Lidingö jobb - lediga jobb

Lidingö jobb Lidingö jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lidingö. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lidingö. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. BF Glad barnvakt sökes till Lidingö!- Lidingö

 2. BF Erfaren barnvakt/nanny sökes till Lidingö!- Lidingö

 3. BF Pigg och glad barnvakt sökes till Lidingö!- Lidingö

 4. Bliss Dance Academy söker danslärare på Lidingö- Lidingö

 5. Funkykidz söker danslärare för barn på Lidingö- Lidingö

 6. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lidingö.- Lidingö

 7. Lärare Sv/So- Lidingö

 8. Barnvakt till Lidingö 3-4 em/veckan!- Lidingö

 9. Städare för hemstädning på Lidingö!- Stockholm

 10. Barnpassning med Upgrades, Lidingö- Lidingö

 11. Säljare sökes till Lidingö (två tjänster)- Stockholm

 12. Elevassistent- Lidingö

 13. Chef för Musikskolan- Lidingö

 14. Barnkär barnflicka till Lidingö- Lidingö

 15. Förskolechef till Lidingö Församling- Stockholm

 16. Nannynu! Barnvakt Stockholm Lidingö 2 eftermiddagar/vecka- Lidingö

 17. English speaking babysitter to Lidingö- Lidingö

 18. Assisterande idrottsledare Lidingö HT 13- Lidingö

 19. Barnvakt sökes, Lidingö- Stockholm

 20. Pigg pensionär sökes, Lidingö- Stockholm

 21. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ!- Lidingö

 22. Avlösare- Lidingö

 23. Speciallärare- Lidingö

 24. Barnvakt/Barnflicka Lidingö 1-2 em/v- Stockholm

 25. Studie- och yrkesvägledare- Lidingö

 26. Lärare i förskola/Förskollärare- Lidingö

 27. Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Lidingö, 1-2 em/v- Lidingö

 28. Gymnasielärare - matematik- Lidingö

 29. Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Lidingö, 1 em/v- Lidingö

 30. Futuraskolan Lidingö Förskola - Förskollärare/Ba- Lidingö

 31. Personlig assistent, deltid till man på Lidingö- Lidingö

 32. Extrajobba som studiecoach, Lidingö- Lidingö

 33. Modersmålslärare - norska, danska, engelska, ungerska, nederländska- Lidingö

 34. Personlig assistent till 14 årig tjej på Lidingö- Lidingö

 35. Personlig assistent - Lidingö- Lidingö

 36. KVÄLL/HELG MANUELLA FÄRSKVARUAVDELNINGEN- Lidingö

 37. Hemservice Lidingö- Lidingö

 38. Barnvakt Lidingö finska modersmål (Deltid)- Lidingö

 39. Ansvarig förvaltare - Vatten & Avlopp- Lidingö

 40. BAMSIA! Barnvakt, Lidingö 1-2 em/vecka- Lidingö


Mer beskrivning

BF Glad barnvakt sökes till Lidingö!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en barnvakt till sina två barn, 4 och 2 år gamla på Lidingö. Familjen vill ha hjälp 2-3 eftermiddagar i veckan, cirka kl 16:00-19:00. Familjen behöver hjälp med hämtning och matlagning. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Glad barnvakt sökes till Lidingö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Glad barnvakt sökes till Lidingö!

BF Erfaren barnvakt/nanny sökes till Lidingö!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en barnvakt/nanny till sin 7 månader gamla dotter. Gärna någon som kan vara lite flexibel och som har erfarenhet av just små barn. Familjen vill ha hjälp minst 1 heldag i veckan mellan cirka 07:30 och 16:00 och därutöver eventuellt vid behov. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Erfaren barnvakt/nanny sökes till Lidingö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Erfaren barnvakt/nanny sökes till Lidingö!

BF Pigg och glad barnvakt sökes till Lidingö!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en trevlig barnvakt till sina två barn, 1,5 och 6 år gamla. Familjen vill ha hjälp cirka 1-2 gånger i veckan, samt eventuellt vid behov, någon fredagskväll i månaden. Familjen behöver hjälp med hämtning och matlagning samt passning i hemmet. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Pigg och glad barnvakt sökes till Lidingö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Pigg och glad barnvakt sökes till Lidingö!

Bliss Dance Academy söker danslärare på Lidingö
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Lidingö. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: sara@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss Dance Academy söker danslärare på Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss Dance Academy söker danslärare på Lidingö

Funkykidz söker danslärare för barn på Lidingö
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Lidingö! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som: *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti+ fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: sara@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn på Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn på Lidingö

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lidingö.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Lidingö kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lidingö. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Lidingö.

Lärare Sv/So
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Lidingö stad strävar efter att ha Sveriges bästa skolor, där alla elever lyckas i sitt skolarbete. Ledviks resursenhet arbetar med elever som behöver mer resurser än vad deras hemskola kan erbjuda. Vi söker nu en grundskollärare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Tjänsten riktar sig mot elever år 1-6. Du kommer att ha ett gemensamt ansvar för eleverna tillsammans med övriga pedagoger, och ingå i arbetslaget för år 1-7. Du kommer i huvudsak arbeta med våra yngre elever som har diagnos inom autismspektra. KVALIFIKATIONER Vi ser att du som söker är behörig lärare i svenska och i samhällsorienterande ämnen för årskurs 1-7. Det är en merit om du även har behörighet i engelska. Du har god kompetens inom läs- och skrivinlärning. Du ska även ha kompetens och erfarenhet av elever med generellspråkstörning, och det är meriterande med erfarenhet av elever inom autismspektrum. Du ska vara väl förtrogen med att skriva och utvärdera Åp. För att du på bästa sätt ska kunna ge ledning och stimulans åt våra elever i deras lärande och personliga utveckling ser du har en personlig mognad. Du bör även ha en god samarbetsförmåga och vara kommunikativ i ditt arbete. Självklart har du ett stort intresse av barn och ungdomars utveckling.
Företag: Lidingö stad, Resursenheten
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/So jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/So

Barnvakt till Lidingö 3-4 em/veckan!
FamilyFriend är ett företag som har som idé att erbjuda barnvaktstjänster i alla former för alla tillfällen. Vårt unika koncept gör det möjligt för föräldrar att kunna leva i en harmonisk vardag med tid för både familjen, jobbet men också tid för sig själv. Utan stress och tidsbrist. Vårt mål är att FamilyFriend ska vara det självklara valet av barnvakt vid alla tillfällen. Barnvakt till familj på Lidingö 3-4 em/veckan! Vi söker en barnkär och pålitlig barnvakt till en tvåbarnsfamilj på Lidingö. Familjen har två barn, ett på förskola och en i skola. det behöver hjälp 3-4 em i veckan med hämtning från förskola och skola följt av passning i hemmet. Hämtningen sker vid 15.30 tiden och föräldrarna kommer hem vid 19-tiden. Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av arbete med fler än ett barn. Som person är du glad, positiv och ansvarsfull. Du ger ett pålitligt intryck och brinner för att arbeta med barn. Du får gärna tycka om att laga mat. Vi begär alltid utdrag ur polisens belastningsregister och kontrollerar tidigare referenser. Skicka din ansökan till erika@familyfriend.se Märk den med "Lidingö"
Företag: FamilyFriend AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt till Lidingö 3-4 em/veckan! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt till Lidingö 3-4 em/veckan!

Städare för hemstädning på Lidingö!
FamilyFriend är ett företag som har som idé att erbjuda barnvaktstjänster i alla former för alla tillfällen. Vårt unika koncept gör det möjligt för föräldrar att kunna leva i en harmonisk vardag med tid för både familjen, jobbet men också tid för sig själv. Utan stress och tidsbrist. Vårt mål är att FamilyFriend ska vara det självklara valet av barnvakt vid alla tillfällen. Erfarna städare för hem/privatstäd! Vi söker städare med minst 1 års erfarenhet av hemstädning. Det är en fördel om du har erfarenhet av fönsterputs och flyttstädning. Vi har många kunder på Lidingö så vi söker personer som vill och kan jobba där. Många av våra kunder vill ha hjälp med strykning så det är en fördel om du har gjort det tidigare. Det är en merit om du har någon form av utbildning inom städ. Du ska kunna lämna goda referenser. Den här tjänster omfattar inledningsvis 15 tim/veckan men den kan komma att utökas. Som person är du pigg, positiv med framförallt noggrann. Vi begär alltid utdrag ur polisens belastningsregister och kontrollerar tidigare referenser. Tillträde omgående. Skicka din ansökan till rekrytering@familyfriend.se Märk den med "Städ4" www.familyfriend.se
Företag: FamilyFriend AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Städare för hemstädning på Lidingö! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare för hemstädning på Lidingö!

Barnpassning med Upgrades, Lidingö
Är du högskolestuderande och vill bli en del av Upgrades? Vi söker dig som vill ingå i vårt team där vi alla har ett stort intresse för barns utveckling. Upgrades Kids erbjuder barnpassning i olika former, det kan vara allt från enstaka tillfällen till att någon av oss blir som en extra "familjemedlem" och tillbringar många timmar med familjen. Alla våra barnvakter arbetar aktivt med att möta barnet på deras nivå och hitta stunder för lek och utveckling. Det aktuella uppdraget: Vi söker för tre kunders räkning tre barnvakter som vill hjälpa till med barnpassning i hemmet. I rollen som barnvakt hos Upgrades får du möjlighet att jobba med lek och lär och vi jobbar ständigt med att inspirera våra barnvakter för att upprätthålla det pedagogiska tänket. Samtliga 3 kunder bor på Lidingö och vill ha hjälp mellan 2-3 dagar/vecka. Start sker i början av augusti. Om företaget Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter till familjer, skolor och företag. Vi erbjuder utbildning inom 4 områden; barnpassning med lek och lär (Upgrades Kids), språkträning (English4Kids), läxhjälp och privatundervisning (Upgrades Education) samt musik- och bildlektioner (Upgrades Arts). Det vi skapar är ett unikt forum för utbyte av kunskap och inspiration som lyfter och utvecklar våra kunder samtidigt som vi skapar jobb till hundratals studenter runt om i Sverige.? Erfarenhet/Kvalifikationer: - Du är högskole-/eller universitetsstuderande - Det är meriterande om du utbildar dig till förskolelärare, sjuksköterska, lärare el. dyl. - Du vill arbeta med barn och vet hur man skapar stunder för lek, lärande och glädje. Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan. Glöm inte att visa intresse för tjänsten Efter registrering av uppgifter. http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Stockholm Vid frågor, maila: info@upgrades.se eller ring 020-31 09 00. Varmt välkommen till oss på Upgrades Kids!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassning med Upgrades, Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassning med Upgrades, Lidingö

Säljare sökes till Lidingö (två tjänster)
Som säljare på Hemtex är din uppgift att sälja våra produkter och ge kunden en fantastisk köpupplevelse. Arbetsuppgifter: • att alltid sätta kunden i fokus • att aktivt arbeta med det personliga försäljningsarbetet i butiken • att följa och bidra till en organiserad och strukturerad verksamhet med ökad försäljning och lönsamhet som utgångspunkt Kvalifikationer: Vi förväntar oss att du: • har erfarenhet som säljare i butik och gymnasieutbildning, gärna inom handel och service • är extremt serviceinriktad • har passion för textil • kan arbeta självständigt, är initiativrik och strukturerad Vi erbjuder: • möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling • ett spännande arbete med trevliga kollegor • en informell och positiv arbetsmiljö De båda tjänsternas omfattning är 20 timmar per vecka. Tillträde kring den 15 augusti. Har du frågor om tjänsten kontaktar du Eva Gonzales Tel:08-750 49 25 eller 08-767 09 20. Välkommen med din ansökan omgående, men senast 21 juli via länken nedan: OBS! Vi tar enbart emot ansökningar via länken. Hemtex är Nordens ledande hemtextilkedja med över 150 butiker i Sverige, Finland och Estland. Huvuddelen av butikerna drivs inom koncernen men kedjan inkluderar även franchisebutiker. Butikerna säljer, under gemensamt varumärke, heminredning med tonvikt på hemtextil. Vår affärsidé är att sälja prisvärda heminredningsprodukter som ligger i tiden och tilltalar många människor. Vår ambition är att erbjuda bästa möjliga service och vägledning till kunderna och att skapa inspiration och idéer för dem. Exempel på produkter är: gardiner, dukar, påslakanset, täcken, prydnadskuddar, plädar och handdukar.
Företag: Hemtex AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes till Lidingö (två tjänster) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes till Lidingö (två tjänster)

Elevassistent
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Ledviks resursenhet arbetar med elever som behöver mer resurser än vad deras hemskola kan erbjuda. Ledvik ger alla elever möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och behov. Målet är att utveckla elevernas sociala färdigheter, kommunikativa förmågor och att ge dem grundläggande ämneskunskaper. Vi söker nu en elevassistent som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du ska i huvudsak arbeta med elever inom autismspekta år 1-6, men på eftermiddagen ingår du i ett team som ansvarar för fritidsverksamhet för alla elever år 1-3 som även har diagnos generell språkstörning. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha ett gemensamt ansvar med övriga pedagoger. Vi kan erbjuda ett intressant arbete i en trivsam skola. Välkommen med din ansökan. KVALIFIKATIONER Du ska ha avslutad gymnasieutbildning och erfarenhet av att arbeta med elever inom autismspektra. I arbetet med eleverna är det viktigt att du är empatisk, tydlig och kan vägleda eleverna under skoldagen och under fritidsverksamheten. Du har ett intresse för barn och ungdomar och du ser elevernas möjligheter att utveckla nya färdigheter. Vidare har du god muntlig förmåga samt har ett flexibelt förhållningssätt.
Företag: Lidingö stad, Resursenheten
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Lidingö, Elevassistent Lidingö stad, Resursenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Chef för Musikskolan
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER I stadens musik- och kulturliv spelar Lidingö Musikskola en viktig roll. Målsättningen är att bland annat att förmedla musikaliska kunskaper och färdigheter, så att skapandet och upplevelsen av musik blir meningsfull och stimulerande del av livet. Musikskolan är en egen enhet inom utbildningsförvaltningen i Lidingö stad. Idag undervisar drygt 35 lärare på skolan. Vi når ut till över 2000 barn och ungdomar och i våra ämneskurser går ca 1000 elever. Vi har ett nära och gott samarbete med stadens olika gymnasie-, grund- och förskolor. Vi söker nu en chef för Musikskolan. Du kommer att vara ansvarig för verksamheten både ur ett kvalitativt, ekonomiskt och kunskapsperspektiv. I uppdraget ingår att leda, organisera och planera verksamheten utifrån uppsatta mål. Du fullgör stadens skyldigheter vad gäller de lagar och förordningar som följer uppdraget. Du följer skolutvecklingen och är medveten om kommande förändringar. Ditt arbete kommer att genomsyras av ett friskt ledarskap enligt stadens fokus på hälsa och värdegrund Vilja och Våga. Vill du vara med och bidra till Musikskolans rika utbud? Hos oss får du vara med och forma Sveriges bästa skola. Välkommen med din ansökan. KVALIFIKATIONER För att axla rollen som chef förväntar vi oss att du har adekvat högskoleutbildning med pedagogisk inriktning. Det är meriterande om du har gått en chef/ledarskapsutbildning eller är examinerad från den statliga rektorsutbildningen. Ledarerfarenhet och pedagogisk erfarenhet är ett krav. Har du erfarenhet från att arbeta inom musikskola, kulturskola eller motsvarande är detta meriterande samt om du arbetat i offentlig styrd organisation. Du visar personlig mognad, är strukturerad och beslutsam med god samarbetsförmåga. Du gillar att arbeta med skolutveckling. Ditt ledarskap är tydligt med förmåga till att inspirera och ge förutsättningar för delaktighet. Som chef ska du kunna leda och fördela, prioritera och delegera bland arbetsuppgifterna. Du ska även arbeta målinriktat, vilket innebär att du skall kunna analysera och reflektera över verksamhetens behov och resultat. Självklart är du en god kommunikatör i både tal och skrift.
Företag: Lidingö stad, Lidingö musikskola
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Chef för Musikskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef för Musikskolan

Barnkär barnflicka till Lidingö
Vi söker en glad, varm och ansvarstagande barnflicka till våra pojkar, som är 5 år och 7 år. De går på förskola och skola. De har aktiviteter och tycker om att vara ute i naturen. Vi söker dig som kan arbeta ca 20 -25 tim/vecka och vissa kvällar. Framförallt hämtning varje dag och ibland även lämning. Du skall ha körkort och bil står till förfogande. Ersättning diskuteras individuellt. Anställning sker kan ske omgående med start efter sommaren i samband med skolstart. Vi söker någon som har långsiktighet och vill arbeta hos oss minst i ett år gärna längre. Vi bor på Lidingö och ev. finns boende
Företag: MEDIN HANSEN, KAJSA
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Barnkär barnflicka till Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnkär barnflicka till Lidingö

Förskolechef till Lidingö Församling
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Svenska kyrkan på Lidingö har cirka 32 000 medlemmar, tre kyrkor och ett kapell. Här arbetar många hundra ideella medarbetare i körer, besöksverksamheter, gudstjänster och barngrupper. Ett sextiotal är anställda på hel- eller deltid. www.lidingoforsamling.se Arbetsbeskrivning Uppdraget som förskolechef inom Lidingö församling omfattar ledningsansvar för förskolorna Bodals, Prästkragen, Kvarnskolan samt Öppna förskolan. Du ingår i kyrkans ledningsgrupp och bidrar till att driva det strategiska utvecklingsarbetet inom barn- och utbildningsområdet med fokus på ökad måluppfyllelse. Du har det övergripande ansvaret för förskolans ekonomi, personal, kvalitet, att innehåll och arbetsprocesser följs upp, utvärderas och utvecklas enligt skollagen samt läroplan för förskolan. Du formar en organisation där arbetslagen gemensamt tar ansvar för det pedagogiska utvecklingsarbetet. Ett arbete som leder till en förskola där barns nyfikenhet och lust att lära ska följas, uppmuntras och utmanas. Tjänsten är en tillsvidareanställning där 50 % är som förskolechef och 50 % i verksamheten med tillträde snarast efter överenskommelse. Vem är du? Vi söker en engagerad, tydlig och närvarande pedagogisk ledare som utmanar, stödjer och handleder sina medarbetare. Du är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag, och du har ett tydligt uppdragsfokus gällande förskolans måluppfyllelse. Du har erfarenhet av lednings- och utvecklingsarbete inom området och har en förskolelärare examen samt är du medlem i svenska kyrkan och delar kyrkans värderingar och trosbekännelse. För att lyckas med ditt uppdrag är du analytisk samt van att hantera budget och har ett lösningsorienterat förhållningssätt med fokus på dialog och kommunikation. Du har god förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, barn, vårdnadshavare och andra samarbetspartners. Genom att utveckla ditt pedagogiska ledarskap skapar du morgondagens förskola! Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar Lidingö Församling med Experis (Manpower Group). Tjänsten söker du nedan och vi gör löpande urval så vänligen skicka in din ansökan snarast. Ansvarig rekryteringskonsult är AnnSophie Brezén, 08-452 3342 och du är varmt välkommen med frågor, urvalet kommer att ske efter v 34. Varmt välkommen med din ansökan
Företag: Experis Sverige
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef till Lidingö Församling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef till Lidingö Församling

Nannynu! Barnvakt Stockholm Lidingö 2 eftermiddagar/vecka
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen på Lidingö har tre barn på 9, 7 och 4 år De vill ha barnpassning 2 eftermiddagar/vecka ca klockan 15.30/16 - 18.30./19. Vilka dagar är flexibelt. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Stockholm Lidingö 2 eftermiddagar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Stockholm Lidingö 2 eftermiddagar/vecka

English speaking babysitter to Lidingö
Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, hantverkstjänster och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra värderingar Kvalitet, Service och Ansvar. Hemfrid har drygt 1 300 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala. We are looking for a responsible babysitter for an english speaking family in Lidingö for work three days per week, tuesday-thursday, from approx. 16.30-19.30, starting the end of August. This is a perfect part time job for students or if you hace another other part time job in the fall. In this job you will babysitt one child. We prefer that you have experience in childcare or education in the area. In this job it is a requirement that english is your native language. The days of the family can be changed so it is important that you are flexible and happy to work extra if needed. We are looking for someone who likes to work independently and in private homes. As a person, you should be: * Independent * Responsible * Service minded * Thorough * Flexible * Have experience with children This may be a job for students or those looking for an extra income. It is  good if you have clear plans for the near future so that it is clear that you want to keep this extra job for a long time. Of course, you can combine this work with other work that Hemfrid have. If you want to get more information about the company please visit our website www.hemfrid.se We look forward to your application!
Företag: Hemfrid i Sverige AB Familjeservice
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga English speaking babysitter to Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: English speaking babysitter to Lidingö

Assisterande idrottsledare Lidingö HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt på Lidingö inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.lidingo@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Lidingö HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Lidingö HT 13

Barnvakt sökes, Lidingö
Charlies Änglar söker dig som vill arbeta med barnpassning hos familj på Lidingö. Har du körkort är detta ett plus, dock inget krav. Vi är ett bemanningsföretag som tillhandahåller barnpassare till familjer. Vi söker dig som är över 18 år. Du ska vara ansvarsfull, barnkär och ha dokumenterad erfarenhet av barn. Vi letar efter dig som kan arbeta mellan 3-5 dagar per vecka, främst eftermiddagar på vardagarna, samt kvällar vid behov. Minsta antalet timmar är tre timmar per tillfälle. Fler tider vid behov kan även förekomma. Du skall passa bebis samt barn mellan 1-5 år och därför är erfarenhet av yngre barn ett krav. I dina arbetsuppgifter inkluderas enklare hushållssysslor. Som person är du social, aktiv, spontan, ansvarsfull och påhittig och kan under en längre tid framöver finnas till hands för familjen. Hos oss får du en bra lön, försäkring, utbildning inom hjärt- och lungräddning (barnolycksfall) och handledning av barn- och föräldrapsykologen Malin Alfvén. Start: Omgående. Skicka din ansökan till oss på sanna@charliesanglar.se och ange rubriken på annonsen, du kan även gå in på www.charliesanglar.se och söka direkt. Orgnr: 556750-1316 Kontaktperson: Sanna Olsen 070-4688758 sanna@charliesanglar.se
Företag: CHARLIES BÄSTA ÄNGLAR AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt sökes, Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt sökes, Lidingö

Pigg pensionär sökes, Lidingö
Charlies Änglar söker dig som är pensionär och vill arbeta extra med barnpassning hos familj på Lidingö. Har du körkort är detta ett plus, dock inget krav. Vi är ett bemanningsföretag som tillhandahåller barnpassare till familjer. Vi söker dig som är över 18 år. Du ska vara ansvarsfull, barnkär och ha dokumenterad erfarenhet av barn. Vi letar efter dig som kan arbeta ca 9 timmar per vecka, främst hämtning från förskola kl. 14-18, samt någon kväll/helg vid behov. Minsta antalet timmar är tre timmar per tillfälle. Du skall passa två barn på 1 och 7 år. I dina arbetsuppgifter inkluderas även enklare matlagning. Som person är du ansvarsfull, framåt och påhittig och kan under en längre tid framöver finnas till hands för familjen. Hos oss får du en bra lön, försäkring, utbildning inom hjärt- och lungräddning (barnolycksfall) och handledning av barn- och föräldrapsykologen Malin Alfvén. Start: Omgående. Skicka din ansökan till oss på sanna@charliesanglar.se och ange rubriken på annonsen, du kan även gå in på www.charliesanglar.se och söka direkt. Orgnr: 556750-1316 Kontaktperson: Sanna Olsen 070-4688758 sanna@charliesanglar.se
Företag: CHARLIES BÄSTA ÄNGLAR AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Pigg pensionär sökes, Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pigg pensionär sökes, Lidingö

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj i LIDINGÖ som har behov av barnpassning 1-3ggr/veckan. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till LIDINGÖ!

Avlösare
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta exta som avlösare. Som avlösare kommer du hem till en familj och tar tillfälligt över omvårdnaden av ett barn eller ungdom med någon form av funktionsnedsättning. Många föräldrar till barn och ungdommar med funktionshinder kan behöva avlastning i sitt omvårdnadsarbete. Bland annat för att kunna ägna sig åt en fritidsaktivitet utanför hemmet eller för att ägna tid åt barnets syskon. Vi söker nu avlösare till flera olika uppdrag för barn med diagnosen autism och utvecklingsstörning. Din uppgift kommer att vara att avlösa föräldrarna i deras omvårdadsarbete under 15-20 timmar/uppdrag och månad. KVALIFIKATIONER Vi söker nu kvinnor och män som har fyllt 20 år och som har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn alternativt vuxna med funktionsnedsättningar. Meriterande är erfarenhet av autism. Det är också önskvärt att du har gått omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller liknande. Du bör vara en glad och positiv person som kan ta iniativ och har ett stort tålamod. Enligt lag begärs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister på alla personer som ska arbeta med barn, enligt lagen om stöd och service till vissa funktionsnedsatta (LSS).
Företag: Lidingö stad, Området för särskilt stöd
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Avlösare jobb, Avlösare Lidingö, Avlösare Lidingö stad, Området för särskilt stöd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avlösare

Speciallärare
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Lidingö stad strävar efter att ha Sveriges bästa skolor, där alla elever lyckas i sitt skolarbete. Ledviks resursenhet arbetar med elever som behöver mer resurser än vad deras hemskola kan erbjuda. Vi söker nu en speciallärare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Som speciallärare har du ett gemensamt ansvar för eleverna tillsammans med de övriga pedagogerna. Du ansvara särskilt för de specialpedagogiska arbete och har även till uppgift att utveckla de övriga lärarnas specialpedagogiska kompetenser. Du kommer att vara en del av vårt elevhälsoteam där även psykolog, kurator och skolsköterska ingår. Du är direkt underställd chefen för Ledviks skola och förväntas bidra med din kompetens vid klasskonferenser, EHT, överlämningar och Åp. KVALIFIKATIONER Vi ser att du som söker är behörig speciallärare för årskurs 1-7 i ämnet svenska. Du bör även ha utbildning i läs- och skrivutveckling och vara väl förtrogen med att skriva och utvärdera Åp. Meriterande är det om du har utbildning i TL och inom språkstörning och autism. För att på bästa sätt kunna ge den ledning och stimulans som eleverna behöver i sitt lärande och sin personliga utveckling ser vi att du har en hög personlig mognad. Du har även god samarbetsförmåga och är kommunikativ i ditt arbete. Självklart ser vi att du har ett stort intresse av barn och ungdomars utveckling.
Företag: Lidingö stad, Resursenheten
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Lidingö, Speciallärare Lidingö stad, Resursenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Barnvakt/Barnflicka Lidingö 1-2 em/v
Barnflickan Stockholm erbjuder barnpassning till familjer i Stockholmsområdet. Vårt samarbete med både familjer och barnvakter bygger på en personlig kontakt, äkta engagemang och stor tillit. Fokus ligger på säkerhet och trygghet för alla inblandade parter. Förutom ett roligt stimulerande och omväxlande arbete får Du som anställd hos oss kontinuerlig kompetensutveckling. Vid anställning får Du delta i en heltäckande kurs i Första hjälpen och säkerhet för barn. Uppdraget Vi söker en trygg barnvakt till en familj med två barn som är 2,5 och 5 år. Familjen behöver hjälp 1-2 efterdagar i veckan, kl.16.00-19.00 med hämtning på förskolan, laga middag och umgås och leka. Vi söker en trygg och lekfull person som har en ambition att stanna länge i familjen. Familjen bor på Lidingö och därför är det en fördel att du som söker också bor i närheten eller med bra kommunikationer till Lidingö. Detta är med fördel ett jobb för dig som studerar eller söker en extra inkomstkälla. Krav Du är minst 18 år fyllda Du har prickfritt belastningsregister Du bor med bra kommunikationer till Lidingö Du är rök och drogfri Du har mycket god erfarenhet av barn i aktuell ålder Du är väldigt flexibel med tider Du kan jobba efter kl.15 Du söker ett långsiktigt jobb Som person är Du glad, lekfull, utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Du är självständig och inte rädd för att ta egna initiativ. Du har en förmåga att lätt anpassa dig efter nya situationer. Självklart är Du serviceinriktad, flexibel och pålitlig. En förutsättning är förstås att Du är genuint barnkär och intresserad av barn och barns utveckling.
Företag: BARNFLICKAN STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/Barnflicka Lidingö 1-2 em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/Barnflicka Lidingö 1-2 em/v

Studie- och yrkesvägledare
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Lidingö vuxenutbildning finns på Läroverksvägen 56, vid Gångsätra simhall. Vi söker nu en engagerad studie- och yrkesvägledare. Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av studievägledare, administratörer och rektor. Du har även ett nära samarbete med lärarna. Din främsta arbetsuppgift är att genom information, samtal och vägledning leda de vuxna som planerar studier på grund- gymnasial eller högskolenivå på rätt väg. Bland dina arbetsuppgifter ingår: - Information, samtal och vägledning för vuxna som planerar studier på grund- gymnasial eller högskolenivå. - Upprättande av individuella studieplaner tillsammans med eleverna - Arbete i databasen IST/Extens/Hypernet - Rapportering och kontakter med CSN - Kontakter med arbetsförmedling, utbildningsanordnare och andra myndigheter - Samarbete med lärare KVALIFIKATIONER Vi ser att du som söker har en studie- och yrkesvägledarutbildning samt erfarenhet från vuxenutbildning. Du bör även ha god omvärldskunskap och vara intresserad av arbetslivets utveckling, för att på bästa sätt kunna stötta våra elever. Vi värdesätter god pedagogisk förmåga och engagemang för människor som ibland står inför avgörande val för framtiden. För att lyckas i denna roll krävs att du kan lyssna och relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Är du dessutom en trygg person med god självinsikt kommer du att kunna bemöta våra elever på bästa sätt. Du bör även vara flexibel och ha förmågan att arbeta utifrån ett etiskt perspektiv. Låter detta som något för dig är du varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Lidingö stad, Lidingö vuxenutbildning
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Lärare i förskola/Förskollärare
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan tillsammans med våra entreprenörer ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. Ett stenkast från Stockholms central, mitt i naturen. På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan tillsammans med våra entreprenörer ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. Ett stenkast från Stockholms central, mitt i naturen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig förskollärare till vår förskoleverksamhet för flerfunktionshindrade barn på tidig utvecklingsnivå. På förskolan går för närvarande sex barn mellan 1-6 år. Förskolan är lokalintegrerad i Skärsätra skola, som ligger inom gångavstånd till både skog, hav och sjö. Verksamheten utformas utifrån individuella handlingsplaner som utgår från förskolans läroplan. Vi arbetar med fokus på motorik och kommunikation. Vi erbjuder barnen musik, varmvattenbad, taktil stimulering, slingstyrning, individuellt anpassade dataprogram och sinnesstimulerande miljöer. Stor vikt läggs vid att kompensera barnens svårigheter genom att erbjuda kontaktstyrning av leksaker, ståskal, gåstolar och liknande. Barnens föräldrar och habiliteringen är våra viktigaste samarbetspartners. Du kommer att ingå i ett team med sex medarbetare som består av specialpedagog, förskollärare, sjukgymnast, undersköterska och barnskötare. I anslutning till förskolan ligger träningsskolan, vilket bidrar till en samlad kompetens där vi utbyter kunskaper och erfarnheter med varandra. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad förskollärare och har erfarenhet av flerfunktionshandikappade barn på tidig utvecklingsnivå. Det är också önskvärt om du har kunskaper inom alternativ kommunikation, tekniska hjälpmedel och it/data som verktyg vid dokumentation. Du är lyhörd, flexibel, empatisk och har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Lidingö stad, Lidingö särskola
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Lidingö, 1-2 em/v
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start januari 2012. Vi anställer löpande. Om uppdraget Family at Lidingö with two children (3,5 & 5,5 years old) are searching after a nannie who can help them 1-2 afternoons between 14.30-17.30 and when needed. It´s an advantage if the person has English as mother tongue. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Lidingö, 1-2 em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Lidingö, 1-2 em/v

Gymnasielärare - matematik
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Hersby gymnasium ligger centralt på Lidingö, omgiven av grönområden och villabebyggelse och med goda kommunikationer till Stockholm. Vi har i dagsläget drygt 1000 elever som läser på ekonomi-, naturvetenskaps- och samhällsvetenskapsprogrammen, samt ett mindre antal elever som läser på introduktionsprogram. Vi söker en lärare i Matematik. I dina arbetsuppgifter ingår att ge den ledning och stimulans som eleverna behöver i sitt lärande, och i sin personliga utveckling utifrån egna förutsättningar. Du kommer att ingå i ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi ser att du har en gymnasielärarexamen med behörighet i Matematik, samt tidigare erfarenhet som lärare i ämnena. Vi vill att du är förtrogen med styrdokument såsom skollag och läroplan samt att du kan dokumentera lärprocesser. Du ska vara väl förtrogen med det svenska språket och kunna använda Office-paketet. Som person ser vi att du har en god kommunikationsförmåga med både elever, föräldrar och övriga medarbetare. Vidare kan du arbeta bra med andra människor och relatera till dem på ett lyhört sätt. Det är även viktigt att du är självgående, och kan sätta upp och hålla tidsramar.
Företag: Lidingö stad, Hersby gymnasium
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - matematik

Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Lidingö, 1 em/v
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familj på Lidingö med tre barn (5, 7 & 9 år) önskar hjälp med barnpassning ca en dag i veckan mellan ca 14.30-18 (ibland kan det bli längre). Dagen kan vara flexibel. Familjen söker en lekfull och intiativrik person. Fördel med körkort, start mitten av augusti månad. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Lidingö, 1 em/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt, Stockholm, Lidingö, 1 em/v

Futuraskolan Lidingö Förskola - Förskollärare/Ba
Hej! Vill du jobba på Lidingö? Futuraskolan är ett friskoleföretag som driver förskolor och skolor i Stockholms län. Idag finns det 12 förskolor, 7 skolor, ca 350 medarbetare och drygt 2 300 barn i Futuraskolan. Vår profil är naturvetenskaplig och internationell. Vi har en stark och levande värdegrund. De värderingar som främst kännetecknar vår kultur är progressivitet, energi och respekt. Och så har vi ett löfte: Hos oss ska varje barn synliggöras, utmanas och lyckas. Det lovar vi! Vi söker drivna, behöriga förskollärare och barnskötare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi vill att du har ett brinnande intresse för barns lärande och ser vår inriktning som stimulerande och spännande. Futuraskolan Lidingö Förskola i Gåshaga söker legitimerad förskollärare på hel och/eller deltid. Vi söker även utbildade barnskötare på hel och/eller deltid för vikariat. Fr.o.m. hösten 2013. Är du intresserade att vara med och utveckla våra förskolor så tveka inte att kontakta oss. Skicka din ansökan till Stina Norelius, Förskolachef stina.norelius@futuraskolan.se 0767-23 38 70 Vi behandlar inkommande ansökningar löpande. Välkommen! Vill du läsa mer så gå in på vår hemsida www.futuraskolan.se
Företag: Futuraskolans Förskola Lidingö
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Futuraskolan Lidingö Förskola - Förskollärare/Ba jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Futuraskolan Lidingö Förskola - Förskollärare/Ba

Personlig assistent, deltid till man på Lidingö
Vi söker en assistans till en av våra brukare på Lidingö - en synskadad man i 40-års åldern. Arbetspassen är långa vilket gör att man jobbar färre antal pass. Viktigt att du kan obehidrat ta dig till Lidingö, redo att börja jobba 06,30. Vi söker dig som vill ha fasta dagar på ett rullande 4 veckors schema. Men viktigt för oss och kund är att du är flexibel och även kan arbeta extra vid behov vid tex sjukdom och ledighet. Tillträde omgående!! I dina arbetsuppgifter ingår att det att fungera som personlig assistent, där bland annat stöd och personlig omvårdnad ingår i det dagliga arbetet. Vi söker dig som är 25-50 år, lyhörd och mycket noggrann, lugn och trygg i dig själv. Du vet när du ska hjälpa till och när du skall ta ett kliv bakåt. Dagtid följer du med vår brukare till arbetet varför det är en fördel om du även har en viss social kompetens. Vår brukare tycker mycket om att resa med såväl kollektivtrafik, som tåg och flyg. Det är därför viktigt att du inte har något emot att vara ute och "röra på dig". Vår brukare röker. Det är av stor vikt att du behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift eftersom brukarens funktionshinder kräver det. NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans. Vårt kontor ligger i Vallentuna och våra uppdragsgivare finns runt om i Stockholms län. Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande samt bidrag för friskvård och arbetskläder. Välkommen med din ansökan!
Företag: NÄRA AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, deltid till man på Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, deltid till man på Lidingö

Extrajobba som studiecoach, Lidingö
Om jobbet My Academy är Sveriges största läxhjälpsföretag. Vi jobbar med läxhjälp i hemmet och rekryterar kontinuerligt engagerade, positiva och ämnesstarka personer som söker ett studierelevant extrajobb som studiehjälp och mentor för elever på grundskolan och gymnasiet. Jobbet är förlagt till eftermiddagar, kvällar och helger och du ska ha möjlighet att jobba minst 4-8 timmar per vecka under en termin eller längre. My Academy ställer höga krav på dig som studiecoach men erbjuder samtidigt ett utvecklande extrajobb där du får använda och underhålla dina befintliga kunskaper och vara med och göra skillnad i unga människors liv. Din profil Vi söker dig som har följande kvalifikationer: - Påbörjad eller nyligen avslutad universitets- eller högskoleutbildning - Goda ämneskunskaper samt förmågan att förmedla dem. Mattekunskaper är meriterande - Förmåga att kommunicera effektivt i tal och skrift på svenska För att trivas i jobbet som studiecoach är du positiv, engagerad och har en brinnande lust att dela med dig av dina kunskaper. Som studiecoach hos My Academy jobbar du i enlighet med My Academy-metoden för att skapa resultat inom ämneskunskap, studieteknik och motivation. Du får en introduktionsutbildning där du bland annat tar del av den arbetsstruktur vi jobbar med. Vi har också kontinuerliga träffar och after works med våra studiecoacher, som ger dig en fantastisk möjlighet att nätverka med dina tusentals kollegor som jobbar runt om i Sverige. Om My Academy My Academy är ett entreprenörsdrivet utbildningsföretag inom läxhjälp i hemmet och intensivkurser. My Academy startade år 2005 och är idag Sveriges största företag inom läxhjälp i hemmet. Vi har ca 2500 studiecoacher i vårt nätverk och finns i flera av Sveriges största städer. Vi söker kontinuerligt ambitiösa studenter som vill ha ett givande extrajobb där du gör skillnad. Välkommen till My Academy! Ansökan För att läsa mer om vad du får som pedagog hos My Academy, och skicka in en ansökan, gå in på: www.myacademy.se/jobba-hos-oss där du laddar upp ditt CV och personliga brev. Vid eventuell anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras. Välkommen!
Företag: MY ACADEMY SWEDEN AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba som studiecoach, Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba som studiecoach, Lidingö

Modersmålslärare - norska, danska, engelska, ungerska, nederländska
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Lidingö stads vision är att ha Sveriges bästa förskolor och skolor. Enheten modersmål ansvarar för flerspråkiga barns modersmålsundervisning. Undervisningen sker i förskoleklasser, grundskolan, särskolan och på gymnasiet. Nu söker vi modersmålslärare i norska, danska, engelska, ungerska och nederländska. Tjänsterna ligger från 5-20% i omfattning och tidbegränsas inlednmingsvis, med chans till förlängning. Du kommer att samarbeta med lärare och övrig personal på de olika skolorna, samt med övriga modersmålslärare. Som modersmålslärare ansvarar du för varje elevs utbildning i modersmål i de undervisningsgrupper du blir tilldelad. I arbetsuppgifterna ingår att planering, undervisning, efterarbete, uppföljning, utvärdering och betygsättning. Du ska ge eleverna den ledning och stimulans som de behöver i sitt lärande och sin personliga utveckling utifrån sina egna förutsättningar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har svensk lärarbehörighet och/eller godkänd lärarutbildning från hemlandet. Du ska känna till skolans styrdokument såsom skollag och läroplan. Erfarenhet av modersmålsundervisning och god kännedom om tvåspråkighetens möjligheter och problematik är meriterande. Eftersom du kommer att arbeta med elevernas språkutveckling bör du ha goda kunskaper i det svenska språket samt det språk du ska undervisa i. Vi vill även att du har god it-vana för dokumentation, kommunikation och arbete i kommunens gemensamma webbverktyg för bland annat IUP och skriftliga omdömen. Som person är du tydlig i ditt sätt att kommunicera, du säkerställer att budskap och förväntningar når fram. Självklart har du en bra samarbetsförmåga och har mod att agera efter egen övertygelse. Vidare är du flexibel, kreativ och har en kulturell medvetenhet, det vill säga du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra.
Företag: Lidingö stad, Modersmål
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare - norska, danska, engelska, ungerska, nederländska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare - norska, danska, engelska, ungerska, nederländska

Personlig assistent till 14 årig tjej på Lidingö
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker en personlig assistent till en 14-årig flicka på Lidingö. Flickan har en utvecklingsstörning och behöver hjälp med bland annat den personlig hygien och med sondmatning. Då flickan inte har någon egen kommunikation utan kommunicerar med läten och ögonpekning är det viktigt att du är intresserad av att jobba med kommunikation. Vi söker dig som studerar eller som även har en annan sysselsättning och vill dryga ut detta med att jobba vissa mornar mellan ca 06,30-07,30 för att göra flickan klar för skolan samt några eftermiddagar eller eventuellt helgdagar. Det kan eventuellt även bli aktuellt med att följa med på ett läger i sommar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: morgon/vissa eftermiddagar och helger på udda veckor och lov. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Jessica Eriksson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 14 årig tjej på Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 14 årig tjej på Lidingö

Personlig assistent - Lidingö
Vi söker nu en personlig assistent (timvikarie) till en av våra brukare boendes på Lidingö, en kvinna i 50-års åldern. - Vi söker en kvinnlig assistent i åldern 20-40 år. - Vi söker en timvikarie (ca 25%) - Personen vi söker bör vara noggrann, ödmjuk, glad och positiv - Sökande ska kunna arbeta varierande arbetstid, dag, kväll, helg och natt. - Sökande ska ha arbetat tidigare som personlig assistent. * Ange LIDINGÖ4 i ämnesraden när du skickar in din ansökan Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg. OM ANNAS ASSISTANS Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare full uppmärksamhet och engagemang.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Lidingö

KVÄLL/HELG MANUELLA FÄRSKVARUAVDELNINGEN
Vill du bli en i vårt härliga gäng? Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet från försäljning över disk till vår manuella delikatessdisk där vi säljer allt från fisk, ost, kött, deli samt färdig mat. Tycker du om att laga mat och älskar service och kundkontakt? Har du förmågan att sprida glädje omkring dig och tycker om ett mycket högt tempo? Stämmer detta in på dig är du välkommen att söka hos oss. Vänta inte med din ansökan, vi tillsätter tjänsten löpande.
Företag: ICA KVANTUM LIDINGÖ
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga KVÄLL/HELG MANUELLA FÄRSKVARUAVDELNINGEN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KVÄLL/HELG MANUELLA FÄRSKVARUAVDELNINGEN

Hemservice Lidingö
Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, hantverkstjänster och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra värderingar Kvalitet, Service och Ansvar. Hemfrid har drygt 1 300 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.   Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare som ska arbeta på Lidingö. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.  Som person bör du vara: *Självständig *Ansvarsfull *Serviceinriktad *Noggrann *Flexibel  Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.  Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar). Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se  Lön Fast lön. Kollektivavtal finns.
Företag: Hemfrid i Sverige AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Hemservice Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemservice Lidingö

Barnvakt Lidingö finska modersmål (Deltid)
Nannyakuten är en barnvaktsförmedling med huvudkontor i Stockholm. Vi hjälper familjer i hela Sverige med hämtningar från förskolor och barnpassning. Vi söker nya duktiga medarbetare som har erfarenhet, är engagerande, trygga, lekfulla och pålitliga barnvakter. Hos oss väljer du själv hur mycket du vill jobba. Du kan hjälpa flera familjer om du vill jobba mycket. Vi prioriterar närhet och försöker alltid matcha ihop familjer och barnvakter nära varandra, därav vår slogan "Alltid nära Dig!" Vi har en barnvakt för alla familjer och deras behov! Våra tjänster: Tjänsterna är både fasta och tillfälliga. --------------------------------------------------------------------------------------- Om tjänsten barnvakt Lidingö finska modersmål! Familj på Lidingö med 3 barn 4,5 år, 2,5 år och 1 år. Behöver hjälp från en barnvakt med finska som modersmål. Hämtning och passning ca 8 gånger/månad kl. 16.00-19.00. Dagar och tider varierar. En hel vecka i oktober måndag-fredag kl. 16.00-19.00. Har du erfarenhet av barnpassning och de rätta referenserna? Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@nannyakuten.se Ange referensnummer: (Ange Ref: JLidingö13) För att ansökan skall behandlas skall CV, foto och personligt brev bifogas (Ange Ref: JLidingö13)
Företag: Messamigos AB Nannyakuten
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt Lidingö finska modersmål (Deltid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt Lidingö finska modersmål (Deltid)

Ansvarig förvaltare - Vatten & Avlopp
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. ARBETSUPPGIFTER Tekniska förvaltningen inom Lidingö stad arbetar med att planera, utveckla, förvalta och driva kommunens vatten och avlopp, gator och vägar, parker och naturområden, avfall samt trafik. Till enheten drift och underhåll söker vi nu en ansvarig förvaltare Vatten & Avlopp. Som förvaltare kommer du att ha ansvar för stadens vatten- och avloppsanläggningar. Du är beställare, det vill säga ansvarar för teknik, ekonomi och upphandling inom befintliga VA- anläggningar. Du ansvarar för stadens kontrakterade entreprenörer och genomför kontinuerligt uppföljning av dennes arbeten. Som beställare arbetar du med drift och underhåll av anläggningar, såsom pumpstationer, vattentorn, dagvattendammar, brunnar, ventiler och brandposter. Du har budgetansvar för VA inom drift och underhåll samt investeringar inom VA- anläggningar. Du ansvarar även för den mer långsiktiga underhålls- och förnyelseplaneringen av VA - anläggningarna. Du har ett nära samarbete med kollegor inom förvaltningen, främst VA-ingenjören som arbetar med lokala ledningar och serviser, dagvatten, kontroller och allmänna VA frågor etc. Samarbete bedrivs även med stadens övriga verksamheter i frågor som har koppling till VA samt med olika branschorganisationer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är civilingenjör, gärna inom samhällsbyggnad eller annan relevant utbildning eller motsvarande förvärvad kunskap genom erfarenhet. Arbetet kräver erfarenhet från liknande roll, inom privat eller kommunal verksamhet. Erfarenhet från upphandlingar enligt LOU och utvärdering och samarbete med entreprenörer är värdefulla meriter. Vi vill att du har ett engagerat, serviceinriktat och strukturerat arbetssätt, liksom att du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Välkommen till tekniska förvaltningen och engagerade specialister, som gärna välkomnar just dig till sin organisation.
Företag: Lidingö stad, Tekniska förvaltningen
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Ansvarig förvaltare - Vatten & Avlopp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ansvarig förvaltare - Vatten & Avlopp

BAMSIA! Barnvakt, Lidingö 1-2 em/vecka
Om oss! Bamsia har verksamhet inom barnpassning och finns inom Stockholmsområdet. Vi ger våra familjer en extra hjälpande hand, under trygga och ordnade förhållanden. Våra barnvakter är viktiga för oss. Vi tar hand om dig på bästa möjliga sätt och har alltid tid för dig, när det behövs. Vi försöker sammanföra dig med en familj som bor nära dig. Eller med flera familjer, om du önskar jobba lite mera. När du väl har börjat jobba hos oss, har vi en en nära, personlig och löpande kontakt med varandra. Vi erbjuder dig ett väldigt roligt jobb. Men för att det skall bli bra för familjen, oss och inte minst för dig själv, är det JÄTTEVIKTIGT att du verkligen ÄLSKAR BARN! Om uppdraget! Den här familjen bor på Lidingö och har tre barn i dagisåldern. Familjen söker hjälp under 1-2 eftermiddagar per vecka, 2-3 timmar per gång, med start i mitten av augusti. Din uppgift är att hämta barnen från dagis, laga enklare mat, leka / ta hand om barnen tills föräldrarna kommer hem. KRAV 1: Du är rätt person om du bor eller studerar någorlunda nära (helst på Lidingö), har ambitionen att vara en varaktig kontakt och kan komma regelbundet under överenskomna dagar och tider. KRAV 2: God svenska i tal och skrift. Vi söker dig som: 1 Har erfarenhet av att ta hand om barn i dagisåldern. 2 Är ordningsam, kan ta ansvar och kan passa tider 3 Kan och vill jobba hos samma familj under en längre tid 4 Har fyllt 18 år Det här uppdraget ger 130 kr i timmen (inkl. semestersättning). Du kan vara studerande eller önskar ett extra jobb vid sidan om, och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:30-16:00. Vi begär ett utdrag ur brottsregistret, innan anställning. Bamsia erbjuder dig bra villkor, kurser, referenser och arbetsbetyg. Vi intervjuar löpande och för största chans, skall du snabbt maila in din ansökan till career@bamsia.com. Vill du veta mera om oss och få tips till din CV, följ länken http://bamsia.se/jobba-hos-oss/ Välkommen med din ansökan, önskar personalen och barnvakterna på Bamsia!
Företag: Bamsia
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga BAMSIA! Barnvakt, Lidingö 1-2 em/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BAMSIA! Barnvakt, Lidingö 1-2 em/vecka


Sök lediga jobb Lidingö

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se