Lernia AB jobb - lediga jobb

Lernia AB jobb Lernia AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lernia AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lernia AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Erfaren säljare trycksaker- Stockholm

 2. Konstruktör- Stockholm

 3. Kredithandläggare- Stockholm

 4. Administratörer till SAS Arlanda- Stockholm

 5. Erfaren chefssekreterare- Stockholm

 6. Erfaren rekryterare till globalt företag- Stockholm

 7. Utbildare inom restaurang- Stockholm

 8. Utbildare inom försäljning och kundtjänst- Stockholm

 9. Lärare i allmänförberedande utbildning- Solna

 10. Lärare i allmänförberedande utbildning- Solna

 11. Elektronikmontör- Stockholm

 12. Orderadministratör med teknikbakgrund- Stockholm

 13. Utbildare i svenska för invandrare- Stockholm

 14. Utbildare inom elteknik- Stockholm

 15. Driven CNC-operatör- Stockholm

 16. Hydraulikmontör- Stockholm

 17. Servicetekniker till Bombardier- Stockholm

 18. Trädgårdsmästare till företag inom fastighetsförvaltning- Stockholm

 19. CNC-operatör inriktning mot fräs- Stockholm

 20. Stenläggare sökes till entrepenadföretag- Stockholm

 21. Erfaren grävmaskinist till entrepenadföretag- Stockholm

 22. Administrativ assistent- Olofström

 23. Certifierad svetsare- Karlskrona

 24. Kvalificerad mekaniker/montör- Karlskrona

 25. Truck- och traversförare- Karlskrona

 26. Lagerarbetare- Karlskrona

 27. Truck- och traversförare- Olofström

 28. Utbildningskonsulter till projektet ”Förberedande militär utbildning”- Karlskrona

 29. Affärsinriktad Konsultchef- Gävle

 30. Produktspecialist med tydligt marknadsfokus- Halmstad

 31. Ekonom 60-75%- Varberg

 32. Lagermedarbetare- Halmstad

 33. Operatör- Jönköping

 34. Utbildare i engelska och svenska- Jönköping

 35. Utbildare i engelska och svenska- Nässjö

 36. Lärare i Svenska för invandrare- Jönköping

 37. Lärare inom vård- och omsorg- Jönköping

 38. Operatör- Jönköping

 39. Montör- Jönköping

 40. LEAN-inriktad produktionsledare- Vetlanda


Mer beskrivning

Erfaren säljare trycksaker
Lernia AB Arbetsuppgifter Östertälje Tryckeri är inte bara ett tryckeri, utan också en komplett servicepartner som kan uppfylla alla önskemål, stora som små. Vi är ett modernt tryckeri som alltid sätter våra kunders uppdrag överst på agendan. Uppdragen skiljer sig från allt mellan enskilda trycksaker såsom broschyrer och affischer till helhetslösningar vid stora kampanjer. Service, flexibilitet och kvalitet är våra ledord på vårt svanmärkta tryckeri. Vi besitter genuin erfarenhet och kunskap om trycksaksproduktion i alla dess delar, såsom teknik, ekonomi och idélösning. Tillsammans med en ständigt uppdaterad maskinpark och en miljöanpassad produktion är vi den ideala samarbetspartnern.Nu expanderar företaget och vi söker för deras räkning en driven trycksakssäljare. Formell kompetens Du har gedigen erfarenhet från branschen Du har flerårig erfarenhet som säljare Du har B-körkort Din bakgrund Du arbetar självständigt från valfri arbetsort samt har förmodligen ett kontaktnät med egna befintliga kunder. Givetvis är du van från att skapa affärer inom branschen Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs det att du har stor social förmåga, skapar förtroende och ger förslag till lösningar. Du är en entreprenör som brinner för att bygga upp en framgångsrik försäljningsverksamhet och affärsmässiga relationer. För rätt person erbjuder vi ett modernt tryckeri med fin tradition där du har goda utvecklingsmöjligheter att växa med företaget. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid/Tillsvidare Stockholm/Mälardalen eller valfri arbetsort i landet Tillträdesdag Enligt överenskommelse.Fast lön + provision. Information Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och Bemanning. Vi värdesätter och strävar efter ökad mångfald - fler perspektiv, bättre kundlösningar! Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren säljare trycksaker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren säljare trycksaker

Konstruktör
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu en konstruktör av specialverktyg för skärande bearbetning av kugghjul. Arbetsverktyget är CSE CAD och i arbetsuppgifterna ingår bland annat att undersöka och beräkna offertritningar. Utöver detta utarbetar du tekniska lösningar och layouter i samråd med säljare, specialister och kunder. Du tar också fram underlag i CAD-programmet Siemens NX 6 för att underlätta och förbättra kunstruktionsarbetet. Tillsammans med de övriga konstruktörerna planerar du konstruktionsarbetet och ser till så att redan planerade konstruktionstider hålls. En annan av dina uppgifter blir att beräkna profildata utifrån kundunderlag med hjälp av ESCO-mjukvara. En annan återkommande uppgift är att ständigt förnya och förbättra arbetssättet, hos vår kund som är världsledande inom verktygslösningar och know-how till metallbearbetningsindustrin. Formell kompetens Du uppfyller kraven för att granska och godkänna ritningar. Din bakgrund Vi tror att du har minst en 3-årig maskiningenjörsutbildning samt erfarenhet och förståelse för skärande metallbearbetning. Personliga egenskaper - Stresstålighet - Prestigelöshet - Analytisk läggning - Nyfikenhet och vilja att lära - En glad och positiv inställning - Förmåga att prioritera Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/Heltid/Stockholm Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Information Välkommen med din anöskan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag, som stärker kundens konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi rekryterar och hyr ut personal över hela Sverige och som en del av Lernia – ett av landets största kunskapsföretag, vet vi att kompetens gör skillnad. Besök oss gärna på www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör jobb, Konstruktör Stockholm, Konstruktör Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör

Kredithandläggare
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker nu för kunds räkning en kredithandläggare med minst två års erfarenhet. Vår kund är världsledande leverantör av verktyg, verktygslösningar och know-how till metallbearbetningsindustrin. Tjänsten är ett konsultuppdrag som beräknas starta i mitten på augusti och pågå fram till mars 2014. Du kommer att arbeta som assistent till Credite Control Manager och dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av inkommande kreditförfrågningar samt analyser av rating i samband med detta. Följa upp kunder och analysera betalningshistorik. Företaget verkar i en internationell miljö och personalsammansättningen är också internationell där man kommunicerar på engelska. Formell kompetens Relevant ekonomisk utbildning allternativt flerårig arbetslivserfarenhet i en ekonomisk miljö samt kredithandläggning. Erfarenhet av SAP är klart meriterande Goda kunskaper i Engelska språket Ytterligare språk som är meriterande är franska, tyska, italienska, spanska eller annat eropeiskt språk. Goda kunskaper i officeprogrammen Din bakgrund Vi tror att du har arbetat ett par år med kredithandläggning kanske på ett mindre bolag och nu vill arbeta på ett stort bolag. Du har en proaktiv approach och är en utpräglad problemlösare. Du gillar att arbeta i högt tempo med korta beslutsvägar. Du har vana att arbeta i en ekonomisk miljö och har förmåga att läsa och förstå bokslut, balans och resultaträkningar. Personliga egenskaper Vi ser gärna att du är: - Stresstålig - Prestigelös - Analytisk - Nyfiken och vill lära sig - Glad och positiv - Förmåga att prioritera Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid konsultuppdrag tom mars 2014. Tillträdesdag Mitten på augusti. Information Välkommen med din anöskan så fort som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden slut. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kredithandläggare jobb, Kredithandläggare Stockholm, Kredithandläggare Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kredithandläggare

Administratörer till SAS Arlanda
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker ett antal (ca 10) personer som vill jobba som administratör/handläggare hos SAS på Arlanda. Kanske är du rätt person för detta uppdrag? Uppdraget pågår under en månad med start 5/8 och det är ett krav att du kan arbeta heltid under vardagarna denna period. Du kommer arbeta i en grupp med flera administratörer/handläggare som jobbar med liknande uppgifter. Formell kompetens För att lyckas i tjänsten skall du vara noggrann men samtidigt vara van att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är en person som inte ger upp i första taget utan snarare har en positiv inställning och som sprider energi omkring dig. Du bör ha arbetat med dataregistrering och administration tidigare och är en van datoranvändare. Personliga egenskaper Det är en fördel om du har arbetat mot andra nordiska länder som Norge och Danmark, men inget krav. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid / heltid / Arlanda Tillträdesdag Sök tjänsten omgående, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Uppdraget startar 5/8 och pågår en månad framöver.
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Administratörer till SAS Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratörer till SAS Arlanda

Erfaren chefssekreterare
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker en chefssekreterare till en av våra kunder i Södertälje. Du kommer att ha ett stort administrativt ansvar mot 2 sektioner och parallellt med detta driva egna uppgifter och utredningar. Ständig förbättring av processer, information och systemstöd är en väsentlig del i arbetet. Du har ansvar för att sammanställa och följa upp investerings- och omkostnadsprognoser. Du assisterar cheferna med förberedelser inför möten, samt hjälper även övriga gruppchefer liksom sektionernas medarbetare med stort som smått. Du ingår i båda sektionernas ledningsgrupper. Självklart samverkar du med övriga sekreterare inom avdelningen, som vid behov vikarierar för varandra. Formell kompetens Relevant utbildning Din bakgrund Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och du bör tidigare ha arbetat som sekreterare/administratör. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du arbetar obehindrat i MS Office och har stilistisk förmåga samt är driven inom kommunikation, och informationssökning. Personliga egenskaper De varierande arbetsuppgifterna kräver att du kan arbeta självständigt, är strukturerad, arbetar proaktivt och kan prioritera för att klara av att arbeta under tidspress samt är prestigelös. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du har ett genuint intresse för människor och din förmåga att sprida entusiasm och glädje är särskilt viktig. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/Heltid/Södertäje via vår hyrveksamhet. Tillträdesdag 12/8 tom 30/12 med möjlighet till förlängning. Information Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren chefssekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren chefssekreterare

Erfaren rekryterare till globalt företag
Lernia AB Arbetsuppgifter Nu söker vi en erfaren och slipad rekryterare för arbete inom ett ledande globalt företag! Formell kompetens Erfarenhet av rekrytering av seniora tjänster på en internationell nivå. Utbildning inom OPQ är ett krav. Din bakgrund Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet som senior rekyterare på global nivå. Du uttrycker dig mycket väl i engelska i såväl tal som skrift. Personliga egenskaper Som person måste du vara konsultativ, säljande, självgående med stor organisationsförmåga samt flexibilitet vilket är en förutsättning för uppdraget. Resor inom Norden förekommer. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/Heltid/Flexibel tjänstegöringsort Gävle,Sandviken,Falun, Uppsala eller Stockholm. Tillträdesdag Omgående eller enligt ÖK. Information Då tjänsten ska tillsättas omgående ber vi dig skicka in din ansökan redan idag! Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren rekryterare till globalt företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren rekryterare till globalt företag

Utbildare inom restaurang
Lernia AB Arbetsuppgifter Lernia Utbildning i Kista söker utbildare inom restaurang och storhushåll. Vi förutsätter att du som söker har ett genuint intresse av och kunskap om vuxnas lärande. Lernia har sedan ett antal år tillbaka bedrivit flera restaurangutbildningar för vuxna med framgångsrikt resultat. Nu befinner vi oss i en expansiv fas och är i behov av att rekrytera ytterligare utbildare inom restaurang och storhushåll till ett nytt uppdrag i Kista. Lernia Utbildning erbjuder utbildnings- och matchningstjänster till individer via arbetsförmedlingar, kommuner och myndigheter. Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda, stimulera och leda våra kursdeltagare i deras lärande. Du kommer att arbeta både med de praktiska och teoretiska delarna i utbildningen samt samordning och uppföljning av kursdeltagarna. Utbildningen varvar de praktiska avsnitten med teorigenomgångar och individuella studier/fördjupningar. Teorigenomgångar sker dels på plats där de praktiska momenten utförs, dels i teorisal/teoriavdelning. Du kommer att ingå i ett engagerat arbetslag med hög kompetens och erfarenhet inom arbetsområdet. Som utbildare tar du aktiv del i utbildningen i dess helhet vilket innebär såväl planering och genomförande som uppföljning av utbildningen. Formell kompetens Vi söker dig som har läst Hotell- och restaurangprogrammet eller har motsvarande gymnasial utbildning samt har arbetat som kock. Lärarexamen är meriterande. Din bakgrund Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom restaurang och storkök samt har minst ett års erfarenhet av vuxenutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att leda arbete samt har goda kunskaper om flera av områdena matlagningskunskap, HACCP/livsmedelssäkerhet, ekonomi, näringslära, service, livsmedelskunskap, dryckeskunskap, storkök, kallkök, varmkök och restaurangdrift. Det är viktigt att du har god kännedom om arbetsmarknaden och ett väl utvecklat lokalt kontaktnät. Du bör också ha erfarenhet och intresse av vuxenutbildning och ett stort engagemang kombinerat med entreprenörsanda och kreativitet. Tidigare erfarenhet från att utbilda eller leda arbetsgrupper är meriterande, liksom interkulturell kompetens. Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Lernia erbjuder både närlärande och flexibel undervisning. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du är ansvarsfull och kan arbeta i ett intensivt tempo. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. Du som söker tjänsterna ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Behovsanställning med placering i Kista. Tillträdesdag Omgående enligt överenskommelse. Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef John Smedberg; john.smedberg@lernia.se Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom restaurang

Utbildare inom försäljning och kundtjänst
Lernia AB Arbetsuppgifter Lernia Utbildning i Stockholm och Solna söker utbildare i/inom försäljning och kundservice. Vi förutsätter att du som söker har ett genuint intresse av och kunskap om vuxnas lärande. Lernia Utbildning erbjuder utbildnings- och matchningstjänster till individer via arbetsförmedlingar, kommuner och myndigheter. Som utbildare tar du aktiv del i utbildningen i dess helhet vilket innebär såväl planering och genomförande som uppföljning av utbildningen. Du kommer att arbeta med att utbilda blivande personal inom försäljning och kundservice på såväl grund som på avancerad nivå. Dina arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och följa upp utbildningarna inom områdena. Formell kompetens Du har gymnasiekompetens eller annan motsvarande utbildning inom ovan nämnda kunskapsområden. Lärarbehörighet är starkt meriterande. Din bakgrund Vi ser gärna att du har specialkunskaper inom området försäljning. Du har ledaregenskaper trivs med att arbeta i grupp och gillar att hjälpa människor att utvecklas. Det är viktigt att du har god kännedom om arbetsmarknaden och ett väl utvecklat lokalt kontaktnät. Du bör också ha erfarenhet och intresse av vuxenutbildning och ett stort engagemang kombinerat med entreprenörsanda och kreativitet. Tidigare erfarenhet från att utbilda eller leda arbetsgrupper är meriterande, liksom interkulturell kompetens. Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Lernia erbjuder både närlärande och flexibel undervisning. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du är ansvarsfull och kan arbeta i ett intensivt tempo. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. Du som söker tjänsterna ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Timanställning vid behov med placering i Stockholm och Solna. Tillträdesdag Omgående enligt överenskommelse. Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef John Smedberg; john.smedberg@lernia.se Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom försäljning och kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom försäljning och kundtjänst

Lärare i allmänförberedande utbildning
Lernia AB Arbetsuppgifter Lernia Utbildning i Solna bedriver en allmänförberedande utbildning där man kan studera kärnämnen och/eller studie- och yrkesorientering. Innehållet i denna utbildning är vägledning och kartläggning med fokus på yrkesorientering, information om arbetsmarknaden och studier. Efter genomförd utbildning har deltagaren en handlingsplan med fokus på arbete, praktikplats och/eller studier. Undervisningen sker mestadels på B- och C-nivå. Arbetet innebär kompetensinventering bl.a. via coachning, seminarier, föreläsningar och studiebesök, både individuellt och i grupp. Arbetet innebär även administration, företagsbesök och att skapa eget utbildningsmaterial. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. Formell kompetens Lärarexamen samt ”Svenska som andra språk” Din bakgrund Du har ingående och aktuell kunskap om arbetsmarknadens behov och efterfrågan, både övergripande och lokalt samt bred kunskap om olika branscher och yrkesområden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av SFI-undervisning, gruppcoachning, rekrytering eller försäljning samt intresse för vuxnas lärande. Om du har erfarenhet av arbetsrelaterad rehabilitering är det meriterande. Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, ha mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare. Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltids tillsvidareanställning med placering i Solna. Tillträdesdag Omgående enligt överenskommelse. Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef John Smedberg; john.smedberg@lernia.se Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en utveckling tillsammans med våra övriga engagerade medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i allmänförberedande utbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i allmänförberedande utbildning

Lärare i allmänförberedande utbildning
Lernia AB Arbetsuppgifter Lernia Utbildning i Solna bedriver en allmänförberedande utbildning där man kan studera kärnämnen och/eller studie- och yrkesorientering. Innehållet i denna utbildning är vägledning och kartläggning med fokus på yrkesorientering, information om arbetsmarknaden och studier. Efter genomförd utbildning har deltagaren en handlingsplan med fokus på arbete, praktikplats och/eller studier. Arbetet innebär kompetensinventering bl.a. via coachning, seminarier, föreläsningar och studiebesök, både individuellt och i grupp. Arbetet innebär även administration, företagsbesök och att skapa eget utbildningsmaterial. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. Formell kompetens Meriterande om lärarexamen samt ”Svenska som andra språk” finns. Din bakgrund Du har erfarenhet av SFI-undervisning, ingående och aktuell kunskap om arbetsmarknadens behov och efterfrågan, både övergripande och lokalt samt bred kunskap om olika branscher och yrkesområden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av gruppcoachning, rekrytering eller försäljning samt intresse för vuxnas lärande. Om du har erfarenhet av arbetsrelaterad rehabilitering är det meriterande. Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, ha mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare. Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Timanställning vid behov med placering i Solna. Tillträdesdag Omgående enligt överenskommelse. Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef John Smedberg; john.smedberg@lernia.se Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en utveckling tillsammans med våra övriga engagerade medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i allmänförberedande utbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i allmänförberedande utbildning

Elektronikmontör
Lernia AB Arbetsuppgifter För en kunds räkning rekryterar vi nu en elektronikmontör med bred yrkeskunskap. Du kommer att arbeta med den fulla processen i företaget, vilket innebär montering av kretskort, målmontering samt ytmontering. Du kommer även att arbeta med lösningar, samt att avsyna och bedöma lödningar. Arbetstiden är dagtid med en generös flex. Formell kompetens Flerårig yrkeskunskap inom elektronikmontering Erfarenhet av hålmontering, ytmontering, lösning samt avsyning av lödningar. Flytande svenska och engelska Din bakgrund Du som har flera års erfarenhet av arbete som elektronikmontör kommer ha goda förutsättningar att lyckas i denna tjänst. Vi ser gärna att du har arbetat på ett mindre företag och därigenom är van att vara flexibel och snabbt kunna skifta mellan olika arbetsuppgifter. Personliga egenskaper Du som är nyfiken, noggrann och har ett stort tekniskt intresse kommer trivas bra hos vår kund. Vidare är du flexibel och har lätt för att samarbeta med dina kollegor mot gemensamma mål. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tillsvidare / Heltid / Stockholm Tillträdesdag Enligt överrenskommelse Eftersom vi genomför urval löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Information Ansökan tas endast emot via www.lernia.se Frågor besvaras via e-post till sara.wurtz@lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning AB rekryterar och bemannar yrkesarbetare och tekniska tjänstemän till industri-, teknik- och logistikföretag. Lernia Bemanning är ett dotterbolag till Lernia AB som erbjuder kompetensförsörjning över hela Sverige. Företaget är kvalitets- och miljöcertifierat. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikmontör jobb, Elektronikmontör Stockholm, Elektronikmontör Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikmontör

Orderadministratör med teknikbakgrund
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en orderadministratör med teknikbakgrund. Bolaget arbetar med specialverktyslösningar och produkterna man arbetar med är inte lagerhållna utan framförallt arbetar man med finna kundanpassade lösningar. Dina arbetsuppgifter består av att ta emot förfrågningar, behandla beställningar samt ansvara för kundorder och administrationen kring dessa. Vidare kommer du bevaka leveranser samt hantera pris- och leveransfrågor. Inom ramarna för tjänsten ingår även hantering av reklamationer och krediteringar. Din bakgrund Du har någon form av teknik- eller ingenjörsutbildning. Du har tidigare arbetat med skärande bearbetning av metaller samt har god datorvana och lätt för att sätta dig in i nya system. Du talar och skriver engelska obehindrat då kontakter med internationella kunder är vanligt förekommande. Personliga egenskaper För denna tjänst krävs det att du är noggrann då rätt uppgifter och specifikationer från kunder måste stämma (ex mått för verktyg). Vidare är du servicemedveten då du arbetar med kundanpassade lösningar, vidare är du en driven och motiverad av att genomföra ett bra arbete. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/Heltid/Stockholm Tillträdesdag 1 augusti, dock sker urval löpande och tillsättning kan ske innan tillträdesdagen. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Orderadministratör med teknikbakgrund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Orderadministratör med teknikbakgrund

Utbildare i svenska för invandrare
Lernia AB Arbetsuppgifter Lernia Utbildning i Stockholm/Liljeholmen söker två lärare i svenska för invandrare för vuxna invandrare med vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i ett team av medarbetare. Lernia Utbildning erbjuder utbildnings- och matchningstjänster till individer via arbetsförmedlingar, kommuner och myndigheter. Vi arbetar med uppdrag som innebär en yrkes- och kompetensinventering av arbetssökande med målet att de ska få ett arbete, praktikplats eller studier. Våra uppdrag riktar sig dels till nyanlända och dels till långtidsarbetslösa. Nu utökar vi vår verksamhet i Stockholm/Liljeholmen och söker dig med både språkkompetens och energi! Våra studerande efterfrågar intensiv och effektiv undervisning som leder till god kommunikativ kompetens i svenska. Dina arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. Arbetet innebär även viss administration och annat kontorsarbete. Formell kompetens Du som söker tjänsten har lärarexamen och minst 30 hp (20 p) i svenska som andraspråk, gärna 60hp (40 p) Gärna erfarenhet av sfi och arbete med studieväg 1. Gärna erfarenhet av arbete med läsplattor/dator som verktyg i undervisningen. Kunskap om latinisering, alfabetisering samt skriv- och läsinlärning krävs. Din bakgrund Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet och utbildning samt intresse för vuxnas lärande. Vi värdesätter interkulturell kompetens. Erfarenhet av coachning och utbildningsverksamhet är bra om du har, men inget krav. Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Personliga egenskaper Vi vill att du har stor energi och glädje, att du vill arbeta med människor från olika samhällsskikt och kulturer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagade som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm/Liljeholmen.Kvällsundervisning 1-2 kvällar/vecka ingår i tjänsten. Tillträdesdag Snarast enligt överenskommelse Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Martin Lundell. Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare i svenska för invandrare

Utbildare inom elteknik
Lernia AB Arbetsuppgifter Är du en erfaren elektriker och vill dela med dig av dina kunskaper? Lernia Utbildning i Stockholm förstärker organisationen med en utbildare inom elteknik. Vi söker en utbildare i Stockholm med vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i ett team av medarbetare. Lernia Utbildning erbjuder utbildnings- och matchningstjänster till individer via arbetsförmedlingar, kommuner och myndigheter. I rollen ska du självständigt driva och utveckla utbildningen i samråd med den ledningsgrupp av näringslivsrepresentanter som styr utbildningens innehåll och utformning. Du kommer att utbilda på såväl grund- som spetsnivå inom ramen för vår/a gymnasiala vuxenutbildning/ arbetsmarknadsutbildningar. Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen. Arbetet kräver att har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen. Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. Arbetet innebär även viss administration och annat kontorsarbete. Formell kompetens Du har lägst gymnasiekompetens från elprogrammet eller motsvarande kompetens. Lärarbehörighet och allmän el-behörighet är starkt meriterande. Din bakgrund Du har flerårig vana av kvalificerat yrkesarbete, gärna som industrielektriker eller hisstekniker samt är väl insatt i regelverket inom området. Vi ser gärna att du har arbetsledarerfarenhet samt pedagogisk erfarenhet och intresse för vuxnas lärande. Du ska kunna undervisa både praktiskt och teoretiskt och vana att arbeta med kursmål är meriterande. Arbetet kräver att du är drivande i att utveckla våra utbildningar och för att göra det ska du ha ett bra kontaktnät inom branschen. Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Lernia erbjuder både närlärande och flexibel undervisning. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagade som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare. Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning på heltid med placering i Stockholm. Tillträdesdag Snarast enligt överenskommelse. Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Per Åke Carlsson. Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom elteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom elteknik

Driven CNC-operatör
Lernia AB Arbetsuppgifter För en kunds räkning söker vi nu en driven CNC-operatör. Kunden är ett modernt verkstadsföretag med egen produktutveckling och produktionsanläggning söder om Stockholm. Tillverkningen omfattar högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav. Dessutom tillverkar de kopplingselement för rörsystem och bevattningsanläggningar. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från prototyptillverkning till produktion av mindre serier. Du kommer i huvudsak att arbeta med en 5-axlig fleroperationsfräs, men på sikt även med styrda svarvar. Dessa uppfifter kräver att du kan programmera självständigt och rigga och köra maskinerna. Formell kompetens CNC-operatör med programmeringsvana i CAM Flytande svenska Grundläggande datorkunskaper Din bakgrund Personen vi söker är en erfaren CNC-operatör med kunskap i Heidenhains styrsystem och med erfarenhet av skärande bearbetning. Tidigare erfarenhet av Siemens och Fanuc är meriterande och vi ser gärna att du behärskar programmering i Gibbs CAM-system. Personliga egenskaper Du som söker tjänsten är tekniskt intresserad, nyfiken och beredd att ta i när det behövs. Som person är du noggrann, ansvarstagande, driven och självständig och tycker om att arbeta i en skapande miljö och med produkter av hög kvalitet. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tillsvidare / Heltid / Stockholm Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Information Ansökan tas endast emot via www.lernia.se Frågor besvaras via e-post till sara.wurtz@lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning AB rekryterar och bemannar yrkesarbetare och tekniska tjänstemän till industri-, teknik- och logistikföretag. Lernia Bemanning är ett dotterbolag till Lernia AB som erbjuder kompetensförsörjning över hela Sverige. Företaget är kvalitets- och miljöcertifierat. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Driven CNC-operatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven CNC-operatör

Hydraulikmontör
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu hydraulikmontörer för montering av industriella och marina hydraulikapplikationer. I arbetet ingår bland annat att montera komponenter på tank/stativ och ventilationslock efter hydraulikschema. Förbockning, slangmontage, funktionstest och slutkontroll är andra uppgifter som ingår Formell kompetens • Erfarenhet av industrimontering • Goda kunskaper i verktygsfunktion • Förtrogenhet med ritningsläsning • Flytande svenska och engelska • Goda datorkunskaper Din bakgrund Vi söker dig med gymnasieutbildning inom fordon/industri alternativt med motsvarande arbetserfarenhet. Kunskaper i hydraulik, svets och skärande bearbetning är önskvärt och erfarenhet av rörbockning är meriterande. Vana att arbeta med Office, Jeeves och SAP är också ett plus, liksom kunskaper i tyska. Personliga egenskaper Noggrannhet och gott ordningssinne är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Därutöver bör du ha lätt att samarbeta för att nå uppsatta mål och om du dessutom vill utveckla dina hydraulikkunskaper har du goda förutsättningar att trivas hos vår kund. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tillsvidare / Heltid / Stockholm Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Information Ansökan tas endast emot via www.lernia.se Frågor besvaras via e-post till sara.wurtz@lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning AB rekryterar och bemannar yrkesarbetare och tekniska tjänstemän till industri-, teknik- och logistikföretag. Lernia Bemanning är ett dotterbolag till Lernia AB som erbjuder kompetensförsörjning över hela Sverige. Företaget är kvalitets- och miljöcertifierat. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör jobb, Hydraulikmontör Stockholm, Hydraulikmontör Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör

Servicetekniker till Bombardier
Lernia AB Arbetsuppgifter Bombardier är ett globalt industriföretag inom transportmedelsbranschen. Bombardier finns i 26 länder, har 71 700 medarbetare och är rankade bland de främsta inom spårtrafik och luftfart. Inom järnvägsindustrin är de världens största tillverkare av tåg, järnvägsutrustning och järnvägssystem. Tillsammans utvecklar Bombardiers medarbetare tekniker och produkter som förändrar spelreglerna i branschen. Tillsammans skapar man mer hållbara sätt att transportera människor och gods.
Inom divisionen Services hjälper Bombardier kunderna genom att bereda service och underhåll, ombyggnad och reparation av deras fordon. På produktionsenheten, Services, arbetar idag cirka 200 personer med ansvar för att montera, prova och leverera produkter i rätt tid, med rätt kvalitet samt till lägsta kostnad till Bombardiers kunder. På uppdrag av Bombardier söker vi nu ett flertal servicetekniker för underhåll av SJ:s fordon X55 (SJ3000), RC6 och personvagnar.
Som servicetekniker hos Bombardier är du en viktig länk i produktionen för att uppfylla utsatta mål. I arbetsuppgifterna ingår att: • Utföra arbete enligt arbetsorder, instruktioner, inklusive säkerhetsrelaterade arbetsuppgifter. • Bedöma det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet på fordon och säkerhetsklassade system. • Självständigt genomföra felsökning, provning, testning och avhjälpande åtgärder. • Rangering av fordon inom depåområde.
Formell kompetens Teknisk examen, Mekanik alt Elteknik el motsvarande inom el, industri, fordonsprogram. Du måste kunna läsa och förstå elschema, pneumatiska och mekaniska ritningar och du ska ha erfarenhet av fordonssystem, service, styrsystem och underhåll.
Har du dokumenterad kompetens att framföra truck, använda travers samt utföra heta arbeten är detta meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska liksom datorvana är ett krav och du har körkort klass B.
Din bakgrund Vi ser helst att du som söker har några års erfarenhet av underhållsarbete på järnvägsfordon där du självständigt utfört förebyggande och avhjälpande underhåll inkl. syning av fordons trafiksäkerhetsmässiga tillstånd.
Personliga egenskaper Du som är serviceinriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta med dina kollegor kommer ha goda förutsättningar för att lyckas i denna roll. Du trivs med att ta egna initiativ, är noggrann och har gott ordningssinne. Är du dessutom positiv, ansvarstagande och resultatfokuserad har du hittat helt rätt.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tjänsten innebär skiftgång och beredskapstjänst.
Tillsvidare/Heltid/Stockholm
Tillträdesdag Omgående.
Vi behandlar ansökningar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Information Ansökan tas endast emot via vår hemsida www.lernia.se Frågor besvaras via mejl sara.wurtz@lernia.se
Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning AB rekryterar och bemannar yrkesarbetare och tekniska tjänstemän till industri-, teknik- och logistikföretag. Lernia Bemanning är ett dotterbolag till Lernia AB som erbjuder kompetensförsörjning över hela Sverige. Lernia är kvalitets- och miljöcertifierat. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker till Bombardier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker till Bombardier

Trädgårdsmästare till företag inom fastighetsförvaltning
Lernia AB Arbetsuppgifter Nu söker vi dig med erfarenhet inom mark och trädgård till vår kund som jobbar inom fastighetsförvaltning i norra Stockholm och Uppsala. Som trädgårdsmästare kommer du att arbeta med planering, plantering och skötsel av träd, växter och buskar i parker, planteringar och trädgårdar. Formell kompetens Erfarenhet av ovanstående uppgifter B-körkort Flytande svenska Din bakgrund Vi söker dig som har grundkunskaper i trädgårsanläggning och skötsel. Du bör ha erfarenhet av liknande uppgifter, till exempel genom arbete på handelsträdgård, plantskola, anläggning och fastighetsförvaltning eller dylikt. Du har tidigare arbetat med beskärning av träd och buskar. Utbildning inom mark och trädgård är meriterande, likaså kunskaper om stensättning. Personliga egenskaper Ett serviceinriktat förhållningssätt och en god samarbetsförmåga är viktiga förutsättningar för att lyckas i denna tjänst. Du har ett självgående och strukturerat arbetssätt och trivs med eget ansvar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tillsvidare / Heltid / Stockholm/Uppsala Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Eftersom vi behandlar ansökningarna löpande, kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Information Ansökan tas endast emot via vår hemsida www.lernia.se Frågor besvaras via mejl sara.wurtz@lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning AB rekryterar och bemannar yrkesarbetare och tekniska tjänstemän till industri-, teknik- och logistikföretag. Vi är ett dotterbolag till Lernia AB som erbjuder kompetensförsörjning över hela Sverige och är kvalitets- och miljöcertifieratde. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Trädgårdsmästare till företag inom fastighetsförvaltning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trädgårdsmästare till företag inom fastighetsförvaltning

CNC-operatör inriktning mot fräs
Lernia AB Arbetsuppgifter För en kunds räkning söker vi nu en CNC-operatör med inriktning mot fräsning. I arbetsuppgifterna ingår programmering i MasterCAM och vid behov underhåll av maskinerna. Formell kompetens CNC-operatör med inriktning mot fräsning Erfarenhet av programmering i CAM, helst MasterCAM Flytande svenska Din bakgrund Du har minst tre års erfarenhet av arbete som CNC-operatör med inriktning mot fräs. Personliga egenskaper Du som är social, har god samarbetsförmåga och är mån om att hålla god kvalitet kommer att ha goda förutsättningar för att lyckas i denna tjänst. Då företaget är litet och familjärt är det viktigt att du är flexibel och kan rycka in och hjälpa kollegor vid behov. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tillsvidare / Heltid / Stockholm Tillträdesdag Omgående. Eftersom vi behandlar ansökningarna löpande, kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Information Ansökan tas endast emot via vår hemsida www.lernia.se Frågor besvaras via mejl sara.wurtz@lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning AB rekryterar och bemannar yrkesarbetare och tekniska tjänstemän till industri-, teknik- och logistikföretag. Vi är ett dotterbolag till Lernia AB som erbjuder kompetensförsörjning över hela Sverige och är kvalitets- och miljöcertifieratde. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga CNC-operatör inriktning mot fräs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC-operatör inriktning mot fräs

Stenläggare sökes till entrepenadföretag
Lernia AB Arbetsuppgifter Som stenläggare kommer du att arbeta uthyrd till vår kund i entrepenadbranschen. Dina arbetsuppgifter består främst i att förbereda och jämna ut marken samt att lägga gatsten.
Formell kompetens Erfarenhet av arbete som stenläggare Flytande svenska och engelska
Körkort är meriterande.
Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Personliga egenskaper Ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta med andra och förstår vikten av punktlighet.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid / Heltid / Stockholms län Tillträdesdag Omgående. Eftersom vi behandlar ansökningar löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Information Ansökan tas endast emot via vår hemsida www.lernia.se Frågor besvaras via mejl sara.wurtz@lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning AB rekryterar och bemannar yrkesarbetare och tekniska tjänstemän till industri-, teknik- och logistikföretag. Vi är ett dotterbolag till Lernia AB som erbjuder kompetensförsörjning över hela Sverige och är kvalitets- och miljöcertifieratde. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga Stenläggare sökes till entrepenadföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stenläggare sökes till entrepenadföretag

Erfaren grävmaskinist till entrepenadföretag
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker en erfaren grävmaskinförare till vår kund i anläggningsbranschen. Du kommer att arbeta med att köra grävmaskin på entrepenader i Stockholms län. Formell kompetens Behörighet att köra grävmaskin upp till 12 ton Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av ovanstående uppgifter. Personliga egenskaper Ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta med andra och förstår vikten av punktlighet. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid / Heltid / Stockholms län Tillträdesdag Omgående. Eftersom vi behandlar ansökningar löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Information Ansökan tas endast emot via vår hemsida www.lernia.se Frågor besvaras via mejl sara.wurtz@lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning AB rekryterar och bemannar yrkesarbetare och tekniska tjänstemän till industri-, teknik- och logistikföretag. Vi är ett dotterbolag till Lernia AB som erbjuder kompetensförsörjning över hela Sverige och är kvalitets- och miljöcertifieratde. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren grävmaskinist till entrepenadföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren grävmaskinist till entrepenadföretag

Administrativ assistent
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu två administrativ assistenter. Arbetet innefattar att skanna in arkiverade ritningar på datorn, sortering och hantering av informationen som byggs i Excel-ark. Formell kompetens Allmän datorvana, utbildning inom Excel och Word meriteras. Din bakgrund Du kan använda din färdigheter praktiskt. Du har teknisk förståelse, är självgående och du har viljan att lära. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är detta meriterande. Körkort klass B är ett krav samt tillgång till egen bil. Personliga egenskaper Du är som person väldigt tålmodig, noggrann och organiserad. Du har ett stabilt humör och är van att följa direktiv inför uppgifter. Du vågar fråga för försåelse av uppgifter och för att undvika felaktigheter i processen. I övrigt värdesätter vi på Lernia Bemanning egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet, kvalitetstänkande samt god representativitetsförmåga då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid. Visstid. Olofström. Tillträdesdag Omgående anställning eller enligt överenskommelse. Information Ansökningarna behandlas löpande. Registrera ditt CV på lernia.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Olofström
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent

Certifierad svetsare
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu en erfaren certifierad svetsare/svetsoperatör. Arbetet innefattar manuell svetsning. Du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning i Karlskrona, men arbetet kan även att bedrivas på annan ort. Formell kompetens Certifierad svetsare/svetsoperatör med erfarenhet av MIG/MAG, TIG- och robotsvets. Din bakgrund Du är en erfaren MIG/MAG, TIG- och robotsvetsare och behärskar handsvets och ritningsläsning. Det är ett krav att du nyligen skall ha svetsat och har giltiga licenser. Som person är du positiv, flexibel och har en hög arbetsmoral. Du är självgående och van vid att ta ansvar. Du kan arbeta självständigt och är mån om att lämna ifrån dig ett gott arbete. Körkort klass B är ett krav samt tillgång till egen bil. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid. Visstid. Lön enligt kollektivavtal. Du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning i Karlskrona, men arbetet kan även bedrivas på annan ort. Tillträdesdag Omgående anställning eller enligt överenskommelse. Information Ansökningarna behandlas löpande. Registrera ditt CV på lernia.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Certifierad svetsare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Certifierad svetsare

Kvalificerad mekaniker/montör
Lernia AB Arbetsuppgifter För uppdrag hos kund söker vi nu en erfaren mekaniker/montör. Din bakgrund Vi söker dig som har mångårig arbetslivserfarenhet från industri/verkstad. Du skall ha minst 5 års erfarenhet av självständigt monterings- och reparationsarbete och kunna ta eget ansvar för ditt arbete. Som person är du noggrann, flexibel och är inte rädd för att ta i när arbetet kräver det. Du kan arbeta självständigt och i grupp, är engagerad och har hög arbetsmoral. Du är noggrann och alltid mån att göra 100% väl utfört arbete. Flexibilitet och punklighet är A och O. Körkort klass B är ett krav samt tillgång till egen bil. Truckkort är meriterande. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid, visstid. Lön enligt kollektivavtal. Tillträdesdag Omgående anställning eller enligt överenskommelse. Information Ansökningarna behandlas löpande. Registrera ditt CV på lernia.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad mekaniker/montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad mekaniker/montör

Truck- och traversförare
Lernia AB Arbetsuppgifter Lernia Bemanning söker för kunds räkning truck- och traversförare. Din bakgrund Vi söker dig som har truck- och/eller traversförarerfarenhet. Du har tidigare mångårig arbetslivserfarenhet från industrin. Du som sökande skall ha godkänd gymnasieutbildning, gärna från industriprogrammet. Innehavande av B-körkort samt tillgång till bil ställs som krav. I övrigt värdesätter vi på Lernia Bemanning egenskaper såsom kvalitetstänkande, samarbetsförmåga, flexibilitet samt god representativitetsförmåga då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid. Visstid. Karlskrona. Tillträdesdag Snarast eller enligt överenskommelse. Information Du är välkommen med din ansökan via www.lernia.se. Ansökningarna behandlas löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Varje år gör Lernia det möjligt för mer än 70 000 människor och 5 000 företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Truck- och traversförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truck- och traversförare

Lagerarbetare
Lernia AB Arbetsuppgifter Lernia Bemanning söker för kunds räkning en lagerarbetare. Arbetet innebär främst att plocka ordrar, lasta och lossa från bilar. I arbetet ingår också en hel del kundkontakt samt körning med både hjullastare och travers. Din bakgrund Du bör ha mångårig erfarenhet av arbete på lager eller terminal. Arbetet kräver också att du är i god fysisk form. Körkort klass B är ett krav samt tillgång till egen bil. Personliga egenskaper Du är positiv, driftig och angelägen om att lämna ifrån dig ett bra arbete. Det är viktigt att du är ordningssam samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Du har en känsla för service eftersom arbetet innebär kundkontakt. Vi på Lernia Bemanning värdesätter egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och kvalitetstänkande då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Lernia är ett värderingsstyrt företag och vi utgår från att du som söker delar våra värderingar Respekt, Engagemang, Professionalism och Ansvar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid Heltid Karlskrona Tillträdesdag Omgående anställning eller enligt överenskommelse. Information Ansökningarna behandlas löpande. Registrera ditt CV på lernia.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi kommer att matcha din profil mot våra uppdrag och utifrån det kontaktar vi dig. Välkommen med din ansökan! Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare jobb, Lagerarbetare Karlskrona, Lagerarbetare Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare

Truck- och traversförare
Lernia AB Arbetsuppgifter Lernia Bemanning söker för kunds räkning truck- och traversförare. Din bakgrund Vi söker dig som har truck- och/eller traversförarerfarenhet med kort utfärdat av Olofströms Truck- och Travers (OTT). Du har tidigare arbetslivserfarenhet från industrin. Du som sökande skall ha godkänd gymnasieutbildning, gärna från industriprogrammet. Innehavande av B-körkort samt tillgång till bil ställs som krav. I övrigt värdesätter vi på Lernia Bemanning egenskaper såsom kvalitetstänkande, samarbetsförmåga, flexibilitet samt god representativitetsförmåga då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid. Visstid. Olofström. Tillträdesdag Snarast eller enligt överenskommelse. Information Du är välkommen med din ansökan via www.lernia.se. Ansökningarna behandlas löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Varje år gör Lernia det möjligt för mer än 70 000 människor och 5 000 företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Olofström
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Truck- och traversförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truck- och traversförare

Utbildningskonsulter till projektet ”Förberedande militär utbildning”
Lernia AB Arbetsuppgifter Förberedande militär utbildning är ett samarbete mellan Försvarsmakten, Arbetsförmedlingen och Lernia som vänder sig till svenska medborgare, kvinnor och män, fyllda 18 år, med bakgrund utanför EU som är inskrivna på arbetsförmedlingen. 300 personer kommer att ges möjlighet att prova på livet som soldat på 3 orter i landet. En av dem orterna är Karlskrona. Parallellt som kursdeltagarna provar på ”livet som soldat” kommer Lernia att ansvara för soldaternas ”allmänförberedande utbildning”. Alla aktiviteter sker på förbandet. I detta uppdrag kommer kursdeltagaren att få prova på ”livet som soldat” på ett förband och parallellt ha en individuell studieplan med delar av ” allmänförberedande utbildning” . Innehållet i utbildningen kan vara svenska, engelska, matematik, och/eller samhällskunskap på gymnasial A-nivå. Vi söker dig som vill arbeta med att utbilda, stimulera och leda kursdeltagare i deras lärande i en eller flera av ovan nämnda kurser. Utbildningen kommer att bedrivas i försvarsmaktens lokaler. Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av undervisning inom ämnena svenska, engelska, matematik och/eller samhällskunskap. Har du erfarenhet av försvarsmakten ser vi detta som meriterande. Vi ser gärna att du kan undervisa ämnesövergripande. Du trivs med att arbeta i grupp och du brinner för att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Vidare lägger vi stor vikt vid din vilja och förmåga att utbilda människor från andra kulturer. Du har även goda kunskaper i Office-paketet. Personliga egenskaper Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Deltid/ Timanställning, anställning under uppdragsperiod, Karlskrona 2013-08-05 till 2013-10-31 (13v) Tillträdesdag 2013-08-05 Information Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga engagerade medarbetare. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa verksamhetschef P-O Lindgren. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningskonsulter till projektet ”Förberedande militär utbildning” jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningskonsulter till projektet ”Förberedande militär utbildning”

Affärsinriktad Konsultchef
Lernia AB Arbetsuppgifter Drivs du av att göra affärer och samtidigt arbeta med personalfrågor? Lernia Bemanning växer i Gävleborgs Län och vi söker nu en affärsinriktad konsultchef till vårt kontor i Gävle. Du erbjuds ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på våra uthyrda konsulter, kunder och affärer. Som konsultchef har du personalansvar för våra uthyrda bemanningskonsulter och rekryterar personal till uthyrningsverksamheten. I säljarbetet utvecklar du långsiktiga relationer med våra kunder samt arbetar med nykundsbearbetning. Formell kompetens Du har relevant utbildning på högskole/universitetsnivå och erfarenhet från Bemannings / Rekryteringsbranschen är högst meriternade. B-körkort God datavana Din bakgrund För att du ska lyckas i rollen som konsultchef är lokal kännedom om Näringslivet i Gävle en fördel. Är du en relationsbyggare med säljerfarenhet som dessutom har erfarenhet av personalledning så är det en kombination vi värdesätter. Du bör ha minst 5 års arbetslivserfarenhet. Personliga egenskaper För att trivas med jobbet som konsultchef hos oss måste du ha tävlingsinstinkt och vara resultatorienterad samtidigt som jobbet ställer krav på laganda. Som person är du förtroendeingivande och prestigelös. Eftersom arbetet ofta kräver snabba insatser är personliga egenskaper som flexibilitet och hög energinivå mycket viktigt. Du är en engagerad och lyhörd person. Du är lösningsorienterad och gillar att arbeta i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tillsvidare / heltid / Gävle Tillträdesdag Enligt överenskommelse Information Rekryterande chef är åter i tjänst efter semester den 19 augusti.Därefter sker urval och återkoppling. Lernia är vägen framåt Lernia stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsinriktad Konsultchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsinriktad Konsultchef

Produktspecialist med tydligt marknadsfokus
Lernia AB Arbetsuppgifter Tollo Linear finns på Öllsjö industriområde utanför Kristianstad och har idag ca 90 anställda. Tollo Linear utvecklar, tillverkar och säljer linjärenheter och linjära ställdon. Företaget befinner sig i en expansiv fas och vill därför hitta dig som tidigare arbetat med teknik och marknad, med en tydlig drivkraft att bygga och vårda långvariga kundrelationer. Troligen har du en ingenjörsbakgrund, men förutom den tekniska bredden kommer fokus att vila på marknads- och försäljningssidan. Produktspecialisten är ansvarig för att supporta det globala affärsområdet för att åstadkomma tillväxt utifrån våra mål, både med existerande och nya produkter. Till de huvudsakliga arbetsuppgifterna hör: - Medverkan i framtagandet av nya produkter samt lanseringen av desamma - Nära samarbete med nyckelkunder, såväl inbyggare som distributörer, men också leverantörer - Ansvar för framtagandet av produkt- och applikationsinformation för utbildning externt/internt - Att själv hålla i utbildningar både externt och internt - Supporta applikations- och säljingenjörerna samt delta i sambesök vid behov - Resor i tjänsten förekommer Tollo Linear AB ingår i Thomson, vilka är världsledande inom tillverkning av styrsystem och produkter för rörelsekontroll. Thomson är marknadsledande inom sitt område med starka varumärken och patentskyddade tekniker. Thomson ingår i den amerikanska koncernen Danaher med verksamhet i hela världen. Viktiga kunder är bil- och förpackningsindustrin över hela världen, samt tillverkare av jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, handikapp- och rehabiliteringsutrustning. Tollo Linear omsätter idag drygt 200 miljoner SEK och ser en positiv framtida utveckling. Formell kompetens Du har arbetat med teknik och marknad tidigare, du kan ha en bakgrund som ingenjör. Tidigare erfarenhet av försäljning och marknadsföring är ett önskemål. Vi arbetar internationellt och du måste behärska engelska i tal och skrift obehindrat, tyska är ett plus. Vi arbetar med Danaher Business System (DBS) i enlighet med Toyota Production System, Value Stream Mapping (VSM), ständiga förbättringar (Kaizen) osv. Du har ett strukturerat arbetssätt och gillar högt tempo med olika problem att ta ställning till. Personliga egenskaper Som person är du: - Service-minded - Affärsdriven - Förtroendeingivande och lyhörd - Resultatorienterad - Tydlig och kan presentera produkter och lösningar på ett bra sätt Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Heltid med placering i Kristianstad. Tillträdesdag Snarast, efter överenskommelse. Information I denna rekrytering samarbetar Tollo Linear med Lernia Bemanning. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.lernia.se. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Stämmer ovanstående beskrivning in på dig som person så är du välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Lernia AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Produktspecialist med tydligt marknadsfokus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktspecialist med tydligt marknadsfokus

Ekonom 60-75%
Lernia AB Arbetsuppgifter Arbetsuppgifter Lernia Bemanning söker för kunds räkning en ekonom på 60-75%. Organisationen finns i Varberg, omsätter ca 20 miljoner kronor, har 10 personer heltidsanställda samt säsongspersonal. Du kommer bland annat arbeta med: • Fakturering • Löpande bokföring • Stämma av konton och bankinsättningar • Följa ekonomiskt utfall gentemot budget • Redovisning av skatter och moms • Kvartalsbokslut • Månadsrapporteringar till styrelsen • Löneberäkningar • Samt andra förekommande kontorsuppgifter Formell kompetens Du skall ha ekonomisk utbildning, några års erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Personliga egenskaper För att lyckas i rollen ska du ha förmågan att se helheten, i arbetsuppgifterna ingår en viss controllerroll. Du ser dig själv som affärsmässig, lösningsfokuserad och strukturerad. Som person tycker du om att ta ansvar, har ett eget driv och engagemang för ditt arbete. Du gillar att jobba i team och driva frågor framåt. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Detta uppdrag är en rekrytering, där du anställs hos kund. Tjänsten är på deltid, 60 -75% i Varberg. Vid frågor, kontakta Pernilla Johansson, 0722-541363 Tillträdesdag Vi går igenom ansökningar löpande, anställningen startar så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via www.lernia.se så snart som möjligt! Information Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige.
Företag: Lernia AB
Ort: Varberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom 60-75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom 60-75%

Lagermedarbetare
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu en erfaren Lagermedarbetare Formell kompetens Godkända betyg från grundskolan Din bakgrund Du som söker har helst några års arbetslivserfarenhet inom lager och/eller som maskinoperatör Truckkort A1-4, B1-4, bil och körkort är ett krav Hjullastare körkort är meriterande (inget krav) Personliga egenskaper Som person är du ordentlig, noggrann och flexibel. Har lätt för att lära nya saker, är nyfiken och driven. Social, framåt och har en bra samarbetsförmåga. Datavan Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Halmstad Heltid, skift kan förekomma Uthyrd till vår kund, visstidsanställning som kan övergå i en tillsvidareanställning Tillträdesdag Löpande urval kommer att ske Tillträde enligt överenskommelse Information Tjänsten söker du via www.lernia.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lagermedarbetare jobb, Lagermedarbetare Halmstad, Lagermedarbetare Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagermedarbetare

Operatör
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu en elektronikmontör/operatör i Jönköpingsområdet. Du kommer att arbeta som monterare av små elektronikdetaljer. Senare kan det även komma att bli aktuellt med andra, mer komplicerade arbetsuppgifter. Din bakgrund Industriell erfarenhet samt/eller relevant gymnasiekompetens. Du har tidigare jobbat med enklare montering. För att klara av arbetet är det av vikt att du har små och nätta händer då pilljobb förekommer. Personliga egenskaper Du som söker har en stark drivkraft till att arbeta, du har inget emot arbete där variationsgraden inte är så stor. Du är pigg och alert samt fingerfärdig och har känsla för små detaljer. Arbetstiden kan variera och vara dag/kväll/natt vilket ställer krav på uthållighet under krävande omständigheter, lika så har du inget emot att pendla inom Jönköpingsområdet om det skulle behövas. Vi ser även att du är flexibel och har lätt för att lära. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning som kan övergå till en tillsvidareanställning/Heltid/Jönköpings området Tillträdesdag Efter överenskommelse. Urval sker löpande. Välkommen in med din ansökan! Information Körkort och bil är ett krav Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Operatör jobb, Operatör Jönköping, Operatör Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operatör

Utbildare i engelska och svenska
Lernia AB Arbetsuppgifter Du kommer att utbilda vuxna elever i engelska och svenska. Utbildningen motsvarar skolverkets kursplaner i grundskolan och gymnasiet på nivå 1 och 2. Formell kompetens Du är lärare i engelska och svenska med erfarenhet av vuxenutbildning samt har tidigare arbetat med flexibel undervisning. Din bakgrund Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och mycket varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa vuxna samt att du tidigare har arbetat med flexibel undervisning. Grundläggande datakunskap är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Personliga egenskaper Som person har du förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder, är duktigt på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid med möjlighet till förlängning/heltid med placering i Jönköping. Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Maria Passert; maria.passert@lernia.se eller Fredrik Abrahamsson; fredrik.abrahamsson@lernia.se Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag där du har chans till en utveckling tillsammans med våra övriga engagerade medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare i engelska och svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare i engelska och svenska

Utbildare i engelska och svenska
Lernia AB Arbetsuppgifter Du kommer att utbilda vuxna elever i engelska och svenska. Utbildningen motsvarar skolverkets kursplaner i grundskolan och gymnasiet på nivå 1 och 2. Formell kompetens Du är lärare i engelska och svenska med erfarenhet av vuxenutbildning samt har tidigare arbetat med flexibel undervisning. Din bakgrund Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och mycket varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa vuxna samt att du tidigare har arbetat med flexibel undervisning. Grundläggande datakunskap är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Personliga egenskaper Som person har du förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder, är duktigt på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid med möjlighet till förlängning/heltid med placering i Nässjö. Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Maria Passert eller Fredrik Abrahamsson. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag där du har chans till en utveckling tillsammans med våra övriga engagerade medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare i engelska och svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare i engelska och svenska

Lärare i Svenska för invandrare
Lernia AB Arbetsuppgifter Vill du vara med och jobba i vårt lärarteam på vår skola i Jönköping? Vi söker lärare i svenska för invandrare som vill jobba extra hos oss. Vår utbildning på Lernia bedrivs på uppdrag av Jönköpings kommun . De elever vi arbetar tillsammans med kommer från många olika kulturer och faser i livet vilket gör arbetet både utvecklande och spännande . Vi är en personalgrupp som har mycket roligt tillsammans och arbetar med stor flexibilitet i vårt uppdrag . Och nu behöver vi extrapersonal som kan stötta upp i vår verksamhet . Formell kompetens Du som studerar till lärare med inriktning Svenska som andra språk eller har lärarexamen och 30 hp (20 p) i svenska som andraspråk. Din bakgrund Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet och utbildning samt intresse för vuxnas lärande. Vi värdesätter interkulturell kompetens. Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Personliga egenskaper Vi vill att du har stor energi och glädje, att du vill arbeta med människor från olika samhällsskikt och kulturer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att eleverna ska lyckas och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagade som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Eftersom eleverna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Timanställning på deltid med placering i Jönköping Tillträdesdag Snarast enligt överenskommelse Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Louise Carroll tel 070- 5301226 Mail : louise.carroll@lernia.se Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska för invandrare

Lärare inom vård- och omsorg
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi har bedrivit vård- och omsorgsutbildning i Jönköping på uppdrag av Arbetsförmedlingen sedan den 2 april 2013 och behöver nu rekrytera ytterligare en vård- och omsorgslärare. Arbetsuppgifterna innebär att undervisa, stimulera och leda våra kursdeltagare i deras lärande. Du planerar, genomför och handleder deltagarna i de olika vårdkurserna. Formell kompetens Vi ser gärna att du är sjuksköterska med vårdlärarutbildning eller att du har annan vårderfarenhet kombinerad med pedagogisk kunskap. Du har erfarenhet av vuxenutbildning samt har aktuell yrkeserfarenhet inom vårdyrket. Personliga egenskaper Du har förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder, utveckla ditt eget kunnande i ett företagsperspektiv, samarbeta men även att arbeta självständigt och ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer. Du är flexibel för att svara mot och tillgodose de studerandes behov, förutsättningar och önskemål. Du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi arbetar med en webbaserad lärplattform, vilket gör att du måste ha god datavana. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning på deltid eller heltid med placering i Jönköping, med möjlighet till förlängning. Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Maria Passert. Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare inom vård- och omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare inom vård- och omsorg

Operatör
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu en elektronikmontör/operatör i Jönköpingsområdet. Du kommer att arbeta som monterare av små elektronikdetaljer. Senare kan det även komma att bli aktuellt med andra, mer komplicerade arbetsuppgifter. Din bakgrund Industriell erfarenhet samt/eller relevant gymnasiekompetens. Du har tidigare jobbat med enklare montering. För att klara av arbetet är det av vikt att du har små och nätta händer då pilljobb förekommer. Personliga egenskaper Du som söker har en stark drivkraft till att arbeta, du har inget emot arbete där variationsgraden inte är så stor. Du är pigg och alert samt fingerfärdig och har känsla för små detaljer. Arbetstiden kan variera och vara dag/kväll/natt vilket ställer krav på uthållighet under krävande omständigheter, lika så har du inget emot att pendla inom Jönköpingsområdet om det skulle behövas. Vi ser även att du är flexibel och har lätt för att lära. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning som kan övergå till en tillsvidareanställning/Heltid/Jönköpings området Tillträdesdag Omgående. Urval sker löpande. Välkommen in med din ansökan! Information Körkort och bil är ett krav. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Operatör jobb, Operatör Jönköping, Operatör Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operatör

Montör
Lernia AB Arbetsuppgifter Har du arbetslivserfarenhet från industrin eller verkstad? Är du van vid monteringsarbete? Då kan du vara den vi söker. Vi söker för kunds räkning dig som vill arbeta som montör i vår uthyrningsverksamhet. Formell kompetens Körkort och tillgång till bil. Truckkort är meriterande. Din bakgrund Du har tidigare erfarenhet ifrån industribranschen. Du är van vid tunga arbeten och jobba i team. Personliga egenskaper Arbetet ställer stora krav på tempo, noggrannhet och en vilja att utvecklas. Vi söker dig som är utåtriktad och social, du är strukturerad och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du är noggrann och anpassar dig lätt till nya situationer. Du trivs även med att träffa nya människor och ser både rutinarbete och nya utmaningar som lockande. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid/visstidsanställning/Jönköping Uppdraget är från 2013-07-22 till och med 2013-08-16 och kan komma att bli förlängt. Tillträdesdag 2013-07-22 Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Varje år gör Lernia det möjligt för mer än 70 000 människor och 5 000 företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Montör jobb, Montör Jönköping, Montör Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör

LEAN-inriktad produktionsledare
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu en produktionsledare som har ett LEAN-tänk. Dina arbetsuppgifter kommer bla. vara följande: * Planering och ledning av produktionen på stationer som försörjer Montering med ingående komponenter. * Ansvara för säkerställande av att rätt underlag används * Ansvara för att förbättrings och effektiviseringsarbetet drivs och prioriteras av grupperna. * Hålla kontinuerlinga medarbetarsamtal och APT * Stödja och coacha teamledaren i utvecklingen av dennes ledarskap. * Ställa krav mot leverantörer (Logistik Inbound) Din bakgrund Det absolut avgörande för denna tjänst är att du har erfarenhet från LEAN-arbete sedan tidigare, du har arbetat inom tillverkningsindustrin med förändringsarbete och drivs av det. Du har goda datakunskaper samt kunskaper i affärssystem. Ledarskapserfarenhet är en merit. Personliga egenskaper Som person ser vi att du är dynamisk, flexibel och drivande. Du har ett sinne för detaljer och tycker om ordning coh reda. Du är diplomatisk i ditt ledarskap men ändå tydlig. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Anställning direkt hos kund, heltid. Tillträdesdag Urval sker löpande. Tjänsten tillsätts tidig höst. Information Mer info lämnas i mån av tid genom mail, då tillgängligheten är mindre under semesterperiod. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga LEAN-inriktad produktionsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEAN-inriktad produktionsledare


Sök lediga jobb Lernia AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se