Ljungby kommun, Socialförvaltningen jobb - lediga jobb

Ljungby kommun, Socialförvaltningen jobb Ljungby kommun, Socialförvaltningen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ljungby kommun, Socialförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ljungby kommun, Socialförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Sjuksköterska- Ljungby

 2. Sektionschef Inom Omsorg/Personlig assistans- Ljungby

 3. Personlig assistent- Ljungby

 4. Socialsekreterare- Ljungby

 5. Socialsekreterare- Ljungby

 6. Arbetsterapeut- Ljungby

 7. Distriktssköterska/Sjuksköterska- Ljungby

 8. Distriktssköterska/Sjuksköterska- Ljungby

 9. Sektionschef- Ljungby

 10. Undersköterska inom bemanning- Ljungby

 11. Vårdare- Ljungby

 12. Introduktionsanställning i omsorgen- Ljungby

 13. Sjukgymnast- Ljungby

 14. Socialsekreterare med ansvar för familjehem- Ljungby

 15. Biståndshandläggare LSS/psykiatri- Ljungby

 16. Arbetsterapeut- Ljungby

 17. Distriktssköterskor/Sjuksköterskor- Ljungby

 18. Undersköterskor till nattpatrullen- Ljungby

 19. Distriktssköterskor/Sjuksköterskor- Ljungby

 20. Socialsekreterare- Ljungby

 21. Ungdomspedagog- Ljungby

 22. Sektionschef för Hemsjukvård och Kommunrehabiliteringen- Ljungby

 23. Sektionschefer- Ljungby

 24. Sjuksköterskor till sommarvikariat- Ljungby

 25. Arbetsterapeut- Ljungby

 26. Socialsekreterare- Ljungby

 27. Personlig assistent- Ljungby

 28. Semestervikarier till Äldreomsorgen- Ljungby

 29. Semestervikarier till Omsorgen om personer med funktionsnedsättning- Ljungby

 30. Undersköterska till nattpatrullen- Ljungby

 31. Undersköterskor till hemtjänsten- Ljungby

 32. Utredningssekreterare- Ljungby

 33. Arbetsterapeut- Ljungby

 34. Undersköterskor till Ljungsätra- Ljungby

 35. Sjuksköterskor/distriktssköterskor- Ljungby

 36. Sjuksköterska till kommunal psykiatri- Ljungby

 37. Undersköterska inom bemanning- Ljungby

 38. Personlig assistent- Ljungby

 39. Undersköterskor till Åbrinken- Ljungby

 40. Socialförvaltningen söker Sektionschefer- Ljungby


Mer beskrivning

Sjuksköterska
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Hälso- och sjukvårdsuppgifter inom kommunal hemsjukvård. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Du bör ha erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård. Du ska ha god datavana och körkort är ett krav. Du ska kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut och ha en god förmåga att samarbeta. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha ett bra bemötande med omsorgstagare och kollegor. Samt ha förmåga att dela med sig av kunskap och information på ett pedagogiskt sätt.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Ljungby, Sjuksköterska Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Sektionschef Inom Omsorg/Personlig assistans
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Brukarfokus - Vi söker dig som vill bidra till att utveckla verksamhet och kvalitet mot ökat brukarfokus. Som sektionschef har du ansvar för ett område inom "Personlig assistans" med verksamhets- budget- arbetsmiljö och personalansvar. Ditt ledarskap utgår från att se möjligheter och bidraga till delaktighet samt engagemang hos medarbetarna. Uppdraget innebär samverkan med brukare, närstående och andra aktörer. Du ingår i ett team med kollegor inom omsorg om personer med funktionsnedsättning KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet från arbetsledning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god kommunikations- och samarbetsförmåga. Körkort och tillgång till bil behövs.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sektionschef Inom Omsorg/Personlig assistans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sektionschef Inom Omsorg/Personlig assistans

Personlig assistent
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent inom omsorg om personer med funktionshinder. Arbetet innebär att ge social service och omsorg till person med utvecklingsstörning och autism i den dagliga livsföringen. Du kommer att arbeta dag/kväll och helg samt jourtjänstgöring. KVALIFIKATIONER Du ska ha Personlig assistentutbildning, Omvårdnadsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet med inriktning funktionshinder. Du bör vara lugn, trygg, tydlig, flexibel, lyhörd och ha ett pedagogiskt arbetssätt gärna med erfarenhet av tydliggörande pedagogik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete inom omsorg om personer med funktionshinder.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Socialsekreterare
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av arbete som Behandlingssamordnare. Arbetet innebär handläggning av bistånd jml SoL och LVU. Preventivt arbete med råd och stöd samt arbeta med systemisk familjebehandling med barn och ungdomar 0-20 år samt deras föräldrar. I arbetet ingår att leda föräldrautbildningar, samverkan med skola, Bup, BVC, polismyndighet och ansvar för brottsofferstöd. Visst fältarbete ingår också i tjänsten. KVALIFIKATIONER Socionom. Erfarenhet av lösningsfokuserat behandlingsarbete samt MI, motiverande samtal, är meriterande. Du ska ha en god samarbetsförmåga och ett självständigt förhållningssätt till socialt arbete. Vara kreativ och flexibel med förmåga att arbeta strukturerat och effektivt. Vi söker en person som är trygg och empatisk som har lätt att reflektera över och analysera ibland komplicerade behandlingsprocesser. Körkort för personbil är ett krav. Erfarenhet från behandlingsarbete med barn och ungdomar samt myndighetsutövning är önskvärt. God vana att arbeta i de vanligaste datasystemen såsom Treserva.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Ljungby, Socialsekreterare Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Socialsekreterare
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär myndighetsutövning i form av utredning och beslut om försörjningsstöd. Försörjningsstöd är en spännande arbetsplats och ansvarar för att ta emot alla som ansöker om försörjningsstöd i kommunen. Vi har jour dagtid för akuta ärenden. Vi utreder rätten till försörjningsstöd och gör tillsammans med klienten upp en handlingsplan för att hon/han kan bli självförsörjande. Arbetet innebär också att matcha klienterna till insatser som ska ge stöd i arbetssökandet eller till vård/behandling för klienter med rehabproblematik. Vi samverkar med andra aktörer kring arbete och rehabilitering både externt och internt. Metod: MI (motiverande intervju ) Vi kommer under hösten att gå utbildning i Lean. Lean är en filosofi och ett förhållningssätt för vårt långsiktiga arbete med ständiga förbättringar. KVALIFIKATIONER Vi vill att du är positiv och nyfiken på människor, har lätt att samarbeta samt har förmågan att arbeta utifrån gällande lagstiftning och riktlinjer. Du är socionom eller har likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du erfarenhet av handlägga ekonomiskt bistånd.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Ljungby, Socialsekreterare Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Arbetsterapeut
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker en arbetsterapeut till kommunal verksamhet i särskilt och ordinärt boende. Arbetet innebär bedömningar, träning, utprovning av hjälpmedel, handledning till patient och personal samt övriga i yrket förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut. Du arbetar självständigt och fattar egna beslut men har en god förmåga att samarbeta och pedagogiskt dela med dig av kunskap och information. Du är lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana. Erfarenhet av kommunal rehabilitering är meriterande. Körkort är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Ljungby, Arbetsterapeut Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Distriktssköterska/Sjuksköterska
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Hälso- och sjukvårdsinsatser inom kommunal hemsjukvård. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Du bör ha erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård. Du ska ha god datavana och körkort är ett krav. Du ska kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut och ha en god förmåga att samarbeta. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha ett bra bemötande mot omsorgstagare, anhöriga och personal. Du ska också ha förmåga att dela med dig av kunskap och information på ett pedagogiskt sätt.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Sjuksköterska jobb, Distriktssköterska/Sjuksköterska Ljungby, Distriktssköterska/Sjuksköterska Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Sjuksköterska

Distriktssköterska/Sjuksköterska
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Hälso- och sjukvårdsinsatser inom kommunal hemsjukvård. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Du bör ha erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård. Du ska ha god datavana och körkort är ett krav. Du ska kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut och ha en god förmåga att samarbeta. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha ett bra bemötande mot omsorgstagare, anhöriga och personal. Du ska också ha förmåga att dela med dig av kunskap och information på ett pedagogiskt sätt.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/Sjuksköterska jobb, Distriktssköterska/Sjuksköterska Ljungby, Distriktssköterska/Sjuksköterska Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/Sjuksköterska

Sektionschef
Välkommen till oss i Ljungby kommun! Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Ljungby kommun erbjuder dig variation i arbetet. Det är viktigt att du kan utvecklas, både i din yrkesroll och som person. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Söker du en arbetsgivare som är tydlig med vilka förväntningar och möjligheter som finns i förhållande till dina arbetsuppgifter är Ljungby kommun rätt för dig. Vill du veta mer om hur vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare kan du läsa vårt arbetsgivarpolitiska program på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! Ljungby kommun ligger i sydvästra Småland, längs med E4:an, och här bor drygt 27 400 invånare. Vi njuter av vår mysiga stadskärna, natur, skog och sjö året runt och tar del av det rika kulturlivet, ser idrott på hög nivå och besöker rikskända museer. ARBETSUPPGIFTER Som sektionschef ingår du i ett områdesteam som tillsammans har ansvar för två särskilda boenden, hemtjänst, och hemsjukvård. Som sektionschef har du tillsammans med ledningsteamet frihet att organisera och utveckla verksamheten inom ramen för socialnämndens mål och de tilldelade ekonomiska resurserna. Med tjänsten följer personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Ditt ledarskap inriktas på att stimulera till förnyelse, flexibilitet och kvalitetstänkande. I teamet har ni ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och verksamhet inom både Socialtjänstlagens och Hälso- och sjukvårdslagens område. I Ljungby har vi ett delat ledarskap och förbätttringsarbete är en naturlig del i vardagen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning, socionom eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Vi anser att kunskaper och erfarenheter inom ledarskap, arbetsrätt och ekonomi är viktigt. Du som söker förutsätts ha kunskaper inom aktuell lagstiftning bland annat socialtjänstlag, offentlighet och sekretess mm. Vidare förutsätts erfarenhet från social verksamhet. Arbete på chefsbefattning inom en politiskt styrd organisation är meriterande. Personliga egenskaper som socialt synsätt, god kommunikativ förmåga, förmåga att entusiasmera medarbetare samt förmedla en tydlig målbild, ekonomiskt sinnelag och väl utvecklad samarbetsförmåga värderas högt. Vi förutsätter att du kan samarbeta med olika aktörer som har anknytning till din verksamhet. Du ska ha långsiktighet, vara strukturerad, tydlig och ha intresse av utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi anser att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på den omsorg och vård som vi erbjuder. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande. B-körkort är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sektionschef jobb, Sektionschef Ljungby, Sektionschef Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sektionschef

Undersköterska inom bemanning
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER I bemanningen arbetar du som resurspersonal på olika arbetsställen i kommunen både inom särskilt boende/hemtjänst, omsorg om funktionshindrade och psykiatriverksamhet. Vi har som mål att ge god service och omvårdnad där den enskildes egen integritet och medbestämmande beaktas. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är undersköterska. Vi söker mångfald och vill gärna ha både män och kvinnor i vår verksamhet. Vi värdesätter ett stort engagemang och positiv syn på arbetet. Du ska vara flexibel och ha god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta med många olika yrkeskategorier. Du ska kunna arbeta självständigt, vara noggrann och strukturerad samt ha respekt för olika människors behov och förutsättningar. Du ska ha körkort och tillgång till bil.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska inom bemanning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska inom bemanning

Vårdare
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker en vårdare till Giraffvägen serviceboende som är ett boende för personer med funktionsnedsättning. I arbetet ingår att ge stöd och omsorg i vardagen till de personer som bor där. Arbetet innehåller både dag- och nattjourtjänstgöring. Det kan även förekomma inslag av hot- och våld. KVALIFIKATIONER Du ska ha gått Omvårdnadsprogrammet, Barn- och Fritidsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Du ska ha ett gott bemötande, vara ansvarstagande och ha lätt för att samarbeta med andra men ändå kunna arbeta självständigt. Du ska också ha intresse för målinriktat arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datavana och körkort.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare jobb, Vårdare Ljungby, Vårdare Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare

Introduktionsanställning i omsorgen
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen kommer under förutsättning att erfoderliga politiska beslut fattas, att anställa 20-30 medarbetare under 2014 på en så kallad arbetslivsintroduktionsanställning (BAL 13). Denna anställningsform är tidsbegränsad. Du kommer att arbeta inom äldreomsorgen eller omsorgen om funktionshindrade 75 % av din arbetstid, resterande 25 % kommer du att få utbildning. Du kommer då att få gå en kurs på Sunnerbogymnasiet som ingår i vård och omsorgsprogrammet. Efter ett års anställning har du fått en introduktion i vård och omsorg, samtidigt som du har fått gymnasiebetyg i en kurs. KVALIFIKATIONER Arbetslivsintroduktionsanställningen i vård och omsorgsverksamhet gäller för personer mellan 19-25 år som är arbetslösa. Vi ser gärna att du är bosatt i Ljungby kommun.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Introduktionsanställning i omsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Introduktionsanställning i omsorgen

Sjukgymnast
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Sjukgymnast inom kommunal rehabilitering. Arbetet innebär bedömningar, träning, handledning till patient och personal, viss hjälpmedelsutprovning samt övriga i yrket förekommande arbetsuppgifter. Tjänsten gäller såväl ordinärt som särskilt boende. I Ljungby kommun arbetar vi med hemrehabilitering och ett vardagsrehabiliterande synsätt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast. Du arbetar självständigt och fattar egna beslut men har en god förmåga att samarbeta och dela med dig av kunskap och information. Du är lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande, ser möjligheter och utmaningar i det dagliga arbetet. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt datavana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser helst att du har några års yrkeserfarenhet inom området. Körkort krävs.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast jobb, Sjukgymnast Ljungby, Sjukgymnast Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast

Socialsekreterare med ansvar för familjehem
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker en socialsekreterare inom utrednings och familjehemssektionen, barn och familj. Arbetet består av att arbeta med familjehemsvård. På din tjänst ansvarar du med att rekrytera, utbilda och handleda familjehem. I tjänsten ingår även att vara "barnets socialsekreterare" i övriga familjehem där vi har barn placerade. I arbetet ingår intern och extern samverkan med bland annat skolan, hälso- och sjukvården m.fl. Vi har tillsammans med övriga kommuner i länet ett pågående utvecklingsarbete omkring familjehemsvården. I vår sektion kan vi erbjuda extern handledning. Vi arbetar även med Lean, som är ett förhållningssätt för vårt långsiktiga arbete med ständiga förbättringar. KVALIFIKATIONER Du ska ha socionomexamen och vi ser helst att du har erfarenhet av familjehemsarbete. Du ska ha ett gott bemötande, vara lyhörd och ha lätt för att samarbeta med andra men ändå kunna arbeta självständigt. B- körkort är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare med ansvar för familjehem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare med ansvar för familjehem

Biståndshandläggare LSS/psykiatri
Välkommen till oss i Ljungby kommun! Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Utreda, bedöma och fatta beslut om insatser enligt Socialtjänstlagen (SoL) och Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) utifrån den enskildes ansökan om bistånd för personer från 18 år och uppåt. Följa upp och ompröva beviljade insatser tillsammans med den enskilde, dennes företrädare, utförare samt andra professioner runt brukaren. En viktig del i arbetet är att samverka med kollegor inom samsjuklighet, äldreomsorg och ekonomiskt bistånd. Även externa kontakter är viktiga att samarbeta med såsom landsting, försäkringskassa, arbetsförmedling m.fl. Som biståndshandläggare tillhör du individ- och familjeomsorgens vuxensektion. Vi har en spännande arbetsplats att erbjuda där vi samverkar med andra aktörer både externt och internt. Vi håller just nu på att gå utbildning i Lean, som är en filosofi och ett förhållningssätt för vårt långsiktiga arbete med ständiga förbättringar. I arbetet ingår extern handledning. Vi använder oss av MI (motiverande intervju). KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller annan likvärdig utbildning. Vi vill att du är positiv och nyfiken på människor. Du ska ha lätt för att samarbeta samt har förmågan att arbeta utifrån gällande lagstiftning och riktlinjer. För en jämnare könsfördelning i arbetsgruppen ser vi gärna manliga sökanden. B-Körkort.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare LSS/psykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare LSS/psykiatri

Arbetsterapeut
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker en arbetsterapeut till kommunal verksamhet i särskilt och ordinärt boende. Arbetet innebär bedömningar, träning, utprovning av hjälpmedel, handledning till patient och personal samt övriga i yrket förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut. Du arbetar självständigt och fattar egna beslut men har en god förmåga att samarbeta och pedagogiskt dela med dig av kunskap och information. Du är lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana. Erfarenhet av kommunal rehabilitering är meriterande. Körkort är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Ljungby, Arbetsterapeut Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Distriktssköterskor/Sjuksköterskor
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Hälso- och sjukvårdsinsatser inom kommunal hemsjukvård. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Du bör ha erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård. Du ska ha god datavana och körkort är ett krav. Du ska kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut och ha en god förmåga att samarbeta. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha ett professionellt bemötande. Du ska också ha förmåga att dela med dig av kunskap och information på ett pedagogiskt sätt.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterskor/Sjuksköterskor jobb, Distriktssköterskor/Sjuksköterskor Ljungby, Distriktssköterskor/Sjuksköterskor Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterskor/Sjuksköterskor

Undersköterskor till nattpatrullen
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterskor till Nattpatrullen. Vi arbetar utifrån ett socialt synsätt och ser till det friska hos varje enskild individ. Vi arbetar nätter, även helgtjänstgöring och är i dagsläget sex personer i tjänst varje natt, fördelade på tre tjänstebilar. Vi svarar på larm från omsorgstagare samt utför fasta besök i hela kommunen. KVALIFIKATIONER Du ska ha gått omvårdnadsprogrammet samt ha erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Körkort är ett krav. Du ska kunna arbeta med empati och skapa goda möten med personer som behöver vård och omsorg. Ha god etik och moral. Du ska ha ett gott bemötande, vara ansvarstagande och ha lätt för att samarbeta med andra men ändå kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till nattpatrullen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till nattpatrullen

Distriktssköterskor/Sjuksköterskor
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Hälso- och sjukvårdsinsatser inom kommunal hemsjukvård. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Du bör ha erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård. Du ska ha god datavana och körkort är ett krav. Du ska kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut och ha en god förmåga att samarbeta. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha ett professionellt bemötande. Du ska också ha förmåga att dela med dig av kunskap och information på ett pedagogiskt sätt.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterskor/Sjuksköterskor jobb, Distriktssköterskor/Sjuksköterskor Ljungby, Distriktssköterskor/Sjuksköterskor Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterskor/Sjuksköterskor

Socialsekreterare
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär myndighetsutövning i form av utredning och beslut om försörjningsstöd. Försörjningsstöd är en spännande arbetsplats. Verksamheten ansvarar för att ta emot alla som ansöker om försörjningsstöd i kommunen. Vi har jour dagtid för akuta ärenden. Vi utreder rätten till försörjningsstöd och gör tillsammans med klienten upp en handlingsplan för att hon/han kan bli självförsörjande. Arbetet innebär också att matcha klienterna till insatser som ska ge stöd i arbetssökandet eller till vård/behandling för klienter med rehabproblematik. Vi samverkar med andra aktörer kring arbete och rehabilitering både externt och internt. Metod: MI (motiverande intervju ) Vi kommer under hösten att gå utbildning i Lean. Lean är en filosofi och ett förhållningssätt för vårt långsiktiga arbete med ständiga förbättringar. KVALIFIKATIONER Vi vill att du är positiv och nyfiken på människor, har lätt att samarbeta samt har förmågan att arbeta utifrån gällande lagstiftning och riktlinjer. Du är socionom eller har likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du erfarenhet av handlägga ekonomiskt bistånd.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Ljungby, Socialsekreterare Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Ungdomspedagog
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER HVB Asylboendet kommer att omorganiseras och vi söker därför ungdomspedagoger till olika delar av verksamheten om erforderliga beslut fattas. Asylboendet för ensamkommande barn och ungdomar är en dygnet-runt-verksamhet. I tjänsten ingår att stödja ungdomarnas individuella utveckling och omvårdnad. Arbetstiden är schemalagd där även kvälls-, natt- och helgtjänstgöring ingår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har adekvat utbildning och/eller erfarenhet av ungdomar i utsatta situationer. Erfarenhet av arbete med asylsökande ungdomar av olika etnisk bakgrund är meriterande. Arbetet ställer stora krav på samarbete såväl som förmågan till självständigt arbete, initiativrikedom samt pedagogisk förmåga. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsterna. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Körkort är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ungdomspedagog jobb, Ungdomspedagog Ljungby, Ungdomspedagog Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ungdomspedagog

Sektionschef för Hemsjukvård och Kommunrehabiliteringen
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Hemsjukvården och kommunrehabiliteringen leds av ett team av sektionschefer. Det delade ledarskapet gäller hela organisationen och man har således även ett gemensamt ansvar. Som chef har man dock ett personligt ansvar gällande budget, personal/arbetsmiljö eller verksamhet. Sektionscheferna leder verksamheten med hjälp av ett ledningsteam bestående av samordnare/yrkesföreträdare från hemsjukvården, kommunrehabiliteringen samt en administratör. Vidare kommer man att ingå inom andra ledningskonstellationer i förvaltningen. Vi ställer krav på att du samverkar med andra aktörer inom socialtjänsten, kommunal- och landstingsknuten hälso- och sjukvård, samt andra förvaltningar inom kommunen. KVALIFIKATIONER Vi söker en tydlig, kommunikativ och energirik ledare som, på ett strukturerat sätt, inom givna ramar kan leda verksamheten mot uppsatta mål tillsammans med sina medarbetare. Du ska först och främst vara en god ledare som tilltalas av tanken med et delade ledarskapet. Ödmjukhet och ett genuint intresse för människan är något som vi ser som en framgångsfaktor. Akademisk utbildning inom hälso- och sjukvårdsområdet, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig är ett krav. Det är meriterande med ytterligare universitets eller högskoleutbildning, gärna inom organisation/ledarskap. Erfarenhet av arbete i ledande befattning inom vård och omsorg är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som tydlighet, stabilitet och samverkansförmåga, samt att du har ett intresse av rehabilitering samt hälso- och sjukvårdsfrågor. Körkort och god datavana fordras.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sektionschef för Hemsjukvård och Kommunrehabiliteringen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sektionschef för Hemsjukvård och Kommunrehabiliteringen

Sektionschefer
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! Ljungby kommun ligger i sydvästra Småland, längs med E4:an, och här bor drygt 27 400 invånare. Vi njuter av vår mysiga stadskärna, natur, skog och sjö året runt och tar del av det rika kulturlivet, ser idrott på hög nivå och besöker rikskända museer. ARBETSUPPGIFTER Som sektionschef ingår du i ett områdesteam som tillsammans har ansvar för två särskilda boenden tre hemtjänstgrupper. I teamet har ni ett helhetsansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och verksamhet. I teamet finns representant för Hälso- och sjukvården. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning. Vi anser att kunskaper och erfarenheter inom ledarskap, verksamhet, arbetsrätt och ekonomi är viktigt. Erfarenhet från arbete på chefsbefattning inom en politiskt styrd organisation är meriterande likaså erfarenhet av socialt arbete. Du ska tycka om att arbeta med människor. Personliga egenskaper som socialt synsätt, god kommunikativ förmåga och förmåga att skapa delaktighet värderas högt likaså en väl utvecklad samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du kan samarbeta med olika aktörer som har anknytning till din verksamhet. Du ska vara uthållig och ha intresse av utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort och datavana är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sektionschefer jobb, Sektionschefer Ljungby, Sektionschefer Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sektionschefer

Sjuksköterskor till sommarvikariat
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! Ljungby kommun ligger i sydvästra Småland, längs med E4:an, och här bor drygt 27400 invånare. Vi njuter av vår mysiga stadskärna, natur, skog och sjö året runt och tar del av det rika kulturlivet, ser idrott på hög nivå och besöker rikskända museer. ARBETSUPPGIFTER Är du sjuksköterska, gillar att lära dig nya saker och har ett genuint intresse för människor. Då tycker vi att du ska söka dig till oss i hemsjukvården i sommar. I Ljungby kommun möter du som sjuksköterska patienterna i både ordinärt och särskilt boende. hemsjukvården ansvarar även för omsorgs- och psykiatriboenden i kommunen. det finns möjlighet att få erfarenhet inom ett antal olika inriktningar såsom avancerad hemsjukvård, psykiatri och demens. Som sjuksköterska utför du hälso- och sjukvårdsuppgifter. Arbetet innebär bland annat läkemedelshantering, varierande medicintekniska uppgifter, samordning och samverkan med andra vårdaktörer, hembesök med läkare samt palliativ vård. Vi erbjuder möjlighet till en lång introduktion och ser stora möjligheter till fortsatt vikariat eller tillsvidareanställning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska. Gärna med erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård. Vi vill att du har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande mot omsorgstagare, anhöriga och medarbetare. Du ska ha goda datavanor samt kunna uttrycka dig i tal och skrift. Körkort är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till sommarvikariat

Arbetsterapeut
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker en arbetsterapeut till kommunal verksamhet i särskilt och ordinärt boende. Arbetet innebär bedömningar, träning, utprovning av hjälpmedel, handledning till patient och personal samt övriga i yrket förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut. Du arbetar självständigt och fattar egna beslut men har en god förmåga att samarbeta och pedagogiskt dela med dig av kunskap och information. Du är lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana. Erfarenhet av kommunal rehabilitering är meriterande. Körkort är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Ljungby, Arbetsterapeut Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Socialsekreterare
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker en socialsekreterare till behandlingssektionen för barn- och ungdomar. Du kommer att arbeta med preventiva insatser, råd och stöd samt med systemisk familjebehandling med barn och ungdomar 0-20 år samt deras föräldrar. Aktuell tjänst är i nuläget främst riktad mot arbete med barn 0-13 år. I tjänsten ingår att leda föräldrautbildningar. God samverkan med skola, Bup, BVC, polis och andra externa resurser är en förutsättning för ett gott behandlingsarbete. Visst fältarbete ingår också i tjänsten. Som socialsekreterare är man ansvarig behandlingssamordnare för öppenvårdsinsatser. KVALIFIKATIONER Socionom, gärna steg 1 utbildad. Erfarenhet av lösningsfokuserat behandlingsarbete samt MI, motiverande samtal, är meriterande. Du ska ha en god samarbetsförmåga och ett självständigt förhållningssätt till socialt arbete. Vara kreativ och flexibel med förmåga att arbeta strukturerat och effektivt. Vi söker en person som är trygg och empatisk som har lätt att reflektera över och analysera ibland komplicerade behandlingsprocesser. Körkort är ett krav. Erfarenhet från behandlingsarbete med barn och ungdomar är meriterande. Det är önskvärt med vidareutbildning i lösningsfokuserad korttidsterapi.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Ljungby, Socialsekreterare Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Personlig assistent
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent inom omsorg om personer med funktionshinder. Arbetsplatsen är inom Lagan-området. Arbetet innebär att ge social service och omsorg till person med utvecklingsstörning och autism i den dagliga livsföringen. Du kommer att arbeta dag/kväll och helg samt jourtjänstgöring. Det kan förekomma inslag av hot och våld. KVALIFIKATIONER Du ska ha Personlig assistansutbildning, Omvårdnadsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet med inriktning funktionshinder eller annan utbildning som vi finner likvärdig. Du bör vara lugn, tydlig, flexibel, lyhörd och ha lätt för att samarbeta med andra men ändå kunna arbeta självständigt samt ha ett pedagogiskt arbetssätt. Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete inom omsorg om personer med funktionshinder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Semestervikarier till Äldreomsorgen
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker omsorgspersonal till hemtjänst och särskilda boende. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du går eller har gått omvårdnadsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet, har fyllt 18 år och är intresserad av att jobba med människor.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till Äldreomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till Äldreomsorgen

Semestervikarier till Omsorgen om personer med funktionsnedsättning
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker semestervikarier till personlig assistans, LSS-verksamhet och psykiatrin. KVALIFIKATIONER Vi ser helst att du går eller har gått omvårdnadsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet, har fyllt 18 år och är intresserad av att jobba med människor.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till Omsorgen om personer med funktionsnedsättning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till Omsorgen om personer med funktionsnedsättning

Undersköterska till nattpatrullen
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterskor till nattpatrullen. KVALIFIKATIONER Du ska ha gått omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Körkort är ett krav. Du ska ha ett gott bemötande, vara ansvarstagande och ha lätt för att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till nattpatrullen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till nattpatrullen

Undersköterskor till hemtjänsten
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterskor till hemtjänsten i Ljungby kommun, tjänsterna finns i centrala Ljungby, Ryssby och Agunnaryd. Arbetet innebär vård-/omvårdnadsarbete inom hemtjänst. KVALIFIKATIONER Du ska ha gått Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av arbete inom hemtjänst är meriterande. Du ska ha ett gott bemötande, vara ansvarstagande, målmedveten och ha lätt för att samarbeta med andra men ändå kunna arbeta självständigt. Körkort är ett krav. Du bör också ha god datavana.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänsten

Utredningssekreterare
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utredningssekreterare till alkoholhandläggning. Alkoholhandläggaren behandlar/utreder ansökningar om serveringstillstånd enligt Alkohollagen, har tillsyn av restauranger och även tillsyn över försäljning av folköl, tobak och vissa receptfria läkemedel. I tjänsten ingår arbete med förebyggande information till restaurangnäring och detaljhandel samt samarbete med andra myndigheter. Viss kvällstjänstgöring förekommer i samband med tillsynsarbete och vissa utbildningsinsatser. I arbetet ingår tillstånds- och åtgärdsutredningar samt administration. Kunskapsprov för sökanden, restaurangrapporter, avgifter och statistik. I arbetet ingår även andra utredningsuppdrag och administration inom socialförvaltningen. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet kring utredning enligt alkohollagen är meriterande. Körkort är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Utredningssekreterare jobb, Utredningssekreterare Ljungby, Utredningssekreterare Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utredningssekreterare

Arbetsterapeut
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker en arbetsterapeut till kommunal verksamhet i särskilt och ordinärt boende. Arbetet innebär bedömningar, träning, utprovning av hjälpmedel, handledning till patient och personal samt övriga i yrket förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut. Du arbetar självständigt och fattar egna beslut men har en god förmåga att samarbeta och pedagogiskt dela med dig av kunskap och information. Du är lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana. Erfarenhet av kommunal rehabilitering är meriterande. Körkort är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Ljungby, Arbetsterapeut Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Undersköterskor till Ljungsätra
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker vikarierande undersköterskor till Ljungsätra som är ett särskilt boende. Vi arbetar utifrån ett socialt synsätt och ser till det friska hos varje enskild person. Vi strävar efter att ge våra boende en meningsfull dag utifrån deras egen önskan. Du kommer att arbeta på oregelbundna tider och lägger ditt eget önskeschema i Time Care Planering. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Du ska ha ett bra och gott bemötande mot omsorgstagarna och du har lätt för att samarbeta men klarar även ensamarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Ljungsätra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Ljungsätra

Sjuksköterskor/distriktssköterskor
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Är du sjuksköterska/distriktssköterska som gillar ett omväxlande arbete, då tycker vi att du ska söka till oss i hemsjukvården. I Ljungby kommun möter du som sjuksköterska patienterna i både ordinärt och särskilt boende, hemsjukvården ansvarar även för omsorgs- och psykiatriboenden i kommunen. Som sjuksköterska/distriktssköterska utför du hälso- och sjukvårdsuppgifter. Arbetet innebär bland annat att göra bedömningar, varierande medicintekniska uppgifter, läkemedelshantering, samordning och samverkan med andra vård- aktörer, hembesök med läkare samt palliativ vård. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska. Gärna med erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård. Vi vill att du har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande mot omsorgstagare, anhöriga och medarbetare. Du ska ha god datavana och körkort är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor/distriktssköterskor jobb, Sjuksköterskor/distriktssköterskor Ljungby, Sjuksköterskor/distriktssköterskor Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor/distriktssköterskor

Sjuksköterska till kommunal psykiatri
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker en sjuksköterska till den kommunala psykiatrin. Som sjuksköterska är du patientansvarig på psykiatriboenden och utför hälso- och sjukvårdsuppgifter. I arbetet ingår även handledning samt vårdplanering och samverkan mellan olika vårdgivare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psykiatri. Du ska kunna arbeta självständigt, ta egna beslut samt ha en god förmåga att samarbeta. Du är också lyhörd, flexibel och har ett professionellt bemötande och förhållningssätt. Har en förmåga att dela med dig av kunskap och information på ett pedagogiskt sätt. Erfarenhet av kommunal psykiatri är meriterande. Du ska ha god datavana och körkort är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till kommunal psykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till kommunal psykiatri

Undersköterska inom bemanning
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER I bemanningen arbetar du som resurspersonal på olika arbetsställen i kommunen både inom särskilt boende/hemtjänst, omsorg om personer med funktionsnedsättning och psykiatriverksamhet. Vi har som mål att ge god service och omvårdnad där den enskildes egen integritet och medbestämmande beaktas. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är undersköterska. Vi söker mångfald och vill gärna ha både män och kvinnor i vår verksamhet. Vi värdesätter ett stort engagemang och positiv syn på arbetet. Du ska vara flexibel och ha god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta med många olika yrkeskategorier. Du ska kunna arbeta självständigt, vara noggrann och strukturerad samt ha respekt för olika människors behov och förutsättningar. Du ska ha körkort och tillgång till bil.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska inom bemanning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska inom bemanning

Personlig assistent
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent inom omsorg om personer med funktionshinder. Arbetsplatsen är inom Lagan-området. Arbetet innebär att ge social service och omsorg i den dagliga livsföringen till en kvinna med utvecklingsstörning och autism. Enligt brukarens önskemål ser vi gärna kvinnliga sökande. Du kommer att arbeta dag/kväll och helg samt jourtjänstgöring. Det kan förekomma inslag av hot och våld. KVALIFIKATIONER Du ska ha Personlig assistansutbildning, Omvårdnadsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet med inriktning funktionshinder eller annan utbildning som vi finner likvärdig. Du bör vara lugn, tydlig, flexibel, lyhörd och ha lätt för att samarbeta med andra men ändå kunna arbeta självständigt samt ha ett pedagogiskt arbetssätt. Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete inom omsorg om personer med funktionshinder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Undersköterskor till Åbrinken
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Vi söker undersköterskor till Åbrinken särskilt boende i Lagan. Vi arbetar utifrån ett socialt synsätt och ser till det friska hos varje enskild person. Vi strävar efter att ge våra boende en meningsfull dag utifrån deras egen önskan. KVALIFIKATIONER Du ska ha gått omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Du ska ha intresse av att skapa goda möten med människor som behöver vård och omsorg. Du ska ha ett gott bemötande, vara ansvarstagande och ha lätt för att samarbeta med andra men ändå kunna arbeta självständigt. Du kommer att arbeta på oregelbundna arbetstider. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Åbrinken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Åbrinken

Socialförvaltningen söker Sektionschefer
Ljungby kommun är kommunens största arbetsgivare med över 2 600 medarbetare inom ett hundratal olika yrken. Ljungby kommun är en levande och framåtsträvande arbetsgivare. Som medarbetare får du både ge och ta, och din insats är till nytta för vårt samhälle och våra medborgare. Vi satsar på kompetensutveckling, en god hälsa och arbetsglädje, för vi tror att det är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Våra riktlinjer och visioner ligger till grund för vår verksamhet och vi vill tillvarata dina idéer och ambitioner. Ljungby kommun arbetar aktivt med en god hälsa för dig som medarbetare och rökfri arbetstid är en självklarhet för oss. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till Ljungby kommun - tillsammans bygger vi morgondagens samhälle! ARBETSUPPGIFTER Som sektionschef ingår du i ett områdesteam som tillsammans har ansvar för verksamheten. I teamet har ni ett helhetsansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och verksamhet. I teamet finns även representant för Hälso- och sjukvården. Du söker tjänsten via Offentliga Jobb. Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju. Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning. Vi anser att kunskaper och erfarenheter inom ledarskap, verksamhet, arbetsrätt och ekonomi är viktigt. Erfarenhet från arbete på chefsbefattning inom en politiskt styrd organisation är meriterande likaså erfarenhet av socialt arbete. Du ska tycka om att arbeta med människor. Personliga egenskaper som socialt synsätt, god kommunikativ förmåga och förmåga att skapa delaktighet värderas högt likaså en väl utvecklad samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du kan samarbeta med olika aktörer som har anknytning till din verksamhet. Du ska vara uthållig och ha intresse av utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort och datavana är ett krav.
Företag: Ljungby kommun, Socialförvaltningen
Ort: Ljungby
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Socialförvaltningen söker Sektionschefer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialförvaltningen söker Sektionschefer


Sök lediga jobb Ljungby kommun, Socialförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se