Lediga jobb Lerum - Söka jobb i Lerum

Lediga jobb Lerum Sök lediga jobb Lerum


Hittade inga lediga jobb på sökning: Lerum. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i grundskolans senare år- Helsingborg

 2. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lerum.- Lerum

 3. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Lerum

 4. Tidningsbud BIL mån-lör Lerum- Göteborg

 5. Assisterande dansledare Lerum HT 13- Lerum

 6. Specialpedagog / speciallärare +++- Lerum

 7. Lärare i förskola/Förskollärare- Lerum

 8. Vårdare till nystartad LSS gruppbostad i Lerum !- Lerum

 9. Lärare i Tx-slöjd och annan behörighet Almekärrsskolan- Lerum

 10. Psykolog/Psykoterapeut med KBT inriktning- Lerum

 11. Assisterande idrottsledare Lerum HT 13- Lerum

 12. Alléskolan söker lärare sp/en alternativt sp/sv läsåret 2013-2014- Lerum

 13. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Lerum

 14. Fritidspedagog- Lerum

 15. Lärare i hem- och konsumentkunskap sökes!- Lerum

 16. Ma/NO lärare sökes!- Lerum

 17. Slöjdlärare till framtidens skola sökes!- Lerum

 18. Specialpedagog till Östad enhet- Lerum

 19. Synsam söker optiker till vår butik i Lerum- Lerum

 20. Elevassistent/Pedagog- Lerum

 21. Kulturskolechef - Lerums kommun- Lerum

 22. Lärare i MA/NO grundskolans senare år- Lerum

 23. LSS-handläggare- Lerum

 24. Socionom- Lerum

 25. Behörig barnskötare till förskola i Lerum- Lerum

 26. Röselidsskolan söker lärare i matematik och No- Lerum

 27. Röselidsskolan söker lärare i matematik och No- Lerum

 28. Röselidsskolan söker lärare i matematik och annat ämne- Lerum

 29. Säljare sökes i Lerum med/utan erfarenhet- Lerum

 30. Händiga snickare till uppdrag norr om Lerum- Lerum

 31. Extrajobba med läxhjälp, Lerum- Lerum

 32. Lärare i textilslöjd- Lerum

 33. Idrottslärare i grundskolans tidigare år- Lerum

 34. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lerum.- Lerum

 35. Stödpedagog LSS-boende- Lerum

 36. Personlig assistent sökes, Lerum- Lerum

 37. Lärare i förskola/Förskollärare- Lerum

 38. Stödpedagog- Lerum

 39. Stödpedagog, Socialpsykiatri- Lerum

 40. Lärare i grundskolans senare år. Ma/NO-7-9- Helsingborg


Mer beskrivning

Lärare i grundskolans senare år
Helsingborg är: skapande och gemenskap, initiativ och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Här växer både människor och företag. Helsingborg är staden för dig som vill något. Kunskapsstaden Helsingborg med visionen: Hos oss förverkligar barn och unga sina drömmar, söker dig, som är en kreativ nytänkare och som drivs av att utveckla barn och ungas talanger. Du har stort resultatfokus och skapar de bästa pedagogiska förutsättningarna för barnen i våra verksamheter. Du kommer att verka i en visions- och värdestyrd ledningsorganisation. Våra kärnvärden; nyfikenhet, inspiration, kommunikation och vilja till förändring genomsyrar allt arbete. ARBETSUPPGIFTER Maria Parkskolan växer ständigt och behöver nu fler inspirerande och nytänkande pedagoger med nyfikenhet och med viljan att prova nytt. Vårt arbete bygger på goda relationer. Ditt bemötande inger trygghet, proffsighet och ödmjukhet på ett naturligt sätt. Våra blivande 9:or behöver en lärare i matematik och NO. Det är 60 elever med redan hög måluppfyllelse. För en engagerad lärare är detta en fantastisk chans att få jobba med Maria Parkskolans fina elever i ett kollegie med god stämning. Du kommer ha två ma/no-kollegor på högstadiet och arbeta i arbetslaget för år 9. Tillsammans med teamet och i nära samarbete med eleverna skapar vi nya utmaningar och vi ser "problem" som vi hittar flera tänkbara lösningar till. Vi hittar nya sätt att lära oss på. Vi växer tillsammans som människor. Vi söker dig som har elevernas utveckling i ständigt fokus och som är beredd att möta varje barn där det befinner sig oavsett var det befinner sig. Alla barn ska utmanas, varje dag. KVALIFIKATIONER Behörig i Ma/No för senare delen av grundskolan.
Företag: Helsingborgs stad, Maria Park/Allerum SO
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lerum.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Lerums kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Lerum
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lerum. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lerum.

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Hulans enhet inrymmer skola 1-5 och tre förskolor.Vi söker en fritidspedagog för tillsvidareanställning på 50 % till våra fritidshem. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog.
Företag: Lerums kommun, Hulan
Ort: Lerum
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Tidningsbud BIL mån-lör Lerum
Kort beskrivning av företaget: Västsvensk Tidningsdistribution KB (VTD) är ett distributionsföretag som ägs till lika delar av sju morgontidningar och ingår i Stampenkoncernen. VTD ansvarar för tidningsdistributionen i större delen av västra Sverige. Varje morgon delar ca 2.000 tidningsbud i genomsnitt ut en halv miljon tidningar. Vi hjälper även andra företag att dela ut veckotidningar, reklam och annan information samtidigt med morgondistributionen. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker tidningsbud för utdelning av morgontidningar. Tidningarna levereras till en filial, där du sedan med hjälp av en företagsbil under ca tre timmar skall distribuera tidningarna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe. Vill du utöka dina inkomster och arbetstider? Beskrivning av kvalifikationer: Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, morgonpigg/nattuggla och har hög servicekänsla. Ett krav är att du bor i det området du söker jobb. För att arbeta som tidningsbud önskar vi att du har grundläggande kunskaper i att tala och läsa svenska då arbetet är ett ensamarbete och därför kräver att du själv kan läsa och ta instruktioner. Enligt lag krävs att du är över 18 år eftersom arbetet innebär ensamarbete och nattarbete. Övriga villkor: Vi läser ansökningarna löpande. Tillträde sker efter upplärningsperiod.
Företag: VTD Västsvenska Tidningsdistribution
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Tidningsbud BIL mån-lör Lerum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tidningsbud BIL mån-lör Lerum

Assisterande dansledare Lerum HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Lerum inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.lerumdans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Lerum
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Lerum HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Lerum HT 13

Specialpedagog / speciallärare +++
Aspenässkolan ligger vackert beläget vid Sjön Aspen i Lerum, nära till kommunikationer. Under de kommande åren fortsätter vi att utveckla vår verksamhet utifrån Aspenäsenhetens vision, dvs. ett elevresultat i världsklass och att vår verksamhet är i pedagogisk framkant. Vi arbetar i fem arbetslag kopplade till våra fem årskurser. Varje arbetslag ansvarar för elever i två eller tre klasser. Pedagogerna planerar och genomför undervisningen tillsammans och vi har ambitionen att våra pedagoger, i så stor utsträckning som det går, arbetar inom samma lag. Aspenässkolan ligger i ett område där föräldraengagemanget är stort och vi har bra samarbetsforum där elever, föräldrar, lärare och rektor arbetar tillsammans med aktuella frågor. Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Nu finns möjlighet för dig med höga yrkesambitioner att få dela dessa med likasinnad personal här på Aspenässkolans två skolenheter i Lerum. Arbetet innebär i huvudsak att arbeta handledande och utredande tillsammans med skolans arbetslag. I uppdraget ingår även att utifrån behov ge särskilt stöd till enskilda elever och att bidra med riktade tidiga insatser då så krävs. Som specialpedagog ingår du i enhetens elevhälsoteam tillsammans med skolsköterska, kurator, psykolog, ytterligare en specialpedagog samt rektorer. KVALIFIKATIONER Du är utbildad specialpedagog / speciallärare med kompetens kring läs-, skriv- och matematikutveckling. Du är mer än kunnig avseende IKT. Vidare har du en bred kompetens inom området specialpedagogik och en god kunskap om individers olika behov och möjligheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Lerums kommun, Aspenäs
Ort: Lerum
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog / speciallärare +++ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog / speciallärare +++

Lärare i förskola/Förskollärare
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Hulans enhet inrymmer skola 1-5 och tre förskolor, Hulans förskola, Hulantäppans förskola och Bråtastugans förskola med totalt 9 avdelningar. Våra förskolor inryms i ljusa och trevliga lokaler och är fint belägna i närhet till grönområde. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har legitimation som förskollärare. Du Ska ha lätt för att samarbeta och ha ett genuintintresse av att arbeta med barn.
Företag: Lerums kommun, Hulan
Ort: Lerum
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Vårdare till nystartad LSS gruppbostad i Lerum !
Arbetsplatsen Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 12 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Attendo bedriver ett flertal LSS boende för personer med funktionsnedsättningar på uppdrag av olika kommuner. Hösten 2013 startar vi enligt entreprenadavtal med Lerums kommun en ny gruppbostad enligt LSS för personer med kognitiva funktionsnedsättningar. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Vi behöver nu ett antal engagerade och kompetenta medarbetare som kan vara med och starta upp den nya gruppbostaden. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Vi arbetar för att stärka individen utifrån den enskildes behov och önskemål med respekt för självbestämmande och integritet. Arbetet består av att ge stöd och service till personer med kognitiva funktionsnedsättningar utifrån Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och kan till exempel innebära att delta i fritidsaktiviteter, laga mat, städa,personlig omvårdnad, planera verksamheten, hitta smarta lösningar som främjar självständighet hos den enskild mm. Kvalifikationer För arbetet krävs att du har relevant gymnaisieutbildning såsom tex omvårdnadsprogrammet. Behandlingsassistent, behandlingspedagog, beteendevetare, socionom, pedagog eller annan utbildning som är relevant för uppdraget kan vara aktuellt. Kunskap, erfarenhet och utbildning inom handikappvetenskap ses som meriterande. Erfarenhet av arbete i liknande verksamheter är ett krav. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi ställer krav på kunskaper i dokumentation, och metodiska arbetssätt. Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal och skrift samt ha god datavana. Övrigt Sysselsättningsgraden är varierande, runt 60-75%. Tjänsterna innefattar tjänstgöring enligt schema på varierande tjänstgöringsgrader och innebär arbete under dag/kväll/sovande jour och helg. Vi tillämpar provanställning innan tjänsten övergår till tillsvidareanställning. Tillträde efter överrenskommelse, kring 1 oktober 2013.
Företag: Attendo AB
Ort: Lerum
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare till nystartad LSS gruppbostad i Lerum ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare till nystartad LSS gruppbostad i Lerum !

Lärare i Tx-slöjd och annan behörighet Almekärrsskolan
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. Almekärrsskolan ligger vackert belägen i ett bostadsområde i södra Lerum. Vi har närhet till skog och vatten och mycket goda förutsättningar för utomhuspedagogik. Vi är en stor skola organiserad i tre gårdar med förskoleklass till åk 5 i varje gård. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta i en utvecklande och spännande organisation? Vill du arbeta i ett utvecklande arbetslag? Då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder - Spännande arbete och gott kamratskap! - Vacker natur och miljö - Bra kommunikationer endast en kvart från Göteborg. KVALIFIKATIONER Utbildad Lärare. Du har ett gott förhållningssätt och förmåga att möta varje barn utifrån dess förutsättningar. Du fångar elevernas nyfikenhet och lust genom att göra lärmiljön spännande och utmanande. Genom dokumentation och reflektion individuellt och i samverkan med andra utvecklar du ditt arbete. Förskoleklass/skola/fritidshem ser vi som en helhet. I arbetslaget bör du vara en person som skapar och bidrar till goda relationer samt ett positivt arbetsklimat.
Företag: Lerums kommun, Almekärr
Ort: Lerum
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Tx-slöjd och annan behörighet Almekärrsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Tx-slöjd och annan behörighet Almekärrsskolan

Psykolog/Psykoterapeut med KBT inriktning
Västra Götalandsregionen Beskrivning Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på Närhälsan Lerum vårdcentral, som är en trevlig och välfungerande vårdcentral, belägen centralt i Lerum med kort gångavstånd till tågstation och med goda pendlingsmöjligheter från Göteborg eller Alingsås. Vårdcentralen har ca 19500 listade patienter. Vi är välbemannade i alla yrkesgrupper. Du kan läsa mer om vårdcentralen på http://www.narhalsan.se/sv/startsida/sok-mottagning/Lerum/Vardcentralen-Lerum/ Vi vill nu utveckla vårt psykosociala team och söker därför en psykolog alternativt psykoterapeut med KBT inriktning. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med bedömningar och korttidsbehandlingar av vuxna samt ungdomar med lätt till måttlig psykisk ohälsa t ex krisreaktion, ångest, lätta och medelsvåra depressioner, stressrelaterade sjukdomar, psykosomatik, samt beroende och  smärtproblematik. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med övrig personal som arbetar med psykisk ohälsa och i ett nära samarbete med läkare. Kvalifikationer Leg. psykolog med KBT kompetens alt. leg. psykoterapeut med KBT kompetens och relevant sjukvårdsbakgrund. Du skall vara flexibel, ha lätt för att samverka samt kunna arbeta självständigt med alla de patienter som är vanligt förekommande inom primärvården. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med ungdomar. Vi lägger  stor vikt vid personlig lämplighet Övrigt Har du frågor kontakta vårdcentralschef Björn Widell efter 4 augusti. Mail bjorn.widell@vgregion.se
Företag: Närhälsan, Lerum vårdcentral
Ort: Lerum
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog/Psykoterapeut med KBT inriktning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog/Psykoterapeut med KBT inriktning

Assisterande idrottsledare Lerum HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Lerum inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.lerum@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Lerum
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Lerum HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Lerum HT 13

Alléskolan söker lärare sp/en alternativt sp/sv läsåret 2013-2014
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. Alléskolan är en 6-9 skola som ligger i natursköna Floda i Lerums kommun. på skolan går ca. 470 elever. Vi arbetar i arbetslag där 6-7 lärare har ansvar för 3 klasser. Varje arbetslag har stor frihet att själv lägga och förändra elevernas schema, detta innebär att de kan anpassa för en målstyrd skola. Vi har börjat ett arbete med entreprenöriellt lärande och ämnesövergripande projekt. Planering: Varje vecka lägger varje enhet ut sina klassers planering på hemsidan. Den innehåller vad man arbetar med under veckan och är ett verktyg för eleverna och föräldrarna. Föräldraverksamhet: Föräldrarna kan vara med och påverka genom enhets- rådet där föräldrarna från alla arbetsenheter sitter med. Nyrekrytering: Om du är nyutexaminerad får du en mentor som ser till att du kommer in i ditt arbete på bästa möjliga sätt. Vi söker nu lärare i sp/en alternativt sp/sv. Är du intresserad av att arbeta med oss, mejla då till thomas.blomqvist@lerum.se, skriv till Alléskolan Floda Allé 8, 448 30 FLODA, via länk (se nedan) eller hör av dig per telefon. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i grundskolans senare år. KVALIFIKATIONER Behörighet. Personlig lämplighet
Företag: Lerums kommun, Allé
Ort: Lerum
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Alléskolan söker lärare sp/en alternativt sp/sv läsåret 2013-2014 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Alléskolan söker lärare sp/en alternativt sp/sv läsåret 2013-2014

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. Stenkulans enhet består av förskolor och en F-9 skola. Vi ligger mitt i kommunens hälsostråk med rika möjligheter till naturupplevelser och uteaktiviteter. Vår verksamhet har ett tydligt fokus på entreprenöriellt lärande och vi bedriver en profilverksamhet med närliggande idrottsföreningar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker fritidspedagoger till vårt 2-3 arbetslag. Tjänsten består i att tillsammans med ytterligare en fritidspedagog ansvara för fritidsverksamhetens kvalitet och utveckling. Utvecklingsarbetet drivs mot ett entreprenöriellt lärande samt systematiskt kvalitetsarbete med fokus på pedagogisk dokumentation. Under dagen samarbetar du tätt med grundskollärare för att skapa de bästa förutsättningarna för lärande och utveckling. KVALIFIKATIONER Du är färdigutbildad lärare i fritidshem/fritidspedagog och har med dig en gedigen kunskap i våra styrdokument och hur dessa omsätts i praktiken. Du är en driven pedagog som ständigt ser möjligheter till lärande och utveckling.
Företag: Lerums kommun, Stenkulan
Ort: Lerum
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Fritidspedagog
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. Knappekulla är en skola som erbjuder en bred och allsidig undervisning. Vi arbetar aktivt för att skapa trygghet och trivsel genom att lära barnen jobba tillsammans i förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Genom detta utvecklas barnens sociala kompetens och de lär sig ta hänsyn och hjälpa varandra. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i ett arbetslag och är med och utvecklar verksamheten på skola och fritidshem tillsammans med kollegor, elever och vårdnadshavare. Knappekullaskolan omfattar skola år F-5, grundsärskola år 1-5 och fritidshem. Du kan läsa mer om vår enhet på vår hemsida www.lerum.se/knappekulla KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog.
Företag: Lerums kommun, Knappekulla
Ort: Lerum
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Lerum, Fritidspedagog Lerums kommun, Knappekulla
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Lärare i hem- och konsumentkunskap sökes!
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Rydsbergsskolan är framtidens skola. I arbetslag med helhetsansvar för sina elevers kunskapsutveckling arbetar vi med entreprenöriellt lärande, med individens lärande i centrum och med ett väl utvecklat mentorssystem. I vår skola går ca 300 elever i grundskola och grundsärskola. Vi söker nu framtidens lärare till grundskolan och grundsärskolan. Vi söker dig som är hem- och konsumentkunskapslärare och som brinner för att arbeta i en verksamhet där eleven är i centrum för sin egen utveckling och för sitt eget lärande. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har lämplig lärarutbildning och gärna har erfarenheter från en skola som arbetar med entreprenöriellt lärande. Det är också viktigt att du längtar efter att arbeta på en skola där vi tillsammans skapar möjligheter för eleverna att få utveckla de kunskaper de behöver i framtidens samhälle.
Företag: Lerums kommun, Rydsberg
Ort: Lerum
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i hem- och konsumentkunskap sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i hem- och konsumentkunskap sökes!

Ma/NO lärare sökes!
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Rydsbergsskolan är framtidens skola. I arbetslag med helhetsansvar för sina elevers kunskapsutveckling arbetar vi med entreprenöriellt lärande, med individens lärande i centrum och med ett väl utvecklat mentorssystem. I vår skola går ca 300 elever i grundskola och grundsärskola. Vi söker nu framtidens lärare till grundskolan. Vi söker dig som är lärare i Ma/NO och som brinner för att arbeta i en verksamhet där eleven är i centrum för sin egen utveckling och för sitt eget lärande. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har lämplig lärarutbildning och gärna har erfarenheter från en skola som arbetar med entreprenöriellt lärande. Det är också viktigt att du längtar efter att arbeta på en skola där vi tillsammans skapar möjligheter för eleverna att få utveckla de kunskaper de behöver i framtidens samhälle.
Företag: Lerums kommun, Rydsberg
Ort: Lerum
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/NO lärare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/NO lärare sökes!

Slöjdlärare till framtidens skola sökes!
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Rydsbergsskolan är framtidens skola. I arbetslag med helhetsansvar för sina elevers kunskapsutveckling arbetar vi med entreprenöriellt lärande, med individens lärande i centrum och med ett väl utvecklat mentorssystem. I vår skola går ca 300 elever i grundskola och grundsärskola. Vi söker nu framtidens lärare till grund- och grundsärskolan. Vi söker dig som är lärare i textilslöjd och som brinner för att arbeta i en verksamhet där eleven är i centrum för sin egen utveckling och för sitt eget lärande. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har lämplig lärarutbildning och gärna har erfarenheter från en skola som arbetar med entreprenöriellt lärande. Det är också viktigt att du längtar efter att arbeta på en skola där vi tillsammans skapar möjligheter för eleverna att få utveckla de kunskaper de behöver i framtidens samhälle.
Företag: Lerums kommun, Rydsberg
Ort: Lerum
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare till framtidens skola sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare till framtidens skola sökes!

Specialpedagog till Östad enhet
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. Östad enhet ligger nära kommungränsen mot Alingsås längs med riksväg 190. Expressbussar går från Gråbo och centrala Göteborg. Vår vision är att du på Östad enhet möts av barn och elever som med lust, gläje och nyfikenhet är med och formar sin egen framtid. de har tillit till sin egen förmågaoch vågr göra skillnad för att möta omvärlden. Vår värdegrund baseras på delaktighet, trygghet och gemenskap. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en specialpedagog till Östad enhet. Uppdraget på vår enhet innebär specialpedagogiskt stöd till personal, barn och elever från förskolan och tom åk 5. Även vissa specialläraruppdrag kan ingå. Du ingår i vårt elevhälsoteam. KVALIFIKATIONER Specialpedagog-och eller speciallärarutbildning.
Företag: Lerums kommun, Lekstorp/Östad
Ort: Lerum
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Östad enhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Östad enhet

Synsam söker optiker till vår butik i Lerum
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Lerum en försäljningsorienterad Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet från optikbranschen. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som optiker är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats.   I tjänsten ingår det: - Genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm - Ordinera synhjälpmedel - Försäljningsarbete - Hålla ordning och reda i undersökningsrum och i butik - Lyhördhet för kundens behov - God kundvård inför, under och efter genomfört köp - Arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - Arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - Hålla sig ajour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga - på Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Legitimation som kontaktlinsoptiker - Minst ett års erfarenheter från optikbranschen är meriterande Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Varaktighet & anställningsform: Provanställning sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning Arbetstid: Heltid /Deltid Tillträde: omgående Rekryteringen sker löpande.  Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Lerum
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker optiker till vår butik i Lerum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker optiker till vår butik i Lerum

Elevassistent/Pedagog
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Rydsbergsskolan söker personal till grundsärskolan. Vi söker dig som tillsammans i ett arbetslag vill arbeta som pedagogiskt stöd för våra elever. I arbetsuppgifterna ingår såväl att handleda eleverna i sitt skolarbete som att hjälpa till vid måltider, omklädning och med övrig omvårdnad. Det pedagogiska ansvaret för undervisningen åligger i första hand våra speciallärare/specialpedagoger. Självständig planering av aktiviteter eller genomförande av undervisning kan förekomma, beroende på din kompetens och utbildning. På Rydsbergsskolan går ca 300 elever varav 25 går i grundsärskolan. Grundsärskolan består av två arbetslag där det arbetar speciallärare/specialpedagoger, elevassistenter och annan pedagogisk personal. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har adekvat utbildning och erfarenhet, du får gärna ha en pedagogisk utbildning, exempelvis förskollärar- eller fritidspedagogutbildning.
Företag: Lerums kommun, Rydsberg
Ort: Lerum
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent/Pedagog jobb, Elevassistent/Pedagog Lerum, Elevassistent/Pedagog Lerums kommun, Rydsberg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent/Pedagog

Kulturskolechef - Lerums kommun
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Som chef för Kulturskolan har du ansvar för personal, verksamhet och ekonomi. Du arbetar utifrån ett politiskt uppdrag och kommer att leda det fortsatta arbetet med att utveckla verksamheten, bland annat genom ett systematiserat kvalitetsarbete och utifrån de kursbaserade målskrivningar som tagits fram. Som företrädare för Kulturskolan samverkar du flitigt med främst grundskolan men även andra kommunala aktörer. Genom detta har du en viktig roll för att synliggöra, representera och skapa engagemang kring verksamheten. Du är underställd en verksamhetschef inom Sektor lärande och ingår i ledningsgruppen för Kultur och Livslångt lärande tillsammans med enhetschefer för Kultur och Fritid, Bibliotek och Vuxenutbildning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en högskoleexamen med relevant inriktning. Du bör ha erfarenhet som chef/ledare inom pedagogisk verksamhet och vi ser gärna att den erfarenheten kommer från kultursektorn. Din drivkraft i uppdraget är att ge barn och ungdomar ökad möjlighet till utveckling genom kultur och att vidareutveckla verksamheten ur olika perspektiv. Du är medveten om din ledarroll och står för ett situationsanpassat, kommunikativt ledarskap. Prestigelöshet med god förmåga att lyssna är andra av dina kännetecken. Du ser personalen som din viktigaste resurs, är lyhörd för idéer som föds i det goda samtalet och har förmåga att hitta flexibla lösningar. I ditt ledarskap har du förmåga att skapa tydliga ramar kring uppdraget och vad som förväntas av den enskilda medarbetaren samtidigt som du ger friutrymme inom ramarna. Du är också ett tydligt ansikte utåt med förmåga att entusiasmera och sälja in verksamheten. En aktiv omvärldsbevakning är en viktig grund för ditt uppdrag som genom god förmåga till analys och helhetssyn ger förutsättningar till nytänkande och utveckling.
Företag: Lerums kommun, Sektor Lärande
Ort: Lerum
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kulturskolechef - Lerums kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kulturskolechef - Lerums kommun

Lärare i MA/NO grundskolans senare år
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. Alléskolan är en 6-9 skola som ligger i natursköna Floda i Lerums kommun. på skolan går ca. 470 elever. Vi arbetar i arbetslag där 6-7 lärare har ansvar för 3 klasser. Varje arbetslag har stor frihet att själv lägga och förändra elevernas schema, detta innebär att de kan anpassa för en målstyrd skola. Vi har börjat ett arbete med entreprenöriellt lärande och ämnesövergripande projekt. Planering: Varje vecka lägger varje enhet ut sina klassers planering på hemsidan. Den innehåller vad man arbetar med under veckan och är ett verktyg för eleverna och föräldrarna. Föräldraverksamhet: Föräldrarna kan vara med och påverka genom enhets- rådet där föräldrarna från alla arbetsenheter sitter med. Nyrekrytering: Om du är nyutexaminerad får du en mentor som ser till att du kommer in i ditt arbete på bästa möjliga sätt. Vi söker nu 1 st lärare i MA/NO. Är du intresserad av att arbeta med oss, mejla då till helene.lundqvist@lerum.se, skriv till nedanstående adress eller hör av dig per telefon. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i MA/NO ämnen. KVALIFIKATIONER Behörighet Personlig lämplighet
Företag: Lerums kommun, Allé
Ort: Lerum
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i MA/NO grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i MA/NO grundskolans senare år

LSS-handläggare
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Arbetet inom Sektor stöd och omsorg och i synnerhet inom Myndighetsavdelningen grundar sig på socialtjänstlagen (SoL). Verksamheten har som mål att på en demokratisk och solidarisk grund främja individens ekonomiska och sociala trygghet. Genom att vara behjäpliga vill man inom Sektor stöd och omsorg frigöra och utveckla enskilda individers resurser och möjligheter för att på så sätt skapa förutsättningar för en god livskvalitet. Sektor stöd och omsorg söker nu en utbildad socionom med placering inom Myndighetsavdelningens LSS-grupp. Som socionom och LSS-handläggare vid Myndighetsavdelningen har du som uppgift att utreda den enskildes behov utifrån ansökan. Din uppgift är att besluta om och följa upp bistånd enligt SoL och LSS. KVALIFIKATIONER Vi söker en examinerad socionom med dokumenterad erfarenhet av socialt arbete med fokus på myndighetsutövning. Du som söker ska ha kunskaper inom SoL och LSS. Som person är du öppen, flexibel, lyhörd, har humor och kan arbeta både i grupp och självständigt. Du ska ha kunskaper i Officepaketet samt ha körkort. BBIC-utbildning är meriterande för tillsättning av tjänsten. Sektor stöd och omsorgs målsättning är att skapa en heterogen personalgrupp. Vi strävar därför efter en allsidig sammasättning utifrån kompetens, etnisk bakgrund och kön.
Företag: Lerums kommun, Myndighetsavdelning
Ort: Lerum
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga LSS-handläggare jobb, LSS-handläggare Lerum, LSS-handläggare Lerums kommun, Myndighetsavdelning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LSS-handläggare

Socionom
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Arbetet inom Sektor stöd och omsorg och i synnerhet inom Myndighetsavdelningen grundar sig på socialtjänstlagen (SoL). Verksamheten har som mål att på en demokratisk och solidarisk grund främja individens ekonomiska och sociala trygghet. Genom att vara behjälpliga vill man inom Sektor stöd och omsorg frigöra och utveckla enskilda individers resurser och mäjligheter för att på så sätt skapa förutsättningar för en god livskvalitet. Sektor stöd och omsorg söker nu en utbildad socionom med placering inom Myndighetsavdelningens ung/vuxengrupp. Som socionom vid Myndighetsavdelningen har du som uppgift att utreda den enskildes behov utifrån ansökan eller anmälan. Din uppgift är att besluta om och följa upp bistånd enligt SoL. I arbetet ingår även insatser enligt LVU och LVM. KVALIFIKATIONER Vi söker en examinerad socionom med dokumenterad erfarenhet av socialt arbete med fokus på myndighetsutövning. Du som söker ska ha kunskaper i SoL, LVU och LVM. Som person är du öppen, flexibel, lyhörd, har humor ocj kan arbeta både i grupp och självständigt. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet samt ha körkort. BBIC-utbildning är meriterande för tillsättning av tjänsten. Sektor stöd och omsorgs mål är att skapa en heterogen personalgrupp. Därför strävar vi efter en allsidig sammansättning utifrån kompetens, etnisk bakgrund och kön.
Företag: Lerums kommun, Myndighetsavdelning
Ort: Lerum
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom jobb, Socionom Lerum, Socionom Lerums kommun, Myndighetsavdelning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom

Behörig barnskötare till förskola i Lerum
VRE Education söker för kunds räkning en engagerad och inspirerande barnskötare till en förskola i Lerum. VRE Education arbetar mot förskola, fritids, grundskola och gymnasieskola. Vi söker dig som är behörig barnskötare och har en positiv attityd, är en bra förebild och en pedagogisk ledare. Det krävs att du som person är noggrann, lyhörd, flexibel och har en stark vilja att prestera ditt bästa hos uppdragsgivaren. Uppdraget är på hel/deltid med varierande arbetstid. Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan samt CV och personligt brev på http://vreeducation.se Vi rekryterar löpande och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 juli
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Lerum
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig barnskötare till förskola i Lerum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig barnskötare till förskola i Lerum

Röselidsskolan söker lärare i matematik och No
Röselidsskolan är en nybyggd F-9 skola i Gråbo. Vi är en del av Gråbo nya skolor och har profillokaler för idrott och hälsa, matkultur och språk. Vi är organiserade i fem arbetslag som fysiskt har en egen hemvist. Vi arbetar utifrån entreprenöriellt lärande. Elevens inre drivkraft och motivation är utgångspunkt i våra ämnesövergripande projekt. Vi står mitt i ett spännande utvecklingsarbete och här har du möjlighet att få vara med och skapa framtidens skola! ARBETSUPPGIFTER Undervisa i matematik, No-ämnen och teknik i åk 8-9. Vara processledare (mentor) för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning
Företag: Lerums kommun, Hjällsnäs/Röselid
Ort: Lerum
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Röselidsskolan söker lärare i matematik och No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Röselidsskolan söker lärare i matematik och No

Röselidsskolan söker lärare i matematik och No
Röselidsskolan är en nybyggd F-9 skola i Gråbo. Vi är en del av Gråbo nya skolor och har profillokaler för idrott och hälsa, matkultur och språk. Vi är organiserade i fem arbetslag som fysiskt har en egen hemvist. Vi arbetar utifrån entreprenöriellt lärande. Elevens inre drivkraft och motivation är utgångspunkt i våra ämnesövergripande projekt. Vi står mitt i ett spännande utvecklingsarbete och här har du möjlighet att få vara med och skapa framtidens skola! ARBETSUPPGIFTER Undervisa i matematik, No-ämnen och teknik i åk 4-7. Vara processledare (mentor)för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning
Företag: Lerums kommun, Hjällsnäs/Röselid
Ort: Lerum
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Röselidsskolan söker lärare i matematik och No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Röselidsskolan söker lärare i matematik och No

Röselidsskolan söker lärare i matematik och annat ämne
Röselidsskolan är en nybyggd F-9 skola i Gråbo. Vi är en del av Gråbo nya skolor och har profillokaler för idrott och hälsa, matkultur och språk. Vi är organiserade i fem arbetslag som fysiskt har en egen hemvist. Vi arbetar utifrån entreprenöriellt lärande. Elevens inre drivkraft och motivation är utgångspunkt i våra ämnesövergripande projekt. Vi står mitt i ett spännande utvecklingsarbete och här har du möjlighet att få vara med och skapa framtidens skola! ARBETSUPPGIFTER Undervisa i matematik och ev annat ämne i åk 4-7. Vara processledare (mentor) för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning
Företag: Lerums kommun, Hjällsnäs/Röselid
Ort: Lerum
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Röselidsskolan söker lärare i matematik och annat ämne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Röselidsskolan söker lärare i matematik och annat ämne

Säljare sökes i Lerum med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Lerum kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Lerum
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Lerum med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Lerum med/utan erfarenhet

Händiga snickare till uppdrag norr om Lerum
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning För kunds räkning söker vi nu dig som är en händig snickare och vill jobba hos en av våra kunder som är verksam inom tillverkningsindustrin. För det här uppdraget är tjänstgöringsorten i Lerums-trakten men du bör även vara beredd på att få utföra arbete hos andra kunder i och runt om Göteborg. För det här uppdraget är arbetet är förlagt inomhus i en större fabrik och handlar om tillverkning av större bodar. Arbetet är förlagt på dagtid måndag till fredag och på fredagarna slutar man tidigare enligt schema. Uppdraget kommer att starta måndag v.32. Vi erbjuder dig en visstidsanställning men för rätt person finns mycket goda chanser till en tillsvidareanställning hos oss. Uniflex tillämpar en lönesättning enligt kollektivavtal där våra konsulters lön bestäms av ett så kallat ”genomsnittligt förtjänstläge” framräknat för var kund. Som medarbetare på Uniflex behöver du därför inte börja på en lägsta lönenivå utan går direkt in på det genomsnittliga löneläget. Som ett krav för att vi ska behandla din ansökan krävs det att du har: - Erfarenhet av någon form av snickeri, kanske har du renoverat ditt eget hem eller dylikt. - Vana av diverse handverktyg Meriterande: - Körkort och tillgång till bil - Vana att arbeta med spikpistol Personliga egenskaper Att du är pålitlig och framåt ser vi som en självklarhet.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Lerum
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Händiga snickare till uppdrag norr om Lerum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Händiga snickare till uppdrag norr om Lerum

Extrajobba med läxhjälp, Lerum
Extrajobba med läxhjälp, Lerum; SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB; Lerum; 130718 1 plats. SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Lerum Ämnen: Italienska Tillfällen per vecka: 1 Minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: ALI20130718 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Lerum
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Lerum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Lerum

Lärare i textilslöjd
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i åk 3-5. KVALIFIKATIONER Du har förmåga att möta varje barn utifrån dess förutsättningar. Du fångar elevernas nyfikenhet och lust genom att göra lärmiljön spännande och utmanande. Du är en person som bidrar till goda relationer och ett positivt arbetsklimat.
Företag: Lerums kommun, Almekärr
Ort: Lerum
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd

Idrottslärare i grundskolans tidigare år
Aspenässkolan ligger vackert beläget vid Sjön Aspen i Lerum, nära till kommunikationer. Under de kommande åren fortsätter vi att utveckla vår verksamhet utifrån Aspenäsenhetens vision, dvs. ett elevresultat i världsklass och att vår verksamhet är i pedagogisk framkant. Vi arbetar i fem arbetslag kopplade till våra fem årskurser. Varje arbetslag ansvarar för elever i två eller tre klasser. Pedagogerna planerar och genomför undervisningen tillsammans och ambitionen är att våra pedagoger, i så stor utsträckning som det går, arbetar inom samma lag. Aspenässkolan ligger i ett område där föräldraengagemanget är stort och vi har bra samarbetsforum där elever, föräldrar, lärare och rektor arbetar tillsammans med aktuella frågor. Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Ansvara, planera och genomföra ämnet idrott och hälsa. Samarbete med skolans övriga pedagoger. Vara väl insatt i bedömningsgrunderna inom ämnet. KVALIFIKATIONER Vara behörig lärare i idrott och hälsa. God samarbetsförmåga och flexibilitet.
Företag: Lerums kommun, Aspenäs
Ort: Lerum
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare i grundskolans tidigare år

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lerum.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Lerums kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Lerum
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lerum. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lerum.

Stödpedagog LSS-boende
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Seatons allé är ett LSS-boende och vi söker nu en ny kollega. Arbetsuppgifterna är att utifrån genomförandeplan ge stöd i den dagliga livsföringen samt i kultur- och fritidsaktiviteter. I arbetsuppgifterna ingår även att fungera som stödperson för 1-2 personer, upprätta genomförandeplaner och dokumentation. Som stödpedagog förväntas du också ta ett extra ansvar för metodutveckling KVALIFIKATIONER Eftergymnasial specialisering inom funktionshinderområdet som omfattar minst 200 yrkeshögskolepoäng eller 60 högskolepoäng eller en kombination däremellan som motsvarar minst två terminers heltidsstudier. Utbildningen skall ha en tydlig inriktning mot funktionshinderområdet. Arbetet kräver hög flexibilitet samt mycket god förmåga till samarbete och kommunikation. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet B-Körkort krävs Meriterande är kunskaper om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. God kunskap i gällande lagstiftningar ,god dokumentationsvana samt goda datakunskaper.
Företag: Lerums kommun, Seaton och Björkebacken
Ort: Lerum
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Stödpedagog LSS-boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödpedagog LSS-boende

Personlig assistent sökes, Lerum
GIL ek. förening är ett brukarkooperativ som arbetar för och styrs av funktionshindrade, som själva är arbetsledare åt sina assistenter. Vi söker nu en personlig assistent som kan arbeta extra främst helger och kvällar. Brukaren är en man i 50-årsåldern som efter en stroke behöver mycket stöd för att bli delaktig i sin vardag.  Då brukaren har kommunikationssvårigheter är det viktigt att du är lyhörd, intresserad, trygg i dig själv och har ett stort tålamod. I arbetet ingår stöd vid personlig hygien, måltider, medverka vid och inspirera till aktiviteter. Största delen av arbetet sker med dubbelassistans. Tidigare erfarenheter av personer med hjärnskador kan vara meriterande men störst vikt läggs vid personlig lämplighet.  Du som söker är ansvarsfull, ordningsam och kan ta egna intiativ.  Det är ett krav att du har tillgång till bil för att ta dig till och från arbetsplatsen. Du skall vara helt rökfri och tycka om djur. Arbetstiderna är förlagda till dagpass och kvällspass, vissa kvällspass har jour nattetid. Timanställningen kan komma att övergå i tjänst med mindre sysselsättningsgrad.  Korta arbetspass kan förekomma därför är det önskvärt att du bor i Lerum eller någon närliggande kommun.    För mera info om tjänsten skicka dina frågor till gil.lc@hotmail.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.    Avtal Kommunal-KFO. Lön enligt överenskommelse.
Företag: GIL
Ort: Lerum
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes, Lerum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes, Lerum

Lärare i förskola/Förskollärare
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Arbete som förskollärare på Knappekulllaenhetens förskolor. Det handlar om 1-2 förskollärartjänster. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleexamen som förskollärare alternativt lärare inriktning tidigare åldrar med behörighet till förskolan. För tillsvidareanställning krävs också att du har genomfört din legitimationsgrundande arbetslivserfarenhet. Annars kan visstidsanställning komma ifråga. Förutom behörighetskrav så lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att fungera bra inom yrket ex. samarbetsförmåga, initiativförmåga mm. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.
Företag: Lerums kommun, Knappekulla
Ort: Lerum
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Stödpedagog
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Björkebacken är ett LSS-boende för personer med stora omvårdnadsbehov. Vi har fem boendeplatser och söker nu en ny medarbetare! Björkebacken ligger i Gråbo. Som stödpedagog på Björkebacken arbetar du först och främst med att utifrån genomförandeplan ge stöd i den dagliga livsföringen samt i kultur- och fritidsaktiviteter. Det ingår även att vara stödperson, upprätta genomförandeplaner och övrig dokumentation. Som stödpedagog förväntas du ta ett extra ansvar för metodutveckling samt stödja kollegor i dokumentationsarbetet. KVALIFIKATIONER Eftergymnasial specialisering inom funktionshinderområdet som omfattar minst 200 yrkeshögskolepoäng eller 60 högskolepoäng eller en kombination däremellan som motsvarar minst två terminers heltidsstudier. Utbildningen skall ha en tydlig inriktning mot funktionshinderområdet. Arbetet kräver stor flexibilitet samt mycket god förmåga till samarbete och kommunikation. B-körkort krävs God kunskap i LSS intentioner och mål, god dokumentations- och datavana samt god förmåga att förmedla kunskapen vidare. Förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av att arbeta med personer med stora omvårdnadsbehov. Erfarenhet av att arbeta med personer som har autism. Erfarenhet av att ha arbetat med, och gärna handlett kollegor, i tydliggörande pedagogik, samt vana att tillsammans med övriga kollegor reflektera kring pedagogiska förhållningssätt och metoder. Meriterande är att ha kunskaper i tecken som stöd
Företag: Lerums kommun, Seaton och Björkebacken
Ort: Lerum
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Stödpedagog jobb, Stödpedagog Lerum, Stödpedagog Lerums kommun, Seaton och Björkebacken
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödpedagog

Stödpedagog, Socialpsykiatri
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Som stödpedagog inom daglig sysselssättning gör du det möjligt för personer med funktionsnedsättningar att få en meningsfull sysselsättning. Socialpsykiatrins dagliga sysselsättning vänder sig till personer med psykiska funktionsnedsättningar. Vi har våra verksamheter utplacerade på olika ställen i kommunen.I vissa fall innebär det att vara ute som arbetshandledare på både interna och externa arbetsplatser. Arbetsuppgifterna innebär att planera och strukturera upp aktiviteter för deltagare utifrån den enskildes individuella genomförandeplan. Du ska vara positiv och stimulera brukarnas individuella styrkor och intressen. Som stödpedagog förväntas du ta ett extra ansvar för metodutveckling. Dokumentation och stödpersonsppdrag ingår i arbetsuppgifterna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har yrkeshögskola/kvalificerad yrkesutbildning, utbildning med inriktning socialpsykiatri eller högskolepoäng om minst 60 poäng inom verksamhetsområdet. Du ska tycka om utmaningar, ha ett stort engagemang, vara förändringsorienterad, flexibel samt kunna arbeta med personer med särskilda behov. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och kunna samverka med övriga aktörer runt om. Arbetet kan vara fysiskt krävande och en del utomhusarbete ingår i tjänsten. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, ha kunskap i gällande lagstiftningar samt ha stor datavana. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av tidigare arbete inom socialpsykiatrin samt kunskap om neurospsykiatriska funktionsnedsättningar är ett krav.
Företag: Lerums kommun, Socialpsykiatrin
Ort: Lerum
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Stödpedagog, Socialpsykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödpedagog, Socialpsykiatri

Lärare i grundskolans senare år. Ma/NO-7-9
Helsingborg är skapande och gemenskap, initiativ och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Här växer både människor och företag. Helsingborg är staden för dig som vill något. Kunskapsstaden Helsingborg med visionen: Hos oss förverkligar barn och unga sina drömmar, söker dig, som är en kreativ nytänkare och som drivs av att utveckla barn och ungas talanger. Du har stort resultatfokus och skapar de bästa pedagogiska förutsättningarna för barnen i våra verksamheter. Du kommer att verka i en visions- och värdestyrd ledningsorganisation. Våra kärnvärden; nyfikenhet, inspiration, kommunikation och vilja till förändring genomsyrar allt arbete. ARBETSUPPGIFTER Maria Parkskolan växer ständigt och behöver nu fler inspirerande och nytänkande pedagoger med nyfikenhet och med viljan att prova nytt. Vårt arbete bygger på goda relationer. Ditt bemötande inger trygghet, proffsighet och ödmjukhet på ett naturligt sätt. Våra blivande 9:or behöver en lärare i matematik och NO. Det är 60 elever med redan hög måluppfyllelse. För en engagerad lärare är detta en fantastisk chans att få jobba med Maria Parkskolans fina elever i ett kollegie med god stämning. Du kommer ha två ma/no-kollegor på högstadiet och arbeta i arbetslaget för år 9. Vi söker dig som har elevernas utveckling i ständigt fokus och som är beredd att möta varje barn där det befinner sig oavsett var det befinner sig. Alla barn ska utmanas, varje dag. KVALIFIKATIONER Behörig ma/no-lärare för år 7-9.
Företag: Helsingborgs stad, Maria Park/Allerum SO
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år. Ma/NO-7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år. Ma/NO-7-9


Sök lediga jobb Lerum

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se