Leg. Sjuksköterska till Närakut jobb - lediga jobb

Leg. Sjuksköterska till Närakut jobb Leg. Sjuksköterska till Närakut jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Leg. Sjuksköterska till Närakut. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Leg. Sjuksköterska till Närakut. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Sekreterare till förbundsordförande- Stockholm

  2. Utbildningsledare / trafiklärare sökes- Stockholm

  3. Hem- och konsumentkunskap- Värmdö

  4. Förskollärare- Sigtuna

  5. Hälsokonsult, kost/näring/livsstil- Stockholm

  6. Java Portal Developer- Stockholm

  7. .Net utvecklare med WPF kompetens- Stockholm

  8. Mystery shoppers i Stockholm sökes!- Stockholm

  9. Clinical Research Associate (CRA)- Stockholm

  10. Sr. CRA / Senior Clinical Research Associate- Stockholm


Mer beskrivning

Sekreterare till förbundsordförande
Polisförbundet söker dig med relevant utbildning för området, och med minst tre års dokumenterad erfarenhet som sekreterare och/eller administratör. Som sekreterare kommer du att arbeta sida vid sida med förbundsordföranden. Du kommer att stötta denne i sitt dagliga arbete och även fungera som sekreterare vid förbundsstyrelsesammanträden. Tjänsten består av varierande arbetsuppgifter och utgör en mycket viktig roll på kansliet. Du har vana av att arbeta med flera uppgifter parallellt utan att ge avkall på noggrannhet och kvalitet. Vidare är du flexibel och ser ett värde i att hjälpa andra. Du har god förmåga att skriva och sammanfatta texter, och du talar och skriver såväl svenska och engelska på en hög nivå. Du har mycket goda datakunskaper speciellt i Officepaktetet och avancerade kunskaper i Outlook. Som person har du ett strukturerat arbetssätt som präglas av ordning och reda. Du har kontroll över handlingar och informationsflöden. Du har ett strategiskt förhållningssätt och har framförhållning i planering och aktiviteter. Hög integritet, initiativförmåga och god servicekänsla kännetecknar dig som person. Det är viktigt att du har skinn på näsan och kan fatta beslut. Då arbetet tidvis har hög arbetsbelastning skall du vara stresstålig och ha förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna som sekreterare till förbundsordföranden är bland annat av följande: - Koordinera förbundsordförandens kalender och inkommande post. - Boka interna och externa möten. - Förbereda ordföranden inför möten, ta fram underlag och material. - Resebokningar åt ordföranden. - Förbereda förbundsstyrelsens sammanträden. - Vara sekreterare i förbundsstyrelsen, skriva protokoll. Polisförbundet arbetar för arbetsplatser med ökad jämställdhet, öppet klimat och bekämpar alla former av diskriminering. Vi är övertygade att mångfald berikar och ser därför gärna både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid (100 procent). Polisförbundet tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan i form av personligt brev och cv skickas senast den 16 augusti 2013 med e-post till polisforbundet@polisforbundet.se. Ange "sekreterare till förbundsordföranden" i ämnesraden. Information lämnas av kanslichef Lars Stenström (vecka 29-30), förhandlingschef Björn Kellerth (vecka 31), chefredaktör Anna Hjorth (vecka 32-33) eller Unionens representant Göran Malmborg. Alla kan nås på telefon 08-676 97 00. Välkommen med din ansökan! Polisförbundet är ett TCO-förbund som organiserar landets poliser och har 20 500 medlemmar. På förbundskansliet i centrala Stockholm arbetar cirka 25 personer med medlemsservice, förhandlingar, information, Polistidningen m.m.
Företag: Svenska Polisförbundet
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sekreterare till förbundsordförande jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sekreterare till förbundsordförande

Utbildningsledare / trafiklärare sökes
På uppdrag från kund söker vi en utbildningsledare / trafiklärare till en nystartad trafikskola. Trafikskolan har även ett stort nationellt projekt på gång som vi delger vid ett eventuellt möte. Du som söker ska ha godkänd trafiklärar- och utbildningsledarutbildning, enligt transportstyrelsens krav på behörighet B Som person ser vi att du är stresstålig, social och pedagogisk Övriga språkkunskaper utom svenska är meriterande Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökande redan idag! Ansökan skickar du till jobb@ishine.se
Företag: ISHINE RECRUITMENT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningsledare / trafiklärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningsledare / trafiklärare sökes

Hem- och konsumentkunskap
Lemshaga Akademi är en friskola för barn och ungdomar mellan 3-16 år och ligger vackert belägen i en lantlig miljö. Skolan präglas av välkomnandets etik såväl beträffande miljö som i mötet mellan elever, pedagoger och föräldrar. Nu utökar vi vår verksamhet med två klasser och söker därför nya kreativa medarbetare som lockas av beskrivningen nedan. På Lemshaga Akademi möts omsorgen om vårt kulturarv och den moderna informationsteknologin. Forskning i samarbete med University of Harvard och Reggio Emilia har resulterat i vår pedagogiska profil som sammanfattas i vår vision; En trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen. Som pedagog arbetar du i arbetslag och förväntas vara en medforskande och delaktig ledare som ser potentialen elevernas tankar och teorier, en som lyssnar, utmanar och möter verkligheten/framtiden tillsammans med eleven. Ett viktigt redskap i vår pedagogiska verksamhet är pedagogisk dokumentation. Denna utgör underlag för planering, bedömning och våra pedagogiska dokumentationsmöten. Samtliga pedagoger deltar varje vecka i dessa för att till en början sätta sig in i och sedan vidareutveckla vår pedagogiska profil. För att trivas på Lemsaga bör Du vara nyfiken på och dela vår syn på lärande, vara en van datoranvändare och se vinsterna med samarbete och ämnesintegrering. Eftersom vi betonar de relationella aspekterna av lärandet krävs det att våra lärare känner ett naturligt engagemang i våra elever. Hemkunskap: Vi söker Dig som är nyfiken på att utveckla ämnet hemkunskap i samarbete med övrig verksamhet, ämnen och kollegor till att bli en inspirerande del av det hela! Tjänsten är en tillsvidareanställning och innebär möjligtvis mentorsskap.
Företag: LEMSHAGA AKADEMI
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hem- och konsumentkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hem- och konsumentkunskap

Förskollärare
Vi söker förskollärare till Kanonkullens förskola. Kanonkullen är ett föräldrakooperativ beläget centralt i Märsta med goda kommunikationsmöjligheter. Förskolan har c:a 40 barn uppdelade i tre grupper under dagarna. Personalen arbetar i ett arbetslag där alla känner ansvar för hela förskolans utveckling men med särskilt ansvar över en av förskolans grupper. Förskolan har utevistelse som profil. Vår verksamhet bedrivs till stor del utomhus på vår fantastiska gård med stora möjligheter. Vi söker nu förskollärare som vill vara med att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98/10 och våra egna styrdokument. Vi söker endast förskollärare med giltig förskollärarexamen.
Företag: KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sigtuna, Förskollärare KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Hälsokonsult, kost/näring/livsstil
Bia Trade är medlem i Scandinavian Coach Association som erbjuder utbildningar inom hälsocoaching och det metabola livsstilsprogrammet, ett certifieringsprogram i hälsocoaching, lic. kostrådgivning och personlig utveckling samt en rad kvällsworkshops och föreläsningar. Vill du förändra ditt eget och andra människors liv? Vi söker entusiastiska och positiva personer runt om i Sverige som brinner för att hjälpa människor till ett sundare och lättare liv. Du ska ha genuin intresse av att jobba med människor, att jobba i team och inom hälsa, kost och friskvård. Vi står inför en enorm tillväxt och söker därför efter nya medarbetare till ett glatt och härligt team! Dina uppgifter: Din huvuduppgift är att marknadsföra och jobba med vårt nya spännande program ?cellBALANCE? (som bla balanserar ämnesomsättning, hormoner och vikten). Läs mer om programmet på vår hemsida: http://scassociation.se/coach/28dagar.html Vi ger dig helt kostnadsfritt, grundläggande utbildning i coaching, näringslära, kost, personlig utveckling och i "cellBALANCE". Att marknadsföra cellBANLANCE och hjälpa människor till livsstilsförändring är ett mycket stimulerande och roligt arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Att jobba med som hälsokonsult med oss innebär både en personlig och professionell utveckling. Om den vi söker: - Stort och genuint driv för att tjäna pengar och att göra affärer. - Det är viktigt att du har en hög aktivitetsnivå och är resultatfokuserad och affärsmässig. - Då vi utbildar dig är det inget krav på tidigare erfarenhet. - Behärskar svenska i tal och skrift Du jobbar själv men inte ensam. Till rätt person erbjuds chansen till marknadens bästa förtjänstmöjligheter. Ansökan behandlas omgående och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Bia Trade
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hälsokonsult, kost/näring/livsstil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hälsokonsult, kost/näring/livsstil

Java Portal Developer
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom följande område: En mycket duktig Java Portal utvecklare med följande kompetens: -Utveckling i Java/J2EE. -Erfarenhet från utveckling på IBM WebSphere Portal Platform -Erfarenhet av UI utveckling med HTML, Javascript, Javascript frameworks (Dojo) JSF, JSPs, XML. Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. God svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av våra kunder. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Java Portal Developer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Java Portal Developer

.Net utvecklare med WPF kompetens
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom följande område: En mycket duktig .Net utvecklare med WPF kompetens: - Minst 5 års erfarenhet av .NET med MVVM. - Erfarenhet av WPF-implementationer. - Erfarenhet av WCF och LINQ. - Databasmodellering. - Erfarenhet av att jobba med Scrum / Kanban. Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. God svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av våra kunder. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga .Net utvecklare med WPF kompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .Net utvecklare med WPF kompetens

Mystery shoppers i Stockholm sökes!
Vill du tjäna extra pengar samtidigt som du bestämmer dina arbetstider själv? Nu söker Remarkable dig som vill arbeta som mystery shopper! Remarkable är en skandinavisk marknadskommunikationsbyrå med verksamhet inom Retail. Under Remarkables affärsområde Retail Survey erbjuder vi en produkt som innebär att vi med hjälp av "mystery shoppers" (anonyma konsumenter) tar reda på hur det fungerar i butiken. Man agerar alltså som en helt vanlig kund, men med ett undersökande syfte. Vad innebär tjänsten? Arbetet är enkelt, men kräver noggrannhet och seriositet. Du skall agera som vanlig kund och bland annat kontrollera hur personalen hanterar kundmötet. Du kommer besöka butiker och varje besök rapporteras i ett internetbaserat system. Du planerar arbetet själv och ansvarar för att besöka din tilldelade butik innan deadline. Möjlighet att utföra flera besök under uppdragets gång finns. Innan uppdraget kommer Du att delta i en utbildning via telefon där du får all information du behöver inför besöken. Vilka krav finns? - Du måste ha tillgång till dator, Excel, e-post och Internet. - Du måste behärska svenska i tal och skrift. - Du måste vara noggrann och ha god arbetsmoral. När ska uppdraget genomföras? - Under september, oktober och november - Möjlighet att utföra flera besök under uppdragets gång finns Ersättning Du får en fast ersättning för som är uträknad på antal besök du utför. Är du intresserad eller känner du någon som skulle passa för denna tjänst? Skicka då ett mail till jobba@remarkable.se och berätta vem du är och var du bor. Bifoga CV+foto. Vi kommer att kontakta de som blir aktuella för detta uppdrag snarast! Märk mailet "Mystery shopper + den stad du söker arbete i", exempelvis "Mystery Shopper Stockholm".
Företag: NYA REMARKABLE RMS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Mystery shoppers i Stockholm sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mystery shoppers i Stockholm sökes!

Clinical Research Associate (CRA)
IRW Consulting is seeking Clinical Research Associates (CRAs) on positions located in the Stockholm area. You are welcomed to apply for the positions if you have Bachelor or Master?s degree in life sciences, pharmacy or nursing and preferably a minimum of 2 years of clinical research experience in Pharmaceutical industry and/or CRO company. Qualifications and background: Be accurate and have a high level of quality conscious. Be well organized and adaptive to change. Act responsible and be able to work independently. Good knowledge of spoken and written English. Good organizational skills. Ability to work independently in a fast-paced environment. Valid driving license. Main Responsibilities: Prepare and complete applications to the regulatory authorities and ethic committees. Responsible for completion of study documentation such as CRFs, patient diaries, QoL forms etc. Preparing Monitoring Manuals, Source Data Verification plans etc. Perform routine site visits, including selection, initiation, interim and closure monitoring visits. Manage assigned sites throughout the study by regular contacts to ensure site compliance, adequate enrolment, and understanding of study requirements. Participate in Audits and Inspections and assist with company?s quality control initiative. Assist in data validation and clean file procedures Selecting and negotiating contracts with local/central laboratories, pharmacies etc. Planning and participating at Investigators meeting Responsible for final archiving of study documents in-house and on-site Demonstrate willingness to take on any level project activity consistent with current or past experience in support of study delivery.
Företag: IRW-CONSULTING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Clinical Research Associate (CRA) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Clinical Research Associate (CRA)

Sr. CRA / Senior Clinical Research Associate
IRW is expanding and therefore looking for Sr.CRA;s Qualifications and background needed: Bachelor or Masters degree in life sciences, pharmacy or nursing. Preferably a minimum of 4 years of clinical research experience in the Pharmaceutical/CRO industry Experience of Clinical Trial Project Management. High level of quality consciousness. Well organized and adaptive to change. Acts responsibly Strong interpersonal skills. Good ability to express oneself. Good knowledge of spoken and written English. Organizational skills. Ability to work independently. Ability to priorities and handle several tasks simultaneously. Understanding for customer care and business development. Valid driving license. Main Responsibilities: Prepare and complete applications Responsible for completion of study documentation. Preparing Manuals. Responsible for the sites and on-site monitoring, management and reporting throughout the studies. Participate in Audits, Inspections, etc. Assist in clean file procedures Prepare and conduct study activities. Selecting and negotiating contracts. Planning and participating at Investigators meeting Demonstrate willingness to take on any level project activity in support of study delivery.
Företag: IRW-CONSULTING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sr. CRA / Senior Clinical Research Associate jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sr. CRA / Senior Clinical Research Associate


Sök lediga jobb Leg. Sjuksköterska till Närakut

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se