Lars Olof ��hlund jobb - lediga jobb

Lars Olof ��hlund jobb Lars Olof ��hlund jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lars Olof ��hlund. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lars Olof ��hlund. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kockar- Stockholm

  2. Vi söker 1 duktig frisör och 1 fotvårdare- Stockholm

  3. Säljare till skobutik i City!- Stockholm

  4. Grillmästare- Stockholm

  5. FRISÖR- Stockholm

  6. NAGELTEKNOLOG- Stockholm

  7. KOCK- Värmdö

  8. VI SÖKER ERFARNA SNICKARE OCH PLATTSÄTTARE- Upplands Väsby

  9. SERVERINGSPERSONAL- Värmdö

  10. PIZZABAGARE- Värmdö


Mer beskrivning

Kockar
KOCKAR SÖKES! SNLTD AB driver idag sju restauranger i Stockholm och Uppsala under namnet Zocalo. Vi har under en la?ngre tid jobbat med en förädling och förbättring av vårt koncept och i april slår vi upp portarna och heter då Zocalo - Happy Fresh Mex! Vi har fortfarande våra rötter i det mexikanska köket och serverar mat lagad från grunden med stort fokus på bra råvaror. Vår främsta inspiration kommer från Taqueriorna och gatumaten i Mission District, San Fransisco. Vi lever och verkar efter devisen: Happy Fresh Mex! Med anledning av vårt nya koncept och det faktum att vi under våren kommer att öppna flera nya restauranger så söker vi nu personal. Kockar till Zocalo: Uppsala, K25, Klarabergsgatan, Kungsbron, Liljeholmen och Kista. Vi söker även kockar till vår kommande restaurang Regeringsgatan. Som del i vårt matteam på Zocalo har du ha en väldigt viktig roll i vår organisation. Du har erfarenhet av mycket goda matkunskaper, van att arbeta i ett högt tempo och är drivande och dynamisk. Du är kreativ och älskar den mat du lagar åt Zocalos gäster. Dina arbetsuppgifter innefattar: * Matlagning * Kvalitetssäkring * Egenkontroll * Hygienronder * Beställningar * Lagerhållning
Företag: Zocalo / SNLTD Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kockar jobb, Kockar Stockholm, Kockar Zocalo / SNLTD Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kockar

Vi söker 1 duktig frisör och 1 fotvårdare
Vi söker en duktig frisör som har erfarenhet av: Håruppsättningar, hårvårdsprodukter samt klippning och färgning. Söker även en fotvårdare som har erfarenhet av pedikyr, fotvård. Kunskaper i det Svenska språket är ett krav och engelska är meriterande.
Företag: Basem Gurgus
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker 1 duktig frisör och 1 fotvårdare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker 1 duktig frisör och 1 fotvårdare

Säljare till skobutik i City!
Butiken Jessie Shoe ligger i på Drottninggatan 73 B. Vi söker en självgående butiksbiträde som kan jobba 100 %, 10-19 mån-ons 10-17 tors-fre. Den vi söker ska ha: hög arbetsmoral, är samarbetsvillig, utåtriktad och ha butiksvana (helst skor). Som person är Du glad, idérik och snabblärd Denna tjänst är nästan bara egetarbete så vi behöver någon som kan jobba själv men ändå hålla humöret på topp. Vi tror att lämplig ålder är mellan 19-26 för att Du ska trivas hos oss och med våra kunder. Tjänsten kommer börja som ett vikariat på 6 månader och börjar enligt överenskommelse men ungefär iseptember. Vi önskar attt de som söker tjänsten kommer in till butiken med cv och gärna ett foto.
Företag: Mega Spice AB/ Jessie Shoe
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till skobutik i City! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till skobutik i City!

Grillmästare
Verksamhetsbeskrivning: Texas Longhorn Burgers & Deli-restauranger har en lite enklare meny än våra Longhorn steakhouses och här ligger fokus på våra berömda hamburgare och Steaks. Skulle du vara sugen på Texas ribs så går det såklart också bra. Vi kände helt enkelt att vi ville ge Sverige en hamburgerkedja som ingen annan kan. ett koncept som innebär toppkvalitét, riktiga kockar och sist men inte minst god och personlig service. Det är alltså ingen överdrift när vi säger att vi ser mycket fram emot att få se dig här. Välkommen! Arbetsuppgifter: Vi söker en som har bra erfarenhet av att jobba med grillkol. Vi använder oss av riktig grillkol. Hantering av olika sorters kött och hamburgare samt kyckling. Man ska ha kunnighet inom olika stekgrader av kött samt hantera detta under olika stressiga miljöer. Utbildning/Erfarenhet: Jobbat med grillkol minst 3 år Jobbat med olika sorters kött produkter Jobbat med olika sorters stekgrader på kött
Företag: Texas LonghornBurgers Deli
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Grillmästare jobb, Grillmästare Stockholm, Grillmästare Texas LonghornBurgers Deli
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grillmästare

FRISÖR
Tattys är en trendig salong i Vällingby City med en hemtrevlig känsla dit kunderna kommer med ett behov går ut med ett leende. På salongen är vi frisörer, nagelteknologer och en pedikyrist. Vi är en glad och trygg arbetsgrupp som nu behöver förstärkning och önskar nu att anställa en frisör. Vi vill att du har utbildning till frisör och 5 års erfarenhet av färgning och klippning på både dam och herr.
Företag: Tattys skönhetsvård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga FRISÖR jobb, FRISÖR Stockholm, FRISÖR Tattys skönhetsvård AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FRISÖR

NAGELTEKNOLOG
Tattys är en trendig salong i Vällingby City med en hemtrevlig känsla dit kunderna kommer med ett behov går ut med ett leende. På salongen är vi frisörer, nagelteknologer och en pedikyrist. Vi är en glad och trygg arbetsgrupp som nu behöver förstärkning och önskar nu att anställa en nagelteknolog Vi vill att du har utbildning till nagelteknolog och 3 års erfarenhet av yrket. Vi vill att du kar kunskaper i akryl, men saknar du detta finns möjligheten att lära sig det hos oss. Meriterande om du har kunskaper om gele.
Företag: Tattys skönhetsvård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga NAGELTEKNOLOG jobb, NAGELTEKNOLOG Stockholm, NAGELTEKNOLOG Tattys skönhetsvård AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NAGELTEKNOLOG

KOCK
Vi söker Kock till vår Restaurang Återvall på Ingarö. A la carte och lunch. Erfarenhet krävs och vi ser helst att du har utbildning. Välkommen med din ansökan!
Företag: Restaurang Återvall
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK jobb, KOCK Värmdö, KOCK Restaurang Återvall
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK

VI SÖKER ERFARNA SNICKARE OCH PLATTSÄTTARE
Byggfirman "Roslagens Hantverkstjänst AB"/"Väsby Matt och Design" i Upplands Väsby har verksamhet riktad till renoveringar, om- och tillbyggnad för framför allt privatpersoner. Arbetsuppgifterna innebär att kunna bygga de mest förekommande uppdragen, såsom kök, väggar och golv, lägga plast- och trägolv. Vi är idag fem anställda och söker nu tre erfarna och självgående snickare och en plattsättare som vill ta ansvar, är mycket serviceinriktade och vill utvecklas och därigenom utveckla företaget. Erfarenhet är ett krav och intresse att utföra olika uppgifter som t.ex. måleri mm är meriterande. Körkort är ett krav. Om du har egen bil är det ett plus. Det är viktigt att du behärskar svenska väl i både tal och skrift på grund av täta kundkontakter. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan via e-post till info@roslagenshantverk.se så fort som möjligt. För information ring: 08-590 920 60 Om du blir kallad till intervju ska du ta med dig referenser.
Företag: Väsby Matt och Design
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga VI SÖKER ERFARNA SNICKARE OCH PLATTSÄTTARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VI SÖKER ERFARNA SNICKARE OCH PLATTSÄTTARE

SERVERINGSPERSONAL
Vi söker serveringspersonal till vår Restaurang Återvall på Ingarö. Dina arbetsuppgifter blir servering och att sköta kassan. Du bör vara serviceinriktad och vi ser gärna att du har erfarenhet men det är ej ett krav. Vi söker även extrapersonal som kan arbeta på helgerna. Välkommen med din ansökan!
Företag: Restaurang Återvall
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga SERVERINGSPERSONAL jobb, SERVERINGSPERSONAL Värmdö, SERVERINGSPERSONAL Restaurang Återvall
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVERINGSPERSONAL

PIZZABAGARE
Restaurang Återvall på Ingarö behöver anställa en Pizzabagare . Vi vill gärna att du som söker arbetet som Pizzabagare har utbildning och även erfarenhet av arbete i en restaurang samt gärna mångårig erfarenhet av att tillverka Pizza. Välkommen med din ansökan!
Företag: Restaurang Återvall
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga PIZZABAGARE jobb, PIZZABAGARE Värmdö, PIZZABAGARE Restaurang Återvall
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PIZZABAGARE


Sök lediga jobb Lars Olof ��hlund

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se