Lediga jobb Ljusnarsberg - Söka jobb i Ljusnarsberg

Lediga jobb Ljusnarsberg Sök lediga jobb Ljusnarsberg


Hittade inga lediga jobb på sökning: Ljusnarsberg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg- Ljusnarsberg

 2. Handläggare till Överförmyndarenheten- Ljusnarsberg

 3. Studie- och yrkesvägledare- Ljusnarsberg

 4. Måltidsbiträde 75%- Ljusnarsberg

 5. Säljare sökes i Ljusnarsberg med/utan erfarenhet- Ljusnarsberg

 6. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg- Ljusnarsberg

 7. FÖRSKOLLÄRARE- Ljusnarsberg

 8. FÖRSKOLLÄRARE- Ljusnarsberg

 9. Jobba inom Ljusnarsberg/ Säljare sökes- Ljusnarsberg

 10. Leg sjuksköterska/distriktssköterska- Ljusnarsberg

 11. Leg sjuksköterska/distriktssköterska- Ljusnarsberg

 12. Säljare sökes i Ljusnarsberg med/utan erfarenhet- Ljusnarsberg

 13. Lärare i matematik/engelska år 7-9- Ljusnarsberg

 14. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg- Ljusnarsberg

 15. FÖRSKOLLÄRARE- Ljusnarsberg

 16. Arbetshandledare- Ljusnarsberg

 17. Säljare sökes i Ljusnarsberg med/utan erfarenhet- Ljusnarsberg

 18. Leg sjuksköterska/distriktssköterska- Ljusnarsberg

 19. Leg sjuksköterska/distriktssköterska- Ljusnarsberg

 20. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg- Ljusnarsberg

 21. FÖRSKOLLÄRARE 100 %- Ljusnarsberg

 22. Kanslisekreterare- Ljusnarsberg

 23. Socialchef- Ljusnarsberg

 24. Lärare i förbereselseklass- Ljusnarsberg

 25. Leg sjuksköterska/distriktssköterska- Ljusnarsberg

 26. FÖRSKOLLÄRARE 100 %- Ljusnarsberg

 27. Skolpsykolog- Ljusnarsberg

 28. Systemtekniker- Ljusnarsberg

 29. Lärare i matematik och NO-ämnen år 4-9- Ljusnarsberg

 30. Socialsekreterare- Ljusnarsberg

 31. Förskolechef/rektor Förskola - åk2- Ljusnarsberg

 32. Semestervikarier till äldre- och handikappomsorg- Ljusnarsberg

 33. Lärare i tyska år 7-9- Ljusnarsberg

 34. Skolpsykolog- Ljusnarsberg

 35. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg- Ljusnarsberg

 36. Homepartysäljare - Ljusnarsberg- Ljusnarsberg

 37. Boendestödjare- Ljusnarsberg

 38. Leg.arbetsterapeut semestervikariat- Ljusnarsberg

 39. Lärare i spanska- Ljusnarsberg

 40. Lärare i tyska- Ljusnarsberg


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ljusnarsbergs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg

Handläggare till Överförmyndarenheten
Ljusnarsbergs kommun söker handläggare till Överförmyndarenheten i norra Örebro län Kommunerna i norra Örebro län, Hällefors, Nora, Lindesberg och Ljusnarsberg har en gemensam överförmyndarnämnd med två handläggare. Enhetens placering är i Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun. Tjänsten är direkt underställd kommunchefen i Ljusnarsbergs kommun. Arbetsuppgifter Överförmyndarnämnden har tillsyn över förmyndares, gode mäns och förvaltares verksamhet och tjänsterna som handläggare utgör dess administration. Som handläggare arbetar du självständigt med ärendehandläggning, beslutsfattande och yttrande till domstolar, granskning och arvodering av årsredovisningar, information, utbildning och rekrytering av gode män och förvaltare, kontakter med huvudmännen, deras ställföreträdare och olika myndigheter. Kontorets placering är i Kopparberg och du åker under viss del av tiden till övriga kommuner för besöksmottagning varför B-körkort är ett krav. Dina kvalifikationer: Du har juridisk/rättsvetenskaplig, ekonomisk eller socionomutbildning på högskolenivå eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Viss kunskap i redovisning/bokföring samt erfarenhet från överförmyndarverksamhet är meriterande. Som person är du strukturerad, självgående och kan prioritera arbetet på ett effektivt och noggrant sätt. Du är trygg, stabil och har stor empatisk förmåga. God samarbetsförmåga är viktig och att du kan hantera kontakter med olika människor i varierande sammanhang. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. . Varaktighet och sysselsättningsgrad: Tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad heltid. Lön: Månadslön. Ljusnarsbergs kommun tillämpar individuell lönesättning. Tillträde: Tillträde snarast eller efter överenskommelse under förutsättning att erforderliga beslut tas. Kontaktpersoner: Tillförordnad kommunchef Bo Wallströmer tel 0580-805 21, e-post bo.wallstromer@ljusnarsberg.se Överförmyndare Anna-Lena Gudmundsson, tel 0580-804 21, e-post anna-lena.gudmundsson@ljusnarsberg.se Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel 0580-805 00 Vision Inger Sundblad SSR Nell Andreasson Ansökan via e-post: rekrytering@ljusnarsberg.se eller till postadress: Ljusnarsbergs kommun, 714 80, Kopparberg Uppge refnr Öf 13 Arbetsgivare LJUSNARSBERGS KOMMUN 71480 KOPPARBERG Tel: 0580-80500 Fax: 0580-71830 E-post: kommun@ljusnarsberg.se Mer information på http://www.ljusnarsberg.se Besöksadress Gruvstugutorget KOPPARBERG Välkommen med din ansökan!
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare till Överförmyndarenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare till Överförmyndarenheten

Studie- och yrkesvägledare
Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen, med centralorten Kopparberg, är en liten kommun med knappt 5 000 invånare och ligger i norra Örebro län. Den lilla kommunen skapar förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du enkelt kan pendla till de fyra närmaste residensstäderna på cirka en timme. Huvudstaden når du inom tre timmar www.ljusnarsberg.se Vi söker nu en behörig studie- och yrkesvägledare med erfarenhet av arbete med barn och ungdomar i grundskola samt vägledning av vuxna inom vuxenutbildning. Du kommer arbeta inom två av kommunens bildningsverksamheter. På Kyrkbacksskolan som är en skola för elever i årskurs 3 till och med årskurs 9 kommer du samarbeta med skolans kurator och lärare. Huvuddelen av ditt arbete på skolan kommer vara riktat mot de äldre eleverna men du kommer även arbeta med elever i de lägre årskurserna. På Kopparhyttan - Ljusnarsbergs kommuns vuxenutbildning kommer du huvudsakligen arbeta med vägledning. Kopparhyttan tillhandahåller kurser på grund- och gymnasienivå, särskild utbildning för vuxna, svenska för invandrare (SFI) samt utbildningar inom yrkesvux. Omvårdnadsutbildning inom Vård- och omsorgs college finns egen regi. Vi söker dig som sätter eleven i fokus samt känner ett stort engagemang i att vägleda och stimulera. Du har ett mycket gott bemötande, är lösningsinriktad, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du ska ha goda kunskaper om Lgr11, Gy11 och Vux12. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Måltidsbiträde 75%
Vi söker måltidsbiträde med placering vid Kyrkbacksskolans mottagningskök. Arbetsuppgifter: Som måltidsbiträde ansvarar du bland annat för tillredning av tillbehör så som ris/pasta/potatis och råkost samt upprätthållande av egenkontroll och därtill andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i mottagningskök. Kvalifikationer: Du har erfarenhet av arbete inom storkök och har utbildning inom livsmedelhygien. Vana av arbete med HACCP är meriterande. Varaktighet: Tillsvidareanställning 75%. Tillträde: Enligt överenskommelse Övrigt: - Lägsta ålder 18 år - Lön enligt avtal - Uppehållstjänst Upplysningar lämnas av Tf. Kostchef Elin Allén Tel: 0580-805 00 elin.allen@ljusnarsberg.se Kommunal 0580-805 45 ljusnarsberg.v-svealand@kommunal.se ANSÖKAN sändes med fördel via e-post till rekrytering@ljusnarsberg.se, OBS! Ange referens KBS13 Alternativt under adress: Ljusnarsbergs kommun, Kostenheten 714 80 KOPPARBERG Vi behöver din ansökan senast 2013-07-28 Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Måltidsbiträde 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Måltidsbiträde 75%

Säljare sökes i Ljusnarsberg med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ljusnarsberg kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Ljusnarsberg med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Ljusnarsberg med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ljusnarsbergs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg

FÖRSKOLLÄRARE
Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen är en av landets minsta kommuner till invånarantalet. Den lilla kommunen skapar förutsättningar för ett bra boende, arbete och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla till de fyra närmaste residensstäderna på cirka en timme. Huvudstaden når du inom tre timmar. För ytterligare information www.ljusnarsberg.se Till Garhyttans förskola söker vi nu en: FÖRSKOLLÄRARE Förskolan Garhyttan är centralt belägen i Kopparberg. Förskolan, som invigdes 2011, består av 6 avdelningar och har omkring 100 inskrivna barn. Avdelningarna samarbetar ofta i större arbetslag. Din roll: Det huvudsakliga ansvarsområdet kommer att vara pedagogiskt arbete och omsorg inom förskolan. Du kommer att vara en del i arbetslaget; arbeta i barngrupp med barn i olika åldrar samt delta i planering och utvecklingssamtal. Uppdraget förutsätter att du är väl förtrogen med och kan arbeta utifrån förskolans läroplan. Som person känner du lust och inspiration att tillsammans med barnen och övriga lärare skapa en bra pedagogisk verksamhet som stämmer väl överens med förskolans uppdrag. Din profil: För att passa in i rollen krävs lyhördhet, flexibilitet, initiativförmåga, kreativitet och vilja till att samarbeta. Du är utbildad förskollärare eller har annan pedagogisk högskoleutbildning som bedöms svara mot uppdragets krav. Arbetstider och omfattning: Tjänsten är ett vikariat fr o m 2013-09-02 t o m 2014-09-30 med eventuell förlängning. Deltid 75%. Så ansöker du: Sista ansökningsdag: 2013-08-26 Ange referens: Förskollärare 75% Ansökan skickas helst via e-post eller via post till Ljusnarsbergs kommun, Att: Shanti Antonsson, 714 80 Kopparberg. Intervjuer genomförs löpande under rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan.
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE jobb, FÖRSKOLLÄRARE Ljusnarsberg, FÖRSKOLLÄRARE LJUSNARSBERGS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE

FÖRSKOLLÄRARE
Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen är en av landets minsta kommuner till invånarantalet. Den lilla kommunen skapar förutsättningar för ett bra boende, arbete och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla till de fyra närmaste residensstäderna på cirka en timme. Huvudstaden når du inom tre timmar. För ytterligare information www.ljusnarsberg.se Till Garhyttans förskola söker vi nu en: FÖRSKOLLÄRARE Förskolan Garhyttan är centralt belägen i Kopparberg. Förskolan, som invigdes 2011, består av 6 avdelningar och har omkring 100 inskrivna barn. Avdelningarna samarbetar ofta i större arbetslag. Din roll: Det huvudsakliga ansvarsområdet kommer att vara pedagogiskt arbete och omsorg inom förskolan. Du kommer att vara en del i arbetslaget; arbeta i barngrupp med barn i olika åldrar samt delta i planering och utvecklingssamtal. Uppdraget förutsätter att du är väl förtrogen med och kan arbeta utifrån förskolans läroplan. Som person känner du lust och inspiration att tillsammans med barnen och övriga lärare skapa en bra pedagogisk verksamhet som stämmer väl överens med förskolans uppdrag. Din profil: För att passa in i rollen krävs lyhördhet, flexibilitet, initiativförmåga, kreativitet och vilja till att samarbeta. Du är utbildad förskollärare eller har annan pedagogisk högskoleutbildning som bedöms svara mot uppdragets krav. Arbetstider och omfattning: Tjänsten är en allmän visstidsanställning fr o m 2013-09-02 t o m 2014-08-31med eventuell förlängning. Heltid 100%. Så ansöker du: Sista ansökningsdag: 2013-08-26 Ange referens: Förskollärare 100% Ansökan skickas helst via e-post eller via post till Ljusnarsbergs kommun, Att: Shanti Antonsson, 714 80 Kopparberg. Intervjuer genomförs löpande under rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan.
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE jobb, FÖRSKOLLÄRARE Ljusnarsberg, FÖRSKOLLÄRARE LJUSNARSBERGS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE

Jobba inom Ljusnarsberg/ Säljare sökes
Säljare för uppsökande verksamhet i Ljusnarsberg kommun sökes. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr har du i garantilön när du gör 45 besök/mån. Heltid baseras på 45 besök på 30 dagars period. Gör du mindre besök får du självklart fortfarande betalt men mindre och gör du fler än 45 besök får du givetvis också mer betalt. Det finns inget tak på hur många besök du kan eller får göra. Du är med och bestämmer vecka för vecka hur ditt schema ser ut och hur mycket du vill jobba Provisionen är upp till 6000 kr/ såld enhet. DU HAR LÖN OAVSETT OM DU SÄLJER ELLER EJ Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Global Air Evolution AB marknadsför en väldigt unik produkt och genom En importör är vi ensamma om att marknadsföra den i Norden. Den har en mängd olika funktioner och tillverkas i Tyskland. Självklart får du reda på allt om produkten på din personliga intervju Hemsida: www.pro-aqua.de Vi utbildar alla från grunden. Vi följer noggrant upp din tid hos oss med vidare utbildningar inom försäljning, kommunikation, ledarskap. Du börjar med en 3 dagars utbildning på vårat kontor i Norrköping, en utbildning som vi står för helt. I den ingår kursmaterial, mat och logi samt att du även får ersättning för dessa dagar du är här. Skulle du under utbildningen eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig så kan du när som helst sluta och du får ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, lönen, utbildningen, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Är du den vi söker vill vi helst att du börjar hos oss den 27 aug. KRAV: KÖRKORT B Alla våra demonstrationer får vi via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök och vet att du kommer. Vi erbjuder dig: Erfarenhet Utbildning inom försäljning Vidareutbildningar Bokade besök av oss Bra lön oavsett du säljer eller inte Bonusar i form av VIP resor och tävlingar Stora karriär möjligheter Gemenskap
Företag: GLOBAL AIR EVOLUTION AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Jobba inom Ljusnarsberg/ Säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobba inom Ljusnarsberg/ Säljare sökes

Leg sjuksköterska/distriktssköterska
Ljusnarsbergs kommun söker omvårdnadsansvarig sjuksköterska till våra särskilda boenden, Koppargården och Solgården. Tjänstgöringsgrad 75%-100% , kan diskuteras Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse Kvalifikationer: Leg Sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom geriatrik alternativt distriktssköterskeutbildning. Erfarenhet att jobba med äldre är meriterande. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och kunna arbeta självständigt är viktiga egenskaper. Du är ensamtjänstgörande sjuksköterska i kommunen kvällar och helger. Arbetstiden är schemalagd med helgtjänstgöring. Sjuksköterskorna har olika ansvarsområden men arbetar i en gemensam organisation med en chef. Krav på körkort Upplysningar om tjänsten lämnas av: Enhetschef Gunilla Andersson tel. 0580 - 804 58 Facklig företrädare: Catarina Westman tel: 0580 - 804 59 Ansökningshandlingar med meritförteckning skall vara kommunen tillhanda senast 2013-09-08 under adress: Ljusnarsbergs kommun Äldreomsorgen att: Gunilla Andersson 714 80 Kopparberg, eller mailadress: gunilla.andersson2@ljusnarsberg.se
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjuksköterska/distriktssköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjuksköterska/distriktssköterska

Leg sjuksköterska/distriktssköterska
Ljusnarsbergs kommun söker omvårdnadsansvarig Distriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvården. Tjänstgöringsgrad 75%-100% , kan diskuteras Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse distriktssköterskeutbildning Kvalifikationer: Distriktssköterska alternativt Leg Sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom geriatrik. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och kunna arbeta självständigt är viktiga egenskaper. Du är ensamtjänstgörande sjuksköterska i kommunen kvällar och helger. Arbetstiden är schemalagd med helgtjänstgöring. Sjuksköterskorna har olika ansvarsområden men arbetar i en gemensam organisation med en chef. Krav på körkort Upplysningar om tjänsten lämnas av: Enhetschef Gunilla Andersson tel. 0580 - 804 58 Facklig företrädare: Catarina Westman tel: 0580 - 804 59 Ansökningshandlingar med meritförteckning skall vara kommunen tillhanda senast 2013-09-08 under adress: Ljusnarsbergs kommun Äldreomsorgen att: Gunilla Andersson 714 80 Kopparberg, eller mailadress: gunilla.andersson2@ljusnarsberg.se
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjuksköterska/distriktssköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjuksköterska/distriktssköterska

Säljare sökes i Ljusnarsberg med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ljusnarsberg kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Ljusnarsberg med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Ljusnarsberg med/utan erfarenhet

Lärare i matematik/engelska år 7-9
Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen, med centralorten Kopparberg, är en liten kommun med knappt 5 000 invånare och ligger i norra Örebro län. Den lilla kommunen skapar förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du enkelt kan pendla till de fyra närmaste residensstäderna på cirka en timme. Huvudstaden når du inom tre timmar. Kyrkbacksskolan i Kopparberg, som är kommunens 3-9 skola söker nu en lärare med undervisningsbehörighet i matematik och engelska i åk 7-9. Även andra kombinationer med matematik är av intresse. Vi söker dig som sätter eleven i fokus samt engagerar dig i verksamhetens gemensamma arbete såväl som i dina egna ämnen. Du har ett mycket gott bemötande, är lösningsinriktad samt har lätt för att samarbeta med andra lärare och övrig personal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/engelska år 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/engelska år 7-9

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ljusnarsbergs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg

FÖRSKOLLÄRARE
Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen är en av landets minsta kommuner till invånarantalet. Den lilla kommunen skapar förutsättningar för ett bra boende, arbete och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla till de fyra närmaste residensstäderna på cirka en timme. Huvudstaden når du inom tre timmar. För ytterligare information www.ljusnarsberg.se Till Garhyttans förskola söker vi nu en: FÖRSKOLLÄRARE Förskolan Garhyttan är centralt belägen i Kopparberg. Förskolan, som invigdes 2011, består av 6 avdelningar och har omkring 100 inskrivna barn. Avdelningarna samarbetar ofta i större arbetslag. Din roll: Det huvudsakliga ansvarsområdet kommer att vara pedagogiskt arbete och omsorg inom förskolan. Du kommer att vara en del i arbetslaget; arbeta i barngrupp med barn i olika åldrar samt delta i planering och utvecklingssamtal. Uppdraget förutsätter att du är väl förtrogen med och kan arbeta utifrån förskolans läroplan. Som person känner du lust och inspiration att tillsammans med barnen och övriga lärare skapa en bra pedagogisk verksamhet som stämmer väl överens med förskolans uppdrag. Din profil: För att passa in i rollen krävs lyhördhet, flexibilitet, initiativförmåga, kreativitet och vilja till att samarbeta. Du är utbildad förskollärare eller har annan pedagogisk högskoleutbildning som bedöms svara mot uppdragets krav. Arbetstider och omfattning: Tjänsten är ett vikariat fr o m 2013-09-23 t o m 2014-09-30 med eventuell förlängning. Deltid 75%. Så ansöker du: Sista ansökningsdag: 2013-09-16 Ange referens: Förskollärare 75% Ansökan skickas helst via e-post eller via post till Ljusnarsbergs kommun, Att: Shanti Antonsson, 714 80 Kopparberg. Intervjuer genomförs löpande under rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan.
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE jobb, FÖRSKOLLÄRARE Ljusnarsberg, FÖRSKOLLÄRARE LJUSNARSBERGS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE

Arbetshandledare
Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen är en av landets minsta kommuner till invånarantalet. Den lilla kommunen skapar förutsättningar för ett bra boende, arbete och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla till de fyra residensstäderna på ca en timmer. Storstaden når du inom tre timmar. Ljusnarsbergs kommun söker Arbetshandledare inom Daglig verksamhet ARBETSUPPGIFTER Som arbetshandledare på vårt dagcenter har du en stödjande roll i att utveckla arbetet utifrån varje arbetstagares unika behov. Du handleder personer och arbetar pedagogiskt för ökad delaktighet och självständighet. Inom enheten utvecklar du i samverkan med övrig personal metodik inom tydliggörande pedagogik. Målet är att ge arbetstagarna en meningsfull sysselsättning, utifrån individens egna önskemål för att få ett så självständigt arbetsliv som möjligt. I arbetat ingår löpande dokumentation samt att följa upp arbetstagarnas mål efter gällande krav enligt individuella arbetsplaner. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har adekvat utbildning såsom arbetsterapeut, fritidspedagog/ledare eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vår målgrupp är personer med intellektuella funktionsnivånedsättningar, vissa har även fysiska funktionshinder. Viktiga egenskaper är lyhördhet, ett gott bemötande och att kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Har du färdigheter att dela med dig av i musik, teater eller målning är det en fördel. Körkort B krävs. Varaktighet 90 %, dagtid. Tillsvidareanställning. Tillträdesdag 1 okt 2013 eller efter överenskommelse. Lön Månadslön. Ljusnarsbergs kommun tillämpar individuell lönesättning. Ansökan Sista ansökningsdag 2013-09-27. Ansökan skickas via e-post till margareta.emnegard@ljusnarsberg.se eller till Ljusnarsbergs kommun, Personal- och löneenheten, Gruvstugutorget, 714 80 Kopparberg, ange referensnummer på din ansökan. Ansökningshandlingar returneras ej. Inför rekryteringsarbetet har Ljusnarsbergs kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss med bestämdhet kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Ange referens: DC 2013/10 Kontaktperson: Margareta Emnegard, enhetschef telefon 0580-80591 eller mobil 076 80 80 591
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetshandledare jobb, Arbetshandledare Ljusnarsberg, Arbetshandledare LJUSNARSBERGS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetshandledare

Säljare sökes i Ljusnarsberg med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ljusnarsberg kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Ljusnarsberg med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Ljusnarsberg med/utan erfarenhet

Leg sjuksköterska/distriktssköterska
Ljusnarsbergs kommun söker omvårdnadsansvarig Distriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvården. Tjänstgöringsgrad 75%-100% , kan diskuteras Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse distriktssköterskeutbildning Kvalifikationer: Distriktssköterska alternativt Leg Sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom geriatrik. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och kunna arbeta självständigt är viktiga egenskaper. Du är ensamtjänstgörande sjuksköterska i kommunen kvällar och helger. Arbetstiden är schemalagd med tjänstgöring var 4:e helg Sjuksköterskorna har olika ansvarsområden men arbetar i en gemensam organisation med en chef. Krav på körkort Upplysningar om tjänsten lämnas av: Enhetschef Gunilla Andersson tel. 0580 - 804 58 Facklig företrädare: Catarina Westman tel: 0580 - 804 59 Ansökningshandlingar med meritförteckning skall vara kommunen tillhanda senast 2013-09-30 under adress: Ljusnarsbergs kommun Äldreomsorgen att: Gunilla Andersson 714 80 Kopparberg, eller mailadress: gunilla.andersson2@ljusnarsberg.se
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjuksköterska/distriktssköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjuksköterska/distriktssköterska

Leg sjuksköterska/distriktssköterska
Ljusnarsbergs kommun söker omvårdnadsansvarig sjuksköterska till våra särskilda boenden, Koppargården och Solgården. Tjänstgöringsgrad 75%-100% , kan diskuteras Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse Kvalifikationer: Leg Sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom geriatrik alternativt distriktssköterskeutbildning. Erfarenhet att jobba med äldre är meriterande. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och kunna arbeta självständigt är viktiga egenskaper. Du är ensamtjänstgörande sjuksköterska i kommunen kvällar och helger. Arbetstiden är schemalagd med tjänstgöring var 4:e helg. Sjuksköterskorna har olika ansvarsområden men arbetar i en gemensam organisation med en chef. Krav på körkort Upplysningar om tjänsten lämnas av: Enhetschef Gunilla Andersson tel. 0580 - 804 58 Facklig företrädare: Catarina Westman tel: 0580 - 804 59 Ansökningshandlingar med meritförteckning skall vara kommunen tillhanda senast 2013-09-30 under adress: Ljusnarsbergs kommun Äldreomsorgen att: Gunilla Andersson 714 80 Kopparberg, eller mailadress: gunilla.andersson2@ljusnarsberg.se
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjuksköterska/distriktssköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjuksköterska/distriktssköterska

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ljusnarsbergs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 25 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg

FÖRSKOLLÄRARE 100 %
Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen är en av landets minsta kommuner till invånarantalet. Den lilla kommunen skapar förutsättningar för ett bra boende, arbete och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla till de fyra närmaste residensstäderna på cirka en timme. Huvudstaden når du inom tre timmar. För ytterligare information www.ljusnarsberg.se Till Garhyttans förskola söker vi nu en: FÖRSKOLLÄRARE Förskolan Garhyttan är centralt belägen i Kopparberg. Förskolan, som invigdes 2011, består av 6 avdelningar och har omkring 100 inskrivna barn. Avdelningarna samarbetar ofta i större arbetslag. Din roll: Det huvudsakliga ansvarsområdet kommer att vara pedagogiskt arbete och omsorg inom förskolan. Du kommer att vara en del i arbetslaget; arbeta i barngrupp med barn i olika åldrar samt delta i planering och utvecklingssamtal. Uppdraget förutsätter att du är väl förtrogen med och kan arbeta utifrån förskolans läroplan. Som person känner du lust och inspiration att tillsammans med barnen och övriga lärare skapa en bra pedagogisk verksamhet som stämmer väl överens med förskolans uppdrag. Din profil: För att passa in i rollen krävs lyhördhet, flexibilitet, initiativförmåga, kreativitet och vilja till att samarbeta. Du är utbildad förskollärare eller har annan pedagogisk högskoleutbildning som bedöms svara mot uppdragets krav. Arbetstider och omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning fr o m 2013-10-01. Heltid 100%. Så ansöker du: Sista ansökningsdag: 2013-09-27 Ange referens: Förskollärare 100% Ansökan skickas helst via e-post eller via post till Ljusnarsbergs kommun, Att: Shanti Antonsson, 714 80 Kopparberg. Intervjuer genomförs löpande under rekryteringsprocessen så sänd in din ansökan snarast.. Välkommen med din ansökan!
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE 100 %

Kanslisekreterare
Ljusnarsbergs kommun är en liten kommun i norra Örebro län. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete, fritid och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla, de tre närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Kommunen har kommunstyrelsen som enda nämnd utöver valnämnd och tre gemensamma nämnder med andra kommuner. Kommunstyrelsen har tre utskott vilka är allmänna utskottet, bildningsutskottet och sociala utskottet. Till vår centrala administration söker vi nu en: Kanslisekreterare Den centrala administrationen har till uppgift att ge god och rättssäker serivice till allmänheten, våra beslutande politiker och till kommunens verksamheter. Dina arbetsuppgifter Som kanslisekreterare ansvarar du för hantering och samordning av kommunens handlingar samt arbetar med intern och extern information. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: - utveckla kommunens administrativa rutiner - diarieföring och arkivering av handlingar - administration av politiska ärenden - sekreterarskap i olika organ - stöd till kanslichefen och webbredaktören i deras arbete - handläggning av specifika ärenden Tjänsten är underställd kanslichefen. Dina kvalifikationer Akademisk utbildning med samhällsvetenskaplig inriktning eller motsvarande. Arbetet kräver att du har god kunskap om politiskt styrda organisationer och har du tidigare arbetat inom en politiskt styrd organisation, helst med inriktning mot administration och utvecklingsarbete, ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att passa in i den lilla kommunen. Du är god kommunikatör och har ett flexibelt och initiativrikt förhållningssätt. Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos en mindre kommun där du ges möjlighet att påverka. Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudanden från bemannings- och rekryteringsföretag.
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kanslisekreterare jobb, Kanslisekreterare Ljusnarsberg, Kanslisekreterare LJUSNARSBERGS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kanslisekreterare

Socialchef
Ljusnarsbergs kommun är en liten kommun i norra Örebro län. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete, fritid och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla, de tre närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Kommunen har kommunstyrelsen som enda nämnd utöver valnämnd och tre gemensamma nämnder med andra kommuner. Kommunstyrelsen har tre utskott vilka är allmänna utskottet, bildningsutskottet och sociala utskottet. Till vår socialförvaltning söker vi nu en: Socialchef Socialförvaltningen inom Ljusnarsbergs kommun består av individ- och familjeomsorg samt äldre- och handikappomsorg. Förvaltningen har 154 årsarbetare och till din hjälp finns åtta enhetschefer. Ditt uppdrag Du har det övergripande ansvaret för Socialförvaltningens verksamheter. Du ansvarar för utvecklings- och förändringsarbetet samt omvärldsbevakning och samverkan både internt och externt. I uppdraget ingår såväl personal- och arbetsmiljöansvar som ekonomi- och budgetansvar. Du är engagerad och drivande och ansvarar för att förverkliga uppsatta verksamhetsmål. Socialchefen ingår i kommunens ledningsgrupp och är direkt underställd kommunchefen. Kvalifikationer Vi söker dig med akademisk utbildning med inriktning socialtjänst, vård och omsorg eller annat samhällsvetenskapligt område. Du har erfarenhet av kvalificerat ledarskap inom den sociala sektorn och goda kunskaper om aktuell lagstiftning samt goda kunskaper i ekonomi och med ett ekonomiskt sinnelag. Du har erfarenhet av arbete inom politiskt styrd organisation och erfarenhet av att driva förändringsarbete. Du har ett stödjande och coachande ledarskap och förmåga att entusiasmera medarbetare. Du har en förmåga att se och hålla ihop helheten inom förvaltningen men ser även helheten i kommunen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att passa in i den lilla kommunen. Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos en mindre kommun där du ges möjlighet att påverka. Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudanden från bemannings- och rekryteringsföretag.
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Socialchef jobb, Socialchef Ljusnarsberg, Socialchef LJUSNARSBERGS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialchef

Lärare i förbereselseklass
Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen, med centralorten Kopparberg, är en liten kommun med knappt 5 000 invånare och ligger i norra Örebro län. Den lilla kommunen skapar förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du enkelt kan pendla till de fyra närmaste residensstäderna på cirka en timme. Huvudstaden når du inom tre timmar. Kyrkbacksskolan i Kopparberg, som är kommunens 3-9 skola söker nu en lärare till föreberedelseklassen för de äldre eleverna. Kyrkbacksskolan tar emot nyanlända flyktingar och de börjar sin skola i förberedelseklassen för att så snart som möjligt slussas över i våra ordinarie klasser. Det är ett stimulerande arbete. Vi söker dig som sätter eleven i fokus samt engagerar dig i verksamhetens gemensamma arbete såväl som i dina egna ämnen. Du har ett mycket gott bemötande, är lösningsinriktad samt har lätt för att samarbeta med andra lärare och övrig personal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förbereselseklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förbereselseklass

Leg sjuksköterska/distriktssköterska
Ljusnarsbergs kommun söker leg.sjuksköterska natt. Tjänstgöringsgrad 60% Arbetstiden är schemalagd med tjänstgöring var tredje helg. Tillträde: 2014 02 01 eller efter överenskommelse Kvalifikationer: Leg Sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom geriatrik alternativt distriktssköterskeutbildning. Erfarenhet att jobba med äldre är meriterande. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla, kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut är viktiga egenskaper. Du är ensam tjänstgörande sjuksköterska i kommunen nattetid och kommer att arbeta tillsammans med en undersköterska. Ni utgör kommunens nattpatrull, men ditt ansvarsområde gäller även våra särskilda boenden både i äldre och handikappomsorgen. Sjuksköterskorna arbetar i en gemensam organisation med en chef. Krav på körkort Upplysningar om tjänsten lämnas av: Enhetschef Gunilla Andersson tel. 0580 - 804 58 Facklig företrädare: Catarina Westman tel: 0580 - 804 59 Ansökningshandlingar med meritförteckning skall vara kommunen tillhanda senast 2013-12-08 under adress: Ljusnarsbergs kommun Äldreomsorgen att: Gunilla Andersson 714 80 Kopparberg, eller mailadress: gunilla.andersson2@ljusnarsberg.se
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjuksköterska/distriktssköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjuksköterska/distriktssköterska

FÖRSKOLLÄRARE 100 %
Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen är en av landets minsta kommuner till invånarantalet. Den lilla kommunen skapar förutsättningar för ett bra boende, arbete och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla till de fyra närmaste residensstäderna på cirka en timme. Huvudstaden når du inom tre timmar. För ytterligare information www.ljusnarsberg.se Till Förskolan Garhyttan och Förskolan Åstugan söker vi nu en: FÖRSKOLLÄRARE Förskolan Garhyttan är centralt belägen i Kopparberg. Förskolan Åstugan ligger i Ställdalen. Din roll: Det huvudsakliga ansvarsområdet kommer att vara pedagogiskt arbete och omsorg inom förskolan. Du kommer att vara en del i arbetslaget; arbeta i barngrupp med barn i olika åldrar samt delta i planering och utvecklingssamtal. Uppdraget förutsätter att du är väl förtrogen med och kan arbeta utifrån förskolans läroplan. Som person känner du lust och inspiration att tillsammans med barnen och övriga lärare skapa en bra pedagogisk verksamhet som stämmer väl överens med förskolans uppdrag. Din profil: För att passa in i rollen krävs lyhördhet, flexibilitet, initiativförmåga, kreativitet och vilja till att samarbeta. Du är utbildad förskollärare eller har annan pedagogisk högskoleutbildning som bedöms svara mot uppdragets krav. Arbetstider och omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning fr o m 2014-01-08. Heltid 100%. Så ansöker du: Sista ansökningsdag: 2013-12-13 Ange referens: Förskollärare 100% Ansökan skickas helst via e-post eller via post till Ljusnarsbergs kommun, Att: Shanti Antonsson, 714 80 Kopparberg. Intervjuer genomförs löpande under rekryteringsprocessen så sänd in din ansökan snarast.. Välkommen med din ansökan!
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE 100 %

Skolpsykolog
Ljusnarsbergs kommun söker en psykolog till förskola och grundskolan f-9. Tjänsten är ett vikariat 80 % fr.o.m. 2014-02-01 t.o.m. 2015-01-12 Sista ansökningsdag: 2014-01-12. Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen är en av landets minsta kommuner till invånarantalet. Den lilla kommunen skapar goda förutsättningar för ett bra boende, arbete och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla till de fyra närmaste residensstäderna på cirka en timme. Storstaden når du inom tre timmar. I kommunen finns två grundskolor, Garhytteskolan som är en f-2 skola samt Kyrkbacksskolan som är en 3-9 skola. Totalt finns c::a 425 elever i våra grundskolor. I våra 2 förskolor finns c:a 150 barn. ARBETSUPPGIFTER Arbetet syftar till att på olika sätt stärka barn och unga i våra skolor. I ett nära samarbete med övriga elevhälsan (förskolechef/rektor, skolkurator, skolsköterska, skolläkare, specialpedagoger) förväntas du som skolpsykolog bidra med din kompetens. Arbetet kommer att bl.a. att innebära samarbete med andra yrkesgrupper i områdets barn- och elevhälsoteam, att arbeta handledande och konsultativt mot personal i förskola och skola samt sprida psykologisk kunskap. En viktig uppgift blir att psykologiskt utreda och diagnostisera barn/elever i behov av särskilt stöd samt att ge tillfälligt samtalsstöd till barn och ungdomar och föräldrar Du kommer att arbeta i en decentraliserad och målstyrd organisation med eget ansvar att inom givna ramar utveckla verksamheten mot fastställda mål. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad psykolog. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande, gärna vidareutbildning i konsultativt arbete. Du tycker om att samarbeta med andra yrkesgrupper och kan tydliggöra och sprida din psykologiska kunskap. Du har förmåga att arbeta självständigt och har ett strukturerat arbetssätt. Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. För att möta morgondagens utmaningar vill Ljusnarsbergs kommun ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog jobb, Skolpsykolog Ljusnarsberg, Skolpsykolog LJUSNARSBERGS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog

Systemtekniker
Ljusnarsbergs kommun är en liten kommun i norra Örebro län. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete, fritid och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla, de tre närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Kommunen har kommunstyrelsen som enda nämnd utöver valnämnd och tre gemensamma nämnder med andra kommuner. Kommunstyrelsen har tre utskott vilka är allmänna utskottet, bildningsutskottet och sociala utskottet. Till vår centrala administration, IT-enheten, söker vi nu en: Systemtekniker Tjänsten som systemtekniker är placerad på IT-enheten som idag sysselsätter två medarbetare. Enheten svarar för en komplex IT miljö som inbegriper bland annat infrastruktur, applikationsservrar, terminalservrar, klienter och telefoni. Tjänsten är underställd fastighetschefen som även ansvarar för IT enheten. Dina arbetsuppgifter Som systemtekniker är ditt huvuduppdrag att säkra vår produktivitet och effektivitet inom IT-området med inriktning Microsoftmiljö. Du kommer att drifta och installera servrar för verksamhetssystem. Även användarsupport och administration av verksamhetssystem är arbetsuppgifter som ingår. Driftmiljön och klientparken består av Microsoftprodukter såsom Active-Directory, Windows server 2008, Exchange server, Windows 7, Office 2010. Rollen som systemtekniker kräver teamarbete och tillsammans med IT-chefen ansvarar du för planering av verksamhetens drifts- och investeringsbehov samt framtagande av budgetplaner. Tillsammans med IT-teknikern detaljplanerar du, utifrån givna budgetramar, verksamheten under året. Dina kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT eller annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är ett krav att du har kunskap om och erfarenhet av Microsofts programvaruplattform. Har du kännedom om applikationer för kommunal verksamhet eller virtuella miljöer är det meriterande. Det är viktigt att du är intresserad av att ge god service och support till våra användare. Det är lika viktigt att du är självständig med eget driv som att du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att passa in i den lilla kommunen. Du är god kommunikatör och har ett flexibelt och initiativrikt förhållningssätt. Vi erbjuder ett spännande uppdrag hos en mindre kommun där du ges möjlighet att påverka. Tjänsten är bred och varierad och inbjuder till utvecklande utmaningar. Då vi själva genomför rekryteringsprocessen undanbeds alla former av erbjudanden från bemannings- och rekryteringsföretag. Under jul- och nyårshelgerna är vi lediga men finns åter på plats från den 7 januari 2014 och kan besvarar dina frågor.
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Systemtekniker jobb, Systemtekniker Ljusnarsberg, Systemtekniker LJUSNARSBERGS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemtekniker

Lärare i matematik och NO-ämnen år 4-9
Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen, med centralorten Kopparberg, är en liten kommun med knappt 5 000 invånare och ligger i norra Örebro län. Den lilla kommunen skapar förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du enkelt kan pendla till de fyra närmaste residensstäderna på cirka en timme. Huvudstaden når du inom tre timmar. Kyrkbacksskolan i Kopparberg, som är kommunens 3-9 skola söker nu en lärare med undervisningsbehörighet i matematik och NO-ämnen i åk 4-9. Även andra kombinationer med matematik är av intresse. Vi söker dig som sätter eleven i fokus samt engagerar dig i verksamhetens gemensamma arbete såväl som i dina egna ämnen. Du har ett mycket gott bemötande, är lösningsinriktad samt har lätt för att samarbeta med andra lärare och övrig personal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och NO-ämnen år 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och NO-ämnen år 4-9

Socialsekreterare
Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen är en liten kommun till i norra Örebro län. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete, fritid och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla, de tre närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se. Kommunen har kommunstyrelsen som enda nämnd utöver valnämnd och tre gemensamma nämnder med andra kommuner. Kommunstyrelsen har tre utskott vilka är allmänna utskottet, bildningsutskottet och sociala utskottet. Till vår socialförvaltning, individ- och familjeomsorgsenheten söker vi nu en: Socialsekreterare till vår barn- och ungdomsgrupp Individ- och familjeomsorgsenheten har till uppgift att ge en god och rättssäker service till kommunens invånare. Enheten sysselsätter idag 8 medarbetare vars uppdrag är funktionsindelad i försörjningsstöd, barn/ungdomsgrupp samt missbruksgrupp. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär i första hand att arbeta med barn och ungdomar samt deras familjer och att göra utredningar enligt SoL och LVU. Vi gör våra utredningar med tillämpning av BBIC (internutbildning ges). Som stöd i arbetet har vi extern handledning. Dina kvalifikationer Du har socionomexamen eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av den myndighetsutövande verksamheten individ- och familjeomsorg, samt vana av att handlägga barnavårdsärenden. Du håller god struktur i utrednings- och motivationsarbete och har goda kunskaper i dokumentation. Du kan sätta gränser men ändå upprätthålla en god relation till klienten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi vill att du är lyhörd, flexibel och har god kommunikativ förmåga i det klientrelaterade arbetet. Även god samarbetsförmåga och en positiv syn på människors förändringsförmåga är viktiga egenskaper.
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Ljusnarsberg, Socialsekreterare LJUSNARSBERGS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Förskolechef/rektor Förskola - åk2
Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen är en av landets minsta kommuner till invånarantalet. Den lilla kommunen skapar förutsättningar för ett bra boende, arbete och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla till de fyra närmaste residensstäderna på cirka en timme. Huvudstaden når du inom tre timmar. För ytterligare information www.ljusnarsberg.se Ljusnarsbergs kommun ledigförklarar nu en kombinerad tjänst som förskolechef för kommunens förskoleverksamhet och rektor för Garhytteskolan. Garhytteskolan (F - åk 2) har c:a 100 elever och i de 2 förskolorna ca 120 barn. I enheterna finns integrerat fritidshem. Som rektor ingår du i skolans ledningsgrupp tillsammans med övriga rektorer och bildningschef. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanliga rektorsuppgifter. Som rektor är du direkt underställd bildningschefen och har ett långtgående verksamhets-, resultat- och personalansvar. Du förväntas driva verksamheten så att kraven på utveckling, kvalitet och kostnadseffektivitet tillgodoses. Du kommer att arbeta i en decentraliserad och målstyrd organisation med stort ansvar att inom givna ramar utveckla verksamheten mot fastställda mål. KVALIFIKATIONER Du har pedagogisk högskoleexamen och god insikt i verksamheterna i förskola och grundskolans tidigare år samt fritidshem. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap. Du behöver vara tydlig i ditt ledarskap samt vara väl insatt i skolans styrdokument. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIG UNFORMATION OCH ANSÖKAN Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 2014-03-01 eller enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Bildningschef Anders Noprdlund tfn 0580-80586; 070-237 73 47 Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/rektor Förskola - åk2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/rektor Förskola - åk2

Semestervikarier till äldre- och handikappomsorg
Ljusnarsbergs kommun söker inför sommaren 2014 semestervikarier till våra verksamheter inom äldre- och handikappomsorgen. Hemtjänsten, servicehuset Treskillingen och nattpatrullen. Enhetschef: Yvonne Andersson, yvonne.andersson@ljusnarsberg.se Solgårdens vård- och omsorgsboende. Enhetschef: Eva Palm, eva.palm@ljusnarsberg.se Koppargårdens vård- och omsorgsboende. Enhetschef: Lena Sköld, lena.skold@ljusnarsberg.se Gruppbostäder inom enheten för funktionshindrade. Enhetschef: Margareta Emnegard, margareta.emnegard@ljusnarsberg.se Till våra verksamheter söker vi undersköterskor och vårdbiträden som kan arbeta dag och natt enligt schemalagd arbetstid. Lägsta ålder är 18 år och för vissa tjänster krävs körkort. Semesterperioden sträcker sig under veckorna 25-28 samt 29-32. Ange i din ansökan under vilken period du kan arbeta samt om du har önskemål om någon speciell verksamhet du vill vikariera inom. Skicka din ansökan till rekrytering@ljusnarsberg.se så snart som möjligt. Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Facklig företrädare: Veronica Eriksson, Ljusnarsberg.v-svealand@kommunal.se
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till äldre- och handikappomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till äldre- och handikappomsorg

Lärare i tyska år 7-9
Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen, med centralorten Kopparberg, är en liten kommun med knappt 5 000 invånare och ligger i norra Örebro län. Den lilla kommunen skapar förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du enkelt kan pendla till de fyra närmaste residensstäderna på cirka en timme. Huvudstaden når du inom tre timmar. Kyrkbacksskolan i Kopparberg, som är kommunens 3-9 skola söker nu en lärare med undervisningsbehörighet i tyska i åk 7-9. Vi söker dig som sätter eleven i fokus samt engagerar dig i verksamhetens gemensamma arbete såväl som i dina egna ämnen. Du har ett mycket gott bemötande, är lösningsinriktad samt har lätt för att samarbeta med andra lärare och övrig personal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i tyska år 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i tyska år 7-9

Skolpsykolog
Ljusnarsbergs kommun söker en psykolog till förskola och grundskolan f-9. Tjänsten är ett vikariat 80 % fr.o.m. 2014-02-20 t.o.m. 2015-01-12 Sista ansökningsdag: 2014-02-15. Ljusnarsbergs kommun i Bergslagen är en av landets minsta kommuner till invånarantalet. Den lilla kommunen skapar goda förutsättningar för ett bra boende, arbete och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla till de fyra närmaste residensstäderna på cirka en timme. Storstaden når du inom tre timmar. I kommunen finns två grundskolor, Garhytteskolan som är en f-2 skola samt Kyrkbacksskolan som är en 3-9 skola. Totalt finns c::a 425 elever i våra grundskolor. I våra 2 förskolor finns c:a 150 barn. ARBETSUPPGIFTER Arbetet syftar till att på olika sätt stärka barn och unga i våra skolor. I ett nära samarbete med övriga elevhälsan (förskolechef/rektor, skolkurator, skolsköterska, skolläkare, specialpedagoger) förväntas du som skolpsykolog bidra med din kompetens. Arbetet kommer att bl.a. att innebära samarbete med andra yrkesgrupper i områdets barn- och elevhälsoteam, att arbeta handledande och konsultativt mot personal i förskola och skola samt sprida psykologisk kunskap. En viktig uppgift blir att psykologiskt utreda och diagnostisera barn/elever i behov av särskilt stöd samt att ge tillfälligt samtalsstöd till barn och ungdomar och föräldrar Du kommer att arbeta i en decentraliserad och målstyrd organisation med eget ansvar att inom givna ramar utveckla verksamheten mot fastställda mål. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad psykolog. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande, gärna vidareutbildning i konsultativt arbete. Du tycker om att samarbeta med andra yrkesgrupper och kan tydliggöra och sprida din psykologiska kunskap. Du har förmåga att arbeta självständigt och har ett strukturerat arbetssätt. Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. För att möta morgondagens utmaningar vill Ljusnarsbergs kommun ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: LJUSNARSBERGS KOMMUN
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog jobb, Skolpsykolog Ljusnarsberg, Skolpsykolog LJUSNARSBERGS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg
Heltid 15165:- kr i lön + Ob-tillägg på 5085:- kr. Totalt 20 250 kr. Deltid 11 080:-kr i lön + Ob-tillägg på 3720:-kr Totalt 14 800 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ljusnarsberg kommun sökes. Du arbetar i Ljusnarsberg kommun. Nature opportunity är importörer och ensamma i Sverige med att distrubiera maskinen Hyla. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 3 dagars kursen kommer att hållas på vårat kontor i Jönköping eller vaggeryd. Grundutbildningen börjar med 3 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon alt på kontoret beroende på vart du bor. Produkten vi marknadsför säljs i över 50 länder och har funnits i över 20 år. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Hyla maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Maskinen är i grund och botten en luftrenare som tvättar luften med ett regn system i maskinen och en självrengörande separator. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.hyla.com Skicka ansökan nu till jobb@hylasweden.se
Företag: NATURE OPPORTUNITY AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ljusnarsberg

Homepartysäljare - Ljusnarsberg
Är du social, har lätt att tala inför grupp, besitter en säljande sida och sprider energi till dina medmänniskor, då är du den medarbetare vi söker. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete där du utvecklas som person och har möjligheter till obegränsade inkomster eftersom lönen är provisionsbaserad. Du styr över dina arbetstider och lägger ett schema efter dina möjligheter. Partyna är oftast på fredag och lördagkvällar men de kan lika gärna vara på en vardagkväll. Eftersom du styr över dina arbetstider går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande företaget inom erotiska produkter i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare till Ljusnarsberg kommun pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Energirik & fantasifull Punktlig och pålitlig Samarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp Krav: 18 år Bil och körkort (undantag i storstäder) Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Läs gärna mer information om tjänsten på vår hemsida. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Ljusnarsberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Ljusnarsberg

Boendestödjare
Ljusnarsbergs kommun är en liten kommun i norra Örebro län. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete, fritid och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla, de tre närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se Enheten för ensamkommande flyktingbarn söker 3 Boendestödjare Ljusnarsbergs Kommun har idag ett avtal med Länsstyrelsen och Migrationsverket om mottagande av 18 ensamkommande flyktingbarn/ungdomar. Arbetet innebär bl.a. att; - Stödja, vägleda och utbilda ensamkommande flyktingbarn/ungdomar i det dagliga livet. - Upprätta genomförandeplaner-följa upp-revidera. - Dokumentera och samarbeta med myndigheter som är aktuella för den enskilde. t.ex. Individ- och Familj, God man, Sjukvård, utbildningsanordnare etc. - Daglig skötsel av ett hem med städ, disk, tvätt, matlagning m.m. - Vi har fokus på att skapa en meningsfull tillvaro bland annat genom att vara aktiva tillsammans - Skapa trygghet gör vi genom ett strukturerat arbetssätt med mål och regler och rutiner Verksamheten är schemalagd och arbetet innebär både dag, kväll och helg. Vi söker dig som; - Har examen från högskola som socionom eller annan likvärdig utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. - Har erfarenhet och gediget intresse av arbete med barn och ungdomar. - Har erfarenhet av samverkan med myndighetsutövande instanser. - B - körkort - Har erfarenhet av arbete med flyktingar i deras vardag. - Har erfarenhet att arbeta med krishantering - Dokumentationserfarenhet - Behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Språkkunskaper i något av följande språk är meriterande; - arabiska, dari/persiska, somaliska, tigrinja Som person är du: - En initiativtagare, du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat - Självgående, du tar ansvar för dina uppgifter och driver dina egna processer - Samarbetsbenägen. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. - Kulturell medvetenhet, du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. - Tydlig. Du kommunicera på ett tydligt sätt och säkerställer att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. - Du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. - Sätter upp och håller tidsramar. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Ljusnarsbergs Kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och matchning i arbetsteamet. Körkort klass -B---.
Företag: Ljusnarsbergs kommun
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare jobb, Boendestödjare Ljusnarsberg, Boendestödjare Ljusnarsbergs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare

Leg.arbetsterapeut semestervikariat
Ljusnarsbergs kommun är en liten kommun i norra Örebro län. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete, fritid och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla, de tre närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se Rehab.enheten vid Ljusnarsbergs kommun söker dej som är leg.arbetsterapeut och vill arbeta hos oss under sommaren år 2014. Tjänsten innebär arbete som arbetsterapeut vid både särskilt boende och i öppen vård. Tjänsten utgår från Rehab.enheten. Tidsperiod: 24 juni tom 8 augusti 2014 Kvalifikationer: Leg.arbetsterapeut. Vi ser helst att du har erfarenhet av liknade arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort klass -B---.
Företag: Ljusnarsbergs kommun
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.arbetsterapeut semestervikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.arbetsterapeut semestervikariat

Lärare i spanska
Ljusnarsbergs kommun är en liten kommun i norra Örebro län. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete, fritid och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla, de tre närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se Kyrkbacksskolan är en 3-9 skola med ca 300 elever. Vi arbetar för att upprätthålla en tät kontakt med eleverna, där deras studier och välbefinnande sätts i fokus. Vi arbetar i arbetslag och även i mindre pedagogiska grupper. Arbetet innebär att arbeta som lärare med undervisning i spanska år 7-9. Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i spanska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi förväntar oss att du innehar god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och dina medarbetare. Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning. Tjänsten är på deltid, 50 % med tillträde 2014-08-11
Företag: Ljusnarsbergs kommun
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska

Lärare i tyska
Ljusnarsbergs kommun är en liten kommun i norra Örebro län. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete, fritid och företagande. Våra goda kommunikationer gör att du lätt kan pendla, de tre närmaste större städerna når du inom en timme och huvudstaden inom tre timmar. För mer information besök gärna www.ljusnarsberg.se Kyrkbacksskolan är en 3-9 skola med ca 300 elever. Vi arbetar för att upprätthålla en tät kontakt med eleverna, där deras studier och välbefinnande sätts i fokus. Vi arbetar i arbetslag och även i mindre pedagogiska grupper. Arbetet innebär att arbeta som lärare med undervisning i tyska år 7-9. Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i tyska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi förväntar oss att du innehar god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och dina medarbetare. Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning. Tjänsten är på deltid, 50 % med tillträde 2014-08-11
Företag: Ljusnarsbergs kommun
Ort: Ljusnarsberg
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i tyska


Sök lediga jobb Ljusnarsberg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se