Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning jobb - lediga jobb

Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning jobb Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Studie- och yrkesvägledare- Lidingö

  2. Ekonomiassistent till Lidingö vuxenutbildning- Lidingö

  3. Skoladministartör till Lidingö stad- Lidingö

  4. Lärare i svenska som andra språk- Lidingö

  5. Lärare i svenska som andraspråk till Lidingö stad- Lidingö

  6. Lärare i svenska som andra språk till Sfi och vuxenutbildning- Lidingö

  7. Vill du vara med och utveckla Lidingö stads förskolor med en barnskötarutbi- Lidingö


Mer beskrivning

Studie- och yrkesvägledare
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Lidingö vuxenutbildning finns på Läroverksvägen 56, vid Gångsätra simhall. Vi söker nu en engagerad studie- och yrkesvägledare. Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av studievägledare, administratörer och rektor. Du har även ett nära samarbete med lärarna. Din främsta arbetsuppgift är att genom information, samtal och vägledning leda de vuxna som planerar studier på grund- gymnasial eller högskolenivå på rätt väg. Bland dina arbetsuppgifter ingår: - Information, samtal och vägledning för vuxna som planerar studier på grund- gymnasial eller högskolenivå. - Upprättande av individuella studieplaner tillsammans med eleverna - Arbete i databasen IST/Extens/Hypernet - Rapportering och kontakter med CSN - Kontakter med arbetsförmedling, utbildningsanordnare och andra myndigheter - Samarbete med lärare KVALIFIKATIONER Vi ser att du som söker har en studie- och yrkesvägledarutbildning samt erfarenhet från vuxenutbildning. Du bör även ha god omvärldskunskap och vara intresserad av arbetslivets utveckling, för att på bästa sätt kunna stötta våra elever. Vi värdesätter god pedagogisk förmåga och engagemang för människor som ibland står inför avgörande val för framtiden. För att lyckas i denna roll krävs att du kan lyssna och relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Är du dessutom en trygg person med god självinsikt kommer du att kunna bemöta våra elever på bästa sätt. Du bör även vara flexibel och ha förmågan att arbeta utifrån ett etiskt perspektiv. Låter detta som något för dig är du varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Ekonomiassistent till Lidingö vuxenutbildning
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Lidingö Vuxenutbildning har idag cirka 500 elever inom sfi (svenska för invandrare) samt grundskola och gymnasiekurser för vuxna. Vi har både verksamhet i egen regi och avtal med 24 utbildningsanordnare. Till följd av detta erbjuds en stor valfrihet för lidingöbor. Det är en mångfacetterad verksamhet som ställer stora krav på en väl fungerande administration. Vi söker nu en ekonomiassistent på 50%, med ansvar för vår ekonomiadministration. I denna roll ingår bland annat all kontakt med våra externa utbildningssamordnare samt kontering, uppföljning och kontroll av fakturor. Även budgetuppföljning av den totala verksamheten, redovisning, statistik och e-handel ingår i arbetsuppgifterna. Som ekonomiassistent hos oss ingår du i ett administrativt arbetslag med rektor och två handläggare. I den egna utbildningsverksamheten finns dessutom två studie- och yrkesvägledare och ett tjugotal lärare. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du som söker har någon form av utbildning inom ekonomi. Det viktigaste är dock att du har gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har vana av ekonomisystemet Aggresso och/eller våra program för elevhantering Extense och Hypernet. Du bör även behärska Office-paketet. Som person är du noggrann, trygg och stabil. Arbetet är till stora delar självständigt men förutsätter även samarbete och ett intresse för vår verksamhet.
Företag: Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning
Ort: Lidingö
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till Lidingö vuxenutbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till Lidingö vuxenutbildning

Skoladministartör till Lidingö stad
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Lidingö Vuxenutbildning är en kommunal verksamhet som också har avtal med flera externa utbildningsanordnare. Vår målgrupp är vuxna som saknar utbildning på grundläggande och gymnasial nivå samt SFI – svenska för invandrare. Det är en verksamhet där rörligheten av elever är stor. En del läser flera kurser, andra kompletterar med enstaka kurser i syfte att få jobb eller få behörighet till vidare studier. Det är en intressant arbetsplats med elever från hela världen. Vår uppgift är att möta varje elev med respekt och hjälpa och stödja elever att nå sina mål. Undervisning bedrivs året runt och all personal har semestertjänst. Rollen som skoladministratör innebär att du kommer att ha ett om vår verksamhet. Du kommer i första hand att arbeta med elevadministration (vi använder Extens) och ansvara för administrationen av betygshantering. Det är ett socialt jobb där du kommer att möta många elever och ha mycket kontakt med utbildningsanordnarnas administratörer som vi har avtal med. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Självklart har du även mycket god datorvana. Meriterande är kunskaper och erfarenhet av elevadministration och betygshantering. Vi arbetar i följande system; Extens, Hypernet och Dexter. Som person ser vi är du stabil, självgående och noggrann. Du har ett gott omdöme och god service- och samarbetsförmåga. Du har också ett intresse för verksamheten och gillar att vara ”spindeln i nätet”.
Företag: Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning
Ort: Lidingö
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Skoladministartör till Lidingö stad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoladministartör till Lidingö stad

Lärare i svenska som andra språk
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Lidingö vuxenutbildning bedriver idag: > Sfi - svenska för invandrare, med ca 350 elever > Vuxenutbildning på grundläggande- och gymnasial nivå > Två yrkesutbildningar: Vård och omsorg samt Barn och fritid Verksamheten utvecklas och vi söker nu ytterligare en sfi-lärare som vill vara med och delta i vårt arbete. I första hand söker vi lärare som ska arbeta med sfi men även svenska som andra språk på grundläggande och gymnasial nivå kan bli aktuellt. Vårt fokus är eleverna, och utmaningen är hur vi på bästa sätt kan stödja eleverna i deras arbete att nå sina mål. Det innebär att vi måste vara flexibla och kunna möta de olika förutsättningar som våra elever har. Vi vill bland annat utveckla möjligheten till distansstudier. Tillsammans med erfarna och engagerade lärare erbjuder vi dig ett intressant och framåtsyftande arbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad lärare i svenska som andra språk och har goda datakunskaper. Vi vill att du har erfarenhet från sfi-undervisning och är väl förtrogen med kursplaner och kursmål. Kunskap och intresse för distansstudier är meriterande. Du är engagerad i elevernas kunskapsutveckling, stabil, självständig och är positiv till samarbete med såväl kollegor som ledning. ÖVRIGT Besök gärna vår webb om stadens arbetsliv och lediga jobb: www.lidingo.se/jobbahososs Eller kontakta oss via Facebook: www.facebook.com/jobblidingo
Företag: Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning
Ort: Lidingö
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andra språk

Lärare i svenska som andraspråk till Lidingö stad
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 500 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 45 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Lidingö vuxenutbildning bedriver idag både vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå samt sfi-svenska för invandrare. Vi har ca 350 elever som under året läser sfi och ca 850 kursdeltagare inom vuxenutbildningen. I vår vuxenutbildning har vi två yrkesprogram – Vård och omsorg och Barn och fritid. I vår verksamhet möts elever från hela världen och med olika bakgrund. Verksamheten utvecklas och vi söker nu ytterligare en lärare som vill vara med och delta i vårt arbete. Som lärare hos oss kommer du arbeta både inom sfi och med svenska som andraspråk på grundläggande- eller gymnasial nivå. Vårt fokus är eleverna och utmaningen är hur vi på bästa sätt kan stödja dem i deras arbete att nå sina mål. Det innebär att vi måste vara flexibla och kunna möta de olika förutsättningar som våra elever har. Vi vill bland annat utveckla möjligheten till distansstudier. Tillsammans med erfarna och engagerade lärare erbjuder vi dig ett intressant och utvecklande arbete där det finns tid för både elever och planering/utvecklingsarbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad lärare i svenska som andraspråk med goda datakunskaper. Har du även behörighet i svenska är det meriterande. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från undervisning av vuxna med annat modersmål än svenska och är väl förtrogen med kursplaner och kursmål i såväl sfi som svenska som andraspråk (grundläggande och gymnasial nivå). Du är engagerad i elevernas kunskapsutveckling, stabil, självständig och är positiv till samarbete med såväl kollegor som ledning. ÖVRIGT Besök gärna vår webb om stadens arbetsliv och lediga jobb: www.lidingo.se/jobbahososs Eller kontakta oss via Facebook: www.facebook.com/jobblidingo
Företag: Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning
Ort: Lidingö
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk till Lidingö stad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk till Lidingö stad

Lärare i svenska som andra språk till Sfi och vuxenutbildning
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 500 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 45 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. Lidingö vuxenutbildning bedriver idag sfi-svenska för invandrare med ca 350 elever, vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå samt två yrkesutbildningar – Vård och omsorg och Barn och fritid. I våra lokaler i Gångsätra möts elever från hela världen och med olika bakgrund och vi har undervisning på alla fyra nivåerna inom sfi – A,B,C,D. Verksamheten utvecklas och vi söker nu en sfi-lärare i svenska som andra språk som vill vara med och delta i vårt arbete. ARBETSUPPGIFTER Vårt fokus är eleverna och ditt uppdrag som lärare utgår ifrån vår utmaning som är hur vi på bästa sätt kan stödja eleverna i deras arbete att nå sina mål. Vi måste vara flexibla och kunna möta de olika förutsättningar som våra elever har. Tillsammans med erfarna och engagerade lärare erbjuder vi dig ett intressant och framåtsyftande arbete. För oss i Lidingö vuxenutbildning är det viktigt att ha ett helhetsperspektiv i syfte att på flera sätt bidra till att våra invandrarelever når sina mål. Det är därför angeläget för oss att ha ett nära samarbete med andra delar av Lidingö stad som också arbetar med våra invandrare. Som lärare hos oss är du en viktig del i detta arbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad lärare i svenska som andra språk. Vi vill att du har erfarenhet från sfi-undervisning på alla nivåer och är väl förtrogen med kursplaner och kursmål. Har du dessutom kunskaper i arabiska, dari eller persiska så är det positivt. Du har goda datakunskaper. Du är engagerad i elevernas kunskapsutveckling, stabil, självständig och är positiv till samarbete med såväl kollegor som ledning. ÖVRIGT Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår webb om stadens arbetsliv och lediga jobb: www.lidingo.se/jobbahososs Eller kontakta oss via Facebook: www.facebook.com/jobblidingo
Företag: Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning
Ort: Lidingö
Publicerad : 04-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andra språk till Sfi och vuxenutbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andra språk till Sfi och vuxenutbildning

Vill du vara med och utveckla Lidingö stads förskolor med en barnskötarutbi
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 500 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 45 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. Lidingö vuxenutbildning finns beläget vid Gångsätra på Lidingö. Vi arbetar med utbildning för vuxna och erbjuder teoretiska kurser på grund- och gymnasienivå samt två yrkesutbildningar – undersköterske- och barnskötarutbildning. Vi har också sfi- svenska för invandrare. Därutöver ordnar vi uppdragsutbildningar inom våra områden. Från och med januari 2016 startar vi i samarbete med Lidingö stads förskolor en arbetsplatsförlagd utbildning (lärlingsutbildning) inom Barn och fritidsprogrammet. Vi söker därför en engagerad förskolärare/yrkeslärare som vill vara med oss i detta arbete. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget innebär att du är med och utvecklar denna satsning, framtidens förskola och barnskötarutbildningen i Lidingö stad. Du ingår i ett arbetslag med lärare från Lidingö vuxenutbildning samt representanter från förskolan i Lidingö stad. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med motiverade vuxenelever inom ett angeläget utbildningsområde. Uppdraget är på 50% alternativt heltid med en delad tjänst, lärare 50% och förskollärare50%. KVALIFIKATIONER Vi vill att du är utbildad förskollärare med yrkeserfarenhet inom förskolan. Lärarlegitimation är meriterande. Du är en engagerad förskollärare som gärna vill vara med och bygga upp och utveckla den här nya delen av vår verksamhet. Du är väl förtrogen med förskolans uppdrag och vet vad som krävs för en bra verksamhet. Som person är du stabil, självständig och positiv till samarbete med såväl kollegor som ledning. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. ÖVRIGT Besök gärna vår webb om stadens arbetsliv och lediga jobb: www.lidingo.se/jobbahososs Eller kontakta oss via Facebook: www.facebook.com/jobblidingo
Företag: Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du vara med och utveckla Lidingö stads förskolor med en barnskötarutbi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du vara med och utveckla Lidingö stads förskolor med en barnskötarutbi


Sök lediga jobb Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se