Ljusdals kommun jobb - lediga jobb

Ljusdals kommun jobb Ljusdals kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ljusdals kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ljusdals kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Förskollärare- Ljusdal

 2. Grundskollärare F-6- Ljusdal

 3. Lärare i förskoleklass- Ljusdal

 4. Lärare Eng, åk 6- Ljusdal

 5. Lärare Musik åk 3-9- Ljusdal

 6. Vårdlärare- Ljusdal

 7. Miljö/Livsmedelsinspektör- Ljusdal

 8. Miljöinspektör/kommunekolog- Ljusdal

 9. Förskollärare/Fritidspedagog- Ljusdal

 10. Instrumentlärare-Cello/Musiklärare- Ljusdal

 11. Lärare 1-6- Ljusdal

 12. Lärare- Ljusdal

 13. Sångpedagog- Ljusdal

 14. Studiehandledare i arabiska- Ljusdal

 15. Studiehandledare i burmesiska- Ljusdal

 16. Teamledare för Credo 18 +- Ljusdal

 17. Personlig Assistent 75-100%, Ljusdals kommun- Ljusdal

 18. Lärare i trä- och metallslöjd- Ljusdal

 19. Fritidspedagog- Ljusdal

 20. Socialsekreterare- Ljusdal

 21. Personlig assistent- Ljusdal

 22. Biträdande föreståndare/enhetschef- Ljusdal

 23. Enhetschef- Ljusdal

 24. Enhetschef Gullvivan- Ljusdal

 25. Socialsekreterare- Ljusdal

 26. Enhetschef, Bemanningsenheten- Ljusdal

 27. Alkohol- och drogterapeut- Ljusdal

 28. Socialsekreterare- Ljusdal

 29. Förskollärare- Ljusdal

 30. Fritidspedagog- Ljusdal

 31. Rektorsassistent- Ljusdal

 32. Förskollärare- Ljusdal

 33. Fritidspedagog- Ljusdal

 34. Personlig assistent- Ljusdal

 35. Socialsekreterare för ensamkommande- Ljusdal

 36. Kvalitetssamordnare- Ljusdal

 37. Flyktinghandläggare/administratör- Ljusdal

 38. Lärare i svenska som andra språk- Ljusdal

 39. Kokerska- Ljusdal

 40. Förskollärare- Ljusdal


Mer beskrivning

Förskollärare
Vi söker: Förskollärare Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Förskolan består av en avdelning med ca 18 barn. Vi arbetar efter Reggio Emilias filosofi. Det är en pedagogik som ständigt förnyas och utvecklas med barnens behov som utgångspunkt. Arbetsplats: Intraprenad Hybo-Ämbarbo, Emiliaskolans förskola Arbetsuppgifter: Arbetet består av att leda det pedagogiska arbetet på förskolan tillsammans med skolans arbetslagsledare. Samarbete med fritidshem och skola är centralt för verksamheten. Intresse för utomhuspedagogik är en merit. Kvalifikationer: Förskollärarutbildning gärna med inriktning mot natur och skapande. Erfarenhet av arbete på förskola krävs. Övrigt:: Möjlighet till tillsvidareanställning. Upplysningar lämnas av: Förskolechef Eva Berglund-Carlén, 0701-902 902 Fackliga kontaktpersoner: Lärarförbundet, Tora Magnusson, 070-543 94 36 LR, Christian Jensen, 070-214 18 89. Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Ljusdal, Förskollärare Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Grundskollärare F-6
Vi söker: Grundskollärare F-6, (ma/no) Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Emiliaskolan i Hybo är en Reggio Emiliainspirerad skola som innehåller förskola, grundskola F-6 samt fritidshem. Arbetsplats: Intraprenad Hybo-Ämbarbo Arbetsuppgifter: Undervisa elever 6-12 år, samt arbete på fritidshem, intresse för utomhuspedagogik t ex skolträdgård. Kvalifikationer: Grundskollärareutbildning, gärna ateljéristakompetens. Upplysningar lämnas av: Eva Berglund-Carlén, rektor, 0701-902 902 Fackliga kontaktpersoner: Lärarförbundet, Tora Magnusson, 070-543 94 36 LR, Christian Jensen, 070-214 18 89 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare F-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare F-6

Lärare i förskoleklass
Vi söker: Lärare i förskoleklass Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Färila skola Arbetsuppgifter: Tillsammans med två förskollärare arbeta i förskoleklass. Kvalifikationer: Utbildad förskollärare - lärare mot tidiga åldrar . Gärna erfarenhet av arbete bland barn i åldersgruppen. Övrigt: I tjänsten ingår visst arbete på fritidshemmet och den är förlagd till morgontid. Detta innebär en start på dagen från 06:00 till 08:00. Det är ett vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning. Semesteranställning. Körkort krävs. Upplysningar lämnas av: Rektor, Elisabeth Fransson, 0651-186 03, 070-190 63 34 Fackliga kontaktpersoner: LR Karin Brorsdotter Larsson 070-287 82 20 Lärarförbundet Marcus Persson 070-582 42 57 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare Eng, åk 6
Vi söker: Lärare Eng, åk 6 Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Öjeskolan, Järvsö Arbetsuppgifter: Undervisning i engelska åk 6. Kvalifikationer: Lärarutbildning engelska senare åldrar. Övrigt: Den tidsbegränsade anställningstiden kan eventuellt förlängas. Upplysningar lämnas av: Rektor Kerstin Hansson, 070-244 24 94 Fackliga kontaktpersoner: Lärarförbundet:lararforbundet@ljusdal.se LR: karin.langenheim@ljusdal.se Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Eng, åk 6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Eng, åk 6

Lärare Musik åk 3-9
Vi söker: Lärare Musik åk 3-9 Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Öjeskolan Arbetsuppgifter: Undervisning i Musik i åk 3-9 och övrigt arbetslagsarbete Kvalifikationer: Vi söker dig som är behörig Musiklärare och villig att jobba i nära samarbete med övriga lärare i arbetslaget. Du har förmåga att skapa goda relationer och har ett positivt förhållningssätt. Du tar ansvar för hela uppdraget och har samarbetsförmåga, kompromissvilja och tydlighet. Med andra ord, du är en god ledare. Vi ser som en självklarhet att du har ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och personal. Du är engagerad och väl insatt i våra styrdokument och kan omsätta dem i praktiken. Du får gärna vara intresserad av IKT-pedagogik. Övrigt: Tjänsten kan eventuellt kombineras med 25% Engelska åk 6. Den tidsbegränsade anställningstiden kan eventuellt förlängas. Upplysningar lämnas av: Rektor Kerstin Hansson, 070-244 24 94 Fackliga kontaktpersoner: Lärarförbundet: lararforbundet@ljusdal.se LR: karin.langenheim@ljusdal.se Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Musik åk 3-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Musik åk 3-9

Vårdlärare
Vi söker: Vårdlärare Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Utvecklingscentrum Arbetsuppgifter: Alla förekommande arbetsuppgifter inom vård och omsorgsprogrammets arbetslag såsom undervisning av ungdoms- och vuxenstuderande på gymnasienivå. Arbetet innebär också stor delaktighet i vård- och omsorgscollege som är ett nära samarbete med offentliga och privata vårdverksamheter inom Gävleborgs län. Kvalifikationer: Vårdlärarutbildning samt erfarenhet inom vård- och omsorgsyrket. Lätt att samarbeta, men även självständig och ta ansvar. Samarbete krävs även med andra aktörer för att utveckla Vård- och omsorgscollege. Övrigt: Körkort krävs. Upplysningar lämnas av: Elenor Wallberg, Vårdlärare, 0651-185 35 Fackliga kontaktpersoner: LF & LR, 0651-180 00 växel Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare jobb, Vårdlärare Ljusdal, Vårdlärare Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare

Miljö/Livsmedelsinspektör
Vi söker: Miljö/livsmedelsinpektör Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Är du vår nya medarbetare? Den som vill och kan passa in i vårt team och berika oss och vår kommun med dina kunskaper, engagemang och personlighet? Vi behöver en vikarie för vår miljö/livsmedelsinspektör till Miljöenheten i Ljusdal. På miljöenheten är vi totalt 9 personer på 8 tjänster; en assistent, en kommunekolog och resterande miljöinspektörer. Miljöenheten ingår i samhällsbyggnadsförvaltningen som lynder direkt under kommunstyrelsen men arbetar självständigt med stor delegation åt myndighetsnämnden. På vår hemsida kan du läsa lite mer om Miljöenheten men också vad som erbjuds den som bor i eller besöker kommunen. Arbetsplats: Miljöenheten Arbetsuppgifter: Tjänsten innebär först och främst kontroll enligt livsmedelslagstiftningen men även prövning och tillsyn enligt miljöbalken kan bli aktuell. Du förväntas arbeta både självständigt och i team kring planering av genomförande av kontroller/tillsyn. Nya fräscha idéer och engagemang tycker vi är viktigt. Att utvecklas och utmanas tycker vi är nödvändigt för att bibehålla engagemang och kreativitet. Kvalifikationer: Du ska ha en högskole- eller universitetsutbildning som miljö- och hälsoskyddsinspektör med fördjupning inom livsmedelshygien eller annan motsvarande utbildning. Erfarenhet från myndighetsutövning bedöms som meriterande. Eftersom jobbet innebär många mänskliga kontakter och en hel del muntligt framförd information/rådgivning, är det viktigt att du har ett positivt och utåtriktat förhållningssätt och en pedagogisk förmåga. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt: Det finns möjligheter till förlängning. Körkort krävs. Upplysningar lämnas av: Miljöchef, Karin Hansson, 0651-181 36 Fackliga kontaktpersoner: Vision, Ulrika Lundmark, 0651-181 39 Naturvetarna, Karin Almqvist, 0651-181 41 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Miljö/Livsmedelsinspektör jobb, Miljö/Livsmedelsinspektör Ljusdal, Miljö/Livsmedelsinspektör Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljö/Livsmedelsinspektör

Miljöinspektör/kommunekolog
Vi söker: Miljöinspektör/kommunekolog Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Är du vår nya medarbetare? Den som vill och kan passa in i vårt team och berika oss och vår kommun med dina kunskaper, engagemang och personlighet? Vi behöver en vikarie för vår miljöinspektör och kommunekolog till Miljöenheten i Ljusdal. På miljöenheten är vi totalt 9 personer på 8 tjänster; en assistent, en kommunekolog och resterande miljöinspektörer. Miljöenheten ingår i samhällsbyggnadsförvaltningen som lyder direkt under kommunstyrelsen men arbetar självständigt med stor delegation åt myndighetsnämnden. På vår hemsida kan du läsa lite mer om Miljöenheten men också vad som erbjuds den som bor i eller besöker kommunen. Arbetsplats: Miljöenheten Arbetsuppgifter: Tjänsten är delad mellan miljöinspektör och kommunekolog. Som miljöinspektör arbetar du med prövning och tillsyn enligt miljöbalken. Det kan bli aktuellt att du kommer att ha ansvaret för tillsynen och prövning av täkter och vindkraft. Som kommunekolog har du ansvaret för de fem kommunala naturreservaten, men också kommunens arbete med miljömålen och vattendirektivet. Du kommer även att bereda yttranden/ärenden för kommunstyrelsen. Du förväntas arbeta både självständigt och i team kring planering av genomförande av kontroller/tillsyn. Nya fräscha idéer och engagemang tycker vi är viktigt. Att utvecklas och utmanas tycker vi är nödvändigt för att bibehålla engagemang och kreativitet. Kvalifikationer: Du ska ha en högskole- eller universitetsutbildning som naturgeograf, biolog eller miljö- och hälsoskyddsinspektör med inriktning mot biologi eller annan motsvarande utbildning. Erfarenhet från myndighetsutövning bedöms som meriterande. Eftersom jobbet innebär många mänskliga kontakter och en hel del muntligt framförd information/rådgivning, är det viktigt att du har ett positivt och utåtriktat förhållningssätt och en pedagogisk förmåga. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt:: Det finns möjlighet till förlängning. Körkort krävs. Upplysningar lämnas av: Miljöchef, Karin Hansson, 0651-181 36 Fackliga kontaktpersoner: Vision, Ulrika Lundmark, 0651-181 39 Naturvetarna, Karin Almqvist, 0651-181 41 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöinspektör/kommunekolog jobb, Miljöinspektör/kommunekolog Ljusdal, Miljöinspektör/kommunekolog Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöinspektör/kommunekolog

Förskollärare/Fritidspedagog
Vi söker: Förskollärare/fritidspedagog Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Emiliaskolan i Hybo är en Reggio Emiliainspirerad skola som innehåller förskola, grundskola F-6 samt fritidshem. Skolan ligger idylliskt placerad ett stenkast från Hybo klack, ca 8 km från Ljusdals centrum. Arbetsplats: Intraprenad Hybo-Ämbarbo, Emiliaskolan i Hybo Arbetsuppgifter: Arbeta i förskoleklass tillsammans med pedagogerna i åk 1-3. Intresse för utomhuspedagogik ett måste p g a att förskoleklassen tillbringar en dag i veckan ute i naturen. Kvalifikationer: Förskollärare eller fritidspedagog gärna med vidareutbildning i idrott. Upplysningar lämnas av: Rektor Eva Berglund-Carlén, 0701-902 902 Fackliga kontaktpersoner: Lärarförbundet, Tora Magnusson, 070-543 94 36 LR, Christian Jensen, 070-214 18 89 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/Fritidspedagog jobb, Förskollärare/Fritidspedagog Ljusdal, Förskollärare/Fritidspedagog Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/Fritidspedagog

Instrumentlärare-Cello/Musiklärare
Vi söker: Instrumentlärare-Cello/Musiklärare Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Musik och Kulturenheten Arbetsuppgifter: Individuell instrumentundervisning på Cello (ev även piano) samt orkesterledning. Ev även klassundervisning i ämnena musik och rytmik. Kvalifikationer: Musiklärarexamen eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Övrigt: Undervisningen sker på skolor runt om i kommunen så körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Upplysningar lämnas av: Musikskolechef Lasse Norin, 070-6525364. Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Instrumentlärare-Cello/Musiklärare jobb, Instrumentlärare-Cello/Musiklärare Ljusdal, Instrumentlärare-Cello/Musiklärare Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Instrumentlärare-Cello/Musiklärare

Lärare 1-6
Vi söker: Lärare 1-6 Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Gärdeåsskolan F-6 Arbetsuppgifter: Lärare på lågstadiet. Kvalifikationer: Lärarutbildning. Upplysningar lämnas av: Rektor Carina Bryngelsson, 0651-181 94. Fackliga kontaktpersoner: Lärarförbundet Christina Höglund och LR Christian Jensen, 0651-180 00 växel. Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-6

Lärare
Vi söker: Lärare (grundskolan) Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Stenhamre f-6 Arbetsuppgifter: Lärare på mellanstadiet. Kvalifikationer: Lärarutbildning Upplysningar lämnas av: Rektor Kjärstin Öhman, 0651-182 07, 073-274 85 79 Fackliga kontaktpersoner: Lärarförbundet Christina Höglund, LR Christian Jensen, 0651-180 00 växel. Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare jobb, Lärare Ljusdal, Lärare Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare

Sångpedagog
Vi söker: Sångpedagog Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Musik & Kulturenheten / Musikskolan Arbetsuppgifter: individuell sångundervisning för barn och ungdomar inom ramen för den kommunala Musikskolan samt planering/genomförande av offentliga konserter och event med eleverna. Kvalifikationer: Sångpedagogexamen eller likvärdig utbildning/erfarenhet Övrigt: Körkort krävs Upplysningar lämnas av: Kulturchef Lasse Norin 070-652 53 64 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sångpedagog jobb, Sångpedagog Ljusdal, Sångpedagog Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sångpedagog

Studiehandledare i arabiska
Vi söker: Studiehandledare i arabiska Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Slottegymnasiet Arbetsuppgifter: Stödja eleverna i deras studier på IM programmen. Kvalifikationer: Gymnasieutbildning önskvärd. Pedagogisk lämplighet samt att ha arbetat med ungdomar. Erfarenhet av undervisning med målgruppen flyktingar/invandrare. Du bör behärska svenska språket samt ha kunskaper i arabiska språket. Du har erfarenhet och kunskap om vad begreppet kulturell mångfald innebär. Upplysningar lämnas av: Berith Gunnarsson, samordnare, Tel: 073-275 49 29 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska

Studiehandledare i burmesiska
Vi söker: Studiehandledare i burmesiska Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Slottegymnasiet Arbetsuppgifter: Stödja eleverna i deras studier på IM programmen. Kvalifikationer: Gymnasieutbildning önskvärd. Pedagogisk lämplighet samt att ha arbetat med ungdomar. Erfarenhet av undervisning med målgruppen flyktingar/invandrare. Du bör behärska svenska språket samt ha kunskaper i burmesiska språket. Du har erfarenhet och kunskap om vad begreppet kulturell mångfald innebär. Upplysningar lämnas av: Berith Gunnarsson, samordnare, 073-275 49 29 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i burmesiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i burmesiska

Teamledare för Credo 18 +
Vi söker: Teamledare för Credo 18 + Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Vi söker en Teamledare till uppstart av vår verksamhet Credo 18+ för ensamkommande barn. Arbetsplats: Integrationsverksamheten - Credo 18+ Arbetsuppgifter: Ljusdals kommuns boende för ensamkommande barn Credo HVB har idag plats för 10 ungdomar mellan 15-17 år, och kan under året komma att utökas. När ungdomen fyller 18 år så behöver denne slussas ut till eget boende, där ungdomen skall erbjudas fortsatt stöd för integrering och vägledning via 18+ verksamhet. Vi söker dig som har en empatisk förmåga och också kan leda, planera, samordna samt utveckla verksamheten Credo 18+ utifrån omsorgsnämndens mål på ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt. Din uppgift blir att i samspel med övriga inom Integrations- verksamheten vara viktig del i uppstarten av en ny enhet för Credo 18 +. Du kommer även att leda personal på Credo 18 + i deras dagliga arbete. Kvalifikationer: Du bör ha högskoleutbildning inom socionomprogrammet 180 poäng, eller annan utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig, exempelvis beteendevetenskaplig eller samhällsvetenskaplig högskoleutbildning parat med erfarenhet av integrationsarbete / arbete med personer från andra kulturer. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta salutogent och utifrån ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du skall ha god förmåga att samarbeta. Du kommer att behöva etablera och utveckla goda relationer till ett antal olika samverkanspartners, samt inte minst till dina medarbetare och de berörda ungdomarna. Tidigare erfarenhet av att utveckla nya verksamheter är ett plus. Övrigt: Provanställning kan komma att tillämpas. God datorvana och B-körkort krävs för tjänsten. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Upplysningar lämnas av: Kenneth Forssell, Verksamhetschef. 070-190 28 69 Lotta Eriksson, enhetschef. 070-191 79 32 Fackliga kontaktpersoner: Vision, Märit Laursen tel. 0651-180 17, Staffan Olsson 0651-182 30 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare för Credo 18 + jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare för Credo 18 +

Personlig Assistent 75-100%, Ljusdals kommun
Jag är en 19 åring tjej som nu behöver förstärkning i min personalgrupp. Nu söker jag en assistent som skall göra min vardag rolig och trygg. Jag behöver din hjälp med det mesta i vardagen; i hemmet , på daglig verksamhet ; måltider, träning, påklädning, personlig hygien, du skall vara mina armar och ben och göra det jag inte klarar av själv. Du skall kunna ta eget ansvar, kunna arbeta självständigt och även i grupp. Du är lyhörd, noggrann, ansvarsfull, punktlig, kan fokusera i ditt arbete, och förstår vikten av personlig integritet. Du bör ha stor empati , var positiv och skall kunna sätta dig in i en annan människas situation, du är stödjande och coachande till din natur. Jag vistas utomlands en stor del av vinterhalvåret, du måste vilja/kunna vara utomlands 2-3 gånger under vinterhalvåret, varje vistelse varar i 4-6 veckor. Du är mellan 20-40 år,rökfri, du måste ha körkort och bil för resor till och från arbetet.
Företag: CLASSISTANS I ÖSTERSUND AB
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent 75-100%, Ljusdals kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent 75-100%, Ljusdals kommun

Lärare i trä- och metallslöjd
Vi söker: Lärare i trä- och metallslöjd Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Gärdeåsskolan Arbetsuppgifter: Lärare i trä- och metallslöjd Kvalifikationer: Slöjdlärarutbildning, trä och metall Övrigt: Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Upplysningar lämnas av: Rektor Carina Bryngelsson, 0651-181 94 Fackliga kontaktpersoner: Christina Höglund, Lärarförbundet Christian Jensen, LR. 0651-180 00 växel. Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd

Fritidspedagog
Vi söker: Fritidspedagog Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Öjeskolan, Sörgårdens Fritidshem Arbetsuppgifter: Arbete på Sörgårdens fritidshem med barn i åk 3-5 Kvalifikationer: Fritidspedagogutbildning Upplysningar lämnas av: Rektor Kerstin Hansson, 070-244 24 94 Fackliga kontaktpersoner: Kommunal :kommunal@ljusdal.se Läraförbundet: lararforbundet@ljusdal.se Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Ljusdal, Fritidspedagog Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Socialsekreterare
Vi söker: 2 Socialsekreterare Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Individ- och familjeomsorgen, enheten för ekonomi och vuxen Arbetsuppgifter: Som socialsekreterare i vuxengruppen ska du arbeta med individen i centrum. I vuxengruppen arbetar vi i huvudsak med vuxna som har en beroendeproblematik. Ditt arbete är mycket betydelsefullt och syftet är att tillsammans med klienten finna bästa lösningen genom att i dialog informera, motivera och påverka. Du ska utreda, alltså behandla ansökningar gällande bistånd och anmälningar gällande missbruk, skriva utredningar, fatta beslut enligt SoL eller LVM samt planera, följa upp situationen för dina klienter. Du ska även samverka med andra enheter internt och externt. Kvalifikationer: Vi söker dig som har socionomexamen eller likvärdig högskoleutbildning, gärna erfarenhet av att arbeta med ekonomiskt bistånd. Du ska vara intresserad av att arbeta med ekonomi och att arbeta med människor i en förändringsprocess. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Goda kunskaper i Socialtjänstlagen, Lagen om Vård av Missbrukare och Förvaltningslagen och andra lagar som rör det sociala området. Övrigt: Enheten ekonomi och vuxen består av vuxengruppen med tre handläggare med myndighetsutövning och två fältsekreterare. Ekonomigruppen består av sju handläggare med myndighetsutövning inom försörjningsstöd. Upplysningar lämnas av: Enhetschef Laila Eriksson Wigg, 0651-183 66, laila.eriksson.wigg@ljusdal.se Fackliga kontaktpersoner: SSR: Staffan Olsson, 0651-182 30 Vision: Linda Torngärde, 0651-183 73 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Ljusdal, Socialsekreterare Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Personlig assistent
Arbeta som personlig assistent där lyft förekommer, brukaren behöver hjälp med personlig hygien, förflyttningar.
Företag: Ljusdals kommun, Handikappomsorgen
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Biträdande föreståndare/enhetschef
Vi söker: Biträdande föreståndare/enhetschef Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Förutsatt att nödvändiga politiska beslut fattas söker vi en Biträdande föreståndare/Biträdande enhetschef till Credo HVB, vårt boende för ensamkommande barn. Som Biträdande föreståndare/enhetschef kommer du att arbeta tätt tillsammans med den ordinarie Enhetschefen. Ni är båda direkt underställda Verksamhetschefen för Integrationsverksamheten. Arbetsplats: Integrationsverksamheten - Credo HVB Arbetsuppgifter: Integrationsverksamheten planerar för en möjlig kommande utökning av mottagandet av ensamkommande barn i Ljusdals kommun, såvitt nödvändiga politiska beslut fattas. Vi behöver därför stärka upp ledningen av vårt boende Credo HVB. Som Biträdande föreståndare/Enhetschef på ett boende för ensamkommande barn, har du i samverkan med din Enhetschef ett biträdande ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du kommer att ha mycket samverkan med övriga inblandade aktörer som Integrationsverksamheten kommer i kontakt med t.ex. skola, gode män och öppenvården. Till ert stöd finns en ekonomiassistent och två socialsekreterare knutna till verksamheten. Kvalifikationer: Vi söker dig som har socionomutbildning eller annan adekvat högskoleexamen. Den som förestår verksamheten vid ett hem för vård eller boende ska i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter ha en adekvat högskoleutbildning. Denne ska också ha erfarenhet av liknande verksamhet och vitsordad personlig lämplighet. Du behöver därför ha både den utbildning och den erfarenhet som är passande för anställningen. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta salutogent och utifrån ett lösningsfokuserat arbetssätt. Viktigt är att du har förmåga att motivera, entusiasmera och engagera dina medarbetare. Övrigt: Provanställning kan komma att tillämpas. God datorvana och B-körkort krävs för tjänsten. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet och dina egenskaper. Upplysningar lämnas av: Kenneth Forssell, Verksamhetschef 070-190 28 69 Lotta Eriksson, enhetschef. 070-191 79 32 Fackliga kontaktpersoner: Vision, Märit Laursen tel. 0651-180 17, Staffan Olsson 0651-182 30 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande föreståndare/enhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande föreståndare/enhetschef

Enhetschef
Vi söker: Enhetschef Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Mångs-Pers är ett Vård och Omsorgsboende om 18 lägenheter samt ett hemtjänstområde i Färila, ca 15 km från Ljusdals tätort. Arbetsplats: Mångs-Pers Arbetsuppgifter: Du skall: Leda, planera, informera, samordna samt utveckla ditt verksamhetsområde utifrån omsorgsnämndens mål på ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt. Ansvara för personal- och arbetsmiljöfrågor. I samarbete med övriga medarbetare skapa ett öppet klimat med delaktighet och engagemang, där kompetensutveckling, värdegrunds och kvalitetsarbete är ett naturligt inslag i det utvecklings- och förnyelsearbete som ständigt pågår. Vara lyhörd, företagsam, initiativrik, ha ambitioner och framtidsplaner. Ansvara för kontakter för kontakter med andra myndigheter, kunder och anhöriga. Kvalifikationer: Vi söker dig som: Har högskoleutbildning inom sociala omsorgsprogrammet 180 poäng, socionomprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Har förmåga att samarbeta, etablera och utveckla goda relationer. Har erfarenhet av arbetsledning inom omvårdnadsyrken. Är van att arbeta med dator som arbetsredskap, eftersom både det ekonomiskaoch personaladministrativa systemet är databaserat. Övrigt: Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, ledaregenskaper och samarbetsförmåga. Upplysningar lämnas av: Verksamhetschef Ingrid Sundström 0651-182 72, 070-343 65 28 Fackliga kontaktpersoner: SSR, Staffan Olsson 0651-182 30 Vision, Märit Laursen 0651-180 17, Ledarna: Robert Carlberg 0651-183 74 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Ljusdal, Enhetschef Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Enhetschef Gullvivan
Vi söker: Enhetschef, Gullvivan Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Gullvivan är ett Vård och Omsorgsboende om 27 lägenheter på Gärdeåsområdet i Ljusdals tätort. Arbetsplats: Gullvivan Arbetsuppgifter: Du skall: Leda, planera, informera, samordna samt utveckla ditt verksamhetsområde utifrån omsorgsnämndens mål på ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt. Ansvara för personal- och arbetsmiljöfrågor. I samarbete med övriga medarbetare skapa ett öppet klimat med delaktighet och engagemang, där kompetensutveckling, värdegrunds och kvalitetsarbete är ett naturligt inslag i det utvecklings- och förnyelsearbete som ständigt pågår. Vara lyhörd, företagsam, initiativrik, ha ambitioner och framtidsplaner. Ansvara för kontakter för kontakter med andra myndigheter, kunder och anhöriga. Kvalifikationer: Vi söker dig som: Har högskoleutbildning inom sociala omsorgsprogrammet 180 poäng, socionomprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Har förmåga att samarbeta, etablera och utveckla goda relationer. Har erfarenhet av arbetsledning inom omvårdnadsyrken. Är van att arbeta med dator som arbetsredskap, eftersom både det ekonomiskaoch personaladministrativa systemet är databaserat. Övrigt: Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, ledaregenskaper och samarbets-förmåga. Upplysningar lämnas av: Verksamhetschef Ingrid Sundström 0651-182 72 070-343 65 28 Fackliga kontaktpersoner: SSR Staffan Olsson, 0651-182 30, Vision Märit Laursen, 0651-180 17, Ledarna Robert Carlberg: 0651-183 74 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Gullvivan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Gullvivan

Socialsekreterare
Vi söker: Socialsekreterare Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Individ- och familjeomsorgens barn- och familjeenhet Arbetsuppgifter: Myndighetsutövande arbete enligt SoL och LVU. Uppdraget är att efter anmälan eller ansökan utreda behov av bistånd avseende målgruppen barn/ungdomar 0-18 år och deras familjer med stöd av BBIC. Vidare att ansvara för uppföljning av beviljade biståndsinsatser. Samarbete med andra myndigheter, skolor, mm ingår i uppgifterna. Kvalifikationer: Vi söker dig som har socionomexamen och som vill göra skillnad för barn/ungdomar och deras föräldrar. Vi är övertygade om att det kan bli skillnad för barn när vi utreder barns/ungdomars behov och föräldrars förmåga samt beviljar och följer upp insatser. Du måste ha kunskap om lagrummen SoL och LVU. Vi vill att du har goda kunskaper om barn/ungdomars och deras behov och utveckling. Vi utvecklar nu metoder inom såväl utredning som insatser och vill att du delar vårt intresse. Du behöver ha god kännedom om samhällets resurser. Vi eftersträvar ett nätverksperspektiv och förutsätter att du delar detta. Du måste vara stresstålig och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Arbetet kräver att du har körkort. Övrigt: Vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet arbetsklimat både avseende tillgänglighet, lokaler och intern samverkan Barn- och familjeenheten består av: Barn- och familjegruppen med sex socialsekreterare. Ungdomsgruppen med fyra socialsekreterare. Upplysningar lämnas av: Chatarina Plomér, enhetschef, 0651-180 94, 070-257 38 62 Fackliga kontaktpersoner: SSR: Staffan Olsson, 0651-182 30 Vision: Anna-Karin Jonasson-Juhlén, 0651-182 33 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Ljusdal, Socialsekreterare Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Enhetschef, Bemanningsenheten
Vi söker: Enhetschef, Bemanningsenheten Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Bemanningsenheten arbetar idag på uppdrag av äldreomsorgen samt stöd och omsorg med bemanningsfrågor, administration, trygghetslarm, planering för hemtjänst samt vissa IT frågor. Arbetsplats: Bemanningsenheten Arbetsuppgifter: Du skall: Leda, planera, informera, samordna samt utveckla verksamhetsområdet utifrån omsorgsnämndens mål på ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt. Ansvara för verksamhet, personal, ekonomi och arbetsmiljöfrågor. Vara lyhörd, företagsam, initiativrik, ha ambitioner och framtidsplaner. Kvalifikationer: Har högskoleutbildning inom sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet, PA programmet eller annan likvärdig utbildning. Har förmåga att samarbeta, etablera och utveckla goda relationer. Har erfarenhet av arbetsledning inom omvårdnadsyrken. Har goda IT kunskaper. Kunskaper i arbetsrätt är meriterande. Övrigt: Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, ledaregenskaper och samarbets-förmåga. Körkort krävs. Upplysningar lämnas av: Lämnas av verksamhetschef Ingrid Sundström, 0651-182 72 el 070-343 65 28 Fackliga kontaktpersoner: SSR: Staffan Olsson 0651-182 30, Vision: Märit Laursen 0651-180 17, Ledarna: Robert Carlberg 0651-183 74 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef, Bemanningsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef, Bemanningsenheten

Alkohol- och drogterapeut
Vi söker: Alkohol- och drogterapeut Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Individ- och familjeomsorgen, Beroendecentrum Arbetsuppgifter: Beroendecentrum i Ljusdal riktar sig till vuxna med beroende eller missbruk. Dina arbetsuppgifter är att på uppdrag av socialtjänsten bedriva psykosocialt behandlingsarbete mot missbruk och beroende såväl individuellt som i grupp. Grunden för det arbetet är motiverande och behandlande samtal. Du kommer att arbeta i team tillsammans med en alkohol- och drogterapeut, sjuksköterska. läkare och fältsekreterare. I arbetet ingår bland annat behandlingsarbete i grupp, hålla lektioner/föreläsningar, samtal samt dokumentation. Du har ett kognitivt förhållningssätt och gärna utbildning i MI. God förankring i 12-stegsprogrammet är en merit. Utifrån vår jämställdhetsplan ser vi gärna manliga sökande. Viss kvälls- och helgtjänstgöring förekommer. Kvalifikationer: Vi söker dig som är alkohol- och drogterapeut eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig och har erfarenhet av behandlingsarbete mot missbruk och beroende erfarenhet av 12-stegsprogrammet är en merit. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Övrigt: Enheten ekonomi och vuxen består av vuxenenheten med tre handläggare med myndighetsutövning och två fältsekreterare. Beroendecentrum ligger under denna enhet och har tre alkoholterapeuter anställda. En av dem kommer att vara delvis tjänstledig för att prova annat arbete under en period. Körkort krävs. Upplysningar lämnas av: Marlene Westin, 0651-186 50, 070-190 27 98 marlene.westin@ljusdal.se Fackliga kontaktpersoner: SSR: Staffan Olsson, 0651-182 30 Vision: Linda Torngärde, 0651-183 73 Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Alkohol- och drogterapeut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Alkohol- och drogterapeut

Socialsekreterare
Vi söker: Socialsekreterare Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet?Förutsatt att nödvändiga politiska beslut fattas söker vi en socialsekreterare till Credo HVB, vårt boende för ensamkommande barn. Som socialsekreterare med ansvar för ensamkommande barn kommer du att ingå i en arbetsgrupp av två socialsekreterare, som är direkt underställda Verksamhetschefen för Integrationsverksamheten. Arbetsplats: Integrationsverksamheten - Credo HVB Arbetsuppgifter: Då vi planerar för en eventuell utökning av mottagandet av ensamkommande flyktingbarn behöver vi i så fall även förstärkning på socialsekreterarsidan för att utreda de ensamkommande barnens behov. Arbetsuppgifter är myndighetsutövande arbete enligt SoL, LVU och LSS och att göra bedömningar, placeringar och uppföljningar, samt att registrera och handlägga ärenden. Du får också ett ansvar för att tillsammans med arbetsgruppen utveckla mottagandeverksamheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med boendepersonal på vårt HVB-hem, men även med personal inom öppenvård, skola, gode män och olika myndigheter så som Migrationsverket. Kvalifikationer: Du har socionomutbildning samt erfarenhet av myndighetsutövning för barn och ungdomar. Alla utredningar och uppföljningar görs enligt BBIC och därför bör du ha erfarenhet av arbete med BBIC. Erfarenhet av flyktingbarn och och/eller familjehemsvård är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta salutogent och utifrån ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du bör ha god förmåga till att skapa relationer, att kunna strukturera arbetet och att kunna arbeta självständigt och i samverkan med annan socialsekreterare- Övrigt: Provanställning kan komma att tillämpas. God datorvana och B-körkort krävs för tjänsten. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Upplysningar lämnas av: Kenneth Forssell, Verksamhetschef. 070-190 28 69 Monica Crosson, socialsekreterare 070-191 83 51 Fackliga kontaktpersoner: SSR, Staffan Olsson 0651-182 30. Vision, Märit Laursen 0651-180 17 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Ljusdal, Socialsekreterare Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Förskollärare
Vi söker: Förskollärare Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Bofinkens förskola är en mångkulturell förskola med barn från flera olika kulturer. Vi har upp emot 20 olika språk vilket innebär att vi fokuserar mycket på arbetet med barns språkutveckling. Arbetsplats: Bofinkens förskola. Arbetsuppgifter: Arbete i arbetslag med barn i åldrarna 1-5 år med de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Förskolan arbetar med åldersindelade grupper, två avdelningar med 1-2 år, två avdelningar med 3-4 år och en femårsavdelning. Förskolan ska starta upp ett utvecklingsarbete med mångkulturell/interkulturellt arbetssätt samt att utveckla modersmålssödet till barn med annat modersmål än svenska. Kvalifikationer: Förskollärarutbildning. God kännedom om att arbeta utifrån förskolans läroplan och goda kunskaper av att arbeta med IT i förskolan är meriterande. Som person ska du vara flexibel och ha god kommunikationsvana, ta eget ansvar och vara utvecklingsbenägen. Att kunna driva utvecklngsfrågor och ha en positiv attityd till förskolan och arbetet är en förutsättning. Övrigt: En personal slutar sin anställning på förskolan och går till annat område men tjänsten tillsätts under hösten till att börja med. Tjänsten kan bli en tillsvidareanställning. Upplysningar lämnas av: Förskolechef Ann Lindgren, 0651-181 78, 073-275 11 18 Fackliga kontaktpersoner: Lärarförbundet Christina Olsson, 0651-34 00 49 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Ljusdal, Förskollärare Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Fritidspedagog
Vi söker: Fritidspedagog Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Stenhamre f-6 Arbetsuppgifter: Arbete i fritidshem och resurs i årskurs 2. Kvalifikationer: Fritidspedagog eller likartad utbildning. Övrigt: Körkort krävs. Varaktighet: Under tiden snarast - 2013-12-31 Sysselsättningsgrad: Heltid Upplysningar lämnas av: Rektor Kjärstin Öhman, 0651-182 07 Fackliga kontaktpersoner: Kommunal Anita Eriksson, Lärarförbundet Elisabeth Höglund, LR Christian Jensen, 0651-180 00 växel. Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Ljusdal, Fritidspedagog Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Rektorsassistent
Vi söker: Rektorsassistent Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Slottegymnasiet Arbetsuppgifter: Ekonomiska uppföljningar, rapporter och beräkningar. Personalredovisning och administration. Fakturahantering (inkommande/utgående) och utbetalningar. APU-handläggning. Behjälplig med avtalsinformation och inköpsrutiner. Behjälplig med attestrutiner/regler. Upplärning av attestanter samt se till att de får relevant inormation. Administration kring stipendier. Upprätthålla kompetensinventeringsinformation. Samt övrigt förekommande administrativa uppgifter. Kvalifikationer: Minst treårig ekonomisk gymnasieutbildning eller motsvarande. Datakunnig det vill säga bekväm med att arbeta i kommunens olika datasystem inklusive officepaketet (framför allt excel). Övrigt: Måste kunna lära in lagar och regler gällande de olika arbetsguppgifterna. Upplysningar lämnas av: Rektorsassistent, Frida Clahr Bolkéus, 0651-184 03 Fackliga kontaktpersoner: Vision, Ewa Eriksson, 0651-184 85, ewer@ljusdal.se Skolledarförbundet, Inga-Lill Öjemark, 0651-184 01, 070-566 79 41, inga-lill.ojemark@ljusdal.se Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Rektorsassistent jobb, Rektorsassistent Ljusdal, Rektorsassistent Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektorsassistent

Förskollärare
Vi söker: Förskollärare Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Järvsö Förskola består av 4 avdelningar i 4 skilda huskroppar, med ca 75 barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan ligger i centralorten Järvsö med närhet till grundskola, bibliotek och skog med bla. elljusspår. Arbetsplats: Järvsö Förskola Arbetsuppgifter: Arbeta som förskollärare med barn i ålder 1-4 år i ett arbetslag med kokerska, barnskötare och förskollärare. Samt i nära samarbete med övriga avdelningar på förskolan. Kvalifikationer: Förskollärarutbildning Övrigt: Tjänsten är ett graviditets vikariat from 131015 tom 140731 som kan leda till en tillsvidare anställning. Upplysningar lämnas av: Marie Plomér, förskolechef, 0651-187 03,070-205 17 10 Fackliga kontaktpersoner: Helen Svensson, 0651-188 72, lärarförbundet Maj Persson, 0651-188 72 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Ljusdal, Förskollärare Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Fritidspedagog
Vi söker: Fritidspedagog Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Nybo skola ligger 5 km söder om Järvsö. Skolan har ca 100 barn i ålder 6-8 år fördelade på förskoleklass åk 1 och 2. Fritids hemmet har sin verksamhet på skolan och samrbetar med förskoleklass och skolan. Arbetsplats: Nybo fritidshem på Nybo skola Arbetsuppgifter: Att arbeta på fritidshemmet under eftermiddagarna. men även under den sk."skolfritidstiden" under skoldagen. Arbetet grundar sig på läroplanen LGR 11. Kvalifikationer: Fritidspedagogsutbildning eller annan likvärdig utbildning. Övrigt: Det kan vara fördel med körkort och tillgång till bil, då det är få kollektivtrafiks förbindelser till Nybo. Kan bli förlängt till 140630. Upplysningar lämnas av: Rektor Marie Plomér, 0651-187 03, 070-205 17 10 Fritdspedagog Karolina Hansson 0651-188 27 Fackliga kontaktpersoner: Lärarförbundet Annika Mårtensson, 0651-188 30 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Ljusdal, Fritidspedagog Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Personlig assistent
Personliga assistenter sökes till kvinna, Färila Dina arbetsuppgifter som personlig assistent: Ge omvårdnad utifrån kundens behov såsom personlig hygien, matlagning, sköta tvätt och städning i hemmet. Vi söker dig som: Talar arabiska Inte röker pga allergi hos kunden Körkort och bil krävs eftersom kollektiv trafik inte finns. Övrigt: Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet Schemalagd arbetstid på dagar, kvällar och nätter under veckans alla dagar Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Socialsekreterare för ensamkommande
Vi söker: Socialsekreterare för ensamkommande Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Söker du utveckling i det sociala arbetet? Har du engagemang och vilja att bygga något nytt och spännande? Vi söker dig som är en erfaren och duktig socialsekreterare med socionomutbildning och som även kan svara upp till vår ambition att vara en ledande kommun inom Integrationsfrågor. Ljusdals kommuns Integrationsverksamhet är stolta över vårt goda rykte, både nationellt och internationellt. I vårt eget team på Credo HVB får du nu möjlighet att ta ett helhetsansvar för utredningar och placeringar av ensamkommande barn i vår kommun. Arbetsplats: Integrationsverksamheten - Credo HVB Arbetsuppgifter: Integrationsverksamheten i Ljusdals kommun utökar nu vårt mottagande av ensamkommande barn, från 10 platser upp till 18 platser. Vi behöver därför förstärka vår egen socialsekreterarfunktion för att utreda de ensamkommande barnens behov. Du kommer att arbeta i nära samverkan med vår befintliga Socialsekreterare Monica, och ni sitter båda gemensamt i direkt anslutning till boendet för ensamkommande barn - Credo HVB. Ni är båda direkt underställda Verksamhetschefen för Integrationsverksamheten - en egen verksamhet fristående från IFO i vår kommun. Dina Arbetsuppgifter är myndighetsutövande arbete enligt SoL, LVU och LSS och att göra bedömningar, placeringar och uppföljningar, samt att registrera och handlägga ärenden. Vi vill även att du tillsammans med Integrationschef, enhetschefen på boendet och din socialsekreterarkollega tar ansvar för den fortsatta utvecklingen vår mottagandeverksamhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med boendepersonal på Credo, men även med personal inom öppenvård, skola, gode män och olika myndigheter så som Migrationsverket. Kvalifikationer: Vi behöver en erfaren och duktig socialsekreterare med socionomutbildning, och som har erfarenhet av myndighetsutövning för barn och ungdomar. Alla utredningar och uppföljningar görs enligt BBIC och du behöver därför ha erfarenhet av arbete med BBIC. Erfarenhet av flyktingbarn och/eller familjehemsvård är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta salutogent och utifrån ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du bör ha god förmåga till att skapa relationer, att kunna strukturera arbetet och att kunna arbeta självständigt och i samverkan med annan socialsekreterare. Provanställning kan komma att tillämpas. God datorvana och B-körkort krävs för tjänsten. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Upplysningar lämnas av: Kenneth Forssell, Verksamhetschef. 070-190 28 69 Monica Crosson, socialsekreterare 070-191 83 51 Fackliga kontaktpersoner: SSR, Staffan Olsson 0651-182 30. Vision, Märit Laursen 0651-180 17 Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare för ensamkommande jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare för ensamkommande

Kvalitetssamordnare
Vi söker: Kvalitetssamordnare Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Omsorgsförvaltningen Arbetsuppgifter: Samordna förvaltningens kvalitetsarbete, planera, informera, samt utveckla kvalitetsarbetet utifrån socialstyrelsens krav om ledningssystem för kvalitet. I samarbete med övriga medarbetare skapa ett kvalitetsarbete som utvecklas till att bli ett naturligt inslag i det utvecklings- och förnyelsearbete som ständigt pågår. Kvalitetsarbetet skall utgå från förvaltningens värdegrunds- och jämställdhetsarbete. Ansvara för kontakter med personal inom och utom förvaltningen samt andra myndigheter. Kvalifikationer: Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig, har förmåga att samarbeta, etablera och utveckla goda relationer. Tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete är meriterande. Övrigt: Storvikt läggs på personlig lämplighet. Körkort krävs. Varaktighet: Tillträde 2014-01-01 eller enligt överenskommelse under förutsättning av kommande beslut. Sysselsättningsgrad: 100% Upplysningar lämnas av: Förvaltningschef Mairta Wikström, 0651-180 79, 070-209 40 51, marita.wikstrom@ljusdal.se. Fackliga kontaktpersoner: SSR Staffan Olsson, 0651-182 30, staffan.olsson@ljusdal.se. Vision Märit Laursen, 0651-180 17, marit.laursen@ljusdal.se Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetssamordnare jobb, Kvalitetssamordnare Ljusdal, Kvalitetssamordnare Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetssamordnare

Flyktinghandläggare/administratör
Vi söker: Flyktinghandläggare/administratör Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Är du en skicklig administratör? Har du lätt att möta folk? Har du engagemang och vilja att tillsammans med oss bygga något nytt och spännande? I vårt eget mottagningsteam på flyktingenheten får du möjlighet att tillsammans med flyktingsamordnarna ytterligare förbättra upp vårt system för kundmottagning och handläggning. Ljusdals kommuns Integrationsverksamhet är stolta över vårt goda rykte, både nationellt och internationellt. Vi fördubblar nu vårt flyktingmottagande under 2013 och 2014 och vi därför behöver möta denna utmaning med nya system, rutiner och tankesätt för vårt inre arbete och för vår kundmottagning. Arbetsplats: Integrationsverksamheten - Flyktingenheten Arbetsuppgifter: Vi söker dig som har känsla för service och god social kompetens och som samtidigt kan hantera datasystem, papper och allmänna kontorsgöromål. Du skall naturligtvis kunna svara upp till vår ambition att vara en ledande kommun inom Integrationsfrågor, och vi ser därför tidigare erfarenheter från Integrationsarbete och språkkunskaper som meriterande. Du kommer att vara den som möter och fördelar våra flyktingar till rätt handläggare och till rätt instans, men du skall även själv kunna handlägga ärenden utifrån givna riktlinjer. Du kommer att ansvara för service och rådgivning gentemot våra besökare, men du skall också på olika sätt stödja våra flyktingsamordnare i deras dagliga arbete och handläggning. Kvalifikationer: Vi ser gärna att du har en YH-utbildning eller högskoleutbildning inom Integration och/eller socialt arbete (eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig). Du skall annars ha minst två års eftergymnasial utbildning inom det beteendevetenskapliga, samhällsvetenskapliga, sociala, pedagogiska eller administrativa området, parat med intresse och erfarenhet från integrationsarbete. Mycket god samarbetsförmåga krävs. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och du kommer att behöva ha ett flexibelt sinneslag. Vi söker en person med gedigen kunskap om Sverige, myndigheter och svenska "koder" d.v.s. en rejäl allmänbildning i bagaget. Språkkunskaper ses som meriterande. Flexibel Övrigt: Provanställning kan komma att tillämpas. Datorvana och B-körkort krävs för tjänsten. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Upplysningar lämnas av: Carina Nilsson Fredlund 070-560 72 46, carina.nilsson.fredlund@ljusdal.se, eller Ingrid Jonasson 073-274 2 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Flyktinghandläggare/administratör jobb, Flyktinghandläggare/administratör Ljusdal, Flyktinghandläggare/administratör Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flyktinghandläggare/administratör

Lärare i svenska som andra språk
Vi söker: Lärare i svenska som andra språk Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Slottegymnasiet Arbetsuppgifter: Undervisning i svenska som andra språk, grundskolenivå åk 4-9 på IM-programmet samt i övrigt förekommande läraruppgifter. Kvalifikationer: Behörig i svenska som andra språk på grundskolenivå åk 4-9. Övrigt: Ingå i IM:s arbetslag. Upplysningar lämnas av: Rektor Inga-Lill Öjemark 0651-18401, inga-lill.ojemark@ljusdal.se Fackliga kontaktpersoner: Inger Markusson, lärarförbundet, 070-522 43 29, inger.markusson@ljusdal.se, Anna Segersten Blomgren, LR, 070-565 97 35, anna.segersten.blomgren@ljusdal.se Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andra språk

Kokerska
Vi söker: Kokerska Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Vi förskola Arbetsuppgifter: Tillagning av lunch och mellanmål, diskning samt städning av det egna köket. Samordna inköp tillsammans med övriga kokerskor. Vid behov vara behjälplig vid lunchen genom att äta tillsammans med barnen, torka av bord och golvytor efter måltiden. Kvalifikationer: Kokerskeutbildning Övrigt: På Vi förskola tillagas all mat ifrån grunden. Vi följer Livsmedelsverkets rekommendationer och är noggrann med egenkontrollen. God vana av matlagning av mat ifrån grunden samt kunskap om matallergier är meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt, ta initiativ och samarbeta med övriga kokerskor och personalen i det egna arbetslaget. Vana vid att hantera budget och göra/beräkna inköp är också meriterande. Upplysningar lämnas av: Förskolechef Ann Lindgren, 0651-181 78, 073-275 11 18, ann.lindgren@ljusdal.se Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kokerska jobb, Kokerska Ljusdal, Kokerska Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kokerska

Förskollärare
Vi söker: Förskollärare Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Bofinkens förskola Arbetsuppgifter: Arbete i barngrupp med barn i åldrarna 1-5 år. Vi arbetar i åldersindelade barngrupper, två avdelningar med 1-2 år, två avdelningar med 3-4 år och en femårsavdelning. Vi arbetar utifrån den reviderade läroplanen. Förskolans personal har under året fortbildats/arbetat med genus- och jämställdhetsfrågor genom handledning av kommunens genuspedagoger. Förskolan har stort fokus på spåket och barns språkutveckling. Förskolan är en mångkulturell förskola och har flera barn med annat modersmål än svenska. Kvalifikationer: Förskollärarexamen. Övrigt: Vi har i höst startat upp ett arbete med att identifiera hur vi ska utveckla och synliggöra vårt interkulturella förhållningssätt och vad vi behöver tillföra verksamheten för att detta ska synas. Förskolan fick Utbildningsnämndens frirumsstipendium 2013 för att utveckla detta. Upplysningar lämnas av: Förskolechef Ann Lindgren 073-275 11 18, ann.lindgren@ljusdal.se Fackliga kontaktpersoner: Lärarförbundet Christina Olsson 0651-340 049, christina.olsson@ljusdal.se Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Ljusdal, Förskollärare Ljusdals kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare


Sök lediga jobb Ljusdals kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se