Lediga jobb Leksand - Söka jobb i Leksand

Lediga jobb Leksand Sök lediga jobb Leksand


Hittade inga lediga jobb på sökning: Leksand. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.- Leksand

 2. Medicinsk sekreterare, 100%, till psyk öppenvårdsmott Leksand- Leksand

 3. Psykolog till 1:a linjens barn och ungdomspsykiatri VC Leksand- Falun

 4. Speciallärare- Leksand

 5. Resurslärare en/sv- Leksand

 6. Samhällsengagerad Personalchef- Leksand

 7. Personalchef- Leksand

 8. Förskollärare- Leksand

 9. Vi söker fotografer frilansuppdrag Leksand- Leksand

 10. Enhetschef bemanning och lön- Leksand

 11. Sjuksköterskor inr psykiatri, öppenv.mott Leksand- Leksand

 12. Leg Sjukgymnast- Leksand

 13. Arbetsterapeut- Leksand

 14. Barnvakt i Leksand- Leksand

 15. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.- Leksand

 16. Yrkeslärare Restaurang- och livsmedelsprogrammet- Leksand

 17. Barnvakt i Leksand- Leksand

 18. Säljkonsulent - Leksand- Leksand

 19. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.- Leksand

 20. Barnmorska, vik, 50%, Barnmorskemottagningen VC Leksand- Leksand

 21. Intervjuer på stationer, Leksand- Leksand

 22. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.- Leksand

 23. Handledare hemspråk, Arabiska- Leksand

 24. Enhetschef LSS- Leksand

 25. Förskollärare 100%,tv Siljansnäs- Leksand

 26. Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Leksand- Leksand

 27. Lokalvårdare i Siljansnäs- Leksand

 28. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.- Leksand

 29. Skolvärd- Leksand

 30. Specialpedagog- Leksand

 31. Speciallärare- Leksand

 32. Pedagogisk resurs till särskolan- Leksand

 33. Psykolog till 1:a linjens barn och ungdomspsykiatri VC Leksand- Falun

 34. Socialsekreterare för ensamkommande flyktingbarn- Leksand

 35. Skolsköterska- Leksand

 36. Ekonomiassistent- Leksand

 37. Förskollärare- Leksand

 38. Vik Socialsekreterare till Familjerätten- Leksand

 39. Distriktssköterska till Vårdcentral Leksand- Leksand

 40. Engagerande enhetschefer- Leksand


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Leksands kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 24 juli. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Leksand
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.

Medicinsk sekreterare, 100%, till psyk öppenvårdsmott Leksand
Psykiatriska öppenvården i Leksand ingår i Norra Västra Dalarnas Psykiatriska Sektor och erbjuder psykiatrisk specialistvård och behandling till kommunernas innevånare. Slutenvården bedrivs i Falun och Säter. Leksand är en kommun med 15 000 invånare, vilket också utgör mottagningens upptagningsområde. Mottagningen ligger centralt i Leksand i mycket trivsamma lokaler. Personalgruppen består i dag av 11 medarbetare, psykolog, sjuksköterskor, skötare och läkarsekreterare. Mottagningen har två sekreterartjänster. Öppenvårdspsykiatrins mottagning i Leksand befinner sig i ett expansivt skede där det råder god stämning och det finns bra möjlighet till utveckling. Hela Leksands kommun är mottagningens uppdragsområde, och vi arbetar aktivt med att skapa samarbetsformer med kommun, vårdcentral och övriga vårdgrannar. Vuxenpsykiatrin i Dalarna ansvarar för patienter med allvarlig psykisk ohälsa och de som söker vård inom den specialiserade psykiatrin ska i första hand erbjudas vård och behandling vid den psykiatriska öppenvårdsmottagning som finns i hemkommunen. ARBETSUPPGIFTER Som en av mottagningens 2 läkarsekreterare kommer du att arbeta med traditionellt receptionsarbete inklusive kassahantering, data- och systemadministration/ansvar, journalföring, diagnosregistrering och bokningar. Teamarbete och patienten i fokus är våra framgångsfaktorer. KVALIFIKATIONER 1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning, KY-utbildning 60/80 poäng eller medicinska sekreterarprogrammet 120 poäng. Gärna med några års erfarenhet inom området. Erfarenhet av arbete i vårt datasystem Take Care är meriterande. Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet och samarbetsförmåga.
Företag: Landstinget Dalarna, Psyk öppenvården Leksand
Ort: Leksand
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, 100%, till psyk öppenvårdsmott Leksand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, 100%, till psyk öppenvårdsmott Leksand

Psykolog till 1:a linjens barn och ungdomspsykiatri VC Leksand
Vi söker Psykolog till ny verksamhet gällande 1:a linjens barn och ungdomspsykiatri. Vårdcentral Leksand har ett upptagningsområde på ca 15 000 invånare. Här har vi ett psykosocialt team med två samtalsterapeuter som tillsammans sköter uppdraget med 1:a linjens psykiatri mot den vuxna befolkningen. Vi har också en mödra- och barnhälsovårdspsykolog på 50%. Nu är vi på väg att utöka verksamheten gällande 1:a linjens barn- och ungdomspsykiatri och behöver Dig som är psykolog eller motsvarande med särskilt intresse och gärna erfarenhet av arbete mot barn och unga. Du kommer att vara en viktig kugge i planeringen av den nya verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Direkt patientarbete med barn och ungdomar -psykosocial utredning, bedömning och behandling -stödjande och behandlande samtal -krissamtal -information och motiverande samtal Indirekt patientarbete -konsultation och samverkan med annan vårdpersonal internt och externt -medicinsk dokumentation -handledning till övrig personal KVALIFIKATIONER Psykologutbildning, gärna med påbyggnadsutbildning och erfarenhet av arbete med barn och ungdom.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Leksand
Ort: Falun
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog till 1:a linjens barn och ungdomspsykiatri VC Leksand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog till 1:a linjens barn och ungdomspsykiatri VC Leksand

Speciallärare
Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Förutom klassundervisning i 2 klasser år 9 i matematik, ska du tillsammans med kollegor arbeta med utveckling av arbetslaget, du ansvarar för att skapa förtroendefullt samarbete med eleven och dennes föräldrar, skapa förutsättningar så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Vi söker dig som är initiativrik, strukturerad, kvalitetsmedveten och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga och vilja att arbeta i arbetslag samt ambitionen att tillsammans med övrig personal utveckla verksamheten utifrån målen för grundskolan. Du ska vara utbildad speciallärare med grundskollärarexamen 4-9 i botten. Du bör vara ambitiös, lyhörd och flexibel och snabbt kunna förändra i ditt schema eller arbetssätt beroende på situationer som kan uppstå i verksamheten.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Leksand, Speciallärare Leksands kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Resurslärare en/sv
Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Förutom undervisning ska du tillsammans med kollegor arbeta med utveckling av arbetslaget, du ansvarar för att skapa förtroendefullt samarbete med eleven och dennes föräldrar, skapa förutsättningar så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Vi söker dig som är initiativrik, strukturerad, kvalitetsmedveten och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga och vilja att arbeta i arbetslag samt ambitionen att tillsammans med övrig personal utveckla verksamheten utifrån målen för grundskolan. För tjänsten söker vi dig som är behörig lärare 4 - 9 gärna med ämneskompetens i svenska och engelska.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Resurslärare en/sv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurslärare en/sv

Samhällsengagerad Personalchef
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Just nu söker vi en Samhällsengagerad Personalchef Leksands kommuns personalavdelning är en lednings- och specialistfunktion med såväl strategiskt som operativt ansvar för personal- och lönefrågor. Avdelningen samordnar, driver och utvecklar kommunens arbete inom dessa områden och dess medarbetare fungerar som internkonsulter gentemot kommunens alla chefer. Vill du vara med och utveckla Leksand och vår organisation? Ditt uppdrag blir då som personalchef att fortsätta driva utvecklingen av personalavdelningen mot målet att ge en hög service till våra kärnverksamheter. Detta för att bidra till så bra kommunal verksamhet som möjligt för Leksandsborna men också för att stärka Leksands kommun som en attraktiv arbetsgivare. Dina viktigaste uppgifter blir att fortsätta arbetet med kultur- och värderingsfrågor, chefs- och ledarutveckling samt utveckling av ett bemanningscentrum. För att vara framgångsrik i rollen måste du vara tydlig som arbetsgivarens företrädare, samtidigt som du ser de fackliga organisationerna som viktiga samarbetspartners. Du behöver också ha goda ekonomiska kunskaper så att du på ett trovärdigt sätt kan visa vad olika satsningar på personalområdet kommer att ge för återbetalning till verksamheterna. Som personalchef har du personal-, budget-, och arbetsmiljöansvar för 14 engagerade och kunniga medarbetare, varav en underställd enhetschef för bemanning och lön. I ditt ledarskap behöver du ha ett coachande förhållningssätt men också kunna bidra med sakkunskap inom HR området. Personalchefen ingår i kommunens ledningsgrupp och i ledningsgruppen för sektor Verksamhetsstöd och service. Vi söker dig som: - Har en högskoleutbildning inom HR eller liknande - Har flerårig erfarenhet av ledarskap i en chefsroll, med fördel från en linjechefsroll och en stabsfunktion inom HR-området. - Är en strateg med helhetsperspektiv som ser sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser - Är en tydlig arbetsgivarföreträdare som har goda erfarenheter av att driva fackliga förhandlingar - Är utvecklingsinriktad och ser möjligheter i förändringar - Har mycket god förmåga att bygga förtroendefulla relationer - Kommunicerar på ett tydligt sätt, är lyhörd och säkerställer att budskapet når fram - Är mycket drivande och uthållig i ditt engagemang - Hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt och kan fatta svåra beslut - Är en coachande ledare som motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål Erfarenhet av en politiskt styrd organisation är meriterande Vi erbjuder vår nya medarbetare en spännande och utvecklande anställning i en lagom stor kommun i förändring. Tjänsten är heltid tillsvidare och vi ser gärna att du börjar hos oss snarast möjligt. Vi tillämpar individuell lönesättning. Vill du veta mer? Kontakta Lennart Ljungemo, sektorschef, 0247 - 802 30 eller Maria Thulemark, personalchef, 0247 - 801 17. Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel 0247 - 800 00. Välkommen med din ansökan! Du söker via vår hemsida www.leksand.se/ledigajobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2013-08-25
Företag: Leksands Kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Samhällsengagerad Personalchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samhällsengagerad Personalchef

Personalchef
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Just nu söker vi en Samhällsengagerad Personalchef Leksands kommuns personalavdelning är en lednings- och specialistfunktion med såväl strategiskt som operativt ansvar för personal- och lönefrågor. Avdelningen samordnar, driver och utvecklar kommunens arbete inom dessa områden och dess medarbetare fungerar som internkonsulter gentemot kommunens alla chefer. Vill du vara med och utveckla Leksand och vår organisation? Ditt uppdrag blir då som personalchef att fortsätta driva utvecklingen av personalavdelningen mot målet att ge en hög service till våra kärnverksamheter. Detta för att bidra till så bra kommunal verksamhet som möjligt för Leksandsborna men också för att stärka Leksands kommun som en attraktiv arbetsgivare. Dina viktigaste uppgifter blir att fortsätta arbetet med kultur- och värderingsfrågor, chefs- och ledarutveckling samt utveckling av ett bemanningscentrum. För att vara framgångsrik i rollen måste du vara tydlig som arbetsgivarens företrädare, samtidigt som du ser de fackliga organisationerna som viktiga samarbetspartners. Du behöver också ha goda ekonomiska kunskaper så att du på ett trovärdigt sätt kan visa vad olika satsningar på personalområdet kommer att ge för återbetalning till verksamheterna. Som personalchef har du personal-, budget-, och arbetsmiljöansvar för 14 engagerade och kunniga medarbetare, varav en underställd enhetschef för bemanning och lön. I ditt ledarskap behöver du ha ett coachande förhållningssätt men också kunna bidra med sakkunskap inom HR området. Personalchefen ingår i kommunens ledningsgrupp och i ledningsgruppen för sektor Verksamhetsstöd och service. Vi söker dig som: - Har en högskoleutbildning inom HR eller liknande - Har flerårig erfarenhet av ledarskap i en chefsroll, med fördel från en linjechefsroll och en stabsfunktion inom HR-området. - Är en strateg med helhetsperspektiv som ser sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser - Är en tydlig arbetsgivarföreträdare som har goda erfarenheter av att driva fackliga förhandlingar - Är utvecklingsinriktad och ser möjligheter i förändringar - Har mycket god förmåga att bygga förtroendefulla relationer - Kommunicerar på ett tydligt sätt, är lyhörd och säkerställer att budskapet når fram - Är mycket drivande och uthållig i ditt engagemang - Hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt och kan fatta svåra beslut - Är en coachande ledare som motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål Erfarenhet av en politiskt styrd organisation är meriterande Vi erbjuder vår nya medarbetare... en spännande och utvecklande anställning i en lagom stor kommun i förändring. Tjänsten är heltid tillsvidare och vi ser gärna att du börjar hos oss snarast möjligt. Vill du veta mer? Kontakta Lennart Ljungemo, sektorschef, 0247 - 802 30 eller Maria Thulemark, personalchef, 0247 - 801 17. Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel 0247 - 800 00. Välkommen med din ansökan! Du söker via vår hemsida www.leksand.se/ledigajobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2013-08-25.
Företag: Leksands Kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personalchef jobb, Personalchef Leksand, Personalchef Leksands Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalchef

Förskollärare
Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Du ska arbeta utifrån de styrdokument som gäller för förskola och pedagogisk omsorg. Förskolans organisation består av en avdelningschef, en handläggare, tre förskolechefer, två specialpedagoger och ca hundra pedagoger. 475 barn har plats i våra kommunala förskolor. VI har trettio förskoleavdelningar och två pedagogisk omsorg. Som förskollärare har du ett särskilt ansvar i arbetslaget vad gäller planering, genomförande, dokumentation, uppföljning, utvärdering och analys av verkamheten i enlighet med Lpfö98/10. Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och har erfarenhet av arbete i barngrupp och arbetslag. Samarbete är viktigt för dig och du skapar goda relationer till barn, föräldrar och medarbetare. Du är flexibel och har en helhetssyn och pedagosik insikt, dvs. du har förmågan att se varje barns behov. Vi tror att du arbetar självständigt, tar initiativ, är kreativ och kvalitetsmedveten. Som föskollärare leder du barngrupperna, vilket ställer krav på dig att vara en god förebild och att arbeta i riktning mot uppsatta mål och förväntade resultat. Det är meriterande om du har en problemlösande analytisk förmåga.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Leksand, Förskollärare Leksands kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Vi söker fotografer frilansuppdrag Leksand
Nu expanderar vi ytterligare och söker därför ambitiösa fotografer för löpande uppdrag inom i första hand bostadsfotografering. Vi erbjuder ett jobb med stor flexibilitet och möjlighet till 10-tals uppdrag i veckan. Du anger själv din tillgänglighet för arbete, men vi ser gärna att du på sikt finns tillgänglig minst 50% av en arbetsvecka. KVALIFIKATIONER Du har relevant utbildning och/eller erfarenhet som fotograf med öga för form och komposition. Du måste även vara socialt kompetent, stresstålig, lyhörd, punktlig och ha lätt för att lära dig nya saker. KRAV * Egen fotoutrustning bestående av: - Digital systemkamera (minst 12mpx) - Vidvinkeloptik med zoom som innefattar 19-24 mm i fullformat - Stabilt stativ med vattenpass i stativhuvudet - Extern blixt (ledtal minst 38) med trådlös sändare - Fjärrutlösare till kameran (radio) * Körkort och egen bil * Stabil internetuppkoppling (för leverans av bilder) * Möjlighet till kommunikation via windowsplattform * God dator- och internetvana * F-skattsedel ANSÖKAN Skicka in en kort presentation av dig själv, förteckning över din utrusning, ditt CV samt ett arbetsprov till work@zentuvo.se. Skriv "Ansökan frilansfotograf" i ämnesraden. Arbetsprovet ska bestå av tio bilder i storleken 2000x3000 punkter, fotograferat i JPG Large, komprimeringsgrad 7 (bevara metadata). Bilderna ska på bästa möjliga sätt återge en och samma bostad interiört och exteriört. Tänk noga igenom ditt arbetsprov, med fokus på helhet, motivval, komposition och exponering, då det är avgörande i urvalsprocessen. Vi rekryterar och utbildar löpande.
Företag: Zentuvo Sverige AB
Ort: Leksand
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker fotografer frilansuppdrag Leksand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker fotografer frilansuppdrag Leksand

Enhetschef bemanning och lön
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Sektor verksamhetsstöd och service består av nio avdelningar och ca 200 personer. Sektorns uppdrag är att hjälpa och stödja kärnverksamheterna genom att leverera professionell service, specialistkunskap och verktyg utifrån ett helhetsperspektiv. Vi ska också höja medborgarnas och besökarnas livskvalitet där deras behov står i fokus genom kultur- och fritidsutbudets tillgänglighet, kunskap och professionalitet. Vill du vara med och utveckla kommunens bemanningscentrum samt arbeta med lönehantering som kännetecknas av helhetssyn, professionalitet och hög kvalitet? Då blir ditt uppdrag att leda i övergången från dagens vikariecentrum till ett bemanningscentrum. Bemanningscentrum ska säkerställa att vi bemannar kärnverksamheten på ett så effektivt sätt som möjligt. Du leder och driver också arbetet med kommunens lönehantering. Dessa båda verksamheter har en viktig funktion inom organisationen och som chef får du därmed en nyckelroll hos oss. Vi har ett centraliserat vikariecentrum och lönehelpdesk som består av 6 kvalificerade medarbetare som bemannar ca 8 000 vikariat t ill verksamheten samt hanterar ca 2000 löner/månad. Du leder och driver båda dessa verksamheter mot ständiga förbättringar och du utbildar och stödjer såväl dina medarbetare som organisationens ca 65 chefer i bemanning- och löne frågor. Du drivs av ett kundorienterat arbetssätt där service och kvalitet är ledord. I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammans med medarbetarna utveckla processer utifrån verksamhetens behov. Du kommer även att ansvara för att initiera och driva utveckling av vårt personaladministrativa system Heroma. Som enhetschef bemanning och lön rapporterar du till personalchef och har din placering på personalavdelningen där bemanning och lön ingår. Vi söker dig som har: - en gedigen förståelse för bemannings- och löneprocesserna - erfarenhet från liknande uppdrag - erfarenhet av att arbeta i komplexa personaladministrativa system - kunskaper i arbetsrätt - relevant högskoleutbildning inom PA/ekonomi eller liknande är meriterande För att lyckas med uppdraget kan du bemöta och leda andra. Du är en trygg ledare som skapar engagemang och uppmuntrar till kreativitet. Du är tydlig i din kommunikation och skapar relationer. Du tycker om problemlösning och drivs av att ständigt förbättra processer. Du har en förmåga att anpassa dig till förändringar och strävar efter hög kvalitet. Som person är du mål- och resultatorienterad och har ekonomisk medvetenhet. Vi erbjuder vår nya medarbetare en spännande och utvecklande anställning i en lagom stor kommun i förändring. Tjänsten är en heltid tillsvidare och vi ser gärna att du börjar hos oss snarast möjligt. Vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-25.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef bemanning och lön jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef bemanning och lön

Sjuksköterskor inr psykiatri, öppenv.mott Leksand
Psykiatriska sektorn i Norra Västra Dalarna erbjuder psykiatrisk specialistvård och behandling till kommunernas innevånare. Norra och Västra sektorn har psykiatrisk öppenvårdsmottagning i Rättvik, Leksand, Vansbro, Malung, Älvdalen/Särna samt en mottagning på Mora lasarett som vänder sig till befolkningen i Mora och Orsa. Slutenvården bedrivs i Säter och Falun. Vi söker nu en sjuksköterskor till vår öppenvårdsmottagning i Leksand. Enheten är lokaliserad till centrala delen av orten. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter består av omvårdnads- och rehabiliteringsinsatser till vuxna personer med behov av psykiatrisk specialistvård. I dina arbetsuppgifter ingår stödjande samtal, medicinhantering, provtagning, nätverksarbete och sedvanliga uppgifter på en psykiatrisk mottagning. Du ansvarar för psykiatrisk telefonrådgivning några timmar per vecka. Vi eftersträvar ett helhetsperspektiv på människan och samarbetar med vårdgrannar och samhällsaktörer för att skapa kontinuitet i vårdkedjan. Du kommer att utgöra en del i ett team med flera olika yrkesgrupper. Du förväntas delta i handledning och utbildning som berör anställningen. Vi söker en sjuksköterska för vikariat 100% under 1,5 år samt en sjuksköterska vikariat under 6 månader, 100%. KVALIFIKATIONER Leg. sjuksköterska med vidareutbildning med inriktning psykiatri. Även steg 1 utbildning är önskvärt och meriterande. Vi söker dig som har ett genuint intresse för psykiatri och du får gärna ha erfarenhet av mottagningsarbete. Hög grad av professionalism och personlig mognad anser vi vara viktiga egenskaper liksom flexibilitet och god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Körkort erfordras.
Företag: Landstinget Dalarna, Psyk öppenvården Leksand
Ort: Leksand
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor inr psykiatri, öppenv.mott Leksand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor inr psykiatri, öppenv.mott Leksand

Leg Sjukgymnast
Sektorn för vård och omsorg består av tre verksamhetsområden, där uppdraget är att ge bistånd i form av hemtjänst, LSS, boendestöd, särskilt boende och daglig verksamhet. Sektorn har 450 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Sedvanliga arbetsuppgifter som sjukgymnast inom äldreomsorg och hemsjukvård. Som sjukgymnast ansvarar du för bedömningar, åtgärder/behandlingar, hjälpmedelsförskrivning och uppföljningar av specifika rehabiliteringsinsatser samt delegering och handledning av vårdpersonal. Du kommer att arbeta i team med arbetsterapeut, sjuksköterska. undersköterska och enhetschef. . Leg. Sjukgymnast Du har ansvaret för bedömning, planering och uppföljning av specifika rehabiliteringsinsatser samt instuktion och handledning när det gäller allmän rehabilitering. Du tar initiativ till utveckling samt möter nya förutsättningar med ett positivt förhållningssätt. Du har förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du samarbetar med de övriga i teamet. Du har datavana och erfarenhet av att dokumentera. Körkort B är ett krav
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjukgymnast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjukgymnast

Arbetsterapeut
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Sektorn för vård och omsorg består av tre verksamhetsområden, där uppdraget är att ge bistånd i form av hemtjänst, LSS, boendestöd, särskilt boende och daglig verksamhet. Sektorn har 450 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet. Arbetsterapeuttjänst i Leksands kommun innebär att: Du har ansvar för bedömning, behandling och träning hos de boende inom kommunens äldreomsorg och LSS. Du har ansvar för förskrivnig av hjälpmedel, handledning och utbildning av personal i bl a vardagsrehabiliterande synsätt och förflyttningsteknik. Du deltar i vårdplaneringsgrupper med vårdteamets övriga yrkesföreträdare. Du har ett speciellt nära samarbete med Rehabteamets Sjukgymnaster och Arbetsterapeut. Vi söker ny kollega som skall vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av Leksands kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund, har ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Leg Arbetsterapeut Vi värdesätter att du är ansvarstagande och självständig i ditt arbete och arbetar i team, att du har ett stort engagemang. Stor vikt läggs på samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet. Meriterande är erfarenhet från motsvarande verksamhetsområde. Körkort erfordras Vi erbjuder vår nya medarbetare... en utvecklande och spännande anställning i en lagom stor kommun i förändring. Tjänsten är 75 % vikariat. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Vill du veta mer? Kontakta Ing-Marie Hysing-Ludvigsson ansvarig chef 0247-80461, Marianne Carlsson arbetsterapeut 0247-80673, 070-2458618. Facklig representant Gunilla Nilsson FSA 0225-494424. Välkommen med din ansökan! Du söker via Heroma självservice eller vår hemsida www.leksand.se/lediga jobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2013-08-09.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Leksand, Arbetsterapeut Leksands kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Barnvakt i Leksand
Häfener Om företaget Häfener är en arbetsförmedling och ett rekryteringsbolag på internet som använder sig av sin webbplats www.job4sweden.se för uppdrag i sin rekrytering med fokus på den jobbsökande individens trygghet och kundanpassande rekryterings lösningar. Vi har en passion för att sammanföra kompetens på rätt plats där vi får se nya medarbetare och företag tillsammans ta de steg man vill för att lyckas. Vi söker för kunds räkning en barnvakt. Arbetsuppgifter Familj i Leksand med två söner önskar hjälp med barnpassning med 15 timmar i veckan. Arbetstiderna är belagda enligt överenskommelse med barnvakten. Familjen söker dig som är glad, engagerad, ordningsam och lekfull. Vi tillämpar direktrekrytering och du kommer anställas direkt av kunden. Arbetsort: Leksand Omfattning: 15 timmar vecka Välkommen med din ansökan via denna länk: http://www.job4sweden.se/externwebbplats-ansokan/ (Jobbansökningar via post undanbedes) Ange nedan referens i din ansökan
Företag: Häfener / job4sweden.se
Ort: Leksand
Publicerad : 07-28
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt i Leksand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt i Leksand

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Leksands kommun sökes. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Leksand
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.

Yrkeslärare Restaurang- och livsmedelsprogrammet
Just nu söker vi en Yrkeslärare Restaurang- och livsmedelsprogrammet Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Gymnasiet är inrymt i fräscha, trivsamma och ändamålsenliga lokaler och är känt för sin varma och positiva atmosfär.Gymnasiet har idag närmare 600 elever fördelade på följande program: Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Estetiska programmet, Handels- och administrationsprogrammet, Hantverksprogrammet inriktning finsnickeri, Hantverksprogrammet- lärling, Introduktionsprogrammen, Naturvetenskapsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Dina arbetsuppgifter som Yrkeslärare... Du kommer att undervisa i följande ämnen inom Restaurang- och livsmedelsprogrammet: Servering och dryckeskunskap. Arbetstidens förläggning är möjlig att anpassa efter önskemål. Vi söker... Vi söker en yrkeslärare inom Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Du har goda ämneskunskaper, en pedagogisk insikt och förmåga att anpassa undervisningen efter varje elevs förutsättningar. Du är engagerad i elevernas lärande och väljer de pedagogiska metoder och tekniker som bäst motsvarar de krav som ställs för att eleverna ska kunna utvecklas i enlighet med skolans mål. I ditt ledarskap stimulerar du eleverna i deras utveckling. Din samarbetsförmåga visar sig både i form av aktivt deltagande med dina kolleger och i kontakten med föräldrar. Meriterande om du är van vid att använda IT-pedagogik för att öka elevernas måluppfyllelse. Vi erbjuder vår nya medarbetare... en spännande och utvecklande anställning i en lagom stor kommun i förändring. Tjänsten är en visstidsanställning på 30%. och vi ser gärna att du börjar hos oss så snart som möjligt. Vi tillämpar individuell lönesättning. Vill du veta mer? Kontakta Liselotte Alanko Ansvarig chef 0247-802 10. Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel, tfn. 0247 ? 800 00. För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lagen om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Välkommen med din ansökan! Du söker via Heroma självservice eller vår hemsida www.leksand.se/ledigajobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2013-08-19.
Företag: LEKSANDS GYMNASIUM
Ort: Leksand
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare Restaurang- och livsmedelsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Barnvakt i Leksand
Häfener Om företaget Häfener är en arbetsförmedling och ett rekryteringsbolag på internet som använder sig av sin webbplats www.job4sweden.se för uppdrag i sin rekrytering med fokus på den jobbsökande individens trygghet och kundanpassande rekryterings lösningar. Vi har en passion för att sammanföra kompetens på rätt plats där vi får se nya medarbetare och företag tillsammans ta de steg man vill för att lyckas. Vi söker för kunds räkning en barnvakt. Arbetsuppgifter Familj i Leksand med två söner önskar hjälp med barnpassning med 15 timmar i veckan. Arbetstiderna är belagda enligt överenskommelse med barnvakten. Familjen söker dig som är glad, engagerad, ordningsam och lekfull. Vi tillämpar direktrekrytering och du kommer anställas direkt av kunden. Arbetsort: Leksand Omfattning: 15 timmar vecka Välkommen med din ansökan via denna länk: http://www.job4sweden.se/externwebbplats-ansokan/ (Jobbansökningar via post undanbedes) Ange nedan referens i din ansökan
Företag: Häfener / job4sweden.se
Ort: Leksand
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt i Leksand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt i Leksand

Säljkonsulent - Leksand
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Leksand
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Leksand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Leksand

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Leksands kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 14 augusti. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Leksand
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.

Barnmorska, vik, 50%, Barnmorskemottagningen VC Leksand
På barnmorskemottagningen på Leksands Vårdcentral arbetar 4 barnmorskor. Vi har ett nära samarbete med barnhälsovården och läkar-/sköterskemottagningen på Vårdcentralen. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter på barnmorskemottagning i primärvård: Kvinnors reproduktiva hälsa. STD provtagning, gynekologisk hälsokontroll, graviditetskontroller, föräldragrupper, preventivmedelsrådgivning/förskrivning. KVALIFIKATIONER Legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Leksand
Ort: Leksand
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Barnmorska, vik, 50%, Barnmorskemottagningen VC Leksand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnmorska, vik, 50%, Barnmorskemottagningen VC Leksand

Intervjuer på stationer, Leksand
MEMU SVENSK MÄSSBEMANNING AB arbetar med bemanning av mässor och evenemang. Vi deltar vid ett 80 tal arrangemang per år. De vanligaste arbetsuppgifterna är att vi gör mässundersökningar, tillhandahåller värdar och värdinnor till olika utställare samt på mässor vanligen förekommande arbetsuppgifter. Just nu söker vi 5 personer till speciellt arbete som äger rum på järnvägsstationen i Leksand. Uppdraggivaren är Trafikverket. Det är frågor sam handlar om hur resenärer upplever resandet etc. Intervjuerna ska äga rum, företrädelsevis v. 35, helst under rusningstrafik. Man arbetar ca. 5-6 tim/dag. Totalt 3-4 dagar under denna period. Kvalifikationer - Erfarenhet från serviceyrke - Gillar olika typer av människor - Stresstålighet Har du erfarenhet av intervjuer är det ett extra plus. Andra egenskaper som vi värdesätter är ärlighet, pålitlighet, flexibilitet och ett sunt förnuft. Skriv "Intervjuare - Leksand." i rubriken när du skickar in din ansökan. Skicka in din ansökan omgående. Bifoga gärna ett foto i din ansökan. Vi har ett stort tryck på telefonen, vänligen ring inte, utan skicka ett mail.
Företag: MEMU Svensk Mässbemanning
Ort: Leksand
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Intervjuer på stationer, Leksand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Intervjuer på stationer, Leksand

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Leksands kommun sökes. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Leksand
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.

Handledare hemspråk, Arabiska
Just nu söker vi en Handledare hemspråk, Arabiska Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Gymnasiet är inrymt i fräscha, trivsamma och ändamålsenliga lokaler och är känt för sin varma och positiva atmosfär.Gymnasiet har idag närmare 600 elever fördelade på följande program: Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Estetiska programmet, Handels- och administrationsprogrammet, Hantverksprogrammet inriktning finsnickeri, Hantverksprogrammet- lärling, Introduktionsprogrammen, Naturvetenskapsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Dina arbetsuppgifter som Handledare hemspråk... Leksands kommun tar emot ett stort antal flyktingar och invandrare med arabiska som modersmål. För att stödja dem i deras studier i svenska och andra ämnen söker vi en studiehandledare i arabiska som kan bistå eleverna i den ordinarie undervisningen samt även vid behov ge extra undervisningsstöd för eleverna utöver ordinarie lektionstid Vi söker... Vi söker en studiehandledare i arabiska för elever på Introduktionsprogrammens Språkintroduktion Leksands gymnasium med kunskaper i arabiska, pedagogisk utbildning och erfarenhet från undervisning. Vi erbjuder vår nya medarbetare... en utvecklande och spännande anställning i en lagom stor kommun i förändring. Tjänsten är en visstidsanställning på 50% och vi ser gärna att du börjar hos oss snarast möjligt dock senast 2013-09-16. Vi tillämpar individuell lönesättning. Vill du veta mer? Kontakta Maria Park Ansvarig chef 0247-801 19. Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel, tfn. 0247 ? 800 00. För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lagen om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Välkommen med din ansökan! Du söker via Heroma självservice eller vår hemsida www.leksand.se/ledigajobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2013-09-05.
Företag: LEKSANDS GYMNASIUM
Ort: Leksand
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare hemspråk, Arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare hemspråk, Arabiska

Enhetschef LSS
Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Just nu söker vi en Enhetschef LSS Sektorn för Vård och omsorg består av tre verksamhetsområden, där uppdraget är att ge bistånd i form av hemtjänst, dagverksamhet, LSS, daglig verksamhet, boendestöd och särskilt boende. Sektorn har 450 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet. Dina arbetsuppgifter som Enhetschef... Vi söker en enhetschef till LSS verksamheten, personlig assistans. Som enhetschef ansvarar du för verksamhet, budget, personal och arbetsmiljöfrågor. Vi söker en tydlig och självgående enhetschef som är intresserad av att leda och utveckla verksamhet och medarbetare inom givna ramar. Du har en personlig mognad och ett strukturetrat arbetssätt samt en hög ekonomisk medvetenhet. Vi ser helst att du har några års erfarenhet som ledare inom vård och omsorg. Körkort erfordras. Vi söker... Vi söker en tydlig och självgående enhetschef som är intresserad av att leda och utveckla verksamhet och medarbetare inom givna ramar. Du har en personlig mognad och ett strukturetrat arbetssätt samt en hög ekonomisk medvetenhet. Du har högskoleutbildning inom sociala området eller motsvarande.Vi ser helst att du har några års erfarenhet som ledare inom vård och omsorg. Körkort erfordras. Vi erbjuder vår nya medarbetare... en spännande och utvecklande anställning i en lagom stor kommun i förändring. Tjänsten är en heltid 100% tillsvidare och vi ser gärna att du börjar hos oss snarast möjligt, dock senast 2013-10-01. Vi tillämpar individuell lönesättning. Vill du veta mer? Kontakta: Torbjörn Lund enhetschef 0247-804 62. Lena Lorenz avdelningschef 0247-80192 ( från 9 september ) Fackliga representanter nås via Leksands kommuns växel 0247 - 800 00. Välkommen med din ansökan! Du söker via vår hemsida www.leksand.se/ledigajobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2013-09-22.
Företag: Leksands Kommun Vård och Omsorg
Ort: Leksand
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef LSS

Förskollärare 100%,tv Siljansnäs
Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Du ska arbeta utifrån de styrdokument som gäller för förskola och pedagogisk omsorg. Förskolans organisation består av en avdelningschef, en handläggare, tre förskolechefer, två specialpedagoger och ca hundra pedagoger. 475 barn har plats i våra kommunala förskolor. VI har trettio förskoleavdelningar och två pedagogisk omsorg. Som förskollärare har du ett särskilt ansvar i arbetslaget vad gäller planering, genomförande, dokumentation, uppföljning, utvärdering och analys av verkamheten i enlighet med Lpfö98/10. Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och har erfarenhet av arbete i barngrupp och arbetslag. Samarbete är viktigt för dig och du skapar goda relationer till barn, föräldrar och medarbetare. Du är flexibel och har en helhetssyn och pedagosik insikt, dvs. du har förmågan att se varje barns behov. Vi tror att du arbetar självständigt, tar initiativ, är kreativ och kvalitetsmedveten. Som föskollärare leder du barngrupperna, vilket ställer krav på dig att vara en god förebild och att arbeta i riktning mot uppsatta mål och förväntade resultat. Det är meriterande om du har en problemlösande analytisk förmåga.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100%,tv Siljansnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100%,tv Siljansnäs

Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Leksand
Vi söker för vår partners räkning dig som kan skapa framgångsrika och kittlande resultat på frisörmarknaden. Du behövs för att bygga starka affärsrelationer i frisörbranschen och sälja högkvalitativa hårvårdsprodukter till frisörsalonger. Företaget har sin bas i Stockholm och vill nu förstärka sin närvaro över landet, denna gång med säljare i Dalarna. De har tagit amerikanska, ekomedvetna varumärket DermOrganic till Sverige jämte anrika Mastey de Paris och satsar nu helhjärtat på att utveckla varumärkeskännedomen i Sverige. Unikt för dessa varumärken är att de tillhör de mildaste produkterna som finns för den professionella hårvårdsindustrin, utan att innehålla skadliga ingredienser. Produkterna har en mycket positiv trend och ökad efterfrågan hos konsumenter, och därmed dina blivande kunders kunder - inte minst hos dem med fokus på en sundare livsstil. Företagets ledning och VD är högst operativ i verksamheten och brinner verkligen för produkterna och försäljningen. Detta för med sig gedigen stöttning, mycket goda möjligheter att lyckas och samtidigt stor frihet i ditt löpande arbete som säljare. Din resa startar med introduktion och produktutbildning där du bjuds in i en teamanda för långsiktig framgång. Du får utpräglat eget ansvar i ditt säljdistrikt där du förväntas ha konstant och stabil försäljning mot uppsatta mål. Du behöver ha ett tydligt mindset och vilja arbeta långsiktigt med B2B, och du vet med dig att hög kundaktivitet och långsiktiga relationer mynnar ut i god försäljning. Du har ett tydligt driv och gillar att paketera och sälja konceptlösningar samt får gärna ha tidigare erfarenhet av säljintensiva uppdrag, som t ex telefonförsäljning. Erfarenhet av frisörbranschen eller motsvarande är ett plus men inget krav. Det viktigaste är att du vill ta dig an uppgiften med äkta engagemang och glöd! Är du orädd som person och känner dig manad att representera en fantastisk produkt med marknadens högsta ersättningar? Skicka ditt CV och ansökan till advance@salesahead.se. Ange "LIVSSTILSAGENT LEKSAND" i ämnesraden. Välkommen! http://www.salesahead.se/lediga-jobb/
Företag: JK SALES AHEAD AB
Ort: Leksand
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Leksand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Leksand

Lokalvårdare i Siljansnäs
Verksamhetsbeskrivning Sektor verksamhetsstöd och service består av nio avdelningar med ca 200 medarbetare. Sektorns uppdrag är att hjälpa och stödja kärnverksamheterna genom att leverera professionell service, specialistkunskap och verktyg utifrån ett helhetsperspektiv. Vi ska också höja medborgarnas och besökarnas livskvalitet där deras behov står i fokus genom kultur- och fritidsutbudets tillgänglighet, kunskap och professionalitet. Vi erbjuder vår nya medarbetare en utvecklande och spännande anställning i en lagom stor kommun i förändring. Arbetsuppgifter Städavdelningen ska med professionellt arbete, service och trevligt och positivt bemötande medverka till att skapa fräscha lokaler för verksamheterna och därigenom skapa bra arbetsmiljö för brukarna och minska underhållskostnaden för fastigheterna. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård med goda kunskaper i olika städmetoder, golvvård och maskinell städning. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad, flexibel och strukturerad, med förmåga att planera och utföra arbetet självständigt men också i grupp. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket. B-körkort är ett krav. Tjänsten kräver registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister och ska uppvisas innan anställningsavtal kan tecknas.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare i Siljansnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare i Siljansnäs

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Leksands kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 19 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Leksand
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Leksand.

Skolvärd
Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Arbete i Sammilsdalskolans kafeteria 7-9 och ansvara för Skol IF. Du ska vara van att jobba med ungdomar och vara stresstålig. Viktigt att du är en "Vuxen" som finns bland ungdomarna. Du ska sköta kafeterian och vara med ungdomarna under raster. Du ska även organisera och sköta arbetet med Skol IF.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Skolvärd jobb, Skolvärd Leksand, Skolvärd Leksands kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolvärd

Specialpedagog
Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Specialpedagog/speciallärare till 7-9 på Sammilsdalskolan. Du kommer att ingå i vårt EHT-team på skolan. Du ska handleda personal, organisera utredningar, arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du ska vara utbildad speciallärare eller specialpedagog. Du ska ha lätt att samarbeta med andra och van att arbeta med barn i behov av stöd. Du ska vara väl införstådd i våra styrdokument och vilja utveckla arbetet med särskilt stöd på skolan
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Leksand, Specialpedagog Leksands kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Speciallärare
Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Speciallärare mot utvecklingsstörning för arbete i Leksands särskola. Gäller under ordinarie medarbetares barnledighet Du ska vara utbildad speciallärare med grundskollärarexamen 1-7 eller 4-9 i botten.Du bör vara ambitiös, lyhörd och flexibel och snabbt kunna förändra i ditt schema eller arbetssätt beroende på situationer som kan uppstå i verksamheten.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Leksand, Speciallärare Leksands kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Pedagogisk resurs till särskolan
Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Arbeta som elevassistent i särskolan i Leksand Arbeta med elever i särskolan. Många eleverär integrerade i klasser och behöver extra stöd med sig. Ingår att uföra pedagogiskt arbete med eleven.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagogisk resurs till särskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagogisk resurs till särskolan

Psykolog till 1:a linjens barn och ungdomspsykiatri VC Leksand
Vi söker Psykolog till ny verksamhet gällande 1:a linjens barn och ungdomspsykiatri. Vårdcentral Leksand har ett upptagningsområde på ca 15 000 invånare. Här har vi ett psykosocialt team med två samtalsterapeuter som tillsammans sköter uppdraget med 1:a linjens psykiatri mot den vuxna befolkningen. Vi har också en mödra- och barnhälsovårdspsykolog på 50%. Nu är vi på väg att utöka verksamheten gällande 1:a linjens barn- och ungdomspsykiatri och behöver Dig som är psykolog eller motsvarande med särskilt intresse och gärna erfarenhet av arbete mot barn och unga. Du kommer att vara en viktig kugge i planeringen av den nya verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Direkt patientarbete med barn och ungdomar -psykosocial utredning, bedömning och behandling -stödjande och behandlande samtal -krissamtal -information och motiverande samtal Indirekt patientarbete -konsultation och samverkan med annan vårdpersonal internt och externt -medicinsk dokumentation -handledning till övrig personal KVALIFIKATIONER Psykologutbildning, gärna med påbyggnadsutbildning och erfarenhet av arbete med barn och ungdom.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Leksand
Ort: Falun
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog till 1:a linjens barn och ungdomspsykiatri VC Leksand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog till 1:a linjens barn och ungdomspsykiatri VC Leksand

Socialsekreterare för ensamkommande flyktingbarn
Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Inom sektorn Lärande och stöd finns avdelningen Familj och stöd, som omfattar individ- och familjeomsorg (IFO) för barn, ungdomar och vuxna, integration, AME, elevhälsan, ungdomsmottagningen, ungdomsverksamhet, familjerådgivning, familjeteam, öppen förskola och HVB för ensamkommande flyktingbarn. Verksamheterna fördelas på enheterna 'Arbete och integration' och 'Barn, ungdom och familj'. Vi söker en vikare för vår ordinarie socialsekreterare som går på föräldraledighet. Som socialsekreterare utreder du och bedömer bistånd för ensamkommande flyktingbarn. Du jobbar tillsammans med en annan socialsekreterare och tillhör IFO vuxengruppen. Förutom utredning och bedömning enligt socialtjänstlagen ska du samverka med föreståndaren och personalen på HVB Siljegården, gode män och kontaktpersoner, skolan, migrationsverket, landstinget med flera. . Krav ställs på socionomexamen eller annan beteendevetenskaplig högskoleutbildning, samt tidigare erfarenhet av arbete med handläggning och dokumentation. Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god självkännedom och förmåga att samarbeta. Det är viktigt att du har ett gott omdöme. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling. Arbetsgivaren ställer krav på körkort B.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare för ensamkommande flyktingbarn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare för ensamkommande flyktingbarn

Skolsköterska
Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Dina arbetsuppgifter som Skolsköterska... Elevhälsan skall enligt nya skollagen arbeta förebyggande och hälsofrämjande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är därför förebyggande hälsoarbete enligt Socialstyrelsens riktlinjer, medicinska bedömningar, information och rådgivning i hälso- och sjukvårdsfrågor samt enklare sjukvård. I uppdraget ingår att, tillsammans med övriga skolsköterskor och skolläkare, medverka till att utveckla arbetet. Du kommer att vara placerad vid en av våra F - 6 skolor men även ansvara för skolhälsovården vid tre F - 6 skolor. Vid respektive skola deltar du i Elevhälsoteamet. Skolsköterskan är tillsammans med övriga elevhälsan (skolsköterskor, skolkuratorer, specialpedagoger samt skolpsykolog och skolläkare via konsult) organiserad i enheten Barn, ungdom och familj. Enheten består utöver Elevhälsan av IFO Barn och familj, Familjeteamet, Ungdomsmottagningen, Familjerådgivning, Öppna förskolan och Ungdomsverksamheten. Vi söker... dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning enligt något av nedanstående: - Öppen hälso- och sjukvård - Hälso- och sjukvård för barn och ungdom - Högskolespecifik utbildning till skolsköterska Erfarenhet av tidigare skolskötersketjänst är meriterande. Erfarenhet av datajournal. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - som person är trygg och stabil - kan agera självständigt - är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang - tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor - planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt Erfarenhet av teamarbete är meriterande då skolsköterska samverkar med andra professioner. Körkort och tillgång till bil. Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Kallelse till intervju kan komma att ske innan ansökningstidens utgång. Vi erbjuder vår nya medarbetare... en utvecklande och spännande anställning i en lagom stor kommun i förändring. Tjänsten är vikariat heltid under 2014 och vi ser gärna att du börjar hos oss 2014-01-07 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Vill du veta mer? Kontakta Lena Andersson ansvarig chef 0247-80660, Jeanette Jobs skolsköterska MLA 0247-80383 Vårdförbundet Susanne Lysén 0247-80162 För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lagen om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Välkommen med din ansökan! Du söker via Heroma självservice eller vår hemsida www.leksand.se/lediga jobb. Bifoga personligt brev och CV. Din ansökan vill vi ha senast 2013-10-25.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Leksand, Skolsköterska Leksands kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Ekonomiassistent
Verksamhetsbeskrivning LeksandsbostäderAB är kommunens största bostadsföretag. Vi är ett helägt kommunalt bolag. Förutom det egna fastighetsbeståndet förvaltar vi även kommunens fastigheter såsom skolor och förskolor. Vi förvaltar även kommunens gator, vägar, parker och offentliga platser. Vi är 34 anställda och omsätter ca 120 mKR. Arbetsuppgifter Som ekonomiassistent är dina främsta uppgifter att hantera alla i bolaget förekommande ekonomitransaktioner såsom betalningsflöden och löpande bokföring. Du ansvarar självständigt för reskontrahantering och kontoavstämningar samt deltar i bokslutsarbete. Du tillhör vår administrativa avdelning som ansvarar för kundservice och uthyrning. Utbildning/Erfarenhet Som person är du strukturerad och noggrann, har en god känsla för kundservice och ett professionellt bemötande. Du är även flexibel och har hög social kompetens, vilket är viktigti en liten grupp där vi hjälper varandra. Du har gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Vi ser gärna att du även har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god IT-vana och har lätt för att tillägna dig olika system.
Företag: Leksandsbostäder AB
Ort: Leksand
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Leksand, Ekonomiassistent Leksandsbostäder AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Förskollärare
Verksamhetsbeskrivning Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Vi erbjuder vår nya medarbetare en utvecklande och spännande anställning i en lagom stor kommun i förändring. Arbetsuppgifter Du ska arbeta utifrån de styrdokument som gäller för förskola och Du ska arbeta utifrån de styrdokument som gäller för förskola och pedagogisk omsorg. Förskolans organisation består av en avdelningschef, en handläggare, tre förskolechefer, två specialpedagoger och ca hundra pedagoger. 475 barn har plats i våra kommunala förskolor. VI har trettio förskoleavdelningar. Som förskollärare har du ett särskilt ansvar i arbetslaget vad gäller planering, genomförande, dokumentation, uppföljning, utvärdering och analys av verkamheten i enlighet med Lpfö98/10. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och har erfarenhet av arbete i barngrupp och arbetslag. Samarbete är viktigt för dig och du skapar goda relationer till barn, föräldrar och medarbetare. Du är flexibel och har en helhetssyn och pedagosik insikt, dvs. du har förmågan att se varje barns behov. Vi tror att du arbetar självständigt, tar initiativ, är kreativ och kvalitetsmedveten. Som föskollärare leder du barngrupperna, vilket ställer krav på dig att vara en god förebild och att arbeta i riktning mot uppsatta mål och förväntade resultat. Det är meriterande om du har en problemlösande analytisk förmåga. För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lagen om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Leksand, Förskollärare Leksands kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Vik Socialsekreterare till Familjerätten
Sektorn Lärande och stöd består av fem avdelningar; förskola, grundskola, gymnasium/vuxenutbildning, musikskola och familj och stöd med c:a 525 anställda. Uppdraget är att ge barn, ungdomar och vuxna bästa möjliga utbildning och levnadsvillkor. Våra verksamheter bygger på engagemang, valfrihet och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se Inom sektorn Lärande och stöd finns avdelningen Familj och stöd, som omfattar individ- och familjeomsorg (IFO) för barn, ungdomar och vuxna, integration, AME, elevhälsan, ungdomsmottagningen, ungdomsverksamhet, familjerådgivning, familjeteam, öppen förskola och HVB för ensamkommande flyktingbarn. Verksamheterna fördelas på enheterna 'Arbete och integration' och 'Barn, ungdom och familj'. I arbetet med familjerätt kommer du att utföra utredningar avseende faderskap, vårdnad/boende/umgänge, adoption samt kontaktpersoner och kontaktfamiljer, Arbetsuppgifterna kring trygg och säker vård handlar om att rekrytera, utreda, utbilda och handleda familjehem. Det innebär bl.a. hembesök, intervjuer samt ge stöd till familjehemmen i deras uppdrag. Du har ett nära samarbete med övriga handläggare inom barn och familj. Socionomexamen eller annan beteendevetenskaplig högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt tidigare erfarenhet av arbete med handläggning och dokumentation. Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med en egen drivkraft och god självkännedom och förmåga att samarbeta. Det är viktigt att du har ett gott omdöme. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare till Familjerätten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare till Familjerätten

Distriktssköterska till Vårdcentral Leksand
Vårdcentralen har ett upptagningsområde på ca 15 000 invånare. Primärvården har ett brett uppdrag som består av sedvanliga mottagningar för läkare och distriktssköterskor, rehabilitering och barn och mödrahälsovård. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en Distriktssköterska till vår mottagning och arbetsuppgifterna blir mottagningsarbete och telefonrådgivning. Stor vikt kommer att läggas på samarbetsförmåga och personliga egenskaper. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska med vidareutbildning öppen hälso och sjukvård.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Leksand
Ort: Leksand
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska till Vårdcentral Leksand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska till Vårdcentral Leksand

Engagerande enhetschefer
Sektorn för vård och omsorg består av tre verksamhetsområden, där uppdraget är att ge bistånd i form av hemtjänst, LSS, boendestöd, särskilt boende och daglig verksamhet. Sektorn har 450 anställda med dygnet runt service. Vi erbjuder vård och omsorg baserad på kunskap, omtanke och professionalitet. Leksands kommun har 1 500 medarbetare och vår gemensamma vision är service av hög kvalitet till våra 15 300 medborgare genom fortsatt utveckling, tydligt ansvar och sund ekonomi. Kommunen har ett differentierat näringsliv och kännetecknas av en positiv framtidstro. Vi står nu inför en spännande framtid där uppgiften är att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och utveckling. Välkommen att läsa mer på www.leksand.se I Leksands kommun har vi fem Särskilda boenden. Vårt uppdrag är att erbjuda ett tryggt och trivsamt boende till äldre och omvårdnadsbehövande personer som inte längre kan bo i eget boende. Verksamheten ska vara av hög kvalité och inriktas på att ge äldre personer ett värdigt liv och känsla av välbefinnande. Dina arbetsuppgifter som enhetschef är att ansvara för personal, verksamhet och budget. Du driver verksamhetsnära processer i flera steg genom att planera, utveckla och följa upp dessa. Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning företrädesvis Sociala omsorgsprogrammet eller Socionomutbildning. Vi ser helst att du har några års erfarenhet som ledare inom vård- och omsorg och är förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Du är trygg och tydlig i ditt ledarskap. Du engagerar dina medarbetare och har förmåga att tillvarata andras kompetenser och idéer. Vidare har du ekonomisk medvetenhet samtidigt som du har ett genuint intresse för människor. Körkort är önskvärt med anledning av resor inom kommunen.
Företag: Leksands kommun
Ort: Leksand
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerande enhetschefer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerande enhetschefer


Sök lediga jobb Leksand

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se