Lidingö jobb - lediga jobb

Lidingö jobb Lidingö jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lidingö. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lidingö. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Nanny / Barnflicka / Förskollärare Södermalm- Stockholm

  2. Barnvakt, Bromma- Stockholm

  3. Barnvakt fr o m augusti, Kungsholmen- Stockholm

  4. Frontend-utvecklare- Stockholm

  5. Javascript-utvecklare- Stockholm

  6. Barnvakt fr o m augusti, Åkersberga- Stockholm

  7. Utbildad erfaren barnskötare!- Solna

  8. Arbetsledare inom bygg- Stockholm

  9. Självgående snickare / träarbetare- Stockholm

  10. Vik. lärare årsk. 1- Stockholm


Mer beskrivning

Nanny / Barnflicka / Förskollärare Södermalm
Nu söker vi en ny medarbetare som kan arbeta 5 eftermiddagar i veckan. Arbetet gäller 2 barn, en flicka som är 13 månader och en som är 3 år när arbetet börjar i augusti. Arbetet omfattar främst den yngre flickan då familjen önskar att hon får kortare dagar på förskolan. De ser gärna att hon hämtas vid 13/14-tiden och att man då tar initiativ för passande aktiviteter under eftermiddagen fram till 16-tiden då nannyn även ska hämta storasyster. Arbetsdagen avslutas vid 16.30/17.00-tiden då föräldrarna möter upp antingen i hemmet, ute i en park eller vid annan passande aktivitet. Bostad och förskola ligger centralt beläget på södermalm vilket skapar goda förutsättningar för nannyn att välja mellan många olika stimulerande aktiviteter för barnen. Krav för tjänsten: Minst två års erfarenhet av proffessionellt arbete med barn (intyg/dokumentation och referenser krävs) eller motsvarande kompetens. Pedagogisk utbildning är meriterande. Kunna uttrycka sig i svenska i tal och skrift. Polisregister utdrag utan anmärkningar. Ange referens nummer 3022S i din ansökan! Vi är ett team av nannies som arbetar tillsammans. Vi söker nu en ny medarbetare som vill ha nanny som sitt yrke. Vi arbetar mot familjer som ställer höga krav på kvalitet när de väljer en nanny. De flesta av våra tjänster är på minst halvtid och vi tycker det är väldigt viktigt att även nannyn trivs bra ihop med familjen. Därför tar vi dina önskemål på stort allvar när vi presenterar familjer för dig. Vi har Sveriges bästa villkor för nannies med bland annat sjuklön och semesterersättning. Lönerna bestäms individuellt beroende på erfarenhet och utbildning och är jämförbara med förskollärarelön i Stockholm. Exempel på våra löner är; minimilön 125 kr/h och snittlönen ligger för närvarande på 140 kr/h. Fasta månadslöner förekommer inom vissa tjänster. I din anställning kommer även betald fortbildning att ingå för att du ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre som nanny. Det finns möjlighet att arbeta mer i vårt team inom vår jour tjänst om man så önskar. Läs mer om våra villkor för nannies på http://www.nanndis.se/se/för-nannies-10385669
Företag: NANNDIS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Nanny / Barnflicka / Förskollärare Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nanny / Barnflicka / Förskollärare Södermalm

Barnvakt, Bromma
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens två barn 3 och 5 år. Hämta från förskolan 2 dagar / veckan, ca 15.00-18.30. Lättare matlagning ingår. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. -Du är minst 18år, gärna 20+ Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt, Bromma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt, Bromma

Barnvakt fr o m augusti, Kungsholmen
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt som kan ta hand om familjens barn snart 1.5 och 3 år 15.30-18.30 + ibland extra. Hämta på förskola och lättare matlagning ingår. Familjen har krav att du har erfarenhet av mindre barn. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt fr o m augusti, Kungsholmen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt fr o m augusti, Kungsholmen

Frontend-utvecklare
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom följande område: En mycket duktig frontend-utvecklare som är duktig på css, html, javascript med fokus på jQuery. Du ska kunna Linux, apache och något markupspråk som freemarker eller Velocity (helst freemarker). Du ska självklart känna Dig bekväm med Yslow och PageSpeed. Kan Du även Java, tomcat, jenkins, Selenium så är det positivt. Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. God svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av våra kunder. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Frontend-utvecklare jobb, Frontend-utvecklare Stockholm, Frontend-utvecklare WiseOne AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frontend-utvecklare

Javascript-utvecklare
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom några av följande områden: - Java script - Web - Mobil Web - HTML - AJAX - CSS - GUI test - Backbone.js - agila utvecklingsmetoder Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. God svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av våra kunder. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Javascript-utvecklare jobb, Javascript-utvecklare Stockholm, Javascript-utvecklare WiseOne AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Javascript-utvecklare

Barnvakt fr o m augusti, Åkersberga
Lugna Hem AB erbjuder barnfamiljer i stor Stockholmsområdet barnvaktstjänster. Vårt kännetecken är att vi erbjuder säkra och trygga banvakter som har utbildning med barn och/eller erfarenhet. Det här roliga och meriterande extrajobbet passar dig som redan har en annan huvudsyssla, ex studerande. Vi vill att du tänker seriöst och långsiktigt, så att ditt uppdrag hos familjen blir långvarigt. Tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en barnvakt till hösten. Med början fr o m i mitten av augusti. Arbetet består av att ta hand om familjens 1-åring i hemmet. Till att börja med ca 2-3 tillfällen i månanden om minst 3 timmar per tillfälle. Oftast kvällstid. Familjen har krav på att du har erfarenhet av mindre barn.Kanske är du själv förälder. Kvalifikationer: - Det här är ett extrajobb. Så vi söker dig som studerar, har ett deltidsjobb som kan kombineras med uppdraget eller är pensionär. - Du går eller har gått en utbildning med barn och/eller så har du mycket stor erfarenhet av barn (ex. jobbat som au-pair eller på förskola). - Du är ansvarsfull och pålitlig. Stabil och kan ta egna initiativ. - Du kan tänka dig att stanna minst ett år. Du får genom att arbeta med oss: -Arbeta för ett företag som håller en hög kvalitet för sina kunder och anställda. -Arbeta för ett företag som ser våra anställda som vår bästa tillgång. -Tillgång till erfaren barnpedagog. Med henne kan du bolla ev. funderingar och få tips. -Meriterande erfarenheter. -Varje år får du gå en utbildning inom Första hjälpen L-ABC. -Du omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.
Företag: LUGNA HEM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt fr o m augusti, Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt fr o m augusti, Åkersberga

Utbildad erfaren barnskötare!
Här kommer chansen för dig som vill uppleva ett spännande och roligt arbete på vår montessoriförskola,Barnens Montessori Akademi småbarnsavdelning. Vi söker Dig som har lång erfarenhet och är utbildad barnskötare med stort intresse av montessori och brinner för arbetet med barn.Kanske har Du montessoriutbildning. Vi söker Dig som kan skapa goda relationer med såväl barn som vuxna, är flexibel och har ett stort hjärta. Vi vill att du har ett stort intresse för hälsa och friskvård. Vi finns i Solna Råsunda på Bollgatan.Vår förskola är belägen i ett fristående hus med en fantastisk trädgård som vi dagligen nyttjar. Vid intresse välkommen med Din ansökan! annikafalkenberg@bma.nu
Företag: Barnens Montessori Akademi AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildad erfaren barnskötare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildad erfaren barnskötare!

Arbetsledare inom bygg
Immunit Bemanning är ett bemanningsföretag som inriktar sig huvudsakligen inom bygg. Våra kunder ser oss som en avlastande partner då vi tillhandahåller samtliga tjänster inom bygg och entreprenad. Verksamheten bedrivs kvalitetssäkrat och miljövänligt med kundens behov i fokus. Vi utgår från vårt kontor i centrala Stockholm. Nu söker vi en arbetsledare inom bygg. Du måste ha tidigare erfarenheter inom arbetsledning och en gedigen kunskap inom bygg och ha yrkesbevis som träarbetare. Du ska vara van vid att dokumentera ditt arbete och ha en viss vana vid datorer. KRAV: * YRKESBEVIS SOM TRÄARBETARE!!! * Körkort * Tidigare erfarenheter inom arbetsledning * God svenska i både tal och skrift - (Arbetsorder skickas i regel via SMS eller mail och kräver en god ordförståelse särskilt inom yrket, på större projekt är det arbetsledaren som utfärdar arbetsorder muntligt och på mindre projekt kan det vara kunden som visar på) * Goda kunskaper i engelska (tal) ÖNSKEMÅL: * Utbildning som inom arbetsledning (presentationsteknik/TEAM-leader) * Kunna läsa ritningar REFERENS: I din ansökan ska det finnas minst 2 referenser med namn arbetstitel och telefonnummer.
Företag: IMMUNIT BYGG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare inom bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare inom bygg

Självgående snickare / träarbetare
Immunit Bemanning är ett bemanningsföretag som inriktar sig huvudsakligen inom bygg. Våra kunder ser oss som en avlastande partner då vi tillhandahåller samtliga tjänster inom bygg och entreprenad. Verksamheten bedrivs kvalitetssäkrat och miljövänligt med kundens behov i fokus. Vi utgår från vårt kontor i centrala Stockholm. Nu söker vi självgående snickare. Du måste ha jobbat som snickare i minst 5 år. Inom Immunit får våra snickare jobba både på fasta objekt under längre tidsperioder och som service snickare där projekt tiden skiftar mellan några timmar och några veckor. Krav: YRKESBEVIS Körkort Goda kunskaper i svenska (både tal och skrift) Goda kunskaper i engelska (tal) Sökta meriter: Alla typer av certifikat inom VVS eller liknande är stora plus. Tidigare jobbat som arbetsledare. REFERENS: I din ansökan ska det finnas minst 2 referenser med namn arbetstitel och telefonnummer.
Företag: IMMUNIT BYGG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående snickare / träarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående snickare / träarbetare

Vik. lärare årsk. 1
Pilgrimsskolan (år F - 5) startade 1996 och är en liten friskola i Aspudden med ca 120 elever. Hela skolan har gemensamt arbetssätt med inspiration från Bifrostskolan i Danmark, innehållande Ämnesstudier och Verkstäder. Vi har undervisning utomhus ca en dag/vecka. Fritidshemmet och skolan är helintegrerat. Miljöarbetet är viktigt. Skolan har en miljöprofil och arbetar med Grön Flagg. Se vidare vår hemsida: www.pilgrimsskolan.se. En av våra pedagoger är föräldraledig läsåret 13-14. Vi söker därför en vik. lärare i årsk. 1 med inriktning på tidig läs och skrivinlärning och matematik. Vi söker dig som har erfarenhet och vill arbeta på avdelning Kråkan med förskoleklassen och ettorna. Du skall tycka om att arbeta i arbetslag, gärna ha erfarenhet av, alternativt känna till och vara intresserad av Bifrostinspirerat arbetssätt. Har du också intresse av att odla och att använda utomhuspedagogik i undervisningen så är det ett plus. Högkvalitativ arbetsinsats, gott humör, stresstålighet och en-för-alla, alla-för-en-inställning är nödvändiga egenskaper för att passa in i vårt personalpussel. Personligt brev och CV med glädje till: nilla6@msn.com
Företag: Pilgrimsskolan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. lärare årsk. 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. lärare årsk. 1


Sök lediga jobb Lidingö

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se