Lediga jobb Lessebo - Söka jobb i Lessebo

Lediga jobb Lessebo Sök lediga jobb Lessebo


Hittade inga lediga jobb på sökning: Lessebo. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.- Lessebo

 2. Arbetsterapeut 75 %- Lessebo

 3. Grundskollärare åk 1-6/4-9 Sv/So-ämnen- Lessebo

 4. Lärare i internationell klass- Lessebo

 5. Resurspedagog- Lessebo

 6. Förskollärare- Lessebo

 7. Grundskollärare ref.nr 2013/45- Lessebo

 8. Säljare sökes i Lessebo med/utan erfarenhet- Lessebo

 9. Arbetsterapeut 75 %- Lessebo

 10. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.- Lessebo

 11. Sälj Viasats sportupplevelser i Lessebo!- Lessebo

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.- Lessebo

 13. Enhetschef HVB- Lessebo

 14. Biträdande enhetschef HVB- Lessebo

 15. Lärare i internationell klass- Lessebo

 16. Lokalvårdare- Lessebo

 17. Säljare sökes i Lessebo med/utan erfarenhet- Lessebo

 18. Sälj Premier League med Viasat i Lessebo- Lessebo

 19. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.- Lessebo

 20. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.- Lessebo

 21. Socialsekreterare- Lessebo

 22. Socialsekreterare inom barn och familj- Lessebo

 23. Sälj Premier League med Viasat i Lessebo- Lessebo

 24. Vik. bibliotekarie- Lessebo

 25. Brasslärare- Lessebo

 26. Psykiatrisjuksköterska- Lessebo

 27. Modersmålslärare i grundskolan- Lessebo

 28. Grundskollärare för låg- och mellanstadiet- Lessebo

 29. Socialsekreterare barn och familj /Ev grp ledare- Lessebo

 30. Socialchef- Lessebo

 31. 2 st Förskollärare till Hovmantorp- Lessebo

 32. Lärare i idrott och hälsa åk 1-6- Lessebo

 33. Förskollärare på Öppen förskola/Familjecentralen- Lessebo

 34. Socialsekreterare inom barn och familj- Lessebo

 35. Timvik. Omsorgspersonal- Lessebo

 36. Socialsekreterare inom öppen vård- Lessebo

 37. Säljare med eller utan erfarenhet i Lessebo- Lessebo

 38. Distriktssköterska till vårdcentralen Lessebo- Lessebo

 39. Tandhygienist till Folktandvården Lessebo-Hovmantorp- Lessebo

 40. Personlig assistent- Lessebo


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Lessebo kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Lessebo
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.

Arbetsterapeut 75 %
Vi söker en arbetsterapeut till vikariat i Hemsjukvården, Lessebo Kommun. En av våra medarbetare ska vara tjänstledig för studier i ca 1 år. Lessebo har goda allmänna kommunikationer med Växjö, Kalmar och Karlskrona. Om arbetet I rehab-enheten jobbar arbetsterapeuter, sjukgymnaster och hjälpmedelstekniker. Som arbetsterapeut utför du bedömningar, behandlingar, utprovning av hjälpmedel samt bedömmer behovet av bostadsanpassningar. I arbetet samverkar du mycket med andra yrkesgrupper. Kvalifikationer Leg arbetsterapeut. Du bör vara flexibel, ha lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper samt kunna arbeta självständigt. Du har god datavana. Våra verksamhetssystem är Procapita och Cambio Cosmic.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut 75 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut 75 %

Grundskollärare åk 1-6/4-9 Sv/So-ämnen
Arbete som grundskollärare i årskurs 6 på Kvarndammskolan i Hovmantorp. Arbete som lärare, framförallt i svenska och so-ämnen men även andra ämnen kan förekomma. Tjänsten är ett 50%-igt sjukvikariat på 3 månader men kan komma att förlängas. Du kommer att arbeta tillsammans med andra lärare i arbetslaget för årskurs 6 och i arbetslag för åk 4-6. Kvalifikationer: Grundskollärarexamen Erfarenhet krävs
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare åk 1-6/4-9 Sv/So-ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare åk 1-6/4-9 Sv/So-ämnen

Lärare i internationell klass
Hackebackeskolan är en F-6 skola som ligger i Lessebo mitt i glasriket. Skolan har ca 240 elever. Vi är en skola där mångfalden är styrkan och drivkraften i skolans pedagogiska arbete. Personalen på Hackebackeskolan visar på stort engagemang och en aldrig sinande tro på alla elevers förmåga och möjligheter. Hackebackeskolan är en relativt nybyggd skola med fräscha och ljusa lokaler. Vi är modernt utrustade med det senaste inom IT och arbetar mycket med alternativa verktyg. Skolutvecklings frågor är viktiga för oss och vi är ständigt nyfikna på att hitta alternativa arbetssätt för att öka måluppfyllelse och arbetsglädje Du kommer att arbeta i den internationella klassen med nyanlända elever som finns i klassen högst ett år för att sedan slussas ut i ordinarie undervisning. Du arbetar med svenska som andraspråk och ämnesundervisning. Du kommer att arbeta i den internationella klassen med nyanlända elever som finns i klassen högst ett år för att sedan slussas ut i ordinarie undervisning. Du arbetar med svenska som andraspråk och ämnesundervisning. Vi söker dig som är utbildad grundskollärare och har erfarenhet av internationell klass samt har studerat svenska som andraspråk. Då arbetet innebär mycket kontakter med de olika kategorierna av människor är det viktigt att du har en god social kompetens med förmåga till flexibilitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i internationell klass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i internationell klass

Resurspedagog
Hackebackeskolan är en F-6 skola som ligger i Lessebo mitt i glasriket. Skolan har ca 240 elever. Vi är en skola där mångfalden är styrkan och drivkraften i skolans pedagogiska arete. Personalen på Hackebackeskolan visar stort engagemang och en aldrig sinande tro på alla elevers förmåga och möjligheter. Hackebackeskolan är en relativt nybyggd skola med fräscha och ljusa lokaler. Vi är modernt utrustade med det senaste inom IT och arbetar mycket med alternativa verktyg. Skolutvecklingsfrågor är viktiga för oss och vi är ständigt nyfikna på att hitta alternativa arbetssätt för att öka måluppfyllelse och arbetsglädje. Arbeta som resurspedagog i förskoleklass. Arbetar med elev i behov av särskilt stöd. Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Då arbetet innebär mycket kontakter med de olika kategorierna av människor är det viktigt att du har en god social kompetens med förmåga till flexibilitet. Stor vikt läggs vid personlig lämpmlighet.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Resurspedagog jobb, Resurspedagog Lessebo, Resurspedagog Lessebo Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurspedagog

Förskollärare
2 st tillsvidaretjänster som förskollärare 75-100% i Hovmantorp. Intervjuer sker 2013-08-13 I arbetslag på en 1-3 års avdelning och den andra på en 3-5 års avdelning. Kvalifikationer Förskollärarutbildning eller Tidigare lärare med inriktning mot förskolan.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Lessebo, Förskollärare Lessebo Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Grundskollärare ref.nr 2013/45
Beskrivning Björkskolan är en F-6 skola belägen i samhället Skruv. Vi har i dagsläget 69 barn/elever samt fritidshem. Här finns ett aktivr föräldraråd som rektor träffar regelbundet. Om arbetet/arbetsuppgifterna Du kommer att undervisa i åk 3-4 eftersom vi bedriver B-form samt dela klassföreståndarskap med annan undervisande lärare. Tjänsten innebär 70-75% arbete och är ett föräldravikariat. Vi prioriterar språkutveckling baserad på beprövad erfarenhet och vetenskap. Vi har höga förväntningar på våra elever och en tro på att varje individ ska kunna nå målen. Kvalifikationer Du som söker är utbildad lärare med behörighet att undervisa i svenska/So. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever och föräldrar.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare ref.nr 2013/45 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare ref.nr 2013/45

Säljare sökes i Lessebo med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Lessebo kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Lessebo
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Lessebo med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Lessebo med/utan erfarenhet

Arbetsterapeut 75 %
Vi söker en arbetsterapeut till vikariat i Hemsjukvården, Lessebo Kommun. En av våra medarbetare ska vara tjänstledig för studier i ca 1 år. Lessebo har goda allmänna kommunikationer med Växjö, Kalmar och Karlskrona. Om arbetet I rehab-enheten jobbar arbetsterapeuter, sjukgymnaster och hjälpmedelstekniker. Som arbetsterapeut utför du bedömningar, behandlingar, utprovning av hjälpmedel samt bedömmer behovet av bostadsanpassningar. I arbetet samverkar du mycket med andra yrkesgrupper. Kvalifikationer Leg arbetsterapeut. Du bör vara flexibel, ha lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper samt kunna arbeta självständigt. Du har god datavana. Våra verksamhetssystem är Procapita och Cambio Cosmic.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut 75 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut 75 %

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Lessebo kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Lund eller Borås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Lessebo
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.

Sälj Viasats sportupplevelser i Lessebo!
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser, allt från OS i Sotji till slutspelsmatcher i Champions League och de senaste filmpremiärerna! Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till pernilla.blennow@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare ". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Lessebo
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj Viasats sportupplevelser i Lessebo! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj Viasats sportupplevelser i Lessebo!

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Lessebo kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTION internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTION ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Lessebo
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.

Enhetschef HVB
Socialförvaltningen i Lessebo kommun söker en enhetschef för HVB (Ungbo/Putbo) Om arbetet: Vi söker dig som är utbildad socionom eller med utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som enhetschef för vårt HVB hem är du chef över våra handledare. Vi ser därför gärna att du trivs att arbeta i en mång kulturell miljö. Viktigt att du har erfarenhet och kunskap kring asylmottagande. Det är även meriterande att ha arbetat inom en politiskt styrd verksamhet tidigare. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av: - Personalansvar - Budgetansvar - Arbetsmiljöansvar Arbetet består också av att verkställa de fattade beslut som den enskilde beviljats enligt SoL. Personliga egenskaper vi söker hos dig bör vara lyhördhet, god samarbetsförmåga, inte rädd för att fatta beslut, lojal, samt var en inspirerande ledare. Inom socialförvaltningen arbetar vi utefter de värdegrunder och mål som verksamheten vilar på. Kvalifikationer: Socionomutbildning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef HVB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef HVB

Biträdande enhetschef HVB
Socialförvaltningen i Lessebo kommun söker en biträdande enhetschef för HVB/Putbo och chef för Ungbo. Om arbetet: Vi söker dig som är utbildad socionom eller med utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som biträdande enhetschef är du chef för Ungbo samt biträdande chef för övrig verksamhet. Vi ser därför gärna att du trivs att arbeta i en mång kulturell miljö. Viktigt att du har erfarenhet och kunskap kring asylmottagande. Det är även meriterande att ha arbetat inom en politiskt styrd verksamhet tidigare. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av: - Personalansvar - Budgetansvar - Arbetsmiljöansvar Arbetet består också av att verkställa de fattade beslut som den enskilde beviljats enligt SoL. Personliga egenskaper vi söker hos dig bör vara lyhördhet, god samarbetsförmåga, inte rädd för att fatta beslut, lojal, samt var en inspirerande ledare. Inom socialförvaltningen arbetar vi utefter de värdegrunder och mål som verksamheten vilar på. Kvalifikationer: Socionomutbildning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande enhetschef HVB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande enhetschef HVB

Lärare i internationell klass
Hackebackeskolan är en f-6 skola som ligger i Lessebo mitt i glasriket. Skolan har ca 250 elever. Vi är en skola där mångfalden är styrkan och drivkraften i skolans pedagogíska arbete. Personalen på Hackebackeskolan visar på stort engagemang och en aldrig sinande tro på alla elevers förmåga och möjligheter. Hackebackeskolan är en relativt ny skola med fräscha och ljusa lokaler. Vi är modernt utrustade med det senaste inom IT och arbetar mycket med alternativa verktyg. Skolutvecklingsfrågor är viktiga för oss och vi är ständigt nyfikna på att hitta alternativa arbetssätt för att öka måluppfyllelse och arbetsglädje. Du kommer att arbeta i den internationella klassen med nyanlända elever och undervisa i svenska som andraspråk. Vi söker dig som är utbildad grundskollärare och har erfarenhet av att undervisa i svenska som andraspråk. Det är viktigt att du har god social kompetens och är flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i internationell klass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i internationell klass

Lokalvårdare
Lessebo Städ & Fix är beläget i Lessebo och erbjuder tjänster inom lokalvård både hemstädning och städning hos företag inom regionen. Vi söker nu dig som vill arbeta som lokalvårdare hos oss. Arbetsuppgifter: Städning hos företag i regionen. Kan även bli aktuellt med städning i privata hem. Utbildning/Erfarenhet Krav: B-körkort och städvana Du behöver kunna ta dig till Lessebo, därfrån finns det tillgång till företagsbilar. Vi söker dig som talar god svenska då det krävs kommunikation med våra kunder. Vi vill att du som person är noggrann och serviceinriktad. För mer information om tjänsten samt ansökan maila till Camilla Hempler lessebostadofix@live.se. Tillträde till tjänsten är omgående.
Företag: Lessebo Städ & Fix
Ort: Lessebo
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Lessebo, Lokalvårdare Lessebo Städ & Fix
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Säljare sökes i Lessebo med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Lessebo kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Lessebo
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Lessebo med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Lessebo med/utan erfarenhet

Sälj Premier League med Viasat i Lessebo
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser, allt från OS i Sotji till Premier League och de senaste filmpremiärerna! Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till pernilla.blennow@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare ". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Lessebo
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj Premier League med Viasat i Lessebo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj Premier League med Viasat i Lessebo

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Lessebo kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Lessebo
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Lessebo kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 18 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Lessebo
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lessebo.

Socialsekreterare
Individ-och familjeomsorgen, IFO i Lessebo kommun, söker en socialsekreterare till gruppen som handlägger barn och familje ärenden. Kvalifikationer: Socionomexamen eller likvärdig utbildning. Tidigare erfarenhet av handläggning av ekonomiskt bistånd är meriterande liksom erfarenhet av Pro Capita.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Lessebo, Socialsekreterare Lessebo Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Socialsekreterare inom barn och familj
Individ- och Familjeomsorgen i Lessebo söker Socialsekreterare för Handläggning av ärende inom barn och familj. Om arbetet: Du kommer främst att arbeta med barnavårdsutredningar, utredning av kontaktfamiljer, familjehem m.m. Kvalifikationer: Socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenheten av arbete inom barn och familjen.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare inom barn och familj jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare inom barn och familj

Sälj Premier League med Viasat i Lessebo
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser, allt från OS i Sotji till Premier League och de senaste filmpremiärerna! Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till pernilla.blennow@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare ". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Lessebo
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj Premier League med Viasat i Lessebo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj Premier League med Viasat i Lessebo

Vik. bibliotekarie
Välkommen till Glasriket och Lessebo kommun. Vi erbjuder en vik. bibliotekarietjänst på 50 %. Om arbetet: Visst inköpsansvar. Informationspass och sedvanliga bibliotekarieuppgifter. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Kvalifikationer: Bibliotekarieexamen och datorvana är ett krav. Du bör vara serviceinriktad, kunna ta egna initiativ och tycka om att skapa kontakter med andra människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till egen bil är nödvändigt. Erfarenhet av BOOK-IT och språkkunskaper är en merit. Inför rekryteringsarbetet har Lessebo kommun redan bestämt annonseringens omfattning. Vi känner det därför inte meningsfullt att kontaktas i fråga om ytterligare annonsering i detta ärende.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. bibliotekarie jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. bibliotekarie

Brasslärare
Lessebo kommun, med ca 8000 invånare, ligger mitt i småländska Glasriket. 20 minuter öster om Växjö och 40 minuter väster om Kalmar längs Kust-till-Kust-banan eller väg 25. Vi som arbetar och bor i kommunen är stolta över Hovmantorp med sin företagaranda, Lessebo med pappersbruket, Kosta med glasbruk och handel och Skruv med träindustrier och utvandrarbygdens Ljuder. I Lessebo Kommun arbetar ca 800 personer. Om arbetet: Undervisning på brassinstrument individuellt och i grupp i åldrarna 7 till 19. Medverkan i arbetslagsträffar, elevkonserter och annan utåtriktad verksamhet sker fortlöpande under terminen. Du ansvarar själv för lektionerna, metodiken och tar hänsyn till varje elevs behov och förutsättningar. Undervisningen är förlagd till olika skolenheter under dagtid, samt till Kulturskolans lokaler på eftermiddagen. Kvalifikationer: Pedagogisk/musiker högskoleutbildning med huvudsaklig inriktning brassinstrument. Du musicerar även på hög nivå och har erfarenhet av att undervisa barn i olika åldrar. Med fördel är du en person som förmedlar entusiasm i din undervisning och är inte främmande för att även stödja enskilda elever inom komposition mm.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Brasslärare jobb, Brasslärare Lessebo, Brasslärare Lessebo Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brasslärare

Psykiatrisjuksköterska
Socialförvaltningen söker en sjuksköterska till socialpsykiatrin. Befattningen är organiserad i hemsjukvården som en central resurs för socialnämnden. Om arbetet: Arbetet som sjuksköterska innebär att du kommer att bistå med psykiatrisk kompetens i frågor och ärenden som rör psykiatrisk hemsjukvård. Du kommer också att bistå socialnämndens övriga verksamheter med råd och vägledning, medverka vid vårdplanering av insatser för den enskilde. Kvalifikationer: Vi söker dig som är sjuksköterska och har erfarenhet från psykiatrisk verksamhet. Vi se helst att du har specialistutbildning i psykiatri. Vi förväntar oss av dig att du är flexibel, lyhörd och tydlig. Att du är kommunikativ, trygg i dig själv och i din roll som sjuksköterska. Du är ansvarstagande och har stor initiativförmåga och drivs av nya utmaningar.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatrisjuksköterska jobb, Psykiatrisjuksköterska Lessebo, Psykiatrisjuksköterska Lessebo Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatrisjuksköterska

Modersmålslärare i grundskolan
Mitt i småländska glasriket ligger Lessebo kommun med ca 8 100 invånare och drygt 300 företag. Om arbetet: Modersmålsundervisning för eleverna i årskurs 1-9. Undervisning bedrivs på ett flertal skolor i kommunen. Vi söker modersmålslärare i polska och serbiska. Kvalifikationer: Polska som modersmål, lärarutbildning. Erfarenhet av pedagogisk verksamhet. Serbiska som modersmål, lärarutbildning. Erfarenhet av pedagogisk verksamhet.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i grundskolan

Grundskollärare för låg- och mellanstadiet
Grundskollärare till Kvarndammskolan i Hovmantorp. Om arbetet: Arbete som lärarvikarie. Tjänsten är en pooltjänst för Kvarndammskolans skol- och på fritidshemsverksamhet. Det är en 75%-ig tjänst som till en början gäller fram till 20/12 2013. Stor möjlighet till fortsatt anställning. Kvalifikationer: Grundskollärarutbildning gärna med behörighet i idrott och hälsa.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare för låg- och mellanstadiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare för låg- och mellanstadiet

Socialsekreterare barn och familj /Ev grp ledare
Lessebo kommun söker en socialsekreterare främst med inriktning mot utredning och uppföljning enl SoL och LVU 50% (Ev Gruppledare 50%) Om arbetet: Individ-och familjeomsorgen, IFO, söker en socialsekreterare till Barn- och familjegruppen. Gruppen arbetar med utredningar, bedömningar och beslut avseende ansökningar och anmälningar som rör barn, unga och deras familjer. Vård på hemmaplan finns i form av Intensiv Hemmabaserad Familjebehandling, IHF, samt andra insatser med familjepedagog. IFO arbetar med barn/familj, försörjningsstöd, ensamkommande barn och missbruk. Gruppledare innebär att vara samordnare av olika funktioner i gruppen. Kvalifikationer: Vi söker dig som har en positiv människosyn. Du är socionom samt ha erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete med barn och ungdomar. Du ska vara utvecklingsbenägen, samarbetsvillig, ha ett lösningsorienterat förhållningssätt och god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi använder verksamhetssystemet Procapita. Vana att arbeta enligt BBIC är en merit liksom bred erfarenhet av socialtjänsten. Önskevärt med erfarenhet av ledarskap och arbetsgruppsutveckling.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare barn och familj /Ev grp ledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare barn och familj /Ev grp ledare

Socialchef
Mitt i Småländska glasriket ligger Lessebo Kommun med drygt 8000 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon uppmätta besökare årligen. Det är ett bra företagsklimat i kommunen som riktar in sig mot glas, papper, trä, handel och service. Det finns ingen kö till barnomsorgen, så plats kan erbjudas omgående. Vill du bo i Lessebo kommun finns det gott om tomter, hus och hyreslägenheter. Omgivningarna runt kommunen är vackra och lämpar sig väl till olika sorters fritidsaktiviteter. Infrastrukturen är väl tillgodosedd och det är pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar. Besök gärna www.lessebo.se Socialtjänsten i Lessebo kommun är indelad i fyra verksamhetsområden med ansvar för kommunens äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg (inkl HVB-hem för ensamkommande flyktingbarn) och omsorg om personer med funktionsnedsättning/ missbruk- och beroendevård. Som socialchef kommer du att ha det övergripande ansvaret för dessa verksamhetsområden. Du har direkt personalansvar för drygt tio personer och inom verksamhetsområdena finns det ca 275 medarbetare. Du ingår i kommunens ledningsgrupp. Kommunen har nyligen upprättat en värdegrund som du förutsätts dela, se http://www.lessebo.se/Om-Lessebo-kommun/Jobba-i-kommunen/Vaerdegrund.aspx Vi söker en person som har erfarenhet från några av verksamhetsområdena och med ett stort intresse av alla! Du har adekvat högskoleutbildning och dokumenterad ledarerfarenhet. Du ska ha erfarenhet av att ha jobbat i en politiskt styrd organisation. Du är en person som känner lust att leda. Du är öppen och inger förtroende. För att lyckas i tjänsten krävs det att du har mod och kan kommunicera både uppåt och neråt i organisationen och är resultatinriktad. Du skapar en bra verksamhet utifrån de ekonomiska resurserna och har kompetens att bilda team och att få medarbetarna att gå åt samma håll. Den nya socialchefen kan kommunicera både med politiker, medarbetare och med samhällsmedborgare. Ditt ledarskap ska karakteriseras av tydlighet, kommunikation, entusiasm, stabilitet, lyhördhet och konsekvens. Vi erbjuder en givande och intressant tjänst med många utmaningar, i en expansiv region med en positiv livsmiljö. Välkommen med ansökan snarast, personligt brev och CV, dock senast den 25 november 2013, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-07364). Frågor besvaras av vår konsult på Mercuri Urval, Åsa McCarthy, direkt/mobil 0470-70 27 38. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Socialchef jobb, Socialchef Lessebo, Socialchef Lessebo Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialchef

2 st Förskollärare till Hovmantorp
Tjänsterna är i arbetslag på olika förskolor i Hovmantorp. 1-3 år och 3-5 år. Kompetens/erfarenhet Vi söker dig som är förskollärare eller lärare med inriktning mot tidigare år och förskola.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st Förskollärare till Hovmantorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st Förskollärare till Hovmantorp

Lärare i idrott och hälsa åk 1-6
Lärare i idrott och hälsa för årskurs 1-6 på Kvarndammskolan i Hovmantorp. Tjänsten kommer eventuellt att kombineras med undervisning i annat ämne. Om arbetet: Arbete som lärare i idrott och hälsa för årskurs 1-6. Tjänsten kan komma att kombineras med undervisning i annat ämne. Som lärare ingår du i ett större arbetslag där lärare från olika årskurser ingår. I arbetet ingår att du kan samarbeta med annan idrottslärare och samverka med andra lärare på skolan. Vi vill att du har erfarenhet från tidigare arbete som lärare i idrott och hälsa. Vi vill också att du har erfarenhet av bedömning och betygssättning. Skolan har mycket goda förutsättningar till undervisning både inom- och utomhus. Skolan har bassäng och bedriver egen simundervisning. Det är bra om sökande till tjänsten även har simlärarutbildning. Kvalifikationer: Lärarexamen i idrott och hälsa, kompletterat med ett annat ämne. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i idrott och hälsa åk 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i idrott och hälsa åk 1-6

Förskollärare på Öppen förskola/Familjecentralen
Beskrivning: Öppen förskola arbetar tillsammans med BVC, MVC och individ och familjeomsorg på en Familjecentral i Lessebo. Öppen förskola är en samlingsplats för barn med sina föräldrar från 0-6 år. Om arbetet: Förskolläraren arbetar på Öppen förskola. På Öppen förskola ges barnen möjlighet att leka och få delta i en pedagogisk gruppverksamhet, i nära samarbete med de vuxna besökarna. Verksamheten utformas, både efter barnens och den vuxnes behov. Öppen förskola arbetar med nära samarbete med övriga på Familjecentralen. I förskollärartjänsten ingår också ett samordningsansvar för Familjecentralen och vara en länk mellan personalen på ÖF och cheferna i styrgruppen. Kvalifikationer: Förskollärarexamen med erfarenhet. Du bör vara stresstålig, ha ett socialt engagemang och vara serviceinriktad.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare på Öppen förskola/Familjecentralen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare på Öppen förskola/Familjecentralen

Socialsekreterare inom barn och familj
Beskrivning: Individ- och Familjeomsorgen i Lessebo söker Socialsekreterare för Handläggning av ärende inom barn och familj. Kunskaper och erfarenheter av BBIC och Pro-capita är ett måste. Om arbetet: Du kommer främst att arbeta med barnavårdsutredningar, utredning av kontaktfamiljer, familjehem m.m. Kvalifikationer: Socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenheten av arbete inom barn och familjen.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare inom barn och familj jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare inom barn och familj

Timvik. Omsorgspersonal
Beskrivning: Socialförvaltningen i Lessebo Kommun söker dig som vill arbeta inom Äldreomsorgen dag/kväll,helg och natt. Om arbetet: Som omsorgspersonal inom äldreomsorgen arbetar du med omsorgstagare som har insatsbeslut enligt Socialtjänstlagen (SoL). Arbetsuppgifterna innebär att bistå omsorgstagaren med bland annat personlig omvårdnad, ledsagning, socialt stöd och olika serviceinsatser. Vissa delegerade uppgifter ifrån sjuksköterska förekommer i form av medicinhantering med mera. Äldreomsorgen består av hemtjänst, särskilt boende, och gruppboende för personer med demens. Kvalifikationer: Vi söker dig som vill arbeta med människor. Meritterande är tidigare erfarenheter inom vård och omsorg och utbildning inom vård och omsorg.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Timvik. Omsorgspersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvik. Omsorgspersonal

Socialsekreterare inom öppen vård
Beskrivining: Vi söker en gruppledare på heltid som vill organisera och arbeta med vår nya öppen vård. Om arbetet: Du kommer främst att arbeta med att organisera verksamhet utifrån de uppdrag vi har fått av socialnämnden. I arbetet ingår att göra bedömningar av ärenden, fördela handleda och stödja medarbetarna. Ärenden till öppen vården beställs av barn och familj gruppen, försörjningsstöd eller ärenden som går direkt till öppen vård för åtgärd efter att en bedömning har gjorts. Kvalifikationer: Socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Bred erfarenhet av arbetet med barn, ungdomar, familjer, missbruk osv är önskevärda. Viktigt att vara en god kommunikatör och har erfarenheter av ledarskap.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare inom öppen vård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare inom öppen vård

Säljare med eller utan erfarenhet i Lessebo
Heltid 15165:- kr i lön + Ob-tillägg på 5085:- kr. Totalt 20 250 kr. Deltid 11 080:-kr i lön + Ob-tillägg på 3720:-kr Totalt 14 800 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Lessebo kommun sökes. Du arbetar i Lessebo kommun. Nature opportunity är importörer och ensamma i Sverige med att distrubiera maskinen Hyla. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 3 dagars kursen kommer att hållas på vårat kontor i Jönköping eller vaggeryd. Grundutbildningen börjar med 3 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon alt på kontoret beroende på vart du bor. Produkten vi marknadsför säljs i över 50 länder och har funnits i över 20 år. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Hyla maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Maskinen är i grund och botten en luftrenare som tvättar luften med ett regn system i maskinen och en självrengörande separator. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.hyla.com Skicka ansökan nu till jobb@hylasweden.se
Företag: NATURE OPPORTUNITY AB
Ort: Lessebo
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med eller utan erfarenhet i Lessebo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med eller utan erfarenhet i Lessebo

Distriktssköterska till vårdcentralen Lessebo
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". ARBETSUPPGIFTER Nu finns chansen att arbeta på en lagom stor vårdcentral i Lessebo. Vi söker en distriktssköterska som tycker om varierande arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning, mottagningsarbete och att hantera akuta patienter. Möjlighet finns att ha en egen specialmottagning. Tjänstgöring på jourläkarcentralen kan komma att ingå. KVALIFIKATIONER Distriktssköterska. Stor vikt läggs vid personlighet och flexibilitet. Tidigare erfarenhet från vårdcentralsarbete eller akutverksamhet är meriterande.
Företag: Landstinget Kronoberg, Primärvård och Rehabcentrum
Ort: Lessebo
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska till vårdcentralen Lessebo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska till vårdcentralen Lessebo

Tandhygienist till Folktandvården Lessebo-Hovmantorp
I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Vår verksamhetsidé är att skapa god munhälsa och att vi ska vara det bästa tandvårdsalternativet i Kronoberg. Vi är idag 2 tandläkare, 1 tandhygienist och 4 tandsköterskor som arbetar på klinikerna. På båda orterna ligger vi centralt i samhället tillsammans med vårdcentralen. ARBETSUPPGIFTER Hos oss kommer du att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Vi arbetar i team och du arbetar med dina patientbehandlingar i nära samarbete med tandläkare och tandsköterskor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad tandhygienist, gärna med tidigare erfarenhet från yrket. Som person är du självständig, initiativrik och positiv. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och kliniska förmåga.
Företag: Landstinget Kronoberg, Tandvårdscentrum
Ort: Lessebo
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist till Folktandvården Lessebo-Hovmantorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist till Folktandvården Lessebo-Hovmantorp

Personlig assistent
Personlig assistent sökes till Lessebo kommun. 90-100 % Varierande arbetstider: Dag, kväll (till ca 19.00) samt helg. Kvalifikationer: Undersköterska eller tidigare erfarenhet inom vård och omsorg eller som personlig assistent önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det krävs att du som personlig assistent är trygg i dig själv, lyhörd, flexibel samt ödmjuk. Arbetet bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet. Intervjuer sker löpande, skicka gärna ansökan snarast.
Företag: Lessebo Kommun
Ort: Lessebo
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent


Sök lediga jobb Lessebo

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se