Leg Sjukgymnast jobb - lediga jobb

Leg Sjukgymnast jobb Leg Sjukgymnast jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Leg Sjukgymnast. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Leg Sjukgymnast. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Leg Sjukgymnast Habiliteringscentrum Lycksele/Södra Lappland- Lycksele

 2. Leg Sjukgymnast- Leksand

 3. Vikariat, Leg sjukgymnast 75%- Sollentuna

 4. Leg Sjukgymnast- Österåker

 5. Leg sjukgymnast- Nybro

 6. Leg sjukgymnast- Nybro

 7. Leg sjukgymnast- Upplands Väsby

 8. Leg sjukgymnast- Jönköping

 9. Leg Sjukgymnast- Göteborg

 10. Leg sjukgymnast, vikariat 100 %- Eskilstuna

 11. Leg Sjukgymnast- Luleå

 12. Leg sjukgymnast- semester vikariat- Partille

 13. Leg sjukgymnast- Upplands Väsby

 14. LEG SJUKGYMNAST TILL GÖTEBORG- Göteborg

 15. Timanställning leg sjukgymnast- Simrishamn

 16. Leg sjukgymnast vik- Katrineholm

 17. Leg sjukgymnast- Katrineholm

 18. Leg sjukgymnast- Huddinge

 19. Leg sjukgymnast/ergonom- Stockholm

 20. Leg sjukgymnast- Eksjö

 21. LEG SJUKGYMNAST TILL MÄRSTA- Sigtuna

 22. Leg Sjukgymnast sökes/deltid- Göteborg

 23. Leg sjukgymnast- Uppsala

 24. Leg sjukgymnast, timvikarie- Järfälla

 25. Leg sjukgymnast vikariat 100%- Åstorp

 26. Leg sjukgymnast- Sigtuna

 27. Leg sjukgymnast- Eksjö

 28. Leg sjukgymnast med inriktning mot hemsjukvård- Åtvidaberg

 29. Leg Sjukgymnast Capio Psykiatri Sydöst, Nacka- Nacka

 30. Leg sjukgymnast- Stockholm

 31. Leg Sjukgymnast- Örkelljunga

 32. Två stycken leg sjukgymnaster- Stockholm

 33. Manpower Hälsopartner söker leg sjukgymnast till Ludvika- Ludvika

 34. Leg Sjukgymnast eller Naprapat- Danderyd

 35. Leg sjukgymnast till habiliteringen i Malmö stad- Malmö

 36. Leg sjukgymnast 2 st till Primärvårdsrehab Falun- Falun

 37. Leg sjukgymnast- Danderyd

 38. Leg Sjukgymnast- Partille

 39. Leg Sjukgymnast- Sollentuna

 40. Leg sjukgymnast- Eksjö


Mer beskrivning

Leg Sjukgymnast Habiliteringscentrum Lycksele/Södra Lappland
Habiliteringscentrum är en basenhet inom verksamhetsområde Medicin som består av barn och ungdomshabilitering, särskilt stöd och habilitering för vuxna samt hörselrehabilitering och synrehabilitering. Verksamheten ger rådgivning och annat personligt stöd enligt LSS samt habilitering och rehabilitering enligt HSL till barn, ungdomar och vuxna med bestående funktionsnedsättningar. Habiliteringscentrum är en länsverksamhet med ca 170 medarbetare och arbetsplatser i Vilhelmina, Lycksele, Skellefteå och Umeå. Verksamhetens uppgift är att bidra till god hälsa och bästa möjliga funktionsförmåga samt goda villkor för ett självständigt liv och ett aktivt deltagande i samhällslivet för de barn, ungdomar och vuxna vi möter. Arbetet är tvärprofessionellt och bedrivs i team/arbetslag. Habiliteringscentrum i Lycksele/södra Lappland söker nu en sjukgymnast. Tjänsten är en heltid med placering 75% Stöd och habilitering för vuxna och 25% på Barn och ungdomshabiliteringen. Placeringsort Lycksele. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en sjukgymnast som ska arbeta med barn, ungdomar och vuxna personer med stora och varaktiga funktionsnedsättningar. Vi arbetar i team och ger stöd och habilitering som ska bidra till goda levnadsvillkor och ökad delaktighet i samhällslivet för den enskilde. Som sjukgymnast arbetar du utifrån ett hälsoorienterat perspektiv och med konsultativa insatser utifrån de kartläggningar och bedömningar som du genomför. Arbetet sker i personens närmiljö. Du kommer att samverka med personens nätverk och i samarbete med Socialtjänst och Hälso- och sjukvård. Tillsammans med teamet och personens nätverk ska dina insatser bidra till att personen får en god livskvalitet. I arbetet som sjukgymnast på Barn och Ungdomshabiliteringen ingår även utprovning av hjälpmedel för förflyttning, ortoser m m. samt samarbete med specialistsjukvård. Behandling för barn och ungdomar kan ges enskilt eller i grupp på habiliteringen eller i barnets närmiljö. Sjukgymnasten bidrar med sin specifika kompetens till teamets arbete. Förutom den egna yrkesinsatsen ingår ansvar för ärendehantering och individuell planering. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som * Är legitimerad sjukgymnast, gärna med vidareutbildning. * Har god kunskap om stora och varaktiga funktionsnedsättningar. * Har kunskap om vilka konsekvenser stora och omfattande funktionshinder kan få i personers liv samt förmåga att förmedla detta till enskilda, familj och övriga nätverk. * Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom habilitering/rehabilitering. * Erfarenhet att arbeta med barn med funktionsnedsättningar och deras familjer. * Har körkort, eftersom arbetet innebär resor i tjänsten i hela Södra Lappland. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga samt personlig lämplighet.
Företag: Västerbottens läns landsting, Särskilt stöd och habilitering
Ort: Lycksele
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjukgymnast Habiliteringscentrum Lycksele/Södra Lappland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjukgymnast Habiliteringscentrum Lycksele/Södra Lappland

Leg Sjukgymnast
Sektorn för vård och omsorg består av tre verksamhetsområden, där uppdraget är att ge bistånd i form av hemtjänst, LSS, boendestöd, särskilt boende och daglig verksamhet. Sektorn har 450 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Sedvanliga arbetsuppgifter som sjukgymnast inom äldreomsorg och hemsjukvård. Som sjukgymnast ansvarar du för bedömningar, åtgärder/behandlingar, hjälpmedelsförskrivning och uppföljningar av specifika rehabiliteringsinsatser samt delegering och handledning av vårdpersonal. Du kommer att arbeta i team med arbetsterapeut, sjuksköterska. undersköterska och enhetschef. . Leg. Sjukgymnast Du har ansvaret för bedömning, planering och uppföljning av specifika rehabiliteringsinsatser samt instuktion och handledning när det gäller allmän rehabilitering. Du tar initiativ till utveckling samt möter nya förutsättningar med ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du samarbetar med de övriga i teamet. Du har datavana och erfarenhet av att dokumentera. Körkort B är ett krav
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjukgymnast

Vikariat, Leg sjukgymnast 75%
Habiliteringscenter Sollentuna för barn Habiliteringscenter Sollentuna för barn arbetar med barn 0-16 år med funktionsnedsättning och deras familjer. Vårt upptagningsområde är kommunerna Järfälla, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Upplands Bro och Upplands Väsby. Vi arbetar i sex tvärprofessionella team, uppdelade mot de geografiska områdena. Du får chansen att pröva ett intressant och brett arbetsområde, som ger goda möjligheter till yrkesmässig utveckling. Du kommer att samarbeta med arbetsterapeut, kurator, logoped, psykolog och specialpedagog. Arbetsuppgifter: Bedömning och behandling av barn 0-16 år med rörelsehinder och/eller utvecklingsstörning, utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt motorisk utredning. Konsultation till föräldrar och personal kring barnet är en viktig del av arbetet. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i tvärprofessionellt team. Du får möjlighet till yrkesmässig utveckling samt teamhandledning. Kvalifikationer: Leg sjukgymnast. Erfarenhet av habiliteringsarbete är en merit och stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Personliga egenskaper: Övrig information: Vi erbjuder flextid, friskvård inom tjänsten, bidrag till egen friskvårdssatsning och fri sjukvård. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat, Leg sjukgymnast 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat, Leg sjukgymnast 75%

Leg Sjukgymnast
Kort beskrivning av företaget: Vi är en privat sjukgymnastmottagning i Åkersberga med 10 sjukgymnaster, Alla anslutna till landstinget med vårdavtal eller etablering. Vi har bemannad reception 7 dagar i veckan, välutrustat gym. Hög utrustningsnivå med ultraljudsdiagnostik, stötvåg, laser och en hög ambitionsnivå för kompetens, bemötande och behandlingsresultat. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en vikarierande sjukgymnast på 25% fram till årsskiftet, ev längre. Du bör vara beredd på oregelbundna arbetstider, delvis kväll. Beskrivning av kvalifikationer: Vi ser gärna att du har erfarenhet och utbildning inom behandling av rörelseorganens funktionsstörningar. MDT utbildning ett önskemål. Gärna goda kunskaper inom rehabträning.
Företag: Stockholm Norr Sjukgymnastik AB
Ort: Österåker
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjukgymnast

Leg sjukgymnast
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen. ARBETSUPPGIFTER I kommunal rehabilitering arbetar vi med stöd till aktivitet och träning i hemmiljö i ordinärt och särskilt boende, allt utifrån den enskildes förutsättningar och behov. Som sjukgymnast arbetar du huvudsakligen med undersökning och bedömning av fysisk funktion, utformning, instruktion och uppföljning av träningsprogram till patient, samt handledning till närstående och omsorgspersonal, inte minst när det gäller förflyttningsproblematik. Utprovning av hjälpmedel, framför allt för gång och förflyttning ingår. Du arbetar i team med arbetsterapeut, rehabassistent, omsorgspersonal, sjuksköterska, enhetschef och biståndshandläggare. Utbildning av omsorgspersonal i förflyttningsteknik ingår också i Rehabenhetens arbetsuppgifter. Vår arbetsplats kännetecknas av flexibilitet. Vi jobbar mycket över gränserna och försöker alltid ha den enskilde i fokus. Om det känns som något som passar dig är du välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Legitimerad sjukgymnast. Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande. Vi betonar teamarbete med andra yrkesgrupper där du är en naturlig ledare i ett rehabiliternade förhållningssätt. Arbetet förutsätter god samarbetsförmåga, ödmjukhet, samt förmåga att planera och arbeta självständigt. Krav på körkort B
Företag: Nybro kommun, Omsorgskontoret
Ort: Nybro
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast

Leg sjukgymnast
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen. ARBETSUPPGIFTER I kommunal rehabilitering arbetar vi med stöd till aktivitet och träning i hemmiljö i ordinärt och särskilt boende, allt utifrån den enskildes förutsättningar och behov. Som sjukgymnast arbetar du huvudsakligen med undersökning och bedömning av fysisk funktion, utformning, instruktion och uppföljning av träningsprogram till patient, samt handledning till närstående och omsorgspersonal, inte minst när det gäller förflyttningsproblematik. Utprovning av hjälpmedel, framför allt för gång och förflyttning ingår. Du arbetar i team med arbetsterapeut, rehabassistent, omsorgspersonal, sjuksköterska, enhetschef och biståndshandläggare. Utbildning av omsorgspersonal i förflyttningsteknik ingår också i Rehabenhetens arbetsuppgifter. Vår arbetsplats kännetecknas av flexibilitet. Vi jobbar mycket över gränserna och försöker alltid ha den enskilde i fokus. Om det känns som något som passar dig är du välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Legitimerad sjukgymnast. Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande. Vi betonar teamarbete med andra yrkesgrupper där du är en naturlig ledare i ett rehabiliterande förhållningssätt. Arbetet förutsätter god samarbetsförmåga, ödmjukhet, samt förmåga att planera och arbeta självständigt. Krav på körkort B
Företag: Nybro kommun, Omsorgskontoret
Ort: Nybro
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast

Leg sjukgymnast
Vi söker en sjukgymnast! Vår mottagning ligger i Infra City i Upplands Väsby. Vi bedriver primärvårdsrehabilitering på uppdrag av Stockholms Läns Landsting. Kvalifikationer: Leg sjukgymnast med minst 2 års erfarenhet av yrket. Erfarenhet av primärvård och/eller lymfödemterapi. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta med olika diagnosgrupper, såväl på mottagning som i hemmet. B-körkort (vi utför hemrehabilitering). Vi jobbar i team så du bör ha intresse av att samarbeta både internt och externt.
Företag: REHAB AKTIVT LIV LAGERHOLM & LÖNNBERG AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast

Leg sjukgymnast
Bankeryds vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv Omfattning Heltid. Tillsvidareanställlning med tillträde efter överenskommelse. Dina arbetsuppgifter Som sjukgymnast på Bankeryds vårdcentral får du ett roligt och stimulerande arbete! Din roll blir framför allt att undersöka, bedöma och behandla polikliniska patienter. Sjukgymnasterna fungerar som primär instans för problem från rörelse- och stödjeorganen. Arbetet är mycket självständigt, samtidigt som det inkluderar samarbete med övriga professioner på vårdcentralen. Din kompetens Du är leg sjukgymnast, gärna med klinisk erfarenhet från primärvård. Genomgångna kurser i OMT/OMI/McKenzie, akupunktur och arbete med artrosskola är meriterande. Du har god initiativförmåga och kan arbeta självständigt och samarbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och flexibilitet. Frågor och ansökan Ytterligare upplysningar lämnas av bitr verksamhetschef Gunilla Magnusson 036-32 38 05 och sjukgymnast Christina Holmer 036-32 38 31. Facklig företrädare för SACO är Inger Junvik tel 036-32 38 34. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningdag 2013-09-15.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast

Leg Sjukgymnast
Stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg erbjuder kommunal service till cirka 46 000 invånare i områdena Bergsjön, Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby. Stadsdelsförvaltningen ansvarar bland annat för kommunal hälso- och sjukvård, förskola, skola, kultur, fritid, omsorg för individer och familjer samt omsorg för äldre och personer med funktionsnedsättning. Vårt främsta mål är att skapa förutsättningar för var och en att känna samhällsgemenskap. Områdena i Östra Göteborg ligger nära Göteborgs centrum, men har samtidigt unika naturlandskap och en varierande bebyggelse. Utveckling och förnyelse sker på många platser. Infrastruktur, bostäder samt kommersiell och kommunal service byggs ut för framtiden. Förvaltningen har cirka 2 500 medarbetare som arbetar för att Östra Göteborg ska vara ett attraktivt område att växa upp, bo, arbeta och åldras i. Vill du vara med och bidra till detta? ARBETSUPPGIFTER Leg Sjukgymnast till rehabenheten Hälso och sjukvård. Vårt uppdrag innefattar arbete med våra äldre i ordinärt boende, korttidsboende och särskilt boende samt att arbeta med personer inom LSS. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt och värdegrund, med patientens delaktighet och inflytande. Vårt arbete utförs i tvärprofessionella team i ett avgränsat geografiskt område. Du skall som legitimerad sjukgymnast undersöka och bedöma rehabiliteringsbehov och följa fysioterapiprocessen utifrån den specifika rehabiliteringen och samordna patientens samlade behov av sjukgymnastik inom kommunal hälso och sjukvård. Handleda och undervisa omsorgspersonal och delta i utvecklingsarbete. KVALIFIKATIONER Du är Leg sjukgymnast och har ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och har ett gott bemötande. Du har lätt för att samverka men tar också eget ansvar med självständiga beslut. Du har datorvana, körkort krävs i detta arbete.
Företag: Göteborgs stad, SDF Östra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjukgymnast

Leg sjukgymnast, vikariat 100 %
till Habiliteringsverksamheten i Eskilstuna Habilitering & Hjälpmedel är en egen förvaltning inom Landstinget Sörmland. I förvaltningen ingår Habiliteringsverksamhet för barn, ungdomar och vuxna, Hjälpmedelsverksamhet och Dammsdal som är en rikstäckande skola med boende för ungdomar. Vikariat tom 2013-02-28. Habiliteringsverksamheten i Sörmland vänder sig till barn, unga och vuxna med varaktiga funktionsnedsättningar. Vi arbetar för att skapa förutsättningar för självständighet och ett aktivt liv för personer med funktionsnedsättningar genom utvecklande, stödjande och kompenserade insatser. Våra tvärprofessionella team finns i Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping. Habiliteringsverksamheten tillhör förvaltningen Habilitering & Hjälpmedel. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att ge habiliterande insatser till personer med varaktiga funktionsnedsättningar såsom rörelsehinder, flerfunktionshinder, utvecklingsstörning eller autismspektrumstörning. Du kommer att ingå i ett team som vänder sig till barn och ungdomar med rörelse- och flerfunktionshinder. Arbetet sker i tvärprofessionella team bestående av arbetsterapeut, assistent, kurator, logoped, läkarsekreterare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska samt specialpedagog. Arbetet sker i samverkan med personal inom kommun och andra landstingsverksamheter. Dina arbetsuppgifter som sjukgymnast består av motorisk bedömning, behandling individuellt och i grupp. Förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Din kompetens Leg sjukgymnast. Erfarenhet av arbete inom området är önskvärt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Förmåga att arbeta i grupp som förmåga till självständigt arbete krävs. Ridvana är önskvärt. Körkort är en förutsättning. Frågor och ansökan Enhetschef Lars Källbom, tfn 016-10 34 49. Yrkessamordnare Anna Kennhed, tfn 016-10 50 73. Facklig företrädare Åsa Ekengren, tfn 016-10 33 92. Välkommen med Din ansökan, märkt med ref. HH-HOH13-136 senast den 15 september 2013 under adress Landstinget Sörmland Habilitering & Hjälpmedel 611 85 NYKÖPING Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Landstinget Sörmland
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast, vikariat 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast, vikariat 100 %

Leg Sjukgymnast
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Socialförvaltningen har kunden i centrum och utgår ifrån Socialnämndens vision ”Meningsfullt liv i Luleå”. Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål. Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Individ och familj, Hälso- sjukvård och rehabilitering, Stöd och omsorg, Vård och omsorgsboende samt Ordinärt boende. Verksamhet Hälso- sjukvård och rehabilitering söker Legitimerade Sjukgymnaster till Rehabenheten. ARBETSUPPGIFTER Vårt uppdrag är att ansvara för habilitering och rehabilitering samt hjälpmedelshantering inom den kommunaliserade hemsjukvården, kommunens särskilda boende, korttidsvård samt hemsjukvård. Som legitimerad sjukgymnast bedömer du fysisk funktionsförmåga. Utifrån evidensbaserad kunskap arbetar du med rehabilitering och behandling utifrån din profession, uppföljning samt handledning av vårdpersonal och sjukgymnaststudenter. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjukgymnast. Meriterande är erfarenhet av att arbeta med personer med olika funktionsnedsättningar som sjukgymnast. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet, samarbetsförmåga samt att du klarar av att arbeta självständigt i din profession. Du har god förmåga till samverkan med olika yrkeskategorier och övriga för uppdraget viktiga samverkansaktörer. Din förmåga till kommunikation i såväl tal som skrift är god. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. B-körkort är ett krav.
Företag: Luleå kommun, Socialförvaltningen
Ort: Luleå
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjukgymnast

Leg sjukgymnast- semester vikariat
Ljungkullens vårdboende är korttidsboende med inriktning mot Funktionsnedsättning och förvärvad hjärnskada i vuxen ålder. Vi har 20 platser för de boende mellan 40-65 år och 10 platser för de boende över 65år. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för bedömning, träning och uppföljning inom området funktionsnedsättning och förvärvad hjärnskada i vuxen ålder . Likaså ingår att handleda, utbilda, instruera och delegera till personal i rehabiliteringsfrågor, hjälpmedel och förflyttningar. KVALIFIKATIONER Leg sjukgymnast Vi söker en positiv, självständig och kreativ sjukgymnast. God samarbetsförmåga och flexibilitet samt personlig lämplighet är viktiga egenskaper.
Företag: LJUNGKULLENS VÅRDBOENDE
Ort: Partille
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast- semester vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast- semester vikariat

Leg sjukgymnast
Stockholm Spine Center är Sveriges största specialistklinik för rygg- och nackproblem. Vi arbetar utifrån ett biopsykosocialt förhållningssätt och strävar mot att vara den kompletta ryggkliniken. Vi har lokaler på Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby samt i Garnisonen på Karlavägen i Stockholm Beskrivning av arbetsuppgifter: Under 2014 skall vi utöka vår verksamhet och behöver flera nya sjukgymnaster.Vi söker därför erfarna sjukgymnaster som skall bedöma och behandla våra försäkringspatienter,primärbedöma SLL-patienter som kommer på remiss med kirurgisk frågeställning samt arbeta med postoperativ rehabilitering. Vi behöver även en sjukgymnast som skall ersätta en föräldraledighet på vår ryggkirurgavdelning VT 2014,och som därefter fortsätter att arbeta med pre- och postoperativ träning i kombination med avdelningsarbetet. Beskrivning av kvalifikationer: Kvalifikationer: Du bör ha många års erfarenhet som sjukgymnast och av att arbetamed rygg- och nackpatienter samt god förmåga att bemöta och hantera människor med akut och långvarig smärta. Specialistkompetens är meriterande men inte ett krav. Du skall ha vidareutbildning inom rörelse- och stödjeorganen, smärta och träning. Maila din ansökan till: margareta.hammar@spinecenter.se Tillträdesdatum och tjänstegrad: Till vår kirurgavd på Löwenstr sjh behövs du from 7 januari 2014, övriga tjänster from 1 februari eller enligt överrenskommelse. Du kan arbeta heltid eller deltid. Vi tillämpar provanställning
Företag: Stockholm Spine Center AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast

LEG SJUKGYMNAST TILL GÖTEBORG
Den mänskliga faktorn är skillnaden mellan framgång och misslyckande. Vi på Previa vet hur du kan få den att arbeta för dig. Effektivisera din organisation, utveckla ditt ledarskap, engagera dina medarbetare och skapa en positiv ar-betsmiljö. Previa har 1000 anställda på 70 orter i hela landet och anlitas av 9 000 arbetsgivare med 950 000 anställda. Previa ägs av Tryghedsgruppen i Danmark och omsatte 865 miljoner kronor under 2012. Läs mer på www.previa.se. Previa i Göteborg söker nu Leg Sjukgymnast/Ergonom! Vi söker en konsult i företagshälsa som har ett intresse för människan i arbete. Vi är ett kunskapsföretag med ambitionen att skapa största möjliga värde för våra kunder. Du som vill arbeta med oss ska ha ett intresse av att arbeta kundorienterat, vara affärsmässig, ha egen drivkraft och tycka om att arbeta i team. Arbetsområde Som ergonom och sjukgymnast hos oss fungerar du som kundföretagets konsult i arbetsrelaterad ohälsa såväl som i förebyggande och hälsofrämjande insatser på individ-, grupp- och organisationsnivå. På individnivå omfattar arbetsområdena bedömning/behandling (ex rörelseapparaten, stress, arbetsförmågeutredning) samt belastningsergonomisk kartläggning. På grupp- och organisationsnivå innebär arbetet bl a belastningsergonomisk kartläggning och intervention, arbetsmiljöutbildning och hälsofrämjande arbete. Arbetet innebär samarbete med chefer och medarbetare på alla våra företag. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och deras hälsa och arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder. Du är målmedveten, initiativrik, nyfiken samt affärsinriktad med lösningsfokus. Du är öppen och ser möjligheter. Vår framgång och kvalité mäts i hur nöjda våra kunder är. Kompetensprofil Vi söker en ergonom/leg sjukgymnast, gärna med erfarenhet från företagshälsa. Pedagogisk skicklighet värderas positivt. Övrigt Tjänstgöringsgrad 100 %. Tjänsten är förenad med resor vilket innebär att du måste ha körkort och tillgång till egen bil. Vi erbjuder dig - Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher - Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper - Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa - Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor Är du intresserad? Kontakta operativ chef Katarina Obstfelder tfn 031-335 68 18 eller operativ chef Rebecca Bleckert tfn 031-61 57 18. Facklig kontaktperson för LSR är Hans Jonsson, tfn 060-19 48 59. Välkommen med din ansökan via vår hemsida, www.previa.se, senast 2013-09-26.
Företag: AB Previa, Göteborg centrum
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga LEG SJUKGYMNAST TILL GÖTEBORG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEG SJUKGYMNAST TILL GÖTEBORG

Timanställning leg sjukgymnast
Vi söker en leg sjukgymnast för timanställning. Arbetsuppgifterna består av utredning, aktivitet/funktionsbedömning, tidig mobilisering, samverkan enligt SVPL samt journaldokumentation i Melior. Kvalifikationer:Leg. Sjukgymnast. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Företag: Capio Simrishamns Sjukhus
Ort: Simrishamn
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Timanställning leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timanställning leg sjukgymnast

Leg sjukgymnast vik
Habiliteringsverksamheten, Katrineholm Vikariatet är på 75% med ev möjlighet till högre tjänstgöringsgrad. Habiliteringsverksamheten i Sörmland vänder sig till barn, unga och vuxna med varaktiga funktionsnedsättningar. Vi skapar förutsättningar för självständighet och ett aktivt liv genom utvecklande, stödjande och kompenserande insatser. Våra tvärprofessionella team finns i Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping. Habiliteringsverksamheten tillhör förvaltningen Habilitering & Hjälpmedel. Arbetet innebär att ge habiliterande insatser till vuxna/unga vuxna med varaktiga funktionsnedsättningar såsom rörelsehinder, flerfunktionshinder, utvecklingsstörning eller autismspektrumstörning. Arbetet sker i tvärprofessionella team bestående av arbetsterapeut, assistent, kurator, logoped, läkarsekreterare, psykolog, sjukgymnast samt specialpedagog. Arbetet sker ofta i samverkan med personal inom kommun och andra landstingsverksamheter. Dina arbetsuppgifter Arbetet består av att ge råd och stöd gällande motorik och behandlande insatser individuellt och i grupp. Många av insatserna sker genom brukarens nätverk. Arbetet kommer även innebära samverkan med sjukgymnaster och arbetsterapeuter inom primärvården, både i kommun och landsting. Din kompetens Legitimerad sjukgymnast. Kunskap och erfarenhet av arbete med målgruppen är meriterande. Tjänsten kräver förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Körkort krävs. Frågor och ansökan Verksamhetschef Eva-Charlotte Bernthson, tfn 0155-24 58 04, enhetschef Helena Huhta, tfn 0150-747 17, yrkessamordnare för sjukgymnaster Anna Kennhed, tfn 016-10 50 73. för SACO Malin Johansson, tfn 016-10 50 74. Välkommen med din ansökan, märkt med ref nr HH-HOH13-151 senast den 28 oktober 2013 under adress: Landstinget Sörmland Habilitering & Hjälpmedel 611 85 NYKÖPING Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Landstinget Sörmland
Ort: Katrineholm
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast vik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast vik

Leg sjukgymnast
Habiliteringsverksamheten, Katrineholm Förvaltningen Habilitering & Hjälpmedel söker legitimerad sjukgymnast för arbete med ungdomar/barn med varaktiga funktionsnedsättningar. Anställningen är en tillsvidare tjänst om erforderliga beslut fattas. Habiliteringsverksamheten i Sörmland vänder sig till barn, unga och vuxna med varaktiga funktionsnedsättningar. Vi skapar förutsättningar för självständighet och ett aktivt liv genom utvecklande, stödjande och kompenserande insatser. Våra tvärprofessionella team finns i Eskilstuna, Katrineholm och Nyköping. Habiliteringsverksamheten tillhör förvaltningen Habilitering & Hjälpmedel. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med habiliterande insatser till ungdomar/barn, med varaktiga funktionsnedsättningar. Arbetet består av motoriska bedömningar och behandlingar, hjälpmedelsförskrivning och rådgivning till brukarens nätverk samt gruppverksamhet. Behandlande insatser ges individuellt och i grupp. I tjänsten kommer ingå arbete med behandlingsridning. Insatserna ges i team där du kommer att samarbeta med flera olika professioner. Du har erfarna kollegor inom verksamheten. Din kompetens Legitimerad sjukgymnast. Kunskap och erfarenhet av arbete med målgruppen är meriterande. Tjänsten kräver förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Körkort krävs. Frågor och ansökan Verksamhetschef Eva-Charlotte Bernthson, tfn 0155-24 58 04, enhetschef Helena Huhta, tfn 0150-747 17, yrkessamordnare för sjukgymnaster Anna Kennhed, tfn 016-10 50 73. För SACO Malin Johansson, tfn 016-10 50 74. Välkommen med Din ansökan, märkt med ref nr HH-HOH13-150, senast 28 oktober 2013 under adress: Landstinget Sörmland Habilitering & Hjälpmedel 611 85 NYKÖPING Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Landstinget Sörmland
Ort: Katrineholm
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast

Leg sjukgymnast
Habiliteringscenter Tullinge Habilitering & Hälsa tillhör Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) och har som uppgift att ge råd, stöd och behandling till personer med livslång funktionsnedsättning och verka för att kunskapen om funktionshinder ökar i samhället. Vi ger även stöd och konsultation till anhöriga, närstående, gode män och andra professionella i brukarens nätverk. Habiliteringscenter i Tullinge ger insatser till ungdomar och vuxna från 16 år med utvecklingsstörning, autismspektrumtillstånd, rörelsehinder och andra omfattande funktionsnedsättningar. Vårt upptagningsområde är Huddinge och Botkyrka kommun. Vid centret arbetar ett 20-tal behandlare. Arbetet sker ofta i team som består av arbetsterapeut, kurator, logoped, psykolog och sjukgymnast. Vi finns i Tullinge centrum, nära pendeltågsstationen och det är en arbetsplats med många kompetenta och trevliga kollegor! Arbetsuppgifter: Bedömning och behandling av ungdomar och vuxna med funktionshinder och/eller utvecklingsstörning/autismspektrumtillstånd. Utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Information och konsultation till brukarens nätverk är en viktig del av arbetet. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i tvärprofessionellt team. Du får möjlighet till yrkesmässig utveckling och har tillgång till regelbunden handledning. Kvalifikationer: Leg sjukgymnast. Erfarenhet av habiliteringsarbete är en merit och stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Personliga egenskaper: Arbetet präglas av variation och rörlighet varför det förutsätter vilja och förmåga att arbeta i team. Arbetet är förlagt till olika miljöer och kräver flexibilitet. Övrig information: Vi erbjuder flextid, friskvård inom tjänsten, bidrag till egen friskvårdssatsning och fri sjukvård. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Huddinge
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast

Leg sjukgymnast/ergonom
Avonova Hälsa Stockholm söker leg sjukgymnast/ergonom till vår enhet Sergels Torg Avonova är ett modernt och nytänkande kunskapsföretag inom företagshälsovård. Tillsammans med våra kunder inom såväl privata företag som offentliga verksamheter, vill vi vara med och stärka och utveckla våra kunders medarbetare och organisationer för långsiktig framgång och lönsamhet. Avonova bildades 1993 och har verksamheter i hela landet. Besök gärna vår hemsida: www.avonova.se En av våra viktigaste målsättningar i vårt arbete är helhetssyn och ett konsultativt arbetssätt inom våra fyra kärnområden Hälsa & Rehabilitering Arbetsmiljöutveckling Organisationsutveckling och Karriärutveckling Hälsoutveckling Vi söker en leg sjukgymnast/ergonom med intresse för och gärna erfarenhet av att arbeta med företagshälsa och att utveckla ett hälsosamt arbetsliv. Arbetet utgår från ett nära samarbete med chefer och medarbetare på våra kundföretag där du ofta är koordinator eller kundansvarig för uppdragen. Du kommer att ingå i ett stabilt team med flera kollegor. Det som kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap är innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat. Vi arbetar gentemot olika kundföretag i varierande branscher. Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp. God administrativ förmåga, IT kunskap och erfarenhet av Office-paketet är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Som leg sjukgymnast och ergonom fungerar Du som kundföretagens konsult i arbetsrelaterad ohälsa och i hälsofrämjande insatser på individ-, grupp- och organisationsnivå. Du kommer bl. a. att arbeta med belastningsergonomiska kartläggningar, arbetsförmågebedömningar (TIPPA), utbildningar, behandlingar (gärna McKenzie metoden) och olika hälsofrämjande insatser. Du som söker är legitimerad sjukgymnast/ergonom med några års yrkeserfarenhet och som vill arbeta och utvecklas med oss på Avonova. Erfarenhet från företagshälsovård är meriterande. Tjänstgöringsgrad och tillträdesdag enligt överenskommelse. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa Affärsenhetschef Sergel: Johanna Crafoord 08-120 124 67 eller Ergonom: Monika Nordlander 08- 120 125 17 Välkommen att skicka din ansökan senast 5 november via mail till britt.wilhelmsson@avonova.se. Vi kommer att svara på ansökningarna löpande. Rekryteringen kan påbörjas innan sista ansökningsdagen.
Företag: AVONOVA SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast/ergonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast/ergonom

Leg sjukgymnast
Rehabiliteringsenheten, Höglandssjukhuset i Eksjö Vill du ha ett självständigt arbete med utvecklingspotential? En av våra medarbetare ska vara föräldraledig och vi söker därför dig som är intresserad av att jobba på ett mindre akutsjukhus med goda utvecklingsmöjligheter. På rehabiliteringsenheten arbetar förutom sjukgymnaster även arbetsterapeuter, rehab assistenter och vårdadministratörer. Omfattning Vikariat på heltid t o m 2014-12-31. Dina arbetsuppgifter Som sjukgymnast ansvarar du delvis för avdelningsarbetet på ortopediska vårdenheten där du får träffa patienter med akuta ortopediska skador samt elektiva ortopedpatienter som t ex höft- och knäprotesopererade. Det polikliniska arbetet består t ex av ortopediska bedömningar, preoperativ information samt specialiserad postoperativ rehabilitering. Handledning av sjukgymnaststudenter ingår i tjänsten. Din kompetens Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast. Erfarenhet inom ortopedi är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga och flexibilitet. På rehabiliteringsenheten främjar vi individuell kompetensutveckling, även hos vikarier. Frågor och ansökan Välkommen att kontakta verksamhetschef Anna Sandström, tfn 0381-335681 för mer information. Facklig företrädare är Cornelia Österberg, tfn 0381-335787. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-10-23.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast

LEG SJUKGYMNAST TILL MÄRSTA
Den mänskliga faktorn är skillnaden mellan framgång och misslyckande. Vi på Previa vet hur du kan få den att arbeta för dig. Effektivisera din organisation, utveckla ditt ledarskap, engagera dina medarbetare och skapa en positiv ar-betsmiljö. Previa har 1000 anställda på 70 orter i hela landet och anlitas av 9 000 arbetsgivare med 950 000 anställda. Previa ägs av Tryghedsgruppen i Danmark och omsatte 865 miljoner kronor under 2012. Läs mer på www.previa.se. Previa i Märsta söker nu Leg Sjukgymnast/Ergonom! Vi söker en konsult i företagshälsa som har ett intresse för människan i arbete. Vi är ett kunskapsföretag med ambitionen att skapa största möjliga värde för våra kunder. Du som vill arbeta med oss ska ha ett intresse av att arbeta kundorienterat, vara affärsmässig, ha egen drivkraft och tycka om att arbeta i team. Arbetsområde Som ergonom och sjukgymnast hos oss fungerar du som kundföretagets konsult i arbetsrelaterad ohälsa såväl som i förebyggande och hälsofrämjande insatser på individ-, grupp- och organisationsnivå. På individnivå omfattar arbetsområdena bedömning/behandling (ex rörelseapparaten, stress, arbetsförmågeutredning) samt belastningsergonomisk kartläggning. På grupp- och organisationsnivå innebär arbetet bl a belastningsergonomisk kartläggning och intervention, arbetsmiljöutbildning och hälsofrämjande arbete. Arbetet innebär samarbete med chefer och medarbetare på alla våra företag. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och deras hälsa och arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder. Du är målmedveten, initiativrik, nyfiken samt affärsinriktad med lösningsfokus. Du är öppen och ser möjligheter. Vår framgång och kvalité mäts i hur nöjda våra kunder är. Kompetensprofil Vi söker en ergonom/leg sjukgymnast, gärna med erfarenhet från företagshälsa. Pedagogisk skicklighet värderas positivt. Övrigt Tjänstgöringsgrad deltid till heltid. Tjänsten är förenad med resor vilket innebär att du måste ha körkort och tillgång till egen bil. Vi erbjuder dig - Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher - Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper - Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa - Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor Är du intresserad? Kontakta operativ chef Annika Vogel, tfn 018-16 90 43. Facklig kontaktperson för LSR är Hans Jonsson, tfn 060-19 48 59. Välkommen med din ansökan via vår hemsida, www.previa.se, senast 2013-10-25.
Företag: AB Previa, Märsta
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga LEG SJUKGYMNAST TILL MÄRSTA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEG SJUKGYMNAST TILL MÄRSTA

Leg Sjukgymnast sökes/deltid
Västerledens Vårdcentral har funnits i sedan år 2002 och bedriver av Västra Götaland en godkänd Vårdcentral. Vi har nu flyttat in i nya lokaler på Frölunda Torg. Läs mer om oss på www.vasterleden.se. Vi söker nu en leg Sjukgymnast med minst 3 års arbetslivserfarenhet till vår Vårdcentral. Vi kan erbjuda en ny fräsch mottagning med varierat patientunderlag, 9 läkare, varav en läkare är specialist i medicinsk rehabilitering, 8 SSK en psykolog, en hälsovetare och 2 ADM som kollegor. I huset hyr även en naprapat in sig med sin verksamhet. Vi arbetar aktivt med förebyggande hälsovård. Deltid: 50-80% Provanställning 6 månader. Välkommen med din ansökan på anneli@vasterleden.se
Företag: VÄSTERLEDENS VÅRDCENTRAL AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjukgymnast sökes/deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjukgymnast sökes/deltid

Leg sjukgymnast
Hagundagården och Dalbyhemmet Två av de äldreboenden som drivs av Vård & bildning, Hagundagården och Dalbyhemmet, söker en sjukgymnast. Tjänsten är på 100 % och man tjänstgör 50 % på vardera boendet. Hagundagården ligger i Vänge och har 42 boende med demenssjukdom eller stort omvårdnadsbehov. Dalbyhemmet ligger vid Dalbyviken och har 40 boende med demenssjukdom eller psykiatrisk funktionsnedsättning. Arbetsuppgifter Sjukgymnasten har till uppgift att tillsammans med arbetsterapeuten bistå kunden till att kunna bibehålla sina funktioner och få en meningsfull dag. I detta ingår att göra en helhetsbedömning av behov där förflyttningsmöjligheter, fallprevention och hjälpmedelsbehov är exempel på delar. Träning, individuellt eller i grupp, handledning av personal och teamarbete är andra viktiga delar i arbetet. Dokumentation sker i verksamhetssystemet Siebel. Kvalifikationer Leg sjukgymnast med erfarenhet av äldreomsorg och självständigt arbete. Lyhördhet och flexibilitet i arbetssätt är nödvändigt då kundens dagsform kan variera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som god kommunikations- och samarbetsförmåga. Anställning kan ske först efter uppvisande av utdrag ur belastningsregistret. Upplysningar Verksamhetschef Margareta Sundén 018-727 63 88 Facklig företrädare: LSR, Ellen Pernler 018-727 69 56 Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 68 17 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast

Leg sjukgymnast, timvikarie
Geriatrisk avdelning Jakobsbergsgeriatriken/ASiH Nordväst bedriver allmän akutgeriatrisk vård och rehabilitering, avancerad sjukvård i hemmet, palliativ slutenvårdsavdelning samt en minnesmottagning. Verksamhet är till största del belägen på Jakobsbergs sjukhus. Kliniken utvecklar en lärande och pedagogisk vårdmiljö i nära samarbete med forsknings- och utvecklingsenheten FOU nu. Jakobsbergsgeriatriken har tre slutenvårdsavdelningar, totalt 80 vårdplatser. En av avdelningarna har inriktining mot stroke. Du arbetar i team på avdelningen tillsammans med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinsk personal. Teamet arbetar utifrån ett aktiverande arbetssätt. Din placering är på någon av våra slutenvårdsavdelningar på Jakobsbergs Sjukhus och du tillhör den paramedicinska enheten som består av 7 arbetsterapeuter, 8 sjukgymnaster, ett arbetsterapibiträde, en logoped, en dietist och en kurator. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för sjukgymnast såsom bedömning och träning/behandling efter diagnos, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, hembesök samt deltagande i vårdplaneringar. Kvalifikationer: Leg sjukgymnast. Erfarenhet inom äldrevård eller akutgeriatrik och teamarbete är meriterande. Erfarenhet av dokumentationssystem TakeCare är mycket önskvärt. Personliga egenskaper: Du har ett positivt och kreativt förhållningssätt. Du kan samarbeta och har en god kommunikativ förmåga. Du är nyfiken och intresserad av den äldre sjuka personen. Det är viktigt att du är flexibel och klarar att prioritera. Övrig information: Intervjuer sker fortlöpande. Nära kommunala kommunikationer samt personalparkering. I denna rekrytering vill vi inte bli kontaktade av rekryterings-och bemanningsföretag. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Järfälla
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast, timvikarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast, timvikarie

Leg sjukgymnast vikariat 100%
Åstorp - Söderåsstaden där människor och företag möts och växer. Åstorps kommun ligger i nordvästra Skåne vid foten av den vackra Söderåsen med närhet till hav, natur, kultur och fritid. Dessutom har vi goda väg- och järnvägsförbindelser i nordvästra Skåne samt med Hässleholm, Kristianstad, Malmö och Lund. Åstorp är en expanderande och attraktiv kommun med stor inflyttning av bland annat barnfamiljer. Vi söker medarbetare som vill vara med och arbeta för att Åstorp ska fortsätta att vara en attraktiv kommun för alla att bo och leva i. Under de senaste åren har vi i hela kommunen arbetat mycket med kommunens organisationskultur, vilket utmynnat i ett värdegrundsdokument som ska genomsyra alla verksamheter. Huvudrubrikerna för både ledare och medarbetare är ”Tydlighet”, ”Mod”, ”Lyhördhet”, ”Engagemang” och ”Kvalitet”. I Åstorps kommun har vi en tobaksfri arbetsmiljö! ARBETSUPPGIFTER Vi söker en sjukgymnast med erfarenhet av kommunal Hemsjukvård samt kunskaper i dokumentationssystemet ProCapita. Sedvanliga arbetsuppgifter som träning, hjälpmedelsutprovning, handledning/utbildning av personal mm Vi arbetar även med Hemtagningsteam i Åstorps Kommun, vilket kan vara en del av arbetsuppgifterna. Vi använder Beslutsstöd och prioriteringsordning vid framförallt hjälpmedelsutprovning. Senior Alert, Palliativ registret och BPSD är kvalitetsregister som kommunen arbetar med. KVALIFIKATIONER Leg sjukgymnast Körkort är ett krav
Företag: Åstorps kommun, Socialförvaltningen
Ort: Åstorp
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast vikariat 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast vikariat 100%

Leg sjukgymnast
Mälargården Rehab Center i Sigtuna rehabiliterar inom områdena neurologi, onkologi, lymfödem och astma/KOL. Huvuddelen av våra patienter rehabiliteras i internatform, under cirka 19 dygn. Mälargården har ett välutrustat gym, gymnastiksal samt varmvattenbassäng. Vi söker en sjukgymnast som kan arbeta heltid snarast till och med 20 december. Vi önskar att du har erfarenhet av att arbeta med patienter inom någon av ovanstående diagnoser.
Företag: Stiftelsen Mälargården Rehab Center
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast

Leg sjukgymnast
Rehabiliteringsenheten, Höglandssjukhuset i Eksjö Vill du ha ett självständigt arbete med utvecklingspotential? Två av våra medarbetare ska vara tjänstlediga och vi söker därför dig som är intresserad av att jobba på ett mindre akutsjukhus med goda utvecklingsmöjligheter. På rehabiliteringsenheten arbetar förutom sjukgymnaster även arbetsterapeuter, rehab assistenter och vårdadministratörer. Omfattning Vikariat t o m 2014-08-31 med ev förlängning. Vi söker totalt 1,5 tjänst och är öppna för olika lösningar beroende på kompetens och önskemål. Dina arbetsuppgifter Som sjukgymnast kommer du ansvara för avdelningsarbete på några av sjukhusets vårdavdelningar, men även viss poliklinisk tjänstgöring kan bli aktuellt. Områden vi i dagsläget behöver kompetensförstärkning inom är; njurmedicin, neurologi samt psykiatri, där vi är öppna för olika kombinationer beroende på kunskap och intresse. Din kompetens Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast. Erfarenhet inom ovanstående områden är önskvärt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga och flexibilitet. På rehabiliteringsenheten främjar vi individuell kompetensutveckling, även hos vikarier. Frågor och ansökan Välkommen att kontakta verksamhetschef Anna Sandström, tfn 0381-335681 för mer information. Facklig företrädare är Cornelia Österberg, tfn 0381-335787. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-11-15.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast

Leg sjukgymnast med inriktning mot hemsjukvård
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling. Äldreomsorgen i Åtvidabergs kommun består av verksamheterna hemtjänst, korttidsboende, dagverksamhet och vård- och omsorgsboende där demensboenden ingår. Totalt finns 172 platser inom Äldreomsorgen. Äldreomsorgens vård- och omsorgsboende samt korttidsenhet finns samlad i en gemensam byggnad. Vid årsskiftet kommer Åtvidabergs kommun att överta ansvaret för hemsjukvården från landstinget och därför behöver vi nu förstärka vårt team med en sjukgymnast. Som sjukgymnast ingår du i en arbetsgrupp bestående av sjukgymnaster, sjukgymnastassistent, arbetsterapeuter och sjuksköterskor. Tillsammans arbetar vi utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt.   Inom hemsjukvården kommer vi att arbeta i team runt individen och dennes anhöriga. I teamet ingår olika professioner och du som sjukgymnast ansvarar för att göra utredningar, utföra funktionsbedömningar, hålla i träning individuellt och i grupp samt hjälpmedelsutprovning. Du planerar ditt arbete tillsammans med den enskilde och dennes anhöriga samt övrig personal runt individen. I ditt arbete ingår handledning, utbildning och informationsförmedling till omvårdnadspersonal. Du deltar vid omvårdnadsträffar och vårdplanering. Vår dokumentation sköter vi via datajournal i journalföringsprogrammet Procapita. Tjänsten är riktad mot hemsjukvården och arbete med brukare inom äldre- och handikappomsorg.   Vi söker dig som • är leg sjukgymnast • har någon eller några års erfarenhet av hemsjukvård • har erfarenhet av äldrerehabilitering och att leda arbetet i rehabiliterande förhållningssätt • har god förmåga att ta initiativ och arbeta självständigt med planering och organisation av funktionsbedömning, åtgärder och uppföljning • har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper och arbeta i team • är lyhörd för den enskildes och anhörigas behov • har god pedagogisk förmåga att handleda vård- och omsorgspersonal samt studenter • trivs med ett arbete som innebär nära kontakt med våra brukare och deras anhöriga • har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift • har B-körkort   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Tjänsten är tillsvidare, deltid 75%. Tillträde enligt överenskommelse.     Välkommen med din ansökan senast den 14 november. Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast med inriktning mot hemsjukvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast med inriktning mot hemsjukvård

Leg Sjukgymnast Capio Psykiatri Sydöst, Nacka
Capio Psykiatri Nacka söker LEG SJUKGYMNAST   Capio Psykiatri Nacka är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som behandlar alla psykiatriska diagnoser. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Arbetet är stimulerande, med hög grad av delaktighet och ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Som sjukgymnast hos oss ansvarar du för sjukgymnastisk bedömning, och behandling utifrån aktuell psykiatrisk diagnos.  Arbetet innebär bl.a • Medverkan i bedömnings och behandlingsupplägg • Behandlingsarbete, individuellt och/eller grupp • Arbete med ångest och stressreducerande tekniker såsom avspänning-andnings-och närvaroövningar. • Fysisk träning utifrån psykiatrisk diagnos • Psykisk/psykosomatisk sjukgymnastik • Psykoedukation • Sedvanlig dokumentation   Kvalifikationer: Leg sjukgymnast med vidareutbildning i psykiatrisk psykosomatisk sjukgymnastik. Som person är du självständig, flexibel, initiativrik, har god samarbetsförmåga och kan prioritera och anpassa insatser efter behovet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Varaktighet/Arbetstid: Heltid. Dagtid Tillsvidare. Tillträde snarast. Information: Vill du veta mer om arbetet kontaktar du enhetschef Susanne Reinisalo tel. 0733283653 Ansökan: Din ansökan med ett CV gör du på http://www.capio.se/Capio-Psykiatri-Nacka/Arbeta-hos-oss Vi kommer att starta urvalsprocessen omgående och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 2013-11-22.
Företag: Capio Hjärnhälsan AB
Ort: Nacka
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjukgymnast Capio Psykiatri Sydöst, Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjukgymnast Capio Psykiatri Sydöst, Nacka

Leg sjukgymnast
Capio Rehab Globen ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio Närsjukvård AB. Capio Rehab Globen är beläget på Arenavägen, granne med Globen Arena. Oktober 2012 startade koncernens primärvårdsrehabiliteringen i Stockholm. Idag har vi fem enheter. Vi arbetar aktivt med hög kundtillfredsställelse, god service, rätt kompetens, hög tillgänglighet, trivsam miljö och ett teamarbete utöver det vanliga. På Capio Rehab Globen ingår sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist och kiropraktor i vårt arbetslag. För mer information, se http://www.capiovardcentral.se/Stockholm/globen/Vardcentral/ ARBETSGUPPGIFTER Vi söker dig som är genuint intresserad av rehabilitering inom primärvården och arbete i team. Bra om du har erfarenhet av psykosomatik och rehabilitering inom primärvård. En viktig del av verksamheten är hemrehabilitering, som utförs av våra hemrehabteam, med sjukgymnast, arbetsterapeut och dietist. Vi är 13 medarbetare som arbetar i rymliga och fräscha lokaler, som inrymmer stora behandlingsrum, konferensrum, gym och stort grupprum/rörelserum. KVALIFIKATIONER Leg sjukgymnast, gärna med minst 2 års erfarenhet B-körkort meriterande Erfarenhet av journalsystemet TakeCare meriterande Varaktighet/Arbetstid 50% timanställning t om 31 januari 2014, med eventuell möjlighet till förlängning. Anställningen går att kombinera med annan anställning inom vård och omsorg. Arbetstiden dagtid, måndag eftermiddag, onsdag och torsdag förmiddag och fredag hel dag. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Intervjuer genomförs fortlöpande.
Företag: CAPIO REHAB GLOBEN
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast

Leg Sjukgymnast
Kort beskrivning av företaget: Solljungahälsan är en privat vårdenhet inom Hälsoval Skåne. Vi är den lilla enheten med dom STORA möjligheterna Vi har idag en välfungerande sjukgymnast och arbetsterapeutavdelning med nära samarbete med samtliga vårdgivarkategorier Beskrivning av arbetsuppgifter: Som sjukgymnast hos oss är du en spindel i nätet. Vi har byggt upp en artrossokola med hög kvalité där vi kontinuerligt har gruppverksamhet. Vi har sedan 2013 en ackreditering för MMS som har varit mycket framgångsrik där vi också kontinuerligt har gruppaktiviteter enligt fastlagt schema. Du arbetar med sedvanliga mottagningbesök på primärvårdsnivå Beskrivning av kvalifikationer: Du ska vara legitimerad sjukgymnast med några års vana från yrket. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna och vilja utveckla vår sjukgymnastverksamhet. Vi ser det som en stor fördel om Du har kunskaper i BOA och är van vid teamarbete. Övriga villkor: Tjänsten tillsätts under förutsättning att planerade förändringar kan effektueras. Vikariatet kommer att vara flerårigt
Företag: Solklart Vård i Bjuv/Solljungahälsan
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjukgymnast

Två stycken leg sjukgymnaster
Habiliteringscenter Mörby för barn Habiliteringsverksamheten inom Stockholms Läns Landsting har som mål att underlätta tillvaron för personer med funktionsnedsättning och därigenom skapa förutsättningar för större delaktighet i samhällslivet. www.habilitering.nu Habiliteringscenter Mörby för barn tillhör Habilitering & Hälsa som är en del av Stockholms läns landsting. Vi erbjuder habiliteringsinsatser för familjer med barn i åldrarna 0 t o m 15 år med varaktiga funktionsnedsättningar såsom rörelsenedsättning och utvecklingsstörning. Vårt upptagningsområde är kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vaxholm, Vallentuna och Österåker. Du får chansen att pröva ett intressant och brett arbetsområde som ger goda möjligheter till yrkesmässig utveckling. Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team där du samarbetar med arbetsterapeut, kurator, logoped, psykolog och specialpedagog. Arbetsuppgifter: Bedömning och behandling av barn 0 t o m 15 år med rörelsenedsättning och/eller utvecklingsstörning, utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt motoriska bedömningar. Konsultation till föräldrar och personal kring barnet är en viktig del av arbetet. Journal förs i Take Care och förskrivning av hjälpmedel sker i Beställningsportalen. Kvalifikationer: Leg sjukgymnast. Erfarenhet av habiliteringsarbete är meriterande och vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. B körkort önskvärt. Personliga egenskaper: Övrig information: Vi erbjuder flextid, friskvård inom tjänsten, bidrag till egen friskvårdssatsning, fri sjukvård och möjlighet till mentor. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Två stycken leg sjukgymnaster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två stycken leg sjukgymnaster

Manpower Hälsopartner söker leg sjukgymnast till Ludvika
Med en modern syn på hälsa och en stark förankring i arbetslivet erbjuder Manpower Hälsopartner företagshälsovård, sjukvård samt effektiva konsulttjänster inom hälsoutveckling, arbetsmiljö och rehabilitering. Vi har nationell täckning genom egna anläggningar, samt partnerskap med utvalda underleverantörer. Läs mer om Hälsopartner på www.manpowerhalsopartner.se Tjänsten är en visstidsanställning, vikariat cirka 1 år. Tjänstgöringsgrad deltid. Arbetsbeskrivning Som sjukgymnast/ergonom arbetar du inom områdena arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering. Dina arbetsuppgifter är mottagningsarbete, genomförande av utbildningsuppdrag samt att du arbetar operativt med ergonomiuppdrag, i nära samverkan med och ofta ute hos kund. Vem är du? Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/ergonom. För att trivas på Manpower Hälsopartner bör du ha ett stort intresse för att arbeta kundorienterat, ha ett konsultativt arbetssätt, att du är affärsinriktad, har egen drivkraft samt trivs med att arbeta såväl i team som självständigt. Krav för tjänsten är att du har några års erfarenhet av företagshälsovård och primärvård. Van vid att bedöma och behandla besvär från rörelseapparaten, ge akupunktur. Att du obehindrat kan arbete i Officepaketet, är van vid att ha en dator som arbetsverktyg och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift i svenska och engelska. Följande är meriterande: Utbildad inom ergonomi. Erfarenhet av vårt verksamhets- och journalsystem Asynja. Manpower Hälsopartner eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa affärsområdeschef Magnus Rabenius telefon 072-2438849 eller via e-mail: magnus.rabenius@manpower.se Urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden, så vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-12-15.
Företag: Manpower
Ort: Ludvika
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower Hälsopartner söker leg sjukgymnast till Ludvika jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower Hälsopartner söker leg sjukgymnast till Ludvika

Leg Sjukgymnast eller Naprapat
MåBra XerSize och Care är ett företag som arbetar med såväl vård som friskvård. Inom vården är vi ett primärvårdsrehab med tilläggsuppdrag inom kiropraktor och rehabträning i varmvattenbassäng.Friskvård omfattar styrke träning, gruppträningPersonlig träning,massage, Vi finns centralt mitt i Mörby centrum Arbetsuppgifter: Vi söker en erfaren sjukgymnast/naprapat till vårt primärvårdsrehab. Tjänsten omfattar ca 70-80% anställning. Sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvårdsrehabilitering med inriktning mot ortopediska skador. Utbildning/Erfarenhet - Utbildning Sjukgymnast eller Naprapat. - Du bör ha erfarenhet av primärvårdsarbete. - OMT steg 2 eller liknande. - Magisterexamen ses som meriterande. - Erfarenhet av friskvård ses som meriterande. Maila eller skicka in din anmälan till: Mail Charlottewall@telia.com. Skicka till MåBra Hälsa AB Näsdalsplatån 5 134 69 Ingarö. Märk ansökan med ny tjänst.
Företag: MåBra Hälsa i Danderyd AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjukgymnast eller Naprapat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjukgymnast eller Naprapat

Leg sjukgymnast till habiliteringen i Malmö stad
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. I Sociala resursförvaltningen finns Malmö stads kommungemensamma verksamheter inom individ och familjeomsorg samt insatser enligt lagen om stöd och service till personer med funktionsnedsättning (LSS). Förvaltningen ansvarar också för mottagning av nyanlända flyktingar och ensamkommande barn och planering och utbyggnad av LSS-boenden. Förvaltningen arbetar också med överförmyndarärenden, tillståndsärenden enligt alkohollagen samt föreningsbidrag till idéburna organisationer. ________________________________________ Inom habilitering ges insatser till personer med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar, verksamheten regleras av Hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Enligt gränssnitt mellan Region Skåne och kommunerna i Skåne är målgruppen för kommunens habilitering personer födda 1974 eller tidigare som fått beslut om daglig verksamhet, alternativt boende enligt LSS. Insatsen söks av individen själv eller, i förekommande fall, av dennes ombud eller gode man. Personen kan även få kontakt med habiliteringen genom remiss från övrig sjukvård. Kommunens habilitering ansvarar även för att ge verksamhetsstöd till personal inom andra kommunala funktioner som kommer i kontakt med personer med funktionsnedsättningar. Arbetet sker i tvärvetenskapliga team, och insatser ges utifrån medicinska, pedagogiska, psykologiska och sociala aspekter, där teamet har en allsidig kunskap om funktionsnedsättning och dess konsekvenser på personens hela livssituation. Insatserna syftar till att stärka den enskildes förmåga att leva ett självständigt liv och kunna delta i samhället på lika villkor som andra. Behandling kan utföras både individuellt och i grupp. ARBETSUPPGIFTER Habiliteringsplanering genomförs i samarbete med den enskilde och de personer som denne önskar. Insatserna utformas och planeras utifrån den enskildes specifika behov, egna mål och förutsättningar samt kan även omfatta stöd till familj och nätverk. Arbetet sker i nära samverkan med teamets övriga yrkeskategorier. Som sjukgymnast arbetar du med motorisk bedömning av funktion och förmåga med syfte att bibehålla och utveckla individens motoriska förmågor. Utifrån behov och bedömning ges individuell behandling/träning i den miljö där den ger bäst effekt och vid behov utformas träningsprogram som personen kan utföra själv eller tillsammans med personal. Du kommer även att medverka vid analys, anpassning och utprovning av ortopediska och tekniska hjälpmedel samt uppföljning och utvärdering av dessa. Verksamheten tillämpar FaR – fysisk aktivitet på recept. I arbetet ingår även att ge verksamhetsstöd till kommunens personal som arbetar med målgruppen. Det kan t ex röra sig om fysisk aktivitet i vardagen, förflyttningsteknik eller ökad kunskap kring konsekvenser av funktionsnedsättningen. Utbildning och stöd till verksamheterna ges i många fall tillsammans med annan person i teamet. Du erbjuds stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med möjlighet att påverka och utveckla verksamheten tillsammans med övriga kollegor. I teamet finns ytterligare tre sjukgymnaster. KVALIFIKATIONER Vi söker en legitimerad sjukgymnast. Arbetets karaktär kräver en hög grad av självständighet och förmåga att ta egna initiativ samt god samarbetsförmåga varför stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Malmö stad Sociala Resursförvaltningen
Ort: Malmö
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast till habiliteringen i Malmö stad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast till habiliteringen i Malmö stad

Leg sjukgymnast 2 st till Primärvårdsrehab Falun
Primärvårdsrehab är knuten till de landstingsdrivna vårdcentralerna i Falun. Verksamhet bedrivs dels i primärvårdsrehabs lokaler inom lasarettsområdet, dels ute på de olika vårdcentralerna/mottagningarna. ARBETSUPPGIFTER Vanligt förekommande arbetsuppgifter för en sjukgymnast på mottagning inom primärvård. Bedömning, behandling och uppföljning, både individuellt och i grupp. KVALIFIKATIONER Leg. Sjukgymnast, gärna med några års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Landstinget Dalarna, PrimärRehab
Ort: Falun
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast 2 st till Primärvårdsrehab Falun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast 2 st till Primärvårdsrehab Falun

Leg sjukgymnast
Geriatrisk avdelning Danderydsgeriatriken bedriver allmän akutgeriatrisk vård och rehabilitering, öppenvård i form av osteoporosmottagning och minnesmottagning. Verksamheten är belägen på Danderyds sjukhus Kliniken utvecklar en lärande och pedagogisk vårdmiljö i nära samarbete med forsknings- och utvecklingsenheten FOU nu och KI. Danderydsgeriatriken har fem slutenvårdsavdelningar varav en avdelningen är inriktad mot stroke, en avdelning mot ortopedi och tre mot akutgeriatrik. Du arbetar i team på avdelningen tillsammans med läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinsk personal. Din placering är på någon av våra slutenvårdsavdelningar på Danderydsgeriatriken och du tillhör den paramedicinska enheten som består av sjukgymnaster, arbetsterapeuter, logoped, dietist och kuratorer. Enheten har även 2 yrkessamordnare för sjukgymnaster respektive arbetsterapeuter. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för sjukgymnast såsom bedömning och träning/behandling efter diagnos, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, hembesök samt deltagande i vårdplaneringar. Kliniken har ett stort flöde av studenter och en arbetsuppgift är att handleda studenter. Kvalifikationer: Leg sjukgymnast. Erfarenhet inom äldrevård eller akutgeriatrik och teamarbete är meriterande. Det är önskvärt att du har handledarutbildning och erfarenhet eller intresse av att handleda sjukgymnaststudenter. Du bör även vara van att hantera dokumentationssystemet TakeCare. Personliga egenskaper: Du har ett positivt och kreativt förhållningssätt. Du kan samarbeta och har en god kommunikativ förmåga. Du är flexibel, nyfiken och intresserad av den äldre och ofta multisjuka patienten. Övrig information: Intervjuer sker fortlöpande. Tillträde så snart som möjligt Nära kommunala kommunikationer samt personalparkering. I denna rekrytering vill vi inte bli kontaktade av rekryterings-och bemanningsföretag Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Danderyd
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast

Leg Sjukgymnast
Partille är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, men har ca 33 000 invånare. Därmed är den tillräckligt stor för att erbjuda ett bra utbud av både offentlig och kommersiell service. Samtidigt är det möjligt att utnyttja alla fördelar som den närliggande storstaden Göteborg erbjuder. Kommunen innehåller många varierande miljöer: spännande bergspartier, slättlandskap och vidsträckta skogsområden och många vattendrag. I kommunen finns många platser och byggnader som påminner om olika samhällsepoker ända tillbaka till 1200-talet. Kommunen består av fyra geografiska delar: Partille, Sävedalen och Jonsered och Öjersjö. Det är inte bara avstånden inom kommunen som är små: Du når Göteborg på tio minuter med bil, buss eller tåg och Landvetter flygplats ligger på bara 20 kilometers avstånd. Inom Partille kommun uppmuntrar vi särskilt internsökande till lediga tjänster. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER PartilleRehab söker ny medarbetare! PartilleRehab är en enhet inom Vård- och omsorgsförvaltningen som ger rehabiliterande insatser till Partilleborna. Verksamheten omfattar förutom nedanstående sjukgymnastiska verksamhet liknande arbetsterapeutiska verksamhet. Som sjukgymnast arbetar du exempelvis inom hemrehab, distrikt, korttidsenhet, särskilt boende eller poliklinik. I arbetet ingår behandling individuellt och i grupp, handledningsinsatser samt hjälpmedelsutprovningar. Arbetet sker i samarbete med oss andra på PartilleRehab och andra aktörer runt patienten. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har erfarenhet av polikliniskt arbete och erfarenhet av kommunal rehabilitering.Du ska gärna ha akupunkturkunskap och vidareutbildning inom OMI, OMT eller Mc Kenzie. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i team. Datorvana och körkort erfordras. Vi lägger stor vikt vid Din personliga lämplighet.
Företag: Partille kommun, Partille Rehab
Ort: Partille
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjukgymnast

Leg Sjukgymnast
Hej Aktivera Kiropraktik och Rehab i Sollentuna söker nu en leg. Sjukgymnast för anställning 100% med start snarast. Vi bedriver primärvårdsrehabilitering under SLL. Vi har mottagningar i Danderyd och i Sollentuna och är tillsammans 25 anställda: sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter och dietister som samarbetar för att patienten ska få den absolut bästa vården. Arbetet kommer att omfatta diagnostik och rehabilitering av besvär från rörelseapparaten med fokus på träning. Främst individuella besök, men även grupp träning kan förekomma. VI behöver en Sjukgymnast som brinner för och ser effekten av träning och ser fördelen med att arbeta multiprofessionellt. Vi har ett kontinuerligt samarbetar med externa vårdgivare i vår omgivning. Du ska vara driven, självständig och kunna samarbeta med övriga kollegor inom alla yrkes grupper. Vi är ett professionellt rehabteam i ständig utveckling och kommer inom närmast halvår att expandera de båda klinikerna. Du kommer därför vara delaktig i att strukturera den nya större sjukgymnast delen. När lokalerna är på plats kommer vi att söka ytterligare två heltids leg. sjukgymnaster. Start datum är där inte klart, under våren 2014. Svar till mejladress nedan. Vi kontaktar dig för evt intervju. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon utan vi ber dig därför att mejla på nedan angiven adress. petra.jorgensen@aktiverarehab.se
Företag: Aktivera Rehab Sollentuna AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjukgymnast

Leg sjukgymnast
Geriatriska rehabiliteringskliniken, strokeenheten, Höglandssjukhuset Eksjö Välkommen att jobba som sjukgymnast på strokeenheten, Höglandssjukhuset sommaren 2014! Omfattning Heltid Dina arbetsuppgifter Du kommer att utföra sedvanliga arbetsuppgifter för sjukgymnast inom slutenvården, ex bedömning och behandling av patienter som har funktionsstörningar inom rörelsesystem,nervsystem, andning och cirkulation. Du kommer att arbeta i team tillsammans med olika yrkesgrupper, nära samverkan i vårdkedjan, överrapporteringar och dokumentation i Cosmic datajournal. Din kompetens Legitimerad sjukgymnast. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga och flexibilitet. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Katarina Andersson, tfn 0381-334505. Facklig företrädare LSR Maria Sahlin, tfn 0380-553090. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, därför ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt eller senast 28 februari 2014.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast


Sök lediga jobb Leg Sjukgymnast

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se