger också inom myndighetens ansvarsområde.     Arbetsbeskrivning Till arbetsuppgifterna hör att ansvara för den strategiska planeringen av tågtrafiken i Västmanland och Örebro län. I arbetet ingår förutom frågor kring trafikering och utbud, fordon- och infrastrukturfrågor, analys och bedömande av resandeutveckling, mm. Arbetet kommer ske i nära samarbete med tjänstemän inom respektive förvaltningen, MÄLAB, Tåg i Bergslagen samt övriga intressenter kring tågfrågor inom och utanför länet. Du kommer att leda och delta i olika utrednings- och utvecklingsprojekt inom myndigheterna samt företräda myndigheterna som expert i externa uppdrag. Även omvärldsbevakning av tågfrågor ingår som en viktigt del. Föredragande i beslutande församlingar inom båda länen i tågfrågor ingår i arbetsuppgifterna, liksom beredning av tågfrågor inför beslut. Kvalifikationer Vi söker dig med adekvat högskole-/universitetsutbildning som har ett samhällsinriktat intresse. Du har flera års erfarenhet av att ha arbetat med tåg-och/eller järnvägsfrågor på en övergripande nivå. Du besitter kunskaper och har erfarenhet av utredning- och utvecklingsprojekt. Du har goda datakunskaper och kan obehindrat använda svenska språket i tal som skrift. Körkort B är ett krav.   Vi söker dig som har en analytisk och problemlösande förmåga, som tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du har förmågan att med struktur och planering ta ansvar för att starta och slutföra processer. Då arbetet innebär kontakter med såväl interna som externa aktörer så ser vi att du är social och kommunikativ med en pedagogisk förmåga att föra fram dina tankar och idéer. Du bidrar till ett gott samarbete med såväl kollegor som kunder och arbetar drivande med verksamhetens mål och kundens nytta i åtanke.   Anställningsvillkor Tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse.   Sista ansökningsdag: 2013-08-18
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Strategisk utredare inom tåg- och järnvägsfrågor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strategisk utredare inom tåg- och järnvägsfrågor

Medicinsk sekreterare
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.   Allmänpsykiatrisk mottagning 1 Under våren har vi omorganiserat och skapat tre allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar indelade utifrån födelsedatum. Mottagningarna ingår i Sektion allmänpsykiatri och Beroendevård, tillsammans med allmänpsykiatrisk vårdavdelning, beroendecentrum samt tre psykiatriska öppenvårdsmottagningar i länet.     Arbetsuppgifter Som läkarsekreterare hos oss utför du ett betydelsefullt arbete och har varierande arbetsuppgifter. Du arbetar med journalskrivning och diktat gentemot de tre mottagningarna, en viktigt servicefunktion till våra läkare och behandlare. I din tjänst ingår också arbete i vår reception där du tar emot och hjälper patienter, ringer in för kallelser och återbesök. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets karaktär förändras.     Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad Läkarsekreterare/Medinsk sekreterare och som har erfarenhet från arbete som läkarsekreterare. Har du även erfarenhet från arbete i reception ser vi det som meriterande. Vi ser att du har kunskaper inom journalsystemet Cosmic, goda datakunskaper i övriga samt uttrycker dig väl i svenska, tal som skrift.   Vi söker dig som är serviceinriktad, som tycker om att hjälpa andra och är bra på att samarbeta med människor inom olika yrkeskategorier. Du är en duktig administratör som har förmågan att på ett strukturerat och noggrant vis planera och genomföra dina uppgifter i rätt tid och med god kvalité som resultat. Det är viktigt att du har lätt för att anpassa dig efter nya omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Självklart är du en trevlig person som relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.     Anställningsvillkor: Vikariat, 75% till och med 2013-12-31 med goda möjligheter till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.   Sista ansökningsdag: 2013-07-26   Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare

Sjuksköterska med intresse att utvecklas inom strålbehandling
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Onkologikliniken i Västerås utgörs av en sammanhängande kedja för cancervård. Kliniken består av en vårdavdelning, en modern strålbehandlingsavdelning, en dagvårdsavdelning som utför cytostatikabehandlingar, två enheter för avancerad hemsjukvård samt gryta palliativa vårdenhet. Vården bygger på en helhetssyn av människan, vilket innebär att ta hänsyn till fysiska, psykologiska, sociala och existentiella faktorer i vården. Strålbehandlingen ligger tekniskt långt framme och strävar efter att ständigt utvecklas, arbetet innebär till stor del att lotsa patienten igenom en teknisk avancerad vård. Vårdavdelningens engagerade medarbetare ser till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra deras behov. Avdelningen består av 90 % sjuksköterskor vilket innebär att man som sjuksköterska arbetar patientnära och har ansvaret för ett antal patienters hela omvårdnad. Du möter bland annat cancerpatienter med nutritionssvårigheter, smärtproblematik, komplikationer till tumörsjukdom och behandling, patienter där cytostatika och strålbehandling ej kan ges polikliniskt samt även vård i livets slut. Arbetsbeskrivning/Kvalifikationer Tjänsten omfattar arbete på såväl strålbehandlingen som på vårdavdelningen. Strålbehandlingen vid Onkologikliniken söker dig som är intresserad av att arbeta med både människor och teknik. I arbetet som strålbehandlingssjuksköterska ligger att vara länken mellan teknik och omvårdnad. Som sjuksköterska arbetar du i ett nära samarbete med läkare, fysiker och ingenjör. Onkologi är en specialitet under ständig förändring vilket även speglar sig i arbetet där det ingår att hålla sig ajour med förändringar i behandlingsmetodik. Din arbetsplats på strålbehandlingsavdelningen kommer att vara på behandlingsmaskinen. Verksamheten på vårdavdelningen kännetecknas av ett växlande tempo med stor variation i arbetsinnehåll vilket kräver ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att bibehålla lugn i pressade situationer. Du ställs inför situationer som kräver akuta insatser men även patienter med stort behov av omvårdnad, samtal och planering. Vården kring människor med cancersjukdom innebär ofta ett nära möte med anhöriga. Som sjuksköterska arbetar du i team med undersköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, läkare och kurator. I arbetet ingår även telefonrådgivning på jourtid samt cytostatika administrering. Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska och med intresse av att vidareutbilda dig inom det aktuella området. Vi har då möjligheten att erbjuda dig en distansutbildning inom strålbehandling, motsvarande 25 p, med studielön under tiden. Har du redan utbildning inom strålbehandlig är du också självklart välkommen att söka. En förutsättning för att kunna tillgodogöra sig utbildningen är ett genuint intresse för medicinsk teknik och fysik. Vi ser det därför som meriterande om du har en gymnasieutbildning eller motsvarande där ämnen såsom matematik och fysik ingår. Du ska ha minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska. Om du har erfarenhet från cancervård och/eller erfarenhet av arbete med teknisk utrustning ser vi det som meriterande. Vi söker en person som är stabil och har självinsikt samt bemöter såväl patienter som kollegor på ett positivt och respektfullt sätt. Du bidrar till ett gott samarbete och säkerställer att kommunikation och budskap når fram mellan berörda parter. Du är mån om att leverera en god kvalitet i ditt arbete och har också en förmåga att anpassa dig till nya omständigheter. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, heltid. Under utbildningstiden är arbetstiden förlagd till dagtid. Därefter rotation med 6 veckor dagtid på strålbehandlingen, därefter 6 veckor enligt schema på slutenvårdsavdelning osv. Utbildningen startar v45, tillträde så snart som möjligt enl överskommelse. Sista ansökningsdag Söndagen den 18/8 2013 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska med intresse att utvecklas inom strålbehandling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska med intresse att utvecklas inom strålbehandling

Familjeläkare till Ullvi-Tuna
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Ullvi-Tuna vårdcentral finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Primärvård i Västmanland erbjuder en obunden icke kommersiell primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi arbetar med kontinuerligt förbättringsarbete och erbjuder dig goda anställningsvillkor. Ullvi-Tuna vårdcentral ligger i centrum av Köping, bara 200 meter från Mälaren intill Köpings sjukhus. Med bara 3 minuters promenad från buss- och järnvägsstationen är det smidigt att pendla till oss. Enheten består av läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, barn och mödrahälsovård, arbetsterapeut, dietist, psykolog och kurator. Totalt är vi 40 medarbetare som arbetar här, inklusive AT- och ST-läkare. Samtliga yrkeskategorier samlade under samma tak gör att vi blir en mycket flexibel och kunnig enhet. Som läkare hos oss har du en lista på max 1500 patienter. Du har bra möjligheter till kompetensutveckling och en arbetsmiljö som sträcker sig mellan de individuella förutsättningarna till hela verksamheten. Möjlighet till pensionsavtal finns. Vi söker nu två nya läkare till mottagningen, då två av våra läkare går i pension.   Ullvi Tuna vårdcentral är den största vårdcentralen i Köping med 10600 listade patienter och vi har stadigt ökat antalet listade under de senaste åren. Mottagningen har 7 ordinarie läkare samt ST-läkare, AT-läkare och läkare inför AT. Vi har nu behov av nya krafter då två av våra omtyckta medarbetare går i pension. Vi hoppas att du är en av de läkare som tillsammans med oss vill vara med och utveckla primärvården och din profession i Västmanland. Och att du med tillförandet av din kompetens och erfarenhet bidrar med nya tankar och idéer i vår verksamhet. Kvalifikationer Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin eller har annan lämplig specialistutbildning, gärna geriatrik med erfarenhet inom primärvård. Det finns även möjligheter att kombinera sin tjänst med forskningsarbete. Som person bidrar du till ett bra samarbete och du har en tydlig kommunikation så att budskap och förväntningar blir klara för mottagaren. Arbetets karaktär kräver att du är lugn och stabil även i pressade situationer. Du har ett intresse för utvecklingsarbete och kommer gärna med idéer som kan omsättas i praktiken, förändringar ser du som en möjlighet. För andra utgör du en kunskapsresurs.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse.   Sista ansökningsdag 31 augusti 2013. Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Köping
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Familjeläkare till Ullvi-Tuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjeläkare till Ullvi-Tuna

Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Barn- och ungdomspsykiatri Västmanland finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Det är en specialistresurs för barn och ungdomar 0-17 år samt deras familjer. Det finns öppenvårdsmottagningar i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. Länsgemensamma resurser finns i Västerås med slutenvårdsplatser, ätstörningsenhet och neuropsykiatrisk utredningsenhet. Vi bedriver ett omfattande forskningsprojekt i samarbete med CKF, centrum för klinisk forskning. BU-hälsan organiseras inom Barn- och ungdomspsykiatrin.   BU-hälsan har bedrivits i projektform de senaste två åren men är nu ordinarie verksamhet inom Barn- och ungdomspsykiatrin. BU-hälsans uppdrag är att i primärvården ta emot barn- och ungdomar med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Verksamheten har hittills funnits endast i Västerås men kommer nu att utökas med mottagningar i Köping, Sala samt Fagersta.   Vi söker ytterligare medarbetare som vill fortsätta att utveckla Barn- och ungdomshälsan i hela länet! Arbetsuppgifter Behandlaren ansvarar för den psykologiska och sociala kompetensen i teamet. I arbetsuppgifterna ingår att göra bedömningar genomföra psykologisk behandling med familjesamtal, individuella samtal samt gruppbehandling. Vi kan erbjuda god kompetensutveckling och handledning utifrån verksamhetens och den enskildes behov.     Kvalifikationer Leg psykolog. Socionomexamen/beteendevet/ssk. Påbyggnadsutbildning som exempelvis Basutbildning i Psykoterapi. (s.k Steg I-utbildning) är ett krav. Kunskap och erfarenhet av evidensbaserat behandlingsarbete med barn- och ungdomar ses som meriterande. Det också meriterande med erfarenhet av arbete inom barnpsykiatri och socialtjänsten. Arbete inom barn- och ungdomshälsan är ett teamarbete i vilket de olika yrkeskompetenserna bidrar i bedömning och behandling. Det ställer stora krav på förmåga till initiativ och eget ansvarstagande i yrkesrollen, på god samarbetsförmåga och en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer i barn- och ungdomshälsan. Som person behöver du vara självgående, flexibel och ha ett strukturerat arbetssätt. Körkort är ett krav. Du ska också ha ett stort intresse och engagemang för barn, ungdomar och deras familjer. Du ser positivt på att bidra till verksamhetens utvecklingsarbete.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Placering i Sala, Fagersta, Köping och Västerås. Ange i din ansökan till vilken ort du söker. Tillträde efter överenskommelse. Urvalsarbete och intervjuer kommer att genomföras i augusti 2013.     Sista ansökningsdag 28 juli 2013 Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Sala
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan

Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Barn- och ungdomspsykiatri Västmanland finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Det är en specialistresurs för barn och ungdomar 0-17 år samt deras familjer. Det finns öppenvårdsmottagningar i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. Länsgemensamma resurser finns i Västerås med slutenvårdsplatser, ätstörningsenhet och neuropsykiatrisk utredningsenhet. Vi bedriver ett omfattande forskningsprojekt i samarbete med CKF, centrum för klinisk forskning. BU-hälsan organiseras inom Barn- och ungdomspsykiatrin.   BU-hälsan har bedrivits i projektform de senaste två åren men är nu ordinarie verksamhet inom Barn- och ungdomspsykiatrin. BU-hälsans uppdrag är att i primärvården ta emot barn- och ungdomar med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Verksamheten har hittills funnits endast i Västerås men kommer nu att utökas med mottagningar i Köping, Sala samt Fagersta.   Vi söker ytterligare medarbetare som vill fortsätta att utveckla Barn- och ungdomshälsan i hela länet! Arbetsuppgifter Behandlaren ansvarar för den psykologiska och sociala kompetensen i teamet. I arbetsuppgifterna ingår att göra bedömningar genomföra psykologisk behandling med familjesamtal, individuella samtal samt gruppbehandling. Vi kan erbjuda god kompetensutveckling och handledning utifrån verksamhetens och den enskildes behov.     Kvalifikationer Leg psykolog. Socionomexamen/beteendevet/ssk. Påbyggnadsutbildning som exempelvis Basutbildning i Psykoterapi. (s.k Steg I-utbildning) är ett krav. Kunskap och erfarenhet av evidensbaserat behandlingsarbete med barn- och ungdomar ses som meriterande. Det också meriterande med erfarenhet av arbete inom barnpsykiatri och socialtjänsten. Arbete inom barn- och ungdomshälsan är ett teamarbete i vilket de olika yrkeskompetenserna bidrar i bedömning och behandling. Det ställer stora krav på förmåga till initiativ och eget ansvarstagande i yrkesrollen, på god samarbetsförmåga och en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer i barn- och ungdomshälsan. Som person behöver du vara självgående, flexibel och ha ett strukturerat arbetssätt. Körkort är ett krav. Du ska också ha ett stort intresse och engagemang för barn, ungdomar och deras familjer. Du ser positivt på att bidra till verksamhetens utvecklingsarbete.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Placering i Sala, Fagersta, Köping och Västerås. Ange i din ansökan till vilken ort du söker. Tillträde efter överenskommelse. Urvalsarbete och intervjuer kommer att genomföras i augusti 2013.     Sista ansökningsdag 28 juli 2013 Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Fagersta
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan

Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Barn- och ungdomspsykiatri Västmanland finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Det är en specialistresurs för barn och ungdomar 0-17 år samt deras familjer. Det finns öppenvårdsmottagningar i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. Länsgemensamma resurser finns i Västerås med slutenvårdsplatser, ätstörningsenhet och neuropsykiatrisk utredningsenhet. Vi bedriver ett omfattande forskningsprojekt i samarbete med CKF, centrum för klinisk forskning. BU-hälsan organiseras inom Barn- och ungdomspsykiatrin.   BU-hälsan har bedrivits i projektform de senaste två åren men är nu ordinarie verksamhet inom Barn- och ungdomspsykiatrin. BU-hälsans uppdrag är att i primärvården ta emot barn- och ungdomar med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Verksamheten har hittills funnits endast i Västerås men kommer nu att utökas med mottagningar i Köping, Sala samt Fagersta.   Vi söker ytterligare medarbetare som vill fortsätta att utveckla Barn- och ungdomshälsan i hela länet! Arbetsuppgifter Behandlaren ansvarar för den psykologiska och sociala kompetensen i teamet. I arbetsuppgifterna ingår att göra bedömningar genomföra psykologisk behandling med familjesamtal, individuella samtal samt gruppbehandling. Vi kan erbjuda god kompetensutveckling och handledning utifrån verksamhetens och den enskildes behov.     Kvalifikationer Leg psykolog. Socionomexamen/beteendevet/ssk. Påbyggnadsutbildning som exempelvis Basutbildning i Psykoterapi. (s.k Steg I-utbildning) är ett krav. Kunskap och erfarenhet av evidensbaserat behandlingsarbete med barn- och ungdomar ses som meriterande. Det också meriterande med erfarenhet av arbete inom barnpsykiatri och socialtjänsten. Arbete inom barn- och ungdomshälsan är ett teamarbete i vilket de olika yrkeskompetenserna bidrar i bedömning och behandling. Det ställer stora krav på förmåga till initiativ och eget ansvarstagande i yrkesrollen, på god samarbetsförmåga och en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer i barn- och ungdomshälsan. Som person behöver du vara självgående, flexibel och ha ett strukturerat arbetssätt. Körkort är ett krav. Du ska också ha ett stort intresse och engagemang för barn, ungdomar och deras familjer. Du ser positivt på att bidra till verksamhetens utvecklingsarbete.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Placering i Sala, Fagersta, Köping och Västerås. Ange i din ansökan till vilken ort du söker. Tillträde efter överenskommelse. Urvalsarbete och intervjuer kommer att genomföras i augusti 2013.     Sista ansökningsdag 28 juli 2013 Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Köping
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan

Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Barn- och ungdomspsykiatri Västmanland finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Det är en specialistresurs för barn och ungdomar 0-17 år samt deras familjer. Det finns öppenvårdsmottagningar i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. Länsgemensamma resurser finns i Västerås med slutenvårdsplatser, ätstörningsenhet och neuropsykiatrisk utredningsenhet. Vi bedriver ett omfattande forskningsprojekt i samarbete med CKF, centrum för klinisk forskning. BU-hälsan organiseras inom Barn- och ungdomspsykiatrin.   BU-hälsan har bedrivits i projektform de senaste två åren men är nu ordinarie verksamhet inom Barn- och ungdomspsykiatrin. BU-hälsans uppdrag är att i primärvården ta emot barn- och ungdomar med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Verksamheten har hittills funnits endast i Västerås men kommer nu att utökas med mottagningar i Köping, Sala samt Fagersta.   Vi söker ytterligare medarbetare som vill fortsätta att utveckla Barn- och ungdomshälsan i hela länet! Arbetsuppgifter Behandlaren ansvarar för den psykologiska och sociala kompetensen i teamet. I arbetsuppgifterna ingår att göra bedömningar genomföra psykologisk behandling med familjesamtal, individuella samtal samt gruppbehandling. Vi kan erbjuda god kompetensutveckling och handledning utifrån verksamhetens och den enskildes behov.     Kvalifikationer Leg psykolog. Socionomexamen/beteendevet/ssk. Påbyggnadsutbildning som exempelvis Basutbildning i Psykoterapi. (s.k Steg I-utbildning) är ett krav. Kunskap och erfarenhet av evidensbaserat behandlingsarbete med barn- och ungdomar ses som meriterande. Det också meriterande med erfarenhet av arbete inom barnpsykiatri och socialtjänsten. Arbete inom barn- och ungdomshälsan är ett teamarbete i vilket de olika yrkeskompetenserna bidrar i bedömning och behandling. Det ställer stora krav på förmåga till initiativ och eget ansvarstagande i yrkesrollen, på god samarbetsförmåga och en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer i barn- och ungdomshälsan. Som person behöver du vara självgående, flexibel och ha ett strukturerat arbetssätt. Körkort är ett krav. Du ska också ha ett stort intresse och engagemang för barn, ungdomar och deras familjer. Du ser positivt på att bidra till verksamhetens utvecklingsarbete.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Placering i Sala, Fagersta, Köping och Västerås. Ange i din ansökan till vilken ort du söker. Tillträde efter överenskommelse. Urvalsarbete och intervjuer kommer att genomföras i augusti 2013.     Sista ansökningsdag 28 juli 2013 Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan

Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Barn- och ungdomspsykiatri Västmanland finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Det är en specialistresurs för barn och ungdomar 0-17 år samt deras familjer. Det finns öppenvårdsmottagningar i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. Länsgemensamma resurser finns i Västerås med slutenvårdsplatser, ätstörningsenhet och neuropsykiatrisk utredningsenhet. Vi bedriver ett omfattande forskningsprojekt i samarbete med CKF, centrum för klinisk forskning. BU-hälsan organiseras inom Barn- och ungdomspsykiatrin.   BU-hälsan har bedrivits i projektform de senaste två åren men är nu ordinarie verksamhet inom Barn- och ungdomspsykiatrin. BU-hälsans uppdrag är att i primärvården ta emot barn- och ungdomar med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Verksamheten har hittills funnits endast i Västerås men kommer nu att utökas med mottagningar i Köping, Sala samt Fagersta.   Vi söker ytterligare medarbetare som vill fortsätta att utveckla Barn- och ungdomshälsan i hela länet! Arbetsuppgifter Behandlaren ansvarar för den psykologiska och sociala kompetensen i teamet. I arbetsuppgifterna ingår att göra bedömningar genomföra psykologisk behandling med familjesamtal, individuella samtal samt gruppbehandling. Vi kan erbjuda god kompetensutveckling och handledning utifrån verksamhetens och den enskildes behov.     Kvalifikationer Leg psykolog. Socionomexamen/beteendevet/ssk. Påbyggnadsutbildning som exempelvis Basutbildning i Psykoterapi. (s.k Steg I-utbildning) är ett krav. Kunskap och erfarenhet av evidensbaserat behandlingsarbete med barn- och ungdomar ses som meriterande. Det också meriterande med erfarenhet av arbete inom barnpsykiatri och socialtjänsten. Arbete inom barn- och ungdomshälsan är ett teamarbete i vilket de olika yrkeskompetenserna bidrar i bedömning och behandling. Det ställer stora krav på förmåga till initiativ och eget ansvarstagande i yrkesrollen, på god samarbetsförmåga och en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer i barn- och ungdomshälsan. Som person behöver du vara självgående, flexibel och ha ett strukturerat arbetssätt. Körkort är ett krav. Du ska också ha ett stort intresse och engagemang för barn, ungdomar och deras familjer. Du ser positivt på att bidra till verksamhetens utvecklingsarbete.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Placering i Sala, Fagersta, Köping och Västerås. Ange i din ansökan till vilken ort du söker. Tillträde efter överenskommelse. Urvalsarbete och intervjuer kommer att genomföras i augusti 2013.     Sista ansökningsdag 28 juli 2013 Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Sala
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan

Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Barn- och ungdomspsykiatri Västmanland finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Det är en specialistresurs för barn och ungdomar 0-17 år samt deras familjer. Det finns öppenvårdsmottagningar i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. Länsgemensamma resurser finns i Västerås med slutenvårdsplatser, ätstörningsenhet och neuropsykiatrisk utredningsenhet. Vi bedriver ett omfattande forskningsprojekt i samarbete med CKF, centrum för klinisk forskning. BU-hälsan organiseras inom Barn- och ungdomspsykiatrin.   BU-hälsan har bedrivits i projektform de senaste två åren men är nu ordinarie verksamhet inom Barn- och ungdomspsykiatrin. BU-hälsans uppdrag är att i primärvården ta emot barn- och ungdomar med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Verksamheten har hittills funnits endast i Västerås men kommer nu att utökas med mottagningar i Köping, Sala samt Fagersta.   Vi söker ytterligare medarbetare som vill fortsätta att utveckla Barn- och ungdomshälsan i hela länet! Arbetsuppgifter Behandlaren ansvarar för den psykologiska och sociala kompetensen i teamet. I arbetsuppgifterna ingår att göra bedömningar genomföra psykologisk behandling med familjesamtal, individuella samtal samt gruppbehandling. Vi kan erbjuda god kompetensutveckling och handledning utifrån verksamhetens och den enskildes behov.     Kvalifikationer Leg psykolog. Socionomexamen/beteendevet/ssk. Påbyggnadsutbildning som exempelvis Basutbildning i Psykoterapi. (s.k Steg I-utbildning) är ett krav. Kunskap och erfarenhet av evidensbaserat behandlingsarbete med barn- och ungdomar ses som meriterande. Det också meriterande med erfarenhet av arbete inom barnpsykiatri och socialtjänsten. Arbete inom barn- och ungdomshälsan är ett teamarbete i vilket de olika yrkeskompetenserna bidrar i bedömning och behandling. Det ställer stora krav på förmåga till initiativ och eget ansvarstagande i yrkesrollen, på god samarbetsförmåga och en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer i barn- och ungdomshälsan. Som person behöver du vara självgående, flexibel och ha ett strukturerat arbetssätt. Körkort är ett krav. Du ska också ha ett stort intresse och engagemang för barn, ungdomar och deras familjer. Du ser positivt på att bidra till verksamhetens utvecklingsarbete.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Placering i Sala, Fagersta, Köping och Västerås. Ange i din ansökan till vilken ort du söker. Tillträde efter överenskommelse. Urvalsarbete och intervjuer kommer att genomföras i augusti 2013.     Sista ansökningsdag 28 juli 2013 Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Köping
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan

Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Barn- och ungdomspsykiatri Västmanland finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Det är en specialistresurs för barn och ungdomar 0-17 år samt deras familjer. Det finns öppenvårdsmottagningar i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. Länsgemensamma resurser finns i Västerås med slutenvårdsplatser, ätstörningsenhet och neuropsykiatrisk utredningsenhet. Vi bedriver ett omfattande forskningsprojekt i samarbete med CKF, centrum för klinisk forskning. BU-hälsan organiseras inom Barn- och ungdomspsykiatrin.   BU-hälsan har bedrivits i projektform de senaste två åren men är nu ordinarie verksamhet inom Barn- och ungdomspsykiatrin. BU-hälsans uppdrag är att i primärvården ta emot barn- och ungdomar med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Verksamheten har hittills funnits endast i Västerås men kommer nu att utökas med mottagningar i Köping, Sala samt Fagersta.   Vi söker ytterligare medarbetare som vill fortsätta att utveckla Barn- och ungdomshälsan i hela länet! Arbetsuppgifter Behandlaren ansvarar för den psykologiska och sociala kompetensen i teamet. I arbetsuppgifterna ingår att göra bedömningar genomföra psykologisk behandling med familjesamtal, individuella samtal samt gruppbehandling. Vi kan erbjuda god kompetensutveckling och handledning utifrån verksamhetens och den enskildes behov.     Kvalifikationer Leg psykolog. Socionomexamen/beteendevet/ssk. Påbyggnadsutbildning som exempelvis Basutbildning i Psykoterapi. (s.k Steg I-utbildning) är ett krav. Kunskap och erfarenhet av evidensbaserat behandlingsarbete med barn- och ungdomar ses som meriterande. Det också meriterande med erfarenhet av arbete inom barnpsykiatri och socialtjänsten. Arbete inom barn- och ungdomshälsan är ett teamarbete i vilket de olika yrkeskompetenserna bidrar i bedömning och behandling. Det ställer stora krav på förmåga till initiativ och eget ansvarstagande i yrkesrollen, på god samarbetsförmåga och en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer i barn- och ungdomshälsan. Som person behöver du vara självgående, flexibel och ha ett strukturerat arbetssätt. Körkort är ett krav. Du ska också ha ett stort intresse och engagemang för barn, ungdomar och deras familjer. Du ser positivt på att bidra till verksamhetens utvecklingsarbete.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Placering i Sala, Fagersta, Köping och Västerås. Ange i din ansökan till vilken ort du söker. Tillträde efter överenskommelse. Urvalsarbete och intervjuer kommer att genomföras i augusti 2013.     Sista ansökningsdag 28 juli 2013 Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Fagersta
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan

Trafikplanerare/Utredare till Kollektivtrafikmyndigheten
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Kollektivtrafikmyndigheten är en nyinrättad myndighet inom Landstinget Västmanland som sedan 1 januari 2012 har fullt ansvar för den regionala kollektivtrafiken i länet. Myndigheten ansvarar för utveckling, planering och samordning av tåg- och busstrafik inom länet i samarbete med kringliggande län. Information om resmöjligheter och försäljning av färdbevis ligger också inom myndighetens ansvarsområde.   Kollektivtrafikmyndigheten söker nu en Trafikplanerare   Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att innebära planering av kollektivtrafiken i Västmanland, både på kort och lång sikt. Du kommer även att leda och delta i olika utrednings- och utvecklingsprojekt inom myndigheten. I dina arbetsuppgifter ingår att handlägga remisser samt även ombesörja diverse infrastruktur-, trafik- och trafiksäkerhetsfrågor samt arbeta med utveckling av tekniska stödsystem. Du kommer att samverka med andra kommunala förvaltningar, konsulter, politiker, myndigheter, företagare samt självklart invånarna i Västmanland.   Kvalifikationer Vi söker dig med högskole-/universitetsutbildning inom området samhällsplanering och/eller trafikplanering eller alternativt adekvat erfarenhet från arbete inom verksamhetsområdet kollektivtrafik. Du har erfarenhet av att leda/driva självständiga projekt liksom delta aktivt i verksamhetsprojekt och processer. Har du tidigare samarbetat och nätverkat med olika aktörer liksom har erfarenhet från offentlig förvaltning ser vi det som meriterande. Du har med fördel erfarenhet av att arbeta med GIS-verktyg. Körkort B är ett krav.   Vi söker dig som har en analytisk och problemlösande förmåga som med struktur och planering kan ta ansvar för att uppgifter blir slutförda. Då arbetet innebär kontakter med såväl interna som externa aktörer så ser vi att du är social och kommunikativ med en pedagogisk förmåga att föra fram dina idéer och vårt budskap. Du bidrar till ett gott samarbete med såväl kollegor som kunder och arbetar drivande med verksamhetens mål och kundens nytta i åtanke.   Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överrenskommelse. Sista ansökningsdag 4 Augusti 2013   Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikplanerare/Utredare till Kollektivtrafikmyndigheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikplanerare/Utredare till Kollektivtrafikmyndigheten

Skötare
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i två sektioner; Allmänpsykiatri och Beroendevård, samt Psykosvård och PIVA. I dessa sektioner ingår både öppenvård och slutenvård. Vägledande för uppdelning har varit att åstadkomma en väl fungerande vårdkedja, med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård. Beroendecentrum Västmanland söker flera personer inom olika professioner.   Missbruket ökar både internationellt och i Sverige och Västmanland har antagit utmaningen att agera offensivt emot detta genom att bygga upp Beroendecentrum Västmanland (BcV). Verksamheten är länsövergripande och består av en öppenvårdsmottagning med tillhörande satellitmottagningar, och en slutenvård, avd 91.   Vi erbjuder specialiserad beroende- och missbruksvård för länets befolkning, fungerar som kunskapsbank i frågor om beroende och samsjuklighet, beroende/psykiatrisk/somatisk sjukdom och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi bedriver också forskning och utveckling.   Vi satsar nu vidare för att bli ledande i Sverige och till hösten gör vi även gemensam sak med Kriminalvården, VO Västerås Frivården, Västerås stad och Rättspsykiatri Västmanland i Sala i ett samarbetsprojekt; Treklöverprojektet. Ett mycket spännande projekt där vi tillsammans arbetar med gemensamma patienter i en integrerad mottagning.   Beroendecentrum Västmanland söker nu en skötare.   Arbetsuppgifter Som skötare på vår öppenvårdsmottagning är dina arbetsuppgifter varierade. Du arbetar med provtagning, MI-samtal, telefonrådgivning och konsultationer.   Kvalifikationer Du har en skötarutbildning och meriterande är utbildning och erfarenhet i MI. Du har erfarenhet från psykiatrisk vård och gärna beroendevård. De kunskaper som krävs är kring beroende och samsjuklighet. Du har arbetat med telefonrådgivning och har vana av provtagning. Du är van att ha ansvar för egna patienter. Som person är du mål -och lösningsfokuserad och du samarbetar med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du trivs med att ha mycket på gång och har ett gott omdöme. Du trivs med att arbeta i team men är också självgående.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse.   Sista ansökningsdag 11 augusti 2013 Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skötare jobb, Skötare Västerås, Skötare Landstinget Västmanland
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skötare

Överläkare till Beroendecentrum
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i två sektioner; Allmänpsykiatri och Beroendevård, samt Psykosvård och PIVA. I dessa sektioner ingår både öppenvård och slutenvård. Vägledande för uppdelning har varit att åstadkomma en väl fungerande vårdkedja, med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård. Beroendecentrum Västmanland söker flera personer inom olika professioner.   Missbruket ökar både internationellt och i Sverige och Västmanland har antagit utmaningen att agera offensivt emot detta genom att bygga upp Beroendecentrum Västmanland (BcV). Verksamheten är länsövergripande och består av en öppenvårdsmottagning med tillhörande satellitmottagningar, och en slutenvård, avd 91.   Vi erbjuder specialiserad beroende- och missbruksvård för länets befolkning, fungerar som kunskapsbank i frågor om beroende och samsjuklighet, beroende/psykiatrisk/somatisk sjukdom och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi bedriver också forskning och utveckling.   Vi satsar nu vidare för att bli ledande i Sverige och till hösten gör vi även gemensam sak med Kriminalvården, VO Västerås Frivården, Västerås stad och Rättspsykiatri Västmanland i Sala i ett samarbetsprojekt; Treklöverprojektet. Ett mycket spännande projekt där vi tillsammans arbetar med gemensamma patienter i en integrerad mottagning.   Beroendecentrum Västmanland söker nu en överläkare Som läkare på Beroendecentrum ingår du i en engagerad och kunnig grupp av kollegor med olika professioner. Förutom det kliniska arbetet finns möjligheter till att bedriva forskning i samarbete med Uppsala Universitet samt Karolinska Institutet. Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkomptens i psykiatri, alternativt är du i slutfasen av din ST-utbildning i psykiatri. Du är intresserad av att arbeta med utvecklingsfrågor, har ett brett allmänpsykiatriskt intresse och stort intresse av beroendeproblematik. Som person är du målmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har goda ledaregenskaper och förmåga att kommunicera kring dina kliniska bedömningar och beslut. Du värderar evidens och sätter den i sitt sammanhang avseende klinisk erfarenhet och praxis. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse.   Sista ansökningsdag 11 augusti 2013.   Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Överläkare till Beroendecentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överläkare till Beroendecentrum

Socionom med intresse för beroendefrågor
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i två sektioner; Allmänpsykiatri och Beroendevård, samt Psykosvård och PIVA. I dessa sektioner ingår både öppenvård och slutenvård. Vägledande för uppdelning har varit att åstadkomma en väl fungerande vårdkedja, med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård. Beroendecentrum Västmanland söker flera personer inom olika professioner.   Missbruket ökar både internationellt och i Sverige och Västmanland har antagit utmaningen att agera offensivt emot detta genom att bygga upp Beroendecentrum Västmanland (BcV). Verksamheten är länsövergripande och består av en öppenvårdsmottagning med tillhörande satellitmottagningar, och en slutenvård, avd 91.   Vi erbjuder specialiserad beroende- och missbruksvård för länets befolkning, fungerar som kunskapsbank i frågor om beroende och samsjuklighet, beroende/psykiatrisk/somatisk sjukdom och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi bedriver också forskning och utveckling.   Vi satsar nu vidare för att bli ledande i Sverige och till hösten gör vi även gemensam sak med Kriminalvården, VO Västerås Frivården, Västerås stad och Rättspsykiatri Västmanland i Sala i ett samarbetsprojekt; Treklöverprojektet. Ett mycket spännande projekt där vi tillsammans arbetar med gemensamma patienter i en integrerad mottagning.   Beroendecentrum Västmanland söker nu socionom.   Arbetsuppgifter Som socionom på Beroendecentrum arbetar du på öppenvårdsmottagningen och inom slutenvården. Du fungerar som spindeln i nätet på mottagningen och arbetar både kliniskt men också med rådgivning, samverkan och konsultation till andra verksamheter internt och externt ute i länet. Inom slutenvården fungerar du som kontaktperson för Västmanlands alla kommuner.   Kvalifikationer Socionomexamen gärna kompletterat med MI-utb eller steg 1-utb. Meriterande är erfarenhet från vuxenpsykiatri och beroendevård. Har du erfarenhet från kommunal socialtjänst är det positivt. Du har stor vana av att ansvara för egna klienter/patienter.   Vi söker dig som är flexibel och som tar ansvar för dina uppgifter på ett strukturerat sätt. Du är utvecklingsorienterad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver samarbetsförmåga och flexibilitet och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du trivs med att arbeta i team men också självständigt. Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse.   Sista ansökningsdag 11 augusti 2013 Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom med intresse för beroendefrågor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom med intresse för beroendefrågor

Psykiatrisjuksköterskor BcV
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i två sektioner; Allmänpsykiatri och Beroendevård, samt Psykosvård och PIVA. I dessa sektioner ingår både öppenvård och slutenvård. Vägledande för uppdelning har varit att åstadkomma en väl fungerande vårdkedja, med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård. Beroendecentrum Västmanland söker flera personer inom olika professioner.   Missbruket ökar både internationellt och i Sverige och Västmanland har antagit utmaningen att agera offensivt emot detta genom att bygga upp Beroendecentrum Västmanland (BcV). Verksamheten är länsövergripande och består av en öppenvårdsmottagning med tillhörande satellitmottagningar, och en slutenvård, avd 91.   Vi erbjuder specialiserad beroende- och missbruksvård för länets befolkning, fungerar som kunskapsbank i frågor om beroende och samsjuklighet, beroende/psykiatrisk/somatisk sjukdom och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi bedriver också forskning och utveckling.   Vi satsar nu vidare för att bli ledande i Sverige och till hösten gör vi även gemensam sak med Kriminalvården, VO Västerås Frivården, Västerås stad och Rättspsykiatri Västmanland i Sala i ett samarbetsprojekt; Treklöverprojektet. Ett mycket spännande projekt där vi tillsammans arbetar med gemensamma patienter i en integrerad mottagning.   Beroendecentrum Västmanland söker nu psykiatrisjuksköterskor.   Arbetsuppgifter På Beroendecentrums öppenvårdsmottagning har psykiatrisjuksköterskan en central roll och funktion. Hen fungerar som spindeln i nätet på mottagningen och arbetar både kliniskt med patienter med ex medicinuppföljningar men också med rådgivning, samverkan och konsultation till andra verksamheter internt och externt ute i länet. Det finns stora möjligheter att rikta in sig inom olika utrednings- och behandlingsprogram.   Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning i psykiatri och/eller magisterexamen i vårdvetenskap. Meriterande är erfarenhet från vuxenpsykiatri och beroendevård. Har du erfarenhet från primärvård eller kommunal erfarenhet är det positivt. MI-utbildning och erfarenhet av den metodiken är starkt meriterande. .   Vi söker dig som är självgående, flexibel och som tar ansvar för dina uppgifter på ett strukturerat sätt. Du är utvecklingsorienterad och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver samarbetsförmåga och flexibilitet och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du trivs med att arbeta vårdvetenskapligt och evidensbaserat. Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse.   Sista ansökningsdag 31 juli 2013 Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatrisjuksköterskor BcV jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatrisjuksköterskor BcV

Medicinsk sekreterare
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i två sektioner; Allmänpsykiatri och Beroendevård, samt Psykosvård och PIVA. I dessa sektioner ingår både öppenvård och slutenvård. Vägledande för uppdelning har varit att åstadkomma en väl fungerande vårdkedja, med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård. Beroendecentrum Västmanland söker flera personer inom olika professioner.   Missbruket ökar både internationellt och i Sverige och Västmanland har antagit utmaningen att agera offensivt emot detta genom att bygga upp Beroendecentrum Västmanland (BcV). Verksamheten är länsövergripande och består av en öppenvårdsmottagning med tillhörande satellitmottagningar, och en slutenvård, avd 91.   Vi erbjuder specialiserad beroende- och missbruksvård för länets befolkning, fungerar som kunskapsbank i frågor om beroende och samsjuklighet, beroende/psykiatrisk/somatisk sjukdom och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi bedriver också forskning och utveckling.   Vi satsar nu vidare för att bli ledande i Sverige och till hösten gör vi även gemensam sak med Kriminalvården, VO Västerås Frivården, Västerås stad och Rättspsykiatri Västmanland i Sala i ett samarbetsprojekt; Treklöverprojektet. Ett mycket spännande projekt där vi tillsammans arbetar med gemensamma patienter i en integrerad mottagning.   Beroendecentrum Västmanland söker nu en medicinsk sekreterare.   Arbetsuppgifter Som medicinsk sekreterare på vår öppenvårdsmottagning är dina arbetsuppgifter varierade. Du arbetar med journalskrivning och remisshantering. Du är vår mottagningsfunktion och tar emot patienter i receptionen, registerar och hänvisar. Du mottagningsattesterar fakturor och är enhetschefen behjälplig med olika sysslor, ex protokollskrivning .   Kvalifikationer Du är utbildad medicinsk sekreterare. Meriterande är kunskaper i Heroma, Economa och Cosmic. Meriterande är erfarenhet av arbete som läkarsekreterare på en öppenvårdsmottagning. Du bör ha erfarenhet av arbete i reception. Du ska ha allmänna goda datakunskaper.   Vi söker dig som är självgående, flexibel och som tar ansvar för dina uppgifter på ett strukturerat sätt samt att Du är noggrann och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver samarbetsförmåga och flexibilitet samt att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Det är viktigt att Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse.   Sista ansökningsdag 11 augusti 2013 Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare

ST-läkare till Onkologkliniken
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Arbetsbeskrivning Onkologikliniken i Västerås utgörs av en sammanhängande kedja av cancervård. Kliniken består av en vårdavdelning, en strålbehandlingsavdelning, en dagvårdsavdelning, en enhet för avancerad hemsjukvård samt Gryta palliativa vårdenhet. Vården på Onkologikliniken bygger på en helhetssyn av människan, vilket innebär att ta hänsyn till fysiska, psykologiska, sociala och existentiella faktorer. Utbildning till specialist inom Onkologi sker enligt gällande riktlinjer för ST-tjänstgöring. Kvalifikationer Du som söker är legitimerad läkare med bred internmedicinsk kompetens. Har du dessutom erfarenhet från onkologiverksamhet och/eller forskningserfarenhet ser vi det som meriterande. Vi söker dig med personlig mognad som är trygg, stabil och har självinsikt. Du tar ansvar för din uppgift, är professionell i din yrkesroll och har ett gott kliniskt omdöme och en värdegrund där humanistisk människosyn genomsyrar agerandet i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om de mål och kvalitetskrav som gäller och du lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid enl schema inkl beredskapstjänst Tillträde snarast enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 16/8-2013 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga ST-läkare till Onkologkliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ST-läkare till Onkologkliniken

Medicinsk sekreterare
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Viksäng-Irsta vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Landstinget Västmanlands egna vårdcentraler finns på flera orter i länet. Vi erbjuder obunden icke kommersiell primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet. Primärvård i Västmanland satsar på utveckling och arbetar med gemensamma mål enligt Lean-filosofin för att förbättra för våra patienter. Vi har konkurrenskraftiga anställningsvillkor och erbjuder dig en individuellt anpassad introduktion. Viksäng - Irsta är en väl inarbetad vårdcentral i ett av Västerås stabila ytterområden, i närheten av centrum med utsikt över Mälaren. Vi ansvarar för 12 000 listade patienter. På enheten arbetar 45 entusiastiska medarbetare. Vårdcentralen omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabenhet med sjukgymnast, arbetsterapeut och psykolog. Vi har på enheten specialutbildade distriktssköterskor för både astma/kol, demens, diabetes och hjärtsvikt samt att vårt välrustade lab bemannas med biomedicinska analytiker. Vi söker en ny medicinsk sekreterare till vårt team! Arbetsuppgifter Arbetet som medicinsk sekreterare består av journalskrivning, remissbevakning samt övrigt administrativt arbete som exempelvis; listning av patienter, statistik, inköp, rapporter och redovisningar samt protokollskrivning. En del i sekreterarens arbete kan också vara systemansvar för något av våra datasystem. Alla våra medarbetare förväntas också aktivt delta i enhetens utvecklingsarbete enligt Lean-filosofin.   Kvalifikationer Du som söker har godkänd medicinsk sekreterarutbildning och goda kunskaper inom sekreteraryrket. Vi ser helst att du har vana av Profdoc Journal III och har goda datakunskaper i övrigt. Vi ser också som meriterande om du har erfarenhet av Cosmic då vi byter journalsystem under våren 2014. Även erfarenhet av systemadministration är meriterande liksom primärvårdserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, struktur, nytänkande och ett positivt förhållningssätt. Du samarbetar med andra på ett lyhört och smidigt sätt.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse.   Sista ansökningsdag 4 augusti 2013 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare

Biomedicinska analytiker till Laboratoriemedicin
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Arbetsbeskrivning Laboratoriemedicin Västmanland har cirka 200 medarbetare och omfattar laboratorieverksamhet inom kompetensområdena Klinisk Kemi, Klinisk Mikrobiologi, Klinisk Patologi och Transfusionsmedicin. Vi bedriver verksamhet vid sjukhusen Västerås, Sala, Köping samt Fagersta. Vi bemannar också laboratorierna på fem familjeläkarenheter. I verksamheten arbetar biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, kemister, ingenjörer, obduktionstekniker, laboratorietekniker, undersköterskor, läkarsekreterare, kanslister samt läkare. Vi arbetar med länsövergripande processer samt med att integrera verksamheterna inom laboratoriemedicin. Vi söker biomedicinska analytiker (BMA) till hela laboratoriemedicin. I rollen som BMA kan dina arbetsuppgifter komma att vara inom en eller flera av ovanstående arbetsplatser beroende på specialitet. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Har du dessutom erfarenhet från kliniskt laboratoriearbete ser vi det som meriterande. Du är en person som har lätt för att samarbete med andra. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse och förmåga att hjälpa andra. Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samtidigt som du är mån om att leva upp till ställda kvalitetskrav. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning (vikariat kan också bli aktuellt), heltid, dagtid Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 25/8-2013 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinska analytiker till Laboratoriemedicin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinska analytiker till Laboratoriemedicin

Enhetschef till Laboratoriemedicin
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Laboratoriemedicin Västmanland har cirka 200 medarbetare och omfattar laboratorieverksamhet inom kompetensområdena Klinisk Kemi, Klinisk Mikrobiologi, Klinisk Patologi och Transfusionsmedicin. Vi bedriver verksamhet vid sjukhusen Västerås, Sala, Köping samt Fagersta. Vi bemannar också laboratorierna på fem familjeläkarenheter. I verksamheten arbetar biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, kemister, ingenjörer, obduktionstekniker, laboratorietekniker, undersköterskor, läkarsekreterare, kanslister samt läkare. Arbetsbeskrivning Som enhetsschef ingår du i ledningsgruppen för Laboratoriemedicin underställd verksamhetschefen. I rollen som enhetschef har du ansvar för personal, verksamhet, ekonomi (personalbudget) samt arbetsmiljö. Tillsammans med övriga enhetschefer och en enhetssamordnare ansvarar du för såväl kort- som långsiktig bemanningsplanering. Det pågår ett arbete att utveckla den interna rörligheten mellan de olika enheterna, detta blir ett av dina fokusområden tillsammans med övriga enhetschefer och övriga medarbetare. Detta kommer bl a att handla om att strukturerad kompetenskartläggning/-utveckling men också att lösa den dagliga bemanningen/schemaläggningen. Som enhetschef är du också delaktig i övrigt utvecklingsarbete som pågår inom Laboratoriemedicin. Kvalifikationer Som sökande har du högskoleutbildning, exempelvis biomedicinsk analytiker, sjuksköterska eller annan inriktning som bedöms relevant. Har du dessutom erfarenhet från klinisk laboratorieverksamhet samt erfarenhet från ledande befattning ser vi det som meriterande. Vi söker en person med förmåga att leda & motivera andra mot gemensamma mål. Du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och du ser till att nå resultat även om du möter motstånd på vägen. Du kommer med ideér som också kan omsättas i praktiskt handlande och du är en person som ser möjligheter i förändring. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning inom Landstinget men tidsbegränsat förordnande som chef på 3 år. Heltid, dagtid. Sista ansökningsdag 31/8-2013   Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Laboratoriemedicin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Laboratoriemedicin

Medicinsk sekreterare till Laboratoriemedicin
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Laboratoriemedicin Västmanland har cirka 200 medarbetare och omfattar laboratorieverksamhet inom kompetensområdena Klinisk Kemi, Klinisk Mikrobiologi, Klinisk Patologi och Transfusionsmedicin. Vi bedriver verksamhet vid sjukhusen Västerås, Sala, Köping samt Fagersta. Vi bemannar också laboratorierna på fem familjeläkarenheter. I verksamheten arbetar biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, kemister, ingenjörer, obduktionstekniker, laboratorietekniker, undersköterskor, läkare, kanslister samt läkarsekreterare. Arbetsbeskrivning De medicinska sekreterarna är idag 4 st och är organsierade inom klinisk patologi. Arbetsuppgifterna kan dock komma att omfatta hela Laboratoriemedicin. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta; • Utskrift av diktat • Telefonservice • Iordningsställa material inför ronder • Posthantering • Diverse administration Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad läkarsekreterare eller medicinsk sekreterare. Har du dessutom erfarenhet som läkarsekreterare/medicinsk sekreterare ser vi det som meriterande. Arbetet ställer krav på att självständigt kunna planera och prioritera sitt arbete. Du är mån om att det du levererar ska vara av rätt kvalitet. Tillsammans med andra är du en god lagspelare och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du ser möjligheter i förändringar. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning, dagtid, heltid Tillträde snarast möjligt efter överenskommelse Sista ansökningsdag 25/8-2013   Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare till Laboratoriemedicin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare till Laboratoriemedicin

Kurator till allmänpsykiatriska öppenvården
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i två sektioner; Allmänpsykiatri och Beroendevård, samt Psykosvård och PIVA. I dessa sektioner ingår både öppenvård och slutenvård. Vägledande för uppdelning har varit att åstadkomma en väl fungerande vårdkedja, med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård.   Allmänpsykiatriska öppenvården erbjuder planerad bedömning, utredning och behandling till patienter, och deras närstående, som är i behov av psykiatrisk specialistvård. Verksamheten har även en viss akutverksamhet för kända patienter. Upptagningsområde är Västerås, Hallstahammar och Surahammar med sammanlagt ca 160.000 invånare. Vi är organiserade i tre datumindelade mottagningar benämnda 1, 2 och 3.   Till allmänpsykiatriska mottagningarna 1 och 2 söker vi kurator.   Arbetsinnehåll Som socionom/kurator hos oss företräder du det psykosociala perspektivet på mottagningen. Arbetet som kurator består av psykosocialt utredningsarbete med bedömnings- och behandlingsinsatser med individ, familj och grupp, både självständigt och i samarbete med övriga yrkeskategorier. Samverkan med vårdgrannar är en mycket viktig del av kuratorns arbete eftersom kuratorn är en viktig länk i patientens rehabilitering. Som kurator ingår du också i vår suicidpreventiva verksamhet. Du samverkar i tvärfunktionella team med övriga medarbetare på mottagningen och svarar då för det beteendevetenskapliga perspektivet i teamarbetet. I arbetet ingår journaldokumentation och övrigt förekommande administration. Du deltar också aktivt i mottagningens utvecklingsarbete samt handledning och behandlingskonferenser.   Kvalifikationer Socionomexamen. Erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete är meriterande och särskilt från arbete med missbruks- och/eller neuropsykiatrisk problematik. Psykoterapiutbildning steg 1 med KBT-inriktning är meriterande. Arbetet kräver kunskaper om olika psykiatriska sjukdomars symptom, förlopp och behandling. Eftersom en central del i arbetet utgörs av stödjande och behandlande samtal krävs god förmåga att skapa kontakt och kommunicera på svenska. Övriga språkkunskaper är meriterande. Arbetet kräver integritet och självständighet i patientarbetet men samtidigt flexibilitet i samarbete med andra aktörer inom och utom psykiatrin. För att trivas och fungera i arbetet behöver du ha en personlig mognad, vara initiativrik och självgående samt besitta en god samarbetsförmåga. Du behöver även vara intresserad av utvecklingsfrågor och prestationsorienterad.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse.   Upplysningar Ange i ditt personliga brev vilken mottagning du söker till alt söker till båda.   Sista ansökningsdag 2013-08-31   Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator till allmänpsykiatriska öppenvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator till allmänpsykiatriska öppenvården

Medicinsk sekreterare
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Oxbacken Skultuna vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Landstinget Västmanlands egna vårdcentraler finns på flera orter i länet. Vi erbjuder obunden icke kommersiell primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi anser att alla ska få lika vård av samma goda kvalitet. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete och har konkurrenskraftiga anställningsvillkor, bra individanpassad introduktion och individuella kompetensutvecklingsplaner, med mera. Primärvård i Västmanland satsar på utveckling och arbetar med gemensamma mål och enligt Lean-filosofin för att förbättra för våra patienter.   Vi söker en medicinsk sekreterare.     Arbetsuppgifter Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du framför allt med journalskrivning. Du har även telefonkontakter med patienter och hjälper ibland till i receptionen. Visst arbete med scanning av journaler. Den medicinska sekreteraren ger också administrativ service till mottagningens behandlare.     Kvalifikationer Sekreterarutbildning och meriterande är utbildning till medicinsk sekreterare. Erfarenhet av arbete inom primärvård och i reception är meriterande. Du bör ha goda datakunskaper och gärna erfarenhet av dataprogrammet Cosmic. Vi söker dig som är självgående, flexibel och som tar ansvar för dina uppgifter på ett strukturerat sätt. Du är också noggrann och kvalitetsmedveten. Arbetet kräver samarbetsförmåga och flexibilitet och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Det är viktigt att du har ett serviceinriktat förhållningssätt och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse.   Sista ansökningsdag 4 augusti 2013   Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare

Psykolog till öppenvården
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i två sektioner; Allmänpsykiatri och Beroendevård, samt Psykosvård och PIVA. I dessa sektioner ingår både öppenvård och slutenvård. Vägledande för uppdelning har varit att åstadkomma en väl fungerande vårdkedja, med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård. Allmänpsykiatriska mottagningen 2 erbjuder planerad bedömning, utredning och behandling till patienter, och deras närstående, som är i behov av psykiatrisk specialistvård på grund av ångestsjukdomar. Verksamheten har även en viss akutverksamhet för kända patienter. Upptagningsområde är Västerås, Hallstahammar och Surahammar med sammanlagt ca 160.000 invånare.   Vi söker nu två psykologer då en av våra medarbetare går i pension och en börjar jobba på hemorten!   Arbetsuppgifter Psykologarbetet hos oss består av utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete av patienter med förstämnings- och ångesstyndrom samt neruopsykiatrisk problematik. Du arbetar både självständigt och i samarbete med övriga yrkeskategorier. Som psykolog hos oss ingår du i en psykologgrupp som regelbundet samverkar för att utveckla psykologarbetet. Alla medarbetare förväntas delta i mottagningens verksamhetsutveckling. Du får regelbunden handledning i grupp samt kompetensutveckling enligt individuellt upprättad plan.   Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna steg 2-utbildad, företrädesvis med kognitiv/KBT-inriktning. Vi ser också gärna att du har erfarenhet från mottagningsarbete inom psykiatri. Du behöver ha goda kunskaper om psykiatriska diagnoser och behandling av dessa samt intresse av samverkan med interna och externa samverksanspartners. Du bör ha god vana vid neuropsykologiska utredningar samt kunskap om patienter med missbruksproblematik. Arbetet på mottagningen sker i tvärvetenskapliga team med olika kompetenser. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt vis. För att trivas i arbetet behöver du ha en personlig mognad, vara självgående med ett gott omdöme och en empatisk förmåga. Du tycker om att sätta mål för ditt arbete med att skapa nya utmaningar. Eftersom en central del i arbetet utgörs av samtal krävs en god förmåga att kommunicera på svenska. Övriga språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet av datajournal är ett krav och meriterande är erfarenhet av Cosmic.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare och deltid 50 % tillsvidare med möjlighet till vikariat upp till heltid.     Sista ansökningsdag är 2013-08-31 Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog till öppenvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog till öppenvården

Allmänspecialist till Sala
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Sala Väsby vårdcentral finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Primärvård i Västmanland erbjuder en obunden icke kommersiell primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi arbetar med kontinuerligt förbättringsarbete och erbjuder dig goda anställningsvillkor. Hos oss kan du kombinera familj och karriär. Som läkare hos oss har du en lista på max 1500 patienter. Du har bra möjligheter till kompetensutveckling och en arbetsmiljö som sträcker sig mellan de individuella förutsättningarna till hela verksamheten. Möjlighet till pensionsavtal finns.   Sala Väsby familjeläkarmottagning omfattar läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, olika typer av specialistmottagningar som astma/KOL-, demens-, diabetes-, livsstils- och vaccinationsmottagning. Inom verksamheten finns barnmorskemottagning, barnavårdscentral, distriktsarbetsterapeut samt kurator. På mottagningen finns ett nystartat multimodalt teamarbete. Vårt journalsystem är helt datoriserat och vi arbetar med Profdoc III. Vi är organiserade i arbetsteam och arbetar kontinuerligt med utvecklingsprojekt i Lean. Vi är en arbetsgrupp på knappt 40 personer som nu välkomnar en ny medarbetare.   Vi söker nu en specialist i allmänmedicin.   Arbetsuppgifter Förutom det individuella patientarbetet hoppas vi att du är en läkare som tillsammans med oss vill vara med och utveckla primärvården och din profession i Västmanland. Vi ser att du med tillförande av din kompetens och erfarenhet bidrar med nya tankar och idéer i vår verksamhet. Du tjänstgör också på vår Ungdomsmottagning. Det finns möjlighet att forska samt arbeta med BVC eller äldreboende. Hembesök kan förekomma. Kvalifikationer Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin eller har annan lämplig specialistutbildning, gärna geriatrik med erfarenhet inom primärvård. Det finns även möjligheter att kombinera sin tjänst med forskningsarbete. Som person bidrar du till ett bra samarbete och du har en tydlig kommunikation så att budskap och förväntningar blir klara för mottagaren. Arbetets karaktär kräver att du är lugn och stabil även i pressade situationer. Du har ett intresse för utvecklingsarbete och kommer gärna med idéer som kan omsättas i praktiken, förändringar ser du som en möjlighet. För andra utgör du en kunskapsresurs. Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Sysselsättningsgrad kan diskuteras. Tillträde efter överenskommelse.     Sista ansökningsdag 15 augusti 2013.     Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till Sala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till Sala

Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Barn- och ungdomspsykiatri Västmanland finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och handikappverksamhet. Det är en specialistresurs för barn och ungdomar 0-17 år samt deras familjer. Det finns öppenvårdsmottagningar i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. Länsgemensamma resurser finns i Västerås med slutenvårdsplatser, ätstörningsenhet och neuropsykiatrisk utredningsenhet. Vi bedriver ett omfattande forskningsprojekt i samarbete med CKF, centrum för klinisk forskning. BU-hälsan organiseras inom Barn- och ungdomspsykiatrin.   BU-hälsan har bedrivits i projektform de senaste två åren men är nu ordinarie verksamhet inom Barn- och ungdomspsykiatrin. BU-hälsans uppdrag är att i primärvården ta emot barn- och ungdomar med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Verksamheten har hittills funnits endast i Västerås men kommer nu att utökas med mottagningar i Köping, Sala samt Fagersta.   Vi söker ytterligare medarbetare som vill fortsätta att utveckla Barn- och ungdomshälsan i hela länet! Arbetsuppgifter Behandlaren ansvarar för den psykologiska och sociala kompetensen i teamet. I arbetsuppgifterna ingår att göra bedömningar genomföra psykologisk behandling med familjesamtal, individuella samtal samt gruppbehandling. Vi kan erbjuda god kompetensutveckling och handledning utifrån verksamhetens och den enskildes behov.     Kvalifikationer Leg psykolog. Socionomexamen/beteendevet/ssk. Påbyggnadsutbildning som exempelvis Basutbildning i Psykoterapi. (s.k Steg I-utbildning) är ett krav. Kunskap och erfarenhet av evidensbaserat behandlingsarbete med barn- och ungdomar ses som meriterande. Det också meriterande med erfarenhet av arbete inom barnpsykiatri och socialtjänsten. Arbete inom barn- och ungdomshälsan är ett teamarbete i vilket de olika yrkeskompetenserna bidrar i bedömning och behandling. Det ställer stora krav på förmåga till initiativ och eget ansvarstagande i yrkesrollen, på god samarbetsförmåga och en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer i barn- och ungdomshälsan. Som person behöver du vara självgående, flexibel och ha ett strukturerat arbetssätt. Körkort är ett krav. Du ska också ha ett stort intresse och engagemang för barn, ungdomar och deras familjer. Du ser positivt på att bidra till verksamhetens utvecklingsarbete.   Anställningsvillkor Heltid tillsvidare. Placering i Sala, Fagersta, Köping och Västerås. Ange i din ansökan till vilken ort du söker. Tillträde efter överenskommelse. Urvalsarbete och intervjuer kommer att genomföras i augusti 2013.     Sista ansökningsdag 28 juli 2013 Välkommen med din ansökan, urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! För anställning inom psykiatri- eller handikappverksamhet krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med er.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog/socionom/motsv till BU-hälsan


Sök lediga jobb Landstinget Västmanland

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se